כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,977 דיונים בפורום זה
-
מישהוא מכיר מסך LCD 19 שמאפשר בחירת של מקור התצוגה? כלומר שאני אחבר אליו גם VGA וגם DVI ואני אוכל דרך ה OSD לבחור במה אני רוצה להישתמש ?
-
- 4 תגובות
- 540 צפיות
-
-
איך אני אמור לבדוק את הטמפ' של הכרטיס.?? לאחרונה יש לי בעיה כאשר אני מאמץ את הכרטיס (נכנס למשחק וכו') אז המחשב נעצר לרגע ואז כל מיני צבעים במסך משתגעים ואז המחשב נתקע ולאחר מכן עושה ריסט.. לדעתי הכרטיס מתחמם אבל אני לא יודע איך לבדוק טמפ' וגם אם אני אבדוק ואראה שאכן הכרטיס רותח ואפשר להכין עליו חביתה - מה אני עושה אחר כך?
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-
-
יש לי G FORCE 6600 GT 128 M ו 512 מגה זיכרון במחשב.. אם אני קונה 2 גיגה חדשים למחשב האם משחקי מחשב ירוצו יותר נורמאלית ? עם גראפיקה על LOW? בלי לקרטע ?
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
הי, קניתי מחשב חדש עם כרטיס gigabyte nvidia 8800gtx 320mb. במחשב ה"ישן" יש לי ati x850xt. חשבתי לייבא את הכרטיס הישן למחשב ורציתי לדעת אם זה אפשרי ואם זה ישפר ביצועים משמעותית. מה אומרים? תודה!
-
- 2 תגובות
- 540 צפיות
-
-
רוצה לרכוש כרטיס TV טוב עד 300ש"ח כרטיס שיתחבר לממיר דיגטלי של הכבלים הוט. הקלטה פחות חשובה לי. רוצה צפייה חדה מהירה וברורה. אם צריך להוסיף עוד 50 ש"ח כדי לקנות כרטיס ממש טוב, העשה זאת. תודה מראש רון
-
- 3 תגובות
- 540 צפיות
-
-
למישהו פה יש GEFORCE FX5200 של ASUS????? אם כן אתם יכולים לשלוח לי עותק של הביוס שלכם...אני חייב לשחזר את הביוס שלי למקורי כי הקרור שפעם היה לי עליו כבר לא נימצא אז אני חייב ברויה טונר תמיד להוריד את הקלוקים...אז בבקשה יש למישהו??
-
- 2 תגובות
- 540 צפיות
-
-
שלום אני הולך לקנות כרטיס מסך חדש ואני לא יודע מה כדי לי לבחור שיעבוד הכי טוב שאפשר במשחקים. האופציות הם : 1.readon 9600XT 256 MB או 2.Geforce 6600 256 MB ( הרגיל) מה אתם הייתם לוקחים ואשמח גם להסבר. תודה
-
- 2 תגובות
- 540 צפיות
-
-
קניתי היום את המחשב הבא: MIDI ATX Foxconn (TLA002) 300W מארז GIGABYTE M55P-S3G (6150-AM2) PCX+L1G+SA2 לוח אם AMD Athlon 64bit DUAL CORE 3800 (AM2) מעבד AMD Athlon 64BIT s-AM2 מאורר ל WD 250Gb 7200rpm 16Mb SATA2 (KS-3yw) ד.קשיח TWINMOS DDR2 1Gb 667MHz PC5300 O זכרון * 2 WINDOWS VISTA - HOME Basic Heb מערכת הפעלה LITEON 17" LCD R17AAS (8ms) מסך+רמקולים שאלתי היא האם הכרטיס מסך שעל לוח האם מספיק כדי להריץ את ויסטה 64 הום פרימיום (את האפקטים של מע' ההפלעה הזאת) בצורה טובה ? ואם לא לאיזה כרטיס מסך מינימלי אני זקוק ע"מ שהיא תעבוד כמו שצריך?
-
- 7 תגובות
- 540 צפיות
-
-
עזרתי לחבר להרכיב מערכת עם core duo 6600 גיגה זכרון kingston HYPERX וכ.מסך asus 7950GT 512 והציון שקיבלתי מה3DMARK במצב deufalt הוא 2060, זה הגיוני ?
