עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by FeraRi,

מה נשמע חברים? אני חדשדש. אני מעוניין לקנות מקרן, בסדר גודל של 8000 שקל עד 9000 שקל, משהו בגודל סדר הנ"ל. עכשיו אין לי ממש ידע במקרנים, רציתי לדעת מה טוב יותר, מה פחות טוב? כל כמה זמן הנורות מחזיקות, כמה אינץ זה אומר אם יש לי מקרן(בהשוואה לטלווזיה, אני מתכוון כמה אינץ). אני לא קונה טלווזיה 40+(מקרן אחורי), כי אני יודע שאתה לא יכול לראות מהצדדים טוב, אז רק בא בחשבון המקרן. אני אשמח לקבל כל מידע!! מה היתרונות והחסרונות ומה יותר שווה, והכל. תודה לעוזרים. נ.ב כתבתי גם בפורום "חומרה אחרת" כי אני לא יודע למה זה שיך הנושא הזה. מקווה שתעזרו לי. :-*

• 6 תגובות
    • 675 צפיות
  2. יש לי לוח P5W DH DELUXE http://www.asus.com/products.aspx?modelmenu=1&model=1198&l1=3&l2=11&l3=248 ואני יודע שהכרטיס דורש PCI EXPRESS 2.0 הלוח תומך בזה? או שהוא תומך רק ב-X16 PCI EXPRESS? האם אפשר לעשות איזשהו OC ללוח כדי שיוכל לנצל את הכרטיס בכל הכוח? תודה מראש!

• 13 תגובות
    • 891 צפיות
  3. חדש. אם אני משחק לעיתים רחוקות שווה לקנות כרטיס מסך או להסתפק במובנה. פרט לכך, במידה ורצוני בזמן גלישה או צפייה בסרטים במסך המחשב באיכות FULL HD , אם יש דבר כזה במסך מחשב, האם הדבר מצריך כרטיס מסך תומך FULL HD או שמא זה תלוי בטיב מסך המחשב, בדומה לטלוויזה FULL HD. אם האשלות נשמעות טפשיות, סליחה, "ראשית חוכמה קנה חוכמה". תודה

• 4 תגובות
    • 723 צפיות
  4. יש לחבר שלי5200, והוא מנסה לחבר אותו לטלוויזיה דרך S-Video בשביל שהוא יוכל לצפות בסרטים, עלמסך הטלוויזיה, איך הוא עושה את זה?

• 3 תגובות
    • 613 צפיות
  5. אז ככה הזמנתי Radeon 9800 SE All In Wonder זה שווה ? ואמרו לי שיש אפשרות לעשות אותו PRo עם דרייבר של אומגה משהו כזה זה נכון ?

• 10 תגובות
    • 849 צפיות
  6. אז בקיצור יש לי כמה שאלות לגבי כרטיסי המסך הבאים: 1)RADEON 9600XT VIVO Sapphire 2)nVIDIA GeForce PX7600GS 256MB Leadtek 3)Geforce FX5200 128MB TV-OUT בקשר לראשון, הוא באמת בצורה מספקת בקטע של קליטת שידורי טלויזיה? והאם הוא מתחבר בחיבור אנלוגי (VGA)? בקשר לשני, האם הוא שווה מבחינת ביצועים את המחיר שלו? (754-857 שקל) ןבקשר לשלישי, האם הוא יהיה מספק מבחינת ביצועים כללים למחשב שכאשר אני ארצה לקלוט שידורי טלויזיה במחשב כמובן דרך כרטיס אחר?(אני מתכוון אם הכרטיס המסך השלישי עלול לעורר בעיות בגלל שהוא קצת חלש?) תודה מראש... משה D:

• 0 תגובות
    • 509 צפיות
  7. Started by DS,

אני מאוד אודה לעונים: 1. האם הוא חזק משמעותית מ 8800GT?(האם שווה לרכוש אותו) 2. איזה ספק מספיק בשביל להחזיק אותו?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. אז ככה לאחר פימוט המחשב... אנידי מעוניין בבנצ' ... בכל אופן הסתכלתי באתר של FUTUREMARK ויש להם או את גרסת הפרו שצריך לשלם עליה... או את הרגסה החינמית אבל אי אפשר לפרסם בה תוצאות או להשוות בORB , אז אולי פספסתי משהו? כל מי שכאן בפורום שמפרסם בORB שילם על 3DMARK?? אם אני טועה, ויש גרסת FREE EDITION המאפשרת לי להכנס לORB, נא תביאו לי לינק... תודה ושבוע טוב..

• 12 תגובות
    • 981 צפיות
  9. Started by Nitro,

אוקיי, אז אני מחפש עכשיו מסך. אני לא סגור על אם זה מסך דק, אז אולי כדאי שאתם תגידו לי: השימוש העיקרי יהיה משחקים, השאר סתם גלישה וכו'. דרישה בסיסית: המסך צריך להמצא בארץ. הפירמה לא חשובה, כל עוד מדובר ביצרן איכותי, ואני מאמין שבכזה סכום זו לא דרישה גדולה מדי... הגודל יכול לנוע בין 19"-21". אז... יש המלצות? תודה, נדב.

