כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,954 דיונים בפורום זה
-
יש לי 800XL, עם יציאה כזו של פינים.. עם כ.המסך קיבלתי ארבעה סוגי כבלים... אחד עם חיבור פינים בצבעים כחול/ירוק/אדום, שיכול להיכנס לכרטיס המסך שלי...אך לא יודע מה מתחבר למסך הטלויזיה שלי... כבל שני שיש לי גם יכול להתחבר לכ.מסך שלי..ויש לו ארבע יציאות. אחד=V.IN, שני=V.OUT, (צהוב/ שחור). היציאות הנותרות הם מאין חיבורי פינים, שבעצם יש רק כבל אחד (השלישי) שיכול להתחבר אליהם,אך אני לא יודע למה הם משמשים.... :s05: הכבל הרביעי הוא רגיל (צהוב),שכביכול מתחבר לי לTV.. מה עושים?!?!?! הנה קישור לחיבורים שיש לי: http://www.xbitlabs.com/misc/picture/?src=/images/video/pc-x850xt-x800xl/tul_x800xl_bundle2_800.jpg&1=1
-
- 2 תגובות
- 490 צפיות
-
-
אני עם 7800GT של לידטק ואני בטוח שיש כאן עשרות משתמשים עם כרטיס דומה לשלי העיניין הוא ששני הכבלים של הסאונד שיוצאים מן הממיר כמובן נכנסים לתוך כרטיס הקול (אונבורד) לכן השידור מופרד מהקול , מה אני עושה חברים ?
-
- 2 תגובות
- 490 צפיות
-
-
המסך שנראה לי הכי כדאי בסכום הזה זה Samsung DF793 אם אני לא טועה בשם בכל מקרה, יש מסך אחר יותר מומלץ? חייב להיות בסכום הזה ומטה, ולא משנה עם CRT או LCD בכלל.. ושיהיה חייב להריץ את הרזולוציה 1024*1280 ב85Hz תודה על העזרה.
-
- 0 תגובות
- 490 צפיות
-
-
שלום! בערך לפני שנה קניתי את הכרטיס 6600GT 128MB DDR3 של חברת POINT OF VIEW. בגלל שהוא הגיעה עם קירור עלוב והמעלות במאמץ היו מעל 70 אז פינקתי את הכרטיס בזלמן ALCU (נדמה לי לא זוכר את הדגם המסויים) ועשיתי גם כן OC לא מטורף 580\1150 השיפור היה ניכר בביצועים והמעלות במאמץ לא היו גבוהות, לא עבר את ה50. ראיתי אנשים שעשו OC יותר מטורף + VMOD. אבל בזמן האחרון יש לי מלא ארטיפקטים במשחקים אבל לא ישר, אם אני משחק בערך שעה אז מתחיל לפעמים אפילו לפני... האם הכרטיס נפגם?
-
- 1 תגובה
- 490 צפיות
-
-
PNY Verto 6800 GS AGP DDR3 256MB תודה...למה אני שואל אותכם? כי אני ממש מזמין אותו כרגע אני מחכה לתגובה מהירה בבקשה!!
-
- 1 תגובה
- 490 צפיות
-
-
שלום חברים . אני מחפש ביקורות על החברה Connect3D. אני אודה לכם מאוד אם תביאו משהו טוב שיהיה אפשר לקרוא (עברית/אנגלית) *למרות שעברית מועדף P:* - אתם יכולים לתת גם את דעתכם עליהם ומה אתם חושבים , אם הם טובים או לא. מדובר על הכרטיס X1800XT תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 490 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני אמור לקנות מחשב חדש. מלבד הצורך בכרטיס שיתמוך במשחקים הכבדים, אני צריך גם יכולת להקליט שידורי טלוויזיה. לאחר התעניינות החלטתי על הכרטיס - CONNECT3D Radeon® X1800 GTO 256MB GDDRIII Dual DVI-I + VIVO. הבנתי שהוא יהיה מצויין למשחקים, והוא גם יכול לשמש אותי להקלטת תוכניות. העניין הוא שמישהו הסביר לי שהאיכות של כרטיס כזה כVIDEO IN היא לא גבוהה, ולא משתווה לכרטיס טלוויזיה בסדר גודל של 500-600 ש"ח. האם זה נכון? איך האיכות שלו כVIDEO IN? והאם אני יכול לקבל המלצה על כרטיס שיהיה יותר זול, שעדיין יספק את הסחורה מבחינת משחקים, ובהפרש אוכל לקנות כרטיס טלוויזיה...
