כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
כרטיס מסך PALIT 8600 GT שקל 570 שקל איך הכרטיס והאם הוא DDR 3
-
- 4 תגובות
- 646 צפיות
-
-
הזמנתי את הכרטיס מסך הזה, איך השילוב אני יודע שזה לא בשמיים אבל זה בסדר מבחינת ניצול הכרטיס? הכוונה לצוואר בקבוק?
-
- 7 תגובות
- 831 צפיות
-
-
שלום לכם, הכרטיס כולל את ליבת ה R480, רציתי לדעת עם אפשר לפתוח ל 16 צינורות עיבוד ?כי ב RIVATUNER הוא לא מראה כלום שקשור לזה... תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 562 צפיות
-
-
נתונים: 70 מליון כרטיסי גראפיקה נשלחו מתוכן: 53 מליון כרטיסי גראפיקה נשלחו לשוק הנייחים כאשר 60% הם כרטיסי מסך מובנים! ו 22.7 מיליון כרטיסי גראפיקה נשלחו לשוק הניידים כאשר 70% כרטיסי מסך מובנים! סה"כ :אינטל שולטת בכ35% מכרטיסי גראפיקה בשוק הנייחים, ATI ירדה ל22% כאשר אנוידיה העלתה ל25% מקור: http://xbitlabs.com/news/video/display/20061211135541.html (מקווה שהתירגום נכון,אם יש עוד דברים מעניינים במקור תגידו לי ואני אוסיף) אם תשימו לב, ברבעון השני ATI שלטה יותר כאשר ברבעון השלישי היא ירדה ואנוידיה צמחה.
-
- 10 תגובות
- 691 צפיות
-
-
רציתי לדעת קודם כל, האם לדעתכם הוא שווה את האלף שקל? מהי רמתו מבחינת המשחקים החדשים שהולכים לצאת, האם הוא יריץ אותם בצורה טובה או שיתקשה במקצת? יש לו תמיכה ב DX10? ושאלה אחרונה, האם שווה לחכות עוד קצת ל 8800GT מאשר לקנות אותו עכשיו? תודה מראש לעונים.
-
- 10 תגובות
- 712 צפיות
-
-
אלו הגדמים שראיתי אני נורא מתלבט ביניהם הייתי שמח לכמה עצות במיוחד אחרי ששמעתי שיש דגמים של R9 280X שמתחממים מאוד ומרעישים נורא. ישמח לעצות תודה מראש. 1)כרטיס מסך Asus Radeon R9 280X DirectCU II TOP OC 3GB GDDR5 2xDVI HDMI DP PCI-E מחיר: 1690 ₪ 2)כרטיס מסך Sapphire Radeon R9 280X VAPOR-X OC 3GB GDDR5 2xDVI HDMI DP PCI-E מחיר:1590 ₪ 3)כרטיס מסך Asus Radeon R9 280X DirectCU II TOP OC 3GB GDDR5 2xDVI 4xDP PCI-E מחיר: 1560 ₪ 4)כרטיס מסך Gigabyte Radeon R9 280X OC 3GB GDDR5 DVI HDMI 2xMiniDP PCI-E מחיר:1550 ₪ 5)כרטיס מסך MSI Radeon R9 280X GAMING 3GB GDDR5 DVI HDMI 2xMiniDP PCI-E מחיר: 1535 ₪ 6)כרטיס מסך Sapphire Radeon R9 280X DUAL-X BOOST OC 3GB GDDR5 2xDVI HDMI DP PCI-E מ…
-
- 10 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
תקשיבו אני הזמנתי מחשב שבוע שעבר עם ה6800GT של לידטק.. הוא היה אמור להגיע תוך 7-10 ימים ועכשיו הוא אמר לי שהוא יגיע רק ביום רביעי.. וזה מבאס אני ממש לא יכול לחכות השאלה שלי האם זה שווה לחכות עד יום רביעי בשביל הלידטק או שזה יהיה בסדר אם אני יקח את האלבטרון ואני יצ'פר את עצמי בMX510.. ועוד משהו: אם מישהו יודע אם אפשר עם הקרור סטוק של אלבטרון להגיע למהירויות של אולטרה או בכלל להגיד לי איך הכרטיס אז בבקשה =) זה בערך דילמה כזאת: Leadtec 6800GT ביום רביעי (וזה לא בטוח.. יכול להיות יותר מאוחר אפילו) או Albatron 6800GT and MX510 (ביום ראשון-שני) תודה מראש =)
-
- 7 תגובות
- 625 צפיות
-
-
קניתי כרטיס מסך 5900XT של אלבטרון, וכתוב באתר החברה שהמהירות הליבה הוא 390 MHz כאן: http://www.albatron.com.tw/english/it/vga/specification.asp?pro_id=85 ובמחשב כתוב בכלל 300: מה גם, הוא מוגדר כ- FX5900 ולא FX5900XT, זה פוגע בביצועים?
