כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
-
ללא קשר למחירים, איזה כרטיס מסך יהיה יותר כדי 9600GT ב SLI או 3870X2 תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 523 צפיות
-
-
האם כרטיס מסך GS 7600 AGP X8 יעבוד על AGPX4 ?
-
- 2 תגובות
- 523 צפיות
-
-
נסגרתי על מפרט שהוצע לי בפורום מפרטים. הכרטיס שהוצע לי היה ATI REDEON 4850 512MB HDMI השאלה שלי היא כזו: 1. המשחק היחיד שיעבוד על המחשב הוא FLIGHTSIMULATOR X ( וגם לא לעיתים קרובות.) 2. המסך הוא SAMSUNG T260HD (ואני לא מחפש לעבוד על ההגדרות הכי גבוהות) 3. חשוב לי שיהיה HDMI. 4. רוב העבודה תהיה עבודה משרדית , יחד עם סרטים שיורדו מהרשת. בהתאם לדרישות הנ"ל - איזה כרטיס זול יותר אך עדיין איכותי אני אוכל להתקין במקום הכרטיס הנ"ל?
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
מה כרטיס המסך הטוב ביותר שניתן למצוא במחיר של עד 900 ש"ח? תודה!
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
הכרטיס מסך הזה: http://www.masterpc.co.il/product.asp?productid=12&CatCode=16 מסרב להראות תמונה[בביוס] כל מה שהוא מראה זה שחור! מה הקטע שלו ? ואל תגידו לי שמה שכתוב שם; מיועד למחשבים ישנים בלבד ( לא עובד על מחשבי פ4 מתקדמים ) זה לא שטויות במיץ אני לא צריך שהוא ירים וינדוס או משו רק ביוס...מה יכולות להיות הסיבות שהוא לא פועל?
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
שלום לכולם , שמתי לב שפתאות התפריט המיוחד של הכרטיס מסך שלי נעלם , ניסיתי להתקין את הדרייברים האחרונים אך פתאום אין את כל ההגדרות צבע, ביצועים , או העברה ל TV .... [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 523 צפיות
-
-
הדריוור של NVIDIA או הדריוור של LEADTEK שבעצם מותאם ל XP תודה
-
- 2 תגובות
- 523 צפיות
-
-
בכול פעם שאני מנסה לראות סרט במחשב אני רואה זאת בצורה מאד מטושטשת. ניסיתי להוריד דרייברים חדשים לכרטיס מסך שלי( geforce 7950GT) אך דבר זה לא שיפר את איכות הוידיאו. מה ניתן לעשות ע"מ לראות בצורה חדה וברורה. אשמח אם תוכלו לענות לי על שאלתי.
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
קניתי אותו והוא נראה על הפנים, ממש זוועה, אולי שגיתי בהגדרות או משהו? כוונו אותי אם אפשר.. הבעיה בעיקר בסרטים, כרגע הוא מכוון על רזולוציה מקסימלית רענון 60, 16 סיביות,
-
- 3 תגובות
- 523 צפיות
-
-
בהמשך לשרשור הזה, אני מחפש כרטיס מסך למחשב משרדי שמידי פעם עורכים עליו סרטים (לא HD). בגדול, מחשב משרדי יכול להסתדר עם כרטיס מסך O/B ואני תוהה האם ענין הוידיאו אמור לגרום לי לרכוש כרטיס חיצוני. אין לי צורך בכרטיס לכידה או בכניסת וידיאו, כיון שכרגע כל הוידיאו מגיע דרך USB וזה בסדר גמור. תקציב לכרטיס: 400-600 ש"ח, בהנחה שצריך סכום כזה. אשמח לקבל הכוונה והמלצות!
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
עזרה /בחירת כרטיס מסך -------------------------------------------------------------------------------- יש לפני כרגע שלוש אפשרויות http://www.xfxforce.com/web/product/listConfigurationDetails.jspa?productConfigurationId=134972 http://www.palit.biz/en/products/nv_agp_7600GS-Sonic.htm מה יותר טוב משני אלה? ואם יש לכם הצעות נוספות באזור או עד 700 ש"ח אני מאוד מאוד יודע לכם......