• 1 תגובה
    • 518 צפיות
  10. שלום, אני רציתי לדעת איזה כרטיסי מסך מעולים של nVIDIA עד 800 שקל?

• 11 תגובות
    • 791 צפיות
  11. Started by Br33z3R,

יש לי מסך LG LCD 17inch - עכשיו, אני רוצה לנקות אותו? איך אני עושה את זה? שמעתי שאם עושים משהו לא נכון אפשר להרוס. דבר שני, המסך חדש ונראה לי שיש לי פיקסלים שרופים -איך הם נוצרים ומה אפשר לעשות כדי למנוע אותם? דבר שלישי, עד כמה פיקסלים שרופים החנות מחוייבת להחליף לי מסך? תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 825 צפיות
  12. כרטיס 8800GTS 512 G92 של EVGA יש ביוס מעודכן מוכן מהחברה שלהם אבל קצת קשה להשיג אותו כרגע כי הם מחקו אותו מהאתר שלהם (אם אני לא טועה), אני חושב שאפשר לבצע עדכון ביוס לכרטיס גם דרך ביוסים מעודכנים של "מותגים" אחרים, השאלה אם כן ואיך אני מתחיל?, הכרטיס שלי בסטוק מבחינת מאוורר, גם אין OC. אני רוצה לעשות עדכון כי שמעתי ואני גם מרגיש שיש המון בעיות תאימות עם הכרטיס, תודה מראש!.

• 2 תגובות
    • 557 צפיות
  13. טוב, אני בונא מחשב ואני מתלבט בין HD4890 למערך CF של 4850. המסך שלי נכון להיום הוא 19 אינץ' עם תמיכה עד 1280x1040 הבנתי שהמערך לא ינצל את המסך בגלל הרזולוציה, עכשיו - רציני להבין כמה זה קריטי אם אני אשחק ברזולוציה הזאת במערך כזה כי מה שחשוב לי זה בעיקר הביצועים (גם אם זה על רזולוציה כזאת) ותתיחסו לזה שאולי אני גם אשדרג את המסך בעתיד הקרוב אז אשמח לייעוץ! וגם שתסבירו כמה זה קריטי אם אני אלך על המערך עם מסך כזה

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. המפרט הוא P4 שני הרדיסקים של 80 גיגה ספק כוח ג'נרי של 230 W שיוחלף ראיתי את האשכול הבא http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=204927.0 זה נשמע לי קצת לא הגיוני כיוון ש7300GT עולה 334 ש"ח. http://skypc.co.il/pl_product~27378~8~0.htm ואילו 7600GT עולה מעל 600 ש"ח. עדיפות לאזור המרכז, תל-אביב, בתיים, ראשון לציון.

• 9 תגובות
    • 757 צפיות
  15. Started by MemoreXx,

הורדתי סרט דיוידי מלא של 4.3 גי'גה, טוקיו דריפט, עם כתוביות בכמה וכמה שפות (כולל עברית) אבל משום מה כאשר פתחתי אותו מהקבצים (הרי מגיע הרבה בוינראר) כן זה מטורנט, פשוט פורמט הסרט משום מה IMG , מה זאת אומרת? שום דבר לא תומך לי בזה... אבל כשאר אני מחליף לו פורמט נגיד למדיה פלייר או משהו זה מתחיל לנגן אבל יש שם אפשרויות של דיוידי, נגיד כתוביות, נגן, אקסרה וכו'... ואני לא יכול לבחור את זה זאת אומרת העכבר לא ללוחץ על האפשרויות האלו, אז השאלה שלי אם אני צורב את זה כדיסק של דיוידי ופשוט מכניס לנגן בדיוידי, הדיוידי עצמו מכיר תפורמט הזה? שם אני יוכל עם השלט לשחק עם האפשרויותץ של כתוביות, נגן אקסטרה וסצנות וכל זה? (יש לי דיוידי די חדש.. של סאמסונג אחד הדגמים הטובים. תודה רבה פשוט פע…

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  16. אני מתלבט בין VX2235WM וViewsonicו לבין 20WGX2 וNEC-Mitsubishiו הוויסוניק יותר גדול ,אבל אומרים ש נק איכותי יותר ... חוץ מזה , יש המלצות אחרות ? אני צריך מסך שידע להפעיל גם משחקים ,גם סרטים וגם טקסט ברמה טובה מאוד,עדיף שיהיה מסך רחב ,אבל אפשר גם רגיל . הגודל פחות חשוב לי מהאיכות. המקסימום שאני מוכן לשלם זה 4000 , אבל מעדיף קרוב יותר ל 3000 .תודה לעונים.

• 6 תגובות
    • 619 צפיות
  17. מפרט המחשב: מעבד - AMD 4800+ dual core זיכרון - ddr 2 2gb 800mhz OCZ ספק - ever power 500W active pfc לוח אם - MSI k9n sli PLATINUM

• 4 תגובות
    • 707 צפיות
  18. שלום, צריך המלצה למסך 19" ומקום שבו אוכל לראות אותם עובדים. יש כל כך הרבה מסכים ברמה טובה חלקם אין בארץ או אולי יש וחלקם חדשים כך שאין לגביהם המלצות או ביקורות. בקיצור מסך ברמה עד 1500 ש"ח. אה, מדובר בCRT בלבד... לא בLCD.

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  19. שלום, אני מתכנן לקנות מחשב חדש למטרת משחקים כבדים בימים הקרובים. יש לי כבר מסך 19 אינץ' LCD ברזולוצית 1440X900 ואני לא מתכנן לשדרג אותו בזמן הקרוב. השאלה היא אילו כרטיסי מסך יתאימו לי בצורה הטובה ביותר, ושל איזה חברה הכי כדאי לקנות? מפרט המחשב: מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Tray ¤792 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400ay לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3 ¤479 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39472 כונן קשיח Samsung HD103UJ 3.5" 1000GB SATA2 32MB ¤468 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD103UJ זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 1000Mhz CL 5-5-5-15 PQ ¤306 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-8000CL5D-4G…

• 1 תגובה
    • 500 צפיות
  20. קניתי מחשב חדש, ואיתו קרוספייר 4850... עכשיו.. איך אני מגדיר ששני הכרטיסים יעבדו? בתוכנה של הדרייבר מסמן את ה enable crossfire x? משהו כזה... ועוד משהו.. אממ הטמפרטורה לא משהו היא די גבוה באיידל, אני מפחד להכנס למשחקים ... אני מפחד שהכרטיסים יתחממו יותר מדי תמונה: הא וטמפרטורה לא קבועה.. פעם גבוה למשל 70 ופעם אחת "נמוכה" אפילו 60 עכשיו.... ניסיתי תמדריך בתוכנה RivaTuner עם הגברת מהירות המאוררים אבל אני לא מוצא את האפשרות הזאת בתוכנה תראו: מישהו יכול לעזור לי?

• 12 תגובות
    • 792 צפיות
  21. Started by kimi,

שלום, אני עומד לקנות מחשב ואני מתכנן על לוח אם עם כרטיס מסך מובנה הלוח הוא של ג'יגהבייט מדגם GA-965GM-S2 לפי מה שהבנתי, הכרטיס המובנה משתמש בזכרון של המחשב וזה גורע מבצועי המחשב.. האם זה נכון ואם כן עד כמה זה קריטי? והאם הוא יוכל לסחוב את הויסטה? המחשב שלי הוא למטרת לימודים בעיקר, וגם שימושים סטנדרטיים (אינטרנט, סרטים,מוסיקה וכו..) לא למשחקים וזו הסיבה שאני לא רואה טעם לקנות כרטיס מסך.. אני אשמח שמישהו שמבין בנושא יתן לי תשובות.. תודה!

• 3 תגובות
    • 507 צפיות
  22. Started by T1,

שלום לכם, לפני בערך שנתיים רכשתי מKSP מחשב שעד היום אני די מרוצה באופן כללי מהביצועים שלו, סה"כ מערכת מאוד אמינה. Intel core 2 E7400 2800Mhz לוח אם שגם נחשב בזמנו טוב מאוד לאוברקלוק-Gigabyte GA-EP43-UD3L 1066mhz זכרונות 4GB 400MHZ לא זוכר את החברה אבל נחשב מוצר איכותי. ספק כוח- וכאן בעצם השאלה- יש לי טרמלטייק 420W. לא יודע אם זה קשור, אבל היה לי בעבר כ.מסך שקניתי עם המחשב- GT9800, נדמה לי 512 מגה, שיחקתי עליו בעיקר משחקי ספורט-ההכי כבד NBA2K11, ואפשר להגיד שדיי אהבתי לשחק על ההגדרות הכי גבוהות עד שפשוט יום אחד(בחודשיים שלפני קצת התחילו ארטיפקטים אבל קלילים) הוא החליט שהוא לא יכול יותר והוא נשרף, הסתבר שהכרטיסים האלה חזרו אליהם עוד הרבה פעמים. כרגע יש לי כרטיס נקרא לזה "ח…

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  23. Started by טל,

PINE xfx 6600GT 128MB DVI,TV DDR3,PCI-E

• 11 תגובות
    • 849 צפיות
  24. Started by טל,

אני מחפש מסך LCD בגודל "17 בסביבות 2000 ש"ח, דווקא חשבתי לקנות את ה-SAMSUNG 710T, אז רציתי לדעת איך המסך הזה(אני צריך את המסך בעיקר למשחקים ולצפיה בסרטים), ורציתי לדעת מה ההבדל בין LCD ל-TFT? תודה מראש לכל העונים.

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by mhnuemhnue,

:coolman: שלום אני צריך כרטיס מסך AGP בסביבות ה600~500 שקלים שיהיה טוב למשחקים! תודה ^^

דיונים חדשים בפורומים