עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by adfx166,

קניתי לפני 3 חוד' כ.מסך 7950GT של INNO3D. גוף הקירור של הכרטיס מרעיש מאד ואף אינו מצליח לקרר את הכרטיס לטמפ' נורמלית (טמפ' במצב מנוחה 50 מעלות ובמאמץ נושק ל-75 מעלות). האם ישנה אפשרות להרכיב גוף קירור חיצוני במקום גוף הקירור המקורי שבא יחד עם הכרטיס? לעזרתכם אודה.

• 3 תגובות
    • 562 צפיות
  2. Started by hakoki,

http://www.nanashops.co.il/sale.php?sale=3012363 נראה טוב לא? יש קאצ'?

• 2 תגובות
    • 562 צפיות
  3. Started by yoni206,

שלום, איזה חנויות טובות אתם מכירים לקניית מסכי LCD? חשוב שייתנו לנסות את המסך לפני הקנייה ובמחירים טובים. אני צריך ספציפית באיזור המרכז אולי כדאי כבר לציין כאן בכל הארץ. תודה

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  4. Started by djishay,

אז ככה יש את Twintech שיש לה כרטיס ב 1120 שקל http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1045 וב 1200 את הכרטיס הזה http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=842 חלק אומרים שלא שווה לקחת את Twintech וחלק אומרים שזה בסדר... הייתי מוכן להשקיע 100 שקל יותר ללכת על חברה אחרת במידה וצריך... (עד 1300 שקל) מה דעתכם על Twintech ? ----- הכרטיס יתאים למחשב שאני קונה אז לא צריך לשאול לגבי המפרט תודה מראש...

• 2 תגובות
    • 562 צפיות
  5. Started by barlevi321,

שלום לכם. הייתי רוצה לדעת מה זה בכלל sli משולב בלוח האם , מה זה בכלל, ומה זה עושה. ואם יש לכם מאמר על העניין הזה אני מאוד יודה לכם , (בעברית אם אפשר). בתודה מראש בר לוי!!!

6. Started by TzV-EyE-GeR,

רציתי לדעת מה דעתכם על הכרטיס FX5900XTV במחיר של 1100 ש"ח. הכרטיס כמובן עם VIVO(אני רוצה כרטיס כזה), ואני מעוניין לקנות אותו בדחיפות כיוון שכנראה נשארתי בלי כרטיס מסך, ואין לי כרגע זמן לחכות לכרטיסים החדשים (6600), וגם לא נראה לי שהם יתאימו לחומרה הקיימת אצלי. אנא תנו חוות דעתכם על כרטיס זה... תודה.

7. Started by cold fire,

1) אני הולך לקנות כרטיס מסך ati sappire x1800xt הוא זולל כ450W-400W הכרטיס עולה 200$ אני כנראה אצטרך ספק מפלצתי כדי שהמערכת תיהיה יציבה (המעבד הוא intel duo core e6300) על איזה ספק אתם ממליצים 2)אם שווה לעבור connect3D Radeon X1900GT 3058 Video Card - Retail במקום ה1800xt sappire הכרטיס x1900gt עולה 300$ תקציב:200-300$ לכרטיס מסך

• 2 תגובות
    • 562 צפיות
  8. הכרטיסים מסדרת ה8600 יכולים לתת ביצועים בינונים פלוס ברזלוציה הזאת?

• 3 תגובות
    • 562 צפיות
  9. Started by godzila_2000,

היי אני חושב לקנות את המסך אני רוצה את היעוץ שלכם לפני שאני קונה אותו LG LCD 20 L204WT הינה המפרט : http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=15213 הוא עולה בערך כ 2100 השימוש העיקרי בו הוא משחקים וסרטים ... תודה..

10. Started by ras81,

שלום יש לי את המפרט שרשום בחתימה הייתי רוצה לקנות כרטיס TV לטובת צרכים בסיסיים כגון הקלטת תוכניות מידי פעם וצפייה בטלויזיה (רדיו ייתרון אבל לא חובה) מכייון שאין לי שמץ של מושג לגבי הסוגים והחברות הייתי שמח אם חברי הפורום יוכלו להמליץ לי על כרטיס. תודה

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  11. קבלתי היום את ה 7600GT ושמתי לב שאין צורך לחבר לו חיבור מתח מהספק (כמו שהיה לי לפני כן ב 9800PRO וב GTO2 שהיו לי) האם יש חיסרון/יתרון לכך שהכרטיס לא צריך ישירות מתח מהספק? דבר נוסף הוא לגבי הטמפ',בדקתי וראיתי שהכרטיס שלי נמצא בטמפ' של 40 מעלות במנוחה האם זאת טמפ' תקינה (שוב ב GTO2 שלי הטמפ' היתה יותר נמוכה במנוחה)

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  12. Started by asafgolan,

אני מתכוון לקנות מחשב חדש עם כרטיס מסך 8800GTS ורציתי לדעת אם זו קניה כדאית. הרי זה בסה"כ דור ראשון של כרטיסי DX10, ולכן קשה לדעת כיצד הכרטיס יתפקד במשחקים שיצאו עוד כמה חודשים. מה גם שראיתי שMICROSOFT הוציאו את DX10.1, ושאולי יהיה צורך בחומרה חדשה שתתמוך בDX10.1 על מנת להנות מהתקן החדש. בקיצור, כדאי לקנות עכשיו או לדחות את הקניה בכמה חודשים?

