כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,949 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם! יש לי את המשחק GTA 3 ויש לי כרטיס מסך GF 4 440 MX 64 MB וכשאני משחק אני לא רואה את התפריט של המשחק בצורה שזה אמור להיות ובמשחק אני למשל רואה את חלקים בכביש בשחור והשמיים לא ניראים טוב וגם העצים ואני לא רואה את המפה ואת החיים ונשק וכו ומה עוד מוזר אצל חבר שלי יש RIVA TNT 2 32 MB והוא רואה את זה כמו שצריך ואני לא ואצל חבר שלי המשחק רץ לאט ואצלי מהר מאוד איך זה יכול לקרות וכבר התקנתי את המשחק מחדש וזה לא עוזר לי.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
השאלה נמצאת בכותרת הסיבה שאני שואל זה שאני פשוט גילית שיש לי כרטיס מסך של החברה הזאת (geforce 2 MX 200) וסתם... מעניין אותי לדעת איך זה נחשב אתם לא חייבים לפרט למה וכו'... מי שיודע שירשום פשוט כן / לא / באמצע תודה 8) 8)
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אם אפשר אז איפה משיגים את זה?? וכמה זה עולה, ובבקשה זה חשוב לי! מישהו רוצה לקנות ממני את המחשב והוא אמר שהוא חייב TV-OUT!!! ואין לי !! יש לי G-FORCE 2 MX 32 MB
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לעזאזל, אני לא מוצא ביקורת ספציפית שבוחנת אותו מול הראדונים האחרים ממשפחתו, וכל ה ti4200 .ואני לא יודע מה להחליט. קיבלתי סכום כסף קטן(1200 שקל), ואני חושב ובהחלט רוצה להחליף את הודוו שלי, אני חושב שטחנתי אותו עד הסוף. אם מישהו יכול לעזור לי בבחירה אני אודה לו מאוד. בבקשה חבר'ה,תמליצו מכל הלב. אני פשוט חייב להרגיש מה זה כרטיס טוב.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך מהר משהו דחוף ב1000 שקל או משהו כזה, אני צריך לשים משהו שיחליף את 460MX ושתהיה לו יציאה לTV... אז חשבתי ללכת על הכרטיס הזה ואני רוצה שהוא יחזיק משחקים עד לפחות שלוש חודשים עד שאני קונה את R300 ומעביר את הרדאון 8500 למחשב השני... למי יש ניסיון עם הכרטיס הזה מהחנות הזאת? כי מחר או מחרותיים אני מזמין... אני לא רוצה לחכות בשביל R300 אני רוצה משהו עכשיו שיסחוב משחקים ש460MX לא סוחב... אני לא עושה OC... אז אני לא רוצה סומה... ולמי שיש ניסיון עם החנות, תוך כמה זמן מגיע המשלוח? (לת"א) נ.ב המערכת של המחשב השני היא:מעבד AMD 1600+ (כלומר 1400) וזיכרון פנימי PC 2700 256 DDR... ומשום מה MX יש בעיות עם לוח של אסוס... (מסכים כחולים בלה בלה בלה...) ואם יש למישהו עוד הצעות…
-
- 20 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
מתי כבר נראה את הRadeon9700 בחנויות בחו"ל ואז בא"י?
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הידיעה, מ3DCHIPSET, מאשרת תמיכה של הריידונים החדשים בוינדוס 98. תרגמתי לעברית: ATI מאשרת תמיכה של הריידונים החדשים במערכות ההפעלה וינדוס X9. ATI הודיעו שהבעיה תהיה עם תמיכת WHQL, אבל רוב הדריברים לא תומכים בWHQL בכל מקרה, כך שכל מה שמשתמשי X9 יצטרכו לעשות, זה להתקין את הדריברים של וינדוס ME במחשב שלהם והכרטיס יפעל. הבעיה נוצרה, מכיוון שמייקרוסופט לא מקבלת דריברים למערכות אלו לאחר הראשון ליולי 2002. מערכות ההפעלה עדיין נתמכות ע"י ATI וצרכנים עם מערכות אלו יכולים לקבל תמיכה. דריברים לוינדוס NT ישוחררו זמן מה אחרי שיחרור הכרטיס.
