כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,977 דיונים בפורום זה
-
ברשותי מסך LCD אשר אני מחבר אותו עם חיבור DVI. לאחורנה הוא התקלקל לי, ועד שהוא חזר מתיקון השתמשי במסך CRT פשוט (עם חיבור D-SUB כמובן). כאשר המסך הדק חזר מהתיקון, חיברתי אותו שוב בDVI, ואז שמתי לב שהטמפ' של המעבד ושל החיישן של לוח האם, עלו בין 3 ל-4 מעלות. האם יציאת DVI מעמיסה על המעבד יותר מיציאת D-SUB?
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
כאילו מה עושים ? אני רואה שהרבה אומרים שהכרטיס עוד שלושה חודשים יהיה חלש... וזה מבאס כי אני הולך לקנות כזה מחשב : מעבד E6600 לוח אם של Asus P5W DH Deluxe זכרונות Kingston 1GBx2 דיסק קשיח 250GB וכרטיס מסך Sapphire או של ג'יגהבייט X1900XT... אז מה אני עושה ? אני לא רוצה לקנות כרטיס מסך במחיר של 2000 ומשהו ש"ח ושהוא רק ל-3 חודשים... ולמה רק לשלושה חודשים כאילו מה זה ה-DX10 הזה ? תודה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 539 צפיות
-
-
יש לי תקציב של 500 ש"ח ושמעתי על הכרטיס הזה nVIDIA GeForce 8500GT 512MB האם שווה לרכוש אותו? תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 539 צפיות
-
-
תמיד הציקה לי השאלה למה מיצרות השבבים של כרטיסי המסך לא מנצלות את הפוטנציאל של הכרטיסים שהן מיצרות עד הסוף לדוגמא עד לפני חודש היה לי HD4850 שאחרי שהצמדתי לו קירור TWIN TURBO והוא החזיק 24/7 עם תוספת של 100MHZ לליבה (725MHZ TOTAL) ו120MHZ לזיכרון (1110MHZ TOTAL) ללא ארטיפקטים : השיפור הניב 1800 נק' תוספת ב3DMARK06. אז הנושא כאן הוא למה משווקות הכרטיסים לא מוכרות את הכרטיסים שלהם בסף היכולות שלהם אלא משאירות טיפה מרווח וכל מי שבא לו פשוט עושה OC ומקפיץ תביצועים. פרשן מעולם החומרה של XBITLABS טוען שזה בשביל שתמיד ישאר נשק לתחרות האינסופית של 2 הענקיות ATI VS NVIDIA, דהיינו כשהכרטיס X משוחרר לשוק עם ביצועים מסוימים, וחברה נגדית מביאה כרטיס שעדיף מבחינת כסף/ביצועים בטווח שלו,…
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-
-
מחפש כרטיס טלוויזיה עם יציאות לא דרך כרטיס מסך אלא דרך יציאה רגילה של מוניטור תודה
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-
-
כמו שנאמר לעיל, הכרטיס מסך מתחבר ישירות לטלוויזיה ומציג לי רק צבעים בשחור לבן. יש סיבה לכך? יש מישהו שנתקל באותה בעיה והצליח לסדר את זה לפי הגדרות?
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם יש פרטים על הכרטיסים החדשים שצפויים להגיע במרץ/אפריל ? אם כן, תוכלו לתת פירוט ?
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
משהו יודע איזה ליבה יש ל-sapphire 9800pro 256 bit 360 או 350?
