כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
אוקיי, אז הסיפור הוא כזה. רוב השימוש במחשב הוא לעריכת וידאו (באיכות HDV), ובגדול מה שיש לי היום עובד דיי טוב (אפשר לראות את המפרט כאן בצד). אני נמנע מקוואדרו כי אני גם משחק מדי פעם במחשב, וגם בגלל שבקרוב הולכים להשתמש בכרטיס המסך (כל עוד הוא NVIDIA עם יכולת CUDA) בשביל לעבד גרפיקה בתוכנות עריכה מסויימות. העיבוד תלוי במספר הליבות בכרטיס, ולכן אני מתלבט בין 9800GT לבין 9800GTX+ שעם קצת יותר ליבות, והרבה יותר חזק. חשבתי קצת על GTX260, אבל זה כבר מעבר לתקציב שלי, ואני חייב להגביל את עצמי. אז מכיוון שכרגע אני מוגבל לNVIDIA, אני מתלבט בין גירסת ג'יגה של 9800GT (כי בעריכה זה דווקא כן יבוא לידי ביטוי), לבין 9800GTX+ שמהיר יותר, אבל עם "רק" 512MB. (היתרון בו שיש בו יותר ליבות, ושה…
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
-
שלום לכולם. ברשותי מחשב עם כרטיס NVIDIA 5200, + טלוויזיה + מקרן DVI בסלון. אני מריץ תוכנת SAGETV (קולנוע ביתי) ולפעמים אני רוצה לראות על המקרן ולפעמים על הטלוויזיה. האם יש דרך להעביר PROFILE בצורה פרוגרמטית? כלומר בפעולה מCLI? אני אומר PROFILES אבל זה יכול להיות גם סתם SENDMESSAGE כי אני מריץ GIRDER במערכת. אני רוצה לכתוב קובץ אצווה קטן שיחליף לי בין המסכים הפעילים, ואותו אני אריץ מSAGETV. אני משתמש בדרייברים הכי חדשים של NVIDIA. בתודה אלון24
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
כיום יש לי 7600GT שאני מעוניין לחבר אותו לLCD שרכשתי, עכשיו השאלה האם לחבר אותו בDVI-HDMI או להשקיע כבר ב2600XT ולחבר בHDMI-HDMI. בהנחה שהמחשב מיועד לצפייה בסרטי HD ( בלו ריי וHD-DVD) האם יהיה הבדל ממש מורגש שמצדיק את תוספת הכסף, או שהכרטיס הזה יעשה את העבודה בצורה מספיק טובה?
-
- 0 תגובות
- 697 צפיות
-
-
שלום חברה רציתי לשמוע את דעתכם המקצועית על ההבדלים העיקריים בין שני ה-CHIPSETS של NVIDIA. האם ההבדל זניח ? מבחינת התמיכה בעתיד ב-CUDA ? מבחינת מס' הליבות וכוח העיבוד ? בגדול לקבל אינדיקציה מה שווה יותר לקחת לי.. ההתלבטות נובעת משני מערכות מבוססות ליבות ATOM האחת היא GIADA והשנייה לוח-אם של INNOVATION-INNO3D המיועדות לעבוד מתחנת MEDIA-CENTER(FHD).
-
- 0 תגובות
- 727 צפיות
-
-
שלום, כיום יש לי מחשב נייד שמחובר למסך מחשב וטלוויזיה. בשני הצגים יש לי בעיה של ריצוד. כאשר העברתי את המחשב למעבדה, אמרו לי שהכרטיס מסך תקין, וכנראה שאינו תומך בטלוויזיה. רציתי לשאול מה הפרמטרים בכרטיס מסך ובצג שאני צריך לבדוק, כדי לדעת האם הכרטיס מסך יכול להציג תמונה ברורה בצג? והאם יש ליציאה השפעה על כך?
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
אני רוצה להעיף את טלויזיה מחדר (''14) אז אני מחפש כרטיס TV למחשב: קיבלתי העצה מחבר לקנות כרטיס st-lab PCI-TV878 הינה לינק לפרטים: http://www.sunsway.com.hk/products/tv_capture.html מה אתם אומרים? העצות אחרות יש? מה כדאי לבדוק איך יודעים מה טוב? (רוצה להשקיע עד 200 ש"ח, האם זה מספיק למשהו סביר או לרדת מזה?) {הכרטיס שרשמתי הוא של חבר טוב שלי שקנה אותו לפני חודש ב 300 ועכשיו עובר למחשב נייד אז הוא ימכור לי ב 200 או פחות} יש כרטיסים / מכשירים שמסך פועל גם בלי המחשב? מה רמת המחירים? והאם הם פועלים גם ככרטיס רגיל שניתן לעשות לכידה? תודה על התגובות, טל {עריכה} תוספת: שכחתי כמעט, האם הכרטיס הוצע לי יעבוד עם תוכנות של שליטה בעזרת שלט ל media player , כעכבר וכד' ?
