כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,977 דיונים בפורום זה
-
שלום, בקרוב אני קונה מחשב שיהיה בערך כזה: מעבד + לוח אם quad core 2GB RAM 200GB דיסק קשיח עריכה:ספק אני יקנה לאחר בחירת ככרטיס המסך, לפי הצורך, אני גמיש. והמסך יהיה איזה מסך סמסונג LCD כנראה 17" או 19" המליצו לי לשים במחשב זה Nvidia Geforce 8800GTS 320MB רציתי לדעת האם זה טוב או האם למישהו יש הצעה יותר טובה. עריכה: התקציב הוא בין 1000-2000 אך אם יש משהו שחורג מעט אבל ממש ישפר אז זה גם בסדר. תודה רבה מראש ori givati
-
- 4 תגובות
- 539 צפיות
-
-
אני עומד לרכוש מחשב חדש! המחשב יכלול מסך 19" LG שטוח ומיועד בנוסף לצפיה בערוצי טלויזיה. החיבור הוא חיבור אנטנה פשוט לצפייה בערוצים 1,2,10. התקציב לכרטיס הוא עד 200 ש"ח 2 שאלות: 1.האם בעזרת כרטיס TV ניתן לצפות בטלויזיה באיכות טובה? 2.מהו אופן השימוש בכרטיס כדי לצפות בטלויזיה?
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
רציתי לדעת איך הקירור לפי דעתכם בכרטיס 9800PRO שנמצא באתר של Comp-il ( הכרטיס שעולה 1370 ש"ח ) ? האם כדאי להשקיע עוד 200 ש"ח ולקנות אותו כרטיס רק של חברה אחרת ? אודה לתגובתכם .
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-
-
-
מישהו יכול המליץ לי על כרטיס מסך סביר בטווח מחירים של 400-500 שח?
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-
-
שלום.. יש לי "בעיית חם" (אני כמעט בטוח) בכרטיס מסך שלי.. אני משחק CS1.6 והכרטיס שלי מריץ אותו בקלות על 100 FPS קבוע.. אבל לפעמים אני נכנס לסרבר ופתאום הFPS מוגדר אצלו על 60 והוא לא יכול לעבור אותו... אני יוצא מהמשחק חוזר והופה ה100 FPS חזר... זה קורה לי כמעט הכל סרבר שאני משחק.. וזה לא בעיית דריברים או משהו כזה כי הכל מעודכן וגם ניסיתי להחליף דרייברים... הכרטיס שלי במאמץ מגיע ל80... אבל זה אמור להיות ככה זה לא משהו חריג... הבעיה.. אני משער גם "הורסת" לי גם במשחקים אחרים שאני לא שם לב... ממה יכולה להיות הבעיה אם לא מהאטת הכרטיס ע"י חום?
-
- 3 תגובות
- 539 צפיות
-
-
אני עובד תמיד ברזולוציה של 800 על 600 והתמונות שבהם אני משתמש לרקע הן באותה רזולוציה. אם אני אשתמש ברקעים של רזולוציה גבוהה יותר- אבל אשאר עם ה 800*600 שלי- האם משמעות הדבר היא שאיכות התמונה תהיה טובה יותר, או שזה פשוט יגלוש מהמסך ולא ייכנס?
-
- 2 תגובות
- 539 צפיות
-
-
שלום חברים מה דעתכם על הכרטיס מסך הזה שמופיע בקישור? http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2007&CatCode=400
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-
-
-
הכל בכותרת.... ;D אני רוצה להעתיק קלטות וידאו ישנות למחשב שיהיה באיכות לא רעה אפילו טובה... תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
רציתי לדעת מה דעתכם על הכרטיס FX5900XTV במחיר של 1100 ש"ח. הכרטיס כמובן עם VIVO(אני רוצה כרטיס כזה), ואני מעוניין לקנות אותו בדחיפות כיוון שכנראה נשארתי בלי כרטיס מסך, ואין לי כרגע זמן לחכות לכרטיסים החדשים (6600), וגם לא נראה לי שהם יתאימו לחומרה הקיימת אצלי. אנא תנו חוות דעתכם על כרטיס זה... תודה.
-
- 3 תגובות
- 539 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות אחד ולחנות שאני רוצה ממנה יש PNY 8800GT, אף פעם לא שמעתי על PNY, אולי כדאי לקחת של GIGABYTE או שאין הבדל?
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-
-
אני צריך בבקשה המלצה לכרטיס עריכת וידאו שיאפשר גם צפייה מממיר דיגטלי של הכבלים בין 500 ל-600 ש"ח. תודה.
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
אני עם 7800GT של לידטק ואני בטוח שיש כאן עשרות משתמשים עם כרטיס דומה לשלי העיניין הוא ששני הכבלים של הסאונד שיוצאים מן הממיר כמובן נכנסים לתוך כרטיס הקול (אונבורד) לכן השידור מופרד מהקול , מה אני עושה חברים ?
-
- 2 תגובות
- 539 צפיות
-
-
מה אתם חושבים על הכרטיס? הוא דיי יקר.. כתוב שאפשר לכווץ קובץ וידאו עד 2.5MB לשנייה. זה יוצא......3GB ל-20 דקות...נכון?
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
לפני זמן מה קרה משהו לכרטיס מסך והוא הפסיק לעבוד. כל המאווררים במחשב מתחילים להסתובב, נראה שהכל בסדר אבל המסך לא עולה. עם כרטיס מסך אחר שיש לי בצד אשר נדפק לי מזמן (איתו אי אפשר לראות חצי מסך מרוב נקודות אבל לפחות הוא עולה) הכל נראה שעובד כראוי והמסך עולה. עכשיו הם התקשרו להודיע שהם קיבלו את הכרטיס (אחרי עיקוב קל וניג'וס שלי), לאחר שבאתי ישר שמתי לב שהכרטיס הוא בעצם אותו אחד שהיה לי. אחרי שניסיתי, ראו פלא, שוב לא עולה... קודם כל האם לדעתכם הגיוני שהיבואן באמת תיקן את הכרטיס? התקשרתי אליהם והם אומרים לי שהם ניסו אותו לאחר שחזר ועבד אצלהם במשך כמה שעות הבחור שדיברתי איתו הציע לי לבוא לחנות וננסה ביחד שוב את הכרטיס ולדבריו אם הוא לא עובד, הם ינסו לסדר לי משהו... אני לא מצליח…
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-
-
מה יותר טוב 7600 GT מול ATI RADEON X1650XT ICEQ http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_2409_2410&products_id=16397
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
בזמן האחרון כל סרט שאני מקרין משתנה לו הרזולוציה במסך TV , אני בטוח שזה מהגדרות של הכרטיס מסך אבל אני לא מוצא איפה אני יכול להגיד לו שישאיר את הסרט באותה רזולציה , יש למישהו מושג? תודה
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
OPEN GL בדרייוור של NVIDIA. יש לי 6600GT עם ה DIRECT X האחרון ומשם מה אני לא מצליח לראות בדרייוור שום דבר שקשור ל OPEN GL. מצורפת תמונה של הדריוור. תודה רבה. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
אז ככה. יש לי מחשב (מפרט בצד) שמחובר למסך שרשום במפרט. עכשיו קניתי LCD דגם TOSHIBA 26WL66 אני רוצה לחבר את המחשב גם לLCD. בכרטיס מסך שלי יש DUAL DVI ועוד יציאת TVOUT הבנתי שכדי לראות פרקים בHDTV 720 אני אצטרך כרטיס מסך עם יציאת HDMI , זה נכון או שיספיק לי ממיר מDVI לHDMI שאני ייחבר למסך? אם צריך להחליף, אז איזה כרטיסים מומלצים? ויש 8800GTS 320MB עם HDMI? מקווה שהבנתם. ובכללי ייעזור לי אם מישהו יסדר לי קצת בראש איך זה בדיוק יילך למשל אני לא יודע אם למשל אני יוציא 2 חיבורי DVI מהמחשב אם אני יוכל לבחור למה לשדר למשל. ואני צריך לדעת גם מה לחבר למה.
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-
-
דריבר של 8800 מתאים לכל סידרת 8? ואם לא האם יש דריבר שכן מתאים לכל סידרת 8 ?
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-
-
יש לי שאלה לגבי 7950gtx אני רוצה לקנות מחשב ניד חזק ושיתמוך ב directx 10 אבלהכרטיס הכי טוב הוא 7950gtx ואין תמיכה של direc x 10 השאלה האמיתי היא אם כדי לי לקנות מחשב עם 7950gtx או לחכות לכרטיסים יותר טובים(למחשב ניד) ואם כן מתי הם יוצאים 100000 תודות לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
אני לא ממש מבין במסכים האלו, ולכן אני מבקש את עזרתכם במציאת מסך LCD טוב. אגב, המסך ברשותי כרגע הוא samsung SyncMaster 753df והמסך שהמליצו לי עליו הוא SONY 17" hx73s + dvi תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
שלום, אני משתמש בדרך כלל בתוכנת הTV TOOL שהיא מצויינת . עכשיו קקניתי כרטיס חדש מצויין אבל כשאני רוצה להעביר לטלויזיה אני לא מצליח - אני לוחץ TV MODE ושום דבר לא קורה במסך אני משתמש בחיבור s-v - כשנכנסתי לתגית הadjust בתכנה היה כתוב שבגלל שnvidia לא משתפת פעולה עם tv-tool לכל הכרטיסים שלה יג הגבלה באפשרויות בתכנה.. אז אולי למישהו יש המלצה על תכנה אחרת?
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
גרפיקה יותר טובה ובצועים יותר טובים ב XBOX360 או PS3? כמה שיותר דעות בבקשה כמו כן איזה מהן יכולה להפיק גרפיקה בעלת ריאליזם הקרוב לזה של DX10? תודה!
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-