כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,981 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים צריך עזרה דחופה בהפעלה של כל משחק רציני ,אחרי דקה המשחק נתקע (העכבר זז)..והדרך לצאת מזה זה RESET בלחצן... עידכנתי BIOS של הלוח הראשי למעודכן ביותר..כנ"ל לכרטיס מסך.... 3DMARK (כנראה גרסה ישנה) הראתה שהכרטיס תקין וציינה לו 8k............ הכרטיס נקנה אתמול ונתקבל בקופסה גדולה רק עם כבל מתאם ודיסק... המערכת שלי :Gigabyte GeForce AGP 7600GS N76G256D-RH Gigabyte K8NS-Ultra 939 AMD +3000 1 Gbyte זכרון
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
דוד שלי בא לארץ באוקטובר וביקשתי ממנו והוא יסכים להביא איתו את הכרטיס מסך. המחשב שלי: CPU Type Intel Pentium 4HT, 2600 MHz (13 x 200) System Memory 512 MB (DDR SDRAM) Disk Drive WDC WD1200BB-00DWA0 (111 GB, IDE) והרדאון 9200 128 שלי :\
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
אני צריך בבקשה עזרה במסך LCD למחשב אני עובד המון שעות מול המחשב צריך מסך טוב יעבוד הרבה !!! אני רוצה 19 חשבתי ללכת על 2 מה אומרים ?? MAG ?B916 19'' LCD 8ms? http://www.mag.com.tw/Products/Product.aspx?sn=74π=1459 SAMSUNG ?940B 19'' LCD 8ms DVI? http://www.samsung.com/au/products/monitors/tft/940b.asp תודה רבה לכל מי שעוזר
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
אתם יכולים להגיד לי איך לכוון את התמונה הטובה ביותר במסך אני פשוט לא מצליח לכוון להכי טוב תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
עקב המצב בצפון אני נמצא במרכז אצל קרובים עם מחשב. משום מה הצבעים במסך מאוד כהים. זאת אומרת, סרטים, משחקים, תמונות.. הכל כהה.. עידכנתי דרייברים לכרטיס מסך, העלתי את הבהירות, הגאמה, הקונטרסט - הכל. וזה משנה את הdesktop אבל לא את התמונות והסרטים עצמם... אני מנסה לראות סרט אבל לא מסוגל מרוב שהוא כהה כל כך. מישהו יודע כיצד לפתור זאת?
-
- 2 תגובות
- 551 צפיות
-
-
קניתי אתמול את הכרטיס השאלה איך אני מגדיר הגדרות מקסימליות כמו כל הפילטרים-אני משחק כרגע בBIOSHOK תודה
-
- 4 תגובות
- 551 צפיות
-
-
האם הכרטיס הוא טוב לגרפיקה+ מעט משחקים?
-
- 2 תגובות
- 551 צפיות
-
-
שלום . יש לי בעיה עם הכרטיס מסך .... קודם כל אני רוצה להגיד שפירמטי ביום חמישי ואחרי הפירמוט זה קרה....... ניסיתי לשים 4 סוגי דריברים של אומגה ....... 3.5.51 3.9.79 (עם אני לא טועה) ו- 3.9.76 ואחרונים ניסיתי לשים תדריברים הרגילים של ATI (מהאתר שלהם) (לא עשיתי אוברקלוק). לפני כל דריבר הסרתי תקודם והרצתי driver cleaner ואז התקנתי תדריביר החדש ..... יש לי 9800 pro ...... וכל פעם שאני מריץ סרידימרק 5 התוכנה נתקעת לי באמצע ויש הודעת שגיעה עם ההודעה שאין מספיק זכרון לכרטיס .... שבעצם יש לו 128 זכרון ............ ניסיתי גם לשחק CSS מאז אבל לא הצלחתי כי שום דבר לא זז לי .......... אבל בקוויק 3 הכל זז טוב (אולי בגלל שזה לא צורך הרבה משאבים). יכול להיות שהכרטיס נדפק לי אחרי…
-
- 2 תגובות
- 551 צפיות
-
-
ומה הרזולוציה של הפרו 1413?
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
יש לי שתי שאלות, אחת בקשר לכרטיס בנידון ואחת כללית. באתר היצרן רשום שיש לכרטיס GeForce 8500GT זכרון של 256MB, לעומת זאת, באתרי מכירות כמו "zap" לדוגמא, רשום 512MB. ברור כי אתר היצרן הוא הנכון, השאלה היא האם קיים דגם נוסף עם 512MB ? שאלה שנייה, קשורה לראשונה. אם אני מעוניין בכרטיס מסך, נכון להיום, מה חשוב יותר, לקנות כרטיס מסדרה 8 כמו ה - 8500 שתומך ב - DirecX 10 וב - HD ו - Blue Ray עם זיכרון 256MB, או ללכת על סדרה 7 עם 512MB ( ו"רק" DirectX 9 ) ? ( כמובן בהנחה שהתקציב לא מאפשר משהו מסדרה 8 עם זיכרון גדול )
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
לאור הבדיקות שערכתי אני חושב שהעי טוב לרכוש את ה 9600xt 128 במחיר הזה. אבל אני לא יודע איך היציאת tv שלו. אני אוהב משחקים אבל אני לא גיימר כבר. ואני מעוניין להריץ משחקים חדשים אבל אני לא בטירוף של ההגדרות הכי גבוהות. האם הכרטיס מסך הזה יענה על הצרכים שלי? ו
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
יש לי מחשב פנטיום 4 עם 512 זכרון לאחרונה קניתי את הכרטיס הנל והביצעוים שלו על הפנים Doom 3 מקרטע גם לאחר שהורדתי דריבר מה לעשות ??? ??? אני גם לא יכול לכוון את הרצים של המסך שלי ל 85
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
שלום תקשיבו אני צריך עזרה בקשר לדרייברים דבר ראשון אני לא יודע אם אני משתמש באיזשהוא דרייבר כך שאני לא יודע אם אני צריך או יכול להסיר דבר שני איזה דרייברים אתם ממליצים לי להוריד?? ואיך עובד תהליך ההתקנה?? תודה מראש נ.ב ואם אפשר לינקים לדרייברים שוב תודה =)
-
- 2 תגובות
- 551 צפיות
-
-
יש לי לוח עם 2 חריצי הרחבה ואני מיתכוון ליקנות תHD4870X2 שיחובר למסך ואני רוצה גם לחבר לחריץ השני 260GTX בשביל PHYCS האם זה אפשרי או שיש דרך אחרת בשביל לחבר את זה ?