• 2 תגובות
    • 562 צפיות
  13. כמו כן לא נשמעים צפצופים בביוס שאמורים להודיע שהכרטיס אינו תקין.. אז היכן יכולה להיות הבעיה?

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  14. Started by x-boy_24,

שלום יש לי בעיה שיש מין כתם חלש כחול כזה על המסך זה לא מסך דק זה מסך רגיל והמסך לפעמים עושה מין ציפצוף מרגיז ורק שאני מכבה את המסך הצפצוך לפעמים נפסק אבל הכתם כמר כמה ימים אפשר איכשהו להעלים אותו ? \תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  15. של EVGA.. הנה תמונות ובמאמץ הכרטיס הוא 89 זה טוב ? והGPU AMBIENT 67 [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  16. Started by mike-mt,

שלום! הרצתי תוכנה 3DMARK על המחשב שלי, ואני רוצה שתבדקו לי את הנתונים אני לא הבנתי שם כלום אז, מקווה שתגידו לי אם משהו לא בסדר הינה לינק: http://service.futuremark.com/orb/resultanalyzer.jsp?projectType=14&XLID=0&UID=8134131 ובכלל, מה עושה התוכנה הזאת? כאילו בודק את המחשב? מה בדיוק הוא בודק? תודה!

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  17. Started by summer,

שלום, יש לי 2 כרטיסי Sapphire HD 3870 Device Manager מזהה רק כרטיס אחד CCC CF Enabled CF מופעל בביוס (P5K-E/WiFi-AP) ואף אפליקציה של 3D לא עובדת עם 2 כרטיסים, הכרטיס השני תמיד פחות חם או שהוא בכלל לא מתחמם ניסיתי דרייבירים 7.11 ו 7.12 ההבדל היחידי הוא שב 7.12 קיבלתי תוצאה גבוהה ב 1500 ב 3Dmark06 שזה אומר 12000 עם המפרט שלי אבל זה עדיין ביצועים של כרטיס אחד לפי האתר של ATI, אם אין 4 סעיפים תחת Display ב Device Manager אז משהו לא בסדר והפיתרון היחידי שלהם הוא להתקין מחדש דרייברים (מה שעשיתי מספר פעמים עם ניקיון והכל)

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  18. העיניין הוא שבזמן האחרון התחילו להופיע רעשים מכיוון המאורר של כ. המסך שלי... הסיבה היא כמובן אבק. עכשיו העיניין הוא שהכרטיס ממוקם אצלי עם המאוורר כלפי מטה לכן אני חייב להוציא את הכרטיס לגמרי ע"מ לנקות את האבק שהצתבר עליו. עכשיו נשאלת השאלה, אם אני אוציא אותו מהמקום ואחזיר, הוא לא יתאפס במערכת(כמו המעבד)?

• 5 תגובות
    • 562 צפיות
  19. Started by zobi12,

יש לי lg flatron 700 p ואני מנסה לשנות ל1152 על 864 על 100 hz ומשום מה פתאום הוא לא עושה את זה הוא כתוב שעושים advenst monitor שזה על 100 אבל שאני לוחץ על כפתור הmenu של המסך הוא כותב שזה על 85 בבקשה תעזרו לי בתודה מראש עמית

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  20. Started by SloOmPer,

איזה כרטיס עדיף לסרטים, עריכת PHOTOSHOP ותוכנות בלבד?(לא למשחקים בכלל): 1. 7300GT 256MB 2. HD2400PRO 256MB שנייהם של חברת PLAIT

21. מחפש כרטיס טלוויזיה עם יציאות לא דרך כרטיס מסך אלא דרך יציאה רגילה של מוניטור תודה

22. אין לי ספק שה-OnBoard יספיק לשימושי Office ואינטרנט. הבעיה היא מבחינת "גניבת הזיכרון הפנימי", האם שווה לקנות כרטיס TurboCache כדי לצמצם את השימוש בזיכרון הפנימי של המחשב ? שאלה נוספת, אם אני לא טועה, צריך כרטיס מסך עם 128MB ל- Vista (לא גירסת Home). אם אני קונה Nvidia 6200 256MB - Turbo Cache, זה עונה לדרישות ?

• 3 תגובות
    • 562 צפיות
  23. שלום רציתי לדעת מה הסיבה שזה קורה ?<? האם זה בעיה עם הדריבר או שאני ציך להתחיל לדאוג לכרטיס מסך ? תודה אני אשמח לתשובות רציניות כי זה מאוד חשוב.

• 3 תגובות
    • 562 צפיות
  24. Started by Yellow,

שלום לכל הפורום,בא אליי אתמול דוד שלי ונגע עם האצבעות על המסך LCD שלי ונשארו סימנים נורא מציקים על המסך,ניסיתי נייר טואלט וגפ מברשת,לא עוזר,יש משהו שמנקה דברים כאלה? האם הדבר הזה: http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=7388 יוכל לעזור לי או שיש שיטה אחרת?

• 2 תגובות
    • 562 צפיות
  25. Started by massinvallus,

אני מתכנן לקנות בימים הקרובים מחשב חדש, עם מסך LCD 20". בעתיד הקרוב אני מתכנן לקנות מסך נוסף ולחבר אותו על מנת לעבוד על מספר חלונות במקביל. האם זה אפשרי לכל מפרט שאבחר או שיש דרישות מיוחדות?

דיונים חדשים בפורומים