עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by moris1977,

היי כאשר אני מנסה ללכוד חומר מוידאו עם כניסת "קומפוזיט" אני לא מצליח. שמתי PLAY בוידאו אך אין שום תמונה. צריך למצוא תחנה כלשהי? חיברתי את ה-RCA לכרטיס של פינקל לוידאו IN תודה! וידאו פיליפס

• 3 תגובות
    • 557 צפיות
  2. Started by a_a_aa,

אני עומד לרכוש מחשב חדש! המחשב יכלול מסך 19" LG שטוח ומיועד בנוסף לצפיה בערוצי טלויזיה. החיבור הוא חיבור אנטנה פשוט לצפייה בערוצים 1,2,10. התקציב לכרטיס הוא עד 200 ש"ח 2 שאלות: 1.האם בעזרת כרטיס TV ניתן לצפות בטלויזיה באיכות טובה? 2.מהו אופן השימוש בכרטיס כדי לצפות בטלויזיה?

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  3. Started by Norm4nde,

שלום לכולם אני מחפש כרטיס מסך עד 800 ש"ח שיתן לי את הביצועים הטובים ביותר בעניין המשחקים. כמובן שהוא צריך להיות pci-e . מומלץ של nvidia למרות שראיתי שיש את האפשרות ל x1950 , אם הוא הרבה יותר טוב מהמתחרים שלו אז אצטרך לבחור בו. תודה מראש לעזורים יעקב

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  4. Started by The-Devil,

המסך הדק שלי כנראה נשרף... רציתי לדעת לאן אפשר לשלוח אותו לתיקון במידה וכבר אין עליו אחריות והצעה למסך דק חדש בסביבות ה 1000 ש"ח +- 15" (אם יש 17" במחיר דומה אז סבבה...) תודה

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  5. Started by rino,

תקראו את הכתבה הבאה ותבינו כמה דברים על מסכי LCD. בין היתר תלמדו שבעולם רק 2 או 3 יצרני מסכים כאלה ולכן אין הבדל משמעותי בין הפירמות השונות. ניתן ללמוד מה חשיבות חיבור DVI וכיצד היצרניות מודדות את ביצועי המסכים שלהם. בבקשה http://www.anandtech.com/displays/showdoc.aspx?i=1855&p=1

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  6. http://www.palit.biz/en/products/ati_pcie_HD2400XT-Sonic.html במחיר 270 ש"ח. לבין http://www.gecube.com/products-detail.php?prod_cat=27&prod_id=63606 ¤ 246 מניסיונכם מה עדיף?

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  7. שלום האם בעזרת כרטיס מסך 6600GT עם VIVO אני יכול להקליט ווידיאו והאם יש גם כרטיס 7600GT שאפשר להקליט איתו

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  8. Started by davidz,

מישהו יכול המליץ לי על כרטיס מסך סביר בטווח מחירים של 400-500 שח?

9. Started by skr,

אז ככה אני מצטער שאני שואל את השאלה שנשאלה פה הרבה פעמים פשוט עוד לא הגעתי למסקנה.. אז השאלה שלי היא כזאת מכל הבחינות על איזה כרטיס מבין השניים שווה לי ללכת?: 8800GTS 640MB X2900XT והאם אחד מהם יחזיק טוב DX10?

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  10. היי חברה אני יודע שזה מוזר אתם כולכם גימרים אם כסף אבל מה אני יעשה אין לי הרבה כסף וKSP נותנים לי לבחור אחד מהם! אז אני שואל אתכם מה יותר טוב במידה ואני יקח אחד מהם -- תודה! מה יותר טוב משניהם? GF-7300Gs 256 up to 512 או PowerColor X700 EZ Edition תודה!!!

11. Started by Saikodan,

הנה ההדועה הקודמת ששמתי: והנה העידכון: מהדיסק התקנתי ישירות מהתיקיות, לא מהתפריט של המשחק, והכרטיס עבד. נכנסתי לאתר של NVIDIA והורדתי את מה שהם המליצו לי להוריד הורדתי את הגרסא הכי חדשה ואחת לפניה ואחת לפניה איזה 4 גירסאות שונות כולן עושות לי את אותה הבעיה - המסך נכבה ולא נדלק לפעמים זה עובד ואז כשאני נכנס לcenter של נבידיה זה פשוט מכבה את המסך וזהו, אין כלום רק מה שבא עם הדיסק(דרייבר ממרץ!!) המחשב עובד טוב אני מאמין שהכרטיס מסך שלי פגום אבל הוא חדש לחלוטין ובחנות לא רוצים לתת לי חדש עד שהם לא יבדקו אותו, ואז הייצרן יבדוק אותו ואז אם הייצרן יגיד שהוא פגום אז הוא ישלח לי כרטיס מסך חדש ואני אקבל אותו השד יודע מתי. זה ממש ממש ממש מעצבן בייחוד בהתחשב בעובדה שזה מחשב חדש לחלו…

12. Started by godzila_2000,

היי אני חושב לקנות את המסך אני רוצה את היעוץ שלכם לפני שאני קונה אותו LG LCD 20 L204WT הינה המפרט : http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=15213 הוא עולה בערך כ 2100 השימוש העיקרי בו הוא משחקים וסרטים ... תודה..

