כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
עשיתי הרבה חיפושים ולא מצאתי. היה הסבר כ(קצת מצחיק,למען האמת)שמתקן פגמים במסכי crt משהוא עם מגנט,אם אינני טועה,הבעיה נפתרה אז והיא שוב חזרה תודה
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
-
-
שאלתי בכותרת אני מצליח רק או 2 מסכים או מסך + TV
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
איזו חברת מסך, בגודל 19 אינץ' הכי הולכת היום? במחיר של 2000-4000 ש"ח. תודה לעונים.
-
- 6 תגובות
- 564 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה הופיעו על המסך שלי שני כתמים בצידו הימני. המסך לא היה דלוק זמן רב, ובדר"כ הרמקולים הם לא לידו, אולי למעט הזזות קטנות עקב שינוי מקום המחשב, אך כרגע אין לידו שום דבר מגנטי. אני מצרף תמונה שתראה מה הבעיה, תיתעלמו מהבדלי הבהירויות של החלק העליון של המסך לבין התחתון, הדבר נובע עקב השוני שבין תדירויות צילום המצלמה לבין קצב ריענון המסך. התייחסו לשני הכתמים בצידו הימני של המסך. בבקשה , אם אתם יודעים כיצד לתקן את הבעיה , תגידו לי. http://www.geocities.com/roma4k/myscreen2.JPG תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 774 צפיות
-
-
שלום , חיפשתי הרבה זמן ומצאתי את מה שאני מחפש ATi Theater 550 PRO השאלה היא כזאת יש 2 חברות שמספקות את זה שפיר ו Powercolor אז ככה : בפוואר קולור מראים את הכבלים שמקבלים איתם בשפיר אני אקבל גם את אותם הכבלים או שזה תלוי בחברה או בכרטיס עצמו ? בתודה איתי לינק לכבלים של פאוור קולור http://www.tul.com.tw/global/productlist.aspx?folderid=7&cat1=45&cat2=129&cat3=315 ובשפיר לא רשום כלום
-
- 4 תגובות
- 783 צפיות
-
-
איזה כרטיס כדאי לרכוש?
-
- 0 תגובות
- 722 צפיות
-
-
טוף אז סידרתי את האינטרנט ואני מבקש לינק לדרייבר של הכרטיס מסך הבא: radeon 9600 SAPPHIRE ממ אם אפשר שזה יכלול את הכל בתוך הדרייבר אני מתכוון גם לדרייבר של הכטיס קול וכו'. עוד דבר אילו עוד דרייברים אני צריך חוץ מכרטיס מסך וקול? תודה.
-
- 3 תגובות
- 686 צפיות
-
-
ממ אז ככה נשרף הכרטיס מסך :\ אני רוצה תחליף זול יחסית וראיתי שיש את הכרטיס של Leadtek עם תמיכה של 256MB למרות ה128 ביט. מצאתי אותו ב640, ובחיבור AGP מה שמתאים לי למחשב.. מה אתם אומרים ? הוא יעשה ת'עבודה שלו ? לא רוצה להריץ על המחשב משחקים בגרפיקה מטורפת.. בעיקר לפרו אבולושיין :] תודה , איתי
-
- 7 תגובות
- 699 צפיות
-
-
אני חשבתי לחבר לכרטיס עריכת וידיאו כבל יציאת וידיאו מהממיר ולקודד את זה במחשב עכשיו השאלה שלי איך אני עושה את שמעתי שיש אנשים שעושים את זה בעזרת כרטיס טלוויזיה ויש כאלה בעזרת כרטיס עריכת וידיאו אז אני צריך המלצה לכרטיס או טלויזיה או עריכת וידיאו שאני אוכל להקליט איתו למחשב. התקציב שלי נע בין 1000 ל 2000 תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
מה נשמע חברים? אני חדשדש. אני מעוניין לקנות מקרן, בסדר גודל של 8000 שקל עד 9000 שקל, משהו בגודל סדר הנ"ל. עכשיו אין לי ממש ידע במקרנים, רציתי לדעת מה טוב יותר, מה פחות טוב? כל כמה זמן הנורות מחזיקות, כמה אינץ זה אומר אם יש לי מקרן(בהשוואה לטלווזיה, אני מתכוון כמה אינץ). אני לא קונה טלווזיה 40+(מקרן אחורי), כי אני יודע שאתה לא יכול לראות מהצדדים טוב, אז רק בא בחשבון המקרן. אני אשמח לקבל כל מידע!! מה היתרונות והחסרונות ומה יותר שווה, והכל. תודה לעוזרים. נ.ב כתבתי גם בפורום "חומרה אחרת" כי אני לא יודע למה זה שיך הנושא הזה. מקווה שתעזרו לי. :-*
-
- 6 תגובות
- 692 צפיות
-
-
יש לי לוח P5W DH DELUXE http://www.asus.com/products.aspx?modelmenu=1&model=1198&l1=3&l2=11&l3=248 ואני יודע שהכרטיס דורש PCI EXPRESS 2.0 הלוח תומך בזה? או שהוא תומך רק ב-X16 PCI EXPRESS? האם אפשר לעשות איזשהו OC ללוח כדי שיוכל לנצל את הכרטיס בכל הכוח? תודה מראש!