-
- 2 תגובות
- 551 צפיות
-
-
שלום לכולם,על כרטיס Gaiwnward Nvidia 5500FX יש חיישן טמפרטורות? ובאיזה תוכנה חינמית ניתן למדוד את המעלות? תודה רבה .
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
היי, סוף סוף יש באפשרותי לשדרג את המסך הישן, חשבתי לעבור לליגה אחרת lcd ואם כבר אז הכי איכותי בקבוצת ה17", ראיתי את הsamsung 172t ושמעתי עליו ביקורות טובות, מה אתם אומרים? תודה מראש, אופיר.
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
אני משתמש בכרטיס315 SiS עם יציאה למסך מחשב ווידיאו אווט לטלויזיה. ניסיתי לחבר כרטיס נוסף PCI של TSENG דגם E6000 , עם יציאה למסך מחשב, אך כשהצלחתי לחבר אותו קינפגתי בSETUP אותו כפריימרי ואז הוא עבד וגם הAGP אבל לא הצלחתי לראות בטלויזיה, וכאשר הAGP על פריימרי, אז אני רואה בטלויזיה ולא רואה את הPCI.. זקוק לעזרה ממישהו. תודה ???
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
אשמח לשמוע אם למישהו יש נסיון עם CTX PR711F האם יש מסך מומלץ יותר ממנו (ללא תלות במחיר) "17 בלבד. היה לי CTX PR705 ומאוד אהבתי - נשרף לאחר 6 שנים (כנראה חדר חרק שהצית את המעגל) מי היבואן, והיכן ניתן לרכוש אותו בצורה מיידית במחיר טוב תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
שלום לכולם חיברתי את המחשב לטלויזיה שברשותי בעזרת כבל אך אני רואה בטלויזיה בשחור לבן. מה הבעיה ואיך אפשר לפתור אותה?? תודה
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
חברה קניתי כבל TV OUT קראתי מדריךלבעלי כרטיס ATI אבל זה לא נוגע לבעלי כרטיס ATI radeon 9600xt . אז ככה חיברתי את הכבל אני רואה חלקים מהשלחן עבודה אבל אני רואה עם זה גלים ושחור רואה ממש לא בברור ניסיתי להוציא את הכבל אנטנה של הממיר וזה לא עזר . לפי דעתי הכבל מחובר מאוד טוב זה גם מראה לי שזה קולט אותו אבל יש משהו בהגדרות שלא עשיתי נכון עם מישהו יוכל להסביר לי או להביא לי מדריך לחיבור טי וי אוט עם כרטיס מסך כמו שלי הודה לו . תודה רבה !!
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
כידוכ ויוסוניק הוציאה תמסך lcd הזה לפני ימים ספורים ראיתי שמחירו עומד על 2300 שקל לזולים יש לו קונטרס 500:1 ו 4 מיל כרגע אני שואל למה לי לקחת אותו ולא לקחת מסך כמו samsung 730b ? רק בגלל ה 4 מיל? לא עדיף לחסוך איזה 500 שקל בערך ?
-
- 2 תגובות
- 551 צפיות
-
-
איך אני בכלל יודע אם יש לו חיישנים ??
-
- 2 תגובות
- 551 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך רחב עבור סרטים ושטח עבודה גדול אבל אני גם משחק במשחקים עם יחס תצוגה 4:3. שמעתי שכרטיס המסך יכול לספק תצוגה ביחס 4:3 ולמלא את שאר המסך בשחור כך שהתמונה של המשחק לא תמתח לרוחב. האם האפשרות הזו אכן קיימת? האם היא דורשת כרטיס מסך מסויים? האם היא דורשת דרייבר מיוחד?
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
יש לי 8800GTS בעל שתי יציאות DVI שאליו חיברתי 2 מסכים אז אני צריך עוד מסך או אפילו שתיים...(אני עורך בפרימייר וAVID) אז חשבתי שבמקום לקנות לוח עם SLI ולהביא בידיוק את אותו כרטיס מסך האם אני יכול פשוט להביא כרטיס מסך לPCI כגון - http://skypc.co.il/pl_product~GV005~8~0.htm ולחבר אליו עוד מסכים??....ויש לי עוד שאלה בנוגע לת'רד שקראתי פה בידיוק בלוח אם בעל שתי חיבורי PCIE אני יכול לחבר 2 כרטיסים שונים ופשוט לא להפעיל את הSLI?..כי מה שהבנתי שבישביל ריבוי מסכים צריך שתי כרטיסים אבל לוותר על פונקציית הSLI
-
- 4 תגובות
- 551 צפיות
-
-
שלום יש כרטיס מסך geforce4 mx440 +tv out 128 mb ואני לא מצליח לגרום לו לשדר לטלביזיה. התקנתי את הדרייברים הכי חדשים והוא פשוט לא רוצה לשדר האם למישהו יש רעיונות לפתרון הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 551 צפיות
-