עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by amitaihasnes7,

<p><p><p><p><p><p><p><p><p><p><p><p><p>שלום. רציתי לדעת אם הכרטיס: Sapphire ATi Radeon 9600Pro הוא כרטיס שמוגדר כ-Mid-End או-Low-End.</p><p>(לפי דעתי הוא האפשרות השנייה, אבל חבר שלי, בעל הכרטיס אומר שהוא קנה אותו לפני שנתיים ב-3000 שקל. ואני ממש לא מאמין לו. אני צודק או לא).</p></p></p></p></p></p></p></p></p></p></p></p></p>

• 6 תגובות
    • 557 צפיות
  2. Started by denis20,

אני רכשתי את ה x1900gt ואני רוצה לדעת עם יש הבדל גדול ביניהם או הבדל כולשהו עם תוכלו להסביר תודה???????

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  3. או לפחות ספק שמוכר אותו במחיר דילר?? תודה מראש!!

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  4. Started by shibby15,

למרות שהפורום אכזב אותי כבר כמה פעמים שביקשתי המלצה או עצה ולא ממש קיבלתי , אבל לא משנה. לפי איך שהשוק נראה כרגע, האופציה ה"יחידה" שלי זה הבנקיו 767-12. עכשיו מה שאני הכי מחפש כרגע זה חוות דעת מאנשים שהתנסו עם המסך הזה ספציפית, או עם מסכים של בנקיו באופן כללי. (ואגב, כרגיל אשמח להצעות נוספות) תודה מראש רום

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  5. Started by yossik17,

כמה mb הכרטיס מסך radeon ati 9800se???

• 4 תגובות
    • 557 צפיות
  6. מדובר בלוחות ASUS P5Q PRO או GA EP45 DS3\R שיש להם 2xPCIeX16 האם אפשר לחבר שני כרטיסי מסך בלי קשר ל- CrossFire ? או לחבר שני כרטיסי מסך שכן תומכים ב- CF (כמו MSI R4670) ולהפעיל שלוש (או ארבע) מסכים ? בתודה, shenig

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  7. Started by dreamboot,

אז ככה התקנתי כרטיס מסוך GeForce 6600 של GainWard הכל רץ עליו מצויין המשחקים הכי כבדים היום בלי בעיה (FEAR TOTAL OVERDOSE QUICK $) ועוד הכל פשוט מצויין מוסיקה פשוט אין בעיות רק מה שאני רוצה להפעיל סרט הוא קופא ויוצא לי למסך כחול וכותב Nv4 משהו אז אמרו לי שזה בעיית דרייברים חלק אמרו קודאקים ואני עובד עצות חברה עזרה!! תודה מראש מתן

• 3 תגובות
    • 557 צפיות
  8. Started by Dj Matan,

שלום, אני מחפש מסך LCD 7" שעמיד בפני לחות ועוד דברים.. בגלל שאני הולך לשים אותו בשירותים אצלי (איזשהו פרוייקט שלי....) כמובן שכמה שיותר זול...... תודה רבה לכם!!

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  9. Started by morbidangel,

שלום לכולם כמו שרשום בכותרת (ו512 זכרון) לאחרונה (בשלושה חודשים אחרונים) במשחקים (COD4 וHEROES5) המסך נכבה והמחשב לא מגיב. ניסיתי להציב מאוורר נייח מול המחשב כשהוא פתוח בעוצמה מקסימלית וזה לא עוזר. ניסיתי להתקין דרייברים חדשים, לא עוזר. ניסיתי להוריד מה- Hardware acceleration בsettings ועדין מת אחרי כחצי שעה של משחק. הורדתי גם תוכנה שמתאימה את קצב רענון המסך לרזולוציות של הכרטיס מסך שיניתי הכל ל75 הרץ (מה שמוגדר במסך עצמו) ומשחקים עדין מתים באמצע.. אני אובד עצות. ד.א יש לי מסך 17 אינצ' LCD של חברה לא מוכרת Polyview. תודה לכל תשובה

• 4 תגובות
    • 557 צפיות
  10. Started by idan1,

שלום לכולם אני צריך עזרה בבחירת כרטיס מסך. תחילה חשבתי לקנות את ה- 4850 המומלץ פה מאוד, אך מכיוון שאני אוטוטו מתגייס החלטתי שהכרטיס מיותר, שכן, אני לא חושב שיצא לי לשחק הרבה במחשב. חשבתי לקנות כרטיס זול יותר שיספק אותי בתקופת השירות הצבאי, ולאחר מכן אשדרג אותו. בזיגזג הציעו לי ללכת על ASUS Radeon HD3650 SILENT 512MB DDR2 - RETAIL שעולה 337 ש"ח. מה דעתכם על הכרטיס? יש אלטרנטיבות טובות ומשתלמות יותר? חלקים רלוונטים מהמפרט: מסך 17" ספק שבא עם Antec Sonata III מעבד אינטל 8400 תודה

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  11. Started by Sctoweri,

אני מחכה לה בקוצר רוח מישהו יודע מתי היא כבר תופיע באתר?