-
- 0 תגובות
- 695 צפיות
-
-
איזה חיבור אני צריך לקנות יש לי כרגע ATI RADEON 4850 ומסך LCD
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
מבוסס על הרבה ביקורות. כולל טבלה של ביצועים לפי דירוג. 7970GHz הוא ה100% http://www.overclock.net/t/502403/graphics-card-ranking gtx970 וraedon 290x באותו דירוג, אישית אני מעדיף דירוגים של פורומים שאנשים מגיבים ומבוססות על הרבה ביקורות ומשחקים. הטבלה לא מעודכנת לפי הדירוג האחרון (7/10/15). http://www.overclock.net/t/502403/graphics-card-ranking
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. לאחי יש מעבד a64 3000+ על סוקט 754 וMB שתומך בכרטיס מסך AGP בלבד. כרטיס המסך הנוכחי שלו שבק חיים (r9800pro) ואנחנו מחפשים כרטיס מסך חדש. התקציב הוא באיזור 1000 שקל עם חריגות של 300 שקל למעלה או למטה. מה מומלץ למשחקים וכו' ? עדיפות לKSP. תודה מראש (-:
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
שלום רב. אני מחפש מסך "19 שטוח שיתאים לצרכי (1280x1024@85Hz אני חושב שיספיק). התקציב שלי לא מי יודע מה לכן מסכים בשווי 1700 ויותר לא באים בחשבון. נקלתי במסך הזה: LG 19 FLATRON T910BU. הנה ה- Spec Sheet שלו: לחץ כאן. כפי שאתם רואים הוא תומך ב- 1280x1024@85Hz. בנתונים הטכניים שלו אני פחות מבין ולכן עצתכם נדרשת. באופן כללי, מה ההבדל בינו לבין ה F900B וה- F900P לדוגמא? במה מסכים אלה יותר טובים ממנו? אני מניח שלא סתם הם עולים כמה מאות שקלים יותר. תודה.
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
האם ישנה אפשרות להגדיר רזולוציה אחת למסך ואחרת לטלוויזיה?? יש לי כרטיס מסך של X1650 PRO ATI ואני יודע שיש כזאת אופציה להגדיר 2 רזולוציות שונות למסך מחשב ולטלוויזיה לפחות בנבידיה ואני מקווה שגם ב ATI דרך אגב... הטלויזיה זה LCD של סמסונג שתומכת NR ברזולוצייה של 1360*768 ואי אפשר לגלוש ככה במסך מחשב... הכרטיס מסך הוא דואלי כלומר בעל 2 חיבורי DVI .. תודה מראש!!!!
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
הכרטיס שלי מופיע במפרט מימין. לפני כשבוע עידכנתי את הדרייבר לאחרון שיצא ומאז יש ירידה ב - 3DMARK05 הירידה היא גם כשאני ב - DEFAULT בביוס ועוד יותר מוזר כשאני באוברקלוק של המערכת אבל לא של כרטיס המסך ( למעשה עד היום ועד בכלל עדיין לא בוצע שום אוברקלוק לכרטיס מסך ),הנה מספר נתונים של בנצמרקים שביצעתי לפני אוברקלוק ואחריו וגם לפני עידכון הדרייבר ואחריו : כל המערכת על DEFAULT והדרייבר של הכרטיס הוא הקודם לנוכחי : 3D05 - 10441 המערכת באוברקלוק על 3.2 ( דרייבר קודם ) : 3D05 - 11525 המערכת באובר על 3.32 ( דרייבר קודם ) : 3D05 - 11566 המערכת על DEFAULT והדרייבר הוא האחרון 6.11 : 3D05 - 9600 המערכת באובר על 3.2 : ירדה דרסטית ולא מובנת לאיזור ה - 6900 גם ניסיון להעלות את התדר ש…
-
- 0 תגובות
- 520 צפיות
-
-
להלן הידיעה: http://www.digitimes.com/news/a20040930A7056.html וואו, XBOX2 עם R500 שיוצא ברבעון ראשון 2005 וR480 שיוצא בקרוב .... ATI ממש עסוקה טוב הנה *לחיים*, להמשך קרבות מהנים בין ATI, ל-NVIDIA ולעוד כרטיסים מדהימים שיגיעו ויפילו אותנו מהכיסא עכשיו אני אשב בצד ואחכה לכל ה-FANBOYS שיפלטו את השטויות המתלהבות שלהם כתמיד
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
AMD השיקה את כרטיס המסך התקציבי הטרי שלה לביקורות נוקבות בעקבות שורה של החלטות משונות - והתוצאה היא מוצר שפשוט אי אפשר להמליץ עליו לכתבה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