-
- 0 תגובות
- 872 צפיות
-
-
ש לי geforce 2 MX 200 לפני שהורדתי את המשחק america's army השתמשתי בגירסת דרייברים מאוד ישנה וכל המשחקים עבדו לי די טוב (רובם אפילו טוב מאוד) בהתחלה המשחק (america's army) לא עבד לי וזה תוקן כשהורדתי את הדרייברים החדשים של nvidia גירסא 29.משהו (לא זוכר) ברוב המשחקים הביצועים שופרו / נשארו אותו דבר הבעיה היא במשחק 1 - GTA 3 שלפני שהתקנתי את הדרייברים פעל בסדר (לאט אבל אפשר היה לשחק ברז' נמוכה) עכשיו המשחק בקושי עובד ( 3 שניות הוא פועל טוב ונתקע לשניה , 3 שניות הוא פועל טוב ונתקע לשנייה וכו'... ) הבנתם את העיקרון השאלה שלי היא אם בטוח שהמצב ישתפר בגירסת דרייברים פחות חדשה? והאם בטוח שהמשחק שגללו הורדתי את הדרייברים ימשיך לעבוד? איזה גירסאות דרייברים יותר ישנות יש (ומאיפ…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מספר שאלות: 1)כמה בערך הוא אמרו לעלות? 2)האם יש הבדל גדול בין-TD ו-VD או משהו כזה כי אני יודע שהשני יותר יקר בבערך 100 שקל!! 3)אם אני קונה האם אני צריך לשפר את המארז: פנטיום 3 600 גיגה הרץ 128 ראם ווינדוס אקס פי בעברית 4)האם הוא טוב למשחקים כבדים כמו גי טי איי ולכמה זמן הוא יספיק לי בערך?? תודה רבה לכל מי שמוכן לעזור לי ולהקדיש מזמנו!
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בבקשה לכל מישרצה הוכחה על הביצועים של SUMA וגם מידע מקיף על החברה בכלל ותאמינו לי הטעינה תיקח שנה אבל מאוד מומלץ. http://www.digit-life.com/articles/sumagf4ti/index.html
-
- 16 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אתם חושבים שהוא יעבוד בסדר על מערכת פנטיום 4 1.8A זיכרון KINGSTON PC2100 266MHz 256MB וכרטיס מסך Leadtek Winfat GeForce 4 MX440 ? המשחק אמור לעבוד ברזולוציה של 640*480 אולי 800*600 אם זה ייתאפשר למרות שלא בטוח. אם יורידו את הרמת פרטים למדיום...... נראה לכם שהמשחק יעבוד?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רזולוציה היא 800X600 הגדרות NO TRAILS 32 BIT עומק צבע והתוצאה הנחמדה ביותר היא 24 פריימים לשניה, תוצאה מכובדת כשלעצמה (או שלא...) הTRIALS היו מורידים בערך 10 פריימים אז לא מומלץ להפעילם סקרינים עם ההגדרות הנ"ל:
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לא מזמן פרמטתי טת המחשב ועכשיו היציאת טלויזיה שבקה חיים אתם יכולים לעזור?? יש לי GeForce 2 TI עם הדריוורים האחרונים מותקנים 29.42 ואקס פי
-
- 0 תגובות
- 928 צפיות
-
-
חבר שלי רוצה לקנות מחשב חדש והוא בערך ב500 שקל צריך יעוץ לגבי כרטיס מסך תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מישהו יודע אם יש לכרטיס בעיות עם לוחות שעובדים ב OC ? ( ידוע ש GF3 עושה בעיות אם עושים OC דרך הלוח אם - שינוי של ה MULTIPLIER ) ועוד שאלה - מה עדיף - דרייברים של ATI או GIGABYTE ?
-
- 1 תגובה
- 987 צפיות
-
-
אם יש לי כרטיס עם יציאה טובה(ראדון 9700 של ATI, או לצורך השוואה משהו טוב אחר כמו 4200/4600TI לידטק או גינוורד) אז כדאי לי לקנות DVD למחשב?? האיכות תהיה כמו DVD רגיל??
