עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by g_s,

מצפה לנו קרב גדול עם ה-6600GT!!! http://digma.co.il/shop/product_info.php?products_id=1615&osCsid=6ada97b4d52654c811cf75358375b7b0

• 35 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by lipa,

נחמד [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 29 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by בטיטi,

אם טעיתי בפורום, נא להעביר לפורום הרלוונטי, תודה. יציאת ה SVIDEO בלפטופ הינה עם 7 פינים יש לי מתאם שבצד אחד הוא מתאים ל SVIDEO של המחשב (7 פינים), ומצד שני אפשר לחבר אליו SVIDEO רגיל (4 פינים) (ובנוסף אפשר לחבר אליו גם בננות - אדום, שחור וצהוב...) חיברתי את המתאם למחשב, ואז חיברתי כבל -SVIDEO מהטלויזיה למתאם שבמחשב. 1. כיוונתי את הטלויזיה ל SOURCE של SVIDEO, אבל לא רואים את WINDOWS בטלויזיה... (שיחקתי גם עם הגדרות התצוגה ב WINDOWS, שיציג את 2 המסכים...), מה פיספסתי ? 2. איך אני אמור להעביר את הסאונד לרסיבר, דרך אותה יציאה במחשב, שאני מחבר אותו לרמקולים השולחניים ? 3. איך זה שבמתאם שמצאתי, יש גם כניסת SVIDEO וגם אדום-לבן-צהוב, הרי ה SVIDEO יכול להעביר רק תמונה, אז מ…

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by THE-BIG,

מכיוון שאני מעביר את המחשב הישן להורים ובלוח אם אין כרטיס מסך מובנה מחפש לקנות כרטיס מסך הכי משתלם במחיר 100-200 שימושים כללים ביותר לא משחקים ולא בטיח אינטרנט סרטונים משחק זומה במקרה הגרוע מעבד E8400 לוח P35-DS3L 2G זיכרון תודה עדיפות מפלונטר אבל לא קריטי

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. עריכה: הרגע שמתי לב שזה לא נכנס בכותרת, הכרטיס השלישי הוא: Sapphire Radeon R9 280X Vapor-X אהלן חברים (: החלטתי לשדרג את כרטיס המסך לחדש, ואני מתלבט בין ה-3 שבכותרת. המפרט הנוכחי כולל: I5 2500k @ 4.2 GHz Asrock Z3 Pro 8GB Ram Antec Neo Eco 620W Dell UH2312HM השימוש העיקרי הוא משחקים. זה כולל משחקים מכל הסוגים וכל הז'אנרים כמו GW2, AC4, BF4, Crysis 3 וכו וכו... רעש הוא משהו שמפריע לי רק קצת, מהבחינה שאני לא אוהב לשמוע מטוס סילון בזמן שאני משחק, אז כל עוד זה לא משהו ממש מרעיש - אני בסדר עם זה. קירור זה משהו שכן חשוב לי כי אני ממש אוהב לראות טמפרטורות נמוכות על הכרטיס. אחרון חביב, אני אוהב לעשות ממש קצת OC, יותר בשביל הכיף שבזה, מאשר בשביל להשיג ביצועים רציניים בעזרת OC. אז …

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. או קי אז כרגע אני עם GF2MX400 והוא לא משהו מספיק לי כבר.. (לא מדבר עם משחקים כמו HL2 וכאלה.. מדבר על BATTLEFIELD 1942 גנרלס ZERO HOUR פיפא 2004 אנריל 2003/2004 כאלה משחקים אני משחק פחות או יותר) התקציב זה 500 שקל.. וגם זה בקושי אבל 500 הלוח שלי כמובן תומך ב AGPX8

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by Vortex,

במחיר של 400 ש"ח. שווה?

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. אז ככה.. יש לי מצלמת וידאו לא דיגיטאלית שמצאתי לא מזמן... עכשיו השאלה שלי אם יש דבר כזה לחבר אותה למחשב... הכוונה שאני אצלם דברים על הקלטת שבתוכה ואח"כ להעביר את הסרטים למחשב... אם יש איזושהי דרך אנא עיזרו לי.. תודה לעוזרים

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by bad-sector,

קראתי היום קצת עליו וראיתי שבבדיקה הוא לא עבר להם אחרי מאמץ את ה 40... ואצלי אחרי הדלקת המחשב הוא על 67 מעלות... יש סיבה?

