עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by coolor14,

קניתי את הכרטיס לפני שבוע עם מפרט : e8400 p5q pro 2x2gb g skill 82+pro 525w כאשר הרצתי משחקים ובאנצים הם הראו תוצאות הולמות לכרטיס אבל שמתי לב למין לאגים ותקיעות כאשר הרצתי יישומים גראפיים. (היה רשום 30 fps נראה כמו 19). לאחר מכן הסרתי את האופצייה של crossfire והפרמים ירדו בבאנצים אבל התמונה נראתה זהה (כאילו זה לא x2 ) אני יודע שלרובכם אין את הכרטיס, אבל אני לא יודע אם זה כשור לדרייברים (אני מוכן לחכות) או לכרטיס הארוך.

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  2. Started by brk2k,

קראתי בכמה ביקורות שאנשים כתבו שאיזהשהוא ציפוי שאני לא מבין מה הוא מתקלף מהמסך ברגע שאתה מנגב, קראתי בביקורת שמישהו ניגב רק עם מטלית מיוחדת וזה גם התקלף, למישהו פה שיש לו את המסך זה קרה? ומהו הציפוי הזה בעצם? תודה.

• 3 תגובות
    • 555 צפיות
  3. Started by omnius,

ראיתי שמשחק אחד דורש האם RAEDON 9200 64 MB עונה על הדרישות האלה? עריכה: הדרישות האלו הם המומלצות, לא המינימום

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  4. אני מתלבט בין שני כרטיסים 8800GT (שניהם של Sparkle) אחד מומהר: "oc calibre" בערך 12-15% יותר מהיר בתדרים Core Clock 675MHz Memory Clock 2000MHz Memory Type 512MB GDDR3 Memory Interface 256-bit Stream Processors 112 Shader Clock 1728MHz Bus Type PCI-Express 2.0 RAMDAC 400 MHz השני לא מומהר וגם יותר יקר - אבל עם 1024MB זיכרון (!!!) במקום 512 Core Clock : 600MHz Memory Clock : 1800 MHz Memory Type : 1024MB GDDR3 Memory Interface : 256-Bit Shader Clock : 1500 MHz Bus Type : PCI-Express 2.0 RAMDAC : 400 MHz מה עדיף? האם יש יתרון לתוספת זיכרון בשנים הקרובות? תודה!!!

• 5 תגובות
    • 555 צפיות
  5. Started by Lanzar,

שלום לכולם יש לי ASUS 9800XT ואני חייב להבין משהו אחת ולתמיד !!! ש ATI מוציאים דרייבר הוא מסומן ככה 4.1 , 4.2 , 4.3 למשל... אבל ש ASUS מוציאים דרייבר הוא מסומן ככה 7.99 , 8.01 , 8.02 אך לעזעזל אני ידע עכשיו למשל אם אני רוצה להוריד דרייבר 4.3 אבל של אסוס אך הוא מסומן ??? יש לזה איזה שהוא רצף מסויים בבקשה עזרה :-\ והדבר השני איזה דרייבר הכי עדיף ל 9800XT מבחינת ביצועים גם ל DX8 וגם ל DX9 ?? תודה מראש 8) עריכה: בדקתי עכשיו וראיתי השוואה בין CATALYST לבין OMEGA לבין איזה שהוא דרייבר שנקרא DNA והוא לקח את שניהם בכל המבחנים !!! מישהו מכיר את הדרייבר שיכול לחוות דעה ???

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  6. Started by PzD,

חיפשתי נושאים לא מצאתי משו שנוגע בישבילי .. אז ככה יש לי עכשיו X800XL 512MB אני רוצה לשאול האם כדי לקנות את ה-HD3850.. האם יהיו הבדלים בביצועים ששווים את הכסף ? תודה .. ובנוסף יש לי AMD3800 DUEL CORE עם אובר קלוק ל-4200.. הייתי רוצה לדעת אם זה בסדר .. והכל יעבוד טוב ? והאם כדי לי לקנות תודה =] ---- עוד שאלה.. רשום בפרטים של ה-HD3850 שהוא PCI-E 2.0 ולי ב-EVEREST רשום משו PCI-E 1.0 PCI-E 1.0 x16 port #0 In Use @ x16 (Gigabyte Radeon X800 XL Video Adapter) אז מה זה לא יעבוד לי במחשב ה-HD3850???? הלוח אם שלי הוא : Gigabyte GA-K8NF-9 v2 תודה על העזרה.. חשוב לי ממש.

