כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,949 דיונים בפורום זה
-
איזה כרטיס מסך עדיף :(geforce) 9600GT 512MB או 8600GT 512MB
-
- 4 תגובות
- 462 צפיות
-
-
בכול פעם שאני מנסה לראות סרט במחשב אני רואה זאת בצורה מאד מטושטשת. ניסיתי להוריד דרייברים חדשים לכרטיס מסך שלי( geforce 7950GT) אך דבר זה לא שיפר את איכות הוידיאו. מה ניתן לעשות ע"מ לראות בצורה חדה וברורה. אשמח אם תוכלו לענות לי על שאלתי.
-
- 0 תגובות
- 461 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מתכנן לעשות HTPC בבית וכעת אני בשלב כרטיס הטלוויזיה. הבנתי שהיום הכל כבר הגיע לשלב שבו אני יכול להפוך את ה-HTPC שלי למכשיר מקליט כמו HOT MAGIC. בשביל זה אני מניח שאני זקוק לכרטיס טלוויזה. האם אני צודק או שהיום יש כבר חומרה מתקדמת יותר? אם כרטיס טלוויזיה אז איזה? אחד עם שלט? האם עדיף אחד שמתקינים על המחשב או אחד עם חיבור USB. בקיצור, הסבר קצר יעזור והמלצות יעזרו לי מאוד. תודה. אופס, זה הפורום הלא נכון. אפשר למחוק בבקשה. אני אפתח בפורוןם השני. סליחה.
-
- 0 תגובות
- 461 צפיות
-
-
קודם כל קישור לרקע, מתוך פורום ווינדוז: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=331001.0 אני החלטתי- די. אני אתקין את הדרייברים כמו שצריך. גם ד"א, האם אין מצב לדרייבר, שמעדכן את עצמו? עם כל הקטאליסט והאשרויות שיש בו, עדכון אוטומטי הם לא חשבו שצריך?[br]פורסם בתאריך: 18.04.2008 בשעה 15:47:24 מצטער על ההקפצה, זה חשוב. בהתחשב בבעיות השונות שצצו עם הדרייברים, האם יהיה הכי נכון להתקין רק את הדרייבר ללא הקטליסט? או שהקטךיסט חשוב להפעלה הנכונה של הכרטיס? כי מה שהוא מוסיף זה בעיקר תמיכהל דברים שאני לא ממש צריך- הגדרות פילטרים (אני מעדיף להתעסק באלה בתוך המשחק), וכל מיני תוספות של HD (אין לי שום מכשיר תומך HD בבית).
-
- 0 תגובות
- 461 צפיות
-
-
צריך דרייבר לכרטיס מסך geforce 6600 ויש לי עוד שאלה אם הדרייבר של geforce 6600 gt זה אותו דרייבר ל geforce 6600 תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 461 צפיות
-
-
בבקשה אני רוצה את המדריך הזה
-
- 1 תגובה
- 461 צפיות
-
-
יש לי כרגע radon 9800 pro עם בעיות התחממות ( צריך להחליף מאוורר), וחשבתי להחליף לכרטיס אחר... התקציב שלי לא מנופח, רק 400 שח, ותהיתי אם כרטיס כמו 7600gs ( כל מה שמצאתי בזאפ) יתן לי ביצועים טובים יותר לעומת ה9800 הישן שלי. או שלא, וכדאי להשקיע במאוור טוב? או כרטיס אחר? תודה לעונים.
-
- 2 תגובות
- 460 צפיות
-
-
ללא קשר למחירים, איזה כרטיס מסך יהיה יותר כדי 9600GT ב SLI או 3870X2 תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 460 צפיות
-
-
שלום כולם, יש לי בעיה מוזרה שאני מקווה שתוכלו לעזור לי איתה : יש לי LCD 42 שאליה מחוברים 2 מחשבים ב DVI-HDMI, כל אחד ליציאת HDMI אחרת. והנה הפרט המעניין: מחשב אחד מחובר אליה דרך כרטיס 8600 של XFX ורואים בו תמונה מושלמת. הרזולוציה הטבעית (1366-768) מועברת כמו שצריך עד לרמת דיוק הפיקסל והתמונה שמתקבלת חדה מאוד. ובמחשב השני לעומת זאת, שמחובר דרך כרטיס 8600 של Sparkle ומכוון על אותן הגדרות ורזולוציה כמו ה-XFX, מתקבלת מעין"תצוגת זום" ושבה השוליים של החלון נחתכים החוצה והחלון כאילו גדול מדי עבור המסך. הזוי ביותר! אם לא הייתי מקבל את אותה תמונה מושלמת מהמחשב הראשון, הייתי מתחיל לחפש את הבעיה במסך. אבל היות ובמחשב אחד זה עובד מושלם, אין כל ספק בנוגע לתמיכת NR וכו'. אפילו ה…
-
- 1 תגובה
- 460 צפיות
-
-
-
בסביבות 1000 שקל (אפשר יותר). כדאי לי לקנות גם מעבד כפול ליבה, או שזה מיותר ?
