עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אני מעוניין להתחדש לי בכרטיס מסך חדש ונחמד שיספק את צרכיי כגיימר כבד. התקציב הוא עד 1200 ש"ח (לא להיתפס לקטנות - מוכן להשקיע גם 1300 אם ההבדל בביצועים הוא קריטי ) במידה וזה משנה משהו המחשב מבוסס על לוח אם NF7 מבית aBIT וכולל מעבד 2.6 ג'יגה-הרץ של AMD. אני יודע שזה לא שייך לפורום אבל אולי מישהו פה יידע - בהתחשב בעובדה שלמחשב שלי יש רק חצי ג'יגה זיכרון פנימי רציתי לדעת האם אני ארגיש הבדל בין הוספה של חצי ג'יגה להוספה של ג'יגה (או במילים אחרות - האם יש הבדל בין ג'יגה זיכרון פנימי לג'יגה וחצי זיכרון פנימי). כמו כן אשמח לדעת האם באמצעות הוספת זיכרון פנימי יש סיכוי שאוכל לשחק (לא חייב על הפילטרים הגבוהים ביותר, כמובן שלא משחק רשת) ולהפעיל ברקע סבבהDC (תוכנה שפשוט קורעת את ה…

• 11 תגובות
    • 685 צפיות
  2. Started by ZuluGirl,

שלום רב! אני מעוניינת לקנות מחשב נייד המיועד בין השאר לשימוש בתוכנת ADT ואוטקאד - ז"א תלת מימד המליצו לי על כרטיס המסך הזה: ATI Mobiliti Radeon 9200 אין לי מושג מה זה אומר... מישהו יכול להסביר? ובנוסף... מה טווח המחירים של מחשבים ניידים עם כזה סוג של כרטיס מסך? מצאתי מחשב של LG שחשבתי שיתאים לצרכים שלי: http://www.getit.co.il/ie2/ProductDetails5.asp?PID=23402#description בפירוט כתוב שכרטיס המסך הוא:ATi Radeon X300(64MB) PCI EXPRESS) האם הכרטיס מסך הזה מספיק חזק? האם המחשב עצמו יתאים לצרכי? מה ההבדל בין כרטיס המסך הזה לבין מה שהמליצו לי? תודה רבה לכל הטורחים לענות!!!! :)

3. המפרט שהולך להיות Intel Core 2 Duo E8400 Tray Gigabyte GA-EP43-S3L Westren Digital WD1001FALS 3.5" 1000GB SATA2 32MB Mushkin DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 XP Gold Sony Nec - Optiarc AD-7220S X22 SATA Black DVD Antec Sonata III 500W השאלה היא האם לקחת 9800GTX או 4850 ? או בכלל להשקיע עוד קצת ב 4870?? האם זה משתלם? ויראו הבדל ממשי

• 5 תגובות
    • 651 צפיות
  4. Started by אני איני אני,

שלום רב. יש ברשותי כרטיס מסך Radeon X1950PRO . הכל עבד לי כמו שצריך, על ההגדרות הכי גבוהות בCatalyst, והכי גבוהות במשחקים. ראו נהדר משחקים כמו Medal Of Honor החדש וStranglehold . עד שיום אחד התקנתי לאחי את Microsoft Flight Simulator, כרגיל ההגדרות בCatalyst היו מכוונות על הכי גבוה, גם בהגדרות של המשחק שמתי הכל על הכי גבוה. אלא שמאז החלה להיות לי בעיה מציקה ברוב המשחקים. הנה לדוגמה תמונה מתוך מדאל אופ הונור שממחישה את הבעיה. יש לציין שניסיתי להסיר את הדרייברים ולהתקין מחדש. עוד יש לציין שכאשר אני מוריד את ההגדרות בCatalyst לDefault (הגדרות נמוכות יותר ) ובמשחקים אני משאיר הכל על Very High וכו', הבעיה לא עולה . תמונה להמחשה. יש מצב שנהרס לי משהו בכ. מסך? תודה מראש!! עריכה…

5. שלום אנשים אני רוצה לקנות טלוויזיה פלאזמה או LCD בגודל של 32 או יותר חשוב מאוד שיהיה אפשר להישתמש גם כמסך מחשב באופן מלא ובאיכות גבוה ביותר וצריך שיהיה בו גם חיבור VGA וגם חיבור DVI (מחליף את מסך המחשב לחלוטין) מתחבר למערכת קולנוע ביתי (רסיבר ורמקולים ודיוידי) אז לא צריך רמקולים על המסך הכי חשוב שיהיה באיכות גבוה ביותר ויחליף מסך מחשב ובמחיר שיעמוד על 10-15 אלף אם זה אפשרי ואני ממש לא יודע מה לקנות מה עדיף (LCD או פלזמה) איזה מותג ואיפה לקנות (אני מחיפה) תודה מראש לכל המומחים נ.ב. מי שרוצה ויכול לעזור יותר לעומק אז האיסיקיו שלי הוא 991111

• 1 תגובה
    • 606 צפיות
  6. אז כמו שאמרתי אני חדש פה ואני רוצה לקנות כרטיס מסך.. התקציב שעומד לרשותי הוא 500 ש"ח ואני רוצה כרטיס מסך שיריץ לי על המשחב את המשחק סאן אנדראס ועוד כמה משחקים כאלה שייצאו בעוד כשנה וחצי.. אבל לא בדרישות מינימליות אלא כדרישותמ מומלצות.. תודה! לירון..