-
- 2 תגובות
- 490 צפיות
-
-
-
שלום קניתי בסוף השבוע האחרון את הכרטיס GV-NX76T256D-RH של Gigabyte. זה כרטיס מבוסס על 7600GT עם קרור פסיבי ואני משתמש בו ב HTPC שלי. את הכרטיס חיברתי בעזרת s-video לטלויזיה ובעזרת DVI למקרן שלי. חיבור ה s-video מתחבר לטלויזיה דרך מתאם מיוחד שמגיע עם הכרטיס (תמונה מצורפת). ועכשיו לבעיה: אני מקבל תמונה בשחור-לבן דרך יציאת ה s-video. כבר בשלב ה boot של המחשב התמונה שמתקבלת על הטלויזיה דרך יציאת ה s-video היא בשחור לבן. לעומת זאת התמונה מתקבלת על המקרן בצבע. ניסיתי לשנות ב driver את שיטת השידור ועברתי על כל סוגי ה PAL וה NTSC אבל כלום לא עזר. קיימת עוד תופעה מוזרה בכרטיס. כשהתקנתי את המחשב הוא היה מחובר רק לטלויזיה והכבל DVI שהולך למקרן היה מנותק. מכיוון שראיתי שאין צבע ב s-v…
-
- 3 תגובות
- 490 צפיות
-
-
יש לי מסך 960BF של סמסונג (LCD) וכרטיס מסך LEADTEK WinFast PX7900GT TDH PCIe ברזולציה של 1024 על 1280 זה עומד לך 60 HRZ בלבד ... והמסך יכול ליותר איך מסדרים את זה ?
-
- 4 תגובות
- 490 צפיות
-
-
-P4 2.6C @ 3200 MHZ (43C idle , 49C Stress) With Zalman 7000B CU - Sapphire Radeon 9600XT @ 570MHZ , 349MHZ With Arctic Cooling. -1 GB = 4 X 256 Kingtson 3200 CL With Costum made cooling -Abit IS7-e עכשיו הענין הוא כזה...... הכרטיס מסך שלי מעקב את כל המחשב... אני מקבל ביצועים סבבה לגמרי יחסית לחומרה הזאת אבל אני הבנתי שאם אני יחליף כרטיס מסך למשהוא קצת יותר חדש אני יקפיץ את הביצועים משמעותית. חשבתי על ה ASUSTEK GEFROCE 6600 TD 256MB אני יכול להשיג אותו באחלה מחיר ונראה לי שזה מספיק... הקטע זה שאני לא מעודכן מה קורה עם כרטיסי מסך.... היתי בצבא כמה שנים ו אני כבר לא בענינים.... מה אתם מצעים? תעזרו לי לבחור את הכרטיס הכי מתשלם לי... המחיר משחק ענין חשוב כך שכרטיס הכי טוב במח…
-
- 2 תגובות
- 490 צפיות
-
-
קראתי לפני כמה זמן בפורום לא זוכר איזה יש לי מעבד פנטיום 4 3 גחגהרץ פרסקוט ht אמרו שאם מורידים את ה ht שזה hyper משהו הביצועים במשחקים משתפרים שאלתי זה נכון? ואיך עושים את זה?
-
- 0 תגובות
- 490 צפיות
-
-
אני קונה בשבוע הקרוב את הRadeon X800 GTO.. בלי קשר אליו אני גם מוסיף: WESTERN DIGITAL 250GB 16MB Cache buffer מאוורר חדש Logitech G5 Laser mouse 1. *חשוב* אם אני צריך להחליף ספק כח בשביל הכרטיס, כל איז חברה \ ספק מסוים אתם ממליצים? (עדיף במחיר נמוך, מן הסתם). 2. אני צריך לקנות מאוורר.. לא יודע אם מאוורר לכרטיס מסך, למעבד או למארז.. אני רק יודע שהמחשב שלי מתחמם יותר מדי (לפי הרעש)וזה לא טוב.. כדאי לי לקנות בכלל מאוורר חדש? כי אם הבעיה היא בכרטיס מסך (אתם תגידו לי..) אז אני גם ככה מחליף אותו ויהיה קירור חדש.. אם כן, איזה מאוורר לקנות? אמרו לי רק לקנות מאוורר שמפזר קור לא רק ישירות אלא גם לצדדים.. 3. הG5 כבד? אני יודע שהוא בא עם משקולות אבל המשקל המקורי שלו כבד יחסית? כי אני…
-
- 4 תגובות
- 490 צפיות
-
-
הבנתי שה HTPC מיוחד בכך שהוא מעוצב יפה, ושקט יחסית, אבל מה חשוב שיהיה בו כדי שהוא יוכל להתחבר לטלויזיה שבסלון, יוכל לנגן סרטים, מוזיקה, תמונות וכו' - שיוצגו על הטלויזיה בסלון ?
