עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by bonbon001,

שלום לכולם! תודה שאתם קיימים שאלה קטנה, ברצוני לרכוש מחשב חדש אשר יותאם לוויסטה. נאמר לי ע"י המוכר כי כרטיס מסך ש"סוחב" את ה-AERO חייב להיות מינימום 7300GS. אינני מבין גדול בעניין ולכן אני פונה אליכם: 1. האם נכון הדבר? באתר של מייקרוסופט בדרישות המינימום כוב רק שהכרטיס צריך להיות בעל זכרון של 128 מגה לפחות. מלבד זה לא מצויין שום פרט. 2. בהנחה שכך, יש 2 חברות ששמתי עליהן עין ומשום מה, יש הבדל ניכר בין שתיהן: PALIT ו-LEADTECK. מה עדיף? המחיר של לידטק 256MB נמוך מהמחיר של PALIT 128MB. מדוע? האם זה בסדר לקנות את הכרטיס של לידטק כי התקציב שלי לא גבוה במיוחד ואני מנסה לחסוך בהוצאה? 3. אני רואה כי יש כמה סוגים של 7300 (GS, LE ועוד). מה המשמעות ומה כדאי? תודה תודה תוד…

• 5 תגובות
    • 562 צפיות
  2. שלום נתקלתי בהצעת מחיר מפתה : עבור כרטיס מסך 8800GT ברשת: http://www.tigerdirect.com/applications/searchtools/item-details.asp?EdpNo=3538922&Sku=E145-8832&SRCCODE=SHOPPINGDF&CMP=OTC-SHOPPING האם כדאי לקנות כרטיס בפחות מ 160$ זה הגיוני?? אני רוצה לבנות מערך SLI למשחקים חזקים ושימוש עתידי תודה לכולם

• 2 תגובות
    • 562 צפיות
  3. Started by moshehason,

שלום, איזה גודל של מסך מומלץ לעבודה עם תוכנות תלת מימד ? (כרגע יש לי מסך 17 אינ'ץ שמן, בן 4.5 שנים, רזולוציה 800x600, והעיניים כואבות לי לאחר שלושת רבעי שעה של עבודה על 3ds max, האמת היא שגם אם אני לא עובד על max, או סתם גולש באינטרנט הן כואבות אחרי זמן דומה). תודה לקוראים moshe

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  4. Started by ORANGEJUICED,

אני חיפשתי באינטרנט ולא מצאתי.... עד כמה אפשר לעשות ללידטק אוברקלוק בלי להרוס אותו ושלא הוא לא יירד פתאום בתוצאות.... כי יש כרטיסים שעם אתה מעלה אותם יותר מדיי הבאנצים שלהם יורדים...... תודה... תגובה מהיר בבקשה תעזור כי אני לא יודע עם שווה לי להחליף תהזמנה שלי מ ה XFX ל לליטדק....

• 3 תגובות
    • 562 צפיות
  5. Started by adirnasri,

עוד לא הבנתי מה הוא משפיע על הכרטיסי מסך... ראיתי פה בפורום באיזה אשכול שאמרו עם תוסיף עוד 1GB זיכרון זה יעזור העם זיכרון משפיע על הכרטיס מסך? תודה מראש אדיר

• 6 תגובות
    • 562 צפיות
  6. Started by mikezaush,

אני מחפש את הכרטיס הזה במחיר הכי זול שאפשר אבל שיהיה עם 3 שנים אחריות. באיזו חנות אפשר להזמין כרטיס כזה במחיר מינימלי?

• 3 תגובות
    • 562 צפיות
  7. תגידו לי איזה תוכנה ואיפה האופצייה הזאת נמצאת במאפיינים....

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  8. Started by Oranili,

אם כן תודיעו פה ! ואיך עובד לכם משחקים ... חלק בלי תקיעות בלי בעיות ? תודה

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  9. Started by ATL321,

1.איזה עדיפה? 2.האם שווה להוסיף לגרסת ה512 של ה3850?

• 2 תגובות
    • 562 צפיות
  10. Started by penny1,

האם האיחוד הנ"ל ישפיע על התאימות של לוחות אם + מעבדים של AMD לכרטיסים של NVIDIA ?

