כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,952 דיונים בפורום זה
-
שלום, המטרה העיקרית של כרטיס המסך תהיה להריץ את Pro Evolution Soccer 2008 באיכות הכי טובה. זהו המשחק היחיד שאני משחק אך אם יש משהו שנותן תמיכה גם ב DX 10 זה יהיה נהדר. אשמח במסגרת התקציב הזה ליציאת HDTV לצורך הקרנה על מסך ה LCD בעתיד הקורב. לא מעוניין בOC מה עם הZOTAC GeForce 8500GT - 256MB GDDR2, ZONE Edition ? מפרט מחשב: Intel Pentium 4 3000 MHz Asus P5GD2-X System Memory 1024 MB (DDR2-533 DDR2 SDRAM) תודה רבה,
-
- 2 תגובות
- 685 צפיות
-
-
עדיפות: NVIDIA. תקציב: בלשב זה לא ככ מוגבל, אבל אין לי צורך ביותר מסביר פלוס לינדור וידאו. תודה רבה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 307 צפיות
- 1 follower
-
-
עדיפות: NVIDIA. תקציב: בלשב זה לא ככ מוגבל, אבל אין לי צורך ביותר מסביר פלוס לינדור וידאו. תודה רבה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 406 צפיות
- 2 followers
-
-
התקציב שלי הוא גג 500 ש"ח ואלו הכרטיסים שיש בטווח המחירים שלי לכן אבקש לדעת איזה יותר טוב והאם ההשקעה(ההפרש בינהם הוא 100 ש"ח)כדאית
-
- 5 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום אחרי התלהטות קשה החלטטי להשעיר את מחשבי הישן ופשוט לשדרג כרטיס מסך כדי לחבר לLCD שאלתי כזאת מה יהיו ההבדלים בין AGP לPCIEX ואיזה כרטיס מסך הכי טוב לקחת עד 600ש"ח לא חובה למישחקים העיקר שתיהיה איכות בלסידי 32" תודה מיכאל
-
- 1 תגובה
- 468 צפיות
-
-
שלום, אני חדש. רציתי לדעת האם הקירור כרטיס מסך ZALMAN Heatpipe VGA Cooler ZM80D-HP. יכנס לי על הלוח ASUS A7V8X כי אני לא בטוח שיש לקירור מספיק מקום להיכנס. כי הקירור של הגשר דיי קרוב ל AGP. אם מישהו יודע בבטחה או שיש לו כזה קירור ולוח דומה מבחינת מיקום הקירור של הגשר וה AGP. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 485 צפיות
-
-
המערכת שלי Processor : Intel Core i5 760 Mainboard : Gigabyte P55-UD3L Physical Memory : 4096 MB DDR3 Video Card : AMD Radeon HD 6870 תודה :-)
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היום אני יכל ללכת ולקנות את הכרטיס הזה חסכתי מספיק . משנה שעברה ואפילו יותר פנטזתי לשחק דום שלוש על ההגדרות הגבוהות ביותר ולשחק אותו עם פלטרים וכל הדברים המדהימים האלה ועוד משחקים רציתי לדעת עם הכרטיס הזה יהיה מסוגל http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7254 לתת ביצועים טובים במשחקים החדשים שיוצאים כמו הרינבו סיקס החדש .. או לחכות לדור הבא ולהמשיך לחסוך ...?...
-
- 12 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום רב חבר שלי אמר לי לשאול עם הכרטיס מסך שלו GTX 250 ומעבד I-5 750 יכול להתמודד כראיו עם סרטי בלורי מלאים ולא ריפים ולי יש עוד שאלה לי יש כרטיס מסך רדון 5970 2GB ומעבד I-960 האם אני יראה טוב ממנו בצורה משמעותית? תודה רבה ותענו במהרה הוא מחכה לתשובה בגלל שהוא רוצה להוריד סרטי בלו ריי ולא להתאכזב שיתקע לו.. בנתאים 720 P עבדו לו מציון..
-
- 2 תגובות
- 731 צפיות
-
-
שלום יש לי את הכרטיס מסך : ATI RADEON HD 4670 1GB המאוורר שלו התחיל ממש להרעיש !! ניסיתי לנקות אבק...קצת WD40 לשימון ... עדיין עושות קולות גסיסה רועשים איך ניתן לטפל בזה ? איפה ניתן גם לקנות מאוורר חלופי מתאים לכרטיס הנ"ל ?? (מאוורר מאוד קטן) תודה !
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת עם הGeforce 9500GT 512 DDR2 טוב למשחקים כמו gta 4 counter fifa pes
-
- 8 תגובות
- 740 צפיות
-
-
רציתי לישאול עד כמה ההבדל בין 8800GT לבין 9600GT מורגש בקריסיס ובכל שער המישחקים קיום כי אמרו לי שלא שווה לי ליקנות 8800GT אלא 9600GT מה אתם אומרים פורום יקר ועוד שאלה העם שווה לי לחכות לסידרה החדשה של NVIDIA והעם המחירים יהיו טובים? תודה מראש :xyxthumbs:
-
- 3 תגובות
- 763 צפיות
-
-
אני מדבר על הכרטיסים שאמורים לרשת את 8800GTX ULTRA וכו... יש מידע מתי הם אמורים לצאת?
