כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,973 דיונים בפורום זה
-
יש לי בכרטיס יציאת tv out אבל יש שם חיבור שהוא לא rca ולא svideo. אני יודע שב svideo יש 4 או 6 פינים אבל בחיבור שיש לי יש יותר כמו שאתם רואים בתמונה (התמונה באיכות ממש גרועה אם היא לא מספיק ברורה אז תגידו לי ואני כבר יפרק קצת את המחשב ויצלם מחדש). איזה חיבור זה ? ואיפה אני משיג כבל מתאים ? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 531 צפיות
-
-
שילשום קניתי את הכרטיס GIGABYTE 7600GS SILENT-PIPE ב700 שקל מנעה מחשבים לPCI-E הרצתי 3dmark05 והגעתי לתוצאה של 4059 בלי אוברקלוק והטמפ' במאמץ (לאחר ההרצה) היתה 66 מעלות ובמנוכה הטמפ' היא 54 http://img177.imageshack.us/my.php?image=1067dy2.jpg
-
- 1 תגובה
- 531 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לקנות כרטיס מסך של חברת Sapphire מהדגם Radeon 9600XT. אני יודע שזה כרטיס מדור ישן אך מבדיקה שעשיתי עם אותו כרטיס רק של ASUS התברר לי שהוא מספיק טוב בשבילי. את הכרטיס אני רוכש ב 300 ש"ח יד שנייה. מה שמפריע לי הוא שאין מספיק צלעות קירור ביחס לזה של ASUS ורציתי את חוות דעתכם בקשר לאמינות של הכרטיס והיכולת שלו לעמוד ב OC. ובכלל מה אתם אומרים על הרכישה. תודה, אופיר
-
- 1 תגובה
- 531 צפיות
-
-
יש תוכנה כזאת שמראה את כמות הפריימים כשאתה משחק בזמן אמת?!....ראיתי פעם איפה שהו ברשת כמו שעון קטן כזה שהראה את הכמות פריימים בשנייה מישהו יכול לתת לי?
-
- 2 תגובות
- 531 צפיות
-
-
איזה פילטרים עלי להפעיל ועל כמה (יש לי TRAY TOOL), בכלל מה עלי לשנות בתוכנה?
-
- 3 תגובות
- 531 צפיות
-
-
לכרטיס המסך הזה יש תוכנה שמאפשרת "לשחק" עם האפשרויות שלה. על מנת לחבר מכשיר,התוכנה איתרה את המכשיר,וכדי לראות שמתי את המכשיר כ-primary. עכשיו כשהמכשב דולק,אני לא יכול לראות תוכנות פועלות,למעט windows explorer. כשהפעלתי crysis,ראיתי שהתוכנה נמצאת מעבר לצד ימין,כך שרואים רק את הקצה השמאלי שלה.כך שאני מניח שהתוכנות נמצאות גם מעבר לצד ימים של המסך,מפני שכאני מפעיל תוכנה המחשב מתנהג כרגיל,חוץ מלהראות אותה.
-
- 2 תגובות
- 531 צפיות
-
-
כשאני ההגדרות של המשחק Battlefield 2, יש לי אפשרות לבחור רק ב-60 hertz. וגם בהגדרות מסך של win xp כתוב שרק 60 נתמך. האם יש דרך לשחק במשחק בכל זאת בתדר יותר גבוהה? תודה,
-
- 2 תגובות
- 531 צפיות
-
-
למי שיש 2 מערכות הפעלה כמוני ויכול לבדוק את זה על ידי run:/regedit:/dxdiag יראה ויווכח שבווינדוס 98 פשוט הקוביה של הdirectx טסה לעומת windows xp ואין לי מושג למה זה וזה לא קשור לכרטיס מסך או למסך או לדרייבר אלא רק למערכת ההפעלה וזה מעצבן שאי אפשר לשחק משחקים בwindows xpולהנות מהם כמו שאפשר להנות מהם בווינדוס 98 .אם מישהו יודע על איזה Patch לXP או משהו אני אשמח אם הוא ישתף אותי בידע שלו כי אני עובר כל הזמן ממערכת הפעלה אחת לשניה ומשנה נתונים בביוס בשביל לשחק בווינדוס 98 ועובר מהרד דיסק 1 להרד דיסק 2, לכן הייתי מעדיף לפרמט את ההרד דיסק השני שלי עם ווינדוס 98 ולהתקין רק xp [אם יש איזה Patch או משהו לXP כמובן] .אשמח מאוד אם מישהו יודע על מה אני מדבר ומכיר פיתרון לכך כי ההבדלי…
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
