עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by amirx19,

שלום, שוקל להחליף את הכרטיס המתיישן שלי. השאלה העיקרית שלי היא האם שאר המחשב יעמוד בכך ולא יהיה צוואר בקבוק. אם יהיה צוואר בקבוק , מה הוא הכרטיס המקסימלי שהמחשב יוכל להכיל ללא צוואר בקבוק ? מפרט מחשב: mobo: Gigabyte GA-Z170X-Gaming 7 cpu: Intel i7-6700K ram: Samsung DDR4 32GB 2133Mhz display card: Gigabyte GTX970 G1 GAMING HD:Samsung SSD EVO 850 250GB LG DVDRW X24 SATA Fractal Design Define R5 Black Fractal Design Water Cooling Kelvin S36 FSP Aurum PRO 1000W screen: dell u2414h 1920*1080 המטרה היא כמובן לעבור לרזולציית 4K גם בשימוש רגיל וגם במשחקים. תודה

2. Started by MIKIBHS,

יש לי כרטיס מסך NVIDIA GeForce 8600 GT 512 MB יש עליו רכיב (אולי קבל ?) שהתפקע למעשה יש על הכרטיס 5 רכיבים כאלה שכתוה עליהם FZ83 - 1500 - 6.3V שאלתי האם אפשר לתקן ? האם כדאי לתקן ? ואם כן היכן ? (בתל אביב) תודה מיקי

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  3. Started by idanmal,

שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים. יש ברשותי מחשב חדש עם כרטיס מסך MSI HD 7970 שכרגע מחוברים אליו מסך מחשב לכניסת הDVI, הטלוויזיה של הסלון(LCD של סמסונג) לכניסת הHDMI . עכשיו אני רוצה להוסיף עוד מסך על שולחן המחשב שלי ולהרחיב את התצוגה בכדי לעבוד עם שני מסכים, זה יעזור לי עם תוכנות כמו SOLIDWORKS ,SOLIDCAM,PHOTOSHOP . יש ברשותי מסך LCD עם חיבור VGA והכניסות היחידות שנשארו לי בכרטיס הן Mini DisplayPort . אז איך מחברים? זה הכרטיס: http://www.msi.com/product/vga/R7970-2PMD3GD5.html#?div=Specification טוב נראה לי שמצאתי את הפתרון : http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=221026810138 אני אחבר לו את המתאם, נכון שיכולתי לקנות מתאם לVGA אבל זה כבר ישן אז אשתמש במתאם ע…

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. יש לי 5850 Sapphire, על לוח MSI PRO E בוינדוס הכרטיס מסך מזוהה כיכול להוציא אודיו, ואני יכול להוציא דרכו (HDMI) סאונד לטלויזיה. אבל אני לא יכול לגרום לכ. קול onboard ולכ. מסך להוציא את אותו אודיו. (מופיעים לי כ2 מכשירים שונים - והמכשיר שאני בוחר כDEFAULT מוציא את הסאונד) מישהו יודע איך גורמים להם להוציא אותו דבר בו זמנית ? לא מצאתי כלום במדריכים...[br]פורסם בתאריך: 25.01.2010 בשעה 17:00:34 מישהו ? - הקפצה...

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. אז ככה היום אחרי שהיו לי דריברים של 41.09 הורדתי את 40.72 כי חשבתי שהיה שיפור, הרבה אנשים אמרו לי שאלו הדריברים שמתאימים הכי טוב ל geforce 4 4200, אבל אחרי שהורדתי אותם מחקתי את הקודמים והתקנתי אותם עכשיו, כשבאתי לעשות בדיקות 3dmark 2001, מלא בתקוות, נוכחתי לדעת שהתוצאות ונשארו כמו שהם.ולא היה הבדל בגרוש. עכשיו אני לא מבין למה זה, וגם עוד כמה שאלות: 1.האם צריך לבטל את אפשרות הויסניק והאם זה משפיע על הביצועים. 2.ה fastwrites שלי מופעל האם לבטל אותו והאם זה יכול להשפיע לטובה על הביצועים. אם לעוד מישהו יש רעיון למה אני יכול לשנות בדי שהביצועים יעלו שיעזור לי (כמובן חוץ מ oc את זה אני יודע בעצמי) שאולי קשורים לדריברים.

• 28 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. אני גולש לי במחשב.. פיתאום! מופיעים לי קווים לבנים נימרחים לצד ימין! אבל זה ממש מוזר.. בחיים שלי לא ראיתי דבר כזה.. אני מזיז את העכבר(הסמן עכבר שלי שחור אז זה יותר רואים את הקווים) והקווים זזים איתי.. הם מתחילים במקום בולט.. והולכים ונעלמים.. זה יוצא לי פס כזה: נגיד שזה סמן העכבר שלי: O אז זה מה שקורה אצלי..: יייייייייייייייייייייייווווווווווווווווווווווווווןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןO רק שזה לא הולך ונהיה קטן יותר.. זה נהיה שקוף יותר.. אז אני מוריד את האור במסך.. ואז זה הולך ונעלם.. אבל אני לא יכול לעבוד במסך כל-כך חשוך! קיצקץ אחים שלי עזרו לי בבקשה.. תודה מראש

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. https://www.facebook.com/groups/HW.GIL/permalink/514134155605395/ אני חושב שהדיון הזה מראה הכל. לטענתו של טכנאי פלונטר, GTX 1070 JETSTREAM הוא כרטיס גרוע כיוון שהוא מכיל קירור "פלסטיק" ומאחר שמדובר בכרטיס מסך של היצרנית Palit, ואני מצטט: "אמרת PALIT אמרת גרוע". לא די בכך, הוא טוען ש-Galax ו-Gainward שתיהן שייכות ל-Palit, ועל כן אומר בעקיפין שגם הן גרועות. מה דעתכם על כך?

8. Started by sevenX,

http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=119207

• 30 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by Shingotsu,

שלום, ברשותי המחשב הבא : CPU : Intel Core i5 3470 @ 3.20GHz Motherboard : Gigabyte H61M-S1 8GB RAM DDR3 גנרי. ספק 500W גנרי. מארז גנרי עם אורך של בערך 15-20 ס"מ בין תחילת הסלוט של הכ.מסך לסוף הכלוב... עכשיו אני מבין שצריך להחליף את המארז והספק כנראה אם רוצים להכניס כרטיס רלוונטי... התקציב שלי לכ.מסך בלבד זה משו כמו 800-1000 ש"ח... ספק ומארז אני לא ככ בקיא במחירים ככה שלא יודע להעריך...משהו משתלם עדיף... אם צריך עוד פרטים אני אענה על כל מה שצריך. אשמח להמלצות, תודה

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by maCr0T,

איזה מסכי LCD 17" איכותים יש בארץ? מבחינת מחיר אני עוצר בבערך 500 דולר, חשוב שיהיה לו DVI וממיר מזה לVGA (תגידו גם כאלו שאין להם) עדיפות לכאלו עם USB. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  11. Started by Stranger,

מחיר פצצתי! ל9800PRO! של החברה FIC !

• 25 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. Started by The_Byter,

תודה

• 28 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. לפני כשנה קניתי את הכרטיס הנ"ל ב 1160 ש"ח והוא התקלקל. החליפו לי למחודש (כי הם לא מוכרים כאלה כרטיסים יותר) וגם הוא היה מקולקל. אני רוצה להחליף בחדש, ורוצה לדעת איזה כרטיסים הם בעלי חוזק זהה או קצת יות חזקים, כדי שאדע מה לבקש. הכרטיס נקנה ב KSP ולכן אני צריך כרטיס שהם מוכרים כיום. מצורף המפרט המלא של המחשב. בתודה מראש, ערן [attachment deleted by admin]

