כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,981 דיונים בפורום זה
-
הכרטיסים מיועדים לעבודה עם 2 מסכים....וגם קצת משחקים...
-
- 3 תגובות
- 552 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת איזה כרטיס עדיף: Gigabyte NVIDIA Geforce 6600GT PCI-E SLI 128MB Bulk GV-NX66T128D ב1000 שח או Leadtek WinFast PX6600 GT Extreme PCIe GeForce 6600GT SLI 128MB ב1180 או Leadtek WinFast PX6600GT PCIe GeForce 6600GT SLI 128MB ב1130 תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 552 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לחבר למחשב כמה מסכים בו זמנית (בין 2 ל 4) איך כרטיס מסך אני צריך בשביל דבר כזה? כרטיס מסך שיש לו 4 יציאות? או האם יש דרך לחבר כמה כרטיסי מסך על אותו מחשב ולגרום להם לעבוד יחדיו? תודה מראש, אור.
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
יש לי AMD 2600 לוח אם GA-7 512 MB עכשיו יש לי את האקס800 פרו אני יודע שהמערכת שלי לא תנצל את הכרטיס עד הסוף. אני רוצה לדעת באיזה מידה זה יורגש לי במשחקים וזה ואם זה בכלל קריטי.. מה אני יכול לעשות כדיי לנצל אותו יותר??? אוברקלוק למעבד??????
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
אז ככה אני רוצה לקנות כרטיס מסך עד 400 שקל. משוייך ל PCI-E יש לי מעבד 3.4 ג'גה הרץ 667 מגה הרץ 4MB זיכרון מטמון 1024 מגה (1GB) של RAM ואן לי מושג מה הספק...(ו / אאו מה זה אומר)
-
- 3 תגובות
- 552 צפיות
-
-
ברשותי כרטיס מסוג Video AdapterRADEON 9550 מצאתי שיש DRIVER חדש שאלתי מהו סדר הפעולות הנכון להתקנה האם קודם להסיר את הDRIVER הקודם או פשוט להתקין את החדש תודה
-
- 2 תגובות
- 552 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על GIGABYTE ו ALBATRON לגבי הכרטיס מבחינת הקירור?
-
- 2 תגובות
- 552 צפיות
-
-
יכול להיות שזה לא הפורום הנכון, אז התנצלותי מראש: ישנם אתרים רבים שמשדרים סרטונים (כמו YNET וכד', אבל לא יוטיוב) שאני רואה בהם את הסרטונים בצבעים ורוד-ירוק-כחול והתמונה מעוותת. ברור לי שזה עניין של הגדרות וקידוד, אז אודה על הכוונה מדוייקת. תודה אה, וכרטיס המסך שלי הוא RADEON 1250 המעפן...
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
אני מתלבט בין Radeon HD3650 512MB לבין GeForce 8500GT 1024MB השימושים העיקריים הם סרטים (כולל HD) ומשחקים לעתים. מה מומלץ לדעתם ולמה? (המחירי דומה). תודה רבה לעוזרים!!!
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
אני רוצה לחבר את יציאת ה tvout שבלפטופ לרסיבר ככה זה נראה... 1 מחבר S-video ,TV-out 2 מתאם וידאו משולב 3 מחבר שמע דיגיטלי S/PDIF 4 מחבר video-output משולב 5 מחבר S-video איפה אפשר למצוא דבר כזה בארץ?
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה. שיחקתי PROTOTYPE וזה ויש לי 2 מאווררים על הכרטיס מסך לא חיברתי אותם לכמה שעות , אלה מאווררים שאני חיברתי לא באים ככה. בקיצור נכנסתי למשחק Counter strike source אחרי שיצאתי מה PROTOTYPE ובום נכבה המחשב עכשיו אני מנסה להדליק אותו הוא נדלק אבל לא מציג כולם החלפתי מסך הכל עובד אבל ה DRIVER של הכרטיס מסך נמחק.. אני מנסה להתקין מחקתי אותו הכל איפה שרק אפשר וניסתי להתקין וזה מראה לי תשגיאה הזאתי http://www.siz.co.il/my.php?i=zdazmwdznq0e.jpg וזהו לא מצליח להתקין אותו עשיתי RR אלף פעם הורדתי שוב אלף פעם עשיתי ים דברים לא עוזר מה עושים ? אני לא מבין משהו בקטעים האלה של הדרייברים.. הבנתי מה הוא רוצה בשגיאה אבל מה הקשר לא מצא תמרכיב של ההתקנה משהו הורדתי 200 פעם מה עושים…
-
- 2 תגובות
- 552 צפיות
-
-
אהלן, קניתי מחשב חדש ואני שוקל האם להחליף גם את כרטיס המסך. כרגע יש לי RADEON 7000 בן 3 שנים. אני לא משחק במשחקים, ואם כן אז בד"כ במשחקי FLASH. לעיתים רחוקות אני משחק משחקים כמו Syberia (ועכשיו אני רוצה להתחיל את Syberia 2). אני לא משחק DOOM או דברים כאלה שצורכים יכולות 3D חזקות... - האם כדאי להחליף ל-9200? - האם יש הבדל ביצועי 2D בין הכרטיס שלי ל-9200 או 9600? - האם אני ארוויח משהו לגבי משחקים כמו Syberia או פלטפורמה פשוטים? תודה מראש! מוטי
-
- 3 תגובות
- 552 צפיות
-
-
http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=2824 למישהו יש המלצות אחרות בתווך המחיר הזה או שהכי שווה לי לקנות את זה?
-
- 4 תגובות
- 552 צפיות
-
-
לפי מה שהבנתי הרזולוציה המקסימלית ברוב הכרטיסים האלו היא 720x576. ז"א שאם אני רואה על מסך שמכוון על נניח 1024X768 אז אי אפשר לראות על מסך מלא? ואם כן אז זה בעצם "נמתח" שמוריד מהאיכות? האם קיים כרטיס שמאפשר לראות ברזולוציה של 1024X768? תודה רבה לכל העוזרים.....
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
אני צריך כרטיס מסך PCI-E למעבד קונרו שיפעיל משחקים כמו רד אלרט נייד פור ספיד החדש קאונטר סטריק וכאלה ..
-
- 2 תגובות
- 552 צפיות
-
-
כמה הוא עולה עכשיו ? כי אני זוכר קניתי אותו לפני שנה ב-1100 שקל .
-
- 2 תגובות
- 552 צפיות
-
-
[move]אני מחליף את הנוכחי ב 640[/move] אני רוצה לבחור את כרטיס ה NVIDIA 8800 GTS 640 MB הטוב ביותר שאני יכול למצוא (שלא עוברים את ה 2500 ש"ח) כעקרון הכרטיס המוצג בכותרת הוא הברירה הטבעית של ההחלפה מהחנות שקניתי אותו אבל אני לא רוצה להיות נעול עליו. והבנתי שספארקל הוא אופציה טובה מבחינה כדאיות אבל אני רוצה שאם כבר אני משקיע לקבל את הכרטיס הטוב ביותר בתקציב שצויין למעלה. אשמח לשמוע מה אתם חושבים ואשמח ללינקים תודה
-
- 3 תגובות
- 552 צפיות
-
-
וכמובן שיחס עלות תועלת שלו הגבוה ביותר ברשותי מחשב AMD 64 3000 עם שני ג'יגה זיכרון לשימוש בתוכנות פרמייר אפטר אפקטס ומקס על מסך DELL 2407
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש לצרכי שימוש משפחתי(סרטים, אינטרנט וכו') וגם מסך לאותם מטרות (19 אינץ' ככל הנראה) ואני לא בטוח איזה לקנות: מצד אחד אני חושב שמסך מסתובב(90 מעלות לצרכי קריאת טקסט ותכנות) יהיה שימושי ורציתי לשמוע מה דעתכם, אם זה באמת שימושי או שזה סתם - ואת התכונה הזאת אמרו לי שיש רק במסכים של SAMSUNG, שאני לא יודע אם טובים. מצד שני כולם ממליצים לי LG כי הם טובים - אבל הם יקרים.. מה דעתכם?
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
אני לא הולך לשחק במחשב הזה. המחיר - 570 שקל.
-
- 2 תגובות
- 552 צפיות
-
-
-
בבקשה אני רוצה את המדריך הזה
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
חברה אני חשבתי לקנות כרטיס טלוויזיה ולהפוך את המחשב שלי xpm-2600 nforce-2 abit 512ram למדיה סנטר עם התוכנה הבאה http://www.gbpvr.com/ וחשבתי לקנות את הכרטיס הבא http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16815116625 יש לי שתי שאלות האם הכרטיס שלי טוב? ואיך מחברים מדיה סנטר כי אין לי מושג מה הולך לאיפה במקרה של מדיה סנטר מה הולך לטלוויזה מה בא מהטלוויזיה?
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
XFX GF7300GT PV-T73E-UDJ3 PCI-e 256MB DDR2 Retail Video Card או הנוכחי שלי Gforce 6600gt 128ddr mb
-
- 4 תגובות
- 552 צפיות
-
-
למישהו יש חוות דעת ? האם יש הבדל משמעותי מהכרטיס של ASUS ? - אם בכלל ?
-
- 4 תגובות
- 552 צפיות
-