כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,967 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני צריך המלצה למסך הכי טוב שאפשר להשיג עד 2000 ש"ח. תודה לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 528 צפיות
-
-
טוב, אני די חדש בכל העסק הזה. אני מחפש כרטיס בסביבות ה 1000 ש"ח (מקסימום 1400 נגיד). אני רוצה להיסגר עכשיו ולקנות בתחילת החודש הבא. כרגע יש לי: P4 - 2.4 Ghz, 512 DDR2 והכרטיס הנוכחי שלי הוא g-force 4 mx440 64 mb., עם אפיק AGP*8 אני שואל, מה מומלץ (כדאי לי לקנות כרטיס מבוסס רדאון? http://www.lamir.co.il/product.asp?product=10222 ) או לדבוק בנוידיה ולקנות את ה 6600GT של gainward או XFX? http://www.lamir.co.il/product.asp?product=6775 http://www.lamir.co.il/product.asp?product=10494 אני אשמח לתשובות בהמשך. דרך אגב, חשבתי על לחכות ליציאה של DirectX 10 ולקנות כרטיס מבוסס, אבל שמעתי שכל החומרה שתבוסס DX10 תהיה מותאמת אך ורק למערכת ההפעלה החדשה של מייקרוסופט...זה נכון?
-
- 2 תגובות
- 528 צפיות
-
-
הנה כמה מהבעיות של החיבורים: Composite: כשאני מחבר אותו מהמחשב לטלוויזיה (VIDEO OUT) לא רואים שום דבר S-Video: ניסיתי לחבר בSCART אבל זה יוצא שחור לבן, ואין חיבור ישיר של SVIDEO לטלוויזיה או לוידאו והנה שאלות שיכולות לשפר את המצב: 1.הזמנתי טכנאי שיבוא ויתקן, והוא הרס לי את הדרייברים יש לי כרטיס מסך ATI ויש את הבקר Catalyst שהוא מחק אותו ולא ניתן להחזיר אותו...ניסיתי לעדכן דרייברים והכול אבל כשאני מעדכן זה רק הורס עוד יותר וכותב שיש 2 התקנים לא מוכרים במחשב הייתי חייב להתקין את הדרייבר הישן בדיסק והוא יותר גרוע...אין לי את הבקר Catalyst, וגם נמחק משהו שאי אפשר להחזיר בשם ATI Control Panel Encoder (משהו כזה עם סמל של עיגול עם כמה עיגולים מסביב) וגם כל פעם שאני עושה לכידת ו…
-
- 1 תגובה
- 528 צפיות
-
-
או קיי אז סוף סוף הורדתי את המשחקים איזו גראפיקה יש ל- BIOSHOCK זה לא יאומן עם פילטרים הגדרות על מק סימום ו -01024*768 12-30 FPS .. וכן .. 12 FPS זה לא כזה נורא .. איך אמרנו פה פעם .. לכל משחק יש את ה- FPS הכי נמוך שניתן לשחק בו (במשחק ) בכל אופן המחשב ניתקע . ויש לי CRASH DUMP כנראה לזכרונות של הכרטיס מסך .. הקריסה של הכרטיס מסך .. כנ"ל לגבי HL2 .. כאשר את HL2 רק ב- MULTYPLAYER (ראיתי איך זה להיות במפות .. כשלא היה אף שחקן ) המשחק גם קרס ויש לי 100 FPS בכל אופן ישנה בעיה .. ב- Half-Life 2 Lost Coast יש 1001 באגים .. אם תרצו תמונות מ- BIOSHOCK אני אעלה .. זה מדהים .. תבקשו ואני אשים .. אז אם תוכלו לפתור לי את הבעיות למה זה קורה .. נ.ב כשאני עושה בדיקה באתר htt…
-
- 0 תגובות
- 528 צפיות
-
-
עלות הכרטיס כ 1000 ש"ח מבקש חוות דעת על כדאיות הקניה או לתחליף זול יותר!
-
- 3 תגובות
- 528 צפיות
-
-
יש לי כמה שאלות על הביצועים שלו: הכרטיס מריץ את Rainbow Six Vegas סבבה ? (אני שאול כי נראה לי שהמשחק רץ במנוע Unreal Engine 3 ויש היום הרבה משחקים שמבוססים עלו) איך הביצועים שלו בכללי במשחקים ? אני ירגש הבדל בין הכרטיס הזה לבין 6600LE? תודה לכל העוזרים!
-
- 1 תגובה
- 528 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מסך דק 17" לעבודות משרדיות (ושום דבר מעבר) התקציב הוא מקסימום 1000 ש"ח אבל אפשר לחרוג ל 1100. תודה
-
- 1 תגובה
- 528 צפיות
-
-
-
-
יש לי מחשב: CORE 2 DUO 6600 NFI 975X 2GB RAM DDR2 800MHZ ATI X1900 CONNECT 3D 512MB ורציתי לקנות כרטיס מסך נוסף X1900 CROSSFIRE הקטע שאני לא מוצא עכשיו כרטיסים כאלו אלה רק X1950XTX crossfire השאלה האם הם יוכלו לעבוד ביחד (דגמים שונים) ?
-
- 4 תגובות
- 528 צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ לי על מסך lcd שיתאים למשחקים ולסרטים שיעלה 1300-1400 ש"ח?
-
- 3 תגובות
- 528 צפיות
-
-
שלום אני צריך מסך CRT 17 אינץ' בסביבות ה600-700 שקל תודה...