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by taltola,

שלום לכולם, זה מפרט המחשב שלי: מעבד: Intel Core i5 4570 3.2Ghz (3.6Ghz Turbo) LGA1150 Tray לוח אם: Gigabyte GA-H87-D3H for 1150 מארז+ספק: NZXT tempest 410 Elite Black + Seasonic 620W זכרון: Crucial 8GB DDR3 1600Mhz 1.5V CL11 קשיח: Seagate Barracuda 7200.14 1TB SATA3 כ.מסך: Gigabyte Geforce GTX770 WINDFORCE X3 OC 2GB מסך: Dell UltraSharp U2312HM 23'' With LED IPS עכשיו יש לי 2 שאלות: 1.האם כרטיס המסך שלי בכלל יכול להריץ משחקים על 4K? 2.המסך שלי לא תומך ב-4K אז האם בכלל אני אראה איזה שהוא הבדל בין FULL HD ל-4K ?

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by ASTR4L,

http://www.pcper.com/reviews/Graphics-Cards/Mobile-G-Sync-Confirmed-and-Tested-Leaked-Alpha-Driver

12. Started by orent,

שלום קניתי את הכרטיס מסך sapphire hd 7970 לכרטיס יש שני חיבורי PCIE של 8 פינים,הספק שיש לי http://www.iqpc.co.il/home/showItemMenu.asp?id=9453 יש לו שני חיבורי PCIE 6 PIN . השאלה האם אני יכול להשתמש בשני המתאמים שהגיעו עם הכרטיס molex to 8 pin pcie וזה יהיה בסדר? תודה.

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by yonatan.mendelson,

כרטיס המסך הראשון בעולם בעל ליבת 7 ננומטר מסיים את דרכו בקול ענות חלושה, חצי שנה בלבד לאחר שנחשף לכתבה

14. Started by A.J,

שלום לכולם אני חושב לשדרג את הכטיס מסך שלי כרגע יש לי gtx 10060 3gb של גיגהביט מסך 27 אינצ' ברזלוצה של 2K 2560*1440 מעבד i5 8400 ram 32gb ספק כוח 650w הכרטיס שלי יחסית בסדר אבל אני שם לב שקשה לו לשמור על 60 פריימים ברזלוצה של 2K בחלק מהמשחקים בהגדרות גבהות. חשבתי אולי למכור את שלי ולקנות כרטיס חדש שיכול להתמודד עם הרזלוצה, כמה לדעתכם שווה היום הכרטיס שלי(עדיין באחריות)? אולי שווה לחכות לסדרה 3XXX של אנוידיה? תקציב של תקציב של 500-600 שקל פלוס מה שאני יכול לקבל בתמורה לכרטיס

15. אהלן, המערכת שלי כוללת את הבאים: מעבד: AMD X4 640 @3.0 Ghz לוח אם: Gigabyte GA-MA78LMT-US2H זיכרון: 4GB ספק: Antec EarthWatts 500W 80plus ועוד כ-3 כוננים קשיחים סטנדרטיים. מסך: Dell 2209 עד היום אני עם 4850 ונראה לי שהגיע הזמן לשדרג. משחק בעיקר ב-Battlefield BC2, COD וכדומה. שני הכרטיסים 5850 ו-6850 נמצאים פחות או יותר במסגרת התקציב שאני מוכן להוציא על כרטיס מסך חדש. השאלה היא איזה משני הכרטיסים מתאים יותר למערכת שלי מבחינת צריכת חשמל, צוואר בקבוק במעבד (אם בכלל קיים) או כל פרמטר אחר שאולי לא חשבתי עליו. מודה מראש לעונים.

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. שלום לכולם המפרט בצד לכל מי ששואל , הצי'פסט הוא G31 , הספק הוא 500 TR2 של TT השימושים הם : תוכנה לתלת מימד MAYA - 60% , משחקים 30% , סרטים באיכות HD - עשר אחוז כרגע יש לי שני מסכי 19" ובקרוב אני מחליף אותם לשני 24 של SAMSUNG . חובה כניסת HDMI (דרך מתאם או ישיר לא משנה לי ) התקציב כפי שכתוב בכותרת הוא מקסימלי אני לא יכול לחרוג שקל מעל . בתודה ושבוע טוב מיכאל

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by tk4,

יש לי 600 ושניהם בטווח מחיר הזה... מה אתם אומרים לקחת? או שבכלל משהו אחר? ה9800GT בגרסאת הSynergy http://www.zotac.com/index.php?option=com_wrapper&Itemid=483 אגב מה SYNERGY אומר בתכלס?

