כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,981 דיונים בפורום זה
-
מישהו יודע אם הצנורות הרדומים פגומים?
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות אחד ולחנות שאני רוצה ממנה יש PNY 8800GT, אף פעם לא שמעתי על PNY, אולי כדאי לקחת של GIGABYTE או שאין הבדל?
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
לפני זמן מה קרה משהו לכרטיס מסך והוא הפסיק לעבוד. כל המאווררים במחשב מתחילים להסתובב, נראה שהכל בסדר אבל המסך לא עולה. עם כרטיס מסך אחר שיש לי בצד אשר נדפק לי מזמן (איתו אי אפשר לראות חצי מסך מרוב נקודות אבל לפחות הוא עולה) הכל נראה שעובד כראוי והמסך עולה. עכשיו הם התקשרו להודיע שהם קיבלו את הכרטיס (אחרי עיקוב קל וניג'וס שלי), לאחר שבאתי ישר שמתי לב שהכרטיס הוא בעצם אותו אחד שהיה לי. אחרי שניסיתי, ראו פלא, שוב לא עולה... קודם כל האם לדעתכם הגיוני שהיבואן באמת תיקן את הכרטיס? התקשרתי אליהם והם אומרים לי שהם ניסו אותו לאחר שחזר ועבד אצלהם במשך כמה שעות הבחור שדיברתי איתו הציע לי לבוא לחנות וננסה ביחד שוב את הכרטיס ולדבריו אם הוא לא עובד, הם ינסו לסדר לי משהו... אני לא מצליח…
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
OPEN GL בדרייוור של NVIDIA. יש לי 6600GT עם ה DIRECT X האחרון ומשם מה אני לא מצליח לראות בדרייוור שום דבר שקשור ל OPEN GL. מצורפת תמונה של הדריוור. תודה רבה. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה רכשתי מחשב חדש,בין שאר החלקים רכשתי גם מסך SAMSUNG SyncMaster 740B וגם כרטיס מסך GIGABYTEG GF 7800GT ,PCI-E,DDR3 256M שמתי לב שעל גבי כרטיס המסך יש 2 יציאות דיגיטאליות ואילו מסך יש 2 חיבורים ,האחד אנלוגי והשני דיגיטאלי. כרטיס המסך מגיע גם עם מתאמים מדיגיטאלי לאנלוגי. השאלה שלי היא איך כדאי לחבר את המסך למחשב? האם להשתמש במתאמים ולחבר את המסך מהיציאה האנלוגית או לחבר אותו דרך היציאה הדיגיטאלית. אגב האם יש איזה שהוא ייתרון לחיבור המסך דרך 2 היציאות במקביל ? אני מניח שאני שואל שאלת תם אבל אין לי ממש מושג מה ההבדל בין היציאות הללו. אני גם לא יודע האם הגדרה שנתתי של אנלוגי ודיגיטאלי היא נכונה. אנלוגי זה החיבור הישן שדרכו חיברנו מסכים תמיד והדיגיטאלי זה הח…
-
- 2 תגובות
- 551 צפיות
-
-
רציתי לדעת האם מישהו מכיר את ה-LCD של LG דגם L1730S הנתונים הטכניים של המסך הם : response time :12MS contrast : 1:550 brightness: 250 cd/m^2 viewing angle: H:160,V:140 resolution: 1280X1024 רציתי לדעת האם המסך מתאים למשחקים ולסרטים תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
בינתיים אני חשוב על ה8800GTS 640MB יש משהו שעדיף עליו?
-
- 3 תגובות
- 551 צפיות
-
-
הי לפני כמה ימים התכנתי את הכרטיס. התצוגה של המחשב מצוינת, אבל קליפים מוצגים גרוע, כאילו תמונה בנגטיב, אבל צבעוני... צבעים חזקים מאוד.. בהצגת סרטים, לעומת זאת, התצוגה חשוכה והגוונים לא ממש טבעיים... חוץ מהדרייברים של ATI, אלה שבאים עם דיסק ההתקנה, מותקנת חבילת מקודדי K-LITE אם למישהו יש רעיון, או עיצה... תודה[br]פורסם בתאריך: 8.01.2007 בשעה 12:32:21 נ.באם אני לא בפורום הנכון, סליחה.. אשמח להפניה מתאימה
-
- 2 תגובות
- 551 צפיות
-
-
עד 200 שקל מיועד רק לצפייה ב-HOT דרך ממיר אפשרויות הקלטה ועריכה לא מעניינות אותי, אני צריך כרטיס שיעבוד עם מחשב ישן (P3) ושלא ידרוש יותר מידי משאבים מהמערכת
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
איך הוא טוב איכותי למשחקים ? למרות שרק מסכים CRT טובים למשחקים
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
קניתי מטליות לניקוי המסך שלי, LG L1710s, מאופיס דיפו, וכתוב בתחתית האריזה "אינו מתאים לשימוש במסכים עם ציפוי כרום....", מכיוון שאין לי מושג מזה רציתי לוודא שהמטליות טובות לפני שאני משתמש בהם ? אלה המטליות: תודה
-
- 3 תגובות
- 551 צפיות
-
-
חברה אני רוצה לקנות כרטיס מסך בסביבות ה1000 שח למשחקים ולא יותר תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 551 צפיות
-
-
אני רוצה לכבות את הפלטרים אבל אני לא יודע איפה הפלטרים!! מה השם של פלטרים בעברית?
