כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,985 דיונים בפורום זה
-
מחפש כרטיס חדש למחשב מחיר עד 1000 שיפעיל ת'משחקים החדשים על טוב מאוד !. יש הצעות ?
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
ככלל, מהו מותג הפרמיום העדיף בכרטיסי מסך? ג'יגהבייט Aorus או אסוס TUF? (בעיקר מבחינת מוניטין איכות רכיבים)
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
- 2 followers
-
-
http://hwzone.co.il/news/133495 לאחרונה ATI וNVIDIA עובדות קשה על קו מוצרי הDIRECTX11 שלהן ויחד עם הכרטיסים החדשים יש גם מבחנים חדשים. היום אנו עדין לכמות לא קטנה של מבחני DIRECTX11 שלוקחים את החומרה לקצה היכולת עם טסלציה מתקדמת ופיזיקה. מבחני DX11 כמו UNIGINE HEAVAN 2.0 המפורסם או STONE GIANT אשר מגדירים מחדש מהי גרפיקה לשאפתנים. תאגיד FUTUREMARK שהביא לנו את מדד הביצועים הפופולארי, ה3DMARK, ישיק בקרוב את גרסאת 3DMARK החדשה אשר תשתמש בהאצת DIRECTXX11 עם גרפיקה ברמה מאוד גבוהה, יהפוך גם ה3DMARK הזה למדד ביצועים בינלאומי וגם כאן בפורום שלנו צפוי להפתח מחדש דיון ה3DMARK הגדול בו אנו אוספים מאגר של תוצאות וחולקים מיידע עליהן ועל התוכנה עצמה. שמו של מבחן ה3DMARK החדש הינו…
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
ראיתי אצל הדוב ... SUMA GEFORCE 4 TI 4200 SE 128MB DVI = 1,561 nis SUMA GEFORCE 4 TI 4200 SE 64MB = 1,247 nis SUMA GEFORCE 4 TI 4200 64MB = 1,064 nis אני אישית הייתי לוקח את TI4200 , בביקורות הם הגיעו עם ה SE רק ב 10MHz בזכרון יותר מהרגיל , המחיר פשוט פצצה .
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם: הוא יצא סוף סוף והוא יקר לאללה 649 דולר הgeforce ultra יעלה. :kopfpatsch: :bash: מה אתם חושבים על זה? אני אישית חושב שמרמים אותנו אנשים . זה לא פייר רציתי לקנות אותו כל כך אבל הוא כל כך יקר. כמה הוא יעלה בארץ אתם חושבים? המקור http://67.19.9.2/?article=27492
-
- 34 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום אני מתכונן לקנות בקרוב מחשב חדש , ולהישאר עם המסך שלי שמחזיק מצויין כבר 5 שנים(19" PROVIEW לא שטוח) לפעמים שאני באינטרנט ,בדף לבן בעיקר , יש צפצוף - צליל גבוה כזה שמציק לאוזן....רציתי לדעת האם זה קשור לכרטיס מסך? במקרה הזה FX5200 למרות שזה לא משנה, או למסך עצמו? דבר נוסף שאני יודע אבל לא בטוח שזה בגלל זה - נראה לי שמתי שאני מוריד ת BIRGHTNESS מהמסך הצפצוף נחלש- זה אומר שזה מהמסך או לאו דווקא? הרגע פתחתי דף לבן , שיחקתי עם ה BRIGHTNESS והכל ולא היה את הצפצוך, זה קורה מתי ש"בא לו" אני צריך לדעת אם זה המסך או הכרטיס מסך , שבכל מקרה יוחלף תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שאלה די דחופה: אני קונה מחשב מארה"ב החודש, עכשיו יש ברשותי 600 דולר למחשב, אקח מתוכם 100$ כדי לקנות עם עוד משהו טניס שולחן אז ככה שנשארו לי 500$, המפרט כבר גמור, רק - דוד שלי מצא כרטיס מסך RADEON VE 64MB ?TV OUT ב-9 דולר בSALE. אני יודע שזה לא כרטיס מלבב במיוחד, אך מכיוון שיש לדוד שלי את הRADEON VE 32MB + TV, שמראה גרפיקה מצוינת ומעלה משחקים עתירי גרפיקה כגון: MAX PAYNE, COMMAND ? CONQUER RENAGED, VIETNAM II,SOF,SOF2, ועוד הרבה משחקים בסגנון, אז חשבתי למה לא אקח את הכרטיס הזה???? אז את זה רציתי לשאול אתכם???? ואגב - את המחשקים הנ"ל הכרטיס מעלה ללא אף תקיעה בפריימים, ועל מערכת מחשב יחסית בינונית (P4 1.4GHZ, 128MB RDRAM).
