עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by DJO,

אהלן, יש לי מחשב שקניתי לפני קרוב לשלוש שנים. מעבד XP2500 לוח אם GIGABYTE NFORCE2 512MB זכרון פנימי מסך LCD BENQ FP767 יחד איתם היה לי גם את הרדיאון 9800 פרו שמסתבר שסיים את חייו. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=176562 אני מחפש כרטיס גראפי חלופי משתלם, בערך ברמתו של הרדיאון שיוכל לתת לי ביצועים טובים יחד עם המעבד שישנו. (אין סיבה להשקיע בכרטיס מטורף שלא יוכל למצות עצמו בגלל המעבד) תודה מראש, דני

• 26 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by yoss613,

הזמנתי את הכרטיס הנ"ל שהוא עם קרור פסיבי ו vivo ועולה כ 800 ש"ח וכעת הודיעו לי שאין אותו במלאי :-\ אני מחפש כרטיס שיהווה תחליף טוב במקומו.

• 24 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by lompy,

טוב אז כמו שאמרתי הכרטיס מת, אבל הוא עדין באחריות. בגלל שלא מוכרים אותו יותר יצעו לי איזה תחליף כמו 8500GT או משהוא כזה. כרטיס כזה עולה משהוא כמו 250 שקל אז חשבתי להוסיף כמה מאות שקלים (100-300 אולי גם יותר עם זה באמת משתלם) ולנצל את ההזדמנות כדי לשדרג את הכרטיס למשהוא יותר נורמלי. אני כבר מזמן לא בעניינים ואין לי מושג מה כדאי. יש גם מגבלה נוספת ,הספק שלי הוא HEC 300W אז בבקשה לא להציעה כרטיסים שהוא לא יכול להחזיק. בקיצור איזה כרטיס מסך יהיה הכי משתלם לי עם המגבלה של הספק?

• 7 תגובות
    • 936 צפיות
  4. Started by guyz6471,

הי חברה, כרטיס המסך שלי (שעלה לא מעט כסף בזמנו) שבק, קשה לי להניח שימצאו אותו דגם, אבל הוא עדיין באחריות. מה לדעתכם הוא שווה ערך במושגים של היום? פשוט אני מחוץ לתמונה קצת ורוצה לבוא מוכן לחנות. תודה למי שיעזור.

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. שלום אני מחפש כרטיס מסך 8800 , הזמנתי בהתחלה את TwinTech 8800GT 512MB DDR3 HeatPipe Fan Retail אבל בt.m.s אמרו לי שיש קצט בעיות עם הספק קיצור לא משנה אני מחפש תחליף הולם במחיר דומה מהחנות t.m.s דרך אגב זה המפרט: המוצר כמות מחיר A-Data 1GB DDR2-800 Vitesta HeatSink CL5 2 ¤228 FSP Basic SI 450W ATX450-PNR 120mm + Satax3 PCI-E P.PFC 1 ¤200 Gigabyte GA-P31-DS3L 1 ¤344 E8400B Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn BOX - In Stock 1 ¤902 LG GH20NS DVD-RW x20 Dual Layer Sata Black 1 ¤151 APEX Raidmax APEX 2x120mm No PSU 1 ¤159 TwinTech 8800GT 512MB DDR3 HeatPipe Fan Retail 1 ¤899 Western Digital 320Gb 16MB AAKS 1 ¤305 סה"כ: ¤3188

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by AgentZ,

אהלן חברים , הכרטיס מסך שלי התקלקל (9800GX2 1GB) והודיעו לי שאין כבר אספקה של הכרטיס הזה ואני צריך לבחור בין שתי אפשרויות: ATI 4870X2 או 285GTX. השאלה שלי היא איזה כרטיס מסך הוא הטוב מבין השניים (המפרט למטה). תודה מראש

• 8 תגובות
    • 969 צפיות
  7. Started by ys1,

שלום, ברשותי מחשב עם לוח אם Intel DV915GEV ומעבד פנטיום 4, 3Ghz, מערכת הפעלה XP כרטיס המסך GeForce 6600 של Gainward עם 256MB שבק חיים. המחשב ישמש לפחות עוד 3 שנים בצרכים דומים ש- GeForec 6600 היה מספיק עבורם. לא משמש למשחקים - שימושים כללים, אינטרנט, Office ועיבודי תמונות מבקש לדעת האם GeForce 210 מקביל לכרטיס הנ"ל והאם יתאים ללוח האם שלי (בעיות תאימות של PCI-E 2.0 מול PCI-E 1.0 למשל). תודה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by Cyron,

יש לי מחשב xp1800, הכרטיס מסך GeForce3 TI200 נהרס ואני מחפש תחליף, צריך שיכולול TV Out, אני לא משחק במחשב אבל אני עדיין צקיך משהו איכותי שיתן תמונה ברורה גם ברזולוציה של 1280X10024, תקציב בערך 400 שקל תודה.

