עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by yarneo,

שלום, אני קניתי את המסך LG FLATRON F700P לפני שבוע בערך ובהתחלה הייתי מאוד מרוצה ממנו. יש לו ריענון מצויין לרזולוציות גבוהות וקונטרסט וברייטנס טובים. אבל, לאחרונה אני משחק במשחק מחשב שקוראים לו COUNTERSTRIKE וכאשר אני מסתובב בתוך המשחק או שאני פשוט מזיז את העכבר למעלה או למטה יש לי עיוותים במסך. עיוותים כאלה שנראים כמו קפיצות במסך, זה רק לרגע העיווט אבל הוא חוזר כל פעם שאני עושה איזה תזוזה חדה. מה אני יכול לעשות? מודה מראש על העזרה ירדן.

• 2 תגובות
    • 490 צפיות
  2. Started by dabaz,

http://www.glbsale.com/eng/index.html 100% זה גנוב. זה פשוט לא הגיוני! מסך LCD 21 עולה פחות מ 15 פה בארץ! גלשתי בפורום ומישהו אמר שהוא הזמין מהם מחשב נייד. המחירים האלה פשוט לא הגיוניים! אפשר לקנות שם מסך LCD 21 ב287 דולר!!! נראה לכם שאפשר לקנות מהם? זה חייב להיות גנוב או משהו לא? ואם נגיד בטוח לקנות מהם, אפשר אולי לארגן קנייה קבוצתית. המחירים האלה פשוט צחוק! אז אם למישהו יש מידע או דעה על האתר הזה בבקשה שיכתוב.

3. Started by pyaniv,

בעזרתכם האדיבה, ה3DMark עובר סוף סוף עד הסוף ונותן לי ציון !!! התקנתי את הדרייברים האחרונים של לוח האם והכל רץ ! אז קודם כל תודה ! אבל ! הציון שקיבלה המערכת שלי הוא 4192, נמוך מאוד לדעתי. מה לא בסדר ??? NVIDIA GeForce FX 5900 Driver 6.1.7.7 9.0b 512 MB Service Pack 1 AMD 2500+ Epox 8RDA3

4. Started by ori83,

שלום לכולם, יש לי כרטיס מסך ATI Radeon sapphire 9200. שמתי את הצג ואת הטלויזיה במצב clone וכשאני רואה סרטים הסרט מופיע רק באחד מהם. יש דרך שהוא יופיע בשניהם?

• 1 תגובה
    • 490 צפיות
  5. Started by qpalzm,

1) שמתי לב שאצל חלק מהיצרנים גירסת ה-GT מגיעה עם אותו קירור כמו גירסת ה-Ultra. האם זה אומר שבמהירויות סטוק ה-GT יותר קר? והאם זה אומר שלשני הכרטיסים יש פוטנציאל אוברקלוק דומה? 2) איזה סט דרייברים יוציא את מקסימום הביצועים מהכרטיס שלי?

6. Started by dan_dekel,

אהלן, קיבתי את התוצאות הנ"ל בבנצ'מרקים הבאים: 3dmark2003 - 1389 3dmark 2001 - 9870 pcmark2002: cpu - 5980 memory - 7771 hdd - 1157 המפרט שלי הוא: p4 2.8 800fsb, asus p4p800s, ddr 2x256 pc3200 400mhz and radeon 9100 128mb אני מעוניין לדעת האם התוצאות האלה "בסדר".... המחשב כולו ללא אוברקלוק. אודה לכם על כל תגובה. דן.

• 2 תגובות
    • 490 צפיות
  7. שמעתי שאת הVIVO אפשר להפוך לXTPE... איזה כרטיס כדאי לקנות?

• 1 תגובה
    • 490 צפיות
  8. Started by roma4k,

שלום לכולם, הזמנתי מחשב חדש ויחד איתו את המסך F700P של LG. לאחר מכן ראיתי אותו בחנות אחרת (שקם אלקטריק) ולידו עמד מסך EZ T710BH גם של LG. הצבעים ניראו לי במסך השני טובים יותר. שאלתי את המוכר למה יש הבדל אז הוא אמר לי שלF700P יש ציפוי מיוחד , ושהמסך הזה מתאים רק למשרד ולא לבית. הציפוי הזה לא עושה CONTRAST ובגלל זה הצבעים בו לא טבעים. זהו אינו מסך למשחקים או לשימוש ביתי. ואילו המסך השני טוב יותר ומתאים לשימוש ביתי. לי זה נישמע מאוד מוזר , האם זה כך בכלל?

