עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by -=KaLaBoK=-,

שלום לכולם רציתי לדעת מה ההבדל בין Radeon 8500LE 128MB שמחירו 150$ ל Radeon 8500 128MB שמחירו 200$ מה ההבדל העיקרי בין שניהם ומה מתאים יותר למשחקים כגון DOOM3 ו Unreal Tournament 2003 שהולכים לצאת בקרוב ???

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by 666,

החדשה שהיתפרסמה היום על מסך ה SAMSUNG SYNCMASTER 152T "ULTRA THIN אז כמה הוא עולה? ויש אותו בארץ בכלל? יש אפשרות להזמין?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by eyal123,

שלום לכולם אבקש המלצות לכרטיסי מסך טובים + מחירים (שם + דגם) למטרות הבאות (כולם יחד) : 1. משחקים של הילד 2. העברת סרטי וידאו למחשב (ממקלטות) והפיכתם לסרטי CD תודה מראש אייל

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  4. ti-4200 מה אתה חושבים אל איכות הגרפיקה בגיפורס 4 ????

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. ובנוסף יש לי עוד שאלה: נראה לכם ששווה לי לחכות שיצא ה - radeon 9700 הזה כי אולי המחירים של geforce 4 ירדו? אם המחירים ירדו נראה לכם שזה יהיה משהו משמעותי?

• 1 תגובה
    • 898 צפיות
  6. Started by Dj_Infernal,

אני יודע שמסכי LCD עובדים בטכנולוגיה שונה ממסכי CRT ... השאלה שלי היא ....האים כל מסך LCD יותר טוב (אני מתכוון לאיכות תמונה) ממסך CRT ?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by lion03,

לקנות R8500 עכשיו או לחקות לדצמבר ולקנות R9700 ??? ??? ???

• 0 תגובות
    • 819 צפיות
  8. Started by MDK,

הצביעו בהמוניכם! אני שואל כי מעניין אותי מה יש לאנשים פה...

• 16 תגובות
    • 2.6k צפיות
  9. Started by גל,

איך הכרטיס הזה וכמה הייתם משלמים עליו?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by ofer_mat,

???

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by asafmanor,

יש לי את התוכנה 3dmark 2000 build 335. הסתכלו במפרט מחשב שלי ותגידו לי: על איזו רזולוציה ואיזה צבעים להשתמש (16bit או 32bit) כמה אני אמור לקבל? נ.ב יש לי windows me ואפשרות לשדרג לwindows xp pro תודה רבה, אסף 8)

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. עשיתי את טעות חיי שקניתי P4 עם TNT2 עכשיו מגיע העונש על החטא... מה אתם הייתם עושים במקומי? ד"א - יש אולי מצב לזמבר את הTNT2 עם OC עד שהוא יהיה שווה משהו?

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by MDK,

אני מתלבט אם שווה לי לחכות עד שיגיע לארץ ה-radeon 9700 או לקנות ti 4200\4400 איכותי בחודש הקרוב\בתחילת חודש הבא. אני מודע לכך שיש הבדל משמעותי בינם, ליתר דיוק עצום! הן מבחינת ביצועים\טכנולוגיה ולכן אולי שווה לחכות לו. בעיה נוספת היא המחיר. אם אני אקח r9700 אז הוא יעלה מינימום 2500 ש"ח בארץ, אל תשכחו שזו הפעם הראשונה ש-ATI מוציאה כרטיס שהוא הכי חזק בעולם (לבינתיים, לפחות... ) ולכן המחיר לא יהיה נמוך. אני מעריך שהוא יהיה כמו המחיר של ti-4600 כאשר הגיע - 2900 ש"ח!!!! :-\ אני מקווה שמוכרי החנויות יהיו ילדים טובים ולא יהיו גנבים... ;D בכל מקרה אני רוצה "לדחוס" את ה-r300 למחשב קומפלט עם תקציב של 10000 ש"ח! נראה לכם קלי קלות, אבל ממש לא! אני אהיה חייב להתפשר רק ב-256 ר…

• 25 תגובות
    • 3.3k צפיות
  14. Started by Athlon-WINGS,

אני קונה GEFORCE4 TI4600 ואני צריך לדעת... :asthanos:

• 142 תגובות
    • 14.5k צפיות
  15. הציטוט נלקח מ"Pc plus" "כמה מהמפלצות שלנו כללו בתחילת הפיתוח כמיליון פוליגנים . המפלצות של היום כוללות עד חמשת אלפים פולגינים ." אני מאמין שהם יריצו הרבה בחינות על הכרטיסים הגרפיים כדאי לראות איך הם רצים עד שזה ירוץ ברזולוציות גבוהות ב high , זה מחזק את התאוריה שהמשחק שרצו ב e3 היה יותר tech demo להראות את הגרפיקה עד שהוא יצא אולי היא תרד .

