כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
האמת שהיו קצת משחקים שההגדרות לא היו עד הסוף וזה עיצבן אותי עשיתי OC וזה נפתר אבל הרעש מהמאוורר היה בלתי נסבל. האם הסדרה החדשה יותר שקטה וקרירה? והאם השינוי יורגש בכלל במעבר בין הכרטיסים? האם יש הבדל בין החברות בגרסאת הריטייל? (זו הגרסא שאפשר לפתוח ל6970 נכון.....?) ועוד שאלה קטנה הכרטיס הקודם שלי של אסוס והיו בו מספר תוכנות מעולות לOC אפשרי להשתמש איתן בכרטיס של חברה אחרת? תודה רבה חברה
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכם... לצערי הכרטיס מסך במחשב הקיים שלי הלך ( ריצודים בכל המסך, בדקתי אם כרטיס מסך אחר ועובד מעולה )... המפרט הקיים הוא: מעבד Intel E8400 3.0GHZ ( ללא אוברקלוק ) לוח אם GIGABYTE GA-P31 DS3L זכרונות G.Skill 1GBx2 ( 2GB ) DDR2 CL4 ספק כוח ENERMAX 400W LIBERTY מארז GIGABYTE 3D AOURA אשמח להתייעץ איתכם לגביי כרטיס מסך שנע בין 400-550₪ בלבד, לא הולך לעשות אוברקלוק או משהו כזה... המחשב משמש לשימוש של מסמכים - משחקים.. [h=1]תודה רבה![/h]
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
תגידו מי יביא לי ביצועים יותר טובים ברוב המשחקים ?? זה PALIT ATI Radeon HD4870 Sonic 1024MB DDR5 PCIe או זה BFG nVIDIA GeForce GTX 260 OC 896MB DDR3 PCIe (לשניהם מחיר דומה מאוד, הבדל של כמה שקלים) תודה 8)
-
- 22 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
http://downloads.guru3d.com/download.php?det=975 נסו ופרסמו תוצאות. ואל תשכחו להשוות טמפרטורות כמובן.
-
- 28 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
??? ??? ??? ??? שלום. אני מחפש כרטיס מסך חזק לעבודה בתלת מימד ויש לי שתי שאלןת: 1. האם 3DLabs Wildcat II 4210 אכן מצריך סלוט AGP PRO 3.3V ? אם כן, האם ידוע למישהו על לוח אם P4 SOCKET 423 התומך ב AGP PRO 3.3V? 2. האם באמת משתלם לקנות WILDCAT? האם לא עדיף QUADRO , נגיד 700XGL? זהו כרטיס זול יותר. איך הוא יחסית לכרטיסי WILDCAT? ??? ??? ??? ???
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
איזה מסכי LCD 17" איכותים יש בארץ? מבחינת מחיר אני עוצר בבערך 500 דולר, חשוב שיהיה לו DVI וממיר מזה לVGA (תגידו גם כאלו שאין להם) עדיפות לכאלו עם USB. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 600 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? גם וגם ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בערך 50 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: prototype 2 , GTA IV על Medium גג High -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1360x768 LG 18.5 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים…
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
האם המערכת שלי (מפרט רשום למטה) תתמוך בשדרוג לאחד מכרטיסי המסך הבאים: - GeForce 8800GT - GeForce 8800GTS - GeForce 9800GT - GeForce 9800GTX לחילופין, אשמח להצעה של כרטיס מסך מקסימאלי שהמערכת שלי מסוגלת להפעיל או שלא יווצר צוואר בקבוק. את שאר הרכיבים אין לי כוונה לשדרג כרגע. עריכה: מבקש המלצה לכרטיס מסך בתקציב של 300 ש"ח (+/- 50 ש"ח) בעל הביצועים הטובים ביותר לגיימינג. אפשר גם יד שניה. עדיפות ל Nvidia. מי שמגיב, בבקשה לצרף גם השוואות מול כרטיסים אחרים על הסקאלה. הכותרת שונתה בהתאם. תודה, וסליחה אם אני משגע אתכם אני פשוט חייב להיות סגור ב- 100%. תודה מראש לכל המגיבים.
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
תראו תמונות ותבינו איך לפתור את הבעיה? כי זה לא סביר נכון?
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס מסך GIGABYTE 6600GT 128MB כבר יותר משנה וחצי (אחרי החופש יהיה שנתיים), ויש פול משחקים שאני מעלה אותם על רזולוציות נמוכות ואני אשכרה רואה את המשחק כמו ציור (כמו הקולין מקרי דירט, וגאס ועוד...). עכשיו, נראה לכם שהכרטיס שלי כבר מת וכדאיי להתחיל לחפש אחד חדש? תודה...
