כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,980 דיונים בפורום זה
-
הורדתי את NVIDIA MONITOR VIEW על מנת לראות את הטמפרטורה של הכרטיס מסך. אבל מה שאני מקבל זה חלון בגיבריש וכשאני מנסה ללחוץ על הכפתור שאמור להביא אותי לטמפרטורה הוא לא מגיב. משהו מכיר את הבעייה? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 546 צפיות
-
-
במקום שאני עומד לקנות שבוע הבא שאלתי אם יש להם את ה1950XT והם אמרו שיש אבל של החברה PALIT ושהוא יותר חלש מה 512 מגבייט 1950PRO אבל זה לא העיניין, אני לא שמעתי בכלל על כרטיס כזה שלא נדבר על החברה מה אתם אומרים עליו ? אם הוא בכלל קיים ?
-
- 2 תגובות
- 546 צפיות
-
-
שלום קניתי כרטיס מסך של nvs 450 ויש לי תופעה מוזרה אני מחובר למצלמת רשת שהיא בחיבור ETHERNET ומחובר עם שני צגים האחד לכרטיס מסך ONBOARD והשני ל NVS450 כאשר אני עומד עם החלון של שמראה וידאו מהמצלמה בצד שמחובר לכרטיס ONBOARD רואים וידאו .אך כאשר אני גורר את החלון למסך המחובר ל NVS450 הוידאו נעלם(כאשר אני מחזיר למסך הראשון הכל מסתדר) מה יכולה להיות הבעיה? תודה
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
לאחר שהמאוורר של הכרטיס הפסיק לעבוד ושמנתי אותו אין ספור פעמיים החלטתי לקנות את ZM80C-HP ללא מאווררים - עכשיו אני רוצה לבדוק אם הרכבתי אותו כמו שצריך וכו .. אבל אני לא יודע איזו תוכנה בודקת טמפרוטרת מעבד גרפי אנא עזרו לי http://www.zalman.co.kr/eng/product/view.asp?idx=46&code=013
-
- 3 תגובות
- 546 צפיות
-
-
אני צריך שידרוג לכרטיס מסך של לפטופ. מישהו שמע על כרטיס מסך חיצוני? אם כן בבקשה תמליצו על משהו.... תודה
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
ברשותי כרטיס מדגם ATI 9550 והיום עידכנתי את הכרטיס מסך לגירסה 7.10 בעבר המהירות שעון הייתה 250 מהירות זכרון 200 וכעת אחרי העדכון רשום לי מהירות שעון 304 ומהירות זכרון 297 מה בדיוק הולך פה ??
-
- 4 תגובות
- 546 צפיות
-
-
נראה לי שיש לי בעיה עם כרטיס המסך. המסך נכבה לפעמים ואניו מראה תמונה . ולפעמים הוא עולה בכלל.....מה יכול להיות הפתרון לזה?
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
שני דברים : 1) האם יש לי TV_OUT??? ואם כן איך אני משתמש בה 2) אם אפשר השוואה עדכנית של הכרטים עם R9800P תודה
-
- 2 תגובות
- 546 צפיות
-
-
קראתי בכמה ביקורות שאנשים כתבו שאיזהשהוא ציפוי שאני לא מבין מה הוא מתקלף מהמסך ברגע שאתה מנגב, קראתי בביקורת שמישהו ניגב רק עם מטלית מיוחדת וזה גם התקלף, למישהו פה שיש לו את המסך זה קרה? ומהו הציפוי הזה בעצם? תודה.
-
- 3 תגובות
- 546 צפיות
-
-
שלום לכולם, במדור מפרטים ביקשתי עזרה בקניית מחשב למשחקים ועבודה במחיר 7000 ש"ח בערך. קיבלתי כמה הצעות שבעיקר בילבלו אותי. אני מנסה להבין את ההבדלים בין כרטיסי המסך השונים. האם אני אבחין בהבדל במחשקים החדשים ביותר בין הכרטיסים הבאים: X1950XT X1950XTX 7950GT אני מודע לכך שיש הפרשי מחיר משמעותיים בין הכרטיסים השונים אבל אני לא הצלחתי להבין מה תהיה התוצאה במשחק עצמו. כרגע, יש לי מחשב ישן עם כ. מסך 7900 PRO ושום משחק לא עובד אצלי נורמלי (בכולם אני חייב להגדיר את המשחקים לאיכות הנמוכה ביותר). האם כל הכרטיסים שציינתי יצליחו להריץ את המשחקים החדשים באופן חלק גם בהגדרות איכות גבוהות? האם ויזואלית יש שינויים "רציניים" בין הגדרות האיכות השונות של הגרפיקה במשחקים? אשמח אם תפנו אותי ל…
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
ראיתי שמשחק אחד דורש האם RAEDON 9200 64 MB עונה על הדרישות האלה? עריכה: הדרישות האלו הם המומלצות, לא המינימום
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
יש לי כרטיס טלוויזיה והכרטיס מסך שלי הוא על הלוח בלי יציאה לטלוויזיה אני יכול להתחבר לטלוויזיה דרך כרטיס הטלוויזיה ואם כן איך?
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
של EVGA e-GeForce 8800GTS 640MB Superclocked תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 546 צפיות
-
-
מפרט טכני: יצרן: PROVIEW מסך: 19" אינטש סוג: מסך רחב 16:9 רזולוציה מקסימלית: 1440X900 צבעים: 16.2 מיליון זמן תגובה: 5ms בהירות: 300cd/m² ניגודיות: 800:1 גודל נקודה: 0.285mm
-
- 2 תגובות
- 546 צפיות
-
-
היי לכולם יש לי בעיה חמורה במסך סמסונג 757 dfx הוא מרצדד לי ריצודים קטנים ומעצבנים נורא!! שהיא אפשר להתרכז כך עם אתה קורא משהו! הוא על 100 HZ יש לי אותו שנה קניצי אותו מ אופיס דיפו אין לי כוח להחליף אותו למרות שיש לי את הכסף והוא משמש למשהו אחר לגמריי במחשב! צריך עזרה חברים זה דחוף אני לא יודע מה לעשות!!!! ??? בתודה מראש!!
-
- 2 תגובות
- 546 צפיות
-
-
הבדלים ביניהם? יש למישהו השוואה? עד כמה ה7300gs יותר חזק? בנצ'ים של 7300gs יש למישהו?
-
- 2 תגובות
- 546 צפיות
-
-
יש לי gigabyte radeon 9550 128mb הגירסה של ה64 ביט שקניתי מksp עכשיו רציתי לדעת עם כדי לשנות משהו במאפיניים שיתן לי יותר ביצועיים
-
- 2 תגובות
- 546 צפיות
-
-
רכשתי בשעה טובה את הכרטיס הנ"ל ויש לי מס שאלות: 1. לאיזה OC צריך להגיע על מנת לקבל X850XTPE? 2. והאם על מנת להגיע לרמה כזאת כדאי להחליף את קירור הסטוק? 3. אם לא צריך, אז מאיזה מהירות כן כדאי להחליף? תודה
-
- 4 תגובות
- 546 צפיות
-
-
נהרס לי כרטיס מסך ואני מחפש כרטיס עד 800 שקל!! אני לא משחק הרבה כל כך במחשב אבל על מה שחשבתי בינתיים זה x800 gto palit רציתי 6800 gs אבל אין במללאי.. 7600 gs גם חושב לקנות.. עקרונית מה הכי כדאי לקנות ב800 שקל .??
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
אני לא יודע עם 60 או 75
-
- 2 תגובות
- 546 צפיות
-
-
http://www.glbsale.com/eng/index.html 100% זה גנוב. זה פשוט לא הגיוני! מסך LCD 21 עולה פחות מ 15 פה בארץ! גלשתי בפורום ומישהו אמר שהוא הזמין מהם מחשב נייד. המחירים האלה פשוט לא הגיוניים! אפשר לקנות שם מסך LCD 21 ב287 דולר!!! נראה לכם שאפשר לקנות מהם? זה חייב להיות גנוב או משהו לא? ואם נגיד בטוח לקנות מהם, אפשר אולי לארגן קנייה קבוצתית. המחירים האלה פשוט צחוק! אז אם למישהו יש מידע או דעה על האתר הזה בבקשה שיכתוב.
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
רציתי לדעת מה יותר טוב למשחקים וסרטים fx5200 128 או ati9000 128
-
- 5 תגובות
- 546 צפיות
-
-
אז אוקיי אני מתכוון לקנות השבוע כרטיס חדש{יש לי 7600GT כרגע} וחשבתי בכיוון של ה-hd3850 גרסת ה-256...מה אתם אומרים ללכת על זה או לא?אני יכול לקנות רק השבוע ואני יכול להגדיל תתקציב בעוד איזה 50-80 שקל...מחכה לתגובות. ז"א המעירכת שלי היא: e6300 2 gb hec 400w
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
שלום, השוואה בין שלושה כרטיסי מסך! 1) Palit radeon x850xt - 256MB 2) club3d radeon x800xt 256MB 3) powercolor hd2600pro 512MB ----------------------------------- תשובות בבקשה מלאות, ולמה..אני אישית חושב שה x850xt הכי מהיר וטוב.
-
- 2 תגובות
- 546 צפיות
-
-
אני רוכש מחשב עם לוח אם של asus M2A-VM HDMI יש עליו כרטיס מסך מובנה Radeon X1250 IGP ורציתי לדעת האם ניתן לחבר לו מסך רחב ולעבוד ברזולוציה של 1440X900 הבנתי שלא כל כרטיס מסך יכול
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-