כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,973 דיונים בפורום זה
-
7593-BLISS 6800GS PCX 512MB TV-DVI 7722-BLISS 7600GT 256M איזה לבחור הם עולים אותו דבר זה למשחקים המפרט הוא כזה 3200 amd asus A8ne
-
- 1 תגובה
- 531 צפיות
-
-
-
שלום לכולם.כפי שחלקכם הגדול שמע החלטתי לרכוש לפני שבוע את הHIS X1950PRO כרטיס באמת באמת מרשים בגודלו ובגודל גוף הקירור המתוכחם שלו עם צלעות קירור(בקרוב תמונות). לפני שרכשתי אותו שאלתי כמה חברי פורום וותיקים אם כדאי את גרסת ה512 ואמרו לי שלא כי יש לו חיבור 6פין מקדימה שבא ישירות מהספק וקשה להשיג ספקים עם החיבור הזה.... שתי שאלות: 1.לספק שלי ?HEC380W אין בוודאות את החיבור הנ"ל(שהוא חיבור חשמל שבא ישירות מהספק),אז קניתי מחבר (מתאם)בין 12V ל6פין של הכרטיס 2.בכל מקרה התכוונתי לשדרג לENRMAX LIBERTY 400W כי רובגם הגדול מאוד המליץ לי עליו פה ושהוא יחזיק לי את כל המערכת יפה(מתוכנן OC צנוע וחמוד) שאלתי היא האם יש לכרטיס של HIS מנורות LED כלשהם כמו לHIS הישן שלי והאם יש אפשרו…
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
אני צריך כרטיס PVR איכותי (2GB לשעה) עם שני מקודדי MPEG-2 בחומרה שתופס חריץ PCI אחד. אני מעוניין לחבר לכרטיס PVR ממיר של כבלים (Thomson), ומכשיר וידאו במקביל. הייעוד של הכרטיס הוא הקלטה של ערוץ הטלוויזיה בו אני צופה, כולל Pause ו-Resume מהנקודה בה עצרתי, כאשר ההקלטה נמשכת ברקע (Playback על מסך הטלוויזיה). רצוי שלכרטיס PVR יהיה גם TV-Out ומפענח MPEG-2 בחומרה, אבל אפשר אולי להשתמש ב-TV-Out של ה-GeForce 6600GT. במקביל להקלטה של הערוץ בו אני צופה, אני רוצה גם להמיר קלטות וידאו לפורמט דיגיטלי (MPEG-2\DVD) באמצעות חיבור מכשיר וידאו לכרטיס PVR. יש המלצות?
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך המלצה לכרטיס מסך (pcix) אני לא משחק משחקים המטרה היא רק לסרטים שמוצגים במקרן והשאלה איזה כרטיס ומה המאפינים של כרטיס לצפיית סרטי hdtv 1080p כמה זיכרון וכמה ביט ומה יותר חשוב ואיזה כרטיסלא יקר יש למטרה זו תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 531 צפיות
-
-
שלום אני נמצא בארה"ב וצריך לקנות כ. מסך למעצבת גרפית. אין לי המון ידע בנושא, מלבד זה שהיא רוצה כרטיס של nvidia ושלא מדובר בעריכת וידאו או 3d הבנתי שסידרת quadro של pny מתאימה לגרפיקאים. לא יהיה תקציב מעבר לPNY Quadro 600 (שעולה 166$) ההבדל במחיר מהארץ הוא בערך 220 ש"ח- 1) האם תהיה בארץ אחריות על כרטיס שנקנה בארהב ? 2)באם אין, האם כדאי לקנות את הכרטיס בארץ ? 3) האם יש למישהו הצעה אחרת. אני קצת קצר בזמן, אז ממש ממש אודה לכל תגודה, העיקר שתהיה בהקדם מלא מלא תודה, הפורום הזה נהדר.
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
טוב חברה...יש לי מחשב נייד של HP ויש לו אפשרות לחיבור VGA ,כלומר שאני יכול לחבר כל מסך ולהעביר את התצוגה אליו וגם התצוגה יכולה להיות בשני המסכים בו זמנית אני מאד רוצה לחבר את המחשב הנייד לטלויזיה ורציתי לדעת אם זה אפשרי...אם מישהו יודע אם מוכרים בחנויות מתאם כזה... תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות מחשב חדש אם כרטיס מסך 8800GTS ואני לא יודע איזה גירסא לבחור את הMB320 או 640MB+ מסך 20" DELL LCD 20" 2007WFP ULTRASHARP FLAT PANEL MONITOR?
