עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. נהרס לי כרטיס מסך ואני מחפש כרטיס עד 800 שקל!! אני לא משחק הרבה כל כך במחשב אבל על מה שחשבתי בינתיים זה x800 gto palit רציתי 6800 gs אבל אין במללאי.. 7600 gs גם חושב לקנות.. עקרונית מה הכי כדאי לקנות ב800 שקל .??

• 1 תגובה
    • 464 צפיות
  2. שלום ברצוני לקנות מסך 19' LCD המיועד לאפליקציות של עיבוד תמונה , כלומר חשוב לי החדות ואיכות התמונה בתמונות עליהם אני עובד. סדר גודל של תקציב 2200 שקל תודה מראש

• 3 תגובות
    • 464 צפיות
  3. Started by arm123,

אני מעדיף שיהיה אפשר לשנות גובה ולסובב את המסך בתודה מראש רן.

• 2 תגובות
    • 464 צפיות
  4. Started by ZenMaster,

חברה, מה המצב ? אני יודע שישנם כרטיסים גראפיים שתומכים ב-SLI הכוונה לכרטיסי QUADRO. ויש את הכרטיסים למשחקים סדרת ה-FX למינהם. אז ככה, האם אפשר לחבר בSLI כרטיס גראפי וכרטיס למשחקים או שחייב שני כרטיסים מאותו סוג ?? תודה מראש, - - - -

5. :jump:האם בשביל לבדוק האם כרטיס מסך חדש מסוג his x1950pro תקין זאת אומרת עובד יש צורך גם לחבר אותו לספק כוח עם חיבור ה 6 pin או שאפשר פשוט לחבר אותו לסלוט של ה pci-e ולהדליק את המחשב? אני שואל כי קניתי כרטיס כזה באיביי והוא מגיע ללא המתאם לספק כוח ,וביקשתי מגיסי שיבדוק אם הוא תקין אבל אני לא חושב שיש לו כזה מתאם.ויש לי 7 ימים להחזיר אותו אם הוא לא תקין :jump:

• 1 תגובה
    • 464 צפיות
  6. Started by nafrez,

סליחה על הבורות.. יש לי ספק רגיל מאייבורי לפני 4 שנים, אני חושב על להחליף כרטיס מסך יד שניה בסביבות ה-250-200 - זה התקציב שיש. ההצעות שיש בפורומים הן לכרטיסי 6600GT. השאלה היא אם יהיה עליי להחליף ספק או מאוררים או משהו אחר על מנת שהכל יפעל כשורה [ואני לא מעוניין להתעסק עם זה כל כך]. אגב - ה6600GT אמור להיות שקט, או שהוא נוטה להרעיש? תודה וסליחה על החובבניות..

• 1 תגובה
    • 464 צפיות
  7. Started by ofiruny,

קניתי מסך 22 אינצ' של סמסונג ולכן החלטתי לשדרג את הכרטיס מסך לכרטיס שהצפייה במסך תהיה מקסימלית בהתאם למחשב, הידע שלי הינו בסיסי במחשבים וחומרה ככל ולכן אשמח לעזרה מחברי הפורום, אני רוצה לשפר את הכרטיס מסך לכרטיס שכולל יציאת DVI וגם שתומך במחשב הדיי ישן שלי, פנטיום 4 1.4 לוח אם 400 מגה הרץ, 384 זכרון פנימי של RDRAM (64+64+128+128) מופיע לי בתוכנת האברסט שה-SUPPORTED AGP SPEEDS הוא 4 2 ו-1 והנוכחי הוא 4, לא הבנתי אם הלוח אם תומך עד 4 או שספציפי הכרטיס מסך כרגע הינו 4, דרך אגב הכרטיס מסך הנוכחי GEFORCE 100/200 64 RAM. אשמח לכל הצעה שהיא, ואם חסר נתונים בכדי להחליט איזה כרטיס מתאים, אוסיף. אני מעדיף משהו בסדרת הג'יפורס אך אשמח לעוד הצעות. ראיתי שאולי הג'יפורס 5500 מתאים, ואם …

• 0 תגובות
    • 464 צפיות
  8. כמו שכתוב בנושא אבקש המלצה לכרטיס שכזה שיעבוד על מחשב עם מעבד AMD Athlon 1.1Ghz 383MB ddr, motherboard with agp x4 הכרטיס בסך הכל צריך להוציא בצורה המיטבית - באופן יחסי כמובן - את התמונה הטובה ביותר לטלוויזיה (S-VIDEO) התקציב לא מחייב - פשוט להבנתי כרטיסים ישנים כל כך לא אמורים לעלות כל כך הרבה. נ.ב כיום יש לי geforce 2 mx with tv out שאני לא מרוצה מהביצועים שלו בטלוויזיה. תודה מראש !

