עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by talevi,

אני צריך כרטיס מסך PCI-E למעבד קונרו שיפעיל משחקים כמו רד אלרט נייד פור ספיד החדש קאונטר סטריק וכאלה ..

2. Started by daniel0089,

היי, יש לי בעיה שכאשר אני שם את המאוורר של הכ.מסך על 30% אז הטמפ' במנוחה היא 54 מעלות... שאני שם על 50% אז הטמפ' היא 47 במנוחה.. רציתי לדעת מה אתם אומרים שכדי לי לעשות... לשים בריווה טיונר על אוט'?50%?30%? מה אתם חושבים שכדי לי לעשות? תודה.

• 4 תגובות
    • 531 צפיות
  3. אורח McCartney
    Started by אורח McCartney,

כמה הוא עולה עכשיו ? כי אני זוכר קניתי אותו לפני שנה ב-1100 שקל .

• 2 תגובות
    • 531 צפיות
  4. יש לי כרטיס 7600GS להתקין עם הדיסק שהביאו לי הוא שיש בטח כבר דריבר חדש באינטרנט? תודה

• 3 תגובות
    • 531 צפיות
  5. אני בדילמה אם לקחת עם אוורור אקטיבי או פאסיבי. מצד אחד 9600 עם אוורור אקטיבי מונע התחממות... אבל עד כמה הכרטיס הזה מתחמם ? וכמה הוא יותר רועש לעומת הפאסיבי ? מה עדיף לקחת ? קישור ל- 2 הכרטיסים: 1. כרטיס גרפי GIGABYTE nVIDIA GeForce 9600GT 512MB PCIe, http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=44404 2. כרטיס גרפי GIGABYTE nVIDIA GeForce 9600GT Silent 512MB PCIe http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=44402

• 2 תגובות
    • 531 צפיות
  6. Started by killereye,

שלום יש לי כרטיס מסך SAPPHIRE PCI-EX RADEON X1950PRO 256MB DDR3 DUAL DVI TV/O RETAIL וכאשר אני מריץ משחק CRYSIS על רזולוציה גבוהה המשחק נתקע בגלל FPS נמוך (2-3) רציתי לדעת מה יותר כדאי האם לקנות כרטיס מסך זהה ולהשתמש ב cf ואני אשמח אם יסבירו לי איך עושים את זה או לקנות כרטיס מסך חזק יותר וכרגע הנושא הכספי לא רלוונטי. תודה רבה.

7. Started by ksn1981,

שלום, קניתי את ה- 4770 של MSI.. התקנתי את הדרייבר 9.5 של ATI שהוא חדש יותר משל זה של MSI.. בהתחלה התקנתי את הדרייבר הבסיסי כ- 16MB ואח"כ התקנתי את המלא כ- 40MB.. לא הבנתי מה לעשות עם כל ההגדרות המתקדמות של הדרייבר המלא.. והעדפתי שלא לשנות שם כלום.. 1. חיפשתי שאוכל לבטל/להגדיר שם את האודיו של ה- HDMI אבל לא מצאתי ונלצתי לעשות לו DISABLE ב- DEVICEMANAGER.. האם לעשות משהו אחר ? 2. בנוסף המסך עכשיו מוגדר משום מה על 59HZ ולא על 60HZ כמו שזה תמיד אפילו בכרטיס המובנה G31 למשל.. לא מבין למה זה קורה ואני אפילו מפחד לשנות את זה ! מה אתם אומרים ? ועכשיו אני שם לב שהדרייבר של MSI הוא גדול בהרבה (כ- 170MB).. 3. מה יהיה היתרון של הדרייברים אחד על השני ולמה ההבדל המשמעותי בגדלים.. על מה…