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by slider,

מישהו מכיר חנות זולה? תודה

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by udi,

יש לי שאלה חשובה עכשיו שרידון 9700 יצא לשוק ובשוק יש כבר את GE FORCE 4 TI 4600 מה יותר טוב מה שווה יותר לקנות?

• 1 תגובה
    • 946 צפיות
  18. Started by or,

אני רוצה המלצה לאחד טוב אבל לא יותר מדיי יקר!!!!!!!! (300-500 ש"ח(

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. רציתי לדעת העם קיים תוכנה כלשהי מחזירה את המסך למצב נורמלי למשל הזזתי טיפה ימינה את התצוגה במסך ואני לא יודע איך להחזיר את זה למצב הרגיל אז עם נגיד אני הלחץ על כפתור מסויים באותה תוכנה זה זה יחזיר לי את התצוגה במסך למצב הרגיל לפניי שהזזתי את התצוגה חייב תשובה דיי בהקדם האפשרי.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by SpiritKnight,

האם הכרטיס טוב? אני צריך אותו עד שאני אקנה ריידון9700.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by Gohan,

יש לי 500 שקל , אני רוצה לקנות את הכרטיס מסך הכי טוב שאני יכול (לא משנה היצרן) מישהו יכול להמליץ לי? עדיף NVIDIA. תודה.

• 14 תגובות
    • 2k צפיות
  22. Started by Dark_Phantom,

טוב אז כפי שכולנו יודעים r300 יצא היום (ה18) וכל העולם מוכה תדהמה............... אבל עכשיו ברצינות........ כמה אתרים פרסמו סקירות על הכרטיס החדש כל הטכנולוגיות ובלה בלה בלה אבל הפריע לפחות לי חוסר מידע בפריימים(לפחות באננד) לכת התחלתי לחפש.......... באחת משיטוטי ברשתבאיזה אתר לא זוכר את שמו מצאתי נתומים בפריימים והשוואה בין כרטיסים המובילים היום ובין r300 החדש... הנתונים לקוחים מבדיקות שנערכו באננד אבל שם לא מצוין קצב הפריימים אלא רק השוואה יחסית לטי 4600 אז הנה הנתונים המלאים(תקראו ותנשמו עמוק............) Unreal Tournament 2003 (DM-Antalus) 1024x768x32 High Detail Settings Radeon 9700: 130.4 GF4 Ti4600: 94.5 Parhelia: 54.4 Radeon 8500: 57.6 Unreal T…

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. אוקי יש לי gforce4 ti 4440 עלה לי 1800 ש"ח ושאני שם סרטים אני רואה אותם די שחורים כאילו אין צלילות ובהירות כמו עם הכרטיס הקודם הוודו 3 ששם ראיתי בבהירות וחדות ניסיתי לשנות אין ספור אופציות גם את הגאמה אבל היא לא תופסת לגבי סרטים בקיצורהשקעתי ים כסף=מעט מאוד תמורה אם בכלל בעסה

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by AOD,

יש ברשותי וודו 3... כידוע זהו חרא של כרטיס... רציתי לקנות כטיס מסך חדש ויש לי כמה שאלות.... 1. יש לי לוח אם ABIT, הכולל סלוט של AGP. האם יש סוגי AGP (לדוגמא AGP שמתאים לוודו ו AGP שמתאים לג'יפורס ) או רק הבדל במהירות (X2 X8 וכו').? 2. הייתי מעוניין שתתנו לי הצעות לכרטיסי מסך כולל המאפיינים של כרטיסי המסך שננתם כולל המחיר. התקציב שלי הוא 500-700 ש"ח.

• 30 תגובות
    • 3.3k צפיות
  25. כי בינתיים יש לי כרטיס מסך און בורד

• 15 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים