כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,952 דיונים בפורום זה
-
קבלתי לפני כ שבועיים את המסך המדובר אני מאוד מרוצה ממנו אבל יש בעיה אחת שמפריעה לי ואני לא מצליח לפתור אותה בעזרת ההגדרות של המסך והיא בעיית הגאומטריה ועכשיו אני אסביר את עצמי אני רואה שהתמונה לא מתלבשת על כל המסך והקווים עקומים כלומר הגאומטריה לא מושלמת אני יודע שלמסך הזה יש גאומטריה מושלמת ואני רוצה להגיע לשלמות הזו רציתי לדעת האם יש תוכנה שיכולה לבצע תיקון גאומטריה אוטומטי?
-
- 1 תגובה
- 848 צפיות
-
-
שלום! שמי חן, וברשותי כרטיס (טיפה ישן...) מסוג ATI All In Wonder Pro (כאשר הכרטיס עצמו הוא Rage Pro Turbo, יחד עם כרטיס טלויזיה...). בכל מקרה, לאחרונה התקנתי WinXP, הורדתי דרייברים לכרטיס שיאפשרו לי להתשמש בתכונות של הכרטיס - ליין אין, ליין אאוט, קפצ'ור, טיונר וכו'. לאחר התקנת הדרייברים התבקש (הוראות מהאתר שלהם) להוריד את חבילת התוכנות של איטיאיי (יש שם מעין וידאו פלייר כזה ו - טיוי טיונר). הבעיה היא, שמכל התכנות המסופקת בחבילה הזו, רק התכנה שקשורה לטלויזיה ולליין אין לא עובדת (התכנה הכי חשובה!), ואין שום דרך גישה אחרת לתכונות אלו של הכרטיס. תקשרתי עם התמיכה של אייטיאיי באירופה, והם המליצו לי להתקין הכל ממש מחדש, לגמרי לגמרי. אחרי שגם זה לא עבד, נשלחה אליי הודעה כי אין …
-
- 5 תגובות
- 919 צפיות
-
-
באתר של NVIDIA ניתן להוריד DETONATORS חדשים גרסה 40.41! אבל בינתיים זה תומך רק בWINDOWS 2000 או XP.. מכיוון שיש לי WIN 98 וכרטיס RIVA TNT אני לא מוצא סיבה להוריד בינתיים :'( אבל אולי מישהו בעל כרטיס GEFRORCE 4 TI כלשהו וWINDOWS XP ינסה להתקין אותם ויספר איך הם? קראתי בפורום כלשהו שזה העלה למישהו את הנקודות ב3D MARK ב1000 (מוטל בספק... :) אז מי שיכול שיתקין ויספר חוויות ;D
-
- 62 תגובות
- 7.5k צפיות
-
-
-
אבא שלי קיבל מחשב נייד חדש מהעבודה AMD 1.2Ghz, ומכיוון שהוא לא ממש יודע להשתמש בו, הוא נתן לי אותו, המחשב מצויד בכרטיס מסך מסוג S3 Graphics Twister K Compaq. מישהו שמע עליו ויודע משהו על היכולות שלו?
-
- 1 תגובה
- 773 צפיות
-
-
שלום אני ראיתי באיזה חנות את הכרטיס TRIPLEX SILVER GEFORCE 4 TI4200 128 MB DDR VIVO TV-OUT RETAIL ב1060 ש"ח.רציתי לדעת איך החברה ואיך הכרטיס כי זה פעם ראשונה שאני שומע אל החברה הזאת וגם איך המחיר יקר/זול אה ויש לי עוד שאלה האם המחירים של כרטיסי המסך ירדו כשה RADEON 9700 יגיע לארץ?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כתוב פה על כל מיני בעיות דרייברים שיש בינתיים עם כרטיס הרדאון 9700 , המשחק פשוט קופא, וזה קורה עם הרבה משחקים שיצאו לאחרונה. לינק: http://www.rage3d.com/board/showthread.php?s=&threadid=33633219
-
- 5 תגובות
- 965 צפיות
-
-
היי חברה מה אתם אומרים על הציון הזה ב 3DMARK הציון הוא 12981 עם GEFORCE 4 TI4200 של MSI 64 מגה זכרון אני עובד עם חלונות XP PRO וכמובן בדרייורים החדשים של NVIDIA להשוואה שלכם http://service.madonion.com/compare?2k1=4350953
-
- 1 תגובה
- 867 צפיות
-
-
שלום. יש לי כאן מחשב ישן, סלרון 400 עם 64 מגה בייט זכרון וRiva TNT 2 PRO 32 MB (שמשום מה אחרי התקנת דריברים מעודכנים הוא מזוהה כULTRA). אבל זה לא משנה. הבעיה שלי היא שעכשיו הAGP Aperture Size עומד על 64 מגה בייט שזה כל הזכרון במחשב הזה. אני רוצה להקטין אותו ל32 ואפילו אולי ל16, משום שעכשיו שאני מפעיל את המחשב על המקום יש לו 0 מגה זכרון פנוי. : השאלה שלי אם יש משהו מסוכן בזה, או שאני סתם חושש חששות של מתחיל? אשמח לתגובות, ברק.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
יש לי תקציב של 1000 ש"ח ואני מתלבט בין ATI ATI Radeon 9000 Pro 64MB DDR Retail box ל PLATINUM GeForce4 Ti 4200 64MB מה יו שווה לי מבחינת ביצועים (רק משחקים ) תודה רבה על העזרה
-
- 6 תגובות
- 973 צפיות
-
-