• 1 תגובה
    • 531 צפיות
  8. Started by NewRig,

עברתי על השרשור הדביק, אך מרוב המבחר, וגם מאחר ואין שם ממש השוואה אחד לאחד, התבלבלתי עוד יותר. בנוסף, אולי ישנם עידכונים/חידושים בהיצע הקיים בשוק. דרישות : 1) שימוש עיקרי - סרטים ומשחקים. 2) חשוב שהמסך לא יציג מריחות ושיהיה סביל גם לאחר מספר שעות של שימוש במחשב. 3) "17 תקציב לא ממש מוגדר, מאחר והדרישה לכמה שיותר זול אך עם זאת אין הכוונה למסכים עתיקים ב-500 ש"ח. ההערכה הכי מדוייקת היא עד איזור ה-1700 ש"ח. (אלא אם אין מסך איכותי בסכום זה ומטה) שוב, רצוי מחיר כמה שפחות - אבל חובה, ודגש על כך, שהמסך יעמוד בדרישות לעיל. תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 531 צפיות
  9. Started by NETANELKOREN,

שלום אני צריך כרטיס מסך לאחותי הקטנה ואני מתלבט בין 2 כרטיסים אני מבקש ממכם שלא תציעו כרטיסים כי עוד חצי שנה הערך אנחנו מחליפים לא כרטיס מסך שתומך DX10 אני צריך לבנתיים את חוות הדעת שלכם הכרטיסים הם: GEFORCE 7950 GT 512 MB או GEFORCE 7300 GT 512 MB SLI שני כרטיסים כאלה אז שזה יהיה GEFORCE 7300 GT 1024 MB תודה אני צריך המלצות עד יום חמישי ונא לא להציע כרטיסים כי עוד חצי שנה אנחנו משדרגים אז לבנתיים אנחנו צריכים שתגידו מי יותר טוב אני חשבתי על ה7950 GT ביי

• 1 תגובה
    • 531 צפיות
  10. Started by eladbt,

שלום, יש לי תצוגה אנלוגית אני רוצה לבצע עליה כל מיני מניפולציות של עיבוד תמונה ולכן אני צריך להפוך אותה לדיגטלית. לטובת הנ"ל אני צריך כרטיס מסך חזק, חשוב לי מאוד שזה יהיה במינימום השהיות ( 0-5 Mili Sec) אשמח אם תוכלו לעזור לי (לינק יעזור מאוד) תודה רבה א.

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  11. אני קונה מחשב חדש ואני לא יודע איזה כרטיס מסך עדיף.. אני יודע בעקרון בבירור שאחד מהם הרבה יותר טוב. אני רוצה שתגידו לי אם יש הבדל כ"כ גדול בין הכרטיסים ואם כן במה זה מתבטא? 1. ati x800gto 256 mb ddr2 pcix - שהוא היותר טוב 2. ati x600 p10 - 400 - שהוא פחות טוב. יש הבדל כ"כ גדול בין הכרטיסים ואם כן במה זה מתבטא? תודה רבה, עופר.

• 6 תגובות
    • 531 צפיות
  12. אני רוצה לחבר את המחשב לטלויזיה ולמצלמת ווידיאו אבל אני לא יודע איך. יש לי כרטיס מסך עם AVIVO של SAPPHIRE דגם X1900GT אבל לא כל כך הבנתי איך משתמשים בתוכנה שהגיע איתו. בקיצור למצלמה יש חיבור S-VIDEO וRCA ולטלויזיה (ממיר של YES) רק RCA. אז איך עושים את זה?? קיבלתי עם הכרטיס כבלים שמתאימים אבל אחרי שחיברתי הכל לא הבנתי איפה אני אמור לראות את הוידיאו. ואיך האיכות שאני צריך לקבל?

• 1 תגובה
    • 531 צפיות
  13. שלום רב! אני צריך מסך שישמש אותי למחשב וגם לצפייה בטלויזיה באופן בלתי תלוי במחשב האם יש אפשרות למסך כזה שאם אני רוצה לצפות בטלויזיה אז אני יכול לצפות במסך מבלי להפעיל כלל את המחשב? שיעבוד באופן עצמאי לחלוטין ללא הפעלת המחשב כלל? היש מסך כזה שתומך בזה? ורצוי מאד שהמסך יתן לי איכות צפייה כמו טלויזיה. התקציב שלי למסך עד 5000 ש"ח ושיהיה מינימום בגודל 19" בתודה מראש לכל המשיבים והעוזרים

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  14. וכמובן שיחס עלות תועלת שלו הגבוה ביותר ברשותי מחשב AMD 64 3000 עם שני ג'יגה זיכרון לשימוש בתוכנות פרמייר אפטר אפקטס ומקס על מסך DELL 2407

• 1 תגובה
    • 531 צפיות
  15. שלום, אני משתמש בכרטיס מסך geforce fx 5200 אני מעוניין לחבר את הטלויזיה למחשב באמצעותיציאת ה Svideo..... הכוונה היא לראות בטלוזיה קטעי וידאו ( לא בהכרח את כל הלוח עבודה)..... אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי כיצד אני עושה את זה, איזה תוכנה אני צריך ואיזה הגדרות להגדיר, דרייברים וכד'... - תודה רבה... TOM

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  16. Started by ashkenazone,

אני יודע שכבר שאלו את זה בפורום אבל לא מצאתי בחיפוש: אני צריך השוואה בין חברות שונות על הכרטיס x800 xl אבל לא בנפרד יאנו לא לינק לאחד של פאוורקולור ואז עוד אחד לאחד של ג'יגהבייט אלא באותו אתר השוואה בין כמה היה את זה איפשהו בפורום וזה נעלם

• 4 תגובות
    • 531 צפיות
  17. Started by Zod,

איזה דריבר לקחת לכרטיס הנ"ך 9X.XX או 8X.XX

• 5 תגובות
    • 531 צפיות
  18. מי לוקחת באיכות של LCD 42 אינטצ ומעלה LG או סוני?

• 1 תגובה
    • 531 צפיות
  19. האם בעל הבית השתגע הכרטיס נמכר ב 1100 ש"ח מחיר נמוך ב 700 ש"ח מהמחיר שהוא נמכר התקשרתי לחנות אשר מוכרת נאמר שאין כרגע במלאי תוך 10 ימים אמור להגיע שאלתי את המכור מדוע המחיר כזה נמוך ביחס לשוק . נאמר לי שזה מחיר מבצע לזמן מוגבל וניתן לרכוש במחיר זה אך ורק דרך ביצוע הזמנה דרך האתר על מנת לשריין כרטיס יש לציין שלא צריך לבצע תשלום דרך האתר בעת ההזמנה . מישהו יכול לתת לי דעה לגבי כרטיס מסך INNOVISION GFORCE 6800GT 256MB AGPX8 איך החברה הזאת?

• 3 תגובות
    • 531 צפיות
  20. אני מצטער שאני פונה לפה גם בקשר לעזרה בזיכרונות וספקי כוח,אך הפורומים שציינתי אינם עובדים לי לחבר שלי יש מחשב שהוא רוצה לשדרג,לא משהו משוגע מדי,אבל הוא רוצה שיחזיק לו איזה שנה וחצי. אז ככה,אתם בטח מעוניינים במפרט: AMD Athalon XP 2500+ 1833MHZ Barton ASUS A7V8X-MX VIA KM400 WITH/VGA+SOUND+NETWORK CL2.5 KINGSTON 256MB Ram DDR2700 333MHZ מארז פשוט צורב LG 52X32X52 1.44 ספק כוח גנרי 300 וואט מתפרק מאוורר כזה של זלמן ששמים ליד הכרטיס מסך כדי שייכנס אוויר. אז ככה,הוא רוצה לקנות: משחה טרמית AS5 מKSP (המעבד מתחמם ומגיע ל62 מעלות והמחשב נתקע) כרטיס מסך סביר שיחזיק לו לפחות שנה וחצי בסביבות ה650 ש"ח זיכרון נוסף (כמה שמומלץ-יש לו חריץ זיכרון תפוס ויש לו עוד חריץ אחד…

