כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,977 דיונים בפורום זה
-
אני מתכוון לקנות מחשב חדש הוצע לי הכרטיס מסך הזה השאלה שלי האם הכרטיס הזה טוב? אני לא מחשיב את עצמי כגיימר פה ושם אני משחק אבל לא משהו רציני השאלה שלי האם הכרטיס הזה חזק וטוב מספיק בשבילי? התקציב בשביל המחשב כולו הוא 6500 אין לי תקציב ספציפי לכ.מסך
-
- 7 תגובות
- 539 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב נייד Lenovo 3000 N100 ואני מאוד מאוד רוצה להחליף לו כרטיס מסך.. זה אפשרי?? ואם כן אז איפה וכמה?? תודה רבה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
אני יודע שזאת בטח שאלה שנשאלה פה באופן כללי כמה פעמים אבל גם לאחר חיפוש לא מצאתי תשובות שחפשתי ! טוב אני רוצה לקנות מסך LCD , ומאוד בא לי על המסך של Lenovo 19W יענו widescreen אני רוצה לדעת מה אתם חושבים על החברה הזאת (Lenovo) ? האם כדי בכלל WideScreen או רגיל ? או שיש לכם המלצות שונות לגמריי , אני ישמח לדעת גם אותם תודה בכל אופן !
-
- 2 תגובות
- 539 צפיות
-
-
קניתי 8800GT, ויש מאחורה יציאה של S-Video וקיבלתי גם עם הכרטיס כבל מעביר בין S-Video ל Composite (החיבור שיש לי בממיר של Yes). אז האם אפשר לחבר את הממיר לכרטיס ולראות טלויזיה על מסך המחשב ? אם כן, איך בדיוק, צריך תוכנה מיוחדת לזה או מה ? כי אני מחבר את הממיר לכבל המעביר שקיבלתי ואת הכבל לכרטיס מסך ואין כלום... תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 539 צפיות
-
-
שלום רציתי לקבל המלצה לכרטיס tv ולכידת וידאו ראיתי דגם של videohome עם צ"פסט של פיליפס 7130 האם הוא טוב ? ואיזה נקודות חשובות לבדוק לפני קניית כרטיס ?
-
- 2 תגובות
- 539 צפיות
-
-
אני רכשתי את ה x1900gt ואני רוצה לדעת עם יש הבדל גדול ביניהם או הבדל כולשהו עם תוכלו להסביר תודה???????
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-
-
לי שי מסך 20 אינץ' רחב DELL 2007WFP כולם פה אומרים שכדאי 4870 רק במסכי 22 ומעלה אבל למסך שלי יש רזולוציה של מסך 22... פאנל S-IPS 1680X1050 השאלה האם המסך שלי ישתמש במלוא כוחו של ה4870... תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 539 צפיות
-
-
לפני שבועיים רכשתי את הכרטיס הנ"ל. הרכישה נבעה מכך שרכשתי שבוע לפני, מסך LCD של Samaung 206BW , מסך פגז, מומלץ בחום, אף על פי שדורש הרבה חשמל, כך נראה לי, כיוון שמידי פעם מפיל לי את המחשב (אבל אני מעריך שזה כיוון שהוא מחובר לכרטיס מסך שלא מתאים לו - 64MB). הבעיה שלי היא שבעת שהתקנתי את הכרטיס החדש ואת הדרייברים שלו, לא קיבלתי את התוצאה הדרושה ולא קיבלתי אות בעת שחיברתי את ה DVI. בעצם ב Device Manager הופיעו לי שני כרטיסי מסך, החדש ו "Secondery ... ". בטיפשותי הרגעית, עשיתי Disable ל Secondery ואחרי ריסטרט, המסך לא עלה יותר, לא בחיבור ה VGA ובטח לא בחיבור ה DVI. ניסיתי להיכנס דרך ה SafeMode אך גם שם יש את אותה תופעה: אני רואה את החלק הדוסי של עליית המחשב ואז בהגיעו ל…
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד HP 6515 עם כרטיס מסך 8400. אמור להיות מחשב טוב ויש לו אפילו יציאת HDMI!!! אבל:: כשאני מחבר את המחשב דרך ה SVIDEO לטלויזיה אני מקבל תמונה בשחור לבן. נבדק על כמה טלויזיות ועדיין אותה תוצאה. מה אפשר לעשות כי זה ממש מבאס וקניתי את המחשב גם לצורך חיבור לטלויזה. יש איזה שהם עצות? ??? תודה מראש לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
שלום, חברתי את ה -TV לכרטיס GF7300 עם יציאת s-video ל-composite מערכת הפעלה- vista נראה כי המסך לא זוהה בכלל ובכל פעם שאני משנה ב- display settings לעבור למסך TV ולוחץ OK המצב חוזר לקדמותו (אילו לא הגדרתי כולם) האם נתקלתם בתופעה כזאת?מה אתם יכוךים להמליץ לי? תודה
-
- 5 תגובות
- 539 צפיות
-
-
אהלן, יש לי לוח אם של אסוס מדגם P4SP-MX SE . לוח ישן מאוד. 4 שנים בערך. יש לי עליו כרטיס מסך FX5200 ואני רוצה לשדרג לכרטיס מסך הזה: GECUBE Radeon X1650 512MB AGP רציתי להתייעץ אתכם ולבדוק האם הכרטיס מסך החדש בכלל יעבוד? האם עוד דברים תלויים ולא רק לוח אם? (מעבד 2.0 פנטיום 4 וג'יגה זיכרון) תודה תודה מחכה לתשובות.. גל.
-
- 2 תגובות
- 539 צפיות
-
-
למרות שהפורום אכזב אותי כבר כמה פעמים שביקשתי המלצה או עצה ולא ממש קיבלתי , אבל לא משנה. לפי איך שהשוק נראה כרגע, האופציה ה"יחידה" שלי זה הבנקיו 767-12. עכשיו מה שאני הכי מחפש כרגע זה חוות דעת מאנשים שהתנסו עם המסך הזה ספציפית, או עם מסכים של בנקיו באופן כללי. (ואגב, כרגיל אשמח להצעות נוספות) תודה מראש רום
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
שלום. האם אפשר לדעת מה ההבדל בין 1950XT ל1950XTX הגירסה החזקה ומה מבין שני הכרטיסים יותר חזק . נתנאל קורן
-
- 2 תגובות
- 539 צפיות
-
-
צריך תשובה מהירהההה בבקשה! 6800 GS or LE מה יותר טוב? דחוף דחוף תודה!
-
- 2 תגובות
- 539 צפיות
-
-
-
חיברתי מצלמה וידאו רגילה ביתית לכבל שקיבלתי עם הכרטיס איפה האפשרות ליראות את הוידאו ?
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
האם המפרט הבא יאפשר להריץ את crysis בצורה "שחיקה " (לפחות 25 fps ) ב- 1024*1280 במצב HIGH כאשר הצללים מבוטלים SHEDOWS OFF Q6600 4GB 800 MHZ DDR2 X1950PRO 512MB האם המפרט יאפשר להריץ את המשחק הזה בצורה טובה מבלי להתפשר יותר מדי ?
-
- 3 תגובות
- 539 צפיות
-
-
-
שלום לכולם כמו שרשום בכותרת (ו512 זכרון) לאחרונה (בשלושה חודשים אחרונים) במשחקים (COD4 וHEROES5) המסך נכבה והמחשב לא מגיב. ניסיתי להציב מאוורר נייח מול המחשב כשהוא פתוח בעוצמה מקסימלית וזה לא עוזר. ניסיתי להתקין דרייברים חדשים, לא עוזר. ניסיתי להוריד מה- Hardware acceleration בsettings ועדין מת אחרי כחצי שעה של משחק. הורדתי גם תוכנה שמתאימה את קצב רענון המסך לרזולוציות של הכרטיס מסך שיניתי הכל ל75 הרץ (מה שמוגדר במסך עצמו) ומשחקים עדין מתים באמצע.. אני אובד עצות. ד.א יש לי מסך 17 אינצ' LCD של חברה לא מוכרת Polyview. תודה לכל תשובה
-
- 4 תגובות
- 539 צפיות
-
-
-
יש לי אוסף קלטות חשוב מאוד ואני חייב להעתיק אותם לCD או DVD כמה שיותר מהר, ??? אני חייב שההקלטה תהיה באייכות הטובה ביותר וכמובן כנ"ל לגבי האייכות SOUND, בידוע לי שמן הסתם מדובר ברכישות שנעות מתחום ה- 400ש"ח ומעלה... אודה על כל עזרה והמלצה. בתודה רבה 123HAIM10
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-
-
עם איזה זיכרונות הוא מגיע? [על איזה תדרים...] לכמה הגעתם איתו ב OC?
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-
-
יש לי את המפרט שכתוב אצלי בפרופיל ויש לי תקיעות קטנות כל כמה זמן באמצע משחק.. האם זוהי שוב בעיה של מעבד כפול הליבה של אינטל או שמה זו בעיה אחרת? האם למישהו יש את אותה הבעיה עם מעבד כפול ליבה של אינטל?
-
- 2 תגובות
- 539 צפיות
-
-
שאלה לפני רכישה: האם הכרטיס הנ"ל יכול להתחבר לממיר של הכבלים (הוט)?
-
- 2 תגובות
- 539 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי את חוות דעתכם לגבי איזה כרטיס יותר טוב מהשניים הבאים: הראשון הוא 8800 GT של GIGABYTE דגם NX88T512HP REV 1.0 השני הוא 8800 GT של ASUS דגם EN8800GT/G/HTDP/512M/A שוב הכסף בנושא הזה אינו חשוב תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-