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. Started by yossi_s1,

הגיע הזמן להחליף את הX1950 שלי שאני מאוד מרוצה ממנו, עד היום מפעיל משחקים על איכות גבוהה-בינונית. אני מחפש משהו זול, אין לי כסף כרגע. בהתחלה חשבתי על 450 אבל השדרוג לא נראלי משמעותי מספיק ואני מחפש משהו שיחזיק כמה שיותר זמן עם אופצייה עתידית לשדרוג המסך לFULL-HD. (כרגע 1680X1050) חשבתי לחכות לסדרה החדשה של אנוידיה אבל כל הפרטים עליה כבר נחשפו ואני לא רואה סיבה לחכות. ההתלבטות היא בין הכרטיסים בכותרת, כששניהם במחיר די דומה (סביבות ה700 שח) אבל אני לא מצליח לבחור בניהם. יבוצע OC לכרטיסים, ביצועים ללא OC לא רלוונטיים מבחינתי! אני יסדר יתרונות וחסרונות מבחינתי. רעש וחום: לפי מה שהבנתי הם די דומים, הכרטיס ירוץ במצב חצי פאסיבי (מאוורר מכובה לגמרי במנוחה) וחשוב שהכרטיס יעמוד בזה…

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. Started by STRENGTH,

אתמול פתחתי את המסך מפנים ולא הבנתי איפה הדבר הזה שמכוונים פוקוס. ראיתי מלא חלקיקים אבל איפה נמצא הדבר הזה של הפוקוס?! כי אני מפחד סתם לגעת

• 23 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. שלום לכולם, המפרט שלי מופיע בפרופיל בצד,המצב הוא שאני שוקל ברצינות להחזיר את הכרטיס אבל מקווה באיזה שהוא מקום למצוא פתרון לבעיה ולא להחזירו. הכרטיס מפעיל אפיליקציות תלת מימד רק במצב שהגדרת Catalyst a.i בCCC של ATI על Disable..ז"א מכובה.בכל מצב אחר המחשב קורס או לדסקטופ ומודיע על הודעת שגיאה בדרייבר או שמופיע מסך כחול והמחשב מאתחל את עצמו. ההגדרה במצב Disable אומרת לכרטיס עשה שימוש רק בליבה אחת ובמצב Standard/Advanced עשה שימוש בשתי ליבות.התקנתי כל דרייבר שאתם מתארים לעצמכם(את כל 5 האחרונים),הרצתי Driver Sweeper במצב בטוח,התקנתי מחדש את מערכת ההפעלה(ויסטה 64),החלפתי לכרטיס סלוט בלוח אם,כל מה שתרצו..הכרטיס מריץ 3Dmark06 כשההגדרה במצב מכובה בצורה תקינה,אבל,מקבל רק 15800 נקו…

• 22 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by JSK,

שלום, אני מעוניין לדעת כמה זמן הכרטיס 7600GT (אולי אקסטרים אם יותר טוב) יחזיק משחקים על Mid-High לערך? כמעט לקחתי כבר את ה X1900XT 256 אבל בגלל תקציב אני כנראה אוותר עליו. אני לא גיימר מטורף אבל רוצה חווית משחק טובה לשנה וחצי- שנתיים הבאות..... האם ה 7600GT יאפשר את זה? או שאני כבר ממש כדאי ללכת על ה XT? תודה למגיבים

• 36 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. התרגלנו לקבל מוצרים מטורפים מחברת Colorful הסינית, אך דגם ה-iGame החדש שלה כנראה שובר את כל השיאים לכתבה

19. אהלן, כיום יש לי מחשב עם skylake pentium ומסך טלויזיה בגודל 50" ברזולוציית 4K. אני משתמש ביכולות הגרפיות של הפנטיום ומצליח לשדר 4K למסך, אבל הוא מקרטע מאוד בזמן הסרט (גם ברזולוצית 2K) ולכן אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך שיעזור לפתור את הבעיה חשוב להדגיש שהכרטיס לא מיועד לגיימינג, סך הכל צפיה בתכני 4K על המסך. בנוסף חשוב לי שלכרטיס יהיו לפחות 3 יציאות דיגיטליות (hdmi/dp) כי בנוסף לטלויזיה יתחברו אליו 2 מסכי מחשב רגילים (בגודל 23~24, כנראה ברזולוציה של 2K או FHD כל אחד - העניין עדיין לא סגור) הטלויזיה והמסכי מחשב לא יחוברו במקביל; המחשב ישדר או לטלויזיה או לשני המסכים הספק שלי הוא 500w של corsair. אשמח לקבל המלצה לכרטיס מסך זול שיענה על הדריש…

