עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by zaroor,

שלום יש לכם המלצות לאיזה סוג כרטיס עדיפות הקנייה ואיזה נתונים צריך לשים לב לפני הקנייה מיעד בעיקר להקלטות מוידיאו והמרה לצריבת dvd

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  2. Started by Pitzinyelo,

אני עובד תמיד ברזולוציה של 800 על 600 והתמונות שבהם אני משתמש לרקע הן באותה רזולוציה. אם אני אשתמש ברקעים של רזולוציה גבוהה יותר- אבל אשאר עם ה 800*600 שלי- האם משמעות הדבר היא שאיכות התמונה תהיה טובה יותר, או שזה פשוט יגלוש מהמסך ולא ייכנס?

• 2 תגובות
    • 563 צפיות
  3. Started by barlevi321,

שלום לכם. הייתי רוצה לדעת מה זה בכלל sli משולב בלוח האם , מה זה בכלל, ומה זה עושה. ואם יש לכם מאמר על העניין הזה אני מאוד יודה לכם , (בעברית אם אפשר). בתודה מראש בר לוי!!!

4. Started by yoni206,

שלום לכולם אני לא רואה הרבה המצלות עליהם, ומצד שני גם לא השמצות. מצד שלישי הם זולים יותר מ SAMSUNG ו LG מה הבעיה איתם?

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  5. הכל בכותרת.... ;D אני רוצה להעתיק קלטות וידאו ישנות למחשב שיהיה באיכות לא רעה אפילו טובה... תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  6. Started by yotamavi,

אז ככה. יש לי מחשב (מפרט בצד) שמחובר למסך שרשום במפרט. עכשיו קניתי LCD דגם TOSHIBA 26WL66 אני רוצה לחבר את המחשב גם לLCD. בכרטיס מסך שלי יש DUAL DVI ועוד יציאת TVOUT הבנתי שכדי לראות פרקים בHDTV 720 אני אצטרך כרטיס מסך עם יציאת HDMI , זה נכון או שיספיק לי ממיר מDVI לHDMI שאני ייחבר למסך? אם צריך להחליף, אז איזה כרטיסים מומלצים? ויש 8800GTS 320MB עם HDMI? מקווה שהבנתם. ובכללי ייעזור לי אם מישהו יסדר לי קצת בראש איך זה בדיוק יילך למשל אני לא יודע אם למשל אני יוציא 2 חיבורי DVI מהמחשב אם אני יוכל לבחור למה לשדר למשל. ואני צריך לדעת גם מה לחבר למה.

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  7. Started by Saikodan,

הנה ההדועה הקודמת ששמתי: והנה העידכון: מהדיסק התקנתי ישירות מהתיקיות, לא מהתפריט של המשחק, והכרטיס עבד. נכנסתי לאתר של NVIDIA והורדתי את מה שהם המליצו לי להוריד הורדתי את הגרסא הכי חדשה ואחת לפניה ואחת לפניה איזה 4 גירסאות שונות כולן עושות לי את אותה הבעיה - המסך נכבה ולא נדלק לפעמים זה עובד ואז כשאני נכנס לcenter של נבידיה זה פשוט מכבה את המסך וזהו, אין כלום רק מה שבא עם הדיסק(דרייבר ממרץ!!) המחשב עובד טוב אני מאמין שהכרטיס מסך שלי פגום אבל הוא חדש לחלוטין ובחנות לא רוצים לתת לי חדש עד שהם לא יבדקו אותו, ואז הייצרן יבדוק אותו ואז אם הייצרן יגיד שהוא פגום אז הוא ישלח לי כרטיס מסך חדש ואני אקבל אותו השד יודע מתי. זה ממש ממש ממש מעצבן בייחוד בהתחשב בעובדה שזה מחשב חדש לחלו…

8. Started by nadav1379,

אני צריך המלצה למסך טוב עד 800 שקל

• 3 תגובות
    • 563 צפיות
  9. Started by gooz,

ברגעים אלו ממש שגלשתי בפורום קיבלתי על המסך שלל פסים דקים שבאים בכל מיני אזורים קטנים על המסך בכל מיני צבעים. שאני מחדש משהו על המסך הפסים נעלמים וכשאני עובר על איזה משהו יש כזה ריבוא על סמן העכבר שגם כולו עשוי מפסים דקים :\ עכשיו כשעשיתי ריסט למחשב הכל בסדר אבל...אני רוצה לדעת מה זה אומר כדי לדעת אם יש איזושהי בעיה או משהו שאני יכול לעשות. יש לי R9800PRO תודה

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  10. Started by qt1h00,

שלום לכולם, מה היתרונות של DX10 ?

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  11. שלום חברים... קניתי לא מזמן כרטיס מסך של ג'יגבייט ATI Radeon 9250 128 mb עכשיו התקנתי ווינדוס וויסטה - אבל אין דריברים באתר הרישמי לכרטיס הזה לוינדוס שלי. מה לעשות ? להסתמך על הדרייבר המובנה של הווינדוס ? ??? תודה.

• 3 תגובות
    • 563 צפיות
  12. קבלתי היום את ה 7600GT ושמתי לב שאין צורך לחבר לו חיבור מתח מהספק (כמו שהיה לי לפני כן ב 9800PRO וב GTO2 שהיו לי) האם יש חיסרון/יתרון לכך שהכרטיס לא צריך ישירות מתח מהספק? דבר נוסף הוא לגבי הטמפ',בדקתי וראיתי שהכרטיס שלי נמצא בטמפ' של 40 מעלות במנוחה האם זאת טמפ' תקינה (שוב ב GTO2 שלי הטמפ' היתה יותר נמוכה במנוחה)

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  13. Started by p-o-i,

לפי מה שהבנתי לא כל המשחקים תומכים בWIDE רק החדשים...טוב אני חולה ג'נרלז ואני רוצה להביא אולי WIDE אז אני יודע בוודאות שהוא לא עובד עם WIDE אז אני גם זוכר שמישהו פה אמר שאפשר לבצע את התמיכה הזו עם טיפה ידע ופשוט לשנות קובץ מסויים אז מישהו יכול להסביר לי איך אולי???

• 2 תגובות
    • 563 צפיות
  14. של EVGA.. הנה תמונות ובמאמץ הכרטיס הוא 89 זה טוב ? והGPU AMBIENT 67 [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  15. Started by ashkenazone,

אני צריך מסך LCD למשחקים מהירים כמו שוטרים וכדומה ושיעלה בסביבות ה2000 (טופ 2200) ויהיה נוח אם יהיה תואם גם כמה שאפשר לעריכה גראפית. תודה

• 2 תגובות
    • 563 צפיות
  16. או שאני צריך לקנות כרטיס טלויזיה?

17. Started by Impreza,

התחדשתי לי באחד, לאחר 3 שנים עם Radeon 9600XT 25MB הדגם הוא של Albatron עם 256MB. הורגש שינוי במשחקים אבל קראתי שהכרטיס הזה נופל באיכות מ 9800XT. האם זה נכון? הייתי מאוד פעיל בפורום ב3 שנים האחרונות אך אני כבר לא מכיר את כל הדגמים החדשים. הפסקתי להתעניין שיצאו ה X800PRO. האם ה 7300GT טוב מהם? עד כמה השינוי צריך להיות גדול מ 9600XT? אני ממש לא עושה בנצ'מרקים וכל זה. באחוזים בערך? הכרטיס הוא יד שנייה וגם ככה אני לא משחק במשחקי HIGH-END. אני משחק משחקים סטייל NFS, GTA, Far Cry ואלה. הלוח תומך AGP וזאת הסיבה למה קניתי את הכרטיס שהיה גם זול אך האם הוא באמת חלש מה 9800XT? ב 9600XT שהיה לי מהירות הליבה הייתה 500MHZ וב 7300GT המהירות היא 400MHZ הזכרונות אמנם ב 9600XT עבדו על משהו…

18. Started by amit123,

שלום! 1.תגידו...מה מחדש הדרייבר החדש של אטי(6.12)..הוא אמור לתת שיפור בביצועים? 2.למרות שהתקנתי אותו זה לא התקין לי את ה-ccc למה זה?בדרייבר הזה אין את התוכנה? 3.הדרייבר הזה עדיף או שיותר טוב לי להיות עם האומגה היותר ישן ממנו?

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  19. Started by shaharZur,

איזה כרטיס מסך הכי טוב למשחקים במחיר של 1000 שקל

• 2 תגובות
    • 563 צפיות
  20. הוא עולה 1,695 (המחיר נמוך יחסית למסך LCD לא?) יש מסך בסביבת המחיר הזה שיותר טוב ממנו? והאם בכלל כדאי לי לקנות מסך כזה שרוב פעולותי במחשב הם סרטים,והרוב משחקים?

• 3 תגובות
    • 563 צפיות
  21. Started by yosizach,

מה עדיף ? מסך שטוח של lg lcd 17 או מסך רגיל רק המסך שטוח יהני .. 19

• 4 תגובות
    • 563 צפיות
  22. Started by kobi122,

ל-AGP אני צריך למשחקים חזקים

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  23. Started by idani1983,

קניתי את ה 7800GT בארה"ב ורציתי לדעת האם יהיו לי בעיות לחבר אותו לטלויזה שלי בארץ בגגל שיטות בשידור תודה

• 2 תגובות
    • 563 צפיות
  24. Started by davis5,

קניתי אתמול את הכרטיס השאלה איך אני מגדיר הגדרות מקסימליות כמו כל הפילטרים-אני משחק כרגע בBIOSHOK תודה

• 4 תגובות
    • 563 צפיות
  25. Started by gif,

קיבלתי מתנה כרטיס מסך 8600GT . הוצאתי את הישן וחיברתי את החדש וביצעתי אתחול למערכת , לאחר האתחול , זוהתה חומרה חדשה , הכנסתי את דיסק הדרייבר של הכרטיס והתקנתי את הדרייבר , שוב איתחול למערכת . לאחר שהמערכת עולה ההגדרות תצוגה השתנו לי ל- 4 ביט ולרזולוציה נמוכה ביותר , ניסיתי לשנות אך לא ניתן . מה הפתרון ?

• 0 תגובות
    • 563 צפיות

דיונים חדשים בפורומים