כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים! אני צריך את עזרתכם בקניית כרטיס TV למחשב חדש. הכרטיס מיועד לקרוב משפחה והוא רוצה שהוא יציג ביצועים נאים, כי הוא רוצה לצרוב דברים שהוא מקליט. הוא שאל אותי במקביל גם שאלה שאשמח לשמוע עליה תשובה. הוא שאל: איך איכות סרט שהוקלט מהמחשב ונצרב לעומת איכות של סרט שנצרב בdvd מקליט? אז אם למישהו יש תשובה זה יהיה ממש נחמד לשמוע. בנוגע לכרטיס, כמו שכבר אמרתי חשוב לו איכות די טובה אבל לא חייב משהו מטורף. דרך אגב הכרטיס חייב להיות מksp מטעמי נוחות.... תודה רבה לעוזרים. ;D
-
- 0 תגובות
- 522 צפיות
-
-
הכרטיס: GeForce 7200GS תודה.
-
- 1 תגובה
- 522 צפיות
-
-
בדרייברים קודמים היתה אפשרות troubleshoot בדרייבר בחלונית של הdisplays אם לא היית רואה את האפשרות של מסך נוסף (לצורך צפייה בטלויזיה למשל) ואז הוא היה "בכח" מרענן ונותן אפשרות לבחור תצוגה למסך נוסף. בדרייבר החדש 4.7 אין אפשרות כזו ואני לא מצליח לאלץ את הדרייבר לגלות את החיבור לטלויזיה...אני לא יכול לראות בטלויזיה עכשיו.... מישהו נתקל בזה? יודעים מה לעשות? תודה (בינתיים חזרתי לדרייבר הקודם)
-
- 0 תגובות
- 522 צפיות
-
-
ברשותי כרטיס מסך radeon 9600 xt asus +vivo אני מחבר את הטלויזיה למחשב, ובאמצעות התוכנה שקיבלתי עם הכרטיס רואה ומקליט את מה שיש בטלוויזיה על ידי בחירה באופציית capture. הבעיה היא שכשאני פותח אחר כך את הקובץ שהקלטתי האיכות שלו דיי ירודה לטעמי ולא מספיקה כדי לראות את השידור על מסך מלא. שיניתי את ההגדרות הפשוטות בתוכנה על מנת שההקלטה תהיה איכותית יותר, אך להערכתי אפשר להגיע לאיכות תמונה טובה אך יותר. האם צריך לעשות זאת באמצעות החלפת תוכנה לתוכנה טובה יותר או שזה תלוי בחומרה (יצויין שהשתמשתי בטלוויזיה שאינה מחוברת לשידורים דיגיטליים). תודה רבה !
-
- 1 תגובה
- 522 צפיות
-
-
טוב יש לי amd 4200 1 giga של זיכרון 667 mhz motherboard: asus m2n-mx geforce 6100 on board אני יכול להשקיע בין 300 ל500 שח על הכרטיס אבל מעדיף כמה שפחות כלומר אם כרטיס של 500 שח יותר טוב מכרטיס של 300 פי 10 אז סבבה אבל אם זה ביחס ישיר למחיר אז אני אתפשר על משהו זול תגידו לי בבקשה איזו כרטיס כדאי לקחת שבו עלות מול ביצועים משתלמים (שאני לא אצא פראייר) ד"א: שמעתי שיש איזו אי התאמה בין ATI ל ASUS לפחות בכל הדגמים לפני שהם התמזגו ולכן שעדיף לי ללכת על GEFORCE כלשהו. האם זה נכון?
-
- 3 תגובות
- 522 צפיות
-
-
התקנתי את הדרייבר שמגיע עם הכרטיס לא רואה אות ב CP יש רק WDM שם רוצה לעדכן דרייבר סתם להתקין על? טוב התקנתי, עכשיו אני רואה את הדרייברים אבל 3DMARK05 קורס במבחן השלישי,קשור?