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-
-
שלום. מחשב פנטיום 4 3GH עם GEFORCE 5200FX חדש לגמרי. באמצע משחקים כמו VICE CITY2 (ממש אחרי משהו כמו חצי שעה) אני מפסיק לשמוע סאונד. טכנאי שבדק אמר שזה קשור לכרטיס מסך(...) שמאוד מתחמם. האם זה יכול להיות ? ועוד שאלה: אמנם הכרטיס הוא GEFORCE 5200FX אבל הוא מזוהה גם כ-MSI ע"י EVEREST. וגם קיבלנו דיסק של MSI מולטימדיה ולא של NVIDIA . אז מה הקשר ? ולמה כשאני נכנס לחפש דרייבר עדכני עבורו באתר של NVIDIA אני מגיע למדור כללי כזה עבור XP מבלי שאתבקש לציין את סוג הכרטיס. האם לכל ה GEFORCE אותו דרייבר ? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 539 צפיות
-
-
היי כולם אני עומד לקנות מחשב חדש מהסוג החדש של PCIexpress יש לי הכל מוכן. נשאר לי רק לבחור כרטיס מסך... התכנאי המעפן שלי אמר לי ללכת על - ATI Gigabyte pcx5300 128mb pci APGx18 מה אתם אומרים עליו הוא טוב? * אני משתמש במחשב לגיימינג חזק!! הוא טוב לי??? יש כרטיסים אחרים שעולים בערך אותו דבר וגם מתאימים לPCI ?? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 539 צפיות
-
-
Innovision nVIDIA GeForce 7600GS 256MB AGP על מחשב פנטיום 4 סלרון זיכרון 512 צורב dvd ספק ממוצע שהגיע אם המארז שווה לי הכרטיס מסך הזה ? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 539 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס 7600GT 256MB אפשרי לחבר את המחשב לTV בויסטה? הורדתי דרייבר חדש לכרטיס ולא רואה את האופצייה הזאת בממשק! תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
http://zap.co.il/compModels.aspx?modelid=719440 למטרת משחקים דרך מסך { lcd 32 lg סקרלט} אני רוצה לחבר דרך חוט HDMI. כך שאני צריך 2 חיבורים של DVI אחד לLCD של המחשב והשני ל LCD הTV שלי אני רוצה להפעיל את המשחקים על רזולוציה של 1920 על 1080 לפחות ועל רמת פריטים מאד גבוה יש לי כרטיס מסך שאני מפעיל משחקים במסך ברמה הזאת אבל הכל הולך כבד לאט. אז רציתי לדעת עם הכרטיס מסך הזה יעשה את העבודה כמו שצריך?!?!
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי כרטיס מסך geforce 6600GT ויש לו יציאה לחיבור לטלוויזיה[ראה תמונה] 1.איך קוראים לחיבור הזה(אני חשבתי S-VIDEO) אבל הוא לא מתאים 2.איפה אני יכול להשיג אותו(אין לי אפשרות להשיג את המקורי) תודה לכולם[br]פורסם בתאריך: 15.05.2007 בשעה 01:25:22 חברה מצטער על הספאם אבל התבלבלתי בתמונה.[attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס מסך למחשב פנטיום 3 733Mhz בבקשה האם מישהו יכול לכוון אותי? ??? ???
-
- 2 תגובות
- 539 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין להחליף את הכרטיס מסך והלוח אם שלי ואני צריך המלצות לגבי הכרטיס מסך אני כמעט בטוח הולך על ה X1800GTO אבל אם אתם אומרים אחרת אז אני מוכן לשקול (ואם אפשר להמליץ על חברה טובה שלא יקרוס לי) לגבי הלוח אם אני לא מבין בזה אבל אני צריך שיהיה עם סקוט של AMD 939 ושלא יהיה לוח משהו מיוחד תנו משהו זול ואמין שיעשה את העבודה. ד'א אני מוכר R9600PRO 128MB Gigabyte 200שקל Gigabyte GA-K8NS-939 200 גם כן שמרתי את הקופסאות והדיסיקם הכל !
-
- 4 תגובות
- 539 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב חזק לגרפיקה ורציתי לדעת האם ATI Mobility Radeon X1600 נחות מה Nvidia 7600 אשמח לתשובה, זה ממש חשוב לי. תודה. http://www.nvidia.com/page/go_7600.html http://ati.amd.com/products/mobilityradeonx1600/specs.html
-
- 4 תגובות
- 539 צפיות
-
-
אצלי זה מסומן על appalication controlled בדריבר ורק במשחק אני מפעיל... אם אני יפעיל גם מהדרייבר, זה סתם יוריד את ה FPS או שבאמת אני צריך להרגיש הבדל? אגב HDR מופעל אוטומטית גם אם רוצים וגם אם לא רוצים נכון?
