כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,981 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, יש לי מחשב בן כמעט שנתיים, עם לוח אם של GigaByte ga-m55plus-s3g, מעבד 64bit של AMD כפול ליבה. כרטיס מסך Geforce 7300 GS 512mb עם חיבור pci-e (אם אני לא טועה) המחשב עובד עם XP SP3 זיכרון 2GB DDR2 667Mhz ומסך של neovo דגם f-419. אני רוצה להתחיל להתעסק עם עיבוד של וידאו ותמונות, וכרגע המחשב לא ממש עומד בעומס. איזה הצעות יש לשידרוג של הכרטיס מסך, והאם יש משמעות להגדלה גם של הזיכרון ל3GB או 4GB? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
הייתי רוצה שתגידו לי איזה מסך יותר טוב CRT 17 inch - LG F700P + USB Hub - Flatron 203mhz Bandwidth או CRT 17 inch - Samsung 793DF Silver/Black - DynaFlat - 110mhz Bandwidth השאלה הזו נורא חשובה מי שיענה לי ישמח מאוד על התשובההה :xyxthumbs: :yelclap:
-
- 2 תגובות
- 550 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מסך דק 17" לעבודות משרדיות (ושום דבר מעבר) התקציב הוא מקסימום 1000 ש"ח אבל אפשר לחרוג ל 1100. תודה
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
התחלתי לשים לב לזה אתמול נדמה לי, כל פעם שאני מחפש הודעות בנושא מסויים בתוצאות שאני אני רואה רק את ההודעה הראשונה בכל שרשור, כלומר רק את השאלה ללא תגובות מישהו נתקל בתקלה הזאת?
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
בבעלותי RADEON 9200 128MB טלויזיה מחוברת ומוגדרת באופן קבוע כמסך שני השאלה עדיף להפסיק את השידור לטלויזיה כאשר אני עובד עם ישומי תלת מימד כבדים, או שאין לזה השפעה על מהירות העבודה תודה מראש , עודד
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
קניתי את הכרטיס לפני שבוע עם מפרט : e8400 p5q pro 2x2gb g skill 82+pro 525w כאשר הרצתי משחקים ובאנצים הם הראו תוצאות הולמות לכרטיס אבל שמתי לב למין לאגים ותקיעות כאשר הרצתי יישומים גראפיים. (היה רשום 30 fps נראה כמו 19). לאחר מכן הסרתי את האופצייה של crossfire והפרמים ירדו בבאנצים אבל התמונה נראתה זהה (כאילו זה לא x2 ) אני יודע שלרובכם אין את הכרטיס, אבל אני לא יודע אם זה כשור לדרייברים (אני מוכן לחכות) או לכרטיס הארוך.
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
לאחר שהמאוורר של הכרטיס הפסיק לעבוד ושמנתי אותו אין ספור פעמיים החלטתי לקנות את ZM80C-HP ללא מאווררים - עכשיו אני רוצה לבדוק אם הרכבתי אותו כמו שצריך וכו .. אבל אני לא יודע איזו תוכנה בודקת טמפרוטרת מעבד גרפי אנא עזרו לי http://www.zalman.co.kr/eng/product/view.asp?idx=46&code=013
-
- 3 תגובות
- 550 צפיות
-
-
אני צריך שידרוג לכרטיס מסך של לפטופ. מישהו שמע על כרטיס מסך חיצוני? אם כן בבקשה תמליצו על משהו.... תודה
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
משהו הצליח לפתוח את הצינורות עיבוד של Leadtek 6800NU ? ושיעבדו כראוי ללא ארטיפקטים. תודה.
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
יש לי עכשיו כרטיס מסך GF7950GX2 של evga אני רוצה ליקנות 8800GT 256MB מה אתם אומרים שווה..? והאם יש הבדל בין הכרטיסים..? ואני רוצה לקבל כמה סיקרות על הכרטיס מסך 8800GT 256MB
-
- 3 תגובות
- 550 צפיות
-
-
שני דברים : 1) האם יש לי TV_OUT??? ואם כן איך אני משתמש בה 2) אם אפשר השוואה עדכנית של הכרטים עם R9800P תודה
-
- 2 תגובות
- 550 צפיות
-
-
קראתי בכמה ביקורות שאנשים כתבו שאיזהשהוא ציפוי שאני לא מבין מה הוא מתקלף מהמסך ברגע שאתה מנגב, קראתי בביקורת שמישהו ניגב רק עם מטלית מיוחדת וזה גם התקלף, למישהו פה שיש לו את המסך זה קרה? ומהו הציפוי הזה בעצם? תודה.
-
- 3 תגובות
- 550 צפיות
-
-
של EVGA e-GeForce 8800GTS 640MB Superclocked תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 550 צפיות
-
-
הבדלים ביניהם? יש למישהו השוואה? עד כמה ה7300gs יותר חזק? בנצ'ים של 7300gs יש למישהו?