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
אתם יכולים לתת לי קישור לחברה בארץ שמוכרת את ה-Sparkle Calibre 880LV שעשו עליו סקירה...
-
- 3 תגובות
- 551 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה מכוון שישנם מלא דגמים,ואני לא ממש מעודכן בסוגים זכרון וכדומה.. אשמח לקבל חוות דעת והמצלצה לכרטיס מסך בטווח מחירים 500-700 מסדרת ג'פורס סאתר המצויין הזה קיימים מלא חוות דעת על סוגים שונים רק הבעיה שישנם כרטיסים יקירים מאוד אשמח אם תוכלו להציע לי כרטיס בהתאם לתקציב שלי ו אם יש אז מפרט כולל השוואה ובחינת ביצועים במשחקים שונים...
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
קבלתי היום את ה 7600GT ושמתי לב שאין צורך לחבר לו חיבור מתח מהספק (כמו שהיה לי לפני כן ב 9800PRO וב GTO2 שהיו לי) האם יש חיסרון/יתרון לכך שהכרטיס לא צריך ישירות מתח מהספק? דבר נוסף הוא לגבי הטמפ',בדקתי וראיתי שהכרטיס שלי נמצא בטמפ' של 40 מעלות במנוחה האם זאת טמפ' תקינה (שוב ב GTO2 שלי הטמפ' היתה יותר נמוכה במנוחה)
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לחבר את המחשב שלי לטלוויזיה. ווהחיבור שיש לי על הכרטיס מסך הוא רק למסך. למישהוא יש רעיון איך עושים את זה? אולי כבל מפצל או משהוא?
-
- 2 תגובות
- 551 צפיות
-
-
שאלה בקשר לכרטיס מסך BFG 8800 GTS 320 MB. הכרטיס מסך הזה מגיע בגרסת OC. ואני זוכר שלפני איזה כמה שבועות מישהו אמר פה ש"בשום מקרה אין לעדיף גירסת OC היות וזו גירסה שמשתמשת במעבד גרפי מדור קודם על בסיס המהרת תדר על מנת להגיע לביצועים דומים - דבר המעלה את טמפרטורת הכרטיס ומוריד את יציבות פעולתו" מה אתם אומרים על זה? יש משהו בדבריו?
-
- 7 תגובות
- 551 צפיות
-
-
כשחיפשתי כאן בפורום כרטיס טלוויזיה עד 400-500 ש"ח.. שיהיה עם איכות טובה לצפייה... המליצו לי על הכרטיס הנ"ל-Pinnacle PCTV Pro אבל לא מצאתי אותו באף חנות Panda/Noa/KSP.... למישהו יש המלצה אחרת או שאני פשוט התקשר לחנויות ואשאל אם הוא עוד קיים? תודה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 551 צפיות
-
-
ם 1200+-? האם ישנו כרטיס אחר מומלץ יותר?
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
-
שלום! הרצתי תוכנה 3DMARK על המחשב שלי, ואני רוצה שתבדקו לי את הנתונים אני לא הבנתי שם כלום אז, מקווה שתגידו לי אם משהו לא בסדר הינה לינק: http://service.futuremark.com/orb/resultanalyzer.jsp?projectType=14&XLID=0&UID=8134131 ובכלל, מה עושה התוכנה הזאת? כאילו בודק את המחשב? מה בדיוק הוא בודק? תודה!
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
דבר כזה שכתוב עליו[ CROSS FIRE[MOLEX ויש לו שתי כניסות .קודם כל מה זה? ואם צריך לחבר אותו?לכרטיס
-
- 2 תגובות
- 551 צפיות
-
-
-
שלום לכולם! אז יש לי את הכרטיס המסך GeForce GT 330M ללפטופ ואני עדכנתי לגרסא 306. לאחר העדכון, שום משחק לא עובד לי, והרזולוציה של המחשב השתנתה ואני לא מצליח לשנות אותה. חלק מהמשחקים שעבדו לפני שעדכנתי: TeamForTress 2 Just Cause 2 Worms Armagedon Battlefield 3 עדכנתי את הכרטיס מסך בשביל ש-Just Casue 2 ו-Battlefield 3 כדי שיעבדו יותר טוב עכשיו שום משחק לא עובד ואני תקוע על רזולוציה 1200X768(בערך) ואני לא יכול לשנות אותה. מה כדי לעשות? להחליף לכרטיס מסך לאחר או שיש משהו לעשות(אני מעדיף לא להחליף כרטיס מסך) תודה לכל העונים!!! SpidermanReturn
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-