• 4 תגובות
    • 463 צפיות
  9. Started by Dreamflight,

הרכבנו בחנות מחשבים מפרט והחלטתי ללכת על כרטיס המסך Radoen X1950Pro - שמעתי שהוא מצוין. הבעיה היא שלחננות אזל המלאי שלו, וגם של X1950XT (שזהה לו בביצועים פחות או יותר). לכן, המוכר המליץ לנו על 2600XT אבל חשבתי להתייעץ איתכם לפני... אז המפרט של המחשב החדש הוא מעבד Intel Duo Core 2.4 וראמ של 2 ג'יגה... הייתי רוצה שהכרטיס יריץ לי את ביושוק למשל (שהוא משחק חדש שדורש כרטיס מסך חזק) על הגדרות די גבוהות... האם ה2600XT הוא תחליף טוב מספיק לX1950Pro?

• 3 תגובות
    • 463 צפיות
  10. שלום חברה, רכשתי לפני כמה ימים את ה PVR-150 MCE ונתקלתי בכתמה בעיות. 1. בזמן הקלטה\צפיה במסך קטן אני רואה את המסך הבא: איך אני מעיף אותו? הוא חוזר כל 8 שניות... 2. איזה תכנה, חוץ מה WINTV ניתנת להקלטה דרך הכרטיס? אני רוצה תכנה שאפשר יהיה להגדיר שם זמן הקלטה לדוגמא, מעכשיו עוד עוד שעה. תודה לעוזרים, שנה טובה ומאושרת

• 3 תגובות
    • 463 צפיות
  11. Started by dror_gh,

שלום לכולם קיבלתי היום את ה-radeon hd2900pro של gecube כל התוכנות מזהות את הכרטיס כ-XT במקום PRO ודבר שני בתוכנה של ATI המהירות של הליבה היא 507 (במקום 600 ) והמהירות של הזיכרון היא 517 (במקום 1600 ) מישהו יודע למה . ואיזה תוכנה יש כדי לבדוק את המהירויות של הכרטיס תודה

12. חיברתי מצלמה וידאו רגילה ביתית לכבל שקיבלתי עם הכרטיס איפה האפשרות ליראות את הוידאו ?

• 0 תגובות
    • 463 צפיות
  13. Started by TalSr,

שלום לכולם, רכשתי היום טלוויזית LCD של שארפ מדגם LC32SA1 וכאשר אני מחבר אותה למחשב אני רואה בשחור לבן, מיהו יכול להסביר מה לעשות כדי לשנות את זה לצבע? יש לי כרטיס מסך ATI READON X1550

• 2 תגובות
    • 463 צפיות
  14. יש לי אוסף קלטות חשוב מאוד ואני חייב להעתיק אותם לCD או DVD כמה שיותר מהר, ??? אני חייב שההקלטה תהיה באייכות הטובה ביותר וכמובן כנ"ל לגבי האייכות SOUND, בידוע לי שמן הסתם מדובר ברכישות שנעות מתחום ה- 400ש"ח ומעלה... אודה על כל עזרה והמלצה. בתודה רבה 123HAIM10

• 1 תגובה
    • 463 צפיות
  15. Started by omermiz,

ש לי כרטיס X1950Pro 256MB של MSI בבקשהההה עזרההה!!! חיברתי את ה XBOX שלי לכרטיס מסך ואין לי מושג איך לצפות בזה וזה מעצבן אותי!! זה הכבל שחיברתי איתו : http://img249.imageshack.us/img249/3579/p1180006ym1.jpg וזה המחובר: http://img441.imageshack.us/img441/73/p1180011vw2.jpg ופה הקפתי את החיבור באדום http://img401.imageshack.us/img401/4462/p1180013hp9.jpg בבקשה עזרההההההה!! תודה לעוזרים!!

• 3 תגובות
    • 463 צפיות
  16. Started by hackermeir,

אני מקווה שפה זה המקום לשאול את זה. זה המפרט שלי: Intel Core 2 Duo E6300 1.86GHz 2Mb Box GIGABYTE GA-945P-S3 CONROE READY G.Skill DDR2 800MHZ DUAL CHANNEL 1024MB 5-5-5-15 WD 250GB 7200RPM 16MB SATAII GIGABYTE GeForce 7300GT 256MB PCI-E PIONEER DVDR DVR111D BLACK/WHITE COMPUCASE 6C60 BLACK 300W ART האם המפרט מנוצל עד הסוף או שהתוצאה נמוכה ממה שצריך להיות? הערה: הדריבר של הכרטיס מסך הוא גרסא לא הכי חדשה אם אני לא טועה זה 91.47 מפני ששמעתי שבגרסא החדשה יש באגים במשחקים מסוימים. האם בגלל שהדריבר לא הכי מעודכן אז התוצאה תהיה יותר נמוכה? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 463 צפיות
  17. Started by beekiller,

לא ברור לי מה בדיוק האורך של 8800 מספר אנשים טוענים שהוא לא מתאים למארז של סופרנו ולא ייכנס מצד שני ראיתי משהוא שקנה 8800 ומכניס אותו למארז HEC רגיל. האם משהוא יודע האם באמת יש בעית תאימות עם טרמלטייק סופרנו?

18. Started by uriya,

כשאני רוצה לראות טלוויזיה דרך המחשב שלי אני מפעיל את התוכנה שקיבלתי עם הכרטיס שלי (intex) אך השידור שאני מקבל הינו "דפוק" כי אני רואה רק שידור רק סגול וירוק..... אך כשאני מפעיל את התוכנה של כרטיס המסך שלי ,של nvidia ומכוון את ברירת המחדל של פלט שידור הטלוויזיה אז הצפיה נעשית שוב בצבעים הנורמליים אך אני מקבל היבהוב מעצבן בצד המסך, וכשאני מכבה את התוכנה של כרטיס המסך ומדליק שוב את שידור כרטיס הטלוויזיה הבעיה חוזרת על עצמה, שוב יש לי קליטה של ירוק וסגול.... מה עושים? אוריה

• 0 תגובות
    • 463 צפיות
  19. התקציב שלי הוא עד 500 שקל הנה כרטיס שנראה לי טוב מאוד אבל אני לא יודע אם אני יכול לחבר אליו את ההמיר שלי של YES... בבקשה תעזרו לי עם זה... http://adscomp.co.il/he/product_h.php?idn=3808

• 0 תגובות
    • 463 צפיות
  20. הכרטיס שבחרתי למחשב שלי (שיריץ גם משחקים) הוא :LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8800GTS TDH 640MB GDDR3 - DX10 - RETAIL. המליצו לי על כרטיס מסך אחר שייתן ביצועים עדיפים והוא: XFX 8800GTS 640Mb XXX Edition. הכרטיס השני יקר יותר מהראשון. האם המאמץ (הכספי) שווה ? תודה

• 2 תגובות
    • 463 צפיות
  21. שלום חברה, איזה כרטיס טלוויזיה תוכלו להמליץ לי בטווח של עד 550ש"ח שיעודו להקלטה מוידאו+טלוויזיה באיכות גבוהה [מומלץ שיתמוך כבר ב HD]. תודה רבה מראש, יאן.

• 0 תגובות
    • 463 צפיות
  22. אני מחפש ביקורות על הכרטיס מסך הנל... וכמובן מה דעתכם על הכרטיס והקירור שלו? שמעתי Sparkle לא רעים אבל אני ממש מעוניין בחוות עת ובביקורות... והמחיר ¤ 1,958 שווה לכרטיס לא?

• 1 תגובה
    • 463 צפיות
  23. Started by Oranili,

יש לי מחשב ישן שמתי בו GEFORCE FX INNO3D 5200! יש לו יציאת TVOUT הכבל של הSVIDEO שלי לא מתחבר לשם .. איזה כבל אני צריך בשביל TVOUT? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 463 צפיות
  24. Started by ofir19,

קניתי אותו לפני חודש באותו יום הרצתי אותו על 3dmark05 הוא נתן לי 6000 היום החלפתי מארז וספק של ריידמקס באותו הספק הספק הפעלתי את ה-3dmark05 וקבלתי 5700 ירידה של 300 נקודות משמעותיות במשחק....יש לציין שהמחשב עבר פירמוט בגלל שהחלפתי את הארד דיסק 80 גיגה ל250 גיגה שהוא מהיר יותר...איך זה יכול להיות

• 3 תגובות
    • 463 צפיות
  25. Started by eliemail,

שלום רב בניתי לי מפרט שכנראה אקנה, אני מעוניין לצרץ לו כרטיס מסך הכי טוב שיש בתקציב של עד 500 ש"ח, אני לא פריק של משחקים ,אני משחק לפעמים משחקי רשת כגון: Counter Strike / Americas Army / MuOnline / Sims 2 צירפתי את המפרט לכל מקרה, ודרך אגב אני לא עושה OC אם זה קשור איך שהוא, תודה. מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.2GHz(E4500) 800MHz/FSB 2MB - BOX אחריות: ללא הגבלת זמן מחיר: ¤638 לוח אם: GIGABYTE GA-P31-DS3L אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤473 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤384 צורב DVD: LG DVDRW GSA-H62N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA אחריות: שנתיים. מחיר: ¤181 זיכרון: CORSAIR 2048MB (1024MB X2) DDR2 667MHz VALUE DUAL CHAN…

• 0 תגובות
    • 463 צפיות

דיונים חדשים בפורומים