כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,949 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי בעיה בחיבור המחשב לטלויזיה יש לי מתאם שמתחבר לכרטיס מסך ודרכו אני מכניס כבל עם בנה בקצה אחד ובננה בקצה שני RCA אם אני לא טועה עשכיו במחשב של אחותי זה עובד ובמחשב שלי לא לאחותי יש כרטיס מסך G-Force 5200FX ולי יש -G force 7600GT עכשיו למתאם יש אם אני לא טועה כ8 פינים מסודרים בשתי שורות אפשר להגיד שהם ממש זעירים! עכשיו ניסתי בהגדרות וכלום! תודה מראש לעוזרים !
-
- 0 תגובות
- 490 צפיות
-
-
-
הבעיה דלקמן מופיעה במחשב שלי ושל חבר שרכשנו כרטיס מסך PAILT 7300GT SONIC לאחר התקנת הדרייברים של הכרטיס מסך ושל דרייברים שהיו בכרטיס כמו WDM DRIVER במנהל ההתקנים אני מקבל סימן קריאה צהוב על ההתקן המצויין בכותרת. כשאני מסיר אותו כמו שווינדוס ממליץ לי לעשות מופיעה לי הודעה שיש לי התקן שמחפש תוכנה אני מפנה אותו לדיסק שקיבלתי עם הכרטיס מסך ובסוף ההתקנה[הוא מתקין משהו] הוא מודיע לי " לא ניתן להפעיל רכיב זה" "ארעה בעייה במהלך התקנת חומרה[קוד 10]" וזהו בערך אני לא מצליח לפתור את הבעייה
-
- 0 תגובות
- 687 צפיות
-
-
המסך מדגם 9klr, ונקנה לפני כ-4 שנים. המסך לא חד ומטושטש בכל רזולוציה ובכל קצב רענון. משחק עם הגדרות ה-moire לא משפרות את המצב. לפני שאני זורק אותו לפח וקונה חדש - האם יש אפשרות לתקן את זה?
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
הי אני מעוניין להבין האם אני צריך להתקין לכרטיס מסך זה ,רק את הדרייבר הזה : http://ati.amd.com/support/drivers/vista64/common-vista64.html 81MB ? או גם את הדרייבר הזה ? Avivo Package 20.9MB 7.5 ? האם יש עוד דרייברים שצריך ? תודה
-
- 0 תגובות
- 535 צפיות
-
-
אז ככה קניתי כרטיס טלוויזיה חיברתי אותו למחשב ומשם לYES והתקנתי MCE (ultimate אז הכל טוב אני רואה YES במחשב רואים טוב אבל עכשיו אני רוצה לשדר לטלוויזיה הכוונה שאני אראה סרט במחשב שיראו אותו גם בטלוויזיה(זה הבנתי שהכרטיס TV אינו יכול לאפשר) אז אני מחפש כרטיס מסך AGP שיתמוך כנראה בVIVO זה הכי טוב נכון? מכיוון שTV-OUT אינו איכותי בקיצור אני צריך המלצה טובה תודה לכולם
-
- 0 תגובות
- 512 צפיות
-
-
רכשתי כרטיס טלויזיה הנ"ל. למרות שבחרתי בהגדרות הקידוד האופטימליות (MPEG2-12Mbps), לוידאו המוקלט נוסף רעש. גם בתצוגה לפני ביצוע ההקלטה הרעש קיים. נראה שהבעיה היא לא בכבל (חיבור ישיר לטלויזיה שלא דרך המחשב מפיק איכות טובה מאוד עם אותו הכבל). איך מתגברים על הבעיה? בברכה, ilil
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
יש כמה בעיות לרכז VIVO שמתחבר לכרטיס ATI- 1)בזמן חיבור לטלוויזיה, S-VIDEO מראה בשחור לבן 2)אין VIDEO OUT מהמחשב לטלוויזיה אמרו לי שהבעיות נובעות מהדרייבר..ניסיתי לתקן ולא הצלחתי ועוד כמה שאלות- 1)איכות של וידאו ישן גרועה מאוד כשהוא מתחבר למחשב, אז אם קונים וידאו חדש הוא יהיה איכותי יותר(וגם יקליט באותה צורה מהטלוויזיה) או שזה קשור גם לקלטת ולחיבורים? 2) איפה אפשר להשיג את התוכנה WinDVR 3?
-
- 0 תגובות
- 486 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש Driver לכרטיס מסך cirrus logic 5430 עבור WinXP בבקשה מי שיכול לעזור אני אודה.... בבקשה בלי תשובות של "לך תקנה כרטיס אחר". הכרטיס מזוהה ע"י מערכת ההפעלה אבל הוא מופיע עם שגיאה: This device cannot start. (Code 10 תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 457 צפיות
-
-
מאז שהתקנתי ויסטה יש לי בעייה מוזרה במשחקים המסך נכבה ואז נדלק מחדש תוך כמה שניות וממשיך לשחק רגיל עד הכיבוי הבא וחוזר חלילה.השאלה שלי היא האם יש עוד מישהוא שזה קורה לו.הכרטיס מסך שלי הוא GTS640 8800 לידטק.וכן ניסיתי לעדכן דרייברים וכו'.
