עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. יש לי 7950GT של Leadtek. עם איזה כבל בדיוק? ואם אפשר בבקשה גם תמונה שלו. תודה ויום טוב

• 2 תגובות
    • 564 צפיות
  2. Started by ITSIK86,

לחבר שלי יש את הכרטיס ויש לו שאלות.. הכרטיס הוא AGP והוא מחובר למחשב והוא עבד סבבה הפעלנו משחקים והכל... אבל הוא לא מחובר לספק,כי מהספק לא יוצאים מספיק חיבורים,אז מה שיוצא הלך למאווררים של המארז ולצורב... זה ממש קריטי שהספק לא מחובר לכרטיס או שאפשר לוותר על זה? ועם הכרטיס מקבלים כבל,שמתחבר לסוף הכרטיס מסך,לאיפה שאמור להיות מחובר הספק,לחיבור השחור הזה, ובצד השני של הכבל יש שני חיבורים,שאליהם אמור להתחבר הספק בעצם, בד"כ לא אמור להיות מחובר לכרטיס רק חיבור אחד מהספק? למה יש שני חיבורים פתאום?

• 4 תגובות
    • 564 צפיות
  3. Started by Little_AKA_Or,

היום אני מזמין את המחשב החדש ואני קונה את הכרטיס 6800GT PCI-e. אני צריך בנצ'מארק של 6800GT PCI-e ובו השוואה בין החברות המוכרות אותו תודה מראש

• 1 תגובה
    • 564 צפיות
  4. האם אבד הכלח על x1900xt,7900gtx לאור העובדה שצפויים כרטיסי מסך חדשים שיתמכו חומרתית בכל התכונות של directx10? רכישה של אחד מהכרטיסים האלו מזכירה לי את הטעות הפאטאלית שעשיתי כאשר קניתי כרטיס high end agp 6800gt זמן קצר לפני שכל השוק עבר ל- pci-e וכשהלוח אם שלי הלך לעולמו לפני זמן מה ,ניתקעתי עם כרטיס יקר אבל עם לוחות סוג ז שיש להם תמיכה ב- agp ,ולכן אני למדתי לקח ובכוונתי לחכות לכרטיסי directx10 שיהיו (אם להאמין להבטחות של microsoft ) פי 8 יותר מהירים ועם איכות קולנועית אמיתית, שלעומתם המישחקים של היום יראו כמו סרטי אנימציה יפניים סוג ז .

• 1 תגובה
    • 564 צפיות
  5. כל מי שידבר איתי אמר לו שהיה לו את הבעיה והוא סידר אותה אני מחבר את המחשב הנייד לטלויזיה ... ואני רואה הכל בשחור לבן חיברתי את הנייד ....לטלויזיה ... ואני רואה הכל שחור לבן מה לעשות ati mobile 345m igp זה הכרטיס מסך ... אמרו לי שאפשר לסדר את זה עם הגגדרות אני מנסה עם חבר בטלפון לא מצליח

• 2 תגובות
    • 564 צפיות
  6. Started by yotamk,

שאלה עקרונית - האם בכל מקרה עדיף לקנות את ה - 8800 GTS 640 MB הזולים? למשל של חברה שפחות נחשבת בכרטיסי מסך או ללכת על ה 320MB של חברה יותר מוכרת. אולי כבר עם OC מהמפעל... הפערים במחיר הם לא רציניים. מה דעתכם?

• 2 תגובות
    • 564 צפיות
  7. Started by nisim_y,

היום אני הולך ליסגור על כרטיס מסך עכשיו אני קונה גם מסך של סמסונג על 4 MS ואני רוצה כרטיס מסך AGP שיתמוך טוב במסך .. עכשיו יש שתיים שאני מעוניין בהם והם: radeon 9800 pro 256 mb ועם 128 BIT ויש את הכרטיס : 6600 GT עם 128 MB ו-128 BIT מה עדיף ?