• 2 תגובות
    • 555 צפיות
  7. Started by Gex,

שלום, יש לי לום אם של gigabyte שנקרא ga-8i865gme-775-rh ורציתי לדעת, האם הוא תומך בכל כרטיס מסך שיש?כי אני רוצה לשים בו אחד סוס תודה מראש..

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  8. Started by Master Nir,

יש לי מחשב נייד ואני רוצה לראות דרכו סרטים בטלוויזיה, אני יודע שצריך כרטיס מסך עם יציאת TV out, מכיון שאני רוצה לחסוך ולא לקנות כרטיס מסך (כבר יש לי אחד-מובנה, כמובן) יש אפשרות "לדלג" על הכרטיס מסך או להשתמש בקיים ו"לדחוף" לתוכו את יציאת הTV out ??? תודה מראש!!

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  9. אני רוצה לראות טלוויזיה במחשב,לחבר את הממיר של יס לכרטיס טלוויזיה. מה צריך לבדוק שקונים כרטיס טלוויזיה? איזה חברות מובילות בתחום הזה? ואפשר גם להמליץ ספציפית על כרטיסים. ושתהיה אפשרות גם להקליט... תקציב:350 שקל תודה מראש

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  10. כרטיס טוב למשתמש בינוני? ביצועים?

• 3 תגובות
    • 555 צפיות
  11. Started by eletricomuzenza,

שלום. אני רוצה לקנות כרטיס מסך שיריץ לי משחקים יפים כמו GTASA, lord of the rings the rise of the witch king, FIFA2008 ועוד, וגם שבעתיד הוא יוכל להריץ לי משחקים על הגדרות לא הכי גבהוהות אבל על גבוהות ושהמשחק יפעל מספיק חלק. עכשיו אני מתלבט בין שלוש אפשרויות מחנויות שונות: Sapphire HD 3870 521MB-1240 שקל zotac Geforce 8800GTS 320MB-995 שקל. (ראיתי את הקירור שלו, לא נראה מי יודע מה מרשים כמו של האחרים). Palit nVIDIA Geforce 8800GT 512MB-1157 שקל Leadtek WinFast PX8800GT 512MB 1190 שקל (אני חושב שלזה יש קירור יותר טוב מההוא של פליט לפי איך שזה נראה בתמונה באתר) תמליצו לי מי הכי משתלם מכל אלה בבקשה, ויכול להיות שימכרו 8800GTS 320MB ב-1200 כי אני ראיתי באיזה אתר שרשום ככה אבל א…

12. שלום, יש לי את הכרטיס R9700NP עכשיו לפני דיי הרבה זמן (אין משהו יותר ספציפי מי זה) בדקתי כמה מהדריברים החדים של ATI על הכרטיס מסך אם 3DMark עכשיו התוצאות הכי טובות היתקבלו אם ה3.7 ולאחר שעבר דיי הרבה זמן החלטתי להתעדכן ולהתקין את הדריבר 4.7, עכשיו הFPS ירד אבל לא משמעותית הבדל של 10-20 נגיד מ100 ירד לסביבות ה80, אבל הבעיה היותר גדולה היא שכל המחשב פועל באיטיות מאז שהתקנתי את הדריבר החדש. בקיצור אני לא מבין כל כך מה הבעיה בדריבר החדש הרי הוא רק אמור עלות ביצועים ולתקן כל מיני באגים שהדריבר הישן לא תיקן וההיתלבטות היא אם לחזור לדריבר הישן או להישאר אם החדש?, או אם אתם יודעים על איזה שהיא סיבה שיכולה להיות שהמחשב נעשה איטי יותר אם הדריבר החדש, תודה מראש על העזרה... :-\

• 2 תגובות
    • 555 צפיות
  13. Started by ezx,

מישהו מכיר חנות אם כרטיסים מסוג 6800 שאפשר פשוט ללכת לקחת? אין בשום מקום חרשתי ממולץ באזור חיפה והאזור תודה

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  14. Started by enzo,

http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6520 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6523]

• 3 תגובות
    • 555 צפיות
  15. טוב בקרוב מאוד אני קונה מחשב ואני רוצה לסגור את החלק של הכרטיס מסך כבר. לא מעניין אותי מה מקבל ציון יותר גבוה או מה אומרים בביקורות...אני לא כל כך מבין בזה ודברו אליי תכלס.. מה מהם עדיף? אם אחד מהם מתאים לתחום אחד יותר מהשני? קיצור תחפרו לי על שניהם עם מסקנות. למרט המחשב מצורף לינק - http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=276036.0 במפרט הזה אני מחליף מארז וספק כוח.