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
יש לי בכרטיס יציאת tv out אבל יש שם חיבור שהוא לא rca ולא svideo. אני יודע שב svideo יש 4 או 6 פינים אבל בחיבור שיש לי יש יותר כמו שאתם רואים בתמונה (התמונה באיכות ממש גרועה אם היא לא מספיק ברורה אז תגידו לי ואני כבר יפרק קצת את המחשב ויצלם מחדש). איזה חיבור זה ? ואיפה אני משיג כבל מתאים ? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
שילשום קניתי את הכרטיס GIGABYTE 7600GS SILENT-PIPE ב700 שקל מנעה מחשבים לPCI-E הרצתי 3dmark05 והגעתי לתוצאה של 4059 בלי אוברקלוק והטמפ' במאמץ (לאחר ההרצה) היתה 66 מעלות ובמנוכה הטמפ' היא 54 http://img177.imageshack.us/my.php?image=1067dy2.jpg
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
שלום, כמו חבר שלי יש לי בדיוק אותה בעיה שהagp spped x4 ולא 8 כמו שצריך יש לי לוח אם epox8rda עכשיו השארתי הודעות בת'רד שהוא פתח אך לא ממש עזרו לי אז החלטתי לפתוח הודעה משלי. אם אתם יכולים להביא לי קישור לדרייברים של הלוח אם הנ"ל או להסביר לי מה לעשות , תודה
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לקנות כרטיס מסך של חברת Sapphire מהדגם Radeon 9600XT. אני יודע שזה כרטיס מדור ישן אך מבדיקה שעשיתי עם אותו כרטיס רק של ASUS התברר לי שהוא מספיק טוב בשבילי. את הכרטיס אני רוכש ב 300 ש"ח יד שנייה. מה שמפריע לי הוא שאין מספיק צלעות קירור ביחס לזה של ASUS ורציתי את חוות דעתכם בקשר לאמינות של הכרטיס והיכולת שלו לעמוד ב OC. ובכלל מה אתם אומרים על הרכישה. תודה, אופיר
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
יום ראשון אני קונה הייתי במ\חנות היום הוא אמר לי לבחור מכמה דגמים לא ידעתי אני יודע ש ל \מסך 19 המחירים הם בין 3000 4000 אז תנו לי בבקשה את הדגם הכי טוב של החברה לדעתכם שאני יזמין יום ראשון אבל הוא חייב להיות מפלסטיק שחור כול המסך וחייבת להיות יצאה דיגיטלית למסך תודה מראש. ואפשר להגיד כבר גמר חתימה טובה לכול גולשי האתר.
-
- 4 תגובות
- 523 צפיות
-
-
יש תוכנה כזאת שמראה את כמות הפריימים כשאתה משחק בזמן אמת?!....ראיתי פעם איפה שהו ברשת כמו שעון קטן כזה שהראה את הכמות פריימים בשנייה מישהו יכול לתת לי?
-
- 2 תגובות
- 523 צפיות
-
-
SAPPIRE X1600 PRO 512 MB DDR2 POINT OF VIEW NVIDIA 6800 XT 512 MB אם יש לכם המלצות על משהיו אחר אני השמח ואני צריך גם כרטיסים קצת יותר חלשים של AGP השמח לשמוע את דעתכם
-
- 2 תגובות
- 523 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות 1950Pro ברגע שהוא יצא, השאלה היא האם לא כדאי כבר לחכות לכרטיסים תומכי DX10 ?
-
- 2 תגובות
- 523 צפיות
-
-
לכרטיס המסך הזה יש תוכנה שמאפשרת "לשחק" עם האפשרויות שלה. על מנת לחבר מכשיר,התוכנה איתרה את המכשיר,וכדי לראות שמתי את המכשיר כ-primary. עכשיו כשהמכשב דולק,אני לא יכול לראות תוכנות פועלות,למעט windows explorer. כשהפעלתי crysis,ראיתי שהתוכנה נמצאת מעבר לצד ימין,כך שרואים רק את הקצה השמאלי שלה.כך שאני מניח שהתוכנות נמצאות גם מעבר לצד ימים של המסך,מפני שכאני מפעיל תוכנה המחשב מתנהג כרגיל,חוץ מלהראות אותה.
-
- 2 תגובות
- 523 צפיות
-
-
האם ישנה אפשרות להגדיר רזולוציה אחת למסך ואחרת לטלוויזיה?? יש לי כרטיס מסך של X1650 PRO ATI ואני יודע שיש כזאת אופציה להגדיר 2 רזולוציות שונות למסך מחשב ולטלוויזיה לפחות בנבידיה ואני מקווה שגם ב ATI דרך אגב... הטלויזיה זה LCD של סמסונג שתומכת NR ברזולוצייה של 1360*768 ואי אפשר לגלוש ככה במסך מחשב... הכרטיס מסך הוא דואלי כלומר בעל 2 חיבורי DVI .. תודה מראש!!!!
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
כמו בכותרת, יש לי 1950 PRO, התקנתי את הדרייבר שלו, וכאשר אני נכנס למשחק, הדרייבר אומר לי שיש בעיה, ויש אפשרות או לסגור אותו, או לאתר באגים... אני לא יכול לשלוט בפונקציות של הכרטיס מסך שלי ככה.... תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
זאת שאלה שהייתי חייב לשאול בגלל שאני כמעט סגור על לקנות את הכרטיס הנל אז רציתי לדעת אם יציאתו של הכרטיס החדש של Nvidia תשפיע על מחירו של ה8800GT רציתי לדעת בערך בחודש מאי מה יהיה המחיר שלו לאור יציאת הכרטיסים החדשים של שתיי החברות המובילות
-
- 2 תגובות
- 523 צפיות
-
-
שלום אני חייב לדעת מה המחיר של הכרטיס מסך הזה PowerColor X1950PRO EXTREME 256MB 256BIT מישהו יכול לעזור לי דחוף תודה..
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-