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  11. Started by KindaLost,

כמה טוב המסך הזה ?

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  12. Started by derdevil,

תגידו זה אותו כ.מסך: http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=11068 http://www.com4u.co.il/Product.asp?Pid=PX7800GTTD&Cat2Cat1ID=37&Cat2ID=201 אם כן למה יש הבדל משמעותי במחירים????

• 2 תגובות
    • 562 צפיות
  13. Started by deking,

הביצועים של ה-9600gt לאחר אובר קלוק נראה יותר טוב מהרבה 8800gt אם לא מכולם.. http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1101 האמנם?!

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  14. Started by fish123,

הנה כמה מהבעיות של החיבורים: Composite: כשאני מחבר אותו מהמחשב לטלוויזיה (VIDEO OUT) לא רואים שום דבר S-Video: ניסיתי לחבר בSCART אבל זה יוצא שחור לבן, ואין חיבור ישיר של SVIDEO לטלוויזיה או לוידאו והנה שאלות שיכולות לשפר את המצב: 1.הזמנתי טכנאי שיבוא ויתקן, והוא הרס לי את הדרייברים יש לי כרטיס מסך ATI ויש את הבקר Catalyst שהוא מחק אותו ולא ניתן להחזיר אותו...ניסיתי לעדכן דרייברים והכול אבל כשאני מעדכן זה רק הורס עוד יותר וכותב שיש 2 התקנים לא מוכרים במחשב הייתי חייב להתקין את הדרייבר הישן בדיסק והוא יותר גרוע...אין לי את הבקר Catalyst, וגם נמחק משהו שאי אפשר להחזיר בשם ATI Control Panel Encoder (משהו כזה עם סמל של עיגול עם כמה עיגולים מסביב) וגם כל פעם שאני עושה לכידת ו…

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  15. Started by Bashash,

אני מדבר על האם הוא יספיק... לא האם הוא יוכל לעשות גם 4870 ב-CF של שלוש.... השאלה האם הוא יחזיק?... תודה רבה לכל העונים!! [br]פורסם בתאריך: 24.06.2008 בשעה 15:39:04 לא משנה... החלטי ללכת על Thermaltake Though Power 600W 48A/12V 4XRails

• 2 תגובות
    • 562 צפיות
  16. Started by junior_mg,

מה עדיף? חזק יותר? האם יש חסרונות מיוחדים לכל אחד מהם? האם יש דגם מסוים של gtx שעדיף? עם oc או משהו כזה אני לא מתכן לעשות Oc לכרטיס מסך לכן אני מעדיף להמנע מתגובת כמו תקח כרטיס מסך חלש יותר ותעשה לו Oc.. הם יעבדו כמו שצריך בcrysis?

17. Started by Baz34,

האם למערכת עם כרטיס XFX8800gts 320mb המבוססת על מערכת P4 3.0 single-core + 2Gram DDR2 תהיה פגיעה בגלל מגבלת מעבד ברזולוציות של עד 1028-1280. באופן כללי הייתי שמח לדעת האם כוח החישוב של המעבד הוא פונקציה של הרזולוציה, או שבכל מקרה ולא משנה באיזה רזולוציה תמיד תהיה פגיעה בביצועים (האם ניתן להעריך את רמת הדגרדציה בביצועים)

• 2 תגובות
    • 562 צפיות
  18. במסך LCD של LG 1730B שאני מחזיק כעת ואולי בכלל אחליף,יש לי זמן עד יום שני להחליט ! שמתי לב לדוגמא,שאני עושה גלילה עם העכבר למטה למעלה ,יש כאילו,תאורה יותר חדה במרכז המסך לדוגמא התופעה הזאת בתמונות יותר בוטלת לעין שאני פותח תמונה ,ובמקרה נפתחת בצד המסך או בחלק העליון,אני מושך אותה למרכז המסך,פיתאום היא ברורה וחדה יותר,ויש עליה יותר אור אולי אני לא מתאר נכון את התופעה,אבל ניראה שכאילו,במרכז המסך רואים יותר טוב,אין לי מילים להסביר את התופעה זה מצב נורמלי במסכי LCD בכלל או שזה מצב שקורה ב LG ?! זה קשור לזווית צפייה אולי?