-
- 2 תגובות
- 528 צפיות
-
-
אני צריך כ.מסך AGP תקציב עד 300 שקל.. ישמש לסרטים והמשחק היחיד זה פרו אוולושין.. אין משחקים כבדים
-
- 0 תגובות
- 528 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם מסך 20 " מצדיק קניית 8800GTX וכנ"ל לגבי ה 24
-
- 3 תגובות
- 528 צפיות
-
-
הכרטיס מסך - 6800gs דריברים הכי אחרונים 93.71 משהו שפשוט מחרפן אותי אני לא מבין איך זה יתכן , בהגדרות של הכרטיס מסך (שהולכים - מאפינים - מתקדם - 6800gs ) אז נפתח לי בצד שמאל כל האפשרויות... אתמול היתה לי אפשרות שלא זוכר איך קוראים לה אבל, היא פתחה חלון עם כל הקטע של החיבור לטלויזיה - clone והכל , והצלחתי והכל עבד יפה ראו גם במחשב וגם בטלויזיה כמו שאני רוצה. אבל עכשיו פתאום זה נעלם !!!! זה פשוט לא קיים , אני לא מבין את זה!! איך זה יתכן ? אז איך לעזאזל אני מחבר תמחשב גם לטלויזיה ?
-
- 0 תגובות
- 528 צפיות
-
-
תשמעו יש לי מחשב נוסף בבית פנטיום 2 128MB זכרון לוח של PCI בקיצור משהו עגלה... אני מעוניין למצוא כרטיס מסך שמסוגל לפעול בכאלה תנאים, עד 120 ש"ח אגב אם יש למישהו למכור אני אשמח אם תפנו אלי לאימייל horcruxn@gmail.com-בודק כל שעה או לאיסיקיו 1910909 נכנס פעם בשבוע ביום שישי....
-
- 2 תגובות
- 528 צפיות
-
-
תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 528 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך רדאון 9700פרו אם VIDEON OUT ויש לי את הכבלים שמקבלים איתו... ויש לי ממיר של YES יש דרך כלשהיא לחבר את זה ככה שאני יוכל לראות את הדסקטופ בטלויזיה? כדי לראות סרטים כמובן כי יש לי עכשיו מסך מעפן 15 אינץ
-
שלום לכל הפורום,אני בקרוב קונה את ה-PowerColor X800GT 256MB 256BIT כי החלטתי שהוא הכרטיס המושלם בשבילי. אני רוצה לדעת כמה מקבל הX800GT של PowerColor וכמה הוא מקבל בסטוק במדוייק,ואני שואל את זה למי שבעלים של PowerColor X800GT 256MB 256BIT בלבד. תודה לכל העונים!
-
- 1 תגובה
- 528 צפיות
-
-
התחלתי לשים לב לזה אתמול נדמה לי, כל פעם שאני מחפש הודעות בנושא מסויים בתוצאות שאני אני רואה רק את ההודעה הראשונה בכל שרשור, כלומר רק את השאלה ללא תגובות מישהו נתקל בתקלה הזאת?
-
- 0 תגובות
- 528 צפיות
-
-
יש לי שתי אפשרויות ל- X1800GTO : Sapphire Connect3D מצד אחד הספייר הם חברה הרבה יותר גדולה וידועה בריידאונים המוצלחים שלה מצד שני, ה C3D יותר זול, ויכולים להיות בו צינורות רדומים מה אתם ממליצים לקחת ? האם כרטיס של ספייר הוא יותר מוצלח משל המתחרה ? מה הסיכוי שהצינורות ייפתחו במידה ואקח את ה- C3D ? למה אצל חלק מהחברות הצינורות נפתחים ואצל חלק לא ? סליחה שאני שואל יותר מדי שאלות, אבל אני רוצה לדעת לפני שאני קונה כזה כרטיס............ תודה !
-
- 1 תגובה
- 528 צפיות
-
-
שלום לכולם, 1. אשמח להמלצה לטלויזית LCD 32 אינץ'. אני רוצה לחבר אותה הן למחשב כדי לראות תכנים ב-HD והן לממיר הדיגיטלי של הוט. 2. האם geforce 8800 gts 320 mb יספיק לי או ללכת על הדגם של ה-640 מגה? 3. האם כדי להקליט תכנים מהממיר הדיגיטלי אני צריך כרטיס PVR או שה-geforce עם כניסת ה-video in מספיק?
-
- 0 תגובות
- 528 צפיות
-
-
Innovision GeForce 7600GT 256MB AGP באתר שלהם זה לא קיים אבל אצל נועה מחשבים כן שלחתי מייל אמרו שזה כן AGP מוזר
-
- 0 תגובות
- 528 צפיות
-
-
מדובר בהפרש של 300 ש"ח... בערך אני עומד לקנות מחשב ולהשאר איתו 3 שנים לפחות ואין סיכוי לשדרוג 320MB כרגע כמעט אותו דבר כמו ה 640MB (לפעמים אפילו הוא מוביל עליו ???) יש לי מסך 19" אבל בעתיד המשחקים שעומדים לצאת אולי ידרשו יותר זיכרון... ה 320MB לא יגבילו את ה 8800?
-
- 2 תגובות
- 528 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך:7600GS Silent 512MB, TV, DVI, PCI-E מידע עליו:http://www.asus.com/products.aspx?l1=2&l2=6&l3=271&model=1090&modelmenu=1
-
- 2 תגובות
- 528 צפיות
-