כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,981 דיונים בפורום זה
-
יש לי באג מוזר בדריברים. ניסיתי OC פעם אחת כדי לבדוק את ההשפעה ב3DMARK. במקום 370\1000 עשיתי 400\1100 (זה שיפר רק ב 800 נקודות) אבל העניין הוא, שעכשיו אני מחזיר ל no overclocking ואחרי ריסטרט הוא חוזר ל OC הורדתי את ה V מ apply these changes at startup אבל זה לא עוזר... what can i do?
-
- 4 תגובות
- 552 צפיות
-
-
אני מחכה לה בקוצר רוח מישהו יודע מתי היא כבר תופיע באתר?
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
קניתי מחשב נייד חדש וזהו הכרטיס שיש בו. האם הכרטיס הזה הוא סביר כלומר יריץ לי משחקים כמו פרו ופיפא? במחשב הנייח אני כל הזמן מחליף תדרייברים של הכרטיס מסך האם ככה צריך לעשות גם בנייד? ואם כן באיזה אתר אני מוריד אותם? (עד עכשיו התעסקתי רק עם כרטיסים של ati) תודה מראש!! ומצטער על השאלות הללו פשוט אין לי מושג בכל מה שקשור למחשב נייד
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
שלום, לפני חודשיים קניתי כרטיס מסך מסוג X 1600 PRO של ATI וציפסט של ASUS הכרטיס בעל 128BIT 256MB ומהיר במיוחד, אך למרות זאת הוא עושה לי בעיות שהכרטיס הקודם מסוג 5200FX לא היה עושה מצורפת תמונה לבעיה (הרבה טוענים שזה הגדרות ו OPENGL אך ניסיתי הכל שום דבר לא עוזר) הבעיה: כאשר משחקים במשחק הגרפיקה עולה אחת על השנייה כלומר יש הרסית גרפיקה כאשר הכרטיס מתאמץ, יש לציין שפיפא עולה אצלי מצוין אך GTA SA, NFS, SWAT וכו עושים בעיות תודה על העזרה [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 552 צפיות
-
-
הי, אני רוצה לקנות מחשב חדש אבל ממש מתלבט בין לוח עם צ'יפסט 630i/7100 לבין לוח רגיל עם כרטיס מסך זול Radeon HD 2400PRO או דומה. המחשב (P4 1.6 עם 768M RDRAM) משמש בעיקר לגרפיקה אבל הוא עובד טוב גם היום עם GeForce3 Ti 200. בשנים האחרונות לא ממש שיחקתי במשחקים אבל אולי זה גם בגלל שיש לי כרטיס חלש (F.E.A.R לא רץ עליו) המלצות / דעות יתקבלו בברכה. גיא
-
- 5 תגובות
- 552 צפיות
-
-
שלום,היום הזמנתי כרטיס מסך חדש gforce 6600 gt של leadtek רציתי לשאול האם בחרתי בכרטיס טוב,מה לעתכם? רציתי להזמין כרטיס של gigabyte אבל אמרו לי שהוא לא ממש טוב ומתקלקל מהר... :-\
-
- 3 תגובות
- 552 צפיות
-
-
עם איזה זיכרונות הוא מגיע? [על איזה תדרים...] לכמה הגעתם איתו ב OC?
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
שלום, חבר צריך כרטיס מסך לכמה חודשים עד המחשב החדש. פנטיום 3ghz 512 ddrm האם שווה ללכת על ה7300gt ? או שיש אחר באותו מחיר אך בעל ביצועים גבוהים יותר? איך ה7300 באופן כללי? היה לו 9800pro אבל הוא נהרס, האם הכרטיס החדש יותר חזק? תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני עזר בבחירת כ.מסך טוב בתקציב של 1300+- מה שאני מציאתי לעכשיו זה PowerColor X1950 XT 512MB איך הוא? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 552 צפיות
-
-
הי, קניתי מחשב חדש עם מעבד קונרו E6300 וכרטיס מסך 7900GT EXT . ה 3DMARK2006 הרגיל רץ בסדר, אבל הבנץ' של הCPU מקרטע לחלוטין, כמעט לא זז. הגיוני? האם זה מעיד על בעיה? תודה
-
- 2 תגובות
- 552 צפיות
-
-
שאני מכביד עליו למשל עם משחקים כבדים יחסית השאלה שלי היא האם הבעיה היא בכרטיס מסך?
-
- 2 תגובות
- 552 צפיות
-
-
שאלה לפני רכישה: האם הכרטיס הנ"ל יכול להתחבר לממיר של הכבלים (הוט)?
-
- 2 תגובות
- 552 צפיות
-
-
יש לי חיבור החדש יותר של הכרטיסי מסך... לא יודע מה השם... לבן כזה, יותר גדול מהכחול של פעם.... שלושה שורות חיבורים וחיבור מרובע כזה... ולשאלה: יש מתאם כלשהו מהחיבור הזה לחיבור SVideo? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
זו בעיה שהייתה אותה גם ב5.7, וATI לא פתרו אותה. לי זה קורה גם בגרסא הנ"ל, גם לכם? למי שרוצה יש לי R9800P 128MB
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
אני לפני קניית מחשב (המפרט בפורום המפרטים). אני מתכנן לשים עליו את הכרטיס מסך Sapphire ATI Radeon HD2600PRO HDMI 512MB DDR2 PCIe, ושמתי לב באתר יצרן שלא מוזכר שם תמיכה בויסטא 64 ביט שאני מתכנן להתקין. האם זה נכון? האם יש כרטיס מסך אחר מומלץ שכן תומך ב 64 ביט? תודה
-
- 2 תגובות
- 552 צפיות
-
-
שלום כולם יש לי כרטיס של GEFORCE 7300GS 256 MB עכשיו אני הורדתי את הדמו של ניד פור ספיד קרבון ועוד הרבה חדשים כמו טוני הוק החדש ופיפא מראה בסדר יש טיפונת רריצוד פה ושם שיחקתי איתו והוא לא זז הוא בקושי זז במשחקים אחרים זה גם יש בעיה מראה יפה מאוד אבל זז קצת לאט בכל זאת לא כמו הקרבון ועוד הרבה חדשים כמו טוני הוק החדש ופיפא מראה בסדר יש טיפונת רריצוד פה ושם רק אים אני שם את הניד פור ספיד הזה על רצולוציה של 800 על 600 אז הוא זז טוב ולא רואים טוב כמובן יש לי בעיה בכרטיס או שפשוט הוא חלש לזה ? תודה לעונים ורק מי שבאמת מבין בזה כי דרך העצות שלכם אנמי אדע אים לקנות חדש או לא אהה הכרטיס תומך SLI ויש לו יציאות טלויזיה וכל זה קניתי לא מזמן
-
- 2 תגובות
- 552 צפיות
-
-
שלום לכולם,מצטער על הניסוח הבעייתי של הכותרת. בכל מקרה יש לי NVIDIA GeForce 6600GT gigbayte ,כיצד לבדוק מהו הדגם הספציפי , כלומר מאלו: http://www.gigabyte.com.tw/VGA/Products/Products_NVIDIAGeForce6600GT.htm בSANDRA ובAIDA הוא מציג לי רק את זה NVIDIA GeForce 6600GT gigbayte. תודה חברים.
-
- 2 תגובות
- 552 צפיות
-
-
שלום. אני מתכווןן ליקנות מחשב חדש חשבתי לקחת 6800 רגיל ולעשות לו אובר\טוויק א) איזה 6800 שווה לי לקחת ב) האם יש הבדל בפתיחת צינורות ואוברקלוקינג בין pcie לבין ?agp
-
- 4 תגובות
- 552 צפיות
-
-
תקציב:עד 1500 ש"ח מה השימושים העיקריים שלך מהכרטיס? גיימינגהאם תהיו מעוניינים לבצע OC לכרטיס מסך? כן חנות: אין חנות מועדפת מפרט המחשב: מעבד: Q9400 3000 MHZ לוח אם: GA-EP43-UD3L זכרון פנימי: 8GB RAM כרטיס מסך נוכחי: SAPPIHRE HD 4870 VAPPOR-X 1024MB ספק: HEC cougar 550W מסך: SAMSUNG 26" 1920X1200
-
- 2 תגובות
- 552 צפיות
-
-
אני מתכוון למכור את ה X800 GTO2 שלי ( אחריות לעוד שנתיים ) יחד עם הקירור של זלמן ה VF700-CU. מהו המחיר הראלי שאוכל לקבל עליהם היום ?
-
- 4 תגובות
- 552 צפיות
-
-
היי חבר'ה מה עדיף לי לקנות בין שני כרטיסי המסך האלה והאם אתם ממליצים עליהם? http://www.skypc.co.il/pl_product~LV360~8~0.htm http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7480 תודה מראש, עידן
-
- 2 תגובות
- 552 צפיות
-
-
אני מתכוון לרכוש מחשב עם מעבד Dual Core 2 ו 2 ג'יגה זכרון לשימוש משרדי (אינטרנט, אופיס), ולכן אין לי צורך בכרטיס מסך (התכוונתי לרכוש Onboard). אבל יש לי כרטיס מסך GeForce FX 5500 256MB ישן, מהמחשב הקודם שלי, האם אני אוכל להרכיב אותו במחשב החדש, או שיכולה להיות בעיה כלשהי ?
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
אם אני מתכוון לעשות SLI/CROSSFIRE נגיד אני חייב אותם כרטיסים עם: -אותו זיכרון? -אותה חברה? -אותם תדרים? -אותו קירור?
-
- 3 תגובות
- 552 צפיות
-
-
PNY Verto 6800 GS AGP DDR3 256MB תודה...למה אני שואל אותכם? כי אני ממש מזמין אותו כרגע אני מחכה לתגובה מהירה בבקשה!!
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
יש לי בעיה שעדיין לא נפתרה יש לי כרטיס מסך geforce 2 mx 400 64 mb ושאני עושה מאפיינים - הגדרות - מתקדם אין לי open gl יש רק direct 3d פעם איזה דריוור של nvidia סידר לי ועכשיו ואני אל מצליח לסדר תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 552 צפיות
-