עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. מחד, מדובר באותו כרטיס: http://www.xpertvision.com/main/vgapro.php?id=148 http://www.palit.biz/main/vgapro.php?id=661 מאידך, בכל הביקורות על הכרטיס של Palit שראיתי מופיע קירור שונה. לא יודע אם ה-PCB שונה גם הוא. לי בכל מקרה יש את הכרטיס של XpertVision והוא מגיע עם הקירור שמופיע באתרים הרשמיים. מישהו יודע אם ה-HR-03GT, DuoOrb או כל קירור מגניב (ושקט!) אחר יתאים לו? הקירור הנוכחי טוב מאוד אבל קצת מרעיש. הכרטיס לא זוכה לביקוש היסטרי ולכן באתרים של TR/TT מתעלמים מקיומו. עדיף כמובן עם אסמכתאות לגבי התאימות וכו'.

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  2. Started by nec_000,

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. היה בסדר אחרי שכיביתי את המחשב זה פשוט נעלם(כבר פעם שנייה) והפרופילים לא עובדם אני לא יודע מה לעשות... בבקשה עזרה...

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  4. Started by clintojpz,

שלום כלום, ראשית רציתי להגיד לכלום גמר חתימה טובה וצום קל (מי שצם). עכשיו הבעיה שלי התחילה לפני כחודש,קניתי את המחשב שלי לפני שנה בערך (דצמבר האחרון) עד לפני כחודש לא נתקלתי בשום בעיה שהיא.אם זה בכרטיס מסך,מעבד,זיכרון. עכשיו בזמן האחרון התחלתי לשמוע שהמאוור של הכרטיס המסך מרעיש בצורה מטורפת. בעיית הרעש נובעת מתוך כך שהכרטיס מגיע ל-100 מעלות. והכרטיס מתוך "הגנה" עצמית ממהיר את מהירות המאוורים אוטומתית ל-100%. הבעיה היא שהכרטיס מתחמם לטמפ' מטורופות רק בזמן משחק,והקטע המוזר עוד יותר(שכאן הבעיה המרכזית) הוא שיש משחקים שבהם הכרטיס נשאר אם טמפ' סיברות (70-90) וישנם משחקים שלא (100+) לדוגמא במשחקresident evil 5 הטמפ' עולות גג עד 85 כנ"ל לבאטמן החדש.מלבד שני המשחקים האלה (אולי ג…

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  5. המפרט שלי מעבד e2180 2.0 ghz עכול לעשות לו אוברקלוק קטן ל2.2 ככה. זכרונות 2 גיגה 667 מהצ .. קשיח -160 גיגה מארז - של space קריר ושקט[= אני צריך משו שיריץ פיפא 2009 pes 2009 על מקס' אני צריך את המינימום שיריץ את שני המשחקים האלה לא יותר. תודה

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  6. Started by Moo,

PRO או דלוקס לא משנה סקר שאני עושה כי הטמפרטורה של הכרטיס שלי גבוהה אז אני רוצה לדעת כמה הטמפ' אצלכם?

• 0 תגובות
    • 985 צפיות
  7. אז ככה יש לי בעיות בכרטיס מסך שלי כבר הרבה זמן, לאחרונה זה התחיל להיות יותר ויותר חמור. זה התחיל בכיבוי המסך במשחקי דורשי גרפיקה גבווה(אני יפרט בהמשך מה זה עושה שזה מכבה תמסך) וכרגע לפעמים יש לי נקודות וורודות על המסך וגם אחרי שעה במחקים מתחיל לי נקודות וקווים (יש תמונה בהמשך) - כיבוי המסך באמצע משחק או בבדיקה ישר איך שאני מתחיל את הבדיקה בתוכנה OCCT - שינוי הגרפיקה במשחק פתאומית - קווים במסך - נקודות וורודות תמונה http://up201.siz.co.il/up1/kndadmr5dmn1.jpg זה לא רק קורה במשחק הזה! - אין לי ביטוח לכרטיס מסך בגלל FOXPC שנסגרו(פשטו רגל). - המחשב נקי ללא אבק. - לפעמים שאני מדליק את המחשב יש לי בשולחן עבודה נקודות וורודות במסך קטנות שאני מבצע ריסטרט למחשב זה נעלם. - המחשב נק…

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. בשלב שאני נילחם בג'וקר אז המשחק עובד לי על 10 FPS ואני לא יכול לסיים את זה?? מישהו נתקל בזה גם?

