כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,949 דיונים בפורום זה
-
שלום מישהו כאן מכיר את הכרטיס טלויזיה של MSI שנקרא TV @nywhere ? עד כמה שידוע לי זה כרטיס שנמכר רק בפנדה...
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אוקיי, לפני כשלוש שנים קניתי את הכרטיס מסך הכי "משוכלל" שהיה בישראל, הרי הוא ה GeForce v6800 DDR במחיר מכובד של כ 1000+ שקלים. תהליך הגסיסה שלו היה ממושך וארך ככמה חודשים, בתחלה הבחנתי שהכל נראה קצת יותר חשוך, למרות שהמסך שלי היה על "פול" Brightness, והמשיך בזה שלפני כמה שבועות לפתע הופיעו פסים שחורים לאורכו ולרוחבו, וכל מני מריחות צבע משונות. בכל אופן, אתמול הוא נגמר. הפסיק לעבוד, פינישטו. מה שכנראה קרה זה הצטברות אבק בתוך המאוורר, שהפריעו לפעולתו התקינה ולחימום הצי'פ עד כדי צלייתו המוחלטת עכשיו אני מחפש לי כרטיס מסך חדש לקנות, שיהיה לפחות ברמתו של הקודם (אבל לא חייב), ושיעלה מעט כסף. מעט מאוד, אפילו. אני לא גיימר (וגם עובד בסביבת יוניקס), אז משחקים "רציניים" (ו…
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מה אתם חושבים על הכרטיס הנ"ל כי הוא בדיוק מתאים לתקציב שלי 1075 והאם הוא יותר טוב מהרדון le והאם אני יצליח להגיע באובר קלוק למהירות של הti4600 {עם הגוף קירור המקורי} בתודה מראש יאיר ג'ובאני
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
עובד אצלכם ? עובד עם drivers מati ?
-
- 0 תגובות
- 967 צפיות
-
-
תראו תמונות ותבינו איך לפתור את הבעיה? כי זה לא סביר נכון?
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום התחלתי לבדוק קצת את הקבצים של המחשב ואני מגלה את התוכנה GATORהזאת מותקנת לי במחשב ואני זוכר שראיתי ראיתי התוכנה הזאת בכמה אתרים שמתחננים שתתקין אותה!!! עכשיו בהוספה והסרה אין שום זכר לתוכנה הזאת! עכשיו ניסתי למחוק אותו ומה הוא רושם לי קבצים בשימוש!!!!! העפתי אותה והכל עובד כמו שעבד רק פחות נבלה על המחשב!!!
-
- 1 תגובה
- 954 צפיות
-
-
אני מחפש משהו טוב אבל לא יקר מידי ואיפה כדי לקנות כרטיסי מסך טובים במחירים סבירים???
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות עם המחשב החדש מסך איכותי, הכי טוב בקטגוריה שלו ("17\19"), אבל שלא יעלה מעל 2000 ש"ח (ולכן אני גם לא יכול לקחת LCD איכותי... ) אני מתלבט בין CRT "17\"19... חשבתי על כמה אפשרויות: SAMSUNG "19 959NF - ב-1900 ש"ח IIYAMA "17 Vision master Pro 413 - ב-1730 ש"ח Samsung 757NF - ב-1600 ש"ח לשם השוואה - ביחס לסמסונג 959, ה-iiyama 454 עולה 2800 ש"ח!!!!! כל המסכי 19" הכי טובים מחברות אחרות עולים 2500 שקל או יותר, חוץ מ-LG FLATRON 995FT שעולה 1800 ש"ח... אז מה אתם אומרים ? איזה מסך הכי שווה? אולי יש לכם הצעות למסכים אחרים.... : עוד דבר - איזה יתרונות יש למסך "19 ביחס ל-17" חוץ מהעובדה שהוא גדול יותר ובעל קצבי ריענון יותר טובים ? ? ? ? תודה מראש, MDK
-
- 24 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
דבר ראשון - מתי לדעתכם הוא צפוי בערך להגיע לחנויות בארץ ? ? ? דבר שני - אתם יודעים כמה גרסאות ייצאו ל-R300 ? ? ? אם כן, אז האם יהיה דגם מהיר (ועדיין טוב יותר מ-ti4600) וגם במחיר סביר - בין 200 $ ל-300 $ ???
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, נכון להיום, זהו דרוג השבבים הגרפים: GeForce 4 Ti4600, GeForce 4 Ti4400, GeForce 4 Ti4200, Radeon 8500, GeForce 3 Ti500, Radeon 8500LE, GeForce 3, GeForce 3 Ti200, GeForce 4 MX460, GeForce 4 MX440, GeForce 2 Ultra, Radeon 7500, GeForce 2 Ti, GeForce 4 MX420, ATI Radeon, GeForce 2 Pro, GeForce 2 GTS,KYRO II,GeForce 256 DDR, GeForce 2 MX400, GeForce 2 MX, GeForce 2 MX200, ATI Radeon VE,KYRO,GeForce 256, TNT2 Ultra, TNT2 משהו כזה, אבל בואו ניגש לעיקר - איפה אתם ממקמים פה את VOODOO 3 ואת VOODOO 5???? לפני מי ואחרי מי??????
-
- 15 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
הורדתי את התוכנה , והוא כותב לי שחייבים 512 ראם זה הגיוני? אפשר להריץ גם עם 128?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אם אני לוקח כרטיס שיש לו VIDEO IN ומחבר עליו ממיר דיגטלי הבנתי שאפשר לראות טלויזיה במחשב השאלה שלי היא האם אפשר לראות גם בפול סקרין וגם כחלון קטן בצד ? (לא שניהם במקביל אלא האם אפשר לעשות את הדברים האלה )
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
במחשב Hp Cayak שמכיל שני מעבדים של Pentium 3 , עם 512Mbyte , וכרטיס מסך של GeforceII creative אני לא זוכר בדיוק את הדגם אבל אני זוכר שהוא פצצה. אם אתם לא יודעים תוכנת Bryce 5.0 מרכיבה נופים תלת מימדיים יפיפיים , בצורה קלה ופשוטה . הרכבת טקסטורות מהממות על גופים וצורות שונות . הבדיקה שערכתי היא על מערכת הפעלה Windows2000 שהיא אכן תומכת בשני מעבדים . ברגע שביצעתי Render , לחצתי על כפתור Ctr+Alt+Del ובדקתי את מצב המעבדים . מעבד ראון עבד פחות או יותר בסביבות 80 % ואילו השני , קפץ באיזור של 10-20 % בלבד . אני שואל האם המעבד השני אמור "לעזור" לתוכנה לבצע Render בצורה מהירה ? ומי אמור לחלק את העבודה ? מערכת ההפעלה או התוכנה ?
-
- 1 תגובה
- 978 צפיות
-
-
שלום עד לא ממזמן היו לי את הדרייברים 23.11 אבל החלטתי לעבור ל29.42. אחרי שראיתי שהביצועים יורדים , רציתי לחזור ל23.11 , אבל מחקתי את קובץ ההתקנה , הלכתי לאתר של נווידיה , נכנסתי להורדת דרייברים , ויש שם את 23.11 אבל הקובץ שוקל רק 2.8 מגה , זה נראה לי חשוד , האם אלו הם באמת הדרייברים ? (רק בשביל השוואה , הדרייברים החדשים שוקלים 8.25 מגה) ועוד שאלה , מה זה Detonator? בגלל שיש באתר את הdetonator של 23.11 ואני לא בדיוק מבין מה זה ץודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, לפני כמה ימים יצא באופן רשמי DIRECTX 8.1B אבל כתוב לידו משהו כמו REDIST וגם אני לא חושב שצורת ההתקנה שלו היא כמו הקודמים, היא נראית כמו בטא, האם היא בטא? מזה הגרסא הזאת? האם כדאי לשדרג זאת מDIRECTX8.1? תודה! אורן
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
למישהו יש רעיון לתוכנה שאני יוכל להעתיק איתה קטעים מהמצלמה למחשב? עד עכשיו עשיתי את זה עם ה premiere אבל התוכנה קצת כבדה רק בשביל להעתיק קטעים קטנים...
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הכרטיס נראה מאוד מאוד ארוך ורציתי לדעת האם יש אפשרו תשהכרטיס (R300) לא יכנס לי ללוח אם... Asus A7M ומארז סטנדרטי יכנס או לא?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות כרטיס מסך בינוני לכמה החודשים הקרובים מה המלצתכם? הכוונה שלי היא לקנות כרטיס בסגנוןGF4 MX לחצי שנה הקרובה אז אני כבר אקנה כרטיס מסך הרבה יותר טוב יש לי GEFORCE 1 DDR האם זה כדאי או אולי לרכוש כבר עכשיו כרטיס מסך טוב יותר? תעזרו בבקשה זה מאוד דחוף! תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לכל מי שמעוניין - הרקולס הוציאו גרסת דרייברים חדשים מבוססי ה Catalyst החדשים של ATI. גרסת הדרייברים המעודכנת היא 7.72, והיא ניתנת להורדה ישירות מהאתר שלהם. נשמח אם צוות HWZONE יעביר עותק גם לאיזור הורדת הקבצים של האתר הזה.
-
- 3 תגובות
- 971 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתלבט בין 3 מסכים בתקציב של כ-1300 ש"ח: 17'' VIEWSONIC G75F Samsung 757DFX 17 17 CTX PR705F WEGA TRINITRON שני הראשונים עולים 1250 ש"ח ועל ה-CTX צריך להוסיף כ-100 ש"ח. אשמח לקבל את חוות דעתכם. תודה. נ.ב: ה-ViewSonic מדורג גבוה באתר PcWorld: http://webcenter.pcworld.aol.com/computing/aolcom/topcharts.asp האם אפשר לסמוך על הדירוגים האלה?
-
המסך מופיע ב- OLSALE מומלץ? לא לגעת? המסך ישמש בעיקר לעבודה משרדית. תודה שלומי
-
- 1 תגובה
- 994 צפיות
-
-
תריצו את התוכנה על רמת הפרטים הנמוכה ביותר אני קבלתי 8796
-
- 29 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
היי יש לי AMD 1.1GHZ 512MB שפועלים ב 100 מגההרץ וכרגע ASUS V7700 32MB DELUXE שזה משתמש ב GEFORCE2 GTS קניתי S/U/M/A/ Platinum GeForce4 Ti 4200SE 64 MBytes האם יהיה לי שיפור משמעותי בביצועים? ולאיזה מהירות אני אוכל בערך להגיע? תודה לעונים
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-