כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
מפרט המחשב: מעבד - AMD 4800+ dual core זיכרון - ddr 2 2gb 800mhz OCZ ספק - ever power 500W active pfc לוח אם - MSI k9n sli PLATINUM
-
- 4 תגובות
- 721 צפיות
-
-
שלום, צריך המלצה למסך 19" ומקום שבו אוכל לראות אותם עובדים. יש כל כך הרבה מסכים ברמה טובה חלקם אין בארץ או אולי יש וחלקם חדשים כך שאין לגביהם המלצות או ביקורות. בקיצור מסך ברמה עד 1500 ש"ח. אה, מדובר בCRT בלבד... לא בLCD.
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לקנות מחשב חדש למטרת משחקים כבדים בימים הקרובים. יש לי כבר מסך 19 אינץ' LCD ברזולוצית 1440X900 ואני לא מתכנן לשדרג אותו בזמן הקרוב. השאלה היא אילו כרטיסי מסך יתאימו לי בצורה הטובה ביותר, ושל איזה חברה הכי כדאי לקנות? מפרט המחשב: מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Tray ¤792 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400ay לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3 ¤479 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39472 כונן קשיח Samsung HD103UJ 3.5" 1000GB SATA2 32MB ¤468 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD103UJ זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 1000Mhz CL 5-5-5-15 PQ ¤306 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-8000CL5D-4G…
-
- 1 תגובה
- 509 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש, ואיתו קרוספייר 4850... עכשיו.. איך אני מגדיר ששני הכרטיסים יעבדו? בתוכנה של הדרייבר מסמן את ה enable crossfire x? משהו כזה... ועוד משהו.. אממ הטמפרטורה לא משהו היא די גבוה באיידל, אני מפחד להכנס למשחקים ... אני מפחד שהכרטיסים יתחממו יותר מדי תמונה: הא וטמפרטורה לא קבועה.. פעם גבוה למשל 70 ופעם אחת "נמוכה" אפילו 60 עכשיו.... ניסיתי תמדריך בתוכנה RivaTuner עם הגברת מהירות המאוררים אבל אני לא מוצא את האפשרות הזאת בתוכנה תראו: מישהו יכול לעזור לי?
-
- 12 תגובות
- 801 צפיות
-
-
שלום, אני עומד לקנות מחשב ואני מתכנן על לוח אם עם כרטיס מסך מובנה הלוח הוא של ג'יגהבייט מדגם GA-965GM-S2 לפי מה שהבנתי, הכרטיס המובנה משתמש בזכרון של המחשב וזה גורע מבצועי המחשב.. האם זה נכון ואם כן עד כמה זה קריטי? והאם הוא יוכל לסחוב את הויסטה? המחשב שלי הוא למטרת לימודים בעיקר, וגם שימושים סטנדרטיים (אינטרנט, סרטים,מוסיקה וכו..) לא למשחקים וזו הסיבה שאני לא רואה טעם לקנות כרטיס מסך.. אני אשמח שמישהו שמבין בנושא יתן לי תשובות.. תודה!
-
- 3 תגובות
- 519 צפיות
-
-
שלום לכם, לפני בערך שנתיים רכשתי מKSP מחשב שעד היום אני די מרוצה באופן כללי מהביצועים שלו, סה"כ מערכת מאוד אמינה. Intel core 2 E7400 2800Mhz לוח אם שגם נחשב בזמנו טוב מאוד לאוברקלוק-Gigabyte GA-EP43-UD3L 1066mhz זכרונות 4GB 400MHZ לא זוכר את החברה אבל נחשב מוצר איכותי. ספק כוח- וכאן בעצם השאלה- יש לי טרמלטייק 420W. לא יודע אם זה קשור, אבל היה לי בעבר כ.מסך שקניתי עם המחשב- GT9800, נדמה לי 512 מגה, שיחקתי עליו בעיקר משחקי ספורט-ההכי כבד NBA2K11, ואפשר להגיד שדיי אהבתי לשחק על ההגדרות הכי גבוהות עד שפשוט יום אחד(בחודשיים שלפני קצת התחילו ארטיפקטים אבל קלילים) הוא החליט שהוא לא יכול יותר והוא נשרף, הסתבר שהכרטיסים האלה חזרו אליהם עוד הרבה פעמים. כרגע יש לי כרטיס נקרא לזה "ח…
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
-
אני מחפש מסך LCD בגודל "17 בסביבות 2000 ש"ח, דווקא חשבתי לקנות את ה-SAMSUNG 710T, אז רציתי לדעת איך המסך הזה(אני צריך את המסך בעיקר למשחקים ולצפיה בסרטים), ורציתי לדעת מה ההבדל בין LCD ל-TFT? תודה מראש לכל העונים.