-
- 39 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום, חבר שלי מחפש כרטיס מסך שמסוגל להריץ משחקים כמו carbon וכו.. תקציב דיי מוגבל,רק 500 ש"ח עם התגמשות ל-550 (אוליי טיפה יותר) תודה רבה מראש :]
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
איך אני יכול לחבר את הכרטיס מסך שלי לטלויזיה ? יש לי חיבור TV OUT האם אני יכול לחבר אותו לטלויזיה וזה יעבוד ?יש לי כבלים שבאו אם הכרטיס ATI -9500@9700 PRO יאלהה חברה תעזרו לי .....אני רוצה לראות סרט בטלויזיה דרך המשחב ואני לא יודע מה צריך בשביל זה ואם אני יכול בכלל ...... HELP
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
איך הכרטיס נ"ל ? , משתלם ? http://skypc.co.il/pl_product~28686~8~0.htm 450W יחזיק אותו , נכון ?
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני צריך לשדרג את הכרטיס מסך - Radeon 9600 במחשב שלי למשהו יותר טוב. הנה המערכת שלי: Intel Pentium 4, 3000 MHz Motherboard Name ASRock P4S55FX2 (5 PCI, 1 AGP, 2 DDR DIMM, Audio, LAN) System Memory 1024 MB (PC3200 DDR SDRAM) windows xp אני מעוניין כי הכרטיס מסך יריץ לי משחקים חדשים כמו UT3, FrontLines - Fuel Of War וTF2 על מדיום ורזולוציה של 1280x1024 אני מעוניין להוציא 400-600. איזה כרטיסים מתאימים לי? יש אפשרות בכלל לדבר כזה בלי לשדרג את כל המערכת? מה אתם אומרים?
-
- 2 תגובות
- 574 צפיות
-
-
אני רוצה לחבר מחשב לטלביזיה בצורה הכי זולה שיש
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
שלום ראיתי שהכרטיס לא מופיע בשום קטגוריה בתרד של כרטיסים מומלצים לחודש דצמבר. מישהו יכול להסביר למה ? והאם באמת לא כדאי לקנות אותו?
-
- 78 תגובות
- 4k צפיות
-
-
יש לי 6600gt של xfx והתקנתי את הדרייברים האחרונים של nvidia מהאתר שלהם. הבעייה היא שיציאת הטלוויזיה נהייתה ממש עקומה בדרייברים האחרונים יש זווית של איזה 6 מעלות שינוי וזה ממש בולט בטלוויזיה (בסרטים של מסך רחב פחות אבל בתצוגה של דברים אחרים כן. שיחקתי עם כל ההגדרות של הטלוויזיה זום חידוד קצוות מסנן ריצוד שום דבר לא עזר. האם יש דרייבר נפרד לסידור של היציאה או הגדרות יותר מתקדמות שנעולות ואפשר לשנות ברגיסטרי או משהו. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
שלום לכולם. בקרוב אני קונה מחשב ( אחרי 6 שנים, הגיע הזמן... ) והסוגיה שהכי מציקה לי היא סוגיית כרטיס המסך. יש לי מסך 22". הכרטיס מסך הנוכחי שלי הוא 7900GS + VF900 שעשה את עבודתו נאמנה ( עם קצת הגבלה מהפנטיום 4... ). חשבתי אולי כרגע להישאר עם הכרטיס הזה, ולחכות לדור הבא של הכרטיסים במקום לקנות עכשיו. מה אתם אומרים?
