כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,980 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני גר בקנדה, ומחפש אתרים עם סקירות של עלות\ביצוע של כרטיסי מסך (בדומה לסקירות שיש פה), אבל לפי מחירי ארה"ב\קנדה. תודה רבה! רק אציין ש- hwzone.co.il הוא אתר החומרה הכי טוב ומושקע שראיתי!
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
שלום, אני דיי חדש כאן ולפני שאני מהעלתי את הנושא קצת חיפשתי עליו אך לא מצאתי כלום בנושא. יש לי מחשב עם לוח אם של Gigabite P35-DS3L וחריץ PCIe שלי הוא גירסה 1.0 בו. רציתי לרכוש כרטיס 9600GT של Gigabite למחשב למשחקים, אך ראיתי שהדרישות הן PCIe 2.0. האם אני יכול להתקין את הכרטיס במחשב שלי? פניתי ל KSP ולחנות מחשבים באזור מגוריי ושניהם אמרו לי שהלוח חייב לתמוך ב PCIe 2.0 כדי שהכרטיס יעבוד בצורה תקינה ובמלוא הביצועים. האם זה נכון? מה אני יכול לעשות ? מה אני צריך להחליף את לוח האם שלי ל- x38, הוא עולה 900 ש"ח ! ורוב הדברים שהוא נותן לא רלוונטים אליי (2 כרטיסי רשת, firewire ...) תודה מראש !
-
- 3 תגובות
- 545 צפיות
-
-
סוף שנת 2005. כניסת ה8800 לעולם.
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
מחפשת כרטיס מסך בסביבות 1000 שקל לעבודה עם תוכנות תלת מימד. מה עדיף? Leadtek Quadro FX560 PCX Sapphire Radeon X1950Pro 512Mb DualDVI AGPX8 Retail SAX195P512 Sparkle Nvidia Geforce 8600GTS 512MB DDR3 Retail או שעדיף להשקיע ב Sparkle Nvidia Geforce 8800GTS 320MB Retail - 3YW ובכלל , אני אשמח לדעת מה ההבדלים העיקריים ביניהם. ואם עדיף AGP או PCI-E תודה
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
שלום. לקראת קנית כרטיס מסך ולפני שידרוג מסכים עתידי, אני מעוניין בהסבר כולל בנושא שמתייחס בין השאר גם לנקודות הבאות: Input signal - analog vs digital. אני עובד כיום עם שני מסכי VGA , ורוצה לקנות כרטיס שיוכל לעבוד איתם, אך שגם אוכל בעתיד לחבר אליו שני מסכי DVI. האם יש בשוק כרטיסים בעלי אפשרות ל - Dual DVI Output? האם יש דבר כזה VGA-to-2nd DVI adaptor? כתבה מורחבת תתקבל בברכה ואהדה רבה, אולי הנהלת הפורום תוכל לדאוג לזה? תודה
-
- 1 תגובה
- 545 צפיות
-
-
פתחתי את התרד הנ"ל עקב בעיה: התקנתי את הדרייבר האחרון מהאתר של NVIDIA גירסא 169.02 שאמורה להיות תואמת רק לכרטיס הנ"ל... אז הכל עובד מצויין חוץ מבעיה אחת: הסרטים משודרים בשחור לבן... :-[ מה לא ניסיתי, החלפתי תוכנות, החלפתי קודקים... ומה שנישאר זה רק הדרייבר... אני מציין שוב - הכל עובד מצויין (כללי + משחקים). אז מה אתם אומרים, יש פיתרון?
-
- 4 תגובות
- 545 צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך יותר עדיף לקנות... Geforce 6800 רגיל נגיד 128 מגה..כמה יעלה לי ..!? או Geforce6600GT כמה יעלה לי שאלתי באיזה חנות אמרו לי 930 שקל.. בקיצר אני מתלבט.. הבעיה היא..האם ה6800 בהרבה יותר טוב ב-6600 GT...??? או שאין הבדל כל כך גדול... מדובר על AGP SLOT אבל הבעיה היא שקראתי באתרים של6800 הרגיל יש זיכרון DDR1 יענו.. ול6600 GT יש GDDR3..אז זו התלבטות קשה..
-
- 3 תגובות
- 545 צפיות
-
-
תראו פעם שאלתי והצעתם לי את ה 6600 gt והראתם לי כתבה שהוא ממש טוב במשחק doom 3 אז השאלה שלי היא האם הוא טוב ועובר מלא כרטיסים גם במשחקים אחרים או שיש לכם הצעה אחרת לכרטיס מסך עד 1200 שח תודה מראש!!