• 2 תגובות
    • 490 צפיות
  9. Started by Co[3]LHo,

תראו הנה המסך: http://www.pc2go.co.il/emall/product.asp?pc=45853&af=10 השאלה שלי אם הוא מסך טוב? אני רוצה שיהיה לי נוח להסתכל עליו. ושבמשחקים למשל.. אני לא אצטרך להסתכל מזווית מסויימת כדי לראות ברור.. אז המסך הזה טוב..?

10. Started by pyaniv,

שלום, הייתה לי בעיה בבנצ'מארק לכרטיס מסך FX5900XTV. הבעיה נפתרה, הרבה בזכות עזרתכם האדיבה ! על כך תודה לכל מי שעזר ! נתראה בפורום אוברקלוקינג

• 1 תגובה
    • 490 צפיות
  11. יש לי gigabyte radeon 9550 128mb הגירסה של ה64 ביט שקניתי מksp עכשיו רציתי לדעת עם כדי לשנות משהו במאפיניים שיתן לי יותר ביצועיים

• 2 תגובות
    • 490 צפיות
  12. Started by Pitzinyelo,

אני עובד תמיד ברזולוציה של 800 על 600 והתמונות שבהם אני משתמש לרקע הן באותה רזולוציה. אם אני אשתמש ברקעים של רזולוציה גבוהה יותר- אבל אשאר עם ה 800*600 שלי- האם משמעות הדבר היא שאיכות התמונה תהיה טובה יותר, או שזה פשוט יגלוש מהמסך ולא ייכנס?

• 2 תגובות
    • 490 צפיות
  13. Started by omrihacli,

מה דעתכם על המסך LG FLATRON L1710S

• 0 תגובות
    • 490 צפיות
  14. אני משתמש בכרטיס315 SiS עם יציאה למסך מחשב ווידיאו אווט לטלויזיה. ניסיתי לחבר כרטיס נוסף PCI של TSENG דגם E6000 , עם יציאה למסך מחשב, אך כשהצלחתי לחבר אותו קינפגתי בSETUP אותו כפריימרי ואז הוא עבד וגם הAGP אבל לא הצלחתי לראות בטלויזיה, וכאשר הAGP על פריימרי, אז אני רואה בטלויזיה ולא רואה את הPCI.. זקוק לעזרה ממישהו. תודה ???

• 0 תגובות
    • 490 צפיות
  15. Started by omrihacli,

איך אני מתקין דרייברים ל msi 9800pro???????

16. Started by Alberto,

חברה,למי יש לו את המסך הזה?רוצה חוות דעת.מי מבין כאן בפיליפס?מי ממש עובד עם המסכים האלו?איפה ניתן לבחון אותם בתצוגה?? יש לי בעיה רצינית ליקנות חתול בשק.מה שקיים בתצוגות זה מסכים דיי רגילים.איפה קיימת תצוגה טובה? האם זה באמת עדיף ליקנות מסך עם טכנולוגיה של APERTUR GRIL?דווקה יצאה לי ליקראו איזה מאמר....שב SHADOW MASK ניתן להגיע דיוקים טובים יותר והטקסת רואים יותר ברור בטכנולוגיע הזאת(SH-MASK).מישהו יודע על זה משהו?

• 0 תגובות
    • 490 צפיות
  17. Started by computer_freak,

יש לי עכשיו leadtek winfast tv2000 expert אבל האיכות שאני מקבל לא ממש איכותית (כמו סרט dvdrip) אני צריך כרטיס שממש יכול לתת איכות תמונה ממש טובה.

18. Started by XTFriends,

יש הבדלים גדולים בינו לבין AGP? כי אני רוצה לקנות לוח והשאלה אם שווה לי עם ה-PCI-E או AGP.. אני רוצה ליקנות את ה-X800XT PE בגירסת PCI-E.. השאלה מה משתלם לי, ומה יהיה טוב לעתיד? תודה.

