עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Artemis Entreri,

שאלה: ה6800GT בגירסאת AGP קיים בגירסאות של DDR3 או רק ב DDR1 ? אותה שאלה לגבי ה NU

• 2 תגובות
    • 490 צפיות
  2. Started by D-Bang,

איך כרטיסי הטלוויזיה מתפקדים עם צגי הLCD, זה לא יוצר בעיות בתמונה? אני רוצה להלחיף את הCRT שלי למסך דק וחשוב לי שהתמונה של הטלוויזיה לא תפגע

• 2 תגובות
    • 490 צפיות
  3. שלום , רציתי להתחיל לראות את מסך המחשב בטלויזיה לצפייה בסרטים , קליפים , מופעים וכו'... ובגלל זה קניתי כבל S-video ל- RCA ויש לי כרטיס מסך Geforce 6600 (כלומר ג'יפורס 6 ) וכשאני בא לחבר את הכבל לכרטיס מסך - אני לא מצילח להכניס אותו ופתאום אני מגלה שבכלל הכרטיס מסך עם 9 פינים - והכבל עם 4 ואין לי מושג מה לעשות שאלתי בחנות הם לא מבינים כלום , אין לי מושג עכשיו איזה כבל לקנות שהוא יהיה תואם , גם 9 פינים בתודה מראש אור פרג'

• 1 תגובה
    • 490 צפיות
  4. שלום. פירמטתי מחשב ואני מחפש דרייבר לכרטיס מסך לווינדוס 98. EVEREST זיהה אותו כ- TNT 2 של NVIDIA אבל לא הצלחתי להתקין אותו למרות שהורדתי מהאתר שלהם. פירקתי את הכרטיס ומצאתי שלא מצויין עליו דבר שקשור ב NVIDIA - בכלל לא כתוב עליו כלום מלבד "NUMBER NINE " ובכן גיליתי שיש דבר כזה... אבל איפה אני מוצא דרייבר עבורו ? הורדתי אחרי חיפוש ממושך בגוגל איזה דרייבר אבל לא הצלחתי להתקין בכלל... מיואש וממתין להצלה. תודה.

• 0 תגובות
    • 490 צפיות
  5. Started by sos,

שלום לכולם, אני צריך בבקשה שתעזרו לי בבחירת מסך למחשב. המסך הוא בעיקר למשחקים,סרטים,ושעות עבודה ממושכות על המחשב (הדברים הרגילים...). חשבתי ללכת בכיוון של מסכי LG ,אבל אני פתוח להצעות. התקציב הוא עד 2000 ש''ח. תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 490 צפיות
  6. Started by Avivo,

אני רוצה לקנות מסך 19 אינץ דק וחשבתי ללכת על הsamsung syncmaster 930b מה דעתכם עליו? חושבים שיש משהו יותר טוב\עדיף? חשוב לי שיהיה לפחות 8ms ושיהיה dvi המחיר לא יותר מידיי משנה (: תודה מראש לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 490 צפיות
  7. Started by ro,

היי חברה אני מחפשרמקולים למחשב. בעיקר לשמיעת מוזיקה ולצפייה בוידיאו. אנני מתכוון לפוצץ בווליום. כלומר חשוב לי מערכת שתיתן סאונד טוב ברמות ווליום שפויות. חשבתי על אחת משני המערכות האלה עד כמה עדיף ה 2100 ובמה? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 490 צפיות
  8. Started by Artemis Entreri,

שלום, משהו יודע איפה אפשר למצוא REVIEW על GF6800 של FORSA (GIL) ואיך ה 6800 של MSI מול ה6800 של LEADTEK יש הבדל חוץ מקירור ? תודה נ.ב הנה קישור לאתר בית ולכרטיס הספציפי של FORSA http://www.geniman.com.hk/geforce6800_agp.htm

• 1 תגובה
    • 490 צפיות
  9. Started by idodi10,

שלום, חיברתי טלויזיה למחשב ושאני מזיז את העכבר ימינה זה עובר לטלויזיה אבל אם אני גורר חלון של MSI DVD או WINDVD (או כל תוכנה אחרת) אני לא רואה על הטלויזיה את הסרט. איך פותרים את הבעיה?

• 1 תגובה
    • 490 צפיות
  10. Started by ashkenazone,

קניתי Radeon 9700 PRO מEBAY והורדתי ממרכז ההורדות את דרייבר הקטאליסט המתאים שבא ביחד עם הcontrol center. הכרטיס הותקן בהצלחה אך כשנפתח המחשב (המנסה לטעון את הקונטרול סנטר) מופיעה הודעת שגיאה המדווחת על היישום cli.exe, אותה הודעה מופיעה בניסיון פתיחה ידני רגיל של הקונטרול סנטר... מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 490 צפיות
  11. Started by B@LENO,