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
שלום יש לי כבר זמן רב בעיה קטנה עם ה-TVOUT. בכל פעם שאני רוצה להעביר תצוגה מהמסך מחשב למסך הטלויזיה אני צריך לעשות ReStart למחשב אם אני לא מפעיל מחדש לא ניתן להעביר לטלויזיה. זה אמור להיות ככה ? או שזה בעיה ? יש לי כרטיס R9550 עם דריברים של אומגה. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום לכולם, השבוע התקנתי XP 64 bit ואיתו מקס 9 sp2 גם הוא 64 ביט. המוזר הוא שכל הפעולות בזמן אמת בתוכנה (שבעצם נעשה שימוש בכרטיס מסך) עובדות כל כך לאט! יש לי כרטיס מסך nvidia geforce 8800gtx. משחקים רצים מעולה והכרטיס מסך מותקן כמו שצריך. עד לפני שבוע עבדתי עם XP ומקס 32 ביט וההבדל היה שמים וארץ בכל הנוגע לניהול והצגת פוליגונים. אין שום הגדרה בתוך התוכנה שאני מכיר שיכולה לגרום לשינוי. וכן, ניסיתי להריץ את התוכנה על direct3d ו-openGL, ושניהן נותנות תוצאות עלובות. מישהו מכיר את הבעיה? מישהו יכול לעזור לי? נאמר ש32 ביט היא אפשרות, אבל אפשרות מאכזבת שתוריד משמעותית את ביצועי הזיכרון.
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
-
-
שלום חברה, ראיתי עכשיו ירידת מחירים טובה לpvr-150 mce ואני בדיוק מתכנן לקנות אחד כזה להקלטה מקלטות למחשב... השאלה שלי היא, האם תיהיה לקובץ איכות תמונה + קול טובה? לא מצאתי אף review נורמאלי שניתן לקבל ציון על הקלטה של הכרטיס... יש מישהו שיש לו את זה ויכול לתת לי עיצה? אולי כרטיס אחר ב סביבת 500 ש"ח? תודה לעונים.
-
- 0 תגובות
- 459 צפיות
-
-
רציתי לחבר 2 מסכים ל GEFORCE 7600 שלי (בלפטופ). מסך מחשב אחד חיברתי בלי בעיה. כשהוספתי את הטלוויזיה דרך ה SVIDEO הוא זיהה אותה אבל נתן לי לחבר רק שני מסכים בו זמנית(המסך של הלפטופ + מסך אחד נוסף). מישהו יודע איך אני רואה בו זמנית גם על הלפטופ, גם על מסך המחשב וגם בטלוויזה? תודה
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
שלום וברכה. ברשותי כרטיס מסך מדגם X1950GT ואני כנראה בימים הקרובים יקנה את המסך 2407WFP האם תהיה לי בעיה לראות תכני HDTV על המסך?
-
- 0 תגובות
- 505 צפיות
-
-
Gigabyte GT-PTV-AF-RG או Leadtek Winfast TV2000XP GLOBAL או כרטיס חיצוני ב430 שקל (200 שקל יותר מהקודמים) כמה ההבדל רציני? (חשיבות ראשונה לאיכות צפייה בסרטים ונוחות, חשיבות שנייה להקלטה)
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
החלטתי להתקין Halo 1 על הוויסטה שלי המשחק רץ בלי בעיות, אבל המשחק לא רץ חלק, זה לא בעיה של FPS נמוך, זה בעיה פשוט שהוא לא רץ חלק משום מה, חשבתי לכבות Vsync בהגדרות של הלוח הבקרה של Nvidia... עדיין לא רץ חלק.... מה אני צריך לשנות עוד בהגדרות של הכרטיס בשביל שהמשחק ירוץ חלק, כי זה ניראה ניקטע.. אני בטוח שיש איזה פילטר של הדרייברים שמפריע... או משהו שצריך לשנות בהגדרות של הלוח הבקרה של Nvidia... הכרטיס מסך שלי זה Leadtek nvidia 8800GTS... 640MB. פירסמתי את הנושא פה, כי חשבתי שזה מתאים לפה, תקנו אותי אם אני טועה.
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
אני מרכיב HTPC חדש, למטרות ראיית סרטי HD עד ל 1080P ולא למשחקים. סרטי blu-ray ו hd-dvd בנוסף הוא ישמש למטרות PVR כאשר יש לי כבר כרטיס לכידה PVR-150 חשוב לי שהכרטיס יהיה עם קירור פאסיבי. מחפש כרטיס מסך מתאים וטוב למטרות הללו. מה לדעתכם על הבאים: http://www.asus.com/products4.aspx?mode ... 5&l4=0 http://www.asus.com/products4.aspx?mode ... &l4=0\ ??? ???
-
- 0 תגובות
- 913 צפיות
-
-
היום רכשתי עוד 8800 640 מגה חיברתי אותו המחשב מזהה אותו והכול בסדר איך יתכן שהתוצאה שלי ב 3 די מרק 2006 היא רק 10760 יש משהו שאני צריך לדעת יש לי מערכת הפעלה ויסטה מעבד 5200 דואל אי אמ די ו4 גיגה זיכרון ראם תודה לכול העונים
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
עם אילו בעיות נתקלתם עם הX1950PRO \ GT? נא לרשום את פרטי הבעיה ואת מפרט המערכת המלא לכם
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
האפשרות הראשונה שם טמפורל AA משהו אז שמתי אותה על 2 וזה לא משנה כלום... לא מבין למה כולם אומרים ש ATI TOOL עדיפה על CCC... אולי זה משנה שיש לי גרסה מסיומת ? יש לי את 0.26 ...
-
- 0 תגובות
- 505 צפיות
-
-
התוכנות שאני צריך שיעבדו על המחשב הן : illustrator flash indesign freehand אין לי מושג איזה כרטיס לקחת. 500 שקל זה מעט מדי ? תודה מראש למגיבים!
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
-
אני מחפש כרטיס איכות ילא יקר מדי ישתמוך ב 4 מסכים למישהו יש המלצות על משהו נחמד הצעי לי בחנות שתי כרטיסי מסך האם זה כדאי או עדיף לקנות כרטיס אחד שתומך תודה
-
- 0 תגובות
- 691 צפיות
-