כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,977 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני רוצה לקנות כ. מסך עד 1100 ש"ח, שיהיה טוב ל-OC. למערכת החדשה שלי: Gigabyte P35-DS3R Intel C2D E4400 @ 3.0Ghz PQI TURBO 4-4-4-12 2 * 1GB OCZ StealthXtream 600W ----------------------------------- איזה כ. מסך לדעתכם הכי יתאים לי? אני חושב שהוא ישמש למסך 22" או 24" [עדיים לא בטוח]. תודה רבה מראש!
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות מחשב כאשר המטרות שימוש בייתי(אינטרנט OFFICE, צפייה בסרטים,ותוכנות עריכה בסיסיות ) המטרה השקעה כספית נמוכה ככל שניתן עקרונית בניתי מפרט עם כרטיס מסך עקב חשש מ"העמסה ושימוש" בזכרון המחשב ואפשרות לתקלה שתגרום להשבתה כוללת בתיקון אם הכרטיס המובנה ידפק. חשוב לי שתהיה אופציית HD ולכן לקחתי כרטיס זול ומפק עם אופציה זו. הוצע לי לחלופין מפרט עם לוח טוב יותר וכרטיס מובנה מה כדאי???? להלן החלק הרלוונטי מ-2 המפרטים: 1.מעבד Intel Pentium Dual-Core E5200 Box ¤376 לוח אם ASUS P5KPL-CM ¤277 כרטיס גרפי PALIT nVIDIA GeForce 8400GT 512MB DDR2 PCIe ¤185 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 3.5" 320GB SATA2 16MB ¤259 זיכרון Mushkin DDR2 2048MB 800MHz CL 5-5-5-18 SP ¤119 …
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-
-
לאחרונה רכשתי מחשב חדש עם לוח אם ASUS M2NPV-VM ומסך Samsung 19 LCD 931C. שמתי לב כי הצבעים לא נראים "טבעיים", הם בהירים מידי ואין הפרדה טובה בניהם. נסיון לשחק בהגדרות המסך התצוגה והחלפת סוגי החיבורים לא שיפר את המצב ולכן פניתי לחנות שממנה רכשתי את המחשב. שם הם אכן התרשמו שיש בעיה בהצגת הצבעים, אך טענו שהדבר נובע מכך שאין לי כרטיס מסך נפרד ואני לא יכול לצפות לקבל צבעים טבעיים בעזרת מאיץ מובנה וכדאי לי לרכוש כרטיס מסך נפרד. כהוכחה הם חיברו למחשב GeForce 7300GT ואכן בעיית הצבעים נפתרה. אני לא מבין בנושא אבל זה לא נראה לי הגיוני שאכן הבעיה היא בכך שאין לי כרטיס נפרד ושהמאיץ המובנה בלוח לא מסוגל להציג צבעים כראוי, מה גם שהלוח כולל מאיץ מובנה ברמה סבירה לפי מיטב ידיעתי (המחשב ל…
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-
-
-
היי יש לי כרטיס מסך leadtek 8800gts 640mb בבדקה ב- bios ראיתי שכרגע הוא מכוון לעבוד במתח של 1.5v זה הגיוני כזה מתח נמוך ?? בכמה הוא אמרו לעבוד ? תודה
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-
-
הצרכים הם אפטר אפקטס, מאיה, פרימייר וכמובן פוטושופ פלאש ואילוסטרטור אבל הם לא דורשות חומרה חזקה אני דיי רוצה אופציה לחיבור שני מסכים, ושיהיה חיבור לSVIDEO לטלויזיה התקציב הוא כאמור 500-100 אבל אם יש סיבה מיוחדת אחרוג.. אני בכלל לא יודע עד כמה אני צריך להשקיע אם אני לא צריך למשחקים בכלל זה המפרט שלי: proccesor: intel core2duo e6750 2.66ghz motherboard: asus p5k-c Memory: 1GbX2 kingston 800Mhz CL5 HD: 320Gb aaks western digital dvdrw :asus 1814BLT (sata) graphic: Msi RX1300Pro TD256E pci-e (שיוחלף כמובן) chasis: HEC compucase 6A19B+400W lcd monitor: LG1970HR תודההההה
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-
-
שלום רב, ברצוני לקנות כרטיס TV אך יש מספר שאלות מטרידות שאני חייב תשובות עליהן. אז בואו נתחיל 1. כעיקרון ברצוני לקנות כרטיס מסך בכ500 ש"ח... האם זה יספיק לי למשהו טוב או שאני סתם מבזבז את זמני? 2. כרגע המחשב שלי פשוט עגלה, מעבד amd 1200 256 ram (לא יודע אם זה קשור אבל גם כרטיס המסך לא משו) קיצור לא מי יודע מה... השאלה! האם הוא ישרוד את הכרטיס? אני מתכוון שאם הפעולה היחידה שהוא יעשה תהיה רק להקליט וזהו אז האם ההקלטה תהיה טובה? או שהיא תתקע כל שנייה ויהיו מלא סיבוכים...? 3. קראתי את הביקורת על "טלוויזיה במחשב - Leadtek Winfast PVR2000" ( נ.ב. ביקורת מעולה!) וכתוב שגם שם לפעמים התמונה נתקעת (ואתם ניסיתם על מחשב טוב) אז מה יהיה אצלי? או שזה רק בשידור? הכוונה אם …
-
- 3 תגובות
- 538 צפיות
-
-
אני כרגע מנסה לבנות מחשב חדש לגרפיקה ,כרגע אני מתלבט בין PNY Quadro FX580 לבין PNY Quadro FX1800 המחירים בינהם משמעותים ,השאלה שלי היא האם גם הבדלים הם משמעותים?
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-
-
המסך הדק שלי כנראה נשרף... רציתי לדעת לאן אפשר לשלוח אותו לתיקון במידה וכבר אין עליו אחריות והצעה למסך דק חדש בסביבות ה 1000 ש"ח +- 15" (אם יש 17" במחיר דומה אז סבבה...) תודה
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-
-
היי, יש לי בעיה חדשה ודחופה לי בטירוף. החל מלפני כמה ימים אני לא מצליח לראות יותר את תמונת המחשב על הטלויזיה. החלפתי כאבל (S-VIDRO:RCA), התקנתי מחדש את הדרייברים, ניסיתי להפעיל את החיבור לטלויזיה דרך ה TVTOOL (במקום התוכנה של NVIDIA) ושום דבר לא עוזר...פשוט אין תמונה על הטלויזיה. כדאי לציין שאני כבר שנים עושה את החיבור הזה של הטלויזיה למחשב ואף פעם לא הייתה לי בעיה (ככה שזאת כנראה לא בעיה של חוסר ידע) וגם שמדובר במחשב חדש וכרטיס מסך מתקדם (ככה שלא מדובר כנראה בבעיה במחשב - כבר הצלחתי לראות בטלויזיה עם המחשב הזה). למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה/הצעות לפיתרון? תודה.
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-
-
שלום יש לכם המלצות לאיזה סוג כרטיס עדיפות הקנייה ואיזה נתונים צריך לשים לב לפני הקנייה מיעד בעיקר להקלטות מוידיאו והמרה לצריבת dvd
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-
-
אני צריך בבקשה המלצה לכרטיס עריכת וידאו שיאפשר גם צפייה מממיר דיגטלי של הכבלים בין 500 ל-600 ש"ח. תודה.
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-
-
מישהו בדק הבדלים בין ה 6.1 של OMEGA לבין 6.2 של ATI ?
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-
-
מה יותר טוב 7600 GT מול ATI RADEON X1650XT ICEQ http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_2409_2410&products_id=16397
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-
-
דריבר של 8800 מתאים לכל סידרת 8? ואם לא האם יש דריבר שכן מתאים לכל סידרת 8 ?
-
- 1 תגובה
- 538 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש הצעות לכרטיסי מסך, mid-end (עד כמה שזה אפשרי, בתקציב שלי...), בעלות של כ-600 ש"ח. המפרט שלי מופיע בלינק הבא: http://img506.imageshack.us/img506/213/cpumbiy7.jpg לוח האם שלי, כפי שכבר צויין, תומך ב- AGP. נוסף על כך, ספק הכוח שלי הוא 400W, ג'נרי, של Sunshine או מישהו-עם-שם-דומה. כרטיס המסך הנוכחי שלי הוא Radeon 9200SE ישן, ואני מחפש כרטיס שיתן לי שיפור ביצועים משמעותי על פניו, ובתקווה שיוכל גם להריץ באופן סביר משחקים חדשים. תודה, מראש.
-
- 4 תגובות
- 538 צפיות
-
-
אני עורך קליפ בתוכנה movie maker. בקליפ יש תמונות ושירים יחד, עכשיו השאלה שלי היא אם אני שומר את הקובץ וצורב אז זה יפעל ב dvd ? ועוד שאלה: לאחר ששמרתי את הקובץ (כשיש בו לערך 20 תמונות שכל אחת שוקלת מגה) אז הוא שקל סה"כ 160 קילו בייט, איך זה יכול להיות??
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-
-
בינתיים אני חשוב על ה8800GTS 640MB יש משהו שעדיף עליו?
-
- 3 תגובות
- 538 צפיות
-
-
הי לפני כמה ימים התכנתי את הכרטיס. התצוגה של המחשב מצוינת, אבל קליפים מוצגים גרוע, כאילו תמונה בנגטיב, אבל צבעוני... צבעים חזקים מאוד.. בהצגת סרטים, לעומת זאת, התצוגה חשוכה והגוונים לא ממש טבעיים... חוץ מהדרייברים של ATI, אלה שבאים עם דיסק ההתקנה, מותקנת חבילת מקודדי K-LITE אם למישהו יש רעיון, או עיצה... תודה[br]פורסם בתאריך: 8.01.2007 בשעה 12:32:21 נ.באם אני לא בפורום הנכון, סליחה.. אשמח להפניה מתאימה
-
- 2 תגובות
- 538 צפיות
-
-
איך הוא טוב איכותי למשחקים ? למרות שרק מסכים CRT טובים למשחקים
-
- 1 תגובה
- 538 צפיות
-
-
לכרטיס ה X800XT שלי יש אפשרות ל VIVO אבל מנסיון ומקריאת פורומים רבים הבנתי שקשה עד בלתי אפשרי להשתמש באופציה. לא חשוב מה אני עושה אני לא מצליח לקבל תמונה נכונה בכניסת הוידאו. החלפתי דרייברים חזרה ל 6.2 כי האחרונים דופקים את עניין ה VIVO וכלום לא עוזר. התמונה עם שיבושים וללא צבעים וזאת למרות שהכניסה הוגדרה כPAL. אם מנסים להשתמש בכניסת ה COMPOSITE אז אין תמונה בכלל. רק כניסת ה SVIDEO מאפשרת איזושהי תמונה. אני לא מתכוון לכרטיסי All in Wonder, אלא לכרטיסים סטנדרטיים עם אופציה לכניסת וידאו. למישהו פה יש כרטיס דומה או נסיון עם אופצית VIVO בכרטיסים האלו ? אשמח לכל עזרה בנושא.
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה מכוון שישנם מלא דגמים,ואני לא ממש מעודכן בסוגים זכרון וכדומה.. אשמח לקבל חוות דעת והמצלצה לכרטיס מסך בטווח מחירים 500-700 מסדרת ג'פורס סאתר המצויין הזה קיימים מלא חוות דעת על סוגים שונים רק הבעיה שישנם כרטיסים יקירים מאוד אשמח אם תוכלו להציע לי כרטיס בהתאם לתקציב שלי ו אם יש אז מפרט כולל השוואה ובחינת ביצועים במשחקים שונים...
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-
-
ם 1200+-? האם ישנו כרטיס אחר מומלץ יותר?
-
- 1 תגובה
- 538 צפיות
-
-
-