עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. חברים שלום , אני נמצא בעבודה בערבים ואין שם מקלט טלויזיה אלא עמדת אינטרנט הייתי שמח לדרכים מקוריות\חוקיות\לא חוקיות בהם אוכל לקלוט ערוצי טלויזיה ישראלים חינמים(ערוץ 1\ערוץ 10\ערוץ 2) תודה רבה מראש,

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  2. Started by the godfather,

אני צריך כרטיס טלויזיה איכותי שיקליט לי מהיס מקס למחשב נייד אין לי בעיה שיהיה USB טן PCI EXPREES ואין פה סכום כי אין לי מושג מה המחירים תודה מראש

3. סוף שנת 2005. כניסת ה8800 לעולם.

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  4. Started by ShayAmar,

שלום חברים, נשרף לי היום מסך CTX ששרת אותי 5 שנים בנאמנות. קניתי MAG 786PFs. חיברתי, ואני מקבל קצת עיוות בתמונה: הקווים לא ישרים, במיוחד קו אופקי נראה כמו מעט קעור. כמה שניסיתי לשחק עם התפריט של המסך לא הצלחתי לגעת בנקודה זו. האם מישהו מכיר את הבעיה. יש ברשותי מחשב עם XP וכרטיס מסך GeForce4 MX440. אני עובד ברזולוציה 1024X768 עם 85HZ (הבעיה קיימת בכל רזולוציה) תודה מראש

• 1 תגובה
    • 546 צפיות
  5. Started by tom123,

יש לי את הכרטיס PINNACLE PCTV והתקנתי הכל ורואים.. אבל מגעיללל לא רואים כמו טלויזיה רואין את כל הצבעים והכל אבל רואים כאלו שמתי אנטנה לא כבלים מה עושים? אולי תוכנה אחרת אם כן איזה?

• 1 תגובה
    • 546 צפיות
  6. Started by ori83,

שלום לכולם, יש לי כרטיס מסך ATI Radeon sapphire 9200. שמתי את הצג ואת הטלויזיה במצב clone וכשאני רואה סרטים הסרט מופיע רק באחד מהם. יש דרך שהוא יופיע בשניהם?

• 1 תגובה
    • 546 צפיות
  7. :jump:האם בשביל לבדוק האם כרטיס מסך חדש מסוג his x1950pro תקין זאת אומרת עובד יש צורך גם לחבר אותו לספק כוח עם חיבור ה 6 pin או שאפשר פשוט לחבר אותו לסלוט של ה pci-e ולהדליק את המחשב? אני שואל כי קניתי כרטיס כזה באיביי והוא מגיע ללא המתאם לספק כוח ,וביקשתי מגיסי שיבדוק אם הוא תקין אבל אני לא חושב שיש לו כזה מתאם.ויש לי 7 ימים להחזיר אותו אם הוא לא תקין :jump:

• 1 תגובה
    • 546 צפיות
  8. Started by AnonymousIncognito,

שלום, יש ליבעיה עם המסך שלי. התמונה (כל תמונת המסך) כל הזמן קופצת ימינה ושמאלה, מדובר בקפיצות ממש קטנות (כאילו אני משחק בהגדרות של המסך ומזיז את התצוגה ימינה ושמאלה) של כמה מילימטרים אבל זה ממש מציק. בנוסף אני יכול לעשות כל דקה בערך Deguass ויהיה הרבה חשמל לפרוק. אני מנחש שזה נובע מכך שהמסך ישן או התקלקל. מישהו מכיר את הבעיה ויודע מה היא ולמה ואם אפשר איכשהו לשפר את המצב? ד"א, יש לי מסך MAD XJ700T. מקווה שתוכלו לעזור לי... תודה מראש

9. Started by Apet,

אני צריך כרטיס מסך כדי שאוכל לשחק על המחשב החדש שאני קונה הביתה [בעיקר Battlefield2 ] נראה לי שה - N6600 TD 256MB Asus הוא תמורה טובה לכסף. [ציפסט nVidia GeForce 6800 GTו + 256MB ] מה דעתכם יא מומחים?

• 2 תגובות
    • 546 צפיות
  10. Started by AutoCadUser,

אודה על קבלת המלצות לצג 19 אינץ' איכותי לשימושי Autocad כבדים ושימושי Office. שימושי משחקים אינם חשובים. יש לתת את הדעת לאיכות התצוגה ולשעות עבודה רבות מאד - עד 16 שעות ביממה. האם 4:3 היא הפרופורציה הנכונה (כפי שאני חושב) או אחר (5:4, או 16:9). אין לי בעיה לרכוש צג יותר גדול אך גובהו של המסך של 19 אינץ' 4:3 חשוב לי. מחירו של הצג פחות חשוב.