-
- 1 תגובה
- 482 צפיות
-
-
יש לי כרטיס 7800GS AGP והרצתי 3DMARK ובמידע המערכת היה כתוב AGP APERTURE 64 MB נכנסתי ל BIOS של VIA ושיניתי לAGP APERTURE 256 השאלה היא מה זה והאם הרסתי משהו למרות שבנתיים הכל עובד?
-
- 3 תגובות
- 486 צפיות
-
-
מה עדיף D.N.A. או ה Omegadrivers אני מתלבט...ויש לי עוד שאלה פעמיים קרה לי בנסיך הפרסי החדש שנהיה פתאום רסטרט למחשב...ממה זה קורה?
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
רכשתי את הכרטיס הנל אצל חנות מחשבים שלא אציין את שמה לפני בידיוק 4 חודשים ב 1435 שח-אני רואה עכשיו שהכרטיס עולה שם כעבור 4 חודשים 1475,במקום לרדת משמעותית הוא עולה כיצד זה ייתכן??או שפשוט רכשתי אותי בתקופה "טובה"?? אחרי שכבר הייתה ירידת מחירים?? תודה לעונים
-
- 4 תגובות
- 906 צפיות
-
-
עשיתי הרבה חיפושים ולא מצאתי. היה הסבר כ(קצת מצחיק,למען האמת)שמתקן פגמים במסכי crt משהוא עם מגנט,אם אינני טועה,הבעיה נפתרה אז והיא שוב חזרה תודה
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
שאלתי בכותרת אני מצליח רק או 2 מסכים או מסך + TV
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
איזו חברת מסך, בגודל 19 אינץ' הכי הולכת היום? במחיר של 2000-4000 ש"ח. תודה לעונים.
-
- 6 תגובות
- 554 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה הופיעו על המסך שלי שני כתמים בצידו הימני. המסך לא היה דלוק זמן רב, ובדר"כ הרמקולים הם לא לידו, אולי למעט הזזות קטנות עקב שינוי מקום המחשב, אך כרגע אין לידו שום דבר מגנטי. אני מצרף תמונה שתראה מה הבעיה, תיתעלמו מהבדלי הבהירויות של החלק העליון של המסך לבין התחתון, הדבר נובע עקב השוני שבין תדירויות צילום המצלמה לבין קצב ריענון המסך. התייחסו לשני הכתמים בצידו הימני של המסך. בבקשה , אם אתם יודעים כיצד לתקן את הבעיה , תגידו לי. http://www.geocities.com/roma4k/myscreen2.JPG תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 763 צפיות
-
-
שלום , חיפשתי הרבה זמן ומצאתי את מה שאני מחפש ATi Theater 550 PRO השאלה היא כזאת יש 2 חברות שמספקות את זה שפיר ו Powercolor אז ככה : בפוואר קולור מראים את הכבלים שמקבלים איתם בשפיר אני אקבל גם את אותם הכבלים או שזה תלוי בחברה או בכרטיס עצמו ? בתודה איתי לינק לכבלים של פאוור קולור http://www.tul.com.tw/global/productlist.aspx?folderid=7&cat1=45&cat2=129&cat3=315 ובשפיר לא רשום כלום
-
- 4 תגובות
- 767 צפיות
-
-
איזה כרטיס כדאי לרכוש?
-
- 0 תגובות
- 711 צפיות
-
-
טוף אז סידרתי את האינטרנט ואני מבקש לינק לדרייבר של הכרטיס מסך הבא: radeon 9600 SAPPHIRE ממ אם אפשר שזה יכלול את הכל בתוך הדרייבר אני מתכוון גם לדרייבר של הכטיס קול וכו'. עוד דבר אילו עוד דרייברים אני צריך חוץ מכרטיס מסך וקול? תודה.
-
- 3 תגובות
- 674 צפיות
-
-
ממ אז ככה נשרף הכרטיס מסך :\ אני רוצה תחליף זול יחסית וראיתי שיש את הכרטיס של Leadtek עם תמיכה של 256MB למרות ה128 ביט. מצאתי אותו ב640, ובחיבור AGP מה שמתאים לי למחשב.. מה אתם אומרים ? הוא יעשה ת'עבודה שלו ? לא רוצה להריץ על המחשב משחקים בגרפיקה מטורפת.. בעיקר לפרו אבולושיין :] תודה , איתי
-
- 7 תגובות
- 686 צפיות
-
-
אני חשבתי לחבר לכרטיס עריכת וידיאו כבל יציאת וידיאו מהממיר ולקודד את זה במחשב עכשיו השאלה שלי איך אני עושה את שמעתי שיש אנשים שעושים את זה בעזרת כרטיס טלוויזיה ויש כאלה בעזרת כרטיס עריכת וידיאו אז אני צריך המלצה לכרטיס או טלויזיה או עריכת וידיאו שאני אוכל להקליט איתו למחשב. התקציב שלי נע בין 1000 ל 2000 תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
-