עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Elite_Sniper,

יש לי 1400 שקל בערך(אם צריך להוסיף עוד איזה 100 200 שקל אין בעיה) אני רוצה כרטיס שיתאים לעוד לפחות שנה וחצי מה עדיף? ???

• 1 תגובה
    • 854 צפיות
  2. Started by Itay Neeman,

VisionTek, היצרנית הכי גדולה של כרטיסים מבוססי צ'יפים של nVidia נסגרת! http://www.hardocp.com/article.html?art=MzM5

3. Started by none,

מישהו יודע אולי אילו משחקים תומכים במשקפי תלת מימד?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by marking,

כמובן שבדריוורים של הכרטיס מסך יש תוספת נחמדה שעוזרת לעבוד יותר מהר בוינדוס עם הכרטיס מסך, איזה תוכנה אהבתם יותר?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by none,

ברוזולוציה של 1280X1024 ופטים באיכות הכי טובה קיבלתי את התוצאה המכובדת בהחלט של 16.1 פריימים אולי לא מספיק פריימים בשביל לשחק במשחק אבל בהחלט מכובד לרוזולוציה ולמנוע המדבים של המשחק כמה סקינשוטס שנלכדו ע"י במשחק תזכרו רזולוציה 1280X1024 רזולוציה מכובדת בהחלט ופרטים גבוהים GEFORCE 2MX 400 CLOCK @ 200/200

• 36 תגובות
    • 4.2k צפיות
  6. Started by asili,

אני רוצה לקנות מסך 19 אינץ עכשיו השאלה שעומדת לנגד עיני היא האם כדאי להוסיף עוד 300 שקל ולקנות את הIIYAMA או ל"הסתפק" בסמסונג שעולה כ 1850 שקל יש הבדל בין שני המסכים והאם ההבדל שווה את הכסף? המסך בעיקר למשחקים לאינטרנט ולסרטים

• 0 תגובות
    • 854 צפיות
  7. ?

• 18 תגובות
    • 2.3k צפיות
  8. Started by marking,

כמובן שיש את הטכנולוגיות האלו בכרטיסים החדישים, אבל מה זה AP? ומה ההבדל בינו לבין AA? ומה יותר טוב?

• 0 תגובות
    • 827 צפיות
  9. Started by x-man,

רציתי לדעת אם יש כרטיס מסך :gforce4 mx 128 mb

• 2 תגובות
    • 969 צפיות
  10. Started by sambusak,

יש לי QUADRO 700XGL, ורציתי לעשות לו OC. כיום לא ניתן לעשות לו את זה באמצעות הדרייבר וגם לא באמצעות RIVA TUNER האם ידוע למישהו האם וכיצד ניתן לעשות דבר כזה?

• 4 תגובות
    • 969 צפיות
  11. Started by ^DaRk-MiNd^,

מישהו כאן שיש לו איזה כרטיס מסך רציני כמו ג'יפורס 3 TI 500 ומעלה משנה את הAGP שיעבוד כמו AGP 2X ויראה את ההבדלים ב3D MARK ובמשחקים ? האם ניתן לעשות שינוי זה? והאם מישהו (PLEASE) יכול לראות אם יש הבדלים ? (המטרה היא לראות אם יש הבדלים בעזרת כרטיסי מסך לאחר כמה שנים של ההתקן על מנת ללמוד לעתיד)

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  12. כך שיהיה לי תמיכה בשני מסכים ואיך עושים זאת ?

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by MINIME,

איפה הכי זול לקנות RADEON 8500LE 128 MB DDR שיהיה פחות מ 1000 תודה מראש. MINIME

• 2 תגובות
    • 966 צפיות
  14. Started by MINIME,

כולם חושבים שה TI4200 יותר טוב מה RADEON 8500LE זה לא נכון הLE עוקף אותו בהכל בנוסף יש לו ,SMART SHADER,SMOOTH VISION,CHRISMA ENGEINE, והוא יותר זול אז שלא תחשבו שסדרת הTI 4200 טוב יותר. ואותו הדבר נכון גם לגבי הTI 4400 .

• 2 תגובות
    • 987 צפיות
  15. Started by yair_gobani,

אני מחפש להחליף את הTNT2 שלי. ורציתי לשאול אם הכרטיס הנ"ל יספיק נ.ב אני לא משחק הרבה, לפעמים {סימס פיפא סולדיאר אוף פורטין 2 וכו...} וכשאני משחק אני משחק ברזולוציה 800*600 בברכה יאיר

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. שלום לכולם לפני כמה ימים מכרתי את ה ati tv wonder ve שהיה לי כמה שנים טובות בגלל איכות תמונה .. עבודה .. וקריסות בxp ןwin2k ב98 הוא עובד מצוין לכן אני מתעניין כרגע בכ. טלוויזיה פשוט זול וטוב ( the 3 magic wods ) :elkgrin: ובעיקר תמיכת דריוורים ותוכנה לכיוון עדין של התחנות ... לati שהיה ברשותי לא היה כיוון עדין וזה היה חיסרון גדול מאוד אף כי איכות התמונה היתה מהמעולות שראיתי לכ. טלוויזיה אם אפשר אז לא flyvideo .. לא אוהב אותם האפשרויות שיש לי קרוב הם: pinnacle remote + capture creative tv card לינקים לכרטיסים המוצעים לקניה בחנויות בארץ יקובלו בברכה תודה

• 20 תגובות
    • 2.9k צפיות
  17. Started by BONO,

איזה כרטיס מסך כדאי לי לקנות בתקציב של 2500 שקל ומטה חשבתי על GAINWARD GF4 Ultra750 XP 128MB GOLDEN SAMPLE מה אתם אומרים כדאי לי לקנות אותו או שכדאי לי לחכות כי עומד לצאת כרטיס יותר טוב זה די דחוף לי אז אם אתם יכולים לענות לי מהר זה יהיה מצוין עוד התלבטות שלי היא עם לקנות כרטיס של nvidia or ati נ.ב חשוב שיהיה vivo בכרטיס ותשתדלו לציין מאיפה לקנות אותו

• 20 תגובות
    • 2.6k צפיות
  18. מה לדעתכם עדיף? MSI GF4 TI4200 128 MB או הכרטיס של ATI RADEON 8500LE 128MB ההפרש בינהם הוא כ 300 ש"ח לטובת הג'י פורס האם זה שווה את ההשקעה? וכמה זמן יחזיק לי כל אחד מהם?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by MINIME,

אתם יכולים לבדוק בשבילי מה התוצאה שלכם ב3DMARK עם הכרטיס RADEON 8500LE תרשמו איזה מעבד יש לכם. כמובן רק אם ישלכם את כרטיס זה.

• 4 תגובות
    • 962 צפיות
  20. Started by CraZy,

אני רוצה להחליף את הכרטיס הישן שלי על מה אתם ממליצים בתקציב של 1000+/- חשבתי על GF4 TI4200 השאלה איזה הכי כדאי..? יצרן, דגם, פיצרים.. או שיש דברים טובים יותר בתקציב הנ"ל? תודה וסליחה עם הנושא כבר נתחן..

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. Started by yot,

אני מעוניין לקנות MSI GeForce 4 TI 4200 64 MB ואני יודע שבקרוב עומד לצאת הרדאון החדש (9700). האם תהייה ירידה במחירים של הכרטיסי מסך כשהרדאון ייכנס לשוק? אם לא אז מאיפה אתם ממליצים לי לקנות את הכרטיס הנ"ל. תודה.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by Crash5,

שמתי לב שלאחרונה, כמעט בכל הודעה מוזכרת המילה VIVO ורציתי להבין מה עומד מאחורי זה. אני יודע שזה ראשי תיבות של VIDEO IN VIDEO OUT אבל אני לא מבין מה זה נותן בת'כלס. מה ההבדל בין יציאה כזאת לבין TV OUT? והאם יש ירידת איכות כאשר אני רואה את המחשב דרך הטלוויזיה? האם בכל הכרטיסים החדשים כיום יש יציאת VIVO?

• 17 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. Started by toxigun,

לאחרונה היו מספר דיונים ופרסומים ברשת בקשר ל-OpenGL 2.0. הייתי רוצה לדעת, מה דעתכם על זה. לפרטים נוספים אודות OpenGL 2.0 לחצו כאן

• 28 תגובות
    • 3.5k צפיות
  24. Started by OR007,

כדאי לי להחליף למשהו יותר חדש ? ואם כן אז למה ? וקיימים דרייברים למסך עצמו (סתם מעניין אותי..)

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by omri_ro,

התקנתי 3DMARK 2002SE ולהלן התוצאות: דריברים 28.32 5549 בלי AA 5138 AA*2 הגדרות הבדיקה הם ברירת המחדל(חוץ מAA) דרייברים 30.82 הרצתי 3 פעמים לבדיקה: 5192 5249 5520 בלי AA לאור התוצאות חזרתי לדרייברים הקודמים (עדיין לא הרצתי בדיקה(צריך לזוז)) מה דעתכם?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים