עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. יש לי 1950X PRO עד עכשיו לא נגעתי באמצעי שליטה של ATI ה- Catalyst הזה... עכשיו שמתי לב שאפשר לשנות שם את הגדרות של הגרפיקה.. כל ה Anti-Aliasing וכל זה... העלתי את הכל להכי איכותי... וכשאני נכנס למשחק (BF2) למשל.. ששם גם הכל על הכי גבוה, אז הגרפיקה פחות טובה בהרבה, מאשר לא להשתמש במנהל הזה של ATI בכלל.... אני יודע שאפשר פשוט לא להשתמש בו, ולהנות יותר, אבל אולי הבעיה היא שטותית וכן אפשר להנות הרבה יותר ולהפיק מהכלי הזה תועלת.. אז מישהו יודע למה זה קורה? וכשאני אומר שהגרפיקה פחות טובה בהרבה, אני מתכוון בעיקר ל Aliasing שהוא ממש ממש נראה גרוע. כאילו הכל על VERY LOW....

2. Started by eladbt,

שלום, יש לי תצוגה אנלוגית אני רוצה לבצע עליה כל מיני מניפולציות של עיבוד תמונה ולכן אני צריך להפוך אותה לדיגטלית. לטובת הנ"ל אני צריך כרטיס מסך חזק, חשוב לי מאוד שזה יהיה במינימום השהיות ( 0-5 Mili Sec) אשמח אם תוכלו לעזור לי (לינק יעזור מאוד) תודה רבה א.

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  3. [move]אני מחליף את הנוכחי ב 640[/move] אני רוצה לבחור את כרטיס ה NVIDIA 8800 GTS 640 MB הטוב ביותר שאני יכול למצוא (שלא עוברים את ה 2500 ש"ח) כעקרון הכרטיס המוצג בכותרת הוא הברירה הטבעית של ההחלפה מהחנות שקניתי אותו אבל אני לא רוצה להיות נעול עליו. והבנתי שספארקל הוא אופציה טובה מבחינה כדאיות אבל אני רוצה שאם כבר אני משקיע לקבל את הכרטיס הטוב ביותר בתקציב שצויין למעלה. אשמח לשמוע מה אתם חושבים ואשמח ללינקים תודה

• 3 תגובות
    • 546 צפיות
  4. Started by GZA3,

אתמול הייתי ב KSP והיות ולא ביררתי הרבה זמן שאלתי את הטכנאי שלהם על שידרוג המחשב שידרגתי את המעבד מ 3200+ AMD ל 4000+ AMD (שזה כבר דור חדש של מעבדים מהסדרה הראשונה של ה 939 לסדרה של השתי ליבות) אמרתי שיש לי כרטיס מסך X850XT PE ואני מחפש לעלות למשהו טוב יותר אבל לא בהרבה כסף וחשוב לי שזה יהיה של ג'יפורס ולא ATI (מאחר ונימאס לי להסתבך עם הממשקים שלא עובדים של ה TV OUT ו IN) הומלץ לי GIGABYTE 8600GT אמרו לי שהוא בכמה רמות יותר טוב מה X850XT PE שלי וקניתי. הסכום היה מתחת ל 800 שקל והיה נראה לי טוב. עוד בחנות ראיתי את הכרטיס שהוא בלי מאורר וזה הצחיק אותי מאוד (מאחר ומה שאני רגיל אליו זה טנק ענקי עם מערכת קירור לא אורגינלית ענקית בימיוחד של חברה טובה אבל תופס פול מקום) אני יודע…

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  5. Started by jenian,

אני קונה מחשב חדש לצרכי שימוש משפחתי(סרטים, אינטרנט וכו') וגם מסך לאותם מטרות (19 אינץ' ככל הנראה) ואני לא בטוח איזה לקנות: מצד אחד אני חושב שמסך מסתובב(90 מעלות לצרכי קריאת טקסט ותכנות) יהיה שימושי ורציתי לשמוע מה דעתכם, אם זה באמת שימושי או שזה סתם - ואת התכונה הזאת אמרו לי שיש רק במסכים של SAMSUNG, שאני לא יודע אם טובים. מצד שני כולם ממליצים לי LG כי הם טובים - אבל הם יקרים.. מה דעתכם?

