כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,973 דיונים בפורום זה
-
למסך 22" מישהו חושב ששווה להשקיע עוד 100 150 ש"ח ולקנות 8800 ולא 9600 למערך SLI (אנשים המחירים בריצפה יחסית) השאלה כמה הבדל אם בכלל יהיה ? אני יודע שבכל מקרה זה יהיה יותר טוב מ8800GTS או 9800GTX לפי מה שהבנתי.... תודה
-
- 2 תגובות
- 531 צפיות
-
-
ראיתי באתר כאן כתבה על הכרטיס 7800GT של אסוס. האם הוא PCI-E? ואיזה כרטיס יותר טוב 7800GT של POV או של ASUS?
-
- 1 תגובה
- 531 צפיות
-
-
שלום לכולם! המחשב שלי כרגע יחסית ישן, אני מדבר על 2GHZ, 768MBRAM, (AGP)RADEON9600 עכשיו אני בעיקרון אוהב להתעסק בגרפיקה ופיתוח משחקים, ומשתמש הרבה באפקטים של DX וכל זה. אני הבנתי שDX10 יתמוך רק בWIN VISTA. אז השאלה שלי היא אם לחכות לכרטיס של DX10 או לקנות עכשיו מחשב חדש עם כרטיס GF7900 למשל, לחכות שנה ככה שגם הכרטיס יהיה יותר זול, ואז לקנות את הכרטיס של DX10, מה דעתכם?
-
- 4 תגובות
- 531 צפיות
-
-
זה משנה אם יש לי ציפ סט 790i של nvidia וכרטיס מסך hd4870 ? כילו של ראדון יהיה לי יותר טוב גם nvidia?
-
- 1 תגובה
- 531 צפיות
-
-
היי, ניסיתי להתקין כרטיס 9600XT של ASUS במקום ה 9600SE של ASUS שיש לי עכשיו. מה שעשיתי זה הורדה של הדרייברים דרך התוכנה היעודית ב control panel כיבוי המחשב, החלפת הכרטיס והעלאה מחדש של המחשב. בשלב זה קפצה לי הודעה צפויה של זיהוי חומרה חדשה. לחצתי cancel והתקנתי את ה WHQL דרייבר מדיסק ההתקנה. קרה דבר מוזר מאוד, כשהמחשב עלה מחדש התקבלה שוב ההודעה של זיהוי חומרה חדשה. יתרה מכך כשמסתכלים ברשימת החומרה רואים את הסימן שאלה של חומרה לא מזוהה ומתחתיו שני סימני שאלה, בדיוק כמו שזה נראה לפני שמתקינים את הדרייבר של כרטיס המסך. כרטיס המסך, דרך אגב, הותקן וניתן לראות את שתי הכניסות שלו ברשימת החומרה. שיחקתי קצת במשחקים והכל עבד בכל זאת. כשרציתי לראות סרט במדיה פלייר קיבלתי מסך כחול!!!…
-
- 1 תגובה
- 531 צפיות
-
-
האם יש הבדל בין כרטיסי טלויזיה? האם למסך מסוים (נגיד VP930) צריך כרטיס TV מסוים? האם כרטיס המסך משפיע על איכות הצפייה בTV דרך המחשב? ואם כן איזה כרטיס מסך צריך? (אני לא גיימר, שימושים משרדיים וטלויזיה, על מסך איכותי יחסית)
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
חברים יקרים, יש לי בעייה - הרזולוציה במסך משתנה לאחר ביקור באתר מסוים למשל קאזה. פתאום האתר תופס רק שני שליש מהמסך והכיתוב קטן. מדובר במחשב דל לטיטיוד 600. יש לציין שאין שום שינוי בהגדרות המסך!! הדבר היה מסתדר מאליו אחרי כיבוי והעלאת האקספלורר מחדש, אך עכשיו העיניין נשאר קבוע. מה לעשות? תודה על עזרתכם המהירה. עופר
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
רציתי לדעת האם מערכת ההפעלה windows vista premium 64bit תומכת בטכנולוגיית SLI/SLI READY? :s05:
-
- 3 תגובות
- 531 צפיות
-
-
במה שונה כרטיס מסך AGP מ PCIe??? מה יותר טוב מביניהם? אם יש כזה דבר....
-
- 2 תגובות
- 531 צפיות
-
-
יש לי רדאון 9100 ולאחרונה כשאני משחק במשחקים (לא יותר מידי) כבדים המשחק נתקע, יוצא לשולחן העבודה ומופיעה הודעה: "VPU Recover איתחל המאיץ הגרפי כיוון שחדל להגיב לפקודות מן ההינע הגרפי" (לא היה כתוב מספר בעיה והכרטיס מסך מעודכן) אז מה יכולה להיות הבעיה?? חוץ מזה שיכולה להיות בעיה בכרטיס מסך חשבתי שאולי יש מצב שאחד מכרטיסי הזיכרון שלי אולי נדפק (256MX2).. ממה סביר להניח שהבעיה נובעת ואיך אפשר לטפל בה... תודה מראש לכל המגיבים...