-
- 0 תגובות
- 490 צפיות
-
-
Dell LCD 19" E196FP זה מסך טוב ב1400 שקל??
-
- 0 תגובות
- 490 צפיות
-
-
שלום לכם אני צריך לעזור למישהו לקניית כרטיס עד סכום 370 שח ל- AGP X8 מה ההמלצה שלכם מחשב 2.8 1.0 זיכרון
-
- 3 תגובות
- 490 צפיות
-
-
טוב, אני די חדש בכל העסק הזה. אני מחפש כרטיס בסביבות ה 1000 ש"ח (מקסימום 1400 נגיד). אני רוצה להיסגר עכשיו ולקנות בתחילת החודש הבא. כרגע יש לי: P4 - 2.4 Ghz, 512 DDR2 והכרטיס הנוכחי שלי הוא g-force 4 mx440 64 mb., עם אפיק AGP*8 אני שואל, מה מומלץ (כדאי לי לקנות כרטיס מבוסס רדאון? http://www.lamir.co.il/product.asp?product=10222 ) או לדבוק בנוידיה ולקנות את ה 6600GT של gainward או XFX? http://www.lamir.co.il/product.asp?product=6775 http://www.lamir.co.il/product.asp?product=10494 אני אשמח לתשובות בהמשך. דרך אגב, חשבתי על לחכות ליציאה של DirectX 10 ולקנות כרטיס מבוסס, אבל שמעתי שכל החומרה שתבוסס DX10 תהיה מותאמת אך ורק למערכת ההפעלה החדשה של מייקרוסופט...זה נכון?
-
- 2 תגובות
- 490 צפיות
-
-
-
טוב אז ככה אני מעוניין לקנות את המחשב.... K8N51GMF 512MB DDR 400MHz WD80GB 7000 8MS SATA NVIDIA 6150 OQB+PEGx16 עכשיוו השאלה האם זה יעבוד לי במשחקים כבדים כגון GTA san andress ???? :s05:
-
- 2 תגובות
- 490 צפיות
-
-
קניתי 7600gt עכשיו אני ניכנס למשחקים ואין לי את הרזלוציה 1280 1024 בשום מקום המסך שלי זה mag 786 pfs למישהו יש מושג מה לעשות?
-
- 4 תגובות
- 490 צפיות
-
-
מחפש כרטיס מסך באפיק AGP 8 . חשבתי על ה ?Radeon X1600 PRO 256MB עולה 730 ש"ח ב KSP . יש עוד המלצות , שיפורים ?
-
- 3 תגובות
- 490 צפיות
-
-
1-רציתי לדעת מי הוא המתחרה הישיר של ה-Geforce 7950GX2, מבית ATI. (האם זה ה-REDAONX1900XTX?). 2-(אני רוצה לבדוק האם הבנתי את הנשוא הזה בצורה נכונה). האם ההבדל בין אפיק PCI-E עם 16X יותר טוב מ-PCI-E עם 8X, הוא שה-16X מעביר 16 ביטים לשניה, והשני מעביר רק 8 ביטים לשניה. (דרך אגב בהנחה שזה נכון, לאן הוא מעביר אותם למסך?) תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 490 צפיות
-
-
http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=8142 בכרטיס הזה אין יציאה של מסך רגיל VGA איך אני אמור לחבר את המסך? לא סתם היו מוכרים אותו בארץ... צריכה להיות דרך... זה בעיה?
-
- 2 תגובות
- 490 צפיות
-
-
-
שלום לכולם אני מעוניין להחליף את הכרטיס מסך והלוח אם שלי ואני צריך המלצות לגבי הכרטיס מסך אני כמעט בטוח הולך על ה X1800GTO אבל אם אתם אומרים אחרת אז אני מוכן לשקול (ואם אפשר להמליץ על חברה טובה שלא יקרוס לי) לגבי הלוח אם אני לא מבין בזה אבל אני צריך שיהיה עם סקוט של AMD 939 ושלא יהיה לוח משהו מיוחד תנו משהו זול ואמין שיעשה את העבודה. ד'א אני מוכר R9600PRO 128MB Gigabyte 200שקל Gigabyte GA-K8NS-939 200 גם כן שמרתי את הקופסאות והדיסיקם הכל !
-
- 4 תגובות
- 490 צפיות
-