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  6. בבקשה אני רוצה את המדריך הזה

• 1 תגובה
    • 546 צפיות
  7. Started by kreeki,

יש לי שתי גרסאות של שתי חברות ל8600GT, ואין לי מושג מה יותר טוב. ההתלבטות שלי זה בין Point Of View 8600GT 1GB GDDR2 יתרונות: ג'יגה זיכרון חסרונות: GDDR2, חברה לא מוכרת יחסית (לפחות ממה שאני יודע) וזה Gigabyte 8600GT 256MB GDDR3 יתרונות: GDDR3, חברה מוכרת חסרונות: 256MB אמרו לי שהכרטיס של גיגהבייט יותר טוב, האם באמת הGDDR3 מצדיק את ההבדל לרעה בזיכרון?

• 3 תגובות
    • 546 צפיות
  8. אני לא מאמין אני מנסה כל דבר ודבר קורא כל מדריך באינטרנט ופשוט לא מאמין שאלו התוצאות שלי! הם צריכים להיות הרבה יותר גבוהות! Main Test Results 3DMark Score 2829 3DMarks CPU Score 3100 CPUMarks Game Tests GT1 - Return To Proxycon 13.3 fps GT2 - Firefly Forest 7.9 fps GT3 - Canyon Flight 13.9 fps CPU Tests CPU Test 1 1.7 fps CPU Test 2 2.5 fps המפרט: פנטיום 4 2800 לוח אם - GA-8SIMLH (המחשב נקנה לפני 3-4 שנים) 1 ג'יגה זכרון inno3d 7600gs 256mb בלי אוברקלוק מה אני עושה?

• 1 תגובה
    • 546 צפיות
  9. Started by ilaysk,

יש לי הרב בעיות עם כל גירסה 9 ואני אכשיו משתמש ב81.21 יש הרבה הבדלים מהגרסה הזאת לגירסה הכי חדשה? (93.71)

• 1 תגובה
    • 546 צפיות
  10. Started by לוחי,

קניתי מסך רחב של סמסונג אבל אני לא מצליח לשנות ל-1680X1050. איך משנים לרזולוציה כזאת?

• 2 תגובות
    • 546 צפיות
  11. רציתי לדעת האם לערכתכם הכרטיס HD3870 יוכל להחזיק לשנתיים אולי שלוש הבאות? אני מתכוון לקנות את הכרטיס של חברת Connected3D הבא עם DDR4 ,הכרטיס מסוג PCI-E2 כך שגם אם אשדרג את המחשב בשנה הקרובה הוא יוכל להתאים ללוחות החדשים וכמו כן הוא תומך ב Directx 10.1 .

• 1 תגובה
    • 546 צפיות
  12. Started by dannyg,

שלום רב, לאחר 4 שנים החלטתי להחליף את המחשב הנאמן שלי שהוא בעל כרטיס מסך FX5200 VIVO AGP שאני משתמש בו להנאתי ללכידת וידאו ביתי ועריכתו. הייתי היום בחנות וקיבלתי הצעת מחיר למחשב ללא מסך ב כ 2000 ש"ח, אולם ואמרו לי שכיום כבר אין כרטיסי מסך כאלו ואם אני רוצה שאקנה כרטיס TV בנפרד. חזרתי הביתה והחלטתי לעשות שיעורי בית: מעיון בזאפ התברר לי שיש כרטיסים כאלו החל מ 300 ועד 3000 ש"ח (VIVO/VideoIn קטגוריות). התקציב הוא כמובן יחסית צנוע עד 500 ש"ח לערך. כבר קראתי כל כך הרבה חומר באינטרנט ולא הצלחתי להגיע למסקנה מה לקנות ??? ככל שאני קורא יותר אני מבולבל יותר..... אשמח לעזרה, המלצה, כל דבר.... תודה דני

• 1 תגובה
    • 546 צפיות
  13. Started by menybo2,

יש לי כרטיס מסך של RADEON ויש לו יצאת TV רציתי לשאול איך אני רואה tv ואם איזה תוכנה אני משתמש?

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  14. Started by RGod,

• 2 תגובות
    • 546 צפיות
  15. אני רוצה כרטיס עם 256 מגה וכרטיס שאני יחבר אותו לטלויזיה יראו טוב ולא מטושטש המחשב ישמש ברובו למשחקים וסרטים לא לעריכה ודברים כאלה!!! בבקשה תעזרו לי.