13. Started by nadav1379,

אני צריך המלצה למסך טוב עד 800 שקל

• 3 תגובות
    • 557 צפיות
  14. Started by Seaninho10,

המאוורר של הכרטיס הגרפי להלן שקט??.. ??? http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=698

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  15. Started by mp281111,

חברה אני רוצה לקנות כרטיס מסך בסביבות ה1000 שח למשחקים ולא יותר תודה לעונים

• 2 תגובות
    • 557 צפיות
  16. Started by ras81,

שלום יש לי את המפרט שרשום בחתימה הייתי רוצה לקנות כרטיס TV לטובת צרכים בסיסיים כגון הקלטת תוכניות מידי פעם וצפייה בטלויזיה (רדיו ייתרון אבל לא חובה) מכייון שאין לי שמץ של מושג לגבי הסוגים והחברות הייתי שמח אם חברי הפורום יוכלו להמליץ לי על כרטיס. תודה

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  17. אוקיי אז ככה מכוון שישנם מלא דגמים,ואני לא ממש מעודכן בסוגים זכרון וכדומה.. אשמח לקבל חוות דעת והמצלצה לכרטיס מסך בטווח מחירים 500-700 מסדרת ג'פורס סאתר המצויין הזה קיימים מלא חוות דעת על סוגים שונים רק הבעיה שישנם כרטיסים יקירים מאוד אשמח אם תוכלו להציע לי כרטיס בהתאם לתקציב שלי ו אם יש אז מפרט כולל השוואה ובחינת ביצועים במשחקים שונים...

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  18. Started by dror_gh,

שלום לכולם קיבלתי היום את ה-radeon hd2900pro של gecube כל התוכנות מזהות את הכרטיס כ-XT במקום PRO ודבר שני בתוכנה של ATI המהירות של הליבה היא 507 (במקום 600 ) והמהירות של הזיכרון היא 517 (במקום 1600 ) מישהו יודע למה . ואיזה תוכנה יש כדי לבדוק את המהירויות של הכרטיס תודה

19. Started by davis5,

1600pro או 7300gtשל asus תודה

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  20. כמו כן לא נשמעים צפצופים בביוס שאמורים להודיע שהכרטיס אינו תקין.. אז היכן יכולה להיות הבעיה?

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  21. Started by Trol,

מישו יכול בבקשה להגיד לי איזה כרטיס מסך של ATI מקביל לכרטיס מסך 7600GT של Nvidia? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 557 צפיות
  22. Started by x-boy_24,

שלום יש לי בעיה שיש מין כתם חלש כחול כזה על המסך זה לא מסך דק זה מסך רגיל והמסך לפעמים עושה מין ציפצוף מרגיז ורק שאני מכבה את המסך הצפצוך לפעמים נפסק אבל הכתם כמר כמה ימים אפשר איכשהו להעלים אותו ? \תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  23. Started by summer,

שלום, יש לי 2 כרטיסי Sapphire HD 3870 Device Manager מזהה רק כרטיס אחד CCC CF Enabled CF מופעל בביוס (P5K-E/WiFi-AP) ואף אפליקציה של 3D לא עובדת עם 2 כרטיסים, הכרטיס השני תמיד פחות חם או שהוא בכלל לא מתחמם ניסיתי דרייבירים 7.11 ו 7.12 ההבדל היחידי הוא שב 7.12 קיבלתי תוצאה גבוהה ב 1500 ב 3Dmark06 שזה אומר 12000 עם המפרט שלי אבל זה עדיין ביצועים של כרטיס אחד לפי האתר של ATI, אם אין 4 סעיפים תחת Display ב Device Manager אז משהו לא בסדר והפיתרון היחידי שלהם הוא להתקין מחדש דרייברים (מה שעשיתי מספר פעמים עם ניקיון והכל)

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  24. תודה רבה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 557 צפיות
  25. דבר כזה שכתוב עליו[ CROSS FIRE[MOLEX ויש לו שתי כניסות .קודם כל מה זה? ואם צריך לחבר אותו?לכרטיס

• 2 תגובות
    • 557 צפיות

דיונים חדשים בפורומים