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  12. Started by tazmania devil,

שלום, לפני חודשיים קניתי כרטיס מסך מסוג X 1600 PRO של ATI וציפסט של ASUS הכרטיס בעל 128BIT 256MB ומהיר במיוחד, אך למרות זאת הוא עושה לי בעיות שהכרטיס הקודם מסוג 5200FX לא היה עושה מצורפת תמונה לבעיה (הרבה טוענים שזה הגדרות ו OPENGL אך ניסיתי הכל שום דבר לא עוזר) הבעיה: כאשר משחקים במשחק הגרפיקה עולה אחת על השנייה כלומר יש הרסית גרפיקה כאשר הכרטיס מתאמץ, יש לציין שפיפא עולה אצלי מצוין אך GTA SA, NFS, SWAT וכו עושים בעיות תודה על העזרה [attachment deleted by admin]

13. יש לי כרטיס מסך 9800 pro ואני רוצה לראות סרטים דרכו בטלויזיה. חיברתי את הכבל, נכנס לאפשרויות של הכרטיס מסך, והאפשרות של הטלויזיה כבויה. והכבל מחובר : [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 3 תגובות
    • 557 צפיות
  14. יש לי אוסף קלטות חשוב מאוד ואני חייב להעתיק אותם לCD או DVD כמה שיותר מהר, ??? אני חייב שההקלטה תהיה באייכות הטובה ביותר וכמובן כנ"ל לגבי האייכות SOUND, בידוע לי שמן הסתם מדובר ברכישות שנעות מתחום ה- 400ש"ח ומעלה... אודה על כל עזרה והמלצה. בתודה רבה 123HAIM10

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  15. Started by D-Viper,

מתוך סקרנות, איזה מ-2 כרטיסי המסך באים יותר טוב: GeForce 6800GS או GeForce 7600GT תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 557 צפיות
  16. Started by Tr!pEl X,

שאני מכביד עליו למשל עם משחקים כבדים יחסית השאלה שלי היא האם הבעיה היא בכרטיס מסך?

17. Started by shaynac,

שאלה לפני רכישה: האם הכרטיס הנ"ל יכול להתחבר לממיר של הכבלים (הוט)?

• 2 תגובות
    • 557 צפיות
  18. Started by shirNoshe,

אני עם VIEWSONIC כמו במפרט ועובד תמיד על 1024*768 בקצב 85. היום ניסיתי במשחק ובאינטרנט להעלות את הרזולוציה מעל זה ואני מקבל תמונה אובלית(כמו ביצה).למה זה קורה? ושאלה שניה לגבי LCD של חבר-אם הוא לא עובד ברזולוציה טבעית אז יש חוסר בהירות של התמונה(כלומר תמונה לא ברורה,ולפעמים מטושטשת),במשחק זה לא קורה,יש מצב שבמשחקים יש שינוי של המסך שלא קורה בטקסט ובמצב אינטרנט?

• 7 תגובות
    • 557 צפיות
  19. יש לי חיבור החדש יותר של הכרטיסי מסך... לא יודע מה השם... לבן כזה, יותר גדול מהכחול של פעם.... שלושה שורות חיבורים וחיבור מרובע כזה... ולשאלה: יש מתאם כלשהו מהחיבור הזה לחיבור SVideo? תודה מראש

20. DX11 האם יצא בדור הבא של ATI 40 NM רבעון 2

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  21. זה המפרט - מעבד : INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX ¤ 1726 לוח אם : GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3 ¤ 657 זיכרון : G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 667 CL5-5-5-15 - F2-5400PHU2-2GBNT ¤ 709 כרטיס מסך : LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8800GTS TDH 640MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL ¤ 2221 מסך : DELL LCD 20" 2007WFP ULTRASHARP FLAT PANEL MONITOR ¤ 2315 מארז : THERMALTAKE ARMOR JUNIOR VC3000BWS w/o PSU - BLACK+WINDOW ¤ 600 מארז : THERMALTAKE ARMOR JUNIOR VC3000BNS w/o PSU - BLACK ¤ 547 סה"כ כל המוצרים (כולל מע"מ) : ¤9197 ספק כוח : ENERMAX LIBERTY 400W - ELT400AWT ¤ 422 המחיר יהיה יותר זול כי מתכוון לחכות עד ירידת המחירים של אינטל... …

• 5 תגובות
    • 557 צפיות
  22. היי חבר'ה מה עדיף לי לקנות בין שני כרטיסי המסך האלה והאם אתם ממליצים עליהם? http://www.skypc.co.il/pl_product~LV360~8~0.htm http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7480 תודה מראש, עידן

• 2 תגובות
    • 557 צפיות
  23. כן חברים יקרים השאלה כבר בכותרת תודה מראש לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 557 צפיות
  24. Started by yogev_k,

חברה אני מתכנן לקנות כרטיס מסך מ- ksp ואני רציתי לשאול אתכם לגבי הכרטיס הזה שנמכר שם ב - 1450 עכשיו רציתי לשאול אתכם למה הוא יקר יחסית לשאר יש לו משהוא מיוחד הוא בנוי יותר טוב או שהוא סתם יקר שמה? תודה לכל העוזרים.

• 3 תגובות
    • 557 צפיות
  25. Started by tomer12345,

אני מעוניין לקנות את 8800gts 320, האם כדאי לחכות שהכרטיסים החדשים יצאו והמחירים של הישנים יותר ירדו ולקנות את 8800gts 640?? יש לי תקציב של 1500+- לכרטיס מסך..

• 4 תגובות
    • 557 צפיות

דיונים חדשים בפורומים