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-
-
יש לי כרטיס 6600GT של ג'יגבייט שחיברתי לטלוויזיה. הבעיה היא שהתמונה בטלוויזיה לא מתאימה את עצמה לגודל הטלוויזיה. לא רואים את כל התמונה המקורית וכשאני זז עם העכבר התמונה זזה איתו (על הטלוויזיה). עזרה תתקבל בברכה.
-
- 4 תגובות
- 539 צפיות
-
-
יש לי מחשב מוכן כבר רק צריך לחבר אותו לטלוויזיה כרטיס מסך 8500GT וPVR150 השאלה שלי איפה אני תוקע את הכבל בממיר ובכללי איך אני עושה את כל הדברים שבסוף אני יוכל לראות טלוויזיה במחשב הכל אמור להתחבר לטלוויזיה בסלון
-
- 2 תגובות
- 539 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות בימים הקרובים מחשב חדש, עם מסך LCD 20". בעתיד הקרוב אני מתכנן לקנות מסך נוסף ולחבר אותו על מנת לעבוד על מספר חלונות במקביל. האם זה אפשרי לכל מפרט שאבחר או שיש דרישות מיוחדות?
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-
-
בוקר טוב, כרגע מותקן אצלי דרייבר 77.72, ויש כבר אחד יותר חדש. האם יש צורך לעדכן? האם זה יעזור או ישפר משהו?
-
- 3 תגובות
- 539 צפיות
-
-
יש לדוד שלי מסך LCD רגיל של טלויזיה שהוא קיבל אם אני לא טועה זה 21 אינג' קיצר הוא קנה ומחשב והוא מעוניין לחבר אותו למחשב (נגיד שיש לו כרטיס עם TVOUT כי אני לא יודע מה יש לו) עם איזה חיבור הוא צריך להשתמש בשביל לקבל תוצאה איכותית?? ובשביל שהמסך ישמש כמסך מחשב לכל שמאפשר לקרוא טקסטים וכו..צריך לשנות הגדרות אם כן איפה זה בדרייברים של הכרטיס מסך או בהגדרות תצוגה? ומה הגדרות שצריך להגדיר לכל אחד מהם? אם שאלו את זה מלפני אני מצטער אבל עשיתי חיפוש ועברתי על כל תשע הדפים ולא מצאתי כלום.. תודה למי שיענה לי על השאלות!!
-
- 2 תגובות
- 539 צפיות
-
-
יש ברשותי כרטיס 1950XT עם יציאת VIVO חיברתי את הטלוויזיה ליציאה של הVIVO עם הבננה. ובהתחלה ראיתי הכל טוב ויפה חוץ מזה שבטלוויזיה זה לא הראה לי את כל התמונה ויכולתי להזיז את העכבר כלפי מעלה\מטה והתמונה הייתה זזה בהתאם. אז רציתי לשנות אולי את הרזולוציה, דרך מאפיינים, ואז החלה הבעיה! המסךטלוויזיה נהיה שחור, לא משנה מה עשיתי הוא נשאר שחור, הפעלתי סרט ורק את הסרט רואים כל השאר שחוררר, אפילו אם אני לוחץ לחצן ימני על הסרט, התפריט שנפתח שחוררר יאללה נראה אותכם מסדרים לי את זה
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
אני מתלבט בין 2 הכרטיסים הנ"ל, האופצייה הקיימת היא להחזיר את ה - NX7900GT ולהוסיף 150 ש"ח בערך ל - 8600GTS? מה מבין שניהם עדיף לקחת? או לחלופין: האם כדאי לשדרג? השימוש הוא משחקים כגון: CNC3, COMPANY OF HEROES, ועוד כמה משחקי מרוצים וספורט. אני לא מתכוון להשתדרג לויסטה בשנה הקרובה, ובעוד שנה אני גם ככה מחליף את כל המחשב (לא מדובר במחשב שיש לי במפרט שמפורסם פה, מדובר במחשב אחר), בתודה מראש לכל העוזרים.....
-
- 2 תגובות
- 539 צפיות
-