עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by moshiko211,

ברצוני לקנות את ה6600gt של לידטק ולפי מה שקראתי באתר צריך אורור אוו ספק,ומכיוון שאיני מבין בזה דבר החלטתי לשאול את המקצוענים. לידיעתכם יש לי מחשב p-4 3.0ghz 64bit חדש,האם צריך משהו מהדברים שציינתי למעלה או שמספיק רק כרטיס מסך??

• 3 תגובות
    • 523 צפיות
  2. אני צריך דריבר לכרטיס מסך 8600GT של ג'יגה בייט נוידה עשו מצווה אני לא יודע איפה לחפשש

• 3 תגובות
    • 523 צפיות
  3. Started by liordavid,

קניתי כרטיס מסך יד שניה וקיבלתי רק כבל אחד. אני צריך הוכחות שיש עוד כבלים. אנא עזרו... :s05: :s05:

4. Started by j,

שלום, אני מחפש מסך LCD 1200*1920 המסך צריך להיות widescreen וזמן תגובה מהיר. ישמש לסרטים ועבודות גרפיות. גודל 20-23 אינץ'. המלצות חמות יתקבלו בברכה

• 1 תגובה
    • 523 צפיות
  5. Sapphire X1900XTX 512MB, 2xDVI, VIVO, PCI-E

• 4 תגובות
    • 523 צפיות
  6. Started by tomer12345,

לי יש בעיה בין הדגמים של Radeon 2600 לRadeon 1950 אני לא יודע מה לבחור ועוד שאלה.. אני בונה מחשב עם ליבה כפולה(ddr2) אשאלה גם האם כרטיס DDR3 או DDR4יהיה יותר טוב מכרטיס DDR2 למרות שלמחשב שלי יש DDR2

7. Started by AmorphisM,

התוכנה שבאה עם המאיץ - TRIXX - הפסיקה אחרי שעשיתי OC, להראות טמפ' נכונה. הטמפ' בעצם תקועה כל הזמן על 36.8! יכול להיות שהסנסור נשרף/נדפק? חשבתי שהם אמורים לעמוד בטמפ' גבוהות ביותר. אני לא מצליח למצוא תוכנות אחרות שמראות טמפ' של GPU (אוורסט לא נותנת משום מה). מה אני עושה?! ??? אני חושש לבצע OC במצב כזה.

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  8. Started by STRENGTH,

אני כבררוצה הרבה זמן לקנות מסך 17 איכותי כבר רציתי לקנות את FD 2 אבל אז MORTAR אמר שזה מסך גרוע שרואים מטושטש וכל זה,ויש כאלה שאומרים שזה מסך הכי טוב... אז מישהו יכול להביא לי אולי כתבות על המסך הזה פלוס ביקורות אבל הכי חשוב!! אני חייב השוואה של MAG FD2 נגד F700P אם למישהו יש אז שיביא לי בבקשהההה זה דחוף.. תודה

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  9. Started by barartzi,

איזה כרטיס מסך יותר טוב 7600gt של leadtek או 7600gt של gainward ????

• 2 תגובות
    • 523 צפיות
  10. Started by kokos1,

3870 ATI או 8800 GT

• 1 תגובה
    • 523 צפיות
  11. Started by pergola,

מתי אמור לצאת תמיכה בdirect X10?? יש למישהו מושג? קראתי פעם שזה יצא ברבע הרביעי של שנת 2006...

• 2 תגובות
    • 523 צפיות
  12. מה לקנות??? 6600GT 1120 ש"ח X800GT ב-1050 ש"ח

13. Started by adicool,

ממצב חברים??? איך תוצאה שלי ?? הינהה: http://img216.imageshack.us/my.php?image=adioc25iz.jpg

• 3 תגובות
    • 523 צפיות
  14. Started by barak19876,

ברצוני לקנות כרטיס טלוויזיה טוב לא מאוד יקר אבל שיהיה באיכות טובה מה אני צריך לחפש בכרטיס כזה והאם יש לכם הצעות לכרטיס טוב? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  15. Inno3D GeForce FX5500 או nvidia Gforce2 Ti ?

• 3 תגובות
    • 523 צפיות
  16. Started by Mahican,

לקחתי מחבר שלי את הכרטיס מסך שהוא מדגם GV-N52128T-P. הוא אמר לי שהמאורר בו לא עובד. בכל זאת נסיתי להתקין את הכרטיס... התקנתי דרבריים הכל עבד אבל אחרי כמה דקות או שהמחשב מתכבה או שהוא מתחיל להבהב כל כמה שניות. יכול להיות שזה בגלל המאורר? כי לפני היה לי GForce 2 MX400 שעבד בלי המאורר... עדיף להביא מאורר מקורי של הכרטיס או לעשות מודינג עם מאורר של ספק?

• 3 תגובות
    • 523 צפיות
  17. אז ככה רציתי לשאול מה יותר חזק X600XT או X1300Pro מה ההבדלים ביניהם?! תודה ענקית לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 523 צפיות
  18. ברשותי כרטיס מסוג Video AdapterRADEON 9550 מצאתי שיש DRIVER חדש שאלתי מהו סדר הפעולות הנכון להתקנה האם קודם להסיר את הDRIVER הקודם או פשוט להתקין את החדש תודה

• 2 תגובות
    • 523 צפיות
  19. Started by Oranili,

אני קונה כרטיס מסך ורציתי לשאול.... אם כרטיס מסך זה מה שהוא קובע איך רואים במחשב ... אמרו לי זיכרון ומעבד וקצת כרטיס מסך קובע ... תודה ..

• 3 תגובות
    • 523 צפיות
  20. Started by penny1,

רציתי לדעת מבין שתי הכרטיסים האלו...איזה הייתם ממליצים ? 1. ?EN7600GS Silent 256MB, TV, DVI, PCI-E? שעולה 890 ש"ח 2. Radeon X1600 Pro 512MB, DVI, PCI-E? שעולה 770 ש"ח שניהם של ASUS והמחירים נלקחו מKSP בנוסף מצאתי גם את הכרטיס הזה : 7600GS 512MB TV, DVI, PCI-E? של POINT OF VIEW ב 790 ש"ח ...מדוע זה כזה זול ? זה חברה לא טובה ? והערה אחרונה לסיום ...האם במידה ואני אצליח לגייס עוד כסף כדי כבר להשקיע בכרטיס הזה : X800GTO16 256MB, TV, 2xDVI, PCI-E? שעולה 1090 ש"ח למרות ששוב העדיפות היא גג מקסימלי 900 ש"ח תודה לכל מי שיתן יד ויעזור... ומצטער שאני שואל המון שאלות...אני פעם במלא זמן מחליף ומחשב...ועד שאני כבר שם קצת כסף אני רוצה לדעת מה אני קונה...

• 1 תגובה
    • 523 צפיות
  21. Started by lenso,

אני בהתלבטות, יש מסך של SAMSUNG 930B .. 19 עם 8MS וניגודיות של 700:1 מסך עם נתונים טובים מאוד.... ויש LG דגם L193SA שהוא משמש גם כטלויזיה מחברים אליו גם את הממיר של יס ,,,, המחשב וגם את הממיר של YES , 12MS וניגודיות 500:1 .... המחיר לא משנה לי , , מה עדיף ?????? האחד נתונים טובים יותר SAMSUNG , , , והשני משמש גם כטלויזיה .. למרות שטין לי שימוש יותר מדי במכשיר כטלויזיה HELP ....

• 3 תגובות
    • 523 צפיות
  22. Started by manganga7,

שלום, אני צריך כרטיס מסך בתקציב של 450 שקל ל-AGP. שאלה נוספת: מה עדיף: ה-X1300 או ה-9600PRO. האם הם תומכים ב-DX9 (זה מאד חשוב). תודה מראש על העזרה

• 1 תגובה
    • 523 צפיות
  23. Started by ilaysk,

אוקי יש לי מסך MAG 995PFS ואני רוצה שהמסך היה מותאם (אתם יודעים לא יותר מידי הצידה וכו...) אז אני ישמח עם תיתנו לי תוכנה שעושה את זה וגם מאיזה שהיא סיבה המחשב מזהה את המסך כ PROVIEW (וסליחה על כל השאלות הרבות שאני שואל )

• 1 תגובה
    • 523 צפיות
  24. Started by Pitzinyelo,

מה אתם אומרים על GIGABYTE ו ALBATRON לגבי הכרטיס מבחינת הקירור?

• 2 תגובות
    • 523 צפיות
  25. מדובר בכרטיס X1950PRO, אבל אחד הוא של GECUBE והשני של SAPPHIRE שניהם בעלי 512 MB. אפשרי?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.