• 2 תגובות
    • 546 צפיות
  16. מה יספק את הביצועים המקסימאלים בקשר לזיכרון לכרטיס מסך ורוחב פס? אני עומד לקנות 320Bit 320MB זה יחס טוב בשביל משחקים?

• 2 תגובות
    • 546 צפיות
  17. Started by totah,

8800GTS 512

• 2 תגובות
    • 546 צפיות
  18. Started by מישה,

מתלבט בין http://netaction.co.il/multi.phtml?item=2010857 17 LCD PHILIPS דגם 170S5FS 1998 ש"ח ו Nu Tech QL711V http://www.masterpc.co.il/product.asp?productid=60 1744 ש"ח

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  19. Started by nirrozenberg,

יש לי מעבד- amd athlon 64 X2 duel core proccecor 5000 כרטיס מסך- Radeon x1950 pro 512 mb זכרון- 2 GB יעבוד אני כמעט בטוח שכן אבל זה יהיה חלק או עם תקיעות?

• 2 תגובות
    • 546 צפיות
  20. Started by לא קריטי,

לילה טוב, מה הסיבה שאני מצליח לשמוע קול לאחר שביצעתי את כל הפעולות הנדרשות לביצוע המרת סרט ממצלמת וידאו????? כרטיס לכידה: neoDVDstandard4 תכנת עריכה: Studio Version 7 שימוש בכבל S-VIDEO מהמצלמה לכרטיס הלכידה. אשמח לתשובה מהירה.

21. Started by boogie,

אז ככה יש לי DVD דגם של Hyundai יש לי שם יציאה כמו במחשב לחיבור מסך VGA.......ואין לי טלויזיה בחדר רק מסך של מחשב...עכשיו חיברתי את הרמקולים והכל ל DVD ואת המסך חיברתי ליציאה הזאתי....(VGA)ועכשיו אני לא רואה כלום במסך....מישהו יודע מה הבעיה ואיך אפשר לתקן אותה ?? אגב את הקול שומעים מצויין רק תמונה אין

• 3 תגובות
    • 546 צפיות
  22. Started by iem,

ברשותי מחשב נייד של HP מדגם ZE2055EA. הרחבתי לו תזיכרון ל- 512MB. האם יש איזושהי דרך שהוא יוכל להריץ C&C 3 ללא כל בעיה ? ואם לא, האם ניתן לקנות כרטיס מסך שיישב לי ב- PCMCIA או במקום הקיים בפנים ויפצה על הכרטיס הנוכחי מבית אינטל ? תודה אנשים !

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  23. Started by bilbo6,

שלום רציתי לדעת מה אני עושה כדי לברר איזה חריץ לכרטיס מסך יש לי,בדקתי עם CPU-Z ובחוצץ של הלוח אם איפה שאמור להיות כתוב איזה סוג הכל היה ריק איך אני יכול לברר את זה?רוצה לקנות כרטיס מסך חדש ולא יודע איזה מתאים למחשב. כרגע יש לי כרטיס on-board . תודה

• 2 תגובות
    • 546 צפיות
  24. היי, ניסיתי לחבר את היציאת וידאו של הכרטיס שלי 6600GT לטלויזיה כדי לראות סרטים, אבל ללא הצלחה. לפני שאתם מציעים לחבר את הכבל: 1. כן הצלחתי לחבר מחשב אחר עם כרטיס אחר בעזרת אותו הכבל ואותה הטלויזיה. 2. סימנתי בדריוור של אנוידיה "Force TV" עשיתי אתחול בדקתי את החיבורים וכלום, יכול להיות שהבעיה בכרטיס? השאלה אם יש למישהו רעיון איך אפשר כן לחבר את המחשב? חשבתי אולי לקנות כרטיס מסך אחר זול כדי לחבר במקביל רק בשביל היציאה אבל יש לי AGP אחד יש רעיונות?

• 1 תגובה
    • 546 צפיות
  25. יש בנועה כרטיס מסך של ליטדק והם אמרו לי שיש שם שנתיים אחריות מיבואן האם הכרטיס הנ"ל שווה? והאם לא תהייה בעייה עם האחריות שלו? 6600 gt agp

• 2 תגובות
    • 546 צפיות

דיונים חדשים בפורומים