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
כידוע לא ניתן לחבר יותר משני 3870X2 במקביל. לפי ההגיון שלי מיותר לרכוש לוח עם ציפסט 790FX בידיעה ששני חריצי ההרחבה הנוספים לא ימומשו... האם לוח בעל ציפסט 790X יתמוך שני 3870X2? או שמה אין מנוס מלרכוש את 790FX ? כמו כן נתקלתי בעבר ברשת בהשוואה בין 3870X2 לשני HD3870 ואני לא מצליח למצוא אותה, אשמח לקבל לינק ממי שזוכר היכן ההשוואה הזו נמצאת gov
-
- 29 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, דברתי עם בחור שאני לא מכיר והוא טוען שיש לו כ.מ. gigabyte gtx 980 g1 gaming חדש באריזה שלא נפתח והוא מעוניין למכור אותו ב-2000 ₪, זה מאוד מפתה אבל גם מאוד מפחיד (בכל זאת 2000 ₪) . איך אפשר לאמת את הדברים שלו והאם בכלל כדאי להכנס להרפתקה הזו? תודה
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מאוד נמוכה.. ואני לא מבין למה אני כבר נואש.. אני מקבל רק 7080 בהכי גבוה לכרטיס מסך מסוג גי פורס 3 200 של אסוס מעבד 1900 אי אמ די 256 זיכרון 266 אני לא מבין עדכנתי ביוס וזה נהיה אפילו יותר איטי חברה פעם זה היה 7150 אז כמה שאלות לי אליכם 1- האם זה תוצאה לא טובה או שאני סתם חי בסרט 2-איזה הגדרות ניתן לשנות בביוס כדי לשפר תמהירות יש לי לוח אם מסוג 7vrxp ver1 3-האם ההרץ שעובד על המסך 60 או 100 אמור לשנות את ההבדל... בבקשה תעזרו לי בהקדם האפשרי
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום , אני יודע שזה לא ממש שווה דיון , אבל לא מצאתי מקום אחר יותר טוב... כרגע זה המפרט של המחשב שלי: [TABLE] [TR] [TD=align: right]שם המוצר[/TD] [TD=align: right]כמות[/TD] [/TR] [TR] [TD]Intel Core i7-4790 3.6Ghz 4.0 Ghz Turbo LGA1150 Tray[/TD] [TD=align: right]1[/TD] [/TR] [TR] [TD]באנדל - Fractal Design Define R4 + FSP RAIDER 650W - בקניית מחשב חדש[/TD] [TD=align: right]1[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: right]Hynix 16gb 2X8GB DDR3 1600Mhz - בקניית מחשב חדש בלבד[/TD] [TD=align: right]1[/TD] [/TR] [TR] [TD]Seagate Barracuda 7200.14 500GB SATA3[/TD] [TD=align: right]1[/TD] [/TR] [TR] [TD]LG DVDRW X24 SATA[/TD] [TD=align: right]1[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: right]בקניית מחשב חדש …
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
תגידו מי יביא לי ביצועים יותר טובים ברוב המשחקים ?? זה PALIT ATI Radeon HD4870 Sonic 1024MB DDR5 PCIe או זה BFG nVIDIA GeForce GTX 260 OC 896MB DDR3 PCIe (לשניהם מחיר דומה מאוד, הבדל של כמה שקלים) תודה 8)
-
- 22 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי אודה לעזרה, יש לי מחשב עם i5 ו4 גיגה ראם עם 500 וואט ספק כוח ואני משרטט בתוכנת אוטוקאד, היה לי כרטיס מסך gts 450 אשר הפסיק לפעול ובאייבורי המליצו לי על כרטיס gtx 750 oc של גיגהבייט שעלותו 580 ש״ח, האם יש כרטיס מסך יותר מומלץ בטווח המחירים הנ״ל? או כרטיס מסך יותר זול ומשתלם התקציב הינו בין 400 ל600 ש״ח. תודה רבה, אלעד
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי איך אני בודק איזה גירסא מותקנת לי במחשב? ובמידה וצריך לעדכן, איך עושים? אני כרגע על ווינדוז ויסטה, עובר לווינדוז 7 עוד מעט. המחשב זה מחשב נייד toshiba p300-133 קישור למפרט מחשב: http://eu.computers.toshiba-europe.com/innovation/jsp/SUPPORTSECTION/discontinuedProductPage.do?service=EU&DISC_MODEL=0&ACTION=PRINT_WITH_BACK&com.broadvision.session.new=Yes&PRODUCT_ID=150424 לפי מה שאני רואה אצלי: intel core 2 duo t8300 2.4ghz 3 gb ram 32-bit system ati mobility radeon hd 3650 תודה.
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום! המקרה הוא כזה.. מגיע אלינו מקרן אבל אין לו כניסת VGA.. והשימוש העיקרי הוא להקרין סרטים(!) מהמחשב(!!).. מה לעשות??? קיים כבל שבצד אחד יש לו VGA ובצידו השני בננות RCA? תודה!!
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את הכרטיס מסך הבא: Sapphire ATI Radeon HD3650 512MB PCIe ויש לי מספר שאלות. 1. איך הכרטיס מסך הזה ? הוא יחזיק משחקים בינוניים/כבדים על הגדרות נמוכות ? (זה אמור לשמש ילד בן 12-13). 2. האם יש כרטיס מסך טוב ממנו שנמצא בטווח המחירים ? (400 שקל).
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
כרטיס המסך החדש של NVIDIA לשוק שמתחת לרף אלף השקלים הוא מוביל ברמת העיצוב, אך מגיע בתג מחיר מעט אכזרי לכתבה
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
- 2 followers
-
-
אני בונה כרגע מפרט מחשב בפורום "מפרטי מחשב" ,המליצו לי על CF 6870 ונדלקתי על הרעיון . ולאחר בדיקות והשוואות נדלקתי עוד יותר על הרעיון של CF 6950 שנותן ביצועים אדירים(לפחות על הנייר) 3 שאלות: 1.האם להיום לאחר שהוציאו דרייברים חדשים ב ATI אין שום בעיות משמעותיות ב CF כמו שתוארו בעבר לפני כחצי שנה עם ה micro stuttering ? 2. כהשקעה לתווך ארוך(4 שנים וכו) זה נכון לחרוג בתקציב של כ 1000ש"ח ולקחת CF של 6950 במקום CF של 6870 ,או שזה מיותר? זה פער הביצועים בינהם: http://www.anandtech.com/bench/Product/299?vs=301 או http://www.anandtech.com/bench/GPU11/238 3. יש לי מגבלת מקום בגובה לכן אני לא אוכל לקחת מארז FULL TOWER אלה מקסימום 44ס"מ -והמליצו לי על מארז SilverStone Precision B…
-
- 20 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, כשהמחשב נמצא בעבודה לא מאומצת (למשל כתיבת מסמך WORD, גלישה באינטרנט) המסך נצבע שחור ו Windows מוציא את ההודעה: העניין קורה אך ורק במנוחה (במשחקים כבדים, למשל crysis זה לא קורה). יש לכם איזשהו רעיון איך אפשר לפתור את זה או למה זה קורה? פסלתי את העניין של התנגשות עם תוכנה אחרת כי התקנתי מחדש ווינדוס. אני מאמין שזו או בעיה של ווינדוס 7 או של הדרייבר. תוכלי למקד אותי בפתרון של זה? נתוני מערכת: מערכת הפעלה: windows 7 64 bit כרטיס מסך: HD5970 2gb דרייבר: Catalyst 9.12 (ניסיתי גם עם hot fix, אותה בעיה נשארת..) תודה,
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
שלום, האם יש הבדל גדול בביצועים בין הכרטיס Sapphire Radeon R9 280X Vapor-X 3G לבין GeForce GTX970 GPU - 4G Phantom Edition ? -משחקים כגון - CALL OF DUTY \ אססן קריד \ FAR CRY האם יהיה הבדל משמעותי בביצועי המשחק? הכרטיס אמור לרוץ על מערכת: -I7 4770K -16GB -SSD EVO - מסך 24 \ 32 (משתנה) כמובן שמדובר בהגדרות הגבוהות ביותר. תודה מראש. + תגובה לדיוןהוסף סק
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
ככל הנראה מחנות StartPC לשלוח בפרטי: שם מלא, טלפון והתחייבות לרכישה
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
איזה כרטיס של רדאון יותר טוב מג'יפורס 3 אבל במחיר שלו או יותר זול ממנו?
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היום התקנתי את הכרטיס הזה Gigacube Radeon 9800 C3 128MB DDR ועכשיו אחרי פירמוט ואחרי התקנת הדריברים הכי חדשים ועם אוברקלוק של 230X9.5 אני מקבל ב-3dmark03 ן4015ן וב3dmark01 ן11000ן (אני כמעט בטוח שעם 9500 פרו קיבלתי יותר) והשוואתי באורב לאנשים עם מפרט כמו שלי והם קיבלו 5309 (הכי נמוך) 6112 (הכי גבוהה). אז בטוח שיש כאן איזה בעיה יש למישהו רעיון? עריכה: לא משנה איפה אני בודק הוא מראה לי 9800 פרו...
-
- 28 תגובות
- 2k צפיות
-
-
כי לפי מה שהבנתי הביצועים של ה 64MB יותר טובים האם זה נכון?
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-