• 1 תגובה
    • 546 צפיות
  11. Started by vero,

שלום. לקראת קנית כרטיס מסך ולפני שידרוג מסכים עתידי, אני מעוניין בהסבר כולל בנושא שמתייחס בין השאר גם לנקודות הבאות: Input signal - analog vs digital. אני עובד כיום עם שני מסכי VGA , ורוצה לקנות כרטיס שיוכל לעבוד איתם, אך שגם אוכל בעתיד לחבר אליו שני מסכי DVI. האם יש בשוק כרטיסים בעלי אפשרות ל - Dual DVI Output? האם יש דבר כזה VGA-to-2nd DVI adaptor? כתבה מורחבת תתקבל בברכה ואהדה רבה, אולי הנהלת הפורום תוכל לדאוג לזה? תודה

12. שלום. אני מחפש כבל RCA לא יקר,אבל שיפיק איכות טובה בחיבור כרטיס המסך לטלוויזיה. 1 מטר מספיק... תודה

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  13. Started by klips,

מבקש את המלצתכם אני מחפש כרטיס מסך טוב חדש שמכירו אינו עולה על 1700 שקל את הכרטיס אני רוכש מחול !! תודה!!

• 5 תגובות
    • 546 צפיות
  14. Started by ולרי88,

איזה כרטיס מסך יותר עדיף לקנות... Geforce 6800 רגיל נגיד 128 מגה..כמה יעלה לי ..!? או Geforce6600GT כמה יעלה לי שאלתי באיזה חנות אמרו לי 930 שקל.. בקיצר אני מתלבט.. הבעיה היא..האם ה6800 בהרבה יותר טוב ב-6600 GT...??? או שאין הבדל כל כך גדול... מדובר על AGP SLOT אבל הבעיה היא שקראתי באתרים של6800 הרגיל יש זיכרון DDR1 יענו.. ול6600 GT יש GDDR3..אז זו התלבטות קשה..

15. Started by alias,

תראו פעם שאלתי והצעתם לי את ה 6600 gt והראתם לי כתבה שהוא ממש טוב במשחק doom 3 אז השאלה שלי היא האם הוא טוב ועובר מלא כרטיסים גם במשחקים אחרים או שיש לכם הצעה אחרת לכרטיס מסך עד 1200 שח תודה מראש!!

• 6 תגובות
    • 546 צפיות
  16. Started by itaiprz,

אני מחפש כרטיס טלויזיה שאני יוכל להעביר את הסרטים שלי מהמצלמת וידאו למחשב וליראות טלויזיה אבל יותר חשוב לי זה להקליט מהמצלמת וידאו למחשב משהוא בסביבות 200+ -

• 1 תגובה
    • 546 צפיות
  17. Started by Big_Guy7,

אני צריך המלצה לכ.מסך חדש ב AGP, לילד בן 9. הכרטיס לא ישמש למשחקים רציניים, אבל הכ.מסך שיש לו היום הוא מובנה, ויש משחקים שאפילו אותם הוא לא סוחב. אין תקציב ידוע, כי אני לא יודע מה הקנה מידה לכרטיסי מסך לשימושים האלה. אני משער שרצוי שהכרטיס לא יעבור את ה 300-400 ש"ח, עדיף פחות כמובן. תודה על העזרה

• 2 תגובות
    • 546 צפיות
  18. Started by אופיר,

הייתי רוצה לקבל חוות דעת של מי שמשתמש או מכיר מסך זה.

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  19. Started by gabriel,

אני סטודנט לקולנוע, וככה יוצא שאני עורך לא מעט סרטונים קצרים. בעיקרון כרטיס מסך שמיועד למשחקים בהחלט מספיק לי, אבל זה נהיה איטי רק כאשר אני מרכיב אפקטים כבדים. הסתכלתי על סדרת קוואדרו המקצועית, וגיליתי שם שלא רק הכרטיסים יקרים יותר, אלא יש לחלק גדול מהם הרבה יותר זיכרון. איך זה משפיע? יש למשל מה לעשות היום עם זיכרון כרטיס מסך של 1 ג'יגה? (השאלה עצמה היא איפה אני הולך לראות הבדל?) כי בגדול אני מעדיף כבר לקנות כרטיס מסך למשחקים עם 1 ג'יגה שעדיין עולה פחות מקוואדרו, ואני עדיין אוכל לשחק מדי פעם. השאלה אם 512MB לא יספיקו גם כן, כי זה עדיין יהיה מהיר ממה שיש לי היום. (היום יש לי 512MB DDR2, והיום הכרטיסים הם DDR3) נ.ב. לא להתחיל להרצות לי על קוואדרו שיותר מתאים לעריכה. אני כבר…