-
- 33 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
Operating System: Microsoft Windows XP Professional Motherboard: SiS661FX Processor: Intel® Celeron® CPU 3.06GHz CPU Speed: 3073 MHz RAM: 768 MB זה המחשב שלי, הלוח אם תומך רק AGP אז רק כרטיס כזה אני צריך. מטרות: לראות סרטים באיכות HD , ולשחק קצת משחקים על גרפיקה נמוכה. תודה.
-
- 24 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, שוקל להחליף את הכרטיס המתיישן שלי. השאלה העיקרית שלי היא האם שאר המחשב יעמוד בכך ולא יהיה צוואר בקבוק. אם יהיה צוואר בקבוק , מה הוא הכרטיס המקסימלי שהמחשב יוכל להכיל ללא צוואר בקבוק ? מפרט מחשב: mobo: Gigabyte GA-Z170X-Gaming 7 cpu: Intel i7-6700K ram: Samsung DDR4 32GB 2133Mhz display card: Gigabyte GTX970 G1 GAMING HD:Samsung SSD EVO 850 250GB LG DVDRW X24 SATA Fractal Design Define R5 Black Fractal Design Water Cooling Kelvin S36 FSP Aurum PRO 1000W screen: dell u2414h 1920*1080 המטרה היא כמובן לעבור לרזולציית 4K גם בשימוש רגיל וגם במשחקים. תודה
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
- 2 followers
-
-
אני מחפש כרטיס מסך 7800GT...אני לא כל כך מבין בכל היצירניות שלו...והייתי רוצה לדעת מי ה4 הכי מולמצים מבחינת קירור, מהירות שעון, ובכללי מי הם החברות הכי טובות שמיצרות אותו, וממי צריך להתרחק...
-
- 31 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לפני כשנה קניתי את הכרטיס הנ"ל ב 1160 ש"ח והוא התקלקל. החליפו לי למחודש (כי הם לא מוכרים כאלה כרטיסים יותר) וגם הוא היה מקולקל. אני רוצה להחליף בחדש, ורוצה לדעת איזה כרטיסים הם בעלי חוזק זהה או קצת יות חזקים, כדי שאדע מה לבקש. הכרטיס נקנה ב KSP ולכן אני צריך כרטיס שהם מוכרים כיום. מצורף המפרט המלא של המחשב. בתודה מראש, ערן [attachment deleted by admin]
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני גולש לי במחשב.. פיתאום! מופיעים לי קווים לבנים נימרחים לצד ימין! אבל זה ממש מוזר.. בחיים שלי לא ראיתי דבר כזה.. אני מזיז את העכבר(הסמן עכבר שלי שחור אז זה יותר רואים את הקווים) והקווים זזים איתי.. הם מתחילים במקום בולט.. והולכים ונעלמים.. זה יוצא לי פס כזה: נגיד שזה סמן העכבר שלי: O אז זה מה שקורה אצלי..: יייייייייייייייייייייייווווווווווווווווווווווווווןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןO רק שזה לא הולך ונהיה קטן יותר.. זה נהיה שקוף יותר.. אז אני מוריד את האור במסך.. ואז זה הולך ונעלם.. אבל אני לא יכול לעבוד במסך כל-כך חשוך! קיצקץ אחים שלי עזרו לי בבקשה.. תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אחרי אינספור תהפוכות ורבעונים מאכזבים - נראה שמפתחת השבבים האדומה מסאניווייל נמצאת במסלול הנכון לקאמבק איכותי לכתבה
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
- 2 followers
-
-
כרגע מתכןון לחדש את המחשב, מעבד הולך להיות i3 4160 וכרגע אלך על 4 גיגה ראם. הכרטיס שלי הוא hd 5750 512 mb, אני לא יכול להגיד שאני גיימר כבד, משחק בעיקר משחקים תחרותיים כמו לול שלא דורשים מחשב חזק, אבל לא הייתי מתנגד להיות יכול להפעיל את הדראגון אייג' החדש לדוגמה. השאלה היא אם בתקציב של גג גג 600 שקל, אפשר לקנות כרטיס שיציג ששדרוג ממשמעותי שיהיה שווה את זה, או שעדיף לחכות שנה שנתיים. יש לציין ששהספק הוא 400 וואט לא גנרי ככה שאולי גם ידרש שדרוג.
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
חשבתי לקנות את הכרטיס אך סופר לי שממה שעולה ברשת, הדרייברים שלו לא יציבים, הוא מתחמם מאוד, וצורך כמות חשמל עצומה שמצריכה ספק 750 לפחות. האם עוד מישהו נתקל בבעיה עם הכרטיס הזה? עדיף לקנות כרטיס אחר?...