-
- 2 תגובות
- 531 צפיות
-
-
שלום אני מחפש כרטיס מסך לתושבת agp עד 800 שקל שיריץ משחקים סבבה יש לי מעבד אינטל פנטיום 4 1.50 ואני לא הולך לשדרג אותו כעת אז תתחשבו גם בזה תודה מראש tomerco
-
- 3 תגובות
- 531 צפיות
-
-
שלום לכולם! אנא עזרו לי לבחור מסך LCD איכותי בתקציב של עד 2500 ש"ח(בשאיפה ל2000) אשמח לקבל את המלצתכם! תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 531 צפיות
-
-
-
-
יש לי שאלה מעניינת על הכרטיס. המדבקה של החייזר הזה שזה סימן היכר של SAPPHIRE מודבקת על ה HEATSINK של הכרטיס ומתחתיו רואים את המדבקה המקורית של RADEON ? עכשיו כרטיס דומה של חבר שלי מחברת CONNECT 3D יש עליה מדבקה של החברה ומתחתיה גם מדבקה מקורית! ו SERAIL NUMBER של הכרטיסים הוא דומה ולמרות שזה חברות שונות...
-
- 5 תגובות
- 531 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות מחשב חדש הוצע לי הכרטיס מסך הזה השאלה שלי האם הכרטיס הזה טוב? אני לא מחשיב את עצמי כגיימר פה ושם אני משחק אבל לא משהו רציני השאלה שלי האם הכרטיס הזה חזק וטוב מספיק בשבילי? התקציב בשביל המחשב כולו הוא 6500 אין לי תקציב ספציפי לכ.מסך
-
- 7 תגובות
- 531 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב נייד Lenovo 3000 N100 ואני מאוד מאוד רוצה להחליף לו כרטיס מסך.. זה אפשרי?? ואם כן אז איפה וכמה?? תודה רבה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
אני יודע שזאת בטח שאלה שנשאלה פה באופן כללי כמה פעמים אבל גם לאחר חיפוש לא מצאתי תשובות שחפשתי ! טוב אני רוצה לקנות מסך LCD , ומאוד בא לי על המסך של Lenovo 19W יענו widescreen אני רוצה לדעת מה אתם חושבים על החברה הזאת (Lenovo) ? האם כדי בכלל WideScreen או רגיל ? או שיש לכם המלצות שונות לגמריי , אני ישמח לדעת גם אותם תודה בכל אופן !
-
- 2 תגובות
- 531 צפיות
-
-
שלום! יש לי x1900 ויש לי avivo שהבנתי שהוא קשור לחיבור לטלווזיה/ממיר.. עכשיו אני רוצה לחבר את המחשב לטלוויזיה בשביל לראות סרטים מהמחשב לטלוויזיה(זה אפשרי??) בכל אופן קיבלתי עם הכרטיס מסך 7000 כבלים ואני ממש לא מבין מי מהם אמור להתחבר לממיר..... מישהו יכול להרחיב על הנושא, תודה!
-
- 1 תגובה
- 531 צפיות
-
-
-
אני קונה מחשב למשחקים בשווי 4000 ש"ח לאחר התלבטויות החלטתי ללכת על הכרטיס מסך X1950PRO שאינו תומך DX10 הבנתי שיש בכרטיסי מסך משהו שנקרא SMARTSHADER(תקנו אותי אם אני טועה..) שזה בעצם ההתישנות של הכרטיס...האם זה רלוונטי לסוג כרטיס הזה והאם זה אמור להוות שיקול...??
-
- 1 תגובה
- 531 צפיות
-
-
אהלן חברה!! יש ברשותי כרטיס מסך vivo radeon asus 9600 , ואני מחפש תכנה שבאמצעותה אוכל להקליט מהטלוויזיה עם טיימר. בנוסף, כשאני מקליט מהטלוויזיה ההקלטה נשמרת ברזולוציה טובה וחדה, אמנם עם רעידות של המסך. אני מעריך שזה כחלק מהרעידות הטבעיות של התמונה בטלוויזיה, אמנם אני לא בטוח ומחפש דרך לפתור את הבעיה. אם משהו יודע משהו בנושא ויעזור לי אשמח מאוד! תודה רבה!!!
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
הי לכולם, לא מזמן החלפתי לוח אם (עם כרטיס מסך on board) ומאז אף משחק לא עולה, אפילו לא google earth. אני מקבל הודעות כמו GL_ARB_texture_compression not found או בעיות עם openGL, או משהו עם blending.... אני רוצה לקנות כרטיס חדש או משומש בסביבות 400 ש"ח. יש לי חיבור AGP ואני לא בטוח איזה X4 או X8. אז ככה הוא נראה: ########################## # # # <----- זה הצד של הכרטיס שפונה החוצה. ########################## כפי שהבנתם, אני לא בדיוק שוחה בחומר. :s05: אתם יכולים להמליץ לי על כרטיס (חדש או משומש, ואם משומש, אז איפה אפשר למצוא כאלה) באזור הסכום הזה? המון תודה
-
- 2 תגובות
- 531 צפיות
-
-
כדיי שאפשר יהיה לחבר אותו ל XBOX360 ול PS3 כשהוא יצא :
-
- 2 תגובות
- 531 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת איזה רכיבים צריך במחשב על מנת ליצור אולפן עריכה ביתית למתחיל. ושתהיה אפשרות כמובן להעביר ע"י כבל - וידיאו מהמחשב על הטלויזיה. וכמה כל הרכיבים האלה יעלו? התקציב שלי הוא כמה שיותר נמוך!! אני רק מתחיל, אני מחפש ניסיון זה הכל.
-
- 1 תגובה
- 531 צפיות
-