• 1 תגובה
    • 490 צפיות
  19. וגם פלוס הקופון ל-HL2 כל זה ב-700 שקל שווה אההה ויש גם אחריות כמובן שזה יד שניה

• 4 תגובות
    • 490 צפיות
  20. Started by מישה,

מתלבט בין http://netaction.co.il/multi.phtml?item=2010857 17 LCD PHILIPS דגם 170S5FS 1998 ש"ח ו Nu Tech QL711V http://www.masterpc.co.il/product.asp?productid=60 1744 ש"ח

• 0 תגובות
    • 490 צפיות
  21. Started by shon,

חברה אני צריך עזרה: ברשותי כרטיס מסך ati radeon 9600 xt vivo ואני רוצה לחבר את מסך המחשב לטלויזיה כדי לראות סרטים ובנוסך אני רוצה לעשות capture בהתחלה הcapture עבד אך לא ראיתי טוב את מסך המחשב בטלוויזיה אחרי שהורדתי את עידכון הדרייברים של ati למשחק דום אני לא יכול את שניהם מה עושים? נראה לי זאת בעיות תוכנה? תודה רבה לעונים!!!!

• 0 תגובות
    • 490 צפיות
  22. Started by Psycho17,

שלום אנשים!!! חבר שלי קונה מחשב חדש עם חיבורים PCI-E? הוא רוצה לדעת איזה כרטיס מסך PCI-E לקנות??? מה דעתכם על nVidia PCX5750??? בתודה מראש אלדד...

• 4 תגובות
    • 490 צפיות
  23. טוב הכרטיס טלווזיה עובד אני רואה תוכניות טלווזיה דרך הממיר של yes הכל עובד יפה איכות טובה מאוד והכי חשוב שאני יכול להקליט עכשיו אני רוצה אותו שהוא ישמש להקלטה מהמחשב שלי.. זאת אומרת שנגיד אני נכנס למחשב שלי שיראו את השולחן עבודה ואת העכבר זז עם מישהו מכיר מדריכים קצרים כאלה שמסברים מה לעשות כדי לעשות את..... לסדר את.... (יש מדריכים לפוטושופ שמסברים איך עושים מלא דברים למה להיכנס וכאלה) זה מה שאני רוצה איך אני עושה את זה? הרבה מאוד עשו את זה ואני לא יודע עם אפשר עזרה תודה רבה

• 0 תגובות
    • 490 צפיות
  24. Started by mc_elad,

האם בSLI צריך בידיוק אותו כרטיס מאותה חברה?? דוגמה:יש את 8800GT ויש את אותו כרטיס אם OC מובנה .האם הם יעבדו בSLI? תודה מראש למגיבים

• 3 תגובות
    • 490 צפיות
  25. Started by LastForOne,

יש לי כרטיס מסך ATI Radeon X300 ובזמן האחרון יש בעיות שנראות קשורות אליו... זה התחיל כשהופיעה לי הודעת שגיאה של ATI שהודיעה על בעיה עם קיפאון חומרה או משהו כזה.. והמשיך לכך שהמחשב נתקע ושום דבר לא מזיז אותו.. וגם כשעושים ריסטרט נדלק רק מסך שחור בלי כלום.. ורק ניתוק וחיבור של הספק פותר את הבעיה.. השארתי את המחשב דלוק כמה שעות, וכשחזרתי גיליתי שהוא שוב תקוע, ככה קרה מספר פעמים. שמתי מאוורר ביתי ליד המארז כדי לקרר טיפה את כל העסק מבפנים... וזה נראה כאילו עכשיו הוא די יציב... בנוסף גם ביטלתי את האוברקלוק שעשיתי לו והורדתי דרייבר מעודכן... המצב העכשווי הוא שמדי פעם התמונה במסך קופאת והמחשב נתקע, ואז חייבים לעשות ריסטרט. מישהו יודע מה הבעיה?

• 1 תגובה
    • 490 צפיות

דיונים חדשים בפורומים