16. Started by uuzar,

שלום לכולם יש לי NVIDIA GeForce 7600 GS עם 512 MB ויסטה נותן לו ציון של 4.1 בגרפיקה וגם בגרפיקת משחק 1. האם ניתן לשפר את הציון וכיצד? מדוע הוא נמוך לכרטיס יחסית טוב עם 512 MB ? 2. האם ניתן לעשות OC והעם ניתן לעלות ע"י כך את הציון של ויסטה?

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  17. Started by klips,

מבקש את המלצתכם אני מחפש כרטיס מסך טוב חדש שמכירו אינו עולה על 1700 שקל את הכרטיס אני רוכש מחול !! תודה!!

• 5 תגובות
    • 555 צפיות
  18. Started by gil_k,

אני רוצה לחבר את המחשב לטלויזיה (טלויזיה רגילה, הבומבות, לא יודע מה השם שלהם) ואני לא מצליח. ניסיתי לחבר חיבור של S-Video וממנו לVideo של הטלויזיה וזה לא עוזר. אני בכלל לא מוצא את ההגדרה של הריבוי צגים בדרייבר, הוא כאילו לא קולט שיש עוד משהו מחובר. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 555 צפיות
  19. Started by enzo,

http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7472 1350 ש"ח. מה אתם אומרים ביחס למחיר בחו"ל?

• 2 תגובות
    • 555 צפיות
  20. Started by UdiDani,

שלום לכולם.. אני מתלבט האם לקנות את הSamsung 793DF או לקנות מסך 19 אינץ' CRT.. יש לי מספר שאלות: 1. מה ההבדל מחירים בערך בין המסך שהזכרתי למסך 19 אינץ' טוב? 2. האם תוכלו להמליץ על מסך 19 אינטץ CRT... בתודה, אודי.

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  21. Started by wzeedan,

שלום מה דעתכם על מסך LCD מסוג NEC דגם 72VM? מחירו 1400 ש"ח עם 3 שנים אחריות של היבואן? תודה.

• 2 תגובות
    • 555 צפיות
  22. שלום לכם, אני משדרג את המחשב שלי (1.8,512) למשהו קצת יותר רציני: Amd Athlon 64 X2 Dual Core 3800 AM2 MSI K9N Platinum nForce 570 Ultra AM2 Mushkin 1GB 512MBx2 High Performance HP2-5300 DDR2-667 העניין הוא כזה, אני לא משחק עם המחשב כרגע בכלל, אבל אני מעוניין בכרטיס מסך שיענה על הצרכים הבאים: 1. TV OUT 2. עיבוד של MPEG2 ו HDTV בכרטיס עצמו (פריסה) - ולא על חשבון המעבד. (* דחיסה של MPEG2 יש לי כבר בכרטיס PVR נפרד) וכמובן PCI Express x16. התקציב הוא עד 400 מקס'. במחשב הקיים יש לי כרטיס על ציפסט של NVIDIA ואני די מרוצה מהם, ומהסיבה הזאת ביקשתי מהחנות שאני מזמין ממנה שתמליץ לי על כרטיס פשוט וזול שעונה על מה שכתבתי מיקודם עם ציפסט של NVIDIA, אמר לי המוכר שאם אני רוצה פריסה בכרטיס…

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  23. Started by IdoK21,

עשיתי בדיקת Aquamark ורציתי לדעת אם התוצאה היא אכן תקינה והמפרט משקף את התוצאה המפרט המלא בצד תודה לעוזרים. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  24. יש לי בעיה בתצוגת המסך, ברגע שאני מפעיל סרט או משחק כלשהו אני רואה על המסך נקודות אדומות בצורות קווים מופרסים על המסך בבקשה עזרו לי לפתרון את הבעייה!!!! תודה רבה לכול העוזר!!!!

• 6 תגובות
    • 555 צפיות
  25. Started by asaf_azar,

משיהו יכול לתת מידע עלים כמו תאריך יציאה ,מחיר,תכונות וכדאי לי לקנות 8XXX או לחכות לכרטיסים האלה?

• 3 תגובות
    • 555 צפיות

דיונים חדשים בפורומים