-
- 0 תגובות
- 460 צפיות
-
-
רכשתי מסך מסוג 7120P של LG והבנתי שאותו דגם הגיע לארץ בשתי תצורות אחד 16MS והשניה 12MS אני הזמנתי את ה12 וכרגע קיבלתי אותו אך משחק שהעלתי מקרטע אבקש אם מישהו יודע איך לבדוק את הקצב רענון של המסך (ולא בהרץ!) תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 460 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד HP 6515 עם כרטיס מסך 8400. אמור להיות מחשב טוב ויש לו אפילו יציאת HDMI!!! אבל:: כשאני מחבר את המחשב דרך ה SVIDEO לטלויזיה אני מקבל תמונה בשחור לבן. נבדק על כמה טלויזיות ועדיין אותה תוצאה. מה אפשר לעשות כי זה ממש מבאס וקניתי את המחשב גם לצורך חיבור לטלויזה. יש איזה שהם עצות? ??? תודה מראש לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 460 צפיות
-
-
שלום חברים. הייתי מעוניין לקבל עצה בקשר לקניית מסך מחשב דק ושטוח אם אפשר 22 אינץ וכרטיס טלוויזיה חיצוני בסכום כסף של 1800-2000 ש"ח. אני מודה לכולם. תודה רבה לכם (אשמח כשתפנו אותי לאתרי הקנייה המומלצים בנושא זה).
-
- 0 תגובות
- 460 צפיות
-
-
תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 460 צפיות
-
-
Inno3D GeForce FX5500 או nvidia Gforce2 Ti ?
-
- 3 תגובות
- 460 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני כרטיסים 1.Sapphire x1950xt 256 mb 2.GeCube x1950 pro 512 mb ל1950 pro יש 512 mb - אבל 1950 xt יותר יקר (256mb) אז מה יותר שווה??
-
- 2 תגובות
- 460 צפיות
-
-
יש לי זיגזגים כמו מדרגות סביב אובייקטים גם במשחקים גם בווינדוס וגם בביוס סביב הסמל של"ENERGY"עשיתי עדכון לביוס אחרי איפוס כמובן ועדיין הבעייה ממשיכה והיא לא קשורה לווינדוס כי שיחקתי גם בהגדרות של המסך וגם בהחלקת השינון[ANTIALISING] וזה גם לא עזר,יכול ליהיות שהכרטיס מסך שלי נדפק או הביוס אם מישהו מבין בזה ויוכל לעזור לי אודה לו מאוד.
-
- 0 תגובות
- 460 צפיות
-
-
איזה דגם לבחור מבין הארבעה הבאים: Toshiba WL56P Toshiba WL55 Sharp LC-32GA5E Sharp LC-32P50E בהנחה שכולם אותו המחיר. איך הדגמים ממוקמים מבחינת כדאיות אחד ביחס לשני? האם יש דגם אחר של מסך 32 אינצ' שממולץ במחיר של 8500-9500 ש"ח ? תודה, ניסים
-
- 0 תגובות
- 460 צפיות
-
-
אהלן חברה, יש לי בעיה ממש מוזרה, המחשב שלי מחובר לטלוויזה דרך יציאת ה vivo של הכרטיס מסך שלי (gigabyte radeon x700 pro 256mb) בכל פעם שאני מנסה להפעיל סרט דיוידי על המחשב ולראות אותו דרך הטלוויזיה הוא לא נותן לי תמונה רק קול כלומר אני יכול להראות אותו מצויין על מסך המחשב אבל כשאני גורר אותו לטלוויזיה אני מקבל רק קול. ניסיתי לשחק אם הקטע של לשנות שהטלוויזיה תהיה ה primary monitor אבל עדיין לא עובד הוא פשוט לא מוכן להקרין את התמונה בדיוידי על מסך הטלויזיה לא משנה כמה אני משחק אם זה. דרך אגב הוא מפעיל את כל הפורמטים הרגילים על הטלויזיה (avi, mpeg...) וכו' האם יש דרך לגרום לו להפעיל את התמונה, או להוריד איזה תוכנה או קודק מסויים ? מחכה לעזרה מכם. עמית
-
- 0 תגובות
- 460 צפיות
-
-
http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4655 לא ראיתי שפתחו כבר נושא סליחה אפשר למחוק
-
- 0 תגובות
- 460 צפיות
-
-
הנה עוד פרטים על ה- 7950GX2 http://www.ngo.co.il/index.php?option=com_content&task=view&id=133&Itemid=2 תהנו.. ונראה אתכם בטיוואן
-
- 0 תגובות
- 460 צפיות
-
-
9600XT 256mb שח-800 or 9550 256mb שח-650 יש הבדל גדול בכרטסי מסך אלה?
-
- 3 תגובות
- 460 צפיות
-
-
שאר היעודים כגון הקלטה וכדומה כלל לא חשובים. העיקר שיהיה אפשר לראות טלויזיה בכבלים כמו שצריך בנוח שיקלוט את כל הערוצים כמו ממיר דיגיטלי ובאיכות טובה. עדיפות שיהיה לו גם שלט. צריך שיהיה מתאים למחשב סלרון 2 ג'יגה הרץ. אני כלל לא מבין בנושא הזה לכן אשמח אם תתנו לי גם קצת פרטים לגבי אפשרות הבחירה הנכונה. מה שראיתי זה: ?AverMedia AverTV GO 007 Plus? - עולה 195 שקל ?AverMedia DVD EZMaker Gold PCI? - עולה 195 שקל ?Hauppauge TV, Stereo, FM, USB (27828)? - עולה 320 שקל ?AverMedia DVD EZMaker Pro PCI? - עולה 430 שקל
-
- 0 תגובות
- 460 צפיות
-