-
- 3 תגובות
- 522 צפיות
-
-
השארתי תמחשב דלוק והמסך מכובה בבוקר פתחתי תמסך והתצוגה התקטנה כלמוד אני צריך לכווון עכשיו עם הכפתורים של המסך.. וגם יש לי מסך lg 700p ופתאום הוא ניהיה חשוך יותר כיוונתי תאור בלחצנים על המסך עצמו מה יכול עוד? תודה
-
- 0 תגובות
- 522 צפיות
-
-
שלום, לא בטוח שזה הפורום הנכון לפרסם בו את הנושא הזה אבל שיהיה. בכל מקרה חיברתי את המחשב לטלויזיה ועכשיו אני רואה בטלויזיה שחור לבן, העניין הוא שתמיד זה היה ככה, אחרי כל פעם שפירמטתי הייתי רואה בשחור לבן בטלויזיה. תמיד הצלחתי לסדר את זה (זה היה משהו בהגדרות במחשב , קליק ימני -> מאפיינים -> הגדרות וכו') אבל עבר המון זמן מאז הפעם האחרונה שחיברתי את המחשב לטלויזיה ואני לא זוכר איך לסדר את זה. מישהו יודע?
-
- 2 תגובות
- 522 צפיות
-
-
שלום אני מחפש כרטיס טלוויזיה טוב כרטיס שכולל Composite וS-video כולל גם תוכנות עריכה,כיווץ וWinDVR 3 במחיר של עד 400 שקל
-
- 0 תגובות
- 522 צפיות
-
-
שלום רב לכולם ברצוני לשאול אם מישהו יכול להמליץ לי על תוכנה טובה לעריכת תמונות ולהוספת קטעי וידאו בתודה רבה
-
- 2 תגובות
- 522 צפיות
-
-
איזה עדכון לכרטיס מסך להשים? של OMEGA? או של NVIDIA? אני משחק בעיקר במשחקיי במחשב , תודה רבה. הכרטיס מסך שלי זה Gigabyte 6600gt 128mb pci-e
-
- 0 תגובות
- 522 צפיות
-
-
מטרתו להפעיל משחקים בהגדרות גבוהות אבל לא ברזולוציה מטורפת, שכן הכרטיס מיועד לילד בן 8. אני מאמין שלא באמת מבין יותר מדיי בכל הפיצ'רים ולא שם לב לפרטים הקטנים האלו, מה שהוא רוצה זה שמשחקים חדשים יעבדו לו ולפחות ב3 וחצי שנים הקרובות - אפילו אם על הגדרות קצת יותר נמוכות לקראת השנים הבאות. השאלה היא אם אני אקח כרטיס בשווי יותר נמוך אוכל לענות על הדרישות, ומה ההבדל בין הכרטיס 4850 לעומת כרטיס קצת יותר זול, האם שניהם יעבדו 3 שנים ויריצו משחקים כמו שצריך רק שהיקר יותר יגרום למשחקים לעבוד כיום על הגדרות מטורפות? ההבדל הוא כמובן בין הכרטיס 4850 לכרטיס בעלות של 600 ש"ח (9800GT או משהו אחר שיותר מומלץ בתקציב) נ.ב - המסך הוא 20" TN ולא יוחלף כנראה בעתיד הנראה לעיין. שאלה נוספת היא …
-
- 0 תגובות
- 522 צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך עדיף מבין השניים, במה הם שונים? ?7300GS 256MB DVI, PCI-E? Grapics Engine: Geforce 7300GS Memory Size: 256MB DDR II Memory Bus: 64bit Engine Clock: 550Mhz RAMDAC: 400Mhz Max. Resolution: 2048x1536@85Hz Bus Standard: PCI Express VGA Output: Yes TV Tuner: No TV-out: Yes VIVO(Video-in.Video Out): No DVI: Yes ?Radeon 9600XT TV, DVI 256MB (BULK)? דגם RADEON 9600 XT בקר גרפיקה RADEON 9600 XT זיכרון 128MB of DDR SDRAM חריץ AGP 8X/4X/2X יציאות VGA connector for analog CRT S-video or composite connector for TV/VCR DVI-I connector for digital CRT or flat panel
-
- 1 תגובה
- 522 צפיות
-
-
תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 522 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לדעת איזה דרייברים הם הכי מומלצים לכרטיס מסך הנ"ל, אני כל הזמן רואה ויכוחים בנוגע לכך שדרייברים חדשים לא הכי טובים, ודרייברים ישנים לא תומכים בהכל. אז אני רוצה דעת במה הכי טוב להשתמש בכרטיס מסך שכזה... (אגב אני משתמש ב 158.19) תודה!