הבטחתי כאן פרורום זה במספר דיונים שברגע שיתפרסמו הספציפיקציות להרחבות OpenGL של ה-NV30, אני אקרא אותן ואדווח על התרשמותי מהן. אז הנה זה בא: 1) בעניין ה-Pixel Shaders, שמתי לב שהם עברו למנגנון דומה לזה של ATI, וגם לשיטת מונחים דומה. אים כל כך הרבה שיפורים מבחינת פקודות חדשות יחסית לדורות הקודמים של שבבי NVIDIA, אבל התוכניות שאפשר לכתוב שם יכולות להיות הרבה יותר גדולות ויש לרשותן הרבה יותר משאבים. השיפור הבולט מבחינת הפקודות הוא האפשרות "לפסול" פיקסל, ולא לתת לו להצטייר - אפשרות שלא הייתה קיימת בשבבים מדור קודם. 2) חל שיפור עצום בהרחבה של ה-Vertex Shaders. המון פקודות חדשות שמקצרות תהליכים, יכולת ליצור לולאות ותנאים ודברים רבים אחרים. תוספות אלה אכן נותנות אפשרות ליצור אפק…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מצאתי את זה באינטרנט, מה אתם חושבים, Abit אומרת שבגלל הקירור לא תיהיה בעייה להגיע למהירויות גבוהות מאוד באוברקלוקינק ובמחיר של Ti 4200. יהיה מעניין לראות זה לינק: http://warp2search.net/article.php?sid=6559&mode=thread&order=0
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
באתר הזה למשל הראדון עולה 345$ ויש משלוחים לארץ אז בחשבון פשוט יוצא ש345$+30$=1750+מע"מ=2165 שזה בערך כמו TI 4600
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לאחר המתנה של שבוע פחות או יותר, קיבלתי חזרה את המסך מתוקן ומוכן לפעולה..חיברתי איתו וסוף סוף יכולותו להתרשם מאיכותו האמיתית (ללא הבהובים)...רק שמתי לב לתופעה מוזרה אחת, הייתי שמח אם תוכלו ליה אם היא טבעית או ששוב ישנה בעייה כלשהיא במסך. הפינה הימנית התחתונה, קצת יותר כהה ודהויוה מאחרות..בעת עשיית DEGAUSS היא נהייתה בהירה כמו השאר לרגע, ואז ישנו מעין "קליק" והיא חוזרת למצב דהוי יותר..טבעי או דורש תיקון? תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי שאלה, מה זה ה - Detonator ? יש לי כרטיס מסך של ELSA, אני מבין שה - Detonator הוא סוג של דרייבר מסויים שמופץ על ידי NVIDIA אבל מה ההבדל בינו לבין הדרייבר של ELSA?
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
סימו לב מבחן אחד שהR9000PRO עובר את כולם! פה מה כל כך טוב בו שהוא כזה טוב במבחן הזה? אני מזכיר המבחן הוא על המשחק סיריוס סאם... SE
-
- 1 תגובה
- 830 צפיות
-
-
-
-
איזה כרטיסי מסך מאפשרים לראות בשני המסכים בו זמנית? ואפשר גם לפצל את התמונה?
-
- 19 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יש בפלונטר ב 733 שקלים רדאון 8500LE של giga-byte אבל אני לא יודע אם זו חברה טובה יקרים לי כל שאר הרדאונים ובגלל זה אני חושב על זה והאם אני יכול להשיג כרטיס טוב יותר במחיר של לא יותר מ700 שקל (נא לציין היכן סוג ומחיר!) תודה מראש :saint: :AR15:
-
- 18 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
- 17 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אוקיי... מכיוון שאני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש ומן הסתם במחיר זול בכמה שיותר... רציתי להראות לכם השוואת מחירים קטנה... המחיר הזול ביותר של כרטיס Leadek בארץ הוא כ980 שח! לעומאת זות המחיר של כרטיס זהה לפי הלינק הבא.... הוא 135 דולר שהם 150X4.666=629.91 אנא עיזרו לי בכמה דברים... האם זה נכון?! אם כן, האם זה כדאי ? והאם למישהו ניסיון עם האתר? תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לי היו כל הרבה קריסות מחשב שהחלתתי לוותר על הבצועים! ולחזור לדריור הישן! ולעבד את ה800 נקודות נוספות ב 3DMARK
-
- 1 תגובה
- 830 צפיות
-
-
רציתי לשאול איזה תוכנות כבלים ומתאמים משחקים וכל מה שקשור לבאנדל, מקבלים עם הכרטיס GeForce 4 TI 4200 MYVivo של חברת לידטק? ממישהו שקנה אותו או ממשיהו שיודע ;D ועוד שאלה, ממישהו שקנה אותו- איך איכות הTV-OUT שלו?
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-