-
- 2 תגובות
- 550 צפיות
-
-
אז אוקיי אני מתכוון לקנות השבוע כרטיס חדש{יש לי 7600GT כרגע} וחשבתי בכיוון של ה-hd3850 גרסת ה-256...מה אתם אומרים ללכת על זה או לא?אני יכול לקנות רק השבוע ואני יכול להגדיל תתקציב בעוד איזה 50-80 שקל...מחכה לתגובות. ז"א המעירכת שלי היא: e6300 2 gb hec 400w
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
לפני כחודשיים קיבלתי ATI ORIGINAL R9800XT 256 אני משתמש בו כבר זמן מה ואני מאוד מרוצה, היום התקנתי את הדרייברים החדשים של ATI עם התוכנה החדשה שלהם ואני לא מרוצה, הכרטיס מתחמם יותר, מספר האפשרויות יותר מצומצם וכו... שמעתי גם שכדאי להתקין את הדרייברים של "אומגה" כי הם מנצלים את הכרטיס יותר טוב. מה לעשות ?
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
חיפשתי נושאים לא מצאתי משו שנוגע בישבילי .. אז ככה יש לי עכשיו X800XL 512MB אני רוצה לשאול האם כדי לקנות את ה-HD3850.. האם יהיו הבדלים בביצועים ששווים את הכסף ? תודה .. ובנוסף יש לי AMD3800 DUEL CORE עם אובר קלוק ל-4200.. הייתי רוצה לדעת אם זה בסדר .. והכל יעבוד טוב ? והאם כדי לי לקנות תודה =] ---- עוד שאלה.. רשום בפרטים של ה-HD3850 שהוא PCI-E 2.0 ולי ב-EVEREST רשום משו PCI-E 1.0 PCI-E 1.0 x16 port #0 In Use @ x16 (Gigabyte Radeon X800 XL Video Adapter) אז מה זה לא יעבוד לי במחשב ה-HD3850???? הלוח אם שלי הוא : Gigabyte GA-K8NF-9 v2 תודה על העזרה.. חשוב לי ממש.
-
- 2 תגובות
- 550 צפיות
-
-
-
יש לי XFX GEFORCE 6800GT 256 עכשיו הייתי משחק במשחקים וזה... ועכשיו פיתאום אני שם לב כשאני ניכנס ממשחק וניכנס לבדוק כמה מעלות הכרטיס מסך שלי אז הוא עומד על 75 למה זה (וזה עוד בחורף) ומה אני אמור לעשות כדי לתקן את זה תודה לעוזרים...
-
- 2 תגובות
- 550 צפיות
-
-
-
שלום, יש לי את הכרטיס R9700NP עכשיו לפני דיי הרבה זמן (אין משהו יותר ספציפי מי זה) בדקתי כמה מהדריברים החדים של ATI על הכרטיס מסך אם 3DMark עכשיו התוצאות הכי טובות היתקבלו אם ה3.7 ולאחר שעבר דיי הרבה זמן החלטתי להתעדכן ולהתקין את הדריבר 4.7, עכשיו הFPS ירד אבל לא משמעותית הבדל של 10-20 נגיד מ100 ירד לסביבות ה80, אבל הבעיה היותר גדולה היא שכל המחשב פועל באיטיות מאז שהתקנתי את הדריבר החדש. בקיצור אני לא מבין כל כך מה הבעיה בדריבר החדש הרי הוא רק אמור עלות ביצועים ולתקן כל מיני באגים שהדריבר הישן לא תיקן וההיתלבטות היא אם לחזור לדריבר הישן או להישאר אם החדש?, או אם אתם יודעים על איזה שהיא סיבה שיכולה להיות שהמחשב נעשה איטי יותר אם הדריבר החדש, תודה מראש על העזרה... :-\
-
- 2 תגובות
- 550 צפיות
-
-
המסך נהיה שחור ברגע שאני משנה את גודל גופן ה-DPI תוך כמה דקות מהפעלת המחשב הוא נהיה שחור יש למישהו מושג למה?
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
שלום, קניתי ג'יפורס 5 5500 וקבל לחבור בין מחשב לטלויזיה הבעיה שלי שאני רואה את המסך בטלויזיה של הדסקטופ בשחור לבן... ונקודות כאלו... ומותקן אצלי הדריבר.. איך אני יכול לסדר שאני יראה את המחשב דרך הטלויזיה בצורה מקסימלית?? וכמובן שיהיה צבעוני.. תודה..
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6520 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6523]
-
- 3 תגובות
- 550 צפיות
-
-
שלום. לקראת קנית כרטיס מסך ולפני שידרוג מסכים עתידי, אני מעוניין בהסבר כולל בנושא שמתייחס בין השאר גם לנקודות הבאות: Input signal - analog vs digital. אני עובד כיום עם שני מסכי VGA , ורוצה לקנות כרטיס שיוכל לעבוד איתם, אך שגם אוכל בעתיד לחבר אליו שני מסכי DVI. האם יש בשוק כרטיסים בעלי אפשרות ל - Dual DVI Output? האם יש דבר כזה VGA-to-2nd DVI adaptor? כתבה מורחבת תתקבל בברכה ואהדה רבה, אולי הנהלת הפורום תוכל לדאוג לזה? תודה
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-