-
- 0 תגובות
- 522 צפיות
-
-
http://www.cya.co.il/up02/05/08/03/f3c6gsa0.JPG מה לעשות .. הדרייברים מעודכנים וזה קורה בכל המשחקים...
-
- 0 תגובות
- 522 צפיות
-
-
דוד שלי בא לארץ באוקטובר וביקשתי ממנו והוא יסכים להביא איתו את הכרטיס מסך. המחשב שלי: CPU Type Intel Pentium 4HT, 2600 MHz (13 x 200) System Memory 512 MB (DDR SDRAM) Disk Drive WDC WD1200BB-00DWA0 (111 GB, IDE) והרדאון 9200 128 שלי :\
-
- 0 תגובות
- 522 צפיות
-
-
שלום, יש לי geforce4ti מיושן והגיע הזמן להחליף אותו. איזה כרטיס מסך AGP באיזור ה1000 שקל אתם ממליצים לי לקנות כדי שאני אוכל לשחק קצת במשחקים? שווה בכלל להשקיע היום 1000 שקל בכרטיס מסך AGP חדש למחשב או שעוד כמה חודשים, חצי שנה, אני אגלה ששום פעם אני לא יכול להריץ שום דבר? לצערי הלוח אם שלי תומך רק בAGP אז כל כרטיסי הPCIE לא אקטואלים בשבילי עיינתי בפורום כדי לנסות להחליט איזה כרטיס מסך כדאי אבל רק יצאתי יותר מבולבל...
-
- 4 תגובות
- 522 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה יש ברשותי 2 כרטיסי מסך: GEFORCE 2 7700 TI GEFORCE 5500 FX רציתי לדעת באיזה מהם עדיף לי להשתמש מבחינת ביצועים ? שאלה נוספת היא: כשאני נכנס ל'מחשב שלי' כונני הCD אינם מופיעים כלל , כאילו בלעה אותם האדמה ממה זה נובע? כי הם פועלים כשאני פותח את ה TRAY אבל לא מופיעים... תודה מראש לעוזרים ! שבת שלום
-
- 1 תגובה
- 522 צפיות
-
-
אני משתמש בדרייברים של ati 4.7 שמעתי שאומגה גם נחשבים לטובים ומעלים את הביצועים! כדאי לי להתקין אותם? למישהו יש בעיות עם זה? וגם תמיד אני מתקין את הדרייבר של ati ישירות עלהדברייבר הקודם, אני יכול לנהוג גם ככה עכשיו? או שחייבים להסיר את הדרייברים של ati קודם?
-
אני מפרמט את המחשב ואני רוצה לדעת איזה דרייבר כדאי לי להוריד אחרי זה? אמרו לי שהקאטליסט לא טוב...יש המלצה למשהו אחר?
-
- 1 תגובה
- 522 צפיות
-
-
שלום.. אין לי אפשרות להרכיב כ. מסך עומד לכן אני מחפש מן כבל שיחבר בין החריץ בלוח אם לכרטיס. האם קיים דבר כזה? זה אפשרי מאוד.. תודה
-
- 4 תגובות
- 522 צפיות
-
-
אני רוצה לחבר את המחשב לטלווזיה. הבעיה היא, שאני לא רואה מאחורי הטלווזיה חיבור DVI. יש DTV (שנראה כמו קאבל רגיל של מסך) ו RCA - אבל אני לא רוצה לחבר עם RCA כי אני רוצה לראות כל מיני סרטים ב HD. למישהו יש פתרון בשבילי?
-
- 0 תגובות
- 522 צפיות
-
-
ליברטי 400 של אנרמקס יעשה את העבודה??? בנוגע לכרטיס מסך 2900XT אם לא, מה כן?
-
- 2 תגובות
- 522 צפיות
-
-
שלום תקשיבו אני צריך עזרה בקשר לדרייברים דבר ראשון אני לא יודע אם אני משתמש באיזשהוא דרייבר כך שאני לא יודע אם אני צריך או יכול להסיר דבר שני איזה דרייברים אתם ממליצים לי להוריד?? ואיך עובד תהליך ההתקנה?? תודה מראש נ.ב ואם אפשר לינקים לדרייברים שוב תודה =)
-
- 2 תגובות
- 522 צפיות
-