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
:coolman: שלום אני צריך כרטיס מסך AGP בסביבות ה600~500 שקלים שיהיה טוב למשחקים! תודה ^^
-
- 10 תגובות
- 879 צפיות
-
-
אני מעוניין להתחדש לי בכרטיס מסך חדש ונחמד שיספק את צרכיי כגיימר כבד. התקציב הוא עד 1200 ש"ח (לא להיתפס לקטנות - מוכן להשקיע גם 1300 אם ההבדל בביצועים הוא קריטי ) במידה וזה משנה משהו המחשב מבוסס על לוח אם NF7 מבית aBIT וכולל מעבד 2.6 ג'יגה-הרץ של AMD. אני יודע שזה לא שייך לפורום אבל אולי מישהו פה יידע - בהתחשב בעובדה שלמחשב שלי יש רק חצי ג'יגה זיכרון פנימי רציתי לדעת האם אני ארגיש הבדל בין הוספה של חצי ג'יגה להוספה של ג'יגה (או במילים אחרות - האם יש הבדל בין ג'יגה זיכרון פנימי לג'יגה וחצי זיכרון פנימי). כמו כן אשמח לדעת האם באמצעות הוספת זיכרון פנימי יש סיכוי שאוכל לשחק (לא חייב על הפילטרים הגבוהים ביותר, כמובן שלא משחק רשת) ולהפעיל ברקע סבבהDC (תוכנה שפשוט קורעת את ה…
-
- 11 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום רב! אני מעוניינת לקנות מחשב נייד המיועד בין השאר לשימוש בתוכנת ADT ואוטקאד - ז"א תלת מימד המליצו לי על כרטיס המסך הזה: ATI Mobiliti Radeon 9200 אין לי מושג מה זה אומר... מישהו יכול להסביר? ובנוסף... מה טווח המחירים של מחשבים ניידים עם כזה סוג של כרטיס מסך? מצאתי מחשב של LG שחשבתי שיתאים לצרכים שלי: http://www.getit.co.il/ie2/ProductDetails5.asp?PID=23402#description בפירוט כתוב שכרטיס המסך הוא:ATi Radeon X300(64MB) PCI EXPRESS) האם הכרטיס מסך הזה מספיק חזק? האם המחשב עצמו יתאים לצרכי? מה ההבדל בין כרטיס המסך הזה לבין מה שהמליצו לי? תודה רבה לכל הטורחים לענות!!!! :)
-
- 7 תגובות
- 677 צפיות
-
-
המפרט שהולך להיות Intel Core 2 Duo E8400 Tray Gigabyte GA-EP43-S3L Westren Digital WD1001FALS 3.5" 1000GB SATA2 32MB Mushkin DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 XP Gold Sony Nec - Optiarc AD-7220S X22 SATA Black DVD Antec Sonata III 500W השאלה היא האם לקחת 9800GTX או 4850 ? או בכלל להשקיע עוד קצת ב 4870?? האם זה משתלם? ויראו הבדל ממשי
-
- 5 תגובות
- 663 צפיות
-
-
שלום רב. יש ברשותי כרטיס מסך Radeon X1950PRO . הכל עבד לי כמו שצריך, על ההגדרות הכי גבוהות בCatalyst, והכי גבוהות במשחקים. ראו נהדר משחקים כמו Medal Of Honor החדש וStranglehold . עד שיום אחד התקנתי לאחי את Microsoft Flight Simulator, כרגיל ההגדרות בCatalyst היו מכוונות על הכי גבוה, גם בהגדרות של המשחק שמתי הכל על הכי גבוה. אלא שמאז החלה להיות לי בעיה מציקה ברוב המשחקים. הנה לדוגמה תמונה מתוך מדאל אופ הונור שממחישה את הבעיה. יש לציין שניסיתי להסיר את הדרייברים ולהתקין מחדש. עוד יש לציין שכאשר אני מוריד את ההגדרות בCatalyst לDefault (הגדרות נמוכות יותר ) ובמשחקים אני משאיר הכל על Very High וכו', הבעיה לא עולה . תמונה להמחשה. יש מצב שנהרס לי משהו בכ. מסך? תודה מראש!! עריכה…
-
- 6 תגובות
- 755 צפיות
-
-
שלום אנשים אני רוצה לקנות טלוויזיה פלאזמה או LCD בגודל של 32 או יותר חשוב מאוד שיהיה אפשר להישתמש גם כמסך מחשב באופן מלא ובאיכות גבוה ביותר וצריך שיהיה בו גם חיבור VGA וגם חיבור DVI (מחליף את מסך המחשב לחלוטין) מתחבר למערכת קולנוע ביתי (רסיבר ורמקולים ודיוידי) אז לא צריך רמקולים על המסך הכי חשוב שיהיה באיכות גבוה ביותר ויחליף מסך מחשב ובמחיר שיעמוד על 10-15 אלף אם זה אפשרי ואני ממש לא יודע מה לקנות מה עדיף (LCD או פלזמה) איזה מותג ואיפה לקנות (אני מחיפה) תודה מראש לכל המומחים נ.ב. מי שרוצה ויכול לעזור יותר לעומק אז האיסיקיו שלי הוא 991111
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
אז כמו שאמרתי אני חדש פה ואני רוצה לקנות כרטיס מסך.. התקציב שעומד לרשותי הוא 500 ש"ח ואני רוצה כרטיס מסך שיריץ לי על המשחב את המשחק סאן אנדראס ועוד כמה משחקים כאלה שייצאו בעוד כשנה וחצי.. אבל לא בדרישות מינימליות אלא כדרישותמ מומלצות.. תודה! לירון..