• 5 תגובות
    • 564 צפיות
  8. היי לכולם יש לי משחקים שתומכים בAGEIA® PhysXTM אבל אני לא יודע האם כדאי לי אוו מומלץ לי לקנות ת' הכרטיס פזיקיה או שהAGEIA® PhysXTM והאם הוא סתאם חרא שמוסיף למחשב ?אוו שכרטיס פיזיקה זה משיהו לעתיד אז חשבתי האם לקנות או לא בארה"ב ? בתודה לעוזרים

9. הHD2600XT והPRO? מתי אמרו שהם יצאו ב6 או 15 לחודש הזה?

• 1 תגובה
    • 564 צפיות
  10. הורדתי את הדרייברים הכי חדשים מהאתר של nvidia ForceWare Release 90 Version: 93.71 Release Date: November 2, 2006 אבל שאני מתקין אותם ואז מרסט את המחשב אני בודק את הגרסה ב device manager ומופיע לי דבר כזה: driver date 22/10/2006 driver version 6.14.10.9371 למרות שזה צריך להיות 02/11/06 וגרסה 93.71 זה נורמאלי?

• 1 תגובה
    • 564 צפיות
  11. אני רוצה לירכוש משך עד 4000 שקל .בקושי צופה בכבלים רק כדורגל , וגם כחה עוד חצי שנה גג יהיה ממירים של יס שיציגו 720p כך שלא תהיה שום בעיה גם בכבלים בקרוב. ורוצה שיראו טוב במישחק pes מהמחשב עד שאקנה xbox או ps3 דרך אגב האם מישהוא יודע איך benq 3232 אמרו לי שיש שם כול מה שאני צריך והיא יודעת לעבוד אם 1080p וגם טובה למחשב ביגלל שביכלל הם התחילו כיצרני משכי מחשב תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  12. Started by tronado,

תומך בכל סדרת ה8800 ולא רק בULTRA. כמו שפורסם. לינק לדמו: http://downloads.guru3d.com/downloadget.php?id=1643&file=1&evp=cc8450232865dc636daaae4fe49d24a9 תמונות מהמערכת שלי:

• 1 תגובה
    • 564 צפיות
  13. אורח McCartney
    Started by אורח McCartney,

כמה הוא עולה עכשיו ? כי אני זוכר קניתי אותו לפני שנה ב-1100 שקל .

• 2 תגובות
    • 564 צפיות
  14. התקנתי אותו לפני איזה שעה והפעלתי קרייסיס...המשחק רץ פחות טוב מבדרייבר הקודם ולבסוף הוא נתקע בטעינת שלב...אז הסרתי אותו דרך לוח הבקרה ואז הפעלתי מחדש שהפעלתי מחדש ווינדואס התקין לי דרייבר לכרטיס וניסיתי לבטל את זה ללא הצלחה נכנסתי למנהל ההתקנים והסרתי אותו דרך שם...זה לא הצליח...פשוט הדרייבר לא נמחק אז הפעלתי במצב בטוח וגם לא הצלחתי בסוף התקנתי את 181.0 ופתחתי את ריבה טיונר לראות אם זה מזהה את הדרייבר הזה וזה זיהה הפעלתי את קרייסיס והמשחק עדיין רץ מגעיל כנראה לא הסרתי את השני כמו שצריך איך בדיוק אני מעיף את הדרייבר הזה ???

• 1 תגובה
    • 564 צפיות
  15. Started by Cereal Killer,

אהלן חבר'ה, יש לי מערכת ישנה, P3-800MHZ על לוח cuv4x של asus וכרטיס מסך radeon 9100 ושני מסכים: samsung 930B ו mag xj500t עכשיו אני מנסה לחבר את שני המסכים לכרטיס מסך (הסמסונג ל DVI והמאג ל RGB) ברגע ששניהם מחוברים ואני מפעיל את המחשב אני אפילו לא מגיע ל memory count שה bios מריץ כלום לחלוטין שני המסכים שחורים. עפ"י מה שאני זוכר 9100 כן תומך ב dualscreen אז מה קורה פה?!

16. Started by Idanp,

התקנתי את Aqua mark עכשיו באמצע הבדיקה הוא יוצא לי מימנה וכותב לי את זה איך מסדרים את זה?

• 3 תגובות
    • 564 צפיות
  17. למישהו יש חוות דעת ? האם יש הבדל משמעותי מהכרטיס של ASUS ? - אם בכלל ?

• 4 תגובות
    • 564 צפיות
  18. אני מתכנן לקנות אותו מSkyPC כמו שניתן לראות פהhttp://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=2166, והוא ממש זול, איך זה יכול להיות? זה שילוב של חברה זולה וחנות זולה? ומה יכולות הOC שלו? והאם הקירור שלו טוב? תודה!

19. שלום לכם! לכל בעלי CORE2DUO ו NVIDIA GF8800 בטח נתקלתם בבעיה ש DEMOS כמו הבחורה המהלכת וה FROGGY (צפרדי) זזים כמו צב במיים.... ב10-12 FPS? אז הנה פתרון בזמן הרצת ה DEMO תעשו ALT TAB כנסו ל TASK MNGR שנו את הDEMO שיעבוד ב CORE בודד ולא בשניים! ושנו בצועים ל REAL TIME אחרי זה תראו איך הבחורה תרוץ ב 50 FPS ! ולא ב 15! תהנו! תגובות? למי עבד מי לא? בבקשה!

• 2 תגובות
    • 564 צפיות
  20. Started by adirnasri,

יש כרטיסים נגיד כמו 7600GT ויש גם 7600GS מה הבדל בין הכרטיסים אלה? אני צריך לדעת תודה רבה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 564 צפיות
  21. Started by idani1983,

אחותי רוצה לחבר בארה"ב את המחשב לטלויזיה שלה, הבעיה היא שאין לה יציאה מהמחשב, האם יש חיבור כלשהו שאפשר לחבר ל USB וממנו להוציא חיבור ל TV או שאני חייב שהיא תתקין כרטיס מסך ? תודה,

• 1 תגובה
    • 564 צפיות
  22. Started by dudu26,

בלוח אסוס M2NPV-VM כתוב: "Dual VGA Ouput: DVI-D & RGB" האם הכוונה ל-DVI "אמיתי"...? תודה.

• 2 תגובות
    • 564 צפיות
  23. השאלה בכותרת יותר נכון הבקשה אבל מה אתם אומרים יעבדו לי המשחקים חלק יעני cod 2 hl2 nfsmw doom 3 כאלה על כרטיס של בין 1500 - 2000 שח וכמה זמן הוא יחזיק ??

• 5 תגובות
    • 564 צפיות
  24. Started by moris122,

הכרטיס מסך הזה... ASUS X1650XT והאים ההבדל בינו לבין ה- ATI ?X1950 Pro גדול. תודה מראש.

25. אז ככה לפני שבועיים פתחתי פה תרד,ובו כתבתי שאני מעוניין בכרטיס מסך ב 1300 ש"ח +- עבור מסך שקניתי 2407WFP הציעו לי פה בהתחלה לקחת 8800GT 1G אחרי מישהו הציע לי לקחת HD2900PRO X2 - במחיר של 1460 ש"ח היה נשמע לי מפתה מאד,אבל הייתי סוגר על עצמי בכל זה CF ולא כולם ממליצים על זה, עכשיו הדבר הכי שפחדתי זה שהספק שלי לא יחזיק, ושאלתי במפורש בתרד האם הספק שלי יעמוד בזה,וענו לי בבטחון!שכן! אז זהו שעכשיו הגיעו הכרטיסים,וכנראה שהספק לא לא עומד במה שמוטל עליו... אז חברה פעם הבאה תגידו רק דברים שאתם בטוחים!!!!בבקשה... א.תודה למי שהמליץ לי על הכרטיס הוא חייה רעה במחיר שלו ,תוצאה של 3DMARK06 עם המעבד שלי! גם הכרטיס וגם המעבד אחרי OC כמובן (עדיין המעבד שלי צוואר בקבוק אחד גדול) 11968!! תמונ…

• 2 תגובות
    • 564 צפיות

דיונים חדשים בפורומים