עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by ice2k,

היתי רוצה לדעת מה הן תוצאות מבחן 4 - NATURE ב 3DMARK2001SE שאתם מקבלים על כרטיסים חזקים , בעיקר 6800GT וגם עם 4X AA. משום מה התוצאה שלי נראת קצת נמוכה (לא יודע אפילו מה גרם לי לבדוק את זה , סה"כ מבחן ישן 8) ) : בערך 100FPS בהגדרות רגילות, ו 33FPS עם 4XAA שזה בכלל נראה לי מוזר. המערכת: AXP 2 GHZ , רבע מגה קאש , 10X205 סינכרוני. גיגה זכרון. 6800 GT.דריברים - 67.22. הגדרות 3DMARK סטנדרטיות (1024). פרסמו את שלכם בבקשה, תודה

• 10 תגובות
    • 831 צפיות
  2. Started by FatherBoard,

ניסיתי אצל חבר שלי מבחן 3DMARK. יש לו כרטיס מסך ג'יפורס 4 TI4200 128 MB. יצא לנו 8542. המחשב הוא פנטיום 4 2000, ו-256MB של DDR במהירות 266. התוצאה לא כ"כ טובה. מה עושים?

• 30 תגובות
    • 3.2k צפיות
  3. Started by grozy d.j,

האתר X-bitlabs יצא בביקורת מקיפה על הכרטיס מבוסס ליבת ה NV35 (או הFX5900) הצד הטוב ביותר של הכרטיס ,לפי Xbit labs , הוא לאו דווקא הביצועים אלה הבאנדל העשיר שמכיל בתוכו שלושה משחקים , דיסק דמואים , ועוד מספר תוכנות שימושיות מבית ASUS. הכרטיס בא עם מערכת אוורור שקטה ויפה אך עקב העניין שהיא עשויה נחושת המשקל שלה רב מאוד . מערכת האיווררור האלגנטית של אסוס בקשר לביצועים של הכרטיס - למרות שמדובר בכרטיס חזק מאוד , עדיין הוא נפל בהרבה מקרים מהR9800P , הדוגמה הבולטת ביותר לכך - במשחק RTCW באנטי אליסינג X6 ואניסו של X8 ברזולוציה של 1024X768 השיג הV9950 תוצאה עלובה למדי של 27 FPS בעוד הR9800P הציג תוצאה גדולה פי ארבע(!) של 107 FPS , אם כי ברוב המבחנים האחרים ההפרשים היו קטנים יותר…

• 0 תגובות
    • 702 צפיות
  4. Started by athi,

שאני משחק בcrysis גם שאני שם הגדרות נמוכות ואני על 100FPS שאני מזיז את העכבר מצד לצד יש תקיעות כאלו, ממה זה יכול להיות? אולי ביגלל שיש לי ספק חלש בישביל המחשב?

5. Started by Born2Kill,

לרשימת התיקונים: http://www2.ati.com/relnotes/catalyst_711_release_notes.html להורדה: http://game.amd.com/us-en/drivers_catalyst.aspx?p=xp/radeonx-xp

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  6. Started by ha_miki,

אני אישית לא אוהב את NVIDIA תמיד אהבתי את ATI אחר כך את 3DFX ועכשיו את ATI שוב אבל אני רואה שNVIDIA לקראת היציאה עם הרטיס החדש FX הולכת לעשות את הטעות ש 3DFX עשתה לא מזמן כשהחליטה לייצר את הכרטיסים שלה לבד ולא למכור את השבבים ולתת לחברות אחרות אז לדעתי אם הם יפלו כמו 3DFX זה יהיה יום רע לגיימרים כי כשאין תחרות אין התקדמות!!! שיהיה לכולם יום טוב

• 54 תגובות
    • 5.8k צפיות
  7. לקחנו לבדיקה את כלי הנשק החדשים של AMD במלחמתה על לב הגיימר עם ארכיטקטורה חדשה, תג מחיר משופר וביצועים שיגרמו גם לספקנים הגדולים להרים גבה - הכירו את צמד ה-Radeon RX 5700 לכתבה

8. לפי הנאמר כאן בסרטון, זו בהחלט אפשרות ..... וגם, שינוי גישת הפינים במעבדי AMD. https://www.youtube.com/watch?v=rzl-QzX5jSI

9. ראיתי שיצא 8600GT ו-8600GTS עם גרסאות 512MB ההאם זה באמת הבדל משמועתי מהגרסאות עם 256MB? כי מה שאני בעצם רוצה לעשות זה לקנות 8600GTS ולשחק איתו קרייסיס יש מצב שזה יקרה עם הכרטיס הזה?