• 8 תגובות
    • 957 צפיות
  9. היצרנית האמריקאית שמוכרת בעיקר תודות למוצרי האחסון וכרטיסי המסך שלה מתקדמת צעד נוסף קדימה לכתבה

10. http://game24.nvidia.com/event מעניין ;]

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by JSK,

שלום, מתי יגיע ה Connect3D Radeon X1950 Pro לנועה מחשבים? תודה

• 2 תגובות
    • 539 צפיות
  12. Started by cow king,

יש ברשותי ספק Enermax FMA II EG565P-VE 535W האם הוא יכול להפעיל TwinTech 9800GTX 512MB DDR3 Retail או שאני צריך חדש והאם הכרטיס הזה נחשב לטוב?

• 2 תגובות
    • 580 צפיות
  13. Started by JSK,

שלום, אני הולך לקנות את ה Connect3D X1950 Pro 256mb מנועה ב1350. רציתי לדעת האם תיהיה ירידת מחירים של ATI בשבועיים הקרובים והאם המחיר של הכרטיס ירד משמעותית? (80 שקל ומעלה).

• 3 תגובות
    • 686 צפיות
  14. שלום, ברשותי ATI X1950 PRO של SAPPHIRE. כרטיס המסך קורס תדירות בעת שימוש בגרפיקה כבדה (פשוט רואים NO SIGNAL על המסך) החשוד המיידי הוא התחממות הכרטיס. בדיקה קצרה מעלה שבעת התאמצות שאינה גורמת לקריסה - הליבה של הכרטיס מסך עשויה להגיע ל85. אני מחפש תוכנה שיודעת לעשות LOGGING בזמן אמת של הטמפרטורות. ככה שלאחר הקריסה, אני אוכל לדעת בדיוק מה הייתה הטמפ' הקריטית (או שזה לא בכלל הטמפ'?) יש לציין שיש ברשותי ספק כוח ג'נרי 350W. ככה שאני מחפש תוכנה שיכולה לעשות LOGGING שכזה, ובנוסף אם יש לכם הצעות לפתרון המצב - אשמח.

• 7 תגובות
    • 680 צפיות
  15. Started by ביז'ו המוס,

שלום. יש לי בבית 9200SE אם VIVO, עכשיו אני צריך להעתיק סרט ממצלמת DV למחשב.. ואני יהיה גלוי איתכם אין לי מוסג איך לעשות את זה... אני צריך ממכם כמה דברים 1. שתמליצו לי על תוכנה בסיסית וטובה להעתקה של הסרט מהמצלמה למחשב 2. שתמליצו לי על תוכנה טובה לעריכת הסרט באופן בסיסי יחסית (כרגע אני חושב על וואגס) 3. שתמליצו לי על תוכנה שתקודד את הסרט מהפורמט שהוא בא ישר מהVIVO לAVI או DIVX (מה שהכי איכותי.. זה הולך להצרב על DVD אז הגודל פחות משמעותי) תודה מראש אור

16. Started by Yaakov Ovadia,

א/ג נכבדים ברשותי כרטיס מסךEVGA//FTW//GEFORCE GTX660 שפורק ממחשב נייח שלי בן שנה פורק בגגל בעיות שגרם האם ניתן וכדאי לתקן ??? בכבוד רב ובתודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by laviko1,

בהמשך לפוסט http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=556526.0 הכרטיס מסך שלי הוא GTX 460 הסתיימה לי האחריות על הכרטיס... האם משתלם להכניס את הכרטיס למעבדה או שלא ועדיף לקנות כרטיס חדש, מה המחירים של תיקון כרטיס מסך?? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 793 צפיות
  18. Started by MIKIBHS,

יש לי כרטיס מסך NVIDIA GeForce 8600 GT 512 MB יש עליו רכיב (אולי קבל ?) שהתפקע למעשה יש על הכרטיס 5 רכיבים כאלה שכתוה עליהם FZ83 - 1500 - 6.3V שאלתי האם אפשר לתקן ? האם כדאי לתקן ? ואם כן היכן ? (בתל אביב) תודה מיקי

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  19. Started by dekken,

טוב אז יושב לי בארון כבר אולי איזה חודשיים כרטיס 8800GTX. מאחורה נפל לו איזה צ'יפ ממש קטן ובגללו הוא לא עובד ומספק לי אינספור של מסכים כחולים. עכשיו שאלתי היא, איפה אני יכול לתקן אותו? או שיותר נכון לשאול, מתקנים אותם? האם זה יקר? תודה. http://img96.imageshack.us/i/img0016uk.jpg/ אם תשימו לב אין שמה שבב אחד..והזה לידו מצד שמאל גם רופף ועומד ליפול.