-
- 3 תגובות
- 540 צפיות
-
-
?Galaxy? - ?6600 256MB TV, DVI, AGP? 516 שח או INNOVISION GFORCE FX66000 256MB AGPX8 528 שח
-
- 4 תגובות
- 540 צפיות
-
-
שלום, יש לי מסך Hitachi 32" LD900TA2(מחובר למחשב ב hdmi-dvi) אשר תומך בקבלת NR דרך HDMI/VGA... עד היום הייתי משתמש בוינדאוס XP ושם הצלחתי להגדיר את הרזולוציה הטבעית בעזרת POWERSTRIP. עברתי לחלונות ויסטה X64 ואני לא מצילח להגדיר רזולוציה טבעית ! הפעלתי את הpowerstrip, ניסיתי להגדיר מחדש כמו פעם אך הוא עושה לי שגיאה מתי שאני בא לקבוע את הרזולוציה: You do not have the Administrative privileges needed to add a costum, user defiend resolution. Restart Powerstrip using "Run administrator" ויש לציין שאני administrator במחשב.. הצלחתי לבגדיר 1366x768, השורות האופקיות בסדר, רואים את כל הפרטים, אך השורות האנכיות (מלמעלה ללמטה) לא בסדר, ורואים בערך 3/4 מהמסך ... מישהו יודע איך…
-
- 3 תגובות
- 540 צפיות
-
-
שלום ברשותי כ.מסך SAPPHIRE ATI RADEON X1600PRO 256MBDDRII כשאני מחבר את הכרטיס לטלוויזיה באמצעות כבל וידאו RCA ('בננה' צהובה) שטח התצוגה על מסך הטלוויזיה קטן משמעותית משטח התצוגה שמסך הטלויזיה יכול להראות. מה אפשר לעשות כדי לשנות את זה? אודה לכם מאוד על העזרה
-
- 3 תגובות
- 540 צפיות
-
-
מישהו בכלל שמע על החברה הזאתי?ראיתי שהתחילו למכור אותה ב SKYPC אבל המידע היחיד באנגלית שמצאתי זה שאף אחד לא שמע עליהם לדעתכם כדאי לקנות כרטיס שלהם אם המחיר טוב?
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
איך אני מחבר את הכרטיס geforce6600 לטלויזיה LCD?
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
התקנתי אותו ומאז המערכת הרבה יותר יציבה ולא קורסת לי כל כמה דקות. בבדיקה שעשיתי על C&C3 ובצפייה בHD התמיכה סוף סוף טובה. עדין הדרייבר הזה לא שוחרר רישמית הוא מופיע באתר הנ"ל http://www.ngohq.com/home.php?page=Files&go=cat&dwn_cat_id=15
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-
-
שלום, המפרט שלי הוא AMD 3200@2.2GHZ לוח אם DFI Lanparty Ultra-D 939 זכרונות geil 512*2 @ 420MHZ 2.5-4-4-7 WD HD 250GB Sata 2 כרטיס מסך נוכחי Leadtek 6600GT Extreme Edition מסך 17" LCD SyncMaster 730B ספק Antec TruePower 2 480W ושני כוננים אני מתלבט בין X1950XT 256MB בערך ב1600-1700 X1950PRO 256 \512 שעולים 1400 \ 1200 בערך לפי מה שראיתי X1900XT 512 קצת יותר טוב מX1950XT 256 אבל עולה הרבה יותר... במחיר כזה כבר עדיף X1950XTX בלי קשר אני מתגייס עוד כחצי שנה-שנה תלוי לאן אני אתקבל... השאלה שלי היא איזה כרטיס כדאי לקנות... אין לי בעיה להוציא גם 2000 אם זה ממש שווה את ההבדל אבל אני מחפש משהו שיתן תמורה גבוהה למחיר ואיכות גבוהה כמובן... בגלל זה אני לא מחפש בכיוון של 7XXX של NVID…
-
- 2 תגובות
- 540 צפיות
-
-
אני צריך דרייבר לכרטיס מסך (ati radeon 9600 xt (rv360 בבקשה זה דחןףףףףףףףףףף
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-
-
כמעט כל כרטיסיי NVIDIA מגיעים עם יציאת טלויזיה התומכת ב HDTV , ולא מצוין שם כלום לגביי TVOUT "רגיל" . גם SVIDEO לא קיים בכרטיסים החדשים. האם יש אפשרות לחבר את הכרטיסים הנ"ל לטלויזיה רגילה . לדוגמא כרטיס מסוג GF7600GT LEADTEK HDTV OUT תודה
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
מחפש כרטיס מסך בתקציב של 800 שקל. כיום מחזיק ב ס800GT של POWORCOLOR והוא לא מספק אותי. מבקש השוואה ביניהם מבחינת ביצועים אם יש. העין נמשכה ל8600GTS, האם הוא אכן הטוב ביותר לתקציב?
