כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,982 דיונים בפורום זה
-
חיברתי את הכריס שקניתי למחשב ועדכנתי לו את הביוס ולאחר מכן לא רואים את מד הטמפ' בהגדרות הכרטיס יש לציין שלפני זה ראו מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
אתם יכולים לתת לי קישור לחברה בארץ שמוכרת את ה-Sparkle Calibre 880LV שעשו עליו סקירה...
-
- 3 תגובות
- 555 צפיות
-
-
קבלתי היום את ה 7600GT ושמתי לב שאין צורך לחבר לו חיבור מתח מהספק (כמו שהיה לי לפני כן ב 9800PRO וב GTO2 שהיו לי) האם יש חיסרון/יתרון לכך שהכרטיס לא צריך ישירות מתח מהספק? דבר נוסף הוא לגבי הטמפ',בדקתי וראיתי שהכרטיס שלי נמצא בטמפ' של 40 מעלות במנוחה האם זאת טמפ' תקינה (שוב ב GTO2 שלי הטמפ' היתה יותר נמוכה במנוחה)
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
עמכם הסליחה על שאלה זו.. אבל, אני צריך לדעת מה הגובה.. כי יש לי כוננית מעל.. תודה..
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
-
-
או שאני צריך לקנות כרטיס טלויזיה?
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
-
-
יש לי כרטיס מסך on board ואין יציאה. יש כרטיס שאוכל לקנות רק ליציאה? האם זה פחות טוב מיציאה שעל כרטיס מסך? כמה זה אמור לעלות?
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
אז ככה זה הולך, פתחתי כבר 2 תרד'ים על מחשב בתקציב של עד 6-7K. רבים המליצו לי על 8800GT של ASUS, לפי מה שהבנתי הכרטיס מצויין אבל גם שמעתי שהוא ממש ממש מתחמם ובגלל זה אני נמנע מרכישה של הכרטיס הזה. כעת יש לי 2 אופציות, 1.לקנות 8800GTS G92, אבל אני צריך לדעת בבירור, יש לו גרסאות OC גבוהות? ואם כן הוא מתפקד טוב בOC? 2.לקנות מערך CF של 2 HD3870, הבנתי שהQ6600 עושה צוואר בקבוק. וזכור לי שמישהו אמר שעם OC למעבד אפשר למחוק אותו..אם כן אז אני מבקש המלצה לקירור מתאים לOC שימחק את הצוואר בקבוק. ופשוט עושים OC למעבד דרך הביוס? אני באמת נואש כבר, יש לי הרבה כסף שאני לא רוצה להצטער שזרקתי אחר כך(אולי זה לא לעניין אבל אני חייב לומר עבדתי מאוד קשה בשבילו.) לכן אני אשמח למי שיעזור לי. ליל…
-
- 2 תגובות
- 555 צפיות
-
-
אני צריך כרטיס טלויזיה טוב שיאפשר לי להקליט שידורים מהממיר הדיגיטלי של הוט, שמתסנכרן טוב עם המערכת של הוט ושאני יכול לתכנן בו הקלטה מראש. אם יש לי טלויזית LCD וכרטיס מסך geforce 8600GTS האם אני צריך כרטיס טלויזיה נפרד כדי להקליט, או שאני יכול לחבר את הממיר או האלויזיה ישירות לכרטיס המסך וזה יספיק?
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
כמו שנאמר לעיל, הכרטיס מסך מתחבר ישירות לטלוויזיה ומציג לי רק צבעים בשחור לבן. יש סיבה לכך? יש מישהו שנתקל באותה בעיה והצליח לסדר את זה לפי הגדרות?
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
שלום , רציתי להתחיל לראות את מסך המחשב בטלויזיה לצפייה בסרטים , קליפים , מופעים וכו'... ובגלל זה קניתי כבל S-video ל- RCA ויש לי כרטיס מסך Geforce 6600 (כלומר ג'יפורס 6 ) וכשאני בא לחבר את הכבל לכרטיס מסך - אני לא מצילח להכניס אותו ופתאום אני מגלה שבכלל הכרטיס מסך עם 9 פינים - והכבל עם 4 ואין לי מושג מה לעשות שאלתי בחנות הם לא מבינים כלום , אין לי מושג עכשיו איזה כבל לקנות שהוא יהיה תואם , גם 9 פינים בתודה מראש אור פרג'
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
היי, אילו סוגי שידור הכרטיס ASUS GeForce 8600 gt מוציא מיציאת ה-VIDEO שלו? S-VIDEO או COMPONENT ? והאם ניתן לחבר אותו לטלויזיה ע"י מתאם ל-RCA? תודה והמשך יום נעים.
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
ברגע שאני לוחץ על כפתור הכיבוי בשלט הוא יוצא למצב שינה..אני רוצה שברגע שלוחצים על הכפתור שהחשב יכבה או שהוא יצא מהמדיה סנט..אחד מהשנייםלא שנה י מה.. בתודה ירון..