דגם ה-XMG Neo 17 M22 נשמע כמו מפלצת אמיתית, לכל הפחות על הנייר - והמחירים שמתחילים מסכום בן חמש ספרות בשקלים מחזקים את הנקודה לכתבה
-
- 0 תגובות
- 373 צפיות
- 1 follower
-
-
היי אנשים, קניתי GTX 660 , ורציתי לדעת אם יש מדריך טוב בעברית איך להמהיר את כרטיסים מסדרה GTX 600 של נווידיה. ראיתי שזה קצת יותר מסובך בגלל throttling. ועוד משהו : כדאי לעשות את זה עם gigabyte oc II Guru או msi afterburner? כי יש לי כרטיס של גיגהבייט
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי VISTA 64BIT מישהו יודע איך אפשר לפתור את הבעיה של ה2D התקועים כשמריצים משחק זה אמור לעלות לקלוקים של 3D אבל זה נשאר על קלוקים נמוכים. בעיקרון זה הHOTati POLLER אבל בגלל שהAti try tools לא מי יודע מה תומך ב64 ( התקנתי את הבטא הוא היחידי שעוד תומך) בסוף ההתקנה הוא אמור לשאול אותך אם לעשות disable hot poller וזה לא שואל. מישהו יודע איך ניתן לעשות את זה ידני, או כל פיתרון אחר לבעיה.. תודה. אגב עם CCC הוא עולה ל 3D בדקתי את זה עם rivaT כשהיא רצה ברקע. החיסרון בCCC שהוא לא נותן לך אינפורמציה בזמן המשחק כמו ה ATT (תקנו אותי אם אני טועה. *והאם יש עוד תוכנה שיכולה להביא לי נתונים לגבי טמפ קלוקים וכו.) והיא כבדה מאוד!
-
- 0 תגובות
- 635 צפיות
-
-
יש לי גרסת AGP של ה-6800 GT ורציתי לדעת אם ואיך (יש לי תוכנת לכידה) אפשר להקליט מהטלויזיה למחשב. אני מצליח רק לשלוח תמונה לטלויזיה מהמחשב ולא אל המחשב. תודה, שי.
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
http://forums.vr-zone.com/showthread.php?t=237257
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
טוב אז כמו שהבנתם מהכותרת עכשיו חיברתי את המחשב לטלויזיה ואני מחפש תוכנה טובה שתתאים לכרטיס שלי (GF6800GT) תודה רבה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
מצטער אם אני טועה בפורום אבל לא חשבתי על מקום מתאים יותר(אם טעיתי מנהלים נא להעביר לפורום הרלוונטי) אני זקוק בבקשה לכרטיס שגם ישמש ככרטיס טלוויזיה כך שאוכל להקליט תוכניות והישמוש העיקרי הוא להעביר מקלטות וידאו למחשב באיכות טובה ובכך לצרוב את הסרטים למדיות תודה מראש על העזרה. :bigglasses:
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
שלום לכם, הכרטיס מסך שלי (HD4890) החליט שהוא לא רוצה לעבוד יותר והוא מרצד ומראה נקודות מוזרות על המסך ובקיצור אי אפשר לעבוד איתו יותר. החלפתי לאיזה משהו ישן שהיה לי בבית (X1950XTX) והמחשב עובד וככה אני יודע שאכן זו בעיה בכרטיס. הבעיה היא שאת ה-1950 אני צריך למחשב אחר ולכן אני צריך לקנות כרטיס חדש ואשמח לעזרתכם. מבחינתי שיעלה כמה שפחות, עד 500 ש"ח במקסימום. הוא לא צריך להריץ משחקים, הוא צריך רק לתמוך בשני מסכי HD שיפעלו ביחד עם עדיפות אולי ל-Nvidia בגלל ששם יש צ'יפ שעוזר לקידוד הוידאו. לוח האם שלי הוא gigabyte P55A-UD3.
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס טלוויזיה עד 250 שח והיעוד העיקרי הוא בשביל העברת קלטות לdvd
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
אז אני רוצה להרכיב מחשב HTPC והבנתי שזו החברה הטובה והמומלצת ביותר לכרטיסי טלויזיה. שאלתי היא מה ההבדל בין הכרטיסים השונים שלה והאם יש מביהנם (או של חברה אחרת) כרטיס (אחד) שיכול להקליט תוכנית אחת בעוד אני צופה בתוכנית אחרת. כמובן שהכוונה היא כרטיס אחד וממיר אחד. תודה ויום קריר
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-