שלום לכולם יש לי מחשב יחסית ישן המפרט שלו הוא:לוח אם של פי סי פרטנר אפולו פרו 133 מגה הרץ. מעבד פנטיום 3 733 מגה הרץ. 512 זיכרון SDRAM וחיבור של כרטיס מסך AGPX2 עד עכשיו היה לי כרטיס מסך GE-FORCE MX 440 64 DDR והחלטתי לשדרג אותו מכרתי את הכרטיס ב100 שקל. אז הזמנתי כרטיס מסך ATI RADEON 9550 256 MB 128BIT של חברת GIGABYTE והיום הוא הגיע אז הלכתי להתקין אותו והמתקין מנסה להתקין אבל החיבור בAGP לא מתאים בגלל שמהחשב שלי ישן. עכשיו הוא הביא לי בינתיים GEFORCE FX 5500 256MB 128 BIT והוא דווקא התחבר לי והוא עובד בסדר אבל אני עדיין לא מרוצה כל כך. המתקין אמר לי שיש לי לחשוב עד מחר אם לא אני יקבל את הכסף חזרה. אז מה אתם אומרים איזה כרטיס כדאי למחשב שלי? רציתי ללכת על חברת ספיר של A…

• 2 תגובות
    • 490 צפיות
  12. Started by Rrafi,

קיצר .. אז ככה.. אני מתלבט בין אם לקנות את Geforce6600 GT 128 GDD3 או את ה-6800GT 256 GDDR3 יש לי תקציב לשניהם אבל אני רוצה לקנות עוד דברים חוץ מזה .. השאלה שלי היא האם ה---6600 יחזיק מעמד למשחקים שיצאו בקרוב על ההגדרות הכי גבוהות.. למשל ---ניד פור ספיד..מוסט וונטד.. פיפא 2006 וכו...

• 3 תגובות
    • 490 צפיות
  13. אני רוצה לקנות כרטיס שאני יוכל לראות דרכו יס באיכות טובה...... וזה כל מה שחשוב לי שיהיה בכרטיס אני מאוד אשמח להמלצות על כרטיסים ספציפיים... תודה

• 4 תגובות
    • 490 צפיות
  14. Started by eli20,

מישהו יכול להמליץ לי על מסך lcd שיתאים למשחקים ולסרטים שיעלה 1300-1400 ש"ח?

• 3 תגובות
    • 490 צפיות
  15. Started by KindaLost,

כמה טוב המסך הזה ?

• 0 תגובות
    • 490 צפיות
  16. Started by slater,

היי יש ברשותי כ2000 שקלים לקניית מסך lcd בגודל 17 אינץ'. האם תוכלו להמליץ לי על המסך הטוב ביותר לתקציבי?

• 1 תגובה
    • 490 צפיות
  17. לאחר שהמאוורר של הכרטיס הפסיק לעבוד ושמנתי אותו אין ספור פעמיים החלטתי לקנות את ZM80C-HP ללא מאווררים - עכשיו אני רוצה לבדוק אם הרכבתי אותו כמו שצריך וכו .. אבל אני לא יודע איזו תוכנה בודקת טמפרוטרת מעבד גרפי אנא עזרו לי http://www.zalman.co.kr/eng/product/view.asp?idx=46&code=013

• 3 תגובות
    • 490 צפיות
  18. Started by balagan,

giga-byte x850xt pci-e or shppire x850xt pci-e thx ppl

• 3 תגובות
    • 490 צפיות
  19. Started by lipa,

יצרנית כרטיסי עריכה לווידאו

• 0 תגובות
    • 490 צפיות
  20. Started by esharone,

מישהו יודע אם אפשר לכוון את הגובה במסך הזה?

• 1 תגובה
    • 490 צפיות
  21. Started by charm,

שלום חברים האם ניתן לדעת אם הסלוט של ה AGP או X4 או X8 מבלי להשתמש בתוכנה כמו אוורסט (aida 32 למי שבמקרה לא מכיר את השם אוורסט) או שרק דרך תוכנה כזאת אפשר לדעת מה המהירות של ה AGP בתודה מראש ומקווה לתשובות מהירות כי הנושא דיי דחוף ארז

• 3 תגובות
    • 490 צפיות
  22. Started by guyezra,

שלום, קניתי את ה- 6600GT של LEADTEK. השאלה שלי היא איזה דריברים להתקין? באתר שלהם יש גירסה המבוססת על 71.84 ובאתר של NVIDIA הגירסה היא 71.89. הגירסה של LEADTEK היא 30MB ושל NVIDIA היא 19MB. יש איזה תוספות בגירסה של LEADTEK? אם אני זוכר גירסה 84 גרמה להתחממות בחלק מהכרטיסים ו-NVIDIA הוציאו די מהר עידכון. מישהו יכול לעזור? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 490 צפיות
  23. Started by shimon1,

שלום תגידו זה הגיוני שאי אפשר להפעיל את הפילטרים במשחק הנ"ל? פשוט אין את האופציה הזו בהגדרות תודה

• 1 תגובה
    • 490 צפיות
  24. Started by wzeedan,

שלום מה דעתכם על מסך LCD מסוג NEC דגם 72VM? מחירו 1400 ש"ח עם 3 שנים אחריות של היבואן? תודה.

• 2 תגובות
    • 490 צפיות

דיונים חדשים בפורומים