עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by kashatxx,

שלום למומחי הפורום! מספר שאלות בקשר לכרטיסי המסך שבכותרת: 1. האם קיים הבדל בין שתי הדגמים הללו: http://www.skypc.co.il/pl_product~32155~8~0.htm http://www.skypc.co.il/pl_product~32134~8~0.htm 2. האם יש הבדל בביצועים בין כרטיס מהנ"ל עם 512 מגה או 1024 מגה? כי למשל את ה-8800 אפשר לקנות בהבדל של 200 שקל עם כפול זיכרון, השאלה האם זה שווה את ה200 שקל? 3. הספק שלי בן שנתיים בערך האם אני אצטרך לשדרג אותו? מה אני צריך לבדוק בשביל לדעת אם הוא יסחוב את אחד מהכרטיסים הנ"ל? במידה ויש צורך אני מוסיף את המפרט שלי: מעבד AMD athlon 64bit 3000+ זיכרון 1 ג'יגה (512X2) הארד דיסק 160 ג'יגה ווסטרן דיג'יטל כרטיס מסך נוכחי 6600 של NVIDIA עם 128 מגה שאני מת להחליף!! :jump: וווינדוס…

• 2 תגובות
    • 523 צפיות
  2. Started by sos,

שלום לכולם, אני צריך בבקשה שתעזרו לי בבחירת מסך למחשב. המסך הוא בעיקר למשחקים,סרטים,ושעות עבודה ממושכות על המחשב (הדברים הרגילים...). חשבתי ללכת בכיוון של מסכי LG ,אבל אני פתוח להצעות. התקציב הוא עד 2000 ש''ח. תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 523 צפיות
  3. Started by TZ,

בס"ד שלום יש לי שאלה האם חיבור S-VIDEO בכרטיס מסך יכול לשמש לי באיזו דרך להעברת צילום וידאו למחשב ? בתודה TZ

• 4 תגובות
    • 523 צפיות
  4. Started by shai7654,

הבעיה שלי שנראה לי לא שמתי את הכרטיס כמן שצריך השאלה שלי יש לי שני חיבורים בכרטיס שמתחברים לספק כח זה משנה איך אני מחבר אותם לספק באיזשהי צורה?

• 1 תגובה
    • 523 צפיות
  5. יש לי ויסטה ואני רואה שחור לבן אני לא מוצא את הקונטרול פאנל של הכרטיס מסך תודה מראש לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 523 צפיות
  6. עד להתקנת הדרייבר החדש של הקטאליסט החדש 6.6 יכולתי לראות את טמפ' הכרטיס ליד השעון למטה וגם במהלך המשחק, עכשיו משום מה אני פשוט לא רואה את הטמפ' יש משהו נוסף בהגדרות שצריך לעשות ?

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  7. Started by PigMaster,

קיבלתי את הכרטיס הנ"ל: Palit Gforce 7600 Gt AGP http://www.palit.biz/en/products/nv_agp_7600GT.htm כשאני מנסה לחבר אותו (במקום ה Gforce 4 mx 400 הישן שלי...) המסך לא משדר כלום. זה לא שהוא לא מקבל אות, כי לא מופיע הסמל של הכאבל או משהו כזה, אלא כאילו המחשב כבוי (הנורה של המסך מהבהבת, כאילו המחשב כבוי) למרות שהמחשב עצמו עובד (הכל עובד כרגיל חוץ מזה שלא רואים כלום במסך). בהתחלה חשבתי שזה הספק (380V במקור לפחות...לא יודע מה הוא מייצר אחרי שנתיים). באמת שאין לי מושג ואין לי יותר מדי כסף. יש פה למישהו מושג? בבסיס, המחשב שלי הוא P4 2.4 Ghz, 512 DDr עם XP Home. אני לא חושב שזה עניין של דרייברים, כי המחשב לא מראה אפילו את המסך של הביוס, שזה בסיסי ולא קשור להתקנים, ובגלל זה אני חוש…

• 1 תגובה
    • 523 צפיות
  8. טוב אז ככה אני רוצה לקנות מחשב חדש ולהשאר עם המסך הישן....Hitachi CM610 כן אני יודע שהוא ישן...אבל לא הבנתי מה המסך עוזר בביצועים..דרך אגב המחשב למשחקים! טוז אז ככה אני ירצה מחשב מבוסס AMD עם לוח NF4-U ו-6600GT האם תהיה בעיה של חיבור המסך למחשב החדש?