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מה עדיף לקחת MX440 MSI MX440 CHAINTECH מי יותר טוב בביצועים תלת מייד ודו מיימד ומי יותר חזק לאוברקלוק ומי יותר איכותי !
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הוא רושם לי שיש לי בעיה, ב- DIRECTX 8.1 (שצריך PIXEL SHADER 1.1 ומעלה) מה זה אומר?? יש לי windows XP וכרטיס מסך- G-FORCE 2 MX!
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הזמנתי לפני איזה חודש מפנדס את ה6600GT לAGP מג'יגהבייט ואתמול הוא הגיע אליהם. קיבלתי את הכרטיס מסך וראיתי שקיבלתי אחד של Gainward. רציתי לדעת אם יש הבדל כלשהו ביניהם? ביצועים, איכות, אורך חיים, קירור שונה וכדומה... תודה.
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברצוני לשדרג את הכרטיס מסך שלי לדגם חדש יותר שיריץ את המשחקים של היום ויחזיק לי תמחשב עוד קצת לפני שאני יוציא עליו עצבים.... אבל יש בעיה המעבד שלי ישן ומכאן אני מחפש את הכרטיס מסך הכי חזק שהמחשב שלי יכול לשאת מבלי שיהיה צוואר בקבוק הנה המפרט שלי אנא התאימו לי כרטיס מסך בהתאם: מעבד P4 3.0GHZ לוח אם ASUS P5GD1-VM תומך PCI-E X16 (לא להציע לי בבקשה כרטיס PCI-E 2.0) זיכרון:1GB )2X512) ארבע מאות מגה הרץ (אבל אני כנראה יחד עם שדרוג כרטיס המסך משדרג את הזיכרונות ל2 גיגה..) כרטיס מסך:6800GT מסך 19 לא יודע אם זה משפיע.. אם חסרים נתונים מסוימים אנא תפרטו ואוסיף אותם בהקדם השדרוג הזה ממש חשוב ואני יודע שפה כל התותחים נמצאים אז בבקשה תעזרו לי
-
- 6 תגובות
- 623 צפיות
-
-
או במסך, לא יודע בדיוק אז ככה כל הזמן מופיעות לי נקודות קטנות על המסך. אם זה בסרטים, בתמונות, במשחקים בכלל פתאום יש ריבועים שחורים שבאים והולכים. בתמונות למשל, הנקודה נתפסת בראש של הדמות, ואם אני מזיז את התמונה הנקודה זזה יחד איתה. הנקודות יכולות להיות בכל מיני צבעים, לרוב בצבע ירוק. מה אני עושה? זה קשור לכרטיס, או למסך עצמו? ניסיתי להתקין דרייברים וזה לא עזר.
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
-
החלפתי את הGF6600 ב X1950PRO הבעיה היא שמשחקים כמו NFSC ו FEAR בהגדרות הכי גבוהות ברזולוציה 1024-768 מקרטעים, המחשק רץ חלק אבל כל כמה שניות הוא נתקע לרגע, כאילו הוא טוען משהו, הבעיה נעלמת רק אם אני מוריד את ההגדרות בצורה משמעותית. יכול להיות שזה הכרטיס מסך או שזה אולי המעבד?
-
- 26 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
זיכרון מעל 256 מועיל למסך 22 ? למשל הכרטיס שלי x1950p תומך במסך hd {אני יודע שהוא תמוך hd למשחקים אבל אני לא יודע אם זה קשור למסך}
-
- 5 תגובות
- 816 צפיות
-
-
לא הצלחתם להשיג את כרטיס המסך הלוהט החדש של NVIDIA בגל ההשקה הראשון? יכול להיות שבעצם יצאתם בזוללכתבה
-
- 28 תגובות
- 4.2k צפיות
- 5 followers
-