• 3 תגובות
    • 562 צפיות
  19. לאחר שהמאוורר של הכרטיס הפסיק לעבוד ושמנתי אותו אין ספור פעמיים החלטתי לקנות את ZM80C-HP ללא מאווררים - עכשיו אני רוצה לבדוק אם הרכבתי אותו כמו שצריך וכו .. אבל אני לא יודע איזו תוכנה בודקת טמפרוטרת מעבד גרפי אנא עזרו לי http://www.zalman.co.kr/eng/product/view.asp?idx=46&code=013

• 3 תגובות
    • 562 צפיות
  20. Started by EzE126,

אני צריך שידרוג לכרטיס מסך של לפטופ. מישהו שמע על כרטיס מסך חיצוני? אם כן בבקשה תמליצו על משהו.... תודה

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  21. יש לי ספק TT purepower 460W עם חיבור 6 פין אחד.. והכרטיס דורש שניים, השאלה שלי היא האם אני יכול להשתמש במפצל של 2 מולקסים ל6 פין כדי להשיג עוד חיבור?.. ואיך זה ישפיע על הביצועים.. תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  22. Started by 108tomer,

שלום, אני מנסה ללכוד וידאו ממכשיר וידאו ברשותי כרטיס מסך sapphire radeon x1950pro חיברתי ל S-VIDEO את הכבל שקיבלתי עם הכרטיס ומהצד השני למכשיר וידאו. מכשיר הוידאו דולק, יש בתוכו קלטת והוא מנגן כלומר במצב play. כשאני מנסה ללכוד את הוידאו באמצעות windows movie maker אני מקבל הודעת שגיאה שלא מותקן התקן ללכידת וידאו עברתי על הרבה מאוד מדריכים ללכידת וידאו ועדיין לא הצלחתי צריך להגדיר משהו כדי שזה יעבוד? חיפשתי בלוח בקרה לא מצאתי משהו שמזכיר את זה כל הדרייברים מותקנים נתקלתי במישהו שאומר שיש לו את אותו כרטיס מסך אבל הוא מוגדר כ TV-OUT בלבד: http://www.tomshardware.co.uk/forum/page-217989_15_0.html יכול להיות שהכרטיס שלי הוא אכן כזה? בקיצור מה צריך לעשות כדי להשתמש בVIVO וללכו…

• 3 תגובות
    • 562 צפיות
  23. Started by Idan-h,

שניהם לAGP. המחיר של שניהם בסביבות ה400. ה7600 תומך PS3. בכל זאת, מה עדיף?

• 2 תגובות
    • 562 צפיות
  24. Started by babu,

8800GTS תומך 3WAY SLI .? (הכוונה ל 3 כרטיסים על לוח אם אחד )

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  25. לפי מה שידוע לי הוא כרטיס די ישן במחיר די גבוה יכול להיות שיצא כבר כרטיס במחיר דומה עם ביצועים טובים יותר? או שאולי עדיף לדחות את הקנייה ל2007? ד"א: איך אפשר לדעת שכרטיס מסך מסויים באמת יפעיל את כל המשחקים שאני רוצה על הגראפיקה הכי טובה ושזה יעבוד חלק? אני לא יודע מה אתכם אבל 2000 שקל ומעלה, זה הרבה כסף ובשביל להוציא על כרטיס מסך ואם יתברר שהכרטיס לא עובד לפי הציפיות שלי, לא אוכל להחזירו אצטרך לדעת גם אם הכרטיס מסך מתאים למחשב כשדיברתי על "המשחקים שאני רוצה" הכוונה למשחקים כמו F.E.A.R , Company of heroes , Warhammer40K:Dawn of War, Neverwinter Nights 2 וכו' מפרט: GA-K8NF9 AMD Athlon 64 Processor 3000+ Kingston 512MBx2 DDR 400mhz למרות שאני מוסיף עוד גי'גה יחד עם ה…

• 2 תגובות
    • 562 צפיות

דיונים חדשים בפורומים