יש לי בעיה ממש מוזרה עם הכרטיס מסך הזה.. עד לפני יומיים הייתי משתמש בו עם שני חיבורים - 1. VGA - מחובר למסך הרגיל של המחשב 2. S-VIDEO - מחובר לטלויזיה. קניתי טלויזיה חדשה שתתומכת בHD, ואיתה כבל DVI-HDMI מלפני יומיים אני משתמש בכרטיס מסך עם שני חיבורים - 1. VGA - למסך הרגיל 2. DVI-HDMI - לטלויזיה החדשה. *כבל הS-VIDEO לא מחובר בכלל לכרטיס. הבעיה היא שכל פעם שאני מפעיל מחדש את המחשב, ברגע שהוא מגיע למסך הפתיחה של הWINDOWS, הוא מזהה לי כביכול את חיבור הS-VIDEO (שכבר לא פעיל) בתור החיבור הראשי, ובעצם מראה לי מסך שחור על המסך מחשב הרגיל עד שאני מחבר מחדש את כבל הS-VIDEO ומתחבר לוינדוס, ואז הוא מראה לי את מסך המחשב הרגיל בתור מסך נילווה (מראה לי רק את הרקע של שולחן העבודה). דב…
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
שלום, רציתי לברר איך הכרטיס x800XL 256MB? האם הוא טוב? האם בעזרתו (ומחשב athlon 3200, 1 giga memory) אפשר להריץ משחקים באיכות גבוהה? תודה
-
- 6 תגובות
- 531 צפיות
-
-
היי, היה לי מסך lg l1800p http://www.superwarehouse.com/LG_L1800P_18_LCD_Monitor/L1800P/ps/41708 http://www.ciao.co.uk/Productinformation/LG_L1800P__5394531 שהתקלקל ועקב סיפור ארוך עם חברת באג אמרו לי כי יפצו אותי ואני אקבל מסך lg1920 http://www.pcnow.co.il/product.asp?productid=6839 השאלה עם המסך החדש לא נופל מהמסך הישן - אני לא מתמצא במפרטים הטכניים כדי לראות את ההבדלים.. אשמח אם מישהו יוכל להשוות ולהגיד לי מה ההבדל ומה עדיף בתודה, FiremanFpG
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
בקטגוריית הגיימר ההמוצע רשמתם שהATI Radeon X1600 PRO הוא המשתלם ביותר. אבל נתתם לו כוכב.
-
- 2 תגובות
- 531 צפיות
-
-
בשבוע שעבר קיבלתי כרטיס radeon 9550 עם tv out של s-video וקיבלתי מתאם שמעביר את היציאה הזאת לrc. עכשיו ככה, יש לי טלוויזיה ישנה ויש צורך בכבל scart אזא הלכתי לקנות כבל שבצד אחד שלו יש scart ובצד השני שלו 6 חוטים של rca. חיברתי את הכבל לטלוויזיה ולכרטיס מסך הבנתי שצריך לחבר את הצהוב ויש שם שני צהובים, ניסיתי את שניהם וכלום לא עובד. שמדליקים רואים שלג וכשמעבירים למצב av רואים מסך שחור. עכשיו קראתי מדריכים והכל ושם מוסבר שצריך להגדיר את הכרטיס מסך או משהו בצורה הזאת כמו בתמונות הבאות http://uploaded.fresh.co.il/2004/09/06/800480.jpg http://uploaded.fresh.co.il/2004/09/06/963597.jpg הבעיה היא שאחרי שאני לוחץ על Advanced אין לי את כל האפשרויות (הכרטיסיות) האלה והנה תצלום מסך ש…
-
- 1 תגובה
- 531 צפיות
-
-
קודם כל, האם 9600GT תומך בFULLHD? ואם יש לי מערך SLI של 2 כרטיסי 9600GT, האם זה ישפיע על איכות הווידאו? ושאלה אחרונה (וקצת מטומטמת), לאן אני מחבר את הכבל של המסך אם יש לי מערך SLI? זה משנה לאיזה כרטיס אני יחבר אותו או שיש איזה חיבור מיוחד? תודה מראש, גיל
-
- 2 תגובות
- 531 צפיות
-
-
שלום לכולם כתבתי בעבר הודעה בקשר לזה שאני מחפש מסך משחב מקצועי ואיכותי לצרכי וידאו ותלת. קיבלתי המלצה על samsung 997mb האם יש למישהו מושג איך המסך הזה ? ואם הוא יספק את דרישותי תודה
-
- 2 תגובות
- 531 צפיות
-
-
היי, רציתי לדעת עבור הכרטיס Leadtek GeForce 8800GTS 640mb להוריד את הדרייבר מהאתר של nVidia או מהאתר של Leadtek? באתר nVidia הם מציעים דרייבר כללי לגרסת ג'יפורס 8 בעוד שבאתר של Leadtek ספציפית את 8800GTS. אז מה להתקין?
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
שלום, משהו יודע איפה אפשר למצוא REVIEW על GF6800 של FORSA (GIL) ואיך ה 6800 של MSI מול ה6800 של LEADTEK יש הבדל חוץ מקירור ? תודה נ.ב הנה קישור לאתר בית ולכרטיס הספציפי של FORSA http://www.geniman.com.hk/geforce6800_agp.htm
-
- 1 תגובה
- 531 צפיות
-
-
אוקיי... מפרט מהיר.... Intel Pantium 4 1.5 Ghz 512 MB DDR 80GB 7200RPM אבל.... Geforce 2 MX 200 - כרטיס מסך שאני נשבע שאני הולך לשרוף אותו על הכיריים הקרובים... אז ככה.. כדי שהמחשב שלי יתפקד נורמלית + שאני יוכל לשחק משחקי מחשב בקצב של יותר מפריים לשנייה אני צריך כרטיס מסך טוב... עכשיו עוד מגבלה זה תקציב... עד 800 ש"ח גג :'( אז לסיכום... מישהו יכול למצוא לי את הכרטיס מסך הטוב ביותר שאפשר לקנות עד 800 שקל?? תתרמו את עזרתכם להצלת מחשב נואש...
-
- 2 תגובות
- 531 צפיות
-
-
אז ככה... קניתי את GEFORCE 6200TD חיברתי את זה למחשב בהצלחה, והתקנתי מה שנתנו בדיסק שבא עם התוכנה, לפי ההוראות. אך כמה שניסיתי, התקנתי מחדש, מחקתי, עידכנתי, המשחקים לא עובדים. זה כאילו הכרטיס נקלט בהצלחה ובמאפיינים זה נראה כאילו הכל בסדר והכרטיס מסך מחובר ונקלט והכל, אבל הוא לא. המשחקים לא עובדים. אני לא חושב שזה בגלל שהמחשב שלי עד כדי כך גרוע. שמתי לב שבמקום 6200TD כתוב A6200 לויודע אם זה משנה... אז יש לכם עצות? אני ממש נואש וחסר סבלנות...
-
- 6 תגובות
- 531 צפיות
-
-
עכשיו אני עם האומגה שמתבססת על ה 6.3 ורצית לדעת איזה דרייברים עדיפים יותר הקטאליסט של ATI או האומגה? האם ישנו אתר שמשווה ביצועים של משחקים לגבי שני הדרייברים האלו? אודה להתיחסותיכם לגבי הדרייברים בלבד ללא התוספות מכיוון שאני משתמש גם ב ATI TRAY TOOLS .
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
ניסיתי להתקין את הדרייבר החדש של CATALYST 6.7, הכל הלך טוב ובסיום ההתקנה הוא ביקש להפעיל את המחשב מחדש כשהפעלתי מחדש כלום לא קורה ובמאפיינים אני לא רואה את הדרייברים של הATI ניסיתי גירסא אחרת גם (6.3) ואותו דבר איפה הבעיה? יש לי רדאון 9600XT ד"א
-
- 1 תגובה
- 531 צפיות
-
-
חברה איך סוג של כבל אני צריך כדי לחבר את המחשב שלי לטלוויזיה?
-
- 6 תגובות
- 531 צפיות
-
-
שלום! יש לי T42 IBM ואני ממש צריך לנקות את המסך. השאלה היא איך? האם זה מסך LCD לכל דבר, או שיש משהו מיוחד? כשאני חושב על זה, אני לא יודע לנקות גם מסך LCD, כי כל המסכים בבית הם CRT. תודה!
-
- 2 תגובות
- 531 צפיות
-
-
סליחה על הבורות.. יש לי ספק רגיל מאייבורי לפני 4 שנים, אני חושב על להחליף כרטיס מסך יד שניה בסביבות ה-250-200 - זה התקציב שיש. ההצעות שיש בפורומים הן לכרטיסי 6600GT. השאלה היא אם יהיה עליי להחליף ספק או מאוררים או משהו אחר על מנת שהכל יפעל כשורה [ואני לא מעוניין להתעסק עם זה כל כך]. אגב - ה6600GT אמור להיות שקט, או שהוא נוטה להרעיש? תודה וסליחה על החובבניות..
-
- 1 תגובה
- 531 צפיות
-
-
-------------------------------------------------------------------------------- שלום לכולם, אחרי עזרה רבה מכולם קנייתי בסוף את ה ATI1950PRO אבל הוא רושם לי הודעת שגיאה. "CLI APPLICATION COMMAND LINE INTERFACE נתקל בבעיה ועליו להיסגר ץ אנו מתנצלים על אי הנוחות." איפה שקניתי שם התקינו לי את הדרברים וניסית להתקין את הדרברים שוב אבל זה לא עזר. הודה לכם אם תוכלו לעזר לי
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-