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
סתכלו מה מצאתי בפורום של גיימר, שאחד אמר: Dear Customer, Thank you for contacting ATI Technical Support. Radeon 9xxx Specifications The Radeon 9000 series (Radeon 9000 Pro and Radeon 9700) will run on Win XP, Win 2000 and Win Me. It will not work in Windows 98/se/95/NT, therefore there will be no driver support for these operating systems. לידיעה המלאה לחצו פה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני טס כנראה בספטמבר, ואני אהיה או בצרפת\לונדון, או ספרד\איטליה. מישהו שהיה שם וקנה משהו למחשב, יודע אם זה מגיע סמוך לתאריך היציאה בארה"ב? כי אם אני טס, אני מעדיף לקנות את הכרטיס בעצמי, למרות שיש אלטרנטיבה שאני אעשה הזמנה מארה"ב וישלחו, אני לא סומך על זה, כי אחרת אני תקוע עם כרטיס אחר(טעות במשלוח) או עם כרטיס דפוק(נדפק במשלוח). במקרה של דפיקה במשלוח, אם מי אני יכול להאשים??? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התחלתי בזמן האחרון להסתובב הרבה בפורומים של OCWorkBench וקיבלתי רעיון נחמד לשאלה שמצריכה קצת חשיבה.. האם לדעתכם ה-Xabre 400 החדש מבית SiS יצליח להכנס לשוק ה-Low/Mid End כמו שצריך? אחרי הכל, הוא עולה בערך 85$, וה-Ti200 שמציג ביצועים דומים נמצא עוד 5 דולרים למעלה, והוכיח את עצמו כבר כאחד ששווה את הכסף, אך ה-Xabre 400 הוא עדיין ה-New kid on the block ולא הכי הוכיח את עצמו.. אז, מה דעתכם?
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי שמעתי איפשהו שה Geforce4 MX הוא בעצם Geforce2 MX שעשו לו אוברקלוק, זה נכון? ???
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
רוצים לקנות Radeon9700 מארה"ב אבל מפחדים לאבד את האחריות ואז צריך לקנות כרטיס מחדש? YES!!! לא רוצים לקנות את הכרטיס מישראל ולשלם 3500 על הכרטיס??? YES!!! רוצים לעשות OC לכרטיס? NO!!!! :lol: אז שני דברים: א. דיברתי עם אמטל-אפשר לקנות אחריות ב35$ לשנה לא כולל מע"מ. אני יודע שאנשים חושבים שזה הרבה, אבל תעשו חישוב-70$ לשנתיים והכרטיס יעלו יותר מהמחיר שלו עכשיו בארץ : אני מדבר עם אזטק, אולי יש להם הצעה יותר טובה. דבר שני: ATI מתחילים לפרסם באתר שלהם על הPRE-ORDER של הRADEON9700. תסתכלו קצת באתר, אין לי כוח לתת לינקים, אמור להיות שם מקום כזה להכניס מייל וזה יודע לך כשהPRE-ORDER תיפתח מקווה שעזרתי למישהו
-
- 40 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
הכבתי מערכת עם לוח אם GIGABYTE 7VRXP REV2 וכרטיס מסך MS GEFORCE 4 TI 4200 64MB מערכת הפעלה WINDOWS 98 SE כל משחק פשוט נתקע חוץ מזה המערכת עובדת חלק שחבל על הזמן...
-
- 24 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
בעיקרון נראה לי שכדאי לי להשתמש בriva tuner אבל היו לי איתה כמה בעיות (העלתי איזה פעם את המהירוץ זיכרון שלי מ500 ל610... ואז כל המשחק נתקע כל פעם שהפעלתי את הווינדוס והתוכנה התחילה לפעול ואי אפשר היה לא למחוק ולא לכבות אותה גם בsafe mode) אז למישהו יש תוכנה יותר טובה\אמינה, ממש לא אכפת לי שכל פעם שאני מפעיל את המחשב רק אז להיכנס לתוכנה ולהפעיל את הoc... יש לי hercules 3d prophet III titanum 500 או במילים אחרות ti-500 של hercules... או במילים אחרות הכרטיס הכי OWNZ שקיים!
-
- 3 תגובות
- 926 צפיות
-
-