עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אני מעוניין לקנות כרטיס מסך להריץ משחקים חדשים על פנטיום 4 מהירות 2 ג'יגה, על איזה כרטיס מסך אתם ממליצים לי?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by SoftMaker,

קניתי את הכרטיס geforce4 128 ti4200 של leatek שהוא באמת ממש מעולה מערכת הקירור שלו הכי גדולה שראיתי אי פעם! אבל ישנם לי כמה שאלות: 1) אומרים לי שמדי פעם אולי פתאום המחשב התכבה וזה בגלל הספק איזה הספק צריך? 2) כאשר אני מחבר ל-tvout הכל טוב ויפה אבל כאשר אני רואה סרט על מתוח הסרט מטשטש ונהיה בו זרמים ובמסך אני רואה מצויין איך אני מסדר את זה?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. בוקר טוב ותודה מראש לכל המסיעיים :-) ה-X1900GT שלי החליט לשבוק חיים בתקופה האחרונה ועל כן אני מחפש כרטיס מסך חדש. התקציב האפשרי הוא עד 1,200 ש"ח אך ההתלבטות שלי היא אם לקנות כרטיס סביר (נניח, בתקציב של כ-600-700 ש"ח) ולדעת שאני אחליף אותו עוד כמה חודשים או לקנות מראש כרטיס יקר יותר שיחזיק מעמד זמן רב יותר, אשמח לשמוע את ההמלצה שלכם בעניין הזה. בכל מקרה הציפיות שלי מהכרטיס הוא שיריץ משחקים חדשים על הגדרות גבוהות (שוב, לא קריטי לי שכל משחק ירוץ על Ultra High אבל אני כן מצפה ל-High). כמו כן חשוב לציין שאני משתמש במסך 19 אינץ' (סמסונג BF931) ועל כן אני מריץ את המשחקים שלי על רזולוציה 1280*1024 הדורשת כרטיס חזק יותר. ולמקרה שזה עוד לא מיותר לציין - הכרטיס אמור להיות כרטיס …

• 9 תגובות
    • 811 צפיות
  4. בין כרטיסי ה-X1800GTO השונים. קיבלתי המלצות מאוד חמות על הכרטיס אבל כאשר חיפשתי אותו בזאפ מצאתי כמה וכמה דגמים ורציתי לדעת מה ההבדל ומהו המומלץ מכולם. אגב, מדובר בכרטיס בחיבור PCI או PCI-E? http://www.zap.co.il/models.asp?sog=&keyword=x1800gto&radio1=on

• 10 תגובות
    • 768 צפיות
  5. שלום לכולם! יש לי בעיה קשה- ברשותי מסך iiyama 19 אינץ' למסך יש 2 כניסות vga ולא אחת כמו ברוב המסכים. אחת הכניסות היא למחשב, אולם יש לי כניסה אחת פנויה. בנוסף לזה יש לי ממיר דיגיטלי שיש בו כאמור יציאת rca ויציאת scart. האם יש לי איזושהיא אפשרות לחבר את הממיר הדיגיטלי למסך ולצפות במסך המחשב ממש כמו טלויזיה? נ.ב יש לי כרטיס טלויזיה pctv pro של pinnacle והוא מצוין אבל זה מזה לא נוח להפעיל את המחשב כל פעם שאני רוצה לראות טלויזיה חוץ מזה שהמחשב צריך לנוח תודה מראש לכולם!!! :lol: :lol:

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. כשאני רואה סירטונים במדייה פלייר 9 הסירטון נראה כמו צלליות . מה הבעייה? ניסיתי לצרף קובץ אך לא הצלחתי להקטין את גודלו. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  7. א. אחלה פורום מדהים אותי כמה ידע אפשר למצוא בפורום הזה. ב. אחרי שהתחנפתי אני צריך המלצה. אני מחפש כרטיס בתקציב של כ 600 ש"ח או 700 ש"ח שיוכל לסחוב משחק כמו BattleField 2 או GTA. עשיתי חיפוש בפורום אבל תסלחו לי אני פשוט הולכתי לאיבוד מכול המושגים שאתם משתמשים. אז מה תמליצו למישהו שבסך הכל משחק איזה 6 שעות בשבוע עם תקציב דחוק ומשכנתא ובלי שאישתי תתגרש ממני? לא אכפת לי לקנות גם יד שניה אם יש . המפרט שלי לוח אינטל 915 (זה מה שנתנו מהעבודה....) P4 3M RAM 512 תודה מראש לכולם

8. אז ככה יש לי כרגע GF9600GT 512MB והוא מספק ביצועים טובים, אבל לא מספקים בשבילי לכן אני רוצה לעבור למשהו חזק יותר וכן גם השאלה מה יותר מישתלם לי לעשות 1- להחליף תכרטיס שלי + תוספת תשלום לGF9800GTX+ שיתן לי בטוח תביצועים שאני מחפש 2-להחליף תכרטיס שלי + תוספת כסף למען HD4670 במערך CF שיתנו לי ביצועים דיי קרובים לGTX או אפילו גבוהים יותר אז מה אתם אומרים ? הקטע שליקנות עוד GF9600GT לא אפשר בשבילי ביגללל שיש לי GA-EPP45-DS3 אז אני יכול או מערך של HD4670 או GF9800GTX+ אחד מי השניים ולא צריך להכליל כאן תHD4850 כי אני לא רוצה אותו. מה אתם אומרים ?

• 3 תגובות
    • 591 צפיות
  9. למעשה אני צריך להרכיב מחשב שאוכל לחבר אליו כמה מסכים (בין 4 ל 8 ),המחשב לצורכי מסחר 2,3 תוכנות, ככה שגרפיקה לא חשובה. הבנתי שכרטיס מהסדרה nvidia fx יכול לההתאים. אשמח לקבל עזרה בין החלופות והצעות לגבי שאר החומרה, איזה מעבד נדרש וכמה זיכרון צריך כדי לבנות תחנת עבודה שכזו.

• 4 תגובות
    • 943 צפיות
  10. הכרטיס משמש למשחקים (לא גיימר). תודה מראש

• 5 תגובות
    • 664 צפיות
  11. Started by dm7,

קניתי השבוע כרטיס מסך מסוג: SAPPHIRE RADEON ATI X1650 PRO 256NB בבדיקה שעשיתי עם תוכנת EVEREST הכרטיס מופיע כך: Radeon X1650 Series Secondary 256 MB האם מדובר באותו כרטיס או ששני הדגמים הם שונים?. תודה מראש

• 11 תגובות
    • 853 צפיות
  12. שלום ^^, אני באתר כבר הרבה זמן, אבל מעולם לא טרחתי להירשם "^^, בכל מקרה, יש לי שאלה. יש לי כ"מ מאוד חלש (ATI Radeon 9200SE), וכבר הרבה זמן שאני מעוניין לשדרג, אבל לא היה לי את הכסף, לאחרונה קראתי שיש כרטיסים ממש מצויינים בטווחי מחירים של 600-900 ש"ח, אז רציתי לשאול, מישהו יכול להמליץ על כרטיס חזק? אני מוכן להשקיע עד 1000 ש"ח, אבל אם יש כרטיסים חזקים בטווח של 700-800 זה יהיה יותר טוב. בעיקרון אני מעוניין בכרטיס שיוכל להפעיל משחקים כבדים יחסית, כמו HL2, FEAR, OBLIVION, בצורה טובה יחסית. אה אגב, הלוח אם שלי תומך רק בAGP. אהה, ועוד שאלה, אם אני מחליף את המאדרבוארד שלי, לאחד חדש שיתמוך בחומרות חדשות, אני אצטרך להחליף את כל המחשב גם כן? ואם לא, מישהו יכול להמליץ על אחד טוב במחי…

• 2 תגובות
    • 634 צפיות
  13. Started by doron_93,

שלום לכל חברי הפורם!! הייתי רוצה להחליף כרטיס מסך במחשב שלי. כרגע יש לי כרטיס של ג'יפורס דגם 5200 (אכן דגם מיושן אני יודע) אינני מבין כל כך בנושא לכן הייתי רוצה לישאול אותכם: .1 על איזה נתונים אני צריך להסתכל ולבדוק כאשר אני בוחר כרטיס מסך. 2.האם אתם ממליצים על החברה nvidia? 3. התקציב שלי הוא איננו גדול במיוחד. המקסימום שאני מוכן להשקיע כעת זה 500 ש"ח וגם זה בלחץ, מומלץ פחות. אז השאלה היא האם יש איזה שהוא דגם צפציפי שאתם ממליצים עליו בטווח מחירים הנ"ל? אשמח לכל תשובות לכל שאלותי. בברכה, doron_93

14. אני מחפש דרייבר לכרטיס במסך שלי g-force 2 400*mx 600*mx משהוא כזה מאיפו ניתן להוריד את הכרטיס מסך ? (הכרטיס שלי נעבד הדיסק) בבקשה? תודה מראש :

15. אני רוצה לקנות כרטיס וידיאו לשם הקלטת סרטים מהמצלמה והפיכתם לסרטי די וי די. על אילו דברים אני אמור להסתכל כשאני קונה את הכרטיס האם יש משהו מיוחד מה המחירים כיום בשוק של כרטיס טוב למתחיל בתחום ושעומד סכום של 500 שקל? אשמח לקבל כול מידע אפשרי בנושא הכרטיסים המוצאים בשוק במחיר הנ"ל. בתודה מראש ברדק לשעבר הינשוף האפור

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  16. Started by esnhh,

שלום אין לי כרטיס מסך בכלל ואני מחפש אחד בשביל משחקים כמו generals zero hour age of empires red alert 3 וכו' משהו יכול להמליץ לי על אחד טוב בשביל המשחקים האלה??