-
- 2 תגובות
- 531 צפיות
-
-
שלום. בסאנדרה החדשה רשום לי ש גירסת תוכנת הביוס ישנה מאוד. עכשיו איך אני מעדכן אותה?, יש לי את הדריוורים הכי החדישים של ATI. תודה
-
- 2 תגובות
- 531 צפיות
-
-
שלום , שמתי לב לתופעה שאחרי שאני משחק במשחק כשלהוא (...SPLIT SECOND, UNREAL TOURNAMENT 3) כרטיס המסך במנוחה יושב על כחמש מעלות יותר.ולא, אני לא מדבר רק על דקה אחרי שיצאתי מהמשחק אלא על כמה שעות טובות אחרי או יום אחרי גם וזה חוזר לטמפרטרטות הרגילות (חמש מעלות פחות במנוחה) רק אחרי ריסטרט, אני משתמש בSPEEDFAN לבדיקת הטמפרטורות. מישהו מכיר את התופעה?? (כמובן שדרייברים מעודכנים)
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
הכותרת אומרת הכל, אבל בשביל לחדד האם כדאי לשלם בסביבות ה600-500 שקל יותר על מנת לקבל את הביצועים החזקים יותר של ה850XT והאם למישהו כאן יש איזשהו בנצ'מרק להשוות בין הביצועים של הכרטיסים הנ"ל ואם אני כבר חופר בנושא, האם ההבדלים בין החברות מהותיים? asus Sapphir MSI? מחכה לתשובותיכם המבוססות ;\
-
- 1 תגובה
- 531 צפיות
-
-
האם יש אבחנה בין כרטיסי ה AGP השונים לפי מספר המגעים וחריץ אבטחה במחבר עם לוח האם.
-
- 1 תגובה
- 531 צפיות
-
-
-
שלום לכולם! אני מתכוון להזמין כרטיס מסך מסוג GeForce 8500GT 256MB מה דעתכם עליו? הוא יפעיל את pro evolution soccer 2008 על HIGH?
-
- 4 תגובות
- 531 צפיות
-
-
כרטיס מסך 9800GX2 1GB עד כמה יהיה צוואר בקבוק ב E6600 ללא OC?
-
- 1 תגובה
- 531 צפיות
-
-
-
שלום לכולם!! אני רוצה לקנות כ מסך חדש ומתלבט בין ה 8800GT/GTS/X לHD3070 מה עדיף?? ומה נותן תמורה טובה יותר למחיר?? והאם עדיף לחכות עוד חודש חודשים לראות לאן נושבות הרוחות?! בתודה מראש!!
-
- 8 תגובות
- 531 צפיות
-
-
צריך דרייבר לכרטיס מסך geforce 6600 ויש לי עוד שאלה אם הדרייבר של geforce 6600 gt זה אותו דרייבר ל geforce 6600 תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 531 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מתכוון לרכוש השבוע מחשב שמיועד בעיקר למשחקים - אבל אני לא מחשיב את עצמי כגיימר רציני... נראה לי שאסתפק ברזולוציה של 1280*1024 האם להסתפק בינתיים ב OB ולהמתין קצת, או ללכת על 1950PRO?
-
- 2 תגובות
- 531 צפיות
-
-
היי, יש לי הזדמנות לקנות כרטיס שלהם במחיר שווה, מאחר ואני לא יכול לתת לינק ישיר לחנות אני פשוט שואל עליהם באופן כללי, איך הם? למישהוא יש ניסיון איתם? תודה רבה!!!
-
- 2 תגובות
- 531 צפיות
-
-
Pixel shader 3+vertex shader 3 מה אומרים הדברים הבאים? למה הם מתייחסים?
-
- 3 תגובות
- 531 צפיות
-
-
חברה מי יכול ליעץ יש לי התלבטות בין שני המסכים ולא מוזכרים בסקירה שלכם lcd או samsung-730b +dvi+8 ms או LG 1750 HQ +dvi+8 ms
-
- 4 תגובות
- 531 צפיות
-
-
<p>שלום רב,</p><p>זקוק להמלצה לכרטיס מסך לעבודה בתוכנות שרטוט כגון PRO ENGINEER, SOLIDWORKS,UNIGRAPHICS וכו" ולא למשחקים. ידוע לי שלשם מטרה זו משתמשים בכרטיסים מסדרות QUADRO או FIREGL אך כרטיסים אלו יקרים מאוד.</p><p>המפרט של המחשב שאני מתכנן לקנות:</p><p>מעבד Intel Core 2 Duo E6750 Box</p><p>¤1058</p><p><a href="http://skypc.co.il/product.asp?pid=INT-CP-E6750" rel="external nofollow">http://skypc.co.il/product.asp?pid=INT-CP-E6750</a></p><p> לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L</p><p>¤578</p><p><a href="http://skypc.co.il/product.asp?pid=39207" rel="external nofoll…
-
- 1 תגובה
- 531 צפיות
-
-
7800GTX כדאי לקנות בתקציב 850 שקל 256 זיכרון
-
- 1 תגובה
- 531 צפיות
-
-
שלום, אני צריך בנצ'ים שמשווים בין הכטיסים בכותרת. תודה לעוזר