• 4 תגובות
    • 531 צפיות
  21. Started by jenian,

אני קונה מחשב חדש לצרכי שימוש משפחתי(סרטים, אינטרנט וכו') וגם מסך לאותם מטרות (19 אינץ' ככל הנראה) ואני לא בטוח איזה לקנות: מצד אחד אני חושב שמסך מסתובב(90 מעלות לצרכי קריאת טקסט ותכנות) יהיה שימושי ורציתי לשמוע מה דעתכם, אם זה באמת שימושי או שזה סתם - ואת התכונה הזאת אמרו לי שיש רק במסכים של SAMSUNG, שאני לא יודע אם טובים. מצד שני כולם ממליצים לי LG כי הם טובים - אבל הם יקרים.. מה דעתכם?

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  22. Started by Dima99,

שלום לכולם, אני מקווה שהנושא נפתח במקום הנכון. נכנסתי לנושא "כל בעלי סדרת 1950... " או משהו כזה ולפי מה שהבנתי אין לי את הבעיה ששם. ועכשיו לנושא: יש לי כרטיס X1950PRO מעבד 4400 של AMD ו2G ראם (אם כל זה משנה) וכשאני משחק בבאטלפילד2 על האיכות הכי נמוכה על רזו. 1024X768 יש לי 90 +- FPS. וכשאני משחק על HIGH ואותה רזולוציה המשחק פועל על 50 FPS -+ ועכשיו השאלה: האם זה בסדר לכרטיס הזה? כי לפי דעתי משחק מ05' אמור לפעול טוב גם על HIGH עם כרטיס כזה אני לא מבין בכל הקטע של המחשבים יותר מדי (ממש מעט יחסית לאנשים פה) ובגלל זה אני שואל אם זה בסדר. תודה לכל מי שיעזור!

• 2 תגובות
    • 531 צפיות
  23. Started by Oranl,

אהלן, מישהו אולי יודע איפה אפשר לקנות את הכרטיס XFX 8800GT Alphadog Edition XXX 512MB חוץ מב-FOXPC?? אין להם את זה במלאי וכל שבועיים הם אומרים עוד שבועיים... יש מקום אחר שמוכר את זה? לא ייתכן שרק מקום אחד בארץ יחזיק את הכרטיס הזה... תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 531 צפיות
  24. שלום אנשים. אני משתמש בכרטיס מסך און בורד לוח אסוס M2NPV-VM הכרטיס מגיע עם יציאת DVI-D/ SVIDEO/ RGB /D-SUB/TV OUT-RCA לחיבור המוניטור אני משתמש ב- D-SUB ולחביור הטלויזיה אני משתמש ב- tv-out בננת RCA לתמונה בלבד (קול מהרמקולים של המחשב) ניתקלתי ב-2 בעיות: 1: אני לא מצליחה לראות סימולטנית גם במוניטור וגם בטלויזיה 2: וזו הבעיה הכי אקוטית למרות שאני משתמש בכבל איכותי (10מ') התמונה שנקלטת על הטלויויזה נוראית ממש מגורענת+גלי רוחב משהו זוועה. אני מאד לא רוצה להשקיע בכרטיס מסך כיון שמבחינת הביצועים הכרטיס הנ"ל מספק אותי לחלוטין. השאלה אם יש דרך לפתור את הבעיות הללו. כמובן שהורדתי את הגרסה העדכנית של הדרייבר מאתר אסוס לגבי הבעיה ה-1 מישהו אמר לי שאם אחרבר את המוניטור באמצעות DVI-…

• 3 תגובות
    • 531 צפיות
  25. בבקשה אני רוצה את המדריך הזה

• 1 תגובה
    • 531 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.