כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,982 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש את הכרטיס הזה במחיר הכי זול שאפשר אבל שיהיה עם 3 שנים אחריות. באיזו חנות אפשר להזמין כרטיס כזה במחיר מינימלי?
-
- 3 תגובות
- 557 צפיות
-
-
שלום, חבר שלי קונה מחשב חדש ואני מתלבט בקשר לכרטיס מסך.. הוא רצה לקנות את ה8600GT. אני אמרתי לו שכדאי לא להשקיע קצת יותר ולקחת את ה1950PRO.. עכשיו הציעו לו את הכרטיס HD 2600XT 256MB GDDR3 במחיר של 630ש"ח. הוא לא גיימר אבל הוא כן משחק לפעמים, מתעסק קצת בעריכת וידאו ומעוניין לחבר את המחשב למקרן על מנת לראות סרטים. האם הכרטיס ייתאים לו או שבאותו תקציב (ואפילו קצת יותר) מומלץ כרטיס אחר? אני לא מכיר בכלל את הסדרה החדשה של ATI לכן אני שואל בעצתכם..וגם כמעט ולא ממליצים על כרטיסים כאלה ב"פורום מפרטים". תודה.
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
ראיתי את הסט הזה ...http://www.skypc.co.il/pl_product~WIN-PVR150~12~0.htm עכשיו השאלה שלי היא.. כרגע יש לי בחדר ממיר של YES ואני מעוניין לראות טלוויזיה במחשב.. האם באמצעות כרטיס זה אוכל לחבר את ממיר הYES שלי אליו ולראות טלוויזיה במחשב?
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
שלום! 8) הבעיה לי היא כזו, לפני פחות מחצי שנהקניתי מסך LCD ללא חיבור DVI. עכשיו אני רוצה לקנות מחשב חדש והכרטיס הנ"ל (7900GT CO 256MB, DDR3, TV, 2xDVI, PCI-E) הוא הנבחר. אבל יש לי בעיה. אני לא יודע אם יש לו חיבור מתאים למסך שלי ואני ממש לא רוצה לברר אחרי הקניה שכל מה שיש לו זה רק DVI ו- TV out. אז השאלה שלי היא אם ניתן להשיא בשוק את הכרטיס הזה עם חיבור "ישן" של 15 פינים? (נראה לי שקוראים לו VGA תתקנו אותי אם אני טועה) המון המון המון תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
תגידו זה אותו כ.מסך: http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=11068 http://www.com4u.co.il/Product.asp?Pid=PX7800GTTD&Cat2Cat1ID=37&Cat2ID=201 אם כן למה יש הבדל משמעותי במחירים????
-
- 2 תגובות
- 557 צפיות
-
-
טוב, אני די חדש בכל העסק הזה. אני מחפש כרטיס בסביבות ה 1000 ש"ח (מקסימום 1400 נגיד). אני רוצה להיסגר עכשיו ולקנות בתחילת החודש הבא. כרגע יש לי: P4 - 2.4 Ghz, 512 DDR2 והכרטיס הנוכחי שלי הוא g-force 4 mx440 64 mb., עם אפיק AGP*8 אני שואל, מה מומלץ (כדאי לי לקנות כרטיס מבוסס רדאון? http://www.lamir.co.il/product.asp?product=10222 ) או לדבוק בנוידיה ולקנות את ה 6600GT של gainward או XFX? http://www.lamir.co.il/product.asp?product=6775 http://www.lamir.co.il/product.asp?product=10494 אני אשמח לתשובות בהמשך. דרך אגב, חשבתי על לחכות ליציאה של DirectX 10 ולקנות כרטיס מבוסס, אבל שמעתי שכל החומרה שתבוסס DX10 תהיה מותאמת אך ורק למערכת ההפעלה החדשה של מייקרוסופט...זה נכון?
-
- 2 תגובות
- 557 צפיות
-
-
יש לי כמה שאלות על הביצועים שלו: הכרטיס מריץ את Rainbow Six Vegas סבבה ? (אני שאול כי נראה לי שהמשחק רץ במנוע Unreal Engine 3 ויש היום הרבה משחקים שמבוססים עלו) איך הביצועים שלו בכללי במשחקים ? אני ירגש הבדל בין הכרטיס הזה לבין 6600LE? תודה לכל העוזרים!
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
שלום לכולם, המשחקים היחידים שאני משחק בהם זה משחקים כמו הFIFA2006 החדש או AOE3 ומשחקים בסגנון הזה.. לא יותר מזה בכלום!! רציתי לדעת אם אני יוכל לשחק בהם, המעבד הוא 3800X2 ו2GB זכרון.
-
- 4 תגובות
- 557 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך רדאון 9700פרו אם VIDEON OUT ויש לי את הכבלים שמקבלים איתו... ויש לי ממיר של YES יש דרך כלשהיא לחבר את זה ככה שאני יוכל לראות את הדסקטופ בטלויזיה? כדי לראות סרטים כמובן כי יש לי עכשיו מסך מעפן 15 אינץ
-
יש לי שתי אפשרויות ל- X1800GTO : Sapphire Connect3D מצד אחד הספייר הם חברה הרבה יותר גדולה וידועה בריידאונים המוצלחים שלה מצד שני, ה C3D יותר זול, ויכולים להיות בו צינורות רדומים מה אתם ממליצים לקחת ? האם כרטיס של ספייר הוא יותר מוצלח משל המתחרה ? מה הסיכוי שהצינורות ייפתחו במידה ואקח את ה- C3D ? למה אצל חלק מהחברות הצינורות נפתחים ואצל חלק לא ? סליחה שאני שואל יותר מדי שאלות, אבל אני רוצה לדעת לפני שאני קונה כזה כרטיס............ תודה !
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
הבנתי שכדיי לעשות OC לכרטיס 2900XT צריך חיבור של 8 פין השאלה אם צריך ספק כח מיוחד , או פשוט מספיק רק מתאם ל-8 פין ?
-
- 3 תגובות
- 557 צפיות
-
-
שאלה שמציקה לי דיי הרבה זמן, האם כול MSI 9800Pro בארץ מבוסס R360?והאם יש למישהו ראיה חותכת לכך? וכמו כן,מה הבדל הביצועים ב 9800Pro בליבת R350 לבין אותו 9800Pro בליבת R360? -תודה.
-
- 3 תגובות
- 557 צפיות
-
-
ניסיתי לקרוא כל מני הסברים למושג, אבל לא ממש הבנתי... האם חוסר בפתיחת צינורות עלולה להיות הגורם לכך שכרטיס המסך שהזמנתי לא פעל?
-
- 2 תגובות
- 557 צפיות
-
-
יש כמה בעיות לרכז VIVO שמתחבר לכרטיס ATI- 1)בזמן חיבור לטלוויזיה, S-VIDEO מראה בשחור לבן 2)אין VIDEO OUT מהמחשב לטלוויזיה אמרו לי שהבעיות נובעות מהדרייבר..ניסיתי לתקן ולא הצלחתי ועוד כמה שאלות- 1)איכות של וידאו ישן גרועה מאוד כשהוא מתחבר למחשב, אז אם קונים וידאו חדש הוא יהיה איכותי יותר(וגם יקליט באותה צורה מהטלוויזיה) או שזה קשור גם לקלטת ולחיבורים? 2) איפה אפשר להשיג את התוכנה WinDVR 3?
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
המחשב שלי מחובר למסך crt ואני רוצה לחבר אותו גם לטלויזית lcd היציאות מהמחשב הן vga , dvi ,s-video( שמחובר כבר למסך crt) והכניסות לטלויזיה הן s-video , hdmi, vga וקומפוננט המרחק בין המחשב לטלויזיה הוא משהו כמו 8 מטר באיזה חיבורים להשתמש ואיזה כבלים הכי כדאי לקנות ככה שהאות יהיה איכותי ולא ידעך במרחק הזה? תודה
-
- 3 תגובות
- 557 צפיות
-
-
רכשתי בשעה טובה את הכרטיס הנ"ל ויש לי מס שאלות: 1. לאיזה OC צריך להגיע על מנת לקבל X850XTPE? 2. והאם על מנת להגיע לרמה כזאת כדאי להחליף את קירור הסטוק? 3. אם לא צריך, אז מאיזה מהירות כן כדאי להחליף? תודה
-
- 4 תגובות
- 557 צפיות
-
-
שלום כולם אני מקבל תוצאה של 9 אלף ב 3dmark וזה נמוך יחסית למפרט שיש לי למישהו יש מושג מה הבעיה ? מפרט: amd 5200x2 asus 8800gt 2 giga ram enermax liberty 400 אם צריך עוד משהו תגידו זה דחוף כי אני רוצה ללכת השבוע להחליף את הכרטיס מסך אם יש בו בעיה תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
שניהם לAGP. המחיר של שניהם בסביבות ה400. ה7600 תומך PS3. בכל זאת, מה עדיף?
-
- 2 תגובות
- 557 צפיות
-
-
האם זה שהיא מיצרת את אותו הכרטיס כמו בחברות אומר משהו ? טוב יותר או רע?
-
- 2 תגובות
- 557 צפיות
-
-
עד שאני לוחץ על color correction ב icon של Nvidia, זה מסתדר אבל זה לא נשמר ככה, והכי מוזר זה שמעלה תוכנה זה חוזר להיות חשוך השתמשתי ב driver cleaner התקנתי דרייברים וקודקים מחדש גם לא עוזר זה גירסה 163, נראה לי מוזר כי הגירסה הקודמת שלי היית 97.משהו :s05:
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין לקנות מסך LCD בסביבות 1.5K והמליצו לי על LG 196WTQ אך אני אשמח אם תוכלו לתת לי הצעות נוספות, כמו-כן אני צריך את המסך להצגה גרפית של שרטוטים שיוכל להריץ אותם בצורה חלקה, וכמו-כן למשחקים. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
-
שלום לכולום יש לי כרטיס מסך עתיק RIVA TNT 2 והמאוורר שלו לא עובד וכתוצאה מכך אני רואה פסים אפורים על המסך והמסך מאוד בהיר רציתי לדעת מאיפה אני יכול לקנות אחד חדש מחנות באינרטנט תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 557 צפיות
-
-
אני מעוניין להוסיף עוד מסך ל-2 המסכים הקיימים שלי במטרה לקבל עוד שטח עבודה. המחשב שלי מכיל לוח אם מסוג ASUS P5B Deluxe וכרטיס מסך BLISS 7950GT PCX gainward במידה ואני יכול להשיג עוד כרטיס מסך זהה. זה אפשרי בכלל? איך מגדירים את שניהם לעבוד? תודה מראש לכל העוזרים אני חדש כאן ולא סגור לגמרי שזהו הפורום לפתוח ת'רד בנושא. במידה ולא קלעתי למקום הנכון אז אני מצטער.
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
מישהו ריכז איזה תוכנות / משחקים מקבלים מהיצרנים השונים ?
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-