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. לפני ההפעלה של כל משחק או תוכנה? הבעיה שלי שאני מנסה להפעיל משחק שלא שואל אותי לפני איזה רוזלוציה אני בוחר ואז מה שקורה שהמשחק מבקש תדר לא נכון מהמסך ולכן הוא לא עולה אני מבקש תוכנה שיודעת להפעיל כל ישום ברוזלוציה שאני בוחר תודה

• 6 תגובות
    • 749 צפיות
  18. של כרטיסי מסך לי יש 7600גי טי קיבלתי 3300 האם זה טוב? בתוכנה 3dmark2006 כמובן

• 4 תגובות
    • 589 צפיות
  19. Started by nahonh,

שלום יש ברשותי את הכרטיס הזה ואני מעוניין לדעת אם הוא 64bit או 128 bit מכיוון שהבנתי שיש הבדל גדול בינהם בביצועים. קישור לכרטיס: http://www.msi.com.tw/program/products/vga/vga/pro_vga_detail.php?UID=467

• 3 תגובות
    • 681 צפיות
  20. ראיתי שלושה כרטיסים ל AGP שיש להם הרבה זיכרון האם הם טובים איזה מהם הכי טוב ולמה http://www.asus.com/products4.aspx?l1=2&l2=7&l3=320&model=1253&modelmenu=1 http://www.gecube.com/products-detail.php?prod_cat_pid=9&prod_cat_id=141&prod_id=61445 http://www.leadtek.com/3d_graphic/winfast_a7600_gttdh_1.html אם זה משנה יש לי 1 גיגה זיכרון 333 מעבד של AMD אטלון לוח אם של DFI דגם DFI LANPARTY NFII ULTRA B <-- ומה האייקון הזה אמור להיות ?

21. Started by sergey_k,

התקציב 550 שקל אין מה לעשות זה מה יש הכרטיס למישחקים תודה.

• 12 תגובות
    • 823 צפיות
  22. או קאיי, אצלי בבית ישנם ארבעה מצלמות במעגל סגור, המצלמות כולן מחוברות לממיר שמחובר לוידאו וטלוויזיה שמקליט נוןסטופ - הבעיה היא שהאיכות חרא ומס' הפריימים לשניה מאוד נמוך מה שמוריד מערכו של הצילום לצילום של תמונות של ממש. בקיצור המלצתי לאבא שלי להשקיע קצת כסף ולקנות מחשב, לחבר (בעזרת כרטיס) את המצלמות אל המחשב, ובעזרת תוכנה שאני בטוח שבאה עם הכרטיס המחשב יקליט נוןסטופ את הפלט של המצלמות וככה יהיה לנו הרבה יותר נוח, יותר קל והכי חשוב יותר איכותי. לכן בניתי מפרט מסויים למחשב שיהיה, מפרט לא הכי הכי - משהו בסביבות ה- 3700 - 4000 כולל מסך וספק אל פסק. בניתי את המחשב בהתאם לדרישות של הכרטיס שראיתי ועכשיו מתעוררות שאלות: זה הוא הכרטיס אשר ברצוני לקנות: http://www.zigzag2000.co.il/…

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  23. שלום אני צריך כרטיס מסך x16 מחיר 400-500 מסך 22 משחק משחקים כבדים

24. שלום, המטרה העיקרית של כרטיס המסך תהיה להריץ את Pro Evolution Soccer 2008 באיכות הכי טובה. זהו המשחק היחיד שאני משחק אך אם יש משהו שנותן תמיכה גם ב DX 10 זה יהיה נהדר. אשמח במסגרת התקציב הזה ליציאת HDTV לצורך הקרנה על מסך ה LCD בעתיד הקורב. לא מעוניין בOC מה עם הZOTAC GeForce 8500GT - 256MB GDDR2, ZONE Edition ? מפרט מחשב: Intel Pentium 4 3000 MHz Asus P5GD2-X System Memory 1024 MB (DDR2-533 DDR2 SDRAM) תודה רבה,

• 2 תגובות
    • 707 צפיות
  25. עדיפות: NVIDIA. תקציב: בלשב זה לא ככ מוגבל, אבל אין לי צורך ביותר מסביר פלוס לינדור וידאו. תודה רבה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 469 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.