• 29 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by ilanb0,

ברשותי הכרטיס הנ"ל והייתי רוצה לשדרג. אולי

• 24 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by shayhugi,

שלום לכולם. לפני כשבוע הזמנתי מחשב חדש ואתמול הוא הגיע. התקנתי את הכרטיס מסך (Radeon 6870 HD) והמחשב לא קורא אותו, שאני מחבר את המסך אליו הוא לא עובד ואפילו במנהל התקנים הוא לא קורא אותו. אשמח לעזרה, תודה.

• 24 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by amitsh,

שלום, מחפש המלצות לשדרוג כרטיס מסך GTX-260 256GB. משחק בעיקר Battlefield הכרטיס מסך צריך להתאים ל- PCI-EX 16. מפרט קיים: לוח אם- GS-965-DS4 מעבד- Core 2 Duo E6600 2.4 זכרון- 2X 4GB תודה רבה !

21. Started by אלון לטמן,

אני שוקל לקנות GV-N960G1 Gaming 2GD שווה להשקיע? כלומר יש לי לוח יש G41 וגם מעבד קצת ישן Q9550...

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by Nikiller,

היי! רכשתי את שני כרטיסי 9800GT 512M של פאליט. באתי הביתה שמתי אחד מהם,המחשב נדלק המאוורר של הכ.מ על 100% אבל שלא כמו כל הכרטיסים הנורמאליים מפסיק באיזור הPOSY אלא ממשיך עד שהוינדוס עולה.. אמרתי סבבה התקנתי את הדרייבר עשיתי ריסטרט הוא עדיין ב-100% אבל לא רק זה אלא כשהוא עולה אני לא יכול לשנות את הסל"ד שלו...אני עושה FIXED ומוריד למינימום והממזר הזה להפך מאיץ ל100%...לא רק זה השעונים שלו ירודים..במקום 900MHZ בזיכרון אני מקבל 500..חשבתי אולי הכרטיס דפוק ושמתי את השני במקומו..אותה תופעה..אם אני עושה OC ל900 או יותר הRIVA והNTUNE רושמים שהתקבל אבל בתוכניות ניטור אני מקבל 500!!! http://img263.imageshack.us/my.php?image=63413847na9.jpg WTF?? אני חושב שזה הלוח כי עכשיו יש לי לו…

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. מדובר בכרטיס מסך 1950CF לפני כחודש קניתי את הכרטיס הזה ומאז אני רק סובל. (תזכורת http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=262409.0 ) בימים האחרונים החלו תופעות מוזרות ,החל מקיפאון בהפעלת משחקים וכלה בהתקנה והסרה של הדרייברים כמה פעמים ביום (לא עבדו פשוט) יצרתי קשר עם התמיכה של ATI (יותר נכון AMD)בארה"ב ואין מה להגיד,הם ממש ,אבל ממש יודעים לתת שירות . פיתרון ביניים שקיבלתי ועזר לי להפעיל משחקים היה לחזור לקטליסט גירסה 6.12 היום הם הגיעו למסקנה כמעט נחרצת שהבעיה היא בכרטיס מסך. עדיין הם בודקים קבצי מערכת ששלחתי להם .מסקנות אקבל בימים הקרובים. היום נכנסתי למשחק ספלינטר סל האחרון ומלבד חבורה של רוסים שאני אמור לחסל קיבלו את פניי גם ארטיפאקטים מעצבנים. יצאתי מהמש…

• 25 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by ofer_mat,

אני יודע שהנושא הופיע כמה פעמים קראתי את כולם יש לי עוד כמה שאול 1. יש לי מפרט עם לו AGPX4 האם יורגש הבדל משמעותי? 2. כל ה9700 יש TVOUT ? באיכות יותר טובה ממה שיש לי GF 3 TI 500 ? 3. האם זה מהלך נכון לקנות עכשיו את הכרטיס או לחכות 9800 ? 4. האם לא צפויים לי בעיות עם משחקים בכרטיס הזה ( ראיתי שיש טרדים שמדברים על כל מני בעיות עם הכרטיס) כלומר דרייברים יציבים? תודה.

• 24 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by אוריאל 248,

שלום אני מחפש המלצה לכרטיס מסך ב-1400 ש"ח תודה לממליצים

דיונים חדשים בפורומים