כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני מעוניין לשדרג את כרטיס המסך שלי, והסיבה היחידה היא כדי שהמחשב שלