עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by שבלול33,

הכוונה לכרטיס 5800

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  2. Started by Unkn0wn123,

שלום,היום הזמנתי כרטיס מסך חדש gforce 6600 gt של leadtek רציתי לשאול האם בחרתי בכרטיס טוב,מה לעתכם? רציתי להזמין כרטיס של gigabyte אבל אמרו לי שהוא לא ממש טוב ומתקלקל מהר... :-\

• 3 תגובות
    • 563 צפיות
  3. Started by ishai82,

שלום לכולם אני רוצה לקנות כרטיס מסך 8600GT ואני לא יודע איזה חברה לבחור לו... אם תוכלו לעזור חי אני אשמח מאוד... תודה מראש

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  4. אממ אז לבסוף החלפתי לספק חדש ENERMAX LIBERTY 400W והכל עובד בסדר - השאלה שלי בתוכנה COOLBITS זה מראה במהירות שעון זיכרון 660 זה לא אמור להיות על 1000 ? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 563 צפיות
  5. Started by ratzabi,

יש לי כרטיס מסך MSI Radeon 9800Pro ובתוכנה סנדרה רואים את זה כאילו זה XT אבל רשום שהליבה היא R350. יכול להיות שהליבה היא R360 וזה סתם רושם שזה R350? מה הליבה? אני אנסה להעלות תמונה.! עריכה:---------------- תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  6. Started by roniok,

שלום. אני מתכווןן ליקנות מחשב חדש חשבתי לקחת 6800 רגיל ולעשות לו אובר\טוויק א) איזה 6800 שווה לי לקחת ב) האם יש הבדל בפתיחת צינורות ואוברקלוקינג בין pcie לבין ?agp

• 4 תגובות
    • 563 צפיות
  7. Started by kobibo,

אני מתכוון למכור את ה X800 GTO2 שלי ( אחריות לעוד שנתיים ) יחד עם הקירור של זלמן ה VF700-CU. מהו המחיר הראלי שאוכל לקבל עליהם היום ?

• 4 תגובות
    • 563 צפיות
  8. Started by Tzox,

שלום, אבא שלי קנה עכשיו מסך רחב למשרד, וכשבאתי לבקר, ראיתי שאי אפשר לשנות את הרזולוציה לרזולוציה של מסך רחב, והכל נראה מרוח. אמרתי לו שהוא צריך לקנות כרטיס מסך שיתמוך בזה, והוא אמר לי שהוא לא מבין בזה ואני אגיד לו מה להזמין. האמת שגם אני לא מבין הוא לא רואה סרטים או משחק משחקים, אז צריך כרטיס מסך פשוט וזול, שיתמוך ברזולוציות של מסכים רחבים. תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 563 צפיות
  9. Started by igurman,

אני רוצה לקנות את ה8800GT אבל אין אותו באף חנות בארץ של חברות כמו ג'יגהבייט ואסוס, והם צריכים להגיע בעוד מספר שבועות =\ מצאתי רק של INNOVISION, האם החברה בסדר? כדאי לקנות את הכרטיס שלהם? או לחכות שבועות שלמים לחברות הטובות יותר?

• 6 תגובות
    • 563 צפיות
  10. שווה לקנות אותו?

• 3 תגובות
    • 563 צפיות
  11. האם יש אתר מסויים שרושם זאת אני מחפש גם קישור לבדיקת כרטיס 9500GT יחסית לכרטיסים אחרים משום מה ב TOMSHARDWARE הוא לא מופיע

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  12. Started by shlomi8,

תגידו זה נכון שעם אתה גיימר אז מה שחשוב כעיקרון זה רק כרטיס מסך טוב ומשחקים יעבדו אחלה? (יש לי מחשב 3.2ghz 32bit ו1GB RAM)

• 4 תגובות
    • 563 צפיות
  13. שלום , שמתי לב לתופעה שאחרי שאני משחק במשחק כשלהוא (...SPLIT SECOND, UNREAL TOURNAMENT 3) כרטיס המסך במנוחה יושב על כחמש מעלות יותר.ולא, אני לא מדבר רק על דקה אחרי שיצאתי מהמשחק אלא על כמה שעות טובות אחרי או יום אחרי גם וזה חוזר לטמפרטרטות הרגילות (חמש מעלות פחות במנוחה) רק אחרי ריסטרט, אני משתמש בSPEEDFAN לבדיקת הטמפרטורות. מישהו מכיר את התופעה?? (כמובן שדרייברים מעודכנים)

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  14. Started by MATTAN,

היי מה המצב יש לי מחשב נייד של lg והכרטיס מסך שלו הוא radeon 9200 mobile הדריוור שהגיע עם המחשב עושה בעיות וני מחפש דריוור אחר אבל אני לא מוצא בשום מקום , חיפשתי באתר של ati ומצאתי משהו אבל הוא לא מתאים :-\ אם מישהו מכיר את הבעיה ויכול לעזור אז שיתן גם לינק להורדה של הדריוור תודה לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  15. Started by moshe20,

מה יותר טוב מבין שני הכרטיסים האלה שניהם אותו מחיר 1700

• 3 תגובות
    • 563 צפיות
  16. Started by X_Dror,

היום גלשתי קצת באתר להנאתי כשנתקלתי בדבר הזה http://www.hwzone.co.il/pafiledb/pafiledb.php?action=category&id=30 בשורה השלישית כתוב שאפשר להפוך TNT 2 ל- Geforce 3 האם זה באמת אפשרי??? אם כן איך אני עושה את זה והאם זה עובד אצל כל ה- TNT 2?

• 2 תגובות
    • 563 צפיות
  17. היי, יש לי הזדמנות לקנות כרטיס שלהם במחיר שווה, מאחר ואני לא יכול לתת לינק ישיר לחנות אני פשוט שואל עליהם באופן כללי, איך הם? למישהוא יש ניסיון איתם? תודה רבה!!!

• 2 תגובות
    • 563 צפיות
  18. Started by IRIVERMAN,

הבעייה היא כזו: כאשר אני מדליק את המחשב לא קורה כלום למסך, כלומר אין כל תצוגה, והנורה אמורה להיות כעת בצבע ירוק נשארת כתומה.. מה יכולה להיות הבעייה? תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  19. Started by idan90mizrahi,

החלטתי שאני קונה את הכרטיס אבל נשארה לי דילמה אחת והיא : מאיזו חברה לקנות אותו ועד כמה זה משנה (GIGABYTE, LEADTEK,XFX, ועוד...)

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  20. יש לי כרטיס מסך GIGABYTE GeForce 8800GTS ואני רוצה לבטל את הסינכרון האנכי (Vertical Sync) אבל אני לא מוצא את האופציה הזאת ב-Control Panel החדש של Nvidia איך אני יכול לבטל את הסינכרון האנכי(Vertical Sync)? נו מה איו תגובות מישהו?

• 3 תגובות
    • 562 צפיות
  21. Started by GaK_P,

אהלן, אבקש את דעתכם על הקנייה המיטבית מבין השניים: SONY SDM-S73 > כמדומני ישן יותר, קונטרסט 1:500, זמן 16MS, ללא DVI, דק עם עיצוב יפה. LG FLATRON 1710B > קונטרסט 1:450, זמן 16MS, כולל DVI ו- USB, תושבת בומבסטית מעט. בבקשה לא להתייחס למחיר שהוא גם כך מאוד מאוד דומה... תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 562 צפיות
  22. Started by A.Iniesta,

יש לי כרטיס מסך מדגם: nvidia riva tnt 2 model 64/model 64 pro האם הוא טוב? איזה דריברים הכי מומלצים שלו? ומה קצב הריענון המומלץ לשים? תודה למי שיעזור!..

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  23. Started by Scorp!on,

מרוב דרייברים אני כבר מבולבל (יש לי xp 32 bit) התקנתי את הדריבר האחרון והחדש (169.21) אבל הוא עשה לי בעיות (ירד fps במקום לעלות) מחקתי אותו דרך מנהל ההתקן והתקנתי את הדריבר שקבלתי עם הדיסק (169.02) רציתי לדעת מה הדרייבר הכי מוצלח שיצא שיותר חדיש מהדרייבר שיש לי חוץ מ-(169.21) לפי מה שהבנתי דרייבר יכול לתת שיפור של בין 1-5 fps יש מלא דרייברים ואני לא יודע כבר מה להוריד: מה אתם אומרים על: 169.04 ו- 169.09 הם טובים?? רוב הדרייברים שנתקלתי היו בגרסאות בטא, זה רע?? \ בכל אופן אם יש גרסה לא של beta והיא מומלצת אני השמח? בכל אופן אני רוצה שיפור במשחקים ונראה לי שהדריבר שברשותי קצת ישן לא?? (169.02)?? השמח לעזרה מאנשים שהתנסו ובדקו תביצועים של הדרייברים השונים או שיש ל…

• 3 תגובות
    • 562 צפיות
  24. Started by THE FOX,

לאחרונה ישנה בעיה שהכרטיס מסך גורם לנעילת המחשב לפעמים התמונה נעלמת וחוזרת אחרי כמה רגעים... או שנעלמת ולא חוזרת... הכרטיס חדש..בקושי חודש... אפילו בתדרים המקוריים הבעיה מופיעה. נראה שזה מחריף מיום ליום... ממה זה נובע???? לפנות לחנות להחלפת הכרטיס? [6800GS]

• 2 תגובות
    • 562 צפיות
  25. Started by omerba,

במאמץ? במנוחה? וה6800GS?

• 0 תגובות
    • 562 צפיות

דיונים חדשים בפורומים