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  20. Started by friedman3010,

קניתי כרטיס Radeon 9700 Pro ב- e-bay . הכרטיס הגיע (לאחר עיכוב) אבל הגיע דפוק! (מעביר אות למסך, אבל לא תמונה...) ל e-bay אין פתרון, והבחור שמכר את הכרטיס נעלם.... ניסיתי ליצור קשר עם ATI, הם מאד מהירים בתגובה, אבל נראה שמאחר ולא הם הפיצו את הכרטיס, הם לא יכולים לעשות כלום... ??? ??? ??? מה לעשות? איפה אפשר לתקן כרטיס כזה?

• 2 תגובות
    • 728 צפיות
  21. מפתחת השבבים NVIDIA הכריזה כי גירסת מנהלי ההתקן הבאה של תתקן את אחת מהבעיות המוזרות של כרטיסי ה-GeForce GTX 1080 האימתניים, בגירסאות ה-Founder's Edition שלהם - מאוורר שנטה להאיץ את מהירות הסיבוב שלו מאיזור ה-2,000 סל"ד לכ-3,000 סל"ד לעיתים קרובות וללא סיבה ממשית, באופן שיצר רעש מעיק ומיותר. https://goo.gl/0LInbT

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by bareli,

מישהו יודע היכן מתקנים מסכים במחיר סביר?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by avidan28,

טוב זה סופי ה 6200 הרס לי את המסך עם הכיבויים התכופיים שלו לפי המצביי רוח..(כן יש תופעה כזו מעצבנת.... :pissed: פשוט מדי פעם היה מכבה ללא שום קשר למערכת הפעלה את המסך ומדליק אותו אחרי כמה דקות)... ואני לא רוצה LCD.כמה שווה להשקיע תיקון??.אני מאד אוהב את ה LG ויש לי אותו כבר כמה שנים טובות.היה ריח שרוף בפעם האחרונה שהוא עבד.. והכפתור הדלקה הבהב בירוק כמו רמזור.ועכשיו שחיברתי אותו למחשב השני שלי הוא לא נדלק בכלל.אני לוקח אותו לבדיקה ותיקון. יותר מאוחר אני חוזר.. מקווה שיהיה לכם דעות.תודה.

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  24. Started by Mamimo,

שלום, יש לי מסך LCD 15 ישן נושן, המסך עובד פעם כן ופעם לא. אשמח להמלצות על מקומות בהם ניתן לתקן את המסך באזור חיפה. מכיוון שאני מודע לבעייתיות של איזכור שמות של חנויות ומתן ביקורת עליהם אבקש רק : שם חנות כתובת פשוט לא כל מעבדה מתקנת LCD, אני מקווה שלמנהלים אין בעיה עם זה.

• 0 תגובות
    • 692 צפיות
  25. אז כך יש לי 6800 אולטרה של אלברטון.. וקרור מיים של זלמן רק לכרטיס מסך עם בלוק קרור של דנגרדן... לאחר אוברקלוק עם ריבר טיונר והעלה של מתח בביוס ל1.5 וכו וכו הגעתי לליבה 490 זיכרונות 1300 טמפרטורה במנוחה 37 מעלות במאמץ 43 מעלות עכשיו יש לי כמה שאלות.. 1. איך אני מבטל את הבדיקה של הריברטיונר? כאילו שאני לא יצטערך לעשות בדיקה כול פעם שאני מעלה את הליבה או הזיכרנות? 2.קיבלתי ב3dmark05 6420 עם דרייבר 76.10 מבחינת תוצאה היא טובה ו לא? כמו כן מה התוצאה הגבוהה ביותר ל6800 אולטרה רגיל מישהו יודע? 3.עם מישהו מכיר ביוס של 1.6 וולט ויכול לעזור לי לשבור איזה שיא חמוד אני ישמח עם הוא יביא לי לינק להורדה.. תודה.. יחיאל [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 45 תגובות
    • 2.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים