כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,985 דיונים בפורום זה
-
איך הכרטיס מסך PowerColor HD 3850 256MB GDDR3 החדש שיצא היום? טוב יותר מ X1950XT? מ 8800GT? איך הוא מבחינת מידות?< תודה.
-
- 3 תגובות
- 563 צפיות
-
-
קיבלתי את הכרטיס הנ"ל: Palit Gforce 7600 Gt AGP http://www.palit.biz/en/products/nv_agp_7600GT.htm כשאני מנסה לחבר אותו (במקום ה Gforce 4 mx 400 הישן שלי...) המסך לא משדר כלום. זה לא שהוא לא מקבל אות, כי לא מופיע הסמל של הכאבל או משהו כזה, אלא כאילו המחשב כבוי (הנורה של המסך מהבהבת, כאילו המחשב כבוי) למרות שהמחשב עצמו עובד (הכל עובד כרגיל חוץ מזה שלא רואים כלום במסך). בהתחלה חשבתי שזה הספק (380V במקור לפחות...לא יודע מה הוא מייצר אחרי שנתיים). באמת שאין לי מושג ואין לי יותר מדי כסף. יש פה למישהו מושג? בבסיס, המחשב שלי הוא P4 2.4 Ghz, 512 DDr עם XP Home. אני לא חושב שזה עניין של דרייברים, כי המחשב לא מראה אפילו את המסך של הביוס, שזה בסיסי ולא קשור להתקנים, ובגלל זה אני חוש…
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך המלצה לכרטיס מסך עד 600 ש"ח גג ולא שקל יותר למשחקים כבדים וחדשים תודה
-
- 2 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי נייד של HP 6160 יש לו כרטיס מסך של NIVIDIA GO7400 שאלתי היא כך יש למחשב חיבור S- VIDEO והצלחתי לחבר את הנייד לטלוזיה שלי בחיבור זה על מצב של בחירה 2 צגים ואז הוא עושה העתקה לטלוזיה מהנייד משום מה אני לא מצליח לעשות זאת יותר ניסיתי ב3 טלוזיות אחרות ועדיין הבעיה קיימת ושאני מחבר את הDVD לטלוזיה אין בעיה בחיבור הנ"ל ניסיתי לשחק קצת בהגדרות אם שינתי משהו ולא מצאתי השאלה אם תוכלו לכוון אותי אן להסביר לי את הבעיה כמו כן שאני עושה זאת הוא מראה כאילו הוא במצב אבל בטלוזיה מסך שחור
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שלום, יש לי את המסך MAG 996Fs וכאשר אני שם את ההגדרות באיזה שהו משחק על רזולוצייה 1600X1200 אז הקצוות בצדדים לא יישרים ואני לא מצליח ליישר את זה עם הפאנל, ברזולוצייה 1024X768 זה מראה את זה יישר, הייתי רוצה להראות לכם תצלום אבל בתצלום זה מראה את זה יישר מישהו יודע מה הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 563 צפיות
-
-
אני מצטער שאני לא מריץ חיפוש שאולי אפילו בדפים הראשונים של הפורום יכל לפתור לי את הבעיה, אני פשוט עכשיו חזרתי מהעבודה ואני ממש ממהר וצריך להזמין את הכרטיס כבר מחר... הכרטיס הוא למחשב שאני לא בטוח אם יש בו AGP או PCI-E אז תציעו בבקשה כרטיס לכל אחת מהאופציות בתקציב של 600-650 ש"ח ואם השיפור בביצועים מצדיק להוסיף, אז אפשר לחרוג ל700... הכרטיס מיועד למשחקים.. אני יודע שבתקציב הזה הוא לא יהיה הכי "סוס" שאפשר אבל אני צריך את המקסימום לתקציב... תודה רבה לעוזרים!!
-
- 3 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שידרגתי את המחשב שלי (לאחר קריסה טוטאלית), ויש לי לוח אם של אסוס, עם כרטיס מסך מובנה של Intel® Extreme Graphics 2. מולו, ישלי את אחד הדברים היחידים ששרדו מלפני השדרוג, וזה כרטיס מסך radeon 9250 128MB. רציתי לדעת אם יש איזשהו מצב שהכרטיס המובנה יותר חזק מזה שיש לי, ואם שווה לחבר אליו את המסך? תודה :]
-
- 3 תגובות
- 563 צפיות
-
-
אהלן, לאחרונה הכרטיס מסך שלי לא מזהה את הטלוויזיה (אחרי שאני מכריח אותו לזהות הוא רושם TV לא מוכר). הסרתי והתקנתי את הDRIVER . אני כמעט בטוח שזוהיא לא בעייה בחומרה. מישהו יכול לעזור בבקשה תודה
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
לפני שפרמטתי הצלחתי להתקין עכשיו אני בא מנסה להתקין את זה עושה soft mode ואחרי היתחול הוא אומר לי no ati dvice ? למה יש לי רידון 9700 פרו עובדה צלחתי להפעיל את זה פעם אחת
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
הבנתי שה HTPC מיוחד בכך שהוא מעוצב יפה, ושקט יחסית, אבל מה חשוב שיהיה בו כדי שהוא יוכל להתחבר לטלויזיה שבסלון, יוכל לנגן סרטים, מוזיקה, תמונות וכו' - שיוצגו על הטלויזיה בסלון ?
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
-
אני חייב להתייעץ בימים הקרובים אני הולך לקנות כרטיס מסך עכשיו התקציב שלי הוא ש"ח 1200-1300 מקס' עכשיו מצד אחד יש את חבר של אבא שלי שיכול לסדר לי X1950XT 512MB ב-1200 ש"ח 200 שקל יותר זול משאר השוק בארץ לכרטיס הספציפי הזה... האם יש עוד אפשרויות? (יותר שוות או משתלמות...?) ואיפה אפשר להשיג את ה-X1950 CF הוא נכחד מהשוק או משהו? כי לא מצאתי אותו בשום חנות כי זה ממש משתלם X1950XTX באלף שקל...
-
- 2 תגובות
- 563 צפיות
-
-
הסתכלתי ב SKYPC וראיתי ש8800 GTS של LEADTEK עולה 1700 שקל ייתכן שכרטיס מסך 8800 GTS יעלה רק 1700 שקל ?
-
- 4 תגובות
- 563 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לקנות כרטיס מסך של חברת Sapphire מהדגם Radeon 9600XT. אני יודע שזה כרטיס מדור ישן אך מבדיקה שעשיתי עם אותו כרטיס רק של ASUS התברר לי שהוא מספיק טוב בשבילי. את הכרטיס אני רוכש ב 300 ש"ח יד שנייה. מה שמפריע לי הוא שאין מספיק צלעות קירור ביחס לזה של ASUS ורציתי את חוות דעתכם בקשר לאמינות של הכרטיס והיכולת שלו לעמוד ב OC. ובכלל מה אתם אומרים על הרכישה. תודה, אופיר
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
RADEON 9600XT 256MB מצב מצויין! מחיר 200ש"ח לפרטים באימייל: Tomer_Rosas@walla.com
-
- 2 תגובות
- 563 צפיות
-
-
Gigabyte NVIDIA GeForce 6800GS PCI-E SLI 256-bit 256MB GV-NX68G256D-B או Gigabyte NVIDIA GeForce 6600GT VIVO PCI-E SLI GV-NX66T128VP 128MB DDR III RETAIL תודה רבה למשיב!!!!!!
-
- 3 תגובות
- 563 צפיות
-
-
כמו בכותרת, יש לי 1950 PRO, התקנתי את הדרייבר שלו, וכאשר אני נכנס למשחק, הדרייבר אומר לי שיש בעיה, ויש אפשרות או לסגור אותו, או לאתר באגים... אני לא יכול לשלוט בפונקציות של הכרטיס מסך שלי ככה.... תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
שלום אני חייב לדעת מה המחיר של הכרטיס מסך הזה PowerColor X1950PRO EXTREME 256MB 256BIT מישהו יכול לעזור לי דחוף תודה..
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי למה בכל המשחקים עם כרטיסים כמו X800gto,x800gt של PCI-E אני מעלה את הרזולוציה מ768*1024 ל 864*1152 הביצועים והFps עולים ? :s05: זה כשור לPCI-E אולי ? או ש הכרטיסים בקטגוריות שונות מותאמים להם רזולוציות שונות? מי שהבין למה אני מתכבן שיסביר
-
- 4 תגובות
- 563 צפיות
-
-
מישהו יכול לתת לי הסבר על צינורות בכרטיסי מסך? כאילו מה התקפיד שלהם? הכמות שלהם..כל מה שיש לכם תגידו תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 563 צפיות
-
-
היי, ניסיתי להתקין כרטיס 9600XT של ASUS במקום ה 9600SE של ASUS שיש לי עכשיו. מה שעשיתי זה הורדה של הדרייברים דרך התוכנה היעודית ב control panel כיבוי המחשב, החלפת הכרטיס והעלאה מחדש של המחשב. בשלב זה קפצה לי הודעה צפויה של זיהוי חומרה חדשה. לחצתי cancel והתקנתי את ה WHQL דרייבר מדיסק ההתקנה. קרה דבר מוזר מאוד, כשהמחשב עלה מחדש התקבלה שוב ההודעה של זיהוי חומרה חדשה. יתרה מכך כשמסתכלים ברשימת החומרה רואים את הסימן שאלה של חומרה לא מזוהה ומתחתיו שני סימני שאלה, בדיוק כמו שזה נראה לפני שמתקינים את הדרייבר של כרטיס המסך. כרטיס המסך, דרך אגב, הותקן וניתן לראות את שתי הכניסות שלו ברשימת החומרה. שיחקתי קצת במשחקים והכל עבד בכל זאת. כשרציתי לראות סרט במדיה פלייר קיבלתי מסך כחול!!!…
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
רציתי לדעת האם מערכת ההפעלה windows vista premium 64bit תומכת בטכנולוגיית SLI/SLI READY? :s05:
-
- 3 תגובות
- 563 צפיות
-
-
או קיי אז ככה : אני בוויכוח עם חברים שלי בנוגע לכרטיס 8600GTS 256MB יש לי שני שאלות : האם עדיף לקחת 3850 256MB ? ואיזה כרטיס מסך הכי טוב במחיר של ה-8600GTS ? תודה מראש גל .
-
- 2 תגובות
- 563 צפיות
-
-
-
שלום לכולם כמו שרשום בכותרת (ו512 זכרון) לאחרונה (בשלושה חודשים אחרונים) במשחקים (COD4 וHEROES5) המסך נכבה והמחשב לא מגיב. ניסיתי להציב מאוורר נייח מול המחשב כשהוא פתוח בעוצמה מקסימלית וזה לא עוזר. ניסיתי להתקין דרייברים חדשים, לא עוזר. ניסיתי להוריד מה- Hardware acceleration בsettings ועדין מת אחרי כחצי שעה של משחק. הורדתי גם תוכנה שמתאימה את קצב רענון המסך לרזולוציות של הכרטיס מסך שיניתי הכל ל75 הרץ (מה שמוגדר במסך עצמו) ומשחקים עדין מתים באמצע.. אני אובד עצות. ד.א יש לי מסך 17 אינצ' LCD של חברה לא מוכרת Polyview. תודה לכל תשובה
-
- 4 תגובות
- 563 צפיות
-