• 2 תגובות
    • 523 צפיות
  9. Started by Oranili,

יש לי מחשב ישן שמתי בו GEFORCE FX INNO3D 5200! יש לו יציאת TVOUT הכבל של הSVIDEO שלי לא מתחבר לשם .. איזה כבל אני צריך בשביל TVOUT? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  10. Started by goldiga,

הציעו לי אותו כחלק ממפרט של מחשב לתוכנות תלת מימד ומשחקים ב1000 שקל, לקחת ?

• 5 תגובות
    • 523 צפיות
  11. Started by p-o-i,

למישהו פה יש GEFORCE FX5200 של ASUS????? אם כן אתם יכולים לשלוח לי עותק של הביוס שלכם...אני חייב לשחזר את הביוס שלי למקורי כי הקרור שפעם היה לי עליו כבר לא נימצא אז אני חייב ברויה טונר תמיד להוריד את הקלוקים...אז בבקשה יש למישהו??

• 2 תגובות
    • 523 צפיות
  12. Started by yanir1,

הוא טוב? ואיך הוא באובר קלוק?

• 1 תגובה
    • 523 צפיות
  13. Started by yoni1234,

שלום אני הולך לקנות כרטיס מסך חדש ואני לא יודע מה כדי לי לבחור שיעבוד הכי טוב שאפשר במשחקים. האופציות הם : 1.readon 9600XT 256 MB או 2.Geforce 6600 256 MB ( הרגיל) מה אתם הייתם לוקחים ואשמח גם להסבר. תודה

• 2 תגובות
    • 523 צפיות
  14. קניתי היום את המחשב הבא: MIDI ATX Foxconn (TLA002) 300W מארז GIGABYTE M55P-S3G (6150-AM2) PCX+L1G+SA2 לוח אם AMD Athlon 64bit DUAL CORE 3800 (AM2) מעבד AMD Athlon 64BIT s-AM2 מאורר ל WD 250Gb 7200rpm 16Mb SATA2 (KS-3yw) ד.קשיח TWINMOS DDR2 1Gb 667MHz PC5300 O זכרון * 2 WINDOWS VISTA - HOME Basic Heb מערכת הפעלה LITEON 17" LCD R17AAS (8ms) מסך+רמקולים שאלתי היא האם הכרטיס מסך שעל לוח האם מספיק כדי להריץ את ויסטה 64 הום פרימיום (את האפקטים של מע' ההפלעה הזאת) בצורה טובה ? ואם לא לאיזה כרטיס מסך מינימלי אני זקוק ע"מ שהיא תעבוד כמו שצריך?

• 7 תגובות
    • 523 צפיות
  15. עזרתי לחבר להרכיב מערכת עם core duo 6600 גיגה זכרון kingston HYPERX וכ.מסך asus 7950GT 512 והציון שקיבלתי מה3DMARK במצב deufalt הוא 2060, זה הגיוני ?

• 3 תגובות
    • 523 צפיות
  16. Started by reactor,

אני חושב שאמור להיות כאן תדבר הזה שמודד טמפרטורה אבל משום מה אין אותו אולי יש לכם מושג למה?? או איך לעשות שיהיה אותן??

• 2 תגובות
    • 523 צפיות
  17. Started by bluz,

דרייברים ספיציפים לכרטיס X1950 PRO שברשותי, גירסא 6.1 (או 6.2, לא זוכר) או דרייברים כלליים של ATI, גירסא 7.4? או שזה לא קשור, ושניהם עובדים ביחד?

• 2 תגובות
    • 523 צפיות
  18. ?Galaxy? - ?6600 256MB TV, DVI, AGP? 516 שח או INNOVISION GFORCE FX66000 256MB AGPX8 528 שח

• 4 תגובות
    • 523 צפיות
  19. Started by Raped,

שמעו חברה יש לי 8800GT 512 MB OC2 של BFG עכשיו הוא אצלי כבר יומיים התחילה לי בעיה פתאום יש לי נקודות ירוקות במשחק והמשחק נהיה שחור אני פותח תמארז לא יכולתי לגעת בכרטיס הוא חם כל כך כמו לא יודע מה והוא חדש מה יכולה להיות הבעיה? המעבד שלי עובד של 30 מעלות אין לי בעיות של חום במחשב

• 3 תגובות
    • 523 צפיות
  20. Started by shloosh,

תקציב 1900 ש"ח הדרישות: סרטים,עבודה ממושכת בווינדוס,אינטרנט. עיצוב יפה-חשוב DVI 8ms-12ms חשובה לי איכות התמונה יותר מהמהירות לא משנה לי כל כך החברה. חשבתי על 730B 710T ויש גם כמה חדשים של lg ,אני לא זוכר את הדגמים

• 1 תגובה
    • 523 צפיות
  21. Started by egblue,

היי, יש לי DUAL MONITORS מחוברים, הכל היה בסדר עד שפירמטתי את המחשב והתקנתי אותו מחדש המחשב הקודם, שהותקן היה מחובר לו מסך אחד, ואז צורף השני, הפעם הWINDOWS הותקן כאשר שניהם מחוברים, המסך הראשי Sharp Aquos 32" והמסך השני DELL 17" הבעיה היא כזאת, שהמחשב מכבה את המסכים, שאני מדליק את המסך הראשי, לפעמים הוא לא מקבל סיגנל, ואילו ה17" כן מקבל אז אני רואה רק צד אחד. מה שעשיתי כדי לפתור את זה, פתחתי את ה DISPLAY PROPERTISE וגררתי אותו לחלון של ה17" ואז מתי שזה קורה, אני משנה את הרזולוציה במסך ה32" ועושה CANCEL, ככה זה מחזיר את התמונה. מה הסיבה לזה ואיך ניתן לפתור את זה? אם צריך עוד פרטים, אשמח לתת. thanks in advanced.

• 5 תגובות
    • 523 צפיות
  22. Started by shon,

אהלן!!! קניתי לפני ימים אחדים מסך חדש SONY SDM X73 17". אומרים שהמסך פצצה אבל יש לי שלוש בעיות: א) כואבות לי העיניים כשאני מסתכל עליו כאילו שהן יוצאות מהמקום!!! ב) בקופסא של המסך היה דיסק שנותן ADJUSMENTS ובפועל מתפריט של המסך עצומו הקטגוריה שהמליצו לי עליה לא קיימת!! ג) יש לי מין סוג של הילה שגורמת לכך שאותיות מסוימות פשוט נראות לא ברור חייב עזרה דחוף כי אני FULL מתוסכל מכל העסק הזה. אני גם צריך לדעת אם זה FUCK במסך או סתם כיוונים לא נכונים של הגדרות . נ.ב ניסיתי לשנות את קצב הריענון ורצולוציות בלי סוף וזה לא עזר תודה רבה רבה!!!

• 2 תגובות
    • 523 צפיות
  23. GeForce 8600GTS 512 או 8600GTS 256MB Superclocked

24. Started by johnmclaughlin,

אני קצת פחות מבין מרוב האנשים פה.. אז תסלחו לי.. הכרטיס קצת "שמן".. עם הקרור הזה שלו - silent pipe 2.. ועל הלוח יש מעט מאוד מקום איפה שהסלוט נמצא.. במיוחד לא לsli וכל מיני דברים בסגנון שאמרו לי שאפשר לחבר שתי כרטיסים וכד'... יש סיבה שאני צריך לדאוג שהכרטיס לא ישב כמו שצריך?..

25. היי, אני מתכנן לקנות את הכרטיס הנ"ל יחד עם מחשב חדש בחודש הבא. יש לי שתי שאלות קטנות שלא הצלחתי למצוא עליהן תשובה בשום מקום: 1. יש לי Windows XP Home Edition. הכרטיס מתאים ל-MCE, האם הוא יעבוד אצלי, או שהוא פועל רק תחת MCE? ומה לגבי ויסטה שאני שוקל לעבור אליה יחד עם המחשב החדש? 2. בביקורת שיש באתר הקולנוע הביתי על כרטיס דומה של Hauppauge , רשום שהכרטיס תומך בהעברת ערוצים דרך הבלסטר רק בחלק מהממירים של HOT. האם יש דרך לברר אם הממיר שלי, דוקסיס ADB 7200C (כמו המג'יק אבל לא מקליט) נתמך בכרטיס? כלומר, האם אוכל לראות ולהקליט במחשב את כל הערוצים שיש לי בכבלים, כולל הדיגיטלים והמוצפנים? אשמח לקבל תשובה, תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 523 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.