• 0 תגובות
    • 887 צפיות
  9. כתבו כאן לפני ש-ATI יכולים להיות בעייתיים .... אז יש לי שתי שאלות : הראשונה היא מה שרשום בכותרת -אני חיפשתי בזאפ ולא ראיתי שקיים כרטיס כזה .בחיפוש שערכתי בפורום מצאתי את הלינק הבא שבו מפורטים 6600GT וגם GAINWARD 6800GT כבעלי dual dvi . מישהו יודע היכן ניתן לרכוש אותם?

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  10. הכרטיס מסך יושב על הלוח אם זה הלוח אם : SAPPHIRE AXION A3-M275 For AMD Cpu או בלינק הזה http://www.pan....co.il/product_info.php?cPath=609_270_763&products_id=3475 הכרטיס מסך בעצם של ATI ..... תודה מראש לכל העוזרים אתם כבר בטח יודעים להשלים את הלינק

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  11. Started by W0lverine,

מסך ראשון : AOC 7F רזולוציה מירבית : 1280 1024 גודל נקודה : 0.21mm dp(H) 0.25mm dp(D) גודל : 17 אינץ שטוח לחלוטין שלוש שנות אחריות בבית הלקוח!! מחיר : 682 מסך שני : Samsung 753DFX רזולוציה מירבית : 1280 1024 גודל נקודה 0.20 (H) גודל : 17 אינץ שטוח לחלוטין "נטורל קולור" אחריות ושירות במעבדת היבואן - כנראה רק לשנה מחיר : 855 --------------------------- אם רזולוציה מירבית 1280 1024 אני מבין שזה על 65 הרץ כמה הרץ יהיה על רזולוציה 1024 768 על איזה גודל נקודה מסתכלים (H\D) ומה בעצם ההבדל איזה יותר משתלם ? מה בעצם ההבדלים בתחלס בניהם ? האם באמת האחריות היא עד בית הלקוח ולא משנה איפה הוא גר ?? (אצל AOC)

• 0 תגובות
    • 807 צפיות
  12. Started by Amit BL,

היי חבר'ה, נאמר לי שהאחריו של EVGA היא בינ"ל, ובנוסף ראיתי שהיא למשך 3 שנים. אז רציתי לדעת, איזה כרטיס של EVGA מדגמי ה1080 אתם ממליצים לקנות? חשוב לציין, לא מעניין אותי דברים קוסמטיים, השיקול אם לקנות את הדגם פשוט או לא זה עניין של ביצועים, ואיכות החומר.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by fenix21,

יש ברשותי כרטיס מסך GFORCE 260 GTX בקשר למעבד וזיכרונות אני בטוח ביכולתם רק הספק הוא בכרטיס האם הוא יכול לעמוד בדרישות?

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  14. כשאני פותח שידורי טלויזיה כמו למשל כתבות ערוץ 2 ב YNET אז אני רואה את זה ב16 צבעים כמו במחשב משנת 1987 . לוח האם שלי הוא אסוס M2A-VM , לפני כן היה לי P3 עם כרטיס מסך ATI מאוד ישן ולא היתה לי הבעיה הזו. תודה מראש לכל העוזרים !

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  15. השאלה בכותרת

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  16. היי לכולם אני מחפש כרטיס טלוייזיה לצפייה בשידורי הטלוויזיה דרך YES.בעיקר הכרטיס מיועד לצפייה נטו.אבל אם יש אפשרות להקלטה של שידורי הטלוויזיה זה יהיה נחמד. התקציב 300-350 ש"ח. בתודה מראש שי

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  17. Started by scylla,

יש לי כרטיס מסך מסוג 9800SE של הרקולס. שהוא AIW, כלומר כרטיס טלויזיה מלא עם כל החיבורים, תוכנות ומה שנלווה לזה. היום התקינו לי YES בחדר, ולא הצלחתי לחשוב על דרך לחבר את המפענח למחשב. למישהו יש רעיון?