• 4 תגובות
    • 546 צפיות
  20. Started by yarneo,

שלום, אני קניתי את המסך LG FLATRON F700P לפני שבוע בערך ובהתחלה הייתי מאוד מרוצה ממנו. יש לו ריענון מצויין לרזולוציות גבוהות וקונטרסט וברייטנס טובים. אבל, לאחרונה אני משחק במשחק מחשב שקוראים לו COUNTERSTRIKE וכאשר אני מסתובב בתוך המשחק או שאני פשוט מזיז את העכבר למעלה או למטה יש לי עיוותים במסך. עיוותים כאלה שנראים כמו קפיצות במסך, זה רק לרגע העיווט אבל הוא חוזר כל פעם שאני עושה איזה תזוזה חדה. מה אני יכול לעשות? מודה מראש על העזרה ירדן.

• 2 תגובות
    • 546 צפיות
  21. שלום, קניתי לא מזמן את המפרט שבצד והכרטיס מסך מציג לעמים ביצועים ראויים ולפעמים לא. הכוונה, שהכרטיס לא מציג את הביצועים שהוא אמור להציג (גרפיקה טובה מאד, 9.2K בערך ב 05 וכו'). הכרטיס כן הראה את הדברים האלו פעם אחת וזה כשהתקנתי את ה קטליסט 6.9 ועליו את הגרסא שמתאימה ל X1950PRO ואז הוא הוציא 9.2K ב05 והראה טוב במשחקים. הבעיה שזה קרה פעם אחת וזה נעלם. כמו ששמתם לב יש ככל הנראה בעיות עם הדרייברים ואני לא יודע מה לעשות. חשבתי להתקין את הדרייברים של אומגה. הם תומכים בכרטיס? (הכוונה להכי חדש- ה6.9) הם יפתרו את הבעיה המוזרה ויראו תמיד את הביצועים שהכרטיס אמור להראות? הם יבטלו לי את האחריו? תודה רבה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  22. Started by eliemail,

שלום רב בניתי לי מפרט שכנראה אקנה, אני מעוניין לצרץ לו כרטיס מסך הכי טוב שיש בתקציב של עד 500 ש"ח, אני לא פריק של משחקים ,אני משחק לפעמים משחקי רשת כגון: Counter Strike / Americas Army / MuOnline / Sims 2 צירפתי את המפרט לכל מקרה, ודרך אגב אני לא עושה OC אם זה קשור איך שהוא, תודה. מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.2GHz(E4500) 800MHz/FSB 2MB - BOX אחריות: ללא הגבלת זמן מחיר: ¤638 לוח אם: GIGABYTE GA-P31-DS3L אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤473 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤384 צורב DVD: LG DVDRW GSA-H62N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA אחריות: שנתיים. מחיר: ¤181 זיכרון: CORSAIR 2048MB (1024MB X2) DDR2 667MHz VALUE DUAL CHAN…

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  23. Started by roco,

אני קונה מחשב למטרה של סרטים ואני רוצה כרטיס טלויזיה איכותי במחיר סביר ,בסביבות ה300-400 ש"ח. איזה כרטיס כדי לקנות והאם חשוב כרטיס מסך סביר כגון: ATI 1659PRO ? ואם בשביל להקליט מהטלויזיה ולראות בו זמנית גם בטלויזיה וגם במחשב אני צריך יציאות מיוחדות כגון VIVO ו DUAL DVI ? תודה לכולם.

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  24. Started by wzeedan,

שלום מה דעתכם על מסך LCD מסוג NEC דגם 72VM? מחירו 1400 ש"ח עם 3 שנים אחריות של היבואן? תודה.

• 2 תגובות
    • 546 צפיות
  25. Started by sababchik,

האם הגיוני שהכרטיס מסך הזה כל כך זול? 820 ש"ח או שפשוט יש פה משהו מסריח בכל אופן האם שווה לקחת אותו? http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1262

• 4 תגובות
    • 546 צפיות

דיונים חדשים בפורומים