• 7 תגובות
    • 589 צפיות
  7. תודה רבה לכל מי שעונה

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. מתחמם מהר מדי? ראיתי את המאורר שלו והוא לא משהו

• 20 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. Started by manz11,

שלום... האם לדעתכם לילד בן 8-9 יספיק כרטיס 7300GS למשחקים וכאלה... מאחר והוא לא מתכוון ללמוד בקרוב עיצוב גרפי ,אך עם זאת האם הכרטיס ייתן את הביצועיים המספקים למשחקים הקיימים היום בשוק.?

• 8 תגובות
    • 631 צפיות
  10. ככה..כשנדלק המחשב ואני לוחץ F8 אז המסך מלא ג'יבריש אבל אם אני בוחר סייף מוד אז המחשב עובד אם אני מנסה להעלות ווינדוז רגיל אז יש בליפ של מסך כחול וריסטרט למחשב האם הלך הכרטיס מסך?

• 3 תגובות
    • 655 צפיות
  11. כאילו לא יהיהו העיות של מריחות חוסר חיים וכו'...

• 4 תגובות
    • 531 צפיות
  12. מפתחת השבבים מאשרת כי שלושת דגמי ה-RTX 4000 הראשונים שהוצגו מבוססים כל אחד על פיסת סיליקון שונה - ושנשאר עוד פוטנציאל לתוספת ביצועים של יותר מ-12 אחוזים עבור ה-RTX 4090 Ti העתידילכתבה

13. Started by Pac Pac Chick,

1) יש יציאות של כרטיסי מסך חדשים עד סוף אוקטובר (לא בארץ, בכלל)? 2) איפה יוצאים כרטיסים קודם: בארה"ב או ביפן? 3) אני מחפש כרטיס שיתמוך גם בAGP (לעכשיו) ןגם בPCI-E (לעתיד). יש חיה כזו? תודה מראש למי שטרח לקרוא

14. שלום. אז יש לי שאלה אחת קטנה ועוד שאלה קצת יותר מורכבת והן: 1-מה אומר מספר התושבת של הכרטיס מסך. לדוגמה: geforce7900gtx pci-e x4. כלומר מה נותן ה-4 הזה, ובה הוא שונה מ-8 או 16?. 2-שאלה נוספת שלי היא: מה התפקיד של הכרטיס מסך. כלומר אני יודע שהוא צריך לעבד טקסטורות וכל זה אבל אני לא מצליח לקשר בינו ובין העבודה של הזיכרון הפיסי או המעבד, או הדיסק הקשיח. אז אם מישהוא יוכל לקשר לי קצת בין הדברים אני אודה לו מאד. 3-ושאלתי האחרונה היא למה כרטיסי המסך מגיעעים למחירים כאלו מופקעים?. כלומר 3000 שקל!, אפשר היום לקנות מחשב שלם בסכום הזה (אומנם לא איכותי אך כולל הכל). אז אם מישהוא יוכל לתת לי הסבר מושקע וברור אני יודה לו מאד. בתודה מראש :

• 4 תגובות
    • 547 צפיות
  15. האופן בו נוכל למצוא את דגמי משפחת ה-ARC Alchemist מתבהר עוד קצת - ויהיה דומה לדרך בה NVIDIA ו-AMD פועלות בתחום כבר שניםלכתבה

16. מידע חדש ברשת מצביע על כך שנקבל שלושה דגמי גיימינג עדכניים בטווח הזמן המיידי, אולי בתוספת לדגמי ביניים משופרים שיושקו בשלב מאוחר יותר לכתבה

17. שלום חברים, במסגרת הרכישה של מע' מחשב חדשה אני עומד מול הבחירה בין שלושת כרטיסים המסך הבאים של חברת Sapphire: Radeon HD 5670 Radeon HD 5750 Radeon HD 5830 הייתי שמח לקבל המלצה מי מאלו הוא הקנייה המוצלחת ביותר עבורי. חשוב לציין שאני לא גיימר כבד. אבל עובד עם מסך ברזולוציה מעט גבוהה לנורמה (1920x1200). מה עוד שמזכרוני (שמתחיל להראות סימני זקנה עם השנים) זכור לי שמדי פעם היו מתפרסמות לכרטיסי המסך כל מיני "קומבינות שידרוג" מ-Pro ל-XT וכיוצא בזה.. לכן - אם קיים בגרסאות הנ"ל, זו נקודה שחשוב להזכיר... תודה רבה למגיבים!