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
אני מתלבט בין 2 הכרטיסים הנ"ל, האופצייה הקיימת היא להחזיר את ה - NX7900GT ולהוסיף 150 ש"ח בערך ל - 8600GTS? מה מבין שניהם עדיף לקחת? או לחלופין: האם כדאי לשדרג? השימוש הוא משחקים כגון: CNC3, COMPANY OF HEROES, ועוד כמה משחקי מרוצים וספורט. אני לא מתכוון להשתדרג לויסטה בשנה הקרובה, ובעוד שנה אני גם ככה מחליף את כל המחשב (לא מדובר במחשב שיש לי במפרט שמפורסם פה, מדובר במחשב אחר), בתודה מראש לכל העוזרים.....
-
- 2 תגובות
- 555 צפיות
-
-
יש לי מסך LCD ורציתי לדעת על HZ ממולץ לשים עכשיו אני על 60 כדאי לעלות את זה ל 75? יהיה פחות קרינה או שיראו יותר יפה?
-
- 2 תגובות
- 555 צפיות
-
-
יש לי מחשב יחסית ישן מעבד AMD Athlon XP 2000+ לוח אם של Gigabytes מדגם GA-7VA זיכרון פנימי 1GB DDR 400 הרד דיסק 160GB 8MB BUFFER IDE של WD כרטיס מסך פשוט מאוד GEFORCE2 MX200 אני מצליח להפעיל איתו כל סרט של 720P בלי שום בעיות, פשוט הצריכה של המעבד גבוהה משהו כמו 88-95%. זה מוזר בהתייחס לכל מה שנאמר פה... נגיד קחו לדוגמא סרט שהפעלתי : The.Matrix.1999.DVD9.720p.HDDVD.x264-hV Format : X264 Source : HDDVD Genre : Action / Thriller / Sci-Fi Resolution : 1280x528 Video Bitrate: 7702 Audio : AC3 5.1 640kbit/s Release : 05.14.07 Rars : 86x100mb PFS חשוב לציין שאת הסרט אני רואה על המחשב מסך MAG 17 786PFS אני מנגן את הסרט בתוכנה BSPLAYER. מקודדים של K-…
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
בסביבות ה- 700-1000 שקל....תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 555 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך 9800PRO מעבד 2.4 וזכרון 512DDR. אני משחק בדום 3 וFAR CRY ב1024X768 ,בדום 3 על HIGH ופילטרX4 ובFAR CRY על VERY HIGH גם בפילטר X4.בשתי המשחקים אני משחק יחסית חלק עם קירטועים פה ושם. החלטתי לשחק סתם ברזולוציה קצת יותר גבוהה ב1152X864 ואז הפלא ופלא שתי המשחקים רצים לי ממש חלק !! רציתי לשאול איך ייתכן הדבר הזה שברזולוציה גבוהה יותר הביצועים במשחקים יותר טובים? אני עובד עם הDRIVER 4.9 בטא!
-
- 2 תגובות
- 555 צפיות
-
-
שלום, לא בטוח שזה הפורום הנכון לפרסם בו את הנושא הזה אבל שיהיה. בכל מקרה חיברתי את המחשב לטלויזיה ועכשיו אני רואה בטלויזיה שחור לבן, העניין הוא שתמיד זה היה ככה, אחרי כל פעם שפירמטתי הייתי רואה בשחור לבן בטלויזיה. תמיד הצלחתי לסדר את זה (זה היה משהו בהגדרות במחשב , קליק ימני -> מאפיינים -> הגדרות וכו') אבל עבר המון זמן מאז הפעם האחרונה שחיברתי את המחשב לטלויזיה ואני לא זוכר איך לסדר את זה. מישהו יודע?
-
- 2 תגובות
- 555 צפיות
-
-
שלום, נניח שיש לי כרטיס טלוויזיה, האם המחשב שלי יכול לשמש כטלוויזיה בלי חיבור לטלוויזיה? ועוד שאלה: אם יש לי כרטיס האם אני יכול להקליט תוכניות לתוך ההארד בפורמט AVI, MPG? ושאלה אחרונה: איזה כרטיס טלוויזיה אני צריך כדי לבצע את הדברים שרשומים למעלה? לא יודע אם חשוב לציין יש לי רדיאון 9800 פרו תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 555 צפיות
-
-
אהלן, מישהו יכול להסביר לי איך זה הגיוני שבאתר של KSP, רשום שכרטיס אחד של Sapphire HD 3870 512MB GDDR4 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E עולה 795 ש"ח, ומתחתיו רשום Sapphire HD 3870 X2 1GB GDDR3 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E שעולה 1735 ש"ח? קודם כל, אם זה אותו כרטיס אז למה אחד GDDR4 והשני זה GDDR3? ואם זה אותו כרטיס בדיוק רק X2, אז למה לא לקנות שניים בנפרד? זה יוצא יותר זול.. מצורפת תמונה.. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
בעיה מוזרה בכרטיס מסך FX5200 משום מה כאשר אני מפעיל משחקים הם נראים בסדר גמור אבל כשני מקרין סרטים על גברי המחשב הצבעים חזקים מידי או לחילופין בהירים מידי עדכנתי את הדרייבר ושיחקתי קצת עם ההגדרות להפתעתי גיליתי שכאשר אני נמצע על אפשרות של האצת חומרה מלאה המשחקים עובדים נהדר אך הסרטים לא וכשאני מזיז את המד לחצי או מבטל את האצת החומרה המשחקים לא עובדים יש למישהו פיתרון (מלבד החלפת הכרטיס שאת זה אין לי אפשרות לממן כרגע )
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-