-
- 13 תגובות
- 902 צפיות
-
-
חדש. אם אני משחק לעיתים רחוקות שווה לקנות כרטיס מסך או להסתפק במובנה. פרט לכך, במידה ורצוני בזמן גלישה או צפייה בסרטים במסך המחשב באיכות FULL HD , אם יש דבר כזה במסך מחשב, האם הדבר מצריך כרטיס מסך תומך FULL HD או שמא זה תלוי בטיב מסך המחשב, בדומה לטלוויזה FULL HD. אם האשלות נשמעות טפשיות, סליחה, "ראשית חוכמה קנה חוכמה". תודה
-
- 4 תגובות
- 734 צפיות
-
-
יש לחבר שלי5200, והוא מנסה לחבר אותו לטלוויזיה דרך S-Video בשביל שהוא יוכל לצפות בסרטים, עלמסך הטלוויזיה, איך הוא עושה את זה?
-
- 3 תגובות
- 625 צפיות
-
-
אז ככה הזמנתי Radeon 9800 SE All In Wonder זה שווה ? ואמרו לי שיש אפשרות לעשות אותו PRo עם דרייבר של אומגה משהו כזה זה נכון ?
-
- 10 תגובות
- 857 צפיות
-
-
אז בקיצור יש לי כמה שאלות לגבי כרטיסי המסך הבאים: 1)RADEON 9600XT VIVO Sapphire 2)nVIDIA GeForce PX7600GS 256MB Leadtek 3)Geforce FX5200 128MB TV-OUT בקשר לראשון, הוא באמת בצורה מספקת בקטע של קליטת שידורי טלויזיה? והאם הוא מתחבר בחיבור אנלוגי (VGA)? בקשר לשני, האם הוא שווה מבחינת ביצועים את המחיר שלו? (754-857 שקל) ןבקשר לשלישי, האם הוא יהיה מספק מבחינת ביצועים כללים למחשב שכאשר אני ארצה לקלוט שידורי טלויזיה במחשב כמובן דרך כרטיס אחר?(אני מתכוון אם הכרטיס המסך השלישי עלול לעורר בעיות בגלל שהוא קצת חלש?) תודה מראש... משה D:
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
-
-
אני מאוד אודה לעונים: 1. האם הוא חזק משמעותית מ 8800GT?(האם שווה לרכוש אותו) 2. איזה ספק מספיק בשביל להחזיק אותו?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה לאחר פימוט המחשב... אנידי מעוניין בבנצ' ... בכל אופן הסתכלתי באתר של FUTUREMARK ויש להם או את גרסת הפרו שצריך לשלם עליה... או את הרגסה החינמית אבל אי אפשר לפרסם בה תוצאות או להשוות בORB , אז אולי פספסתי משהו? כל מי שכאן בפורום שמפרסם בORB שילם על 3DMARK?? אם אני טועה, ויש גרסת FREE EDITION המאפשרת לי להכנס לORB, נא תביאו לי לינק... תודה ושבוע טוב..
-
- 12 תגובות
- 994 צפיות
-
-
אוקיי, אז אני מחפש עכשיו מסך. אני לא סגור על אם זה מסך דק, אז אולי כדאי שאתם תגידו לי: השימוש העיקרי יהיה משחקים, השאר סתם גלישה וכו'. דרישה בסיסית: המסך צריך להמצא בארץ. הפירמה לא חשובה, כל עוד מדובר ביצרן איכותי, ואני מאמין שבכזה סכום זו לא דרישה גדולה מדי... הגודל יכול לנוע בין 19"-21". אז... יש המלצות? תודה, נדב.
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
שלום, אני רציתי לדעת איזה כרטיסי מסך מעולים של nVIDIA עד 800 שקל?