• 5 תגובות
    • 670 צפיות
  10. Started by DJO,

אהלן, יש לי מחשב שקניתי לפני קרוב לשלוש שנים. מעבד XP2500 לוח אם GIGABYTE NFORCE2 512MB זכרון פנימי מסך LCD BENQ FP767 יחד איתם היה לי גם את הרדיאון 9800 פרו שמסתבר שסיים את חייו. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=176562 אני מחפש כרטיס גראפי חלופי משתלם, בערך ברמתו של הרדיאון שיוכל לתת לי ביצועים טובים יחד עם המעבד שישנו. (אין סיבה להשקיע בכרטיס מטורף שלא יוכל למצות עצמו בגלל המעבד) תודה מראש, דני

• 26 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by yoss613,

הזמנתי את הכרטיס הנ"ל שהוא עם קרור פסיבי ו vivo ועולה כ 800 ש"ח וכעת הודיעו לי שאין אותו במלאי :-\ אני מחפש כרטיס שיהווה תחליף טוב במקומו.

• 24 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by lompy,

טוב אז כמו שאמרתי הכרטיס מת, אבל הוא עדין באחריות. בגלל שלא מוכרים אותו יותר יצעו לי איזה תחליף כמו 8500GT או משהוא כזה. כרטיס כזה עולה משהוא כמו 250 שקל אז חשבתי להוסיף כמה מאות שקלים (100-300 אולי גם יותר עם זה באמת משתלם) ולנצל את ההזדמנות כדי לשדרג את הכרטיס למשהוא יותר נורמלי. אני כבר מזמן לא בעניינים ואין לי מושג מה כדאי. יש גם מגבלה נוספת ,הספק שלי הוא HEC 300W אז בבקשה לא להציעה כרטיסים שהוא לא יכול להחזיק. בקיצור איזה כרטיס מסך יהיה הכי משתלם לי עם המגבלה של הספק?

• 7 תגובות
    • 952 צפיות
  13. Started by guyz6471,

הי חברה, כרטיס המסך שלי (שעלה לא מעט כסף בזמנו) שבק, קשה לי להניח שימצאו אותו דגם, אבל הוא עדיין באחריות. מה לדעתכם הוא שווה ערך במושגים של היום? פשוט אני מחוץ לתמונה קצת ורוצה לבוא מוכן לחנות. תודה למי שיעזור.

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. שלום אני מחפש כרטיס מסך 8800 , הזמנתי בהתחלה את TwinTech 8800GT 512MB DDR3 HeatPipe Fan Retail אבל בt.m.s אמרו לי שיש קצט בעיות עם הספק קיצור לא משנה אני מחפש תחליף הולם במחיר דומה מהחנות t.m.s דרך אגב זה המפרט: המוצר כמות מחיר A-Data 1GB DDR2-800 Vitesta HeatSink CL5 2 ¤228 FSP Basic SI 450W ATX450-PNR 120mm + Satax3 PCI-E P.PFC 1 ¤200 Gigabyte GA-P31-DS3L 1 ¤344 E8400B Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn BOX - In Stock 1 ¤902 LG GH20NS DVD-RW x20 Dual Layer Sata Black 1 ¤151 APEX Raidmax APEX 2x120mm No PSU 1 ¤159 TwinTech 8800GT 512MB DDR3 HeatPipe Fan Retail 1 ¤899 Western Digital 320Gb 16MB AAKS 1 ¤305 סה"כ: ¤3188

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by AgentZ,

אהלן חברים , הכרטיס מסך שלי התקלקל (9800GX2 1GB) והודיעו לי שאין כבר אספקה של הכרטיס הזה ואני צריך לבחור בין שתי אפשרויות: ATI 4870X2 או 285GTX. השאלה שלי היא איזה כרטיס מסך הוא הטוב מבין השניים (המפרט למטה). תודה מראש

