כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
קיבלתי אתמול את ה BFG 8800 GTS 640 פשוט כרטיס מטורף.. 15K ב 3DMARK05 (ולא ממש זוכר כמה ב 06) הכל עובד מצוין רק רציתי לבדוק טמפ' ואולי איזה OC קטן התקנתי את ATITOOL אבל הוא לא מצליח לקרוא נתונים מהכרטיס (לא יודע לעבוד עם ה G80? ) בכל מקרה, יש איזה תוכנה ספציפית לכרטיסים הנ"ל ?
-
- 10 תגובות
- 923 צפיות
-
-
התוכנה הזאת פשוט מוחקת כל זכר לדריבר הקודם שהיה לכם. כאילו בכלל לא התקנתם דריבר. Driver Cleaner 1.0
-
- 0 תגובות
- 733 צפיות
-
-
תוכנה פשוט נוחה. מזהה את כל הפרטים הנחוצים... מבית היוצר של CPU-Z קבלו את GPU-Z http://www.techpowerup.com/gpuz/
-
- 4 תגובות
- 638 צפיות
-
-
שלום אני עובד עם תוכנות אדובי מעבד I73930K וכרטיס GTX570 1280MB וזכרון של32GB בזמן האחרון התוכנה נתקעת בסיבת תקלה של OPENGL קוד 7 וכפי שראיתי זה אומר שאין מספיק זיכרון בכרטיס לעיבוד שאלתי היא בכרטיסים של ניידים יש אפשרות של זכרון משותף שמשתמש בזכרון המעבד השאלה אם גם בכרטיסים כאלה יש אפשרות כזאת באם לא האם ישנו איזה פתרון לא תוכנתי בענין תודה
-
- 6 תגובות
- 857 צפיות
-
-
יש כזאת תוכנה או משהו שבודק את היכולות של הכרטיס גרפי ?! אני מכיר את rthdribl, שהוא בודק בעיקר את התחממות הכרטיס... האם יש תוכנה שמנתחת ונותנת נתונים על המאיץ גרפי בזמן אמת ?! ועוד שאלה, האם יש תוכנה שבודקת את התחממות הכרטיס מסך בזמן משחק ואח"כ שומרת את הנתונים כדי שאח"כ אני אוכל לראות לאיזה גבהים הגיעה הטמפ' שלו ? תודה רבה.
-
- 7 תגובות
- 657 צפיות
-
-
יש חיה כזאת? יש לי כרטיס Sapphire 9800 pro, יש מצב לבדיקה על ידי תוכנה ?
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
שלום מה מצב??. טוב אז ככה יש לי את ה6600GT של ליטק ויחד עם הרייורים של הרטיס מסך הותקנה לי תוכנה של הכרטיס מסך רציתי לדעת מה השימושים שלה ומה אני יכול לעשות איתה תודה
-
- 3 תגובות
- 638 צפיות
-
-
האם קיימת כזו תוכנה לכרטיסים חלשים יותר כמו geforce 2/4mx?
-
- 5 תגובות
- 822 צפיות
-
-
יש דבר כזה? כמו FRAPS למשל שמציגה FPS, אני רוצה לדעת את הטמפרטורה של הכרטיס בזמן אמת, אפשרי?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
ושלא תתנגש לי עם RIVA TUNER, או שיהיה בה שליטה על המאוורררים. מן הסתם CCC לא בא בחשבון. תודה.
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
9600gt של twintech. riva tuner ו ati tool לא מזהות לי את הכרטיס בכלל.. לעומת זאת כל המשחקים שניסיתי עובדים מעולה. אולי זה קשור שהכרטיס חדש מדי? או צריך דרייבר אחר? ??? תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 547 צפיות
-
-
שלום! קניתי 1900GT ורציתי לדעת איזה תוכנות רצוי שיהיו (ATITOOL וכאלה) ומה הכי מומלץ אם עדיף ישר להתקין דרייברים של אןמגה בלי להתקין בכלל CATALYST אשמח לקבל המלצות בכלל (ולא מתוכנן כרגע OC - אולי קטנטן ביותר...)
-
- 6 תגובות
- 947 צפיות
-
-
כלי נחמד למי שמעוניין לבחון\לקנות מסך LCD לי הוא עזר מאוד כשבאתי לרכוש את המסך שלי. התוכנה אינה דורשת התקנה . קרדיט ל FIRESTORM מ- OVERCLOCKERS.CO.UK הוראות: למעלה עובר בין הצבעים SPACE KEY: - עובר בין הצבעים באופן אוטומטי ESC KEY: - יציאה הורדה: http://www.badgerparade.pwp.blueyonder.co.uk/pw.zip נ.ב לטענתם יתכן כי שימוש של כשעה בתוכנה ידליק פיקסל עצל(שלא משנה צבע) שווה לנסות תהנו
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום יש לי חבר שרוצה לקנות מחשב חדש, גם בשביל משחקים ורוב הזמן בכדי לעבוד עם תוכנות שירטוט. השאלה שלי היא במה עדיף להשקיע בשביל תוכנות כאלו במעבד/בכרטיס מסך חזק?
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-
-
יש לי סרטים וסדרות באיכות של 720 ו1080,עובד חלק בלי תקיעות הכל טוב רק בעיה אחת,שהסרטים פועלים בVLC ובמדיה פלייר שזה תוכונות שלא מפעילות תרגום VLC מפעיל תרגום עם בעיות אבל, יש איזה תוכנה שמפעילה סרטי HD עם תרגום?
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הדלפה של שקופיות ממצגת רשמית של החברה חושפת מפרטים טכניים מדוייקים באופן חלקי, אשר מאשרים לנו את הכנותיה השאפתניות בעולם העיבוד הגראפי לכתבה
-
- 10 תגובות
- 3k צפיות
- 2 followers
-
-
אני חושב שאני אקנה 6800LE ב 850 שקל אפתח צינורות = 6800 אקנה קירור פטאליטי ב200 שקל OC ל6800GT סה"כ 1050 שקל... איך נראה?
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בתוכנית הפעם שמשודרת כל שבוע על קולנוע ביתי הם שמים דגש על כבלים HDMI מפני שכולנו משתמשים ב- HDMI או DP שזהו בעצם כמעט אותו כבל ( כבלים DP לאור מחירים זולים מאוד אין אישורים לאיכות "כבל" אולי מרמז שיתכנו בעיות ) שני אורחים בתחום הכבלים בתוכנית : 1. יועץ לחברת THX שנותנים אישורים ובודקים תקנים לאביזרים שונים בתחום הקולנוע הבייתי והמסחרי 2. השני יצרן/מייסד חברת כבלים HDMI באתר http://kordz.com/ מפני שהתוכנית מכילה הרבה אלמנטים שמובאים בצורה מנומסת , ישנו גם ניב שפה מקומי וניב מקצועי שאני מקווה שהוכל להביא אותו במילים ( לפחות חלקית ). רבים מחטיאים הרבה מידע אם אין להם אנגלית רהוטה גם מפני שהתוכנית בין אנשי מקצוע מחטיאים הרבה דברים שלהם נראים מובן מאליו . …
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בעיקרון נראה לי שכדאי לי להשתמש בriva tuner אבל היו לי איתה כמה בעיות (העלתי איזה פעם את המהירוץ זיכרון שלי מ500 ל610... ואז כל המשחק נתקע כל פעם שהפעלתי את הווינדוס והתוכנה התחילה לפעול ואי אפשר היה לא למחוק ולא לכבות אותה גם בsafe mode) אז למישהו יש תוכנה יותר טובה\אמינה, ממש לא אכפת לי שכל פעם שאני מפעיל את המחשב רק אז להיכנס לתוכנה ולהפעיל את הoc... יש לי hercules 3d prophet III titanum 500 או במילים אחרות ti-500 של hercules... או במילים אחרות הכרטיס הכי OWNZ שקיים!
-
- 3 תגובות
- 944 צפיות
-
-
בנתיים אין לה ממש שם אבל מי שיצר אותה ידוע בכך שיצר את הסקריפטים ל 9500 ל9700 ועוד. תיאורטית היא יכולה לקבוע את המהירות המקסימום שהכרטיס יכול להגיע ליבה וזיכרון. היא לא באה בהתקנה רק לעשות unzip. תוכנה נחמדה קלה לשימוש וקטנה מומלץ. כמעט שכחתי את הלינק http://www.ocfaq.com/atitool/ATITool_0.0.12.zip ומי שרוצה דיון עליה ב hard forum http://www.hardforum.com/showthread.php?s=66e6f2f1391067b5b1ff5741d9ed8e0f&threadid=693352&perpage=15&pagenumber=1 אני מקווה שהיא תהיה שימושית לכם כמו שהיא לי.
-
- 6 תגובות
- 755 צפיות
-
-
התוכנה הזו באה עם הכרטיסי מסך של LEADTEC והיא נראית מיושנת ומכוערת. יש מה לעשות איתה או להעיף ולהשתמש בממשק של NVIDIA ?
-
- 2 תגובות
- 525 צפיות
-
-
-
עשיתי חיפוש בפורום ולא מצאתי תשובה, האמת שגם חיפשתי בגוגל ולא מצאתי תשובה הדרייבר נותן לעלות עד 790 לליבה ו 1100 לזכרון, את זה הכרטיס מאשר ללא שום בעיה... רציתי לנסות לראות לאן הכרטיס מסוגל להגיע, השאלה את יש תוכנת אוברקלוק חיצונית ש "מכירה" את הכרטיס הזה... כי ATI-TOOL ו RIVA-TUNER לא מזהות לי... תודה מראש...
-
- 3 תגובות
- 671 צפיות
-
-
שאלתי כאן באתר לגבי תוכנה שמאפשרת OC גדול יותר מאשר ה OVERDRIVE המובנה ולא היו תשובות... בכל מקרה מצאתי את התוכנה הזאת שניראה שעושה את העבודה... תעדכנו... http://downloads.guru3d.com/AMD-GPU-Clock-Tool-v0.9.8-download-1985.html לינק לתוכנה... [attachment deleted by admin]
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-