עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by alia,

אמרו לי שצריך להיות 24,אך בתוכנת everest מופיע רק 4 כיצד בודקים את זה? תודה

• 2 תגובות
    • 560 צפיות
  2. Started by gangsta,

יש לי כמה שאלות על הביצועים שלו: הכרטיס מריץ את Rainbow Six Vegas סבבה ? (אני שאול כי נראה לי שהמשחק רץ במנוע Unreal Engine 3 ויש היום הרבה משחקים שמבוססים עלו) איך הביצועים שלו בכללי במשחקים ? אני ירגש הבדל בין הכרטיס הזה לבין 6600LE? תודה לכל העוזרים!

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  3. Started by bg1987,

טוב, יש לי leadtek 7600gt ex, (קצת ישן אני יודע) ואני משחק call of duty 4, ולפעמים יש כמה טקסטורות, או אולי חפצים לא בטוח שהטקסטורה שלהם מעין נמרחת על כל המסך, כאילו לקחו פינה של האובייקט ומשכו אותה עד אין סוף, עכשיו לפעמים זה נראה סתם כמו איזה קו קטן ומוזר שעובר דרך כל המסך, אבל לפעמים זה ממש חוסם את כל שדה הראיה, זה קורה גם במשחקים אחרים. אני מניח שזאת בעיה בדרייברים שלי, רציתי לדעת איזה דרייברים מומלצים לכרטיס שלי (באתר של leadtek חיפוש של 7600gt ex לא מצא כלום) או שאולי זאת בעיה אחרת? אה, אני משתמש ב XP נ.ב. אני גם מחפש המלצה לכרטיס טלויזיה טוב, (אני רוצה לחבר אליו ממיר דיגיטלי של הוט, האם זאת תהיה בעיה?) במחיר של עד 400 ש"ח תודה מראש.

4. קניתי אותו לפני חודש ואני מאוד מרוצה-הצבעים ברורים ואין מריחות במשחקים. הוא גם לא עולה הרבה נדמה לי משהו כמו 1400 ש"ח. אמנם לא מותג אבל אין צורך לזלזל. אם מישהו מעוניין אני אוכל לתת את הכתובת של החנות שבה קניתי את המסך.

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  5. Started by lipa,

הבנתי שכדיי לעשות OC לכרטיס 2900XT צריך חיבור של 8 פין השאלה אם צריך ספק כח מיוחד , או פשוט מספיק רק מתאם ל-8 פין ?

• 3 תגובות
    • 560 צפיות
  6. עשיתי DISABLE על זה עד עכשיו שיהיה 100 FPS בCS.. עכשיו החזרתי את זה ואני רואה הכל חלק ויפה. מה הפונקציות האלה עושות? Antialiasing Settings Anisotropic Filtering Vertical Sync

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  7. במקום שאני עומד לקנות שבוע הבא שאלתי אם יש להם את ה1950XT והם אמרו שיש אבל של החברה PALIT ושהוא יותר חלש מה 512 מגבייט 1950PRO אבל זה לא העיניין, אני לא שמעתי בכלל על כרטיס כזה שלא נדבר על החברה מה אתם אומרים עליו ? אם הוא בכלל קיים ?

• 2 תגובות
    • 560 צפיות
  8. Started by Holography,

שאלה שמציקה לי דיי הרבה זמן, האם כול MSI 9800Pro בארץ מבוסס R360?והאם יש למישהו ראיה חותכת לכך? וכמו כן,מה הבדל הביצועים ב 9800Pro בליבת R350 לבין אותו 9800Pro בליבת R360? -תודה.