20. Started by avichaisH,

המפרט שלי: i5 3570k DZ77SL-50K 2X4GB kingston 1333 DDR3 Seasonic S12II-430 430W מארז NZXT source 210 elite הכרטיס מסך הנוכחי שלי הוא MSI HD 6850 ואני מעוניין לשדרג אותו על מנת לשחק משחקים חדשים כמו ACU FC4 ו GTA5 בצורה טובה, רצוי 1080p אבל הרזולוציה לא קריטית. באופן כללי אני לא ממש מוגבל תקציבית אבל לא ממש חשוב לי לשחק הכל על אולטרה ולא ממש נראה לי להוציא המון כסף על כרטיס מסך אז חשבתי על טווח מחירים של 600-700 שקל אבל אני גמיש. מה שחשוב לי מאוד זה שיהיה יחס עלות - תועלת כמה שיותר גבוהה. כלומר אם לדוגמא אני צריך להוציא עוד 10% כסף בשביל לקבל 20% ביצועים אז זה שווה לי. אני מעוניין בכרטיס חדש ולא משומש. תודה רבה מראש!

21. Started by sxs,

האם הדרייברים הרשמיים החדשים של Nvidia WHQL האלו ל Windows XP יעבדו עם Refresh rate של 100 והאם אפשר יהיה לקבוע לכל רזולוציה את ה Refresh rate ? אם כן אז איך ?

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by AOD,

האם GF4 MX 440 יעבוד על פנטיום 3??? אל תגיבו בקשר לכרטיס כי קראתי את הכתבה של האתר לגבי הכרטיסים, ורשום שם שעדיף את זה על רידון 7500 ואין לי כסף לרידון 8500.... :

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. התקנתי את הדריברים הכי חדשים לכרטיס,לוח אם, עדכון ביוס , התקנתי גם את INTEL ACCELERATOR ... פשוט שום דבר לא עוזר! נ.ב וגם התקנתי SP1 גם לא עזר ...

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. יום טוב ? אז ככה, הרבה כבר שמעו את הסיפור שלי, לי כבר נשבר מהכרטיס הזה asus geforce 3 ti 200, אני צריך משהו מהיר יותר שיטיס לי משחקים, טוב בכל מקרה אני כבר עורך את המחקר שלי על ATI הרבה זמן והייתי רוצה לקבל תשובות "מזקני העם" שיודעים הכל על החבר'ס הנחמדים האלו מבית משפחת ATI. טוב אז את המפרט של המשחק שלי תוכלו לראות הוא מעודכן, תקציב לכרטיס מסך - 1000 שח (לא קריטי הבדלים ספורים של 100-200 שקל אקסטרה למשהו הרבה יותר טוב). הייתי רוצה לדעת מה הכי טוב למחשב שלי, איך אני יוכל לקבל את המקסימום ביצועים, וכמה משתלם תהיה ההשקעה הכספית הזו (אורך טווח) טוב מאחר ואני לא מעודכן וידעוני כזה גדול במחירים והמפרטים של כל כרטיס, אולי תעשו חסד לאדם מסכן שכמוני ותגידו לי מה הכי כדי ממשפחת A…

• 25 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. היי חברים, אני מתכוון לרכוש מחשב לצרכי גיימינג בינוני (COD כסטנדרט עליון).. כנראה שזה המחשב: עכשיו השאלה, האם שווה לשדרג את כרטיס המסך או שזה יספיק? כמו ההבדל ביניהם מהותי ושווה את הכסף? זה כמו ה9500GT ו9600GT של זמנו? תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.