-
- 11 תגובות
- 843 צפיות
-
-
יש לי מסך LG LCD 17inch - עכשיו, אני רוצה לנקות אותו? איך אני עושה את זה? שמעתי שאם עושים משהו לא נכון אפשר להרוס. דבר שני, המסך חדש ונראה לי שיש לי פיקסלים שרופים -איך הם נוצרים ומה אפשר לעשות כדי למנוע אותם? דבר שלישי, עד כמה פיקסלים שרופים החנות מחוייבת להחליף לי מסך? תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 837 צפיות
-
-
כרטיס 8800GTS 512 G92 של EVGA יש ביוס מעודכן מוכן מהחברה שלהם אבל קצת קשה להשיג אותו כרגע כי הם מחקו אותו מהאתר שלהם (אם אני לא טועה), אני חושב שאפשר לבצע עדכון ביוס לכרטיס גם דרך ביוסים מעודכנים של "מותגים" אחרים, השאלה אם כן ואיך אני מתחיל?, הכרטיס שלי בסטוק מבחינת מאוורר, גם אין OC. אני רוצה לעשות עדכון כי שמעתי ואני גם מרגיש שיש המון בעיות תאימות עם הכרטיס, תודה מראש!.
-
- 2 תגובות
- 570 צפיות
-
-
טוב, אני בונא מחשב ואני מתלבט בין HD4890 למערך CF של 4850. המסך שלי נכון להיום הוא 19 אינץ' עם תמיכה עד 1280x1040 הבנתי שהמערך לא ינצל את המסך בגלל הרזולוציה, עכשיו - רציני להבין כמה זה קריטי אם אני אשחק ברזולוציה הזאת במערך כזה כי מה שחשוב לי זה בעיקר הביצועים (גם אם זה על רזולוציה כזאת) ותתיחסו לזה שאולי אני גם אשדרג את המסך בעתיד הקרוב אז אשמח לייעוץ! וגם שתסבירו כמה זה קריטי אם אני אלך על המערך עם מסך כזה
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המפרט הוא P4 שני הרדיסקים של 80 גיגה ספק כוח ג'נרי של 230 W שיוחלף ראיתי את האשכול הבא http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=204927.0 זה נשמע לי קצת לא הגיוני כיוון ש7300GT עולה 334 ש"ח. http://skypc.co.il/pl_product~27378~8~0.htm ואילו 7600GT עולה מעל 600 ש"ח. עדיפות לאזור המרכז, תל-אביב, בתיים, ראשון לציון.
-
- 9 תגובות
- 768 צפיות
-
-
הורדתי סרט דיוידי מלא של 4.3 גי'גה, טוקיו דריפט, עם כתוביות בכמה וכמה שפות (כולל עברית) אבל משום מה כאשר פתחתי אותו מהקבצים (הרי מגיע הרבה בוינראר) כן זה מטורנט, פשוט פורמט הסרט משום מה IMG , מה זאת אומרת? שום דבר לא תומך לי בזה... אבל כשאר אני מחליף לו פורמט נגיד למדיה פלייר או משהו זה מתחיל לנגן אבל יש שם אפשרויות של דיוידי, נגיד כתוביות, נגן, אקסרה וכו'... ואני לא יכול לבחור את זה זאת אומרת העכבר לא ללוחץ על האפשרויות האלו, אז השאלה שלי אם אני צורב את זה כדיסק של דיוידי ופשוט מכניס לנגן בדיוידי, הדיוידי עצמו מכיר תפורמט הזה? שם אני יוכל עם השלט לשחק עם האפשרויותץ של כתוביות, נגן אקסטרה וסצנות וכל זה? (יש לי דיוידי די חדש.. של סאמסונג אחד הדגמים הטובים. תודה רבה פשוט פע…
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
אני מתלבט בין VX2235WM וViewsonicו לבין 20WGX2 וNEC-Mitsubishiו הוויסוניק יותר גדול ,אבל אומרים ש נק איכותי יותר ... חוץ מזה , יש המלצות אחרות ? אני צריך מסך שידע להפעיל גם משחקים ,גם סרטים וגם טקסט ברמה טובה מאוד,עדיף שיהיה מסך רחב ,אבל אפשר גם רגיל . הגודל פחות חשוב לי מהאיכות. המקסימום שאני מוכן לשלם זה 4000 , אבל מעדיף קרוב יותר ל 3000 .תודה לעונים.
-
- 6 תגובות
- 628 צפיות
-