• 3 תגובות
    • 560 צפיות
  9. Started by חנוך,

המחשב שלי מחובר למסך crt ואני רוצה לחבר אותו גם לטלויזית lcd היציאות מהמחשב הן vga , dvi ,s-video( שמחובר כבר למסך crt) והכניסות לטלויזיה הן s-video , hdmi, vga וקומפוננט המרחק בין המחשב לטלויזיה הוא משהו כמו 8 מטר באיזה חיבורים להשתמש ואיזה כבלים הכי כדאי לקנות ככה שהאות יהיה איכותי ולא ידעך במרחק הזה? תודה

• 3 תגובות
    • 560 צפיות
  10. אני מתלבט בין שני כרטיסים 8800GT (שניהם של Sparkle) אחד מומהר: "oc calibre" בערך 12-15% יותר מהיר בתדרים Core Clock 675MHz Memory Clock 2000MHz Memory Type 512MB GDDR3 Memory Interface 256-bit Stream Processors 112 Shader Clock 1728MHz Bus Type PCI-Express 2.0 RAMDAC 400 MHz השני לא מומהר וגם יותר יקר - אבל עם 1024MB זיכרון (!!!) במקום 512 Core Clock : 600MHz Memory Clock : 1800 MHz Memory Type : 1024MB GDDR3 Memory Interface : 256-Bit Shader Clock : 1500 MHz Bus Type : PCI-Express 2.0 RAMDAC : 400 MHz מה עדיף? האם יש יתרון לתוספת זיכרון בשנים הקרובות? תודה!!!

• 5 תגובות
    • 560 צפיות
  11. אם יש לי מסך 26 אינץ של סאמסונג למחשב האם ניתן לחבר אליו טולויזיה של טושיבה 32 אינץ ושתיהם היו ברזולוציות שונות? הכוונה לעבוד על המסך של 26 אינץ ומתי שאני מסתכל סדרות/סרטים ב 720P אני עובר לטלוויזיה... אבל שהמעבר יהיה מהיר... (אפילו DUAL שלא יצטרך לעשות יותר מדי פעולות...) כרטיס מסך ATI X1900 XT רזולוצית מסך מחשב 1200*1920 רזולוצית טלויזיה 768*1360 אני משתמש בוינדוס 7 RC גם תוכנה חיצונית שתעבוד טוב יהיה מצוין :yelclap:

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  12. ראיתי באתרים דגם Sapphire ATI Radeon HD4650 1024MB AGP הכרטיס הזה תומך ב-2 מסכי 24 ברזלוציה 1920 ? משהו מכיר דגם אחר שתומך ?

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  13. Started by חן מ,

אוקיי אז נמשיך אז ה8800GT GTB 512 מגה כדאי לקנות בשביל משחקים כבדים? ואני אשאל את השאלה:האם ה8800GT יצליח להריץ משחקים עם דרישות שיהיו ל9 על הגדרות לא VERY HIGH אבל HIGH לפחות? תודה אה ועוד משהו ל8800GT GTB512 מגה יש OC?

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  14. Started by PzD,

חיפשתי נושאים לא מצאתי משו שנוגע בישבילי .. אז ככה יש לי עכשיו X800XL 512MB אני רוצה לשאול האם כדי לקנות את ה-HD3850.. האם יהיו הבדלים בביצועים ששווים את הכסף ? תודה .. ובנוסף יש לי AMD3800 DUEL CORE עם אובר קלוק ל-4200.. הייתי רוצה לדעת אם זה בסדר .. והכל יעבוד טוב ? והאם כדי לי לקנות תודה =] ---- עוד שאלה.. רשום בפרטים של ה-HD3850 שהוא PCI-E 2.0 ולי ב-EVEREST רשום משו PCI-E 1.0 PCI-E 1.0 x16 port #0 In Use @ x16 (Gigabyte Radeon X800 XL Video Adapter) אז מה זה לא יעבוד לי במחשב ה-HD3850???? הלוח אם שלי הוא : Gigabyte GA-K8NF-9 v2 תודה על העזרה.. חשוב לי ממש.

• 2 תגובות
    • 560 צפיות
  15. Started by isaac_dayan,

שלום לכולם. אני מעוניין לקנות מסך LCD בסביבות 1.5K והמליצו לי על LG 196WTQ אך אני אשמח אם תוכלו לתת לי הצעות נוספות, כמו-כן אני צריך את המסך להצגה גרפית של שרטוטים שיוכל להריץ אותם בצורה חלקה, וכמו-כן למשחקים. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  16. Started by Master Nir,

יש לי מחשב נייד ואני רוצה לראות דרכו סרטים בטלוויזיה, אני יודע שצריך כרטיס מסך עם יציאת TV out, מכיון שאני רוצה לחסוך ולא לקנות כרטיס מסך (כבר יש לי אחד-מובנה, כמובן) יש אפשרות "לדלג" על הכרטיס מסך או להשתמש בקיים ו"לדחוף" לתוכו את יציאת הTV out ??? תודה מראש!!

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  17. Started by exercise,

מישהו ריכז איזה תוכנות / משחקים מקבלים מהיצרנים השונים ?

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  18. Started by asmon,

תודה.

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  19. טוב בקרוב מאוד אני קונה מחשב ואני רוצה לסגור את החלק של הכרטיס מסך כבר. לא מעניין אותי מה מקבל ציון יותר גבוה או מה אומרים בביקורות...אני לא כל כך מבין בזה ודברו אליי תכלס.. מה מהם עדיף? אם אחד מהם מתאים לתחום אחד יותר מהשני? קיצור תחפרו לי על שניהם עם מסקנות. למרט המחשב מצורף לינק - http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=276036.0 במפרט הזה אני מחליף מארז וספק כוח.

20. Started by AutoCadUser,

אודה על קבלת המלצות לצג 19 אינץ' איכותי לשימושי Autocad כבדים ושימושי Office. שימושי משחקים אינם חשובים. יש לתת את הדעת לאיכות התצוגה ולשעות עבודה רבות מאד - עד 16 שעות ביממה. האם 4:3 היא הפרופורציה הנכונה (כפי שאני חושב) או אחר (5:4, או 16:9). אין לי בעיה לרכוש צג יותר גדול אך גובהו של המסך של 19 אינץ' 4:3 חשוב לי. מחירו של הצג פחות חשוב.

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  21. Started by uuzar,

שלום לכולם יש לי NVIDIA GeForce 7600 GS עם 512 MB ויסטה נותן לו ציון של 4.1 בגרפיקה וגם בגרפיקת משחק 1. האם ניתן לשפר את הציון וכיצד? מדוע הוא נמוך לכרטיס יחסית טוב עם 512 MB ? 2. האם ניתן לעשות OC והעם ניתן לעלות ע"י כך את הציון של ויסטה?

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  22. Started by rabbit,

יש לי כרטיס של ATI אני צריך תוכנה או משהו? או פשוט לחבר את הכבלים וזהו?

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  23. Started by NightElf,

שלום, יש לי כ. מסך X1900GT. ויש לי שתי בעיות איתו. שאני בודק בתוכנת EVEREST אני רואה שהטמפ' בזמן מנוחה היא סביב ה-70 מעלות. האם זה בעייתי? ואם כן איך אני פותר את הבעיה מבלי להרכיב משהו על הכרטיס (לא רוצה לפגוע באחריות). דבר שני לפני זה היה לי nvidia והיה דיי ברור איך לחבר את הטלויזיה היו הגדרות והכל. איזו תוכנות יש ככאן? תודה

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  24. Started by Baz34,

למישהוא יש מושג מתי באמת!!! אמורים הכרטיסים של XFX8800 אמורים להשתחרר למכירה (התירוץ התורן של היבואן, אחרי השביתה היא שהם תקועים במכס)

• 2 תגובות
    • 560 צפיות
  25. Started by shaynac,

ראיתי שיש שני סוגי חיבורים לכרטיס הזה. האם יש הבדל בביצועים? (ברור לי שכל כרטיס מתאים ללוח אם אחר).

• 2 תגובות
    • 560 צפיות

דיונים חדשים בפורומים