• 8 תגובות
    • 977 צפיות
  16. Started by ys1,

שלום, ברשותי מחשב עם לוח אם Intel DV915GEV ומעבד פנטיום 4, 3Ghz, מערכת הפעלה XP כרטיס המסך GeForce 6600 של Gainward עם 256MB שבק חיים. המחשב ישמש לפחות עוד 3 שנים בצרכים דומים ש- GeForec 6600 היה מספיק עבורם. לא משמש למשחקים - שימושים כללים, אינטרנט, Office ועיבודי תמונות מבקש לדעת האם GeForce 210 מקביל לכרטיס הנ"ל והאם יתאים ללוח האם שלי (בעיות תאימות של PCI-E 2.0 מול PCI-E 1.0 למשל). תודה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by Cyron,

יש לי מחשב xp1800, הכרטיס מסך GeForce3 TI200 נהרס ואני מחפש תחליף, צריך שיכולול TV Out, אני לא משחק במחשב אבל אני עדיין צקיך משהו איכותי שיתן תמונה ברורה גם ברזולוציה של 1280X10024, תקציב בערך 400 שקל תודה.

• 8 תגובות
    • 967 צפיות
  18. היצרנית האמריקאית שמוכרת בעיקר תודות למוצרי האחסון וכרטיסי המסך שלה מתקדמת צעד נוסף קדימה לכתבה

19. http://game24.nvidia.com/event מעניין ;]

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by JSK,

שלום, מתי יגיע ה Connect3D Radeon X1950 Pro לנועה מחשבים? תודה

• 2 תגובות
    • 546 צפיות
  21. Started by cow king,

יש ברשותי ספק Enermax FMA II EG565P-VE 535W האם הוא יכול להפעיל TwinTech 9800GTX 512MB DDR3 Retail או שאני צריך חדש והאם הכרטיס הזה נחשב לטוב?

• 2 תגובות
    • 590 צפיות
  22. Started by JSK,

שלום, אני הולך לקנות את ה Connect3D X1950 Pro 256mb מנועה ב1350. רציתי לדעת האם תיהיה ירידת מחירים של ATI בשבועיים הקרובים והאם המחיר של הכרטיס ירד משמעותית? (80 שקל ומעלה).

• 3 תגובות
    • 693 צפיות
  23. שלום, ברשותי ATI X1950 PRO של SAPPHIRE. כרטיס המסך קורס תדירות בעת שימוש בגרפיקה כבדה (פשוט רואים NO SIGNAL על המסך) החשוד המיידי הוא התחממות הכרטיס. בדיקה קצרה מעלה שבעת התאמצות שאינה גורמת לקריסה - הליבה של הכרטיס מסך עשויה להגיע ל85. אני מחפש תוכנה שיודעת לעשות LOGGING בזמן אמת של הטמפרטורות. ככה שלאחר הקריסה, אני אוכל לדעת בדיוק מה הייתה הטמפ' הקריטית (או שזה לא בכלל הטמפ'?) יש לציין שיש ברשותי ספק כוח ג'נרי 350W. ככה שאני מחפש תוכנה שיכולה לעשות LOGGING שכזה, ובנוסף אם יש לכם הצעות לפתרון המצב - אשמח.

• 7 תגובות
    • 691 צפיות
  24. Started by ביז'ו המוס,

שלום. יש לי בבית 9200SE אם VIVO, עכשיו אני צריך להעתיק סרט ממצלמת DV למחשב.. ואני יהיה גלוי איתכם אין לי מוסג איך לעשות את זה... אני צריך ממכם כמה דברים 1. שתמליצו לי על תוכנה בסיסית וטובה להעתקה של הסרט מהמצלמה למחשב 2. שתמליצו לי על תוכנה טובה לעריכת הסרט באופן בסיסי יחסית (כרגע אני חושב על וואגס) 3. שתמליצו לי על תוכנה שתקודד את הסרט מהפורמט שהוא בא ישר מהVIVO לAVI או DIVX (מה שהכי איכותי.. זה הולך להצרב על DVD אז הגודל פחות משמעותי) תודה מראש אור

25. Started by laviko1,

בהמשך לפוסט http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=556526.0 הכרטיס מסך שלי הוא GTX 460 הסתיימה לי האחריות על הכרטיס... האם משתלם להכניס את הכרטיס למעבדה או שלא ועדיף לקנות כרטיס חדש, מה המחירים של תיקון כרטיס מסך?? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 804 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.