כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
האם הביצועים שלו כל כך טובים ואם הקדים את זמנו האם הוא בכלל שווה משהו כיום ולאיזה כרטיס הוא משתווה אני עצמי חושב שבמקרה הטוב הוא משתווה ל geforce 2 ti מה אתם חושבים הביעו את דעתכם
-
- 22 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
מה עדיף מכל האספקטים? לקחת בחשבון שMSI זול ב-15%-10%
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם...... מי שיכול לתת לינק לדריבר של המסך שמצוין בנושא ולינק ל-fix של Nvidia (בקשר ל-HZ במשחקים) שיתן בבקשה...אני יהייה מאוד כי העינים שלי נתכנות!!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ברשותי כרטיס מסך MSI GeForce4 TI4400 VTD המצוייד בכניסת Video-IN. ניתן לראות וידאו בעזרת תוכנת WinProducer המצורפת עם הכרטיס, אך היא בכלל לא מיועדת לכך ולכן עושה זאת בצורה מאוד מרושלת. שאלותי הן : :saint: האם יש תוכנה (חופשית) המיועדת לצפייה מהפורט הנ"ל? :saint: באיזה PAL משתמשים בארצנו?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! האם יש הבדל רציני בביצועים בין דגמי TI4200 של SUMA של 64MB ו 128MB? והאם זה שווה את ההבדל במחיר.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
AMD Athlon XP 1900 MSI KT33 ultra ARU CORSAIR xms 256 3000MB-DDR SUMA G-FORCE 4 TI 4200 64 DDR mistumi 1.44 WESTERN DIGITAL 20 GB 7200rpm(לי זה מספיק אז אל תגידו שזה לא מספיק) CASE-Tsunami virgo Blue for p4 350W +הרכבה שלהם! ואם אתם שואלים ואיפה ה-CD -ROM אז אני משתמש בצורב x48
-
- 12 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
החנות אמררה לי שזה אמור להיות כך בגלל סוד שפורפרת אבל אני לא יודע אם זה נכון אם מישהו יודע אאו מכיר את התופעה שיכתוב לי בתודה, S-K
-
- 13 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
רוצים לקנות Radeon9700 מארה"ב אבל מפחדים לאבד את האחריות ואז צריך לקנות כרטיס מחדש? YES!!! לא רוצים לקנות את הכרטיס מישראל ולשלם 3500 על הכרטיס??? YES!!! רוצים לעשות OC לכרטיס? NO!!!! :lol: אז שני דברים: א. דיברתי עם אמטל-אפשר לקנות אחריות ב35$ לשנה לא כולל מע"מ. אני יודע שאנשים חושבים שזה הרבה, אבל תעשו חישוב-70$ לשנתיים והכרטיס יעלו יותר מהמחיר שלו עכשיו בארץ : אני מדבר עם אזטק, אולי יש להם הצעה יותר טובה. דבר שני: ATI מתחילים לפרסם באתר שלהם על הPRE-ORDER של הRADEON9700. תסתכלו קצת באתר, אין לי כוח לתת לינקים, אמור להיות שם מקום כזה להכניס מייל וזה יודע לך כשהPRE-ORDER תיפתח מקווה שעזרתי למישהו
-
- 40 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
אני לא מבין בחברות סתם מתעניין...
-
- 1 תגובה
- 911 צפיות
-
-
מדברים על זה שהרדאון 9700 יהיה הרבה הרבה יותר טוב מהג'יפורס 4 טי איי 4600 ושה- Oman יהיה יותר טוב ממנו. אז.... אני בדיוק עכשיו רוצה לקנות כרטיס מסך חדש וחשבתי שאם אני אקנה ג'יפורס 4 טי איי (אפילו 4200) יש לי כרטיס מסך פצצה לפחות לשנתיים - אבל אם עוד מעט יצאו כרטיסים עם טכנולוגיות חדשות לגמרי עם ביצועים הרבה יותר טובים אז לפי הקצב תוך חצי שנה הטי איי 4200 שאני אקנה (אולי) יהיה סתם זבל (יגיעו משחקים שמבוססים על הטכנולוגיות החדשות). אז עכשיו אני צריך תשובה - לכמה זמן הטי איי 4200/4400 יחזיק לי מעמד עם ביצועים טובים במשחקים חדשים? ועוד דבר שאני כבר לא בטוח לגביו: במשחקים של היום, יש משחקים שהג'יפורס 4 טי איי 4200 לא מריץ חלק (ממש חלק) בהגדרות גראפיקה גבוהות?
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי שאני מעביר את התצוגה לטלוויזה מהמחשב מופיע פס אופקי די רחב (4\1 מהמסך) שכל מה שבתוכו הרבה יותר בהיר והפס עולה למעלה לאט ושמגיע למעלה מתחיל שוב מלמטה ... מישהו יודע מה גורם לזה ? יש איזה שהיא אפשרות שצריך לשנות כדי למנוע זאת ?
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת מה ההבדל בין Radeon 8500LE 128MB שמחירו 150$ ל Radeon 8500 128MB שמחירו 200$ מה ההבדל העיקרי בין שניהם ומה מתאים יותר למשחקים כגון DOOM3 ו Unreal Tournament 2003 שהולכים לצאת בקרוב ???
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
החדשה שהיתפרסמה היום על מסך ה SAMSUNG SYNCMASTER 152T "ULTRA THIN אז כמה הוא עולה? ויש אותו בארץ בכלל? יש אפשרות להזמין?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אבקש המלצות לכרטיסי מסך טובים + מחירים (שם + דגם) למטרות הבאות (כולם יחד) : 1. משחקים של הילד 2. העברת סרטי וידאו למחשב (ממקלטות) והפיכתם לסרטי CD תודה מראש אייל
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ti-4200 מה אתה חושבים אל איכות הגרפיקה בגיפורס 4 ????
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ובנוסף יש לי עוד שאלה: נראה לכם ששווה לי לחכות שיצא ה - radeon 9700 הזה כי אולי המחירים של geforce 4 ירדו? אם המחירים ירדו נראה לכם שזה יהיה משהו משמעותי?
-
- 1 תגובה
- 923 צפיות
-
-
אני יודע שמסכי LCD עובדים בטכנולוגיה שונה ממסכי CRT ... השאלה שלי היא ....האים כל מסך LCD יותר טוב (אני מתכוון לאיכות תמונה) ממסך CRT ?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
הצביעו בהמוניכם! אני שואל כי מעניין אותי מה יש לאנשים פה...
-
- 16 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
-
-
יש לי את התוכנה 3dmark 2000 build 335. הסתכלו במפרט מחשב שלי ותגידו לי: על איזו רזולוציה ואיזה צבעים להשתמש (16bit או 32bit) כמה אני אמור לקבל? נ.ב יש לי windows me ואפשרות לשדרג לwindows xp pro תודה רבה, אסף 8)
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עשיתי את טעות חיי שקניתי P4 עם TNT2 עכשיו מגיע העונש על החטא... מה אתם הייתם עושים במקומי? ד"א - יש אולי מצב לזמבר את הTNT2 עם OC עד שהוא יהיה שווה משהו?
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מתלבט אם שווה לי לחכות עד שיגיע לארץ ה-radeon 9700 או לקנות ti 4200\4400 איכותי בחודש הקרוב\בתחילת חודש הבא. אני מודע לכך שיש הבדל משמעותי בינם, ליתר דיוק עצום! הן מבחינת ביצועים\טכנולוגיה ולכן אולי שווה לחכות לו. בעיה נוספת היא המחיר. אם אני אקח r9700 אז הוא יעלה מינימום 2500 ש"ח בארץ, אל תשכחו שזו הפעם הראשונה ש-ATI מוציאה כרטיס שהוא הכי חזק בעולם (לבינתיים, לפחות... ) ולכן המחיר לא יהיה נמוך. אני מעריך שהוא יהיה כמו המחיר של ti-4600 כאשר הגיע - 2900 ש"ח!!!! :-\ אני מקווה שמוכרי החנויות יהיו ילדים טובים ולא יהיו גנבים... ;D בכל מקרה אני רוצה "לדחוס" את ה-r300 למחשב קומפלט עם תקציב של 10000 ש"ח! נראה לכם קלי קלות, אבל ממש לא! אני אהיה חייב להתפשר רק ב-256 ר…
-
- 25 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
אני קונה GEFORCE4 TI4600 ואני צריך לדעת... :asthanos:
-
- 142 תגובות
- 15.1k צפיות
-