-
- 6 תגובות
- 545 צפיות
-
-
המצב הוא כזה יש לי מעבד Intel Pentium-D 820 Dualcore 2800MHZ ולוח אם MSI 945GZM3 האם אחד מהחלקים הנ''ל יכולים לגרום לצוואר בקבוק לכרטיס הזה?
-
- 1 תגובה
- 545 צפיות
-
-
חבר שלי רוצה לקנות כרטיס מסך יש לו כרגע 6800gs מה הכרטיס הכי טוב שלא יהיה צוואק בקבוק למה זה מעבד חד ליבה 3.0 תודה לכל העוזרים
-
- 2 תגובות
- 545 צפיות
-
-
השאלה בכותרת.. תודה..
-
- 1 תגובה
- 545 צפיות
-
-
http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7472 1350 ש"ח. מה אתם אומרים ביחס למחיר בחו"ל?
-
- 2 תגובות
- 545 צפיות
-
-
וככה כולנו נדע איך HL2 ירוץ לנו על המחשבים.. אז בבקשה תורידו FRAPS ותגידו לנו איך זה עובד לכם על המחשב (אני ראיתי שלרוקפורד ולעוד אחד זה כבר סיים להוריד)
-
- 1 תגובה
- 545 צפיות
-
-
שלום, אני קניתי את המסך LG FLATRON F700P לפני שבוע בערך ובהתחלה הייתי מאוד מרוצה ממנו. יש לו ריענון מצויין לרזולוציות גבוהות וקונטרסט וברייטנס טובים. אבל, לאחרונה אני משחק במשחק מחשב שקוראים לו COUNTERSTRIKE וכאשר אני מסתובב בתוך המשחק או שאני פשוט מזיז את העכבר למעלה או למטה יש לי עיוותים במסך. עיוותים כאלה שנראים כמו קפיצות במסך, זה רק לרגע העיווט אבל הוא חוזר כל פעם שאני עושה איזה תזוזה חדה. מה אני יכול לעשות? מודה מראש על העזרה ירדן.
-
- 2 תגובות
- 545 צפיות
-
-
שלום רב בניתי לי מפרט שכנראה אקנה, אני מעוניין לצרץ לו כרטיס מסך הכי טוב שיש בתקציב של עד 500 ש"ח, אני לא פריק של משחקים ,אני משחק לפעמים משחקי רשת כגון: Counter Strike / Americas Army / MuOnline / Sims 2 צירפתי את המפרט לכל מקרה, ודרך אגב אני לא עושה OC אם זה קשור איך שהוא, תודה. מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.2GHz(E4500) 800MHz/FSB 2MB - BOX אחריות: ללא הגבלת זמן מחיר: ¤638 לוח אם: GIGABYTE GA-P31-DS3L אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤473 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤384 צורב DVD: LG DVDRW GSA-H62N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA אחריות: שנתיים. מחיר: ¤181 זיכרון: CORSAIR 2048MB (1024MB X2) DDR2 667MHz VALUE DUAL CHAN…
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
אני קונה מחשב למטרה של סרטים ואני רוצה כרטיס טלויזיה איכותי במחיר סביר ,בסביבות ה300-400 ש"ח. איזה כרטיס כדי לקנות והאם חשוב כרטיס מסך סביר כגון: ATI 1659PRO ? ואם בשביל להקליט מהטלויזיה ולראות בו זמנית גם בטלויזיה וגם במחשב אני צריך יציאות מיוחדות כגון VIVO ו DUAL DVI ? תודה לכולם.
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
האם הגיוני שהכרטיס מסך הזה כל כך זול? 820 ש"ח או שפשוט יש פה משהו מסריח בכל אופן האם שווה לקחת אותו? http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1262
-
- 4 תגובות
- 545 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך.... אבל שיתמוך בדירקסט 10! אבל אני לא יודע מאיפה זה מתחיל השמות לדוגמא:8800,8600 אם תוכלו להגיד לי אני ישמח... [br]פורסם בתאריך: 19.08.2007 בשעה 21:16:29 8500,8600,8800 זה של NVIDI2400,2600,2900זה של ATI לא משנה אמרו לי כבר תודה בכול מקרה!
-
- 1 תגובה
- 545 צפיות
-
-
החלפתי כרטיס לX1900XTX 512 היום, התקנתי את הדרייברים והכל. הבעיה היא שיש משחקים שלא עולים, NFS קארבון למשל, ברגע שמפעילים את המשחק המחשב עושה RESTART. חשוב לציין שהמשחק פעל טוב מאוד עם הכרטיס מסך הקודם שלי. לעוומת זאת יש משחקים שכן עולים על ההגדרות הכי גבוהות ורצים חלק (הסנדק למשל). תאבחנו לי את התקלה בבקשה. תודה.
-
- 2 תגובות
- 545 צפיות
-
-
אשמח לשמוע מה חושבים אנשים שעבדו עם המסך הזה לשימוש אינטרנט ואופיס בלבד
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
אז ככה יש לי את ה6800 של msi התקנתי דריברים מהדיסק... או מהאתר זה לא משנה.. אחרי זה עשיתי הפעלה מחדש והכול סבבה וכמובן מה עושים אחרי ההתקנה של הדריברים?? פותחים צינוורת חח אז פתחתי צינורות עשית ישוב פעם הפעלה מחדש הכול עובד מצויין שיחקתי לי משחקים וכו וכו עד אתמול ואתמול החלטתי שהמחשב שלי נהייה כבד יותר מדיי בגלל כול הוירוסים שקיבל בעבר אז החלטתי לפרמט אותו כמו שצריך שיהיה כמו חדש אז פירמטתי התקנתי את כול הדריברים וכו כוו ואחרי שאני מתקין את הדריבר של הכרטיס מסך אני עושה ריסט ושהמחשב בא להיכנס לוינדוס עצמו הכרטיס נותן פתאום רזולוצייה מטורפת שהמסך שלי לא עומד בה ואז מופיע איזה שגיאה משהו ואחרי משהו כמו 20 שניות פתאום המחשב עושה ריסט שוב פעם וכך שוב ושוב ורק שאני ניכנס למצ…
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
אוקי, אז אני מחפש לי מסך חדש במקום ה CRT הישן והמגושם. הוא ישמש בעיקר לעבודה משרדית, אך מדי פעם גם למשחקים... אבל לא משהו רציני, גג ניד פור ספיד... אני ממש לא משחק הרבה אז שזה לא יהיה מה שיטריד אותכם. הבנתי שחיבור DVI הוא מאוד משמעותי במסכי LCD והוא משפר את האיכות פלאים. אז אם זה באמת ככה, כניסת DVI חובה.(למרות שבכרטיס מסך שלי אין, נחליף בהזדמנות). המסך צריך להיות חד, ושתהיה לו תמונה צבעונית, יפה וחיה. שיהיה נעים לעין לשעות מרובות, ויראה יפה גם פונטים קטנים. עדיף מאוד שיהיה 17", אבל אם זה הבדל ממש ממש גדול במחירים אני אסתפק ב 15". התקציב הוא באיזור ה 2500 ש"ח, די גמיש. אם אתם יכולים תצרפו לינקים לביקורות או השוואות של מסכים שאתם ממליצים עליהם... תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
יש לי את גירסאת הפרו ובכל זאת הוא לא נותן לי לשנות את הSM מ2.0 ל3.0... יש למשהו מושג מה עושים?? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
רכשתי את הכרטיס לפני יומיים הורדתי את העידכון האחרון מהאתר לתוכנת CATALYST 8.11 התקנתי את הכרטיס על המחשב ולאחר מכן הרצתי את הקובץ של התוכנה ר"מ לא השתמשתי ב"זיהוי חומרה חדשה" של ה XP בסוף ההתקנה נתבקשתי לבצע הפעלה מחדש למחשב והחל משלב זה המחשב לא עובר את שלב הופעת החלון של ה XP עם הבר הכחול ומופיע בעצם חלון כחול והמחשב מידי פעם מראה סימני חיים כשנורת ה HD מהבהבת מידי פעם אבל המסך לא עולה מחשב 2160 עם 1G RAM, מסך LCD 32" של MAG שעבד לפני כן בסדר מה עושים? :s05:תודה שמוליק
-
- 4 תגובות
- 545 צפיות
-
-
יש ברשותי 7950GT וקיבלתי איתו כבל S-Video עם יציאה אדומה, כחולה וירוקה. קניתי אתמול בנוסף עוד כבל שמתחבר למה שקיבלתי עכשיו אני לא יודע איך לכוון את זה בדיוק ולאן לחבר כל דבר. תעזרו לי בבקשה
-
- 1 תגובה
- 545 צפיות
-