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  18. Started by Arturh87,

חבר'ה תעזרו לי: בחלק מן המשחקים, זה יוצא לי מהמשחק וכותב לי הודעה: ש VPN recover אתחל את הכרטיס הגראפי בגלל שהוא הפסיק להגיב. מה עלי לעשות?

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  19. סוף סוף מצאתי כרטיס שאני רוצה. אולי תוכלו להביע חוות דעת עליו? אני חושב על לקנות את כרטיס הטלויזיה הזה: leadtek WinFast TV USB II Deluxe. מה אתם אומרים עליו? איכותי? דרך אגב, 454 ש"ח זה מכיר סביר? יש מקומות יותר זולים שמהם אפשר להשיג אותו? (אין לי בעיה עם קניה מאתרים בחו"ל). אני יודע שיש לו אפשרות ל-Timeshifting. יש לי שאלה בנושא. יש אפשרות לחבר את הממיר (הוט) לכרטיס ומהכרטיס לטלויזה ואז לעשות Timeshiting? (זאת אומרת, לעשות פאוז, להריץ, וכו'..?) או שאין חיה כזאת? אני מדגיש, לחבר את הממיר לכרטיס ואת הכרטיס לטלויזיה. בלי מחשב בכלל. צריך את המפרט שלי? AMD sempron 3300+. 1GB +256MB ram. Ati xpress 200m (128MB(. HD 80GB אבל אני קונה חיצוני בכל מקרה... וזהו אני חושב. אשמח לדעות…

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  20. Started by coch,

אהלן לכולם שימו לב שמבדיקה מהירה שעשיתי - אחרי שראיתי את הלינק הזה בגורו, מדובר בכמויות די משמעותיות. כל מי שלרגע שוקל\שקל להזמין כרטיס והוא לא כל כך מכיר ומתעניין בתחום.. להיזהר מדילים כאלה. מדובר בזיופים של ממש. לא אתפלא אם יש עוד דגמים כאלה שרצים להם בין הכיסאות. וכהמלצה ממני, שרוכשים משומש ולא חדש, לא ממליץ להתקרב לאתרים כמו איביי. לא בחומרה לפחות. חומרה כדאי לבדוק פיזית בעצמכם. https://www.guru3d.com/news-story/numerous-fake-nvidia-geforce-gtx-1060-graphics-cards-sold-on-ebay.html

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by brk2k,

לפי הביקורת הזאת - http://www.vr-zone.com/?i=1025&s=2 לX800 PRO יש DDR2 ולא GDDR 3 ,האם הנתונים מדוייקים?

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  22. Started by abcdjkh,

אני מעוניין לחבר "42 LCD למחשב שלי. האם יש צורך בכרטיס חזק או שהHD2400 יספיק? האם התמונה (ממרחק סביר) תהיה איכותית? המחשב אינו מיועד כלל למשחקים!

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  23. Started by giloman,

אני רוצה לצרוב לMSI RADEON 9800 PRO R360 ביוס של XT אני רק מפחד שאם זה לא יצליח אז איך אני אצרוב בחזרה (יש לי כרטיס PCI ) כאילו איך אני אדע שהו לא צורב על הכרטיס PCI ? בבקשה אל תגידו לי לא לצרוב ביוס טוב ... תודה ...

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  24. איך הם משפעים על ביצועי הכרטיס מסך באחוזים

• 0 תגובות
    • 830 צפיות
  25. Started by solet,

שלום, אני רוצה לקנות כרטיס טלוויזיה טוב שמאפשר חיבור הוידאו למחשב והעברת סרטים למחשב. רצוי בסביבות 200-300 ש"ח - רצוי פחות.... תודה

• 0 תגובות
    • 533 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.