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הרכבתי כרגע GF 8800GTX של ASUS ועליי לציין , כשהוצאתי אותו מהאריזה ,רק אז הבנתי למה מתכוונים "מפלצת " הוא ענק בקושי נכנס למארז. בכל אופן נכנסתי לאתר של NVIDIA להוריד DRIVER מעודכן לXP ואני לא מוצא שם .מישהו יודע איזה DRIVER אני צריך?
-
- 22 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
טוב רציתי לקנות Radeon 9500Pro אבל התקציב שלי קוצץ קצת.. אז מה הכרטיס ששווה לי לקנות אחריו? הכרטיס הנוכחי לא סוחב בשקל
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים. יש ברשותי מחשב חדש עם כרטיס מסך MSI HD 7970 שכרגע מחוברים אליו מסך מחשב לכניסת הDVI, הטלוויזיה של הסלון(LCD של סמסונג) לכניסת הHDMI . עכשיו אני רוצה להוסיף עוד מסך על שולחן המחשב שלי ולהרחיב את התצוגה בכדי לעבוד עם שני מסכים, זה יעזור לי עם תוכנות כמו SOLIDWORKS ,SOLIDCAM,PHOTOSHOP . יש ברשותי מסך LCD עם חיבור VGA והכניסות היחידות שנשארו לי בכרטיס הן Mini DisplayPort . אז איך מחברים? זה הכרטיס: http://www.msi.com/product/vga/R7970-2PMD3GD5.html#?div=Specification טוב נראה לי שמצאתי את הפתרון : http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=221026810138 אני אחבר לו את המתאם, נכון שיכולתי לקנות מתאם לVGA אבל זה כבר ישן אז אשתמש במתאם ע…
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתנדב באיזה מיזם, ולאחרונה נכנסתי שם גם למשבצת של עריכת וידאו. זה נושא שחדש לי, אבל בשביל מה שהמיזם צריך זה מספיק. המחשב שלי בבית ישן (2009) וכדי שאוכל לסייע אני צריך לשים קצת כסף על שדרוג. הנה הנתונים על הלוח אם שלי: http://www.cpu-upgrade.com/mb-MSI/G41TM-P33.html מה הכרטיס הגרפי החזק ביותר שיכול להתאים ללוח הנ"ל? (אני יכול לחפש בארץ או בחו"ל ביד שניה) האם יש חשש כלשהו שצריך לשדרג גם ספק כח? המחשב נרכש מאיזה דיל של IVORY, כך שאני לא יודע נתונים על הספק הקיים. האם מעבר ל WINDOWS 64 ביט צריך גם לסייע במשהו למהירות עיבוד? אודה מאוד לכל עזרה, סיוע או הכוונה לבעל מקצוע וכדו'
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מפרט: E4300 זכרון 1G (מתכוון לקנות 1G נוסף). ספק 300W (EZCOOL כרטיס למחשב בשביל ילדים בני 7. כיום הם משחקים משחקים און ליין. ניתן לחרוג קצת אם זה שווה את זה. ושאלה שאני לא יודע היכן לשאול: האם לא עדיף במקום לשפר את המחשב לקנות להם SP2? תודה מראש
-
- 29 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן, כיום יש לי מחשב עם skylake pentium ומסך טלויזיה בגודל 50" ברזולוציית 4K. אני משתמש ביכולות הגרפיות של הפנטיום ומצליח לשדר 4K למסך, אבל הוא מקרטע מאוד בזמן הסרט (גם ברזולוצית 2K) ולכן אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך שיעזור לפתור את הבעיה חשוב להדגיש שהכרטיס לא מיועד לגיימינג, סך הכל צפיה בתכני 4K על המסך. בנוסף חשוב לי שלכרטיס יהיו לפחות 3 יציאות דיגיטליות (hdmi/dp) כי בנוסף לטלויזיה יתחברו אליו 2 מסכי מחשב רגילים (בגודל 23~24, כנראה ברזולוציה של 2K או FHD כל אחד - העניין עדיין לא סגור) הטלויזיה והמסכי מחשב לא יחוברו במקביל; המחשב ישדר או לטלויזיה או לשני המסכים הספק שלי הוא 500w של corsair. אשמח לקבל המלצה לכרטיס מסך זול שיענה על הדריש…
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
GTX560 NON TI או HD7790? להלן קישורים: http://www.tms.co.il/product/12437 http://www.tms.co.il/product/12445 אמרו לי שהם די זהים, האם שווה להוסיף את התוספת הזו ולקחת את HD7790? תודה.
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-