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. LG T710BH MAG 786PF Samsung 793DF כולם פלוס מינוס אותו המחיר, אבל מה עדיף? נתונים יבשים אינם רלוונטים כי כולם בערך עם אותם נתונים, אבל איך הם באמת ברזולוציה נורמלית? אחריות, תמונה, בהירות ובעיות אחרות?

• 3 תגובות
    • 553 צפיות
  19. Started by tjehuda,

שלום, האם זה יהיה אפשרי לחבר שלושה מסכים למחשב שיש לו 2 Geforce 8800 GTS 640 mb? לכרטיס זה יש שני יציאות מסך, אז ביחד זה 4 יציאות. אבל, הכרטיסים מחוברים דרך SLi, האם אני עדיין יכול לחבר שלושה מסכים? הם יהיו מסודרים בצורה: מסך קטן (15") בצד ימין, מסך גדול (20") באמצע, ועוד מסך קטן (15") בצד סמאל. תודה רבה, טל

• 3 תגובות
    • 651 צפיות
  20. Started by fedora,

שלום. יש לי מחשב XP ישן עם כרטיס מסך NVIDIA GeForce 8400GS התקנתי את הדרייבר מהאתר של NVIDIA חיברתי לו 3 מסכים כל אחד בחיבור נפרד VGA, DVI & HDMI ורק 2 מסכים מזוהים בהגדרות של הכרטיס מסך! ניסיתי להתקין גם את תוכנת ultramon וגם היא מזהה רק 2 מסכים. כיצד ניתן להגדיר את המסך השלישי? תודה

• 4 תגובות
    • 784 צפיות
  21. Started by amits1995,

יש לחבר GT430 והוא לא מצליח לעשות (שימו לב) Extend כלומר שכל מסך יהיה חלון ואחד מהמסכים יהיה המסך הראשי. הוא מצליח רק עם שני מסכים לעשות "הרחבה". בכל מקרה, זו מגבלה חומרתית נכון? איזה כרטיס מAMD מומלץ כתחליף לו?

• 4 תגובות
    • 851 צפיות
  22. Started by yosh co.,

אני מנסה לארגן מערכת שתוציא OPENGL על שלושה מסכים. שניים מהכרטיס הראשי ואחד מהמישני. לשם העניין החלטתי ללכת על כרטיס AGP וכרטיס PCI משיטוט ברשת וניסוי עם כמה כרטיסים שונים הגעתי למצב עובד של כרטיס ראשי radeon 9250 pci כרטיס משני radeon 9250 agp התצוגה עובדת ואפשר לחבר עד ארבע מסכים, אבל... opengl יש רק במסכים המחוברים לכרטיס המרכזי. את החלוקה מישני\ראשי עושים ב bios. לשם הפרוטוקול, ניסיתי גם סט-אפ אחר שנתן לי תוצאות דומות כרטיס ראשי radeon 9250 pci כרטיס משני geforce fx 5200 agp למישהו יש ניסיון עם אירגון כזה? מהאתר המרכז דיונים בעניין הצלחית להבין ששני כרטיסי ג'יפורס יכולים לבצא את הנס הזה, אבל אין לי ג'יפורס pci כדי לנסות... וליבואנים בארץ נגמר.. אני רק מצי…

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  23. אנחנו עדיין לא שומעים יותר מדי פרטים אודות השקה אפשרית של מוצרי עיבוד חדשים מצד המתחרה המרכזית של NVIDIA - אבל מי שיבחרו לקנות את דגמי הביניים שלה יוכלו לקבל שלושה משחקים גדולים ללא תוספת למחיר לכתבה

24. אני רשמתי להם כך: "Subject:Low performance in games... Content I have your A-250LE MYVIVO 128mb (geforce 4 4200) In games like UNREAL2 and Unreal Tournament 2003, I get only 20-30 FPS at 1024X768 @ highest details " והם הגיבו כך: " Thank you for your inquiry The video card would run well when the user was sure the three points had been done. 1) the mainboard has got chipset driver installed correctly or updated. 2)the display driver had been installed corectly on built windows os. 3)close the anti-virus or idol ram app before you want to run pc game. " עכשיו בדקתי את שלושת הדברים...כאשר ביטלתי את הauto protect אכן השתפרו בקצת הביצועים בunreal2 אבל לא במשהו משמעותי כמה fps…

• 57 תגובות
    • 3.7k צפיות
  25. כרטיס שלא משווק ע"י הם יותר, הכרטיס מת, אז מה אני אקבל במקום ? אולי איזה DVI ?

• 1 תגובה
    • 603 צפיות

דיונים חדשים בפורומים