-
- 7 תגובות
- 597 צפיות
-
-
תודה רבה לכל מי שעונה
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מתחמם מהר מדי? ראיתי את המאורר שלו והוא לא משהו
-
- 20 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום... האם לדעתכם לילד בן 8-9 יספיק כרטיס 7300GS למשחקים וכאלה... מאחר והוא לא מתכוון ללמוד בקרוב עיצוב גרפי ,אך עם זאת האם הכרטיס ייתן את הביצועיים המספקים למשחקים הקיימים היום בשוק.?
-
- 8 תגובות
- 646 צפיות
-
-
ככה..כשנדלק המחשב ואני לוחץ F8 אז המסך מלא ג'יבריש אבל אם אני בוחר סייף מוד אז המחשב עובד אם אני מנסה להעלות ווינדוז רגיל אז יש בליפ של מסך כחול וריסטרט למחשב האם הלך הכרטיס מסך?
-
- 3 תגובות
- 667 צפיות
-
-
כאילו לא יהיהו העיות של מריחות חוסר חיים וכו'...
-
- 4 תגובות
- 539 צפיות
-
-
מפתחת השבבים מאשרת כי שלושת דגמי ה-RTX 4000 הראשונים שהוצגו מבוססים כל אחד על פיסת סיליקון שונה - ושנשאר עוד פוטנציאל לתוספת ביצועים של יותר מ-12 אחוזים עבור ה-RTX 4090 Ti העתידילכתבה
-
- 1 תגובה
- 443 צפיות
- 2 followers
-
-
1) יש יציאות של כרטיסי מסך חדשים עד סוף אוקטובר (לא בארץ, בכלל)? 2) איפה יוצאים כרטיסים קודם: בארה"ב או ביפן? 3) אני מחפש כרטיס שיתמוך גם בAGP (לעכשיו) ןגם בPCI-E (לעתיד). יש חיה כזו? תודה מראש למי שטרח לקרוא
-
- 2 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום. אז יש לי שאלה אחת קטנה ועוד שאלה קצת יותר מורכבת והן: 1-מה אומר מספר התושבת של הכרטיס מסך. לדוגמה: geforce7900gtx pci-e x4. כלומר מה נותן ה-4 הזה, ובה הוא שונה מ-8 או 16?. 2-שאלה נוספת שלי היא: מה התפקיד של הכרטיס מסך. כלומר אני יודע שהוא צריך לעבד טקסטורות וכל זה אבל אני לא מצליח לקשר בינו ובין העבודה של הזיכרון הפיסי או המעבד, או הדיסק הקשיח. אז אם מישהוא יוכל לקשר לי קצת בין הדברים אני אודה לו מאד. 3-ושאלתי האחרונה היא למה כרטיסי המסך מגיעעים למחירים כאלו מופקעים?. כלומר 3000 שקל!, אפשר היום לקנות מחשב שלם בסכום הזה (אומנם לא איכותי אך כולל הכל). אז אם מישהוא יוכל לתת לי הסבר מושקע וברור אני יודה לו מאד. בתודה מראש :
-
- 4 תגובות
- 578 צפיות
-
-
האופן בו נוכל למצוא את דגמי משפחת ה-ARC Alchemist מתבהר עוד קצת - ויהיה דומה לדרך בה NVIDIA ו-AMD פועלות בתחום כבר שניםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
- 1 follower
-
-
מידע חדש ברשת מצביע על כך שנקבל שלושה דגמי גיימינג עדכניים בטווח הזמן המיידי, אולי בתוספת לדגמי ביניים משופרים שיושקו בשלב מאוחר יותר לכתבה
-
- 0 תגובות
- 849 צפיות
- 2 followers
-