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות כרטיס טלוויזיה ואני צריך המלצות. אני רוצה כרטיס טלוויזיה מאחת החברות הבאות: Hauppauge,Leadtek,Asus,LifeView,Viewcast כרטיס פנימי של PCI,שיש לו גם תוכנות עריכה ובמיוחד את WinDVR 3 במחיר של עד 500 שקל. אם כבר אני פה,מישהו יכול להסביר לי על חיבורים? וגם מה ההבדל בין כניסות ליציאות? הנה כניסות: (RCA/3.5mm) Audio XLR FireWire (IEEE 1394) והנה יציאות: (RCA/3.5mm) Audio VGA ומה זה טיונר TV פנימי? וגם "ממיר מחשב לטלוויזיה"
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
תקציב 1900 ש"ח הדרישות: סרטים,עבודה ממושכת בווינדוס,אינטרנט. עיצוב יפה-חשוב DVI 8ms-12ms חשובה לי איכות התמונה יותר מהמהירות לא משנה לי כל כך החברה. חשבתי על 730B 710T ויש גם כמה חדשים של lg ,אני לא זוכר את הדגמים
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה הפורום הנכון - אם לא אשמח אם תעזרו לי מהו הפורום הנכון. אני מעוניין לרכוש תוכנה לעריכת וידאו - מעונין בהמלצה על תוכנה שכזו, שמעתי על תוכנה של pinacle מישהו מכיר? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-
-
-
שלום לכם קהילת גראפיקה שמעו, לפני שנתיים אבא שלי היה קונה מחשבים במכרז, אני מודה, היום, אני יודע איזה טעו נוראית זו, בזכות עזרה מהרבה מאמרים שקראתי, ניסיון אישי וכמובן HWZONE. לפני כמה ימים אבא שלי החליט שהוא קונה מסך LCD לחדר משפחה בעקבות שנהרס לנו המסך, הדבר הראשון שהוא חשב עליו, כמובן, 'המכרז של המדינה', מכיוון שאני יודע שמכרז עובדים על אנשים בנושא במחשבים, תיארתי לעצמי שהם יעשו אותו דבר בטלויזיות. עצרתי בעדו ואמרתי לו שיתן לי שבוע להתייעץ עם מומחים, כמובן שHW הם הראשונים. (אחרי זה קהילות פוקט ) לעניין: אני מעוניין בטלויזית LCD, אני רוצה הצעה ל32 אינץ, ל37 אינץ ול42 אינץ. בקשר למחירים אני יברר לבד בזאפ וזה, תרשמו רק חברה ודגם. התקציב בעיקרון לא כלכך מוגבל, רוצ…
-
- 2 תגובות
- 540 צפיות
-
-
יש לי מעבד 3 ג'יגה פרסקוט 775 דגם 530 J אני רוצה לקנות לו לוח חדש וכרטיס מסך וצריך את עזרתכם בעניין לא מתכנן לעשות OC אבל רוצה כרטיס ולוח שיחזיקו להרבה זמן ושיהיו סוסים לגבי מחיר עד 2000 שתיהם לגבי כרטיס מסך הסתכלתי על הכרטיס הזה תגידו לי מה אתם אומרים עליו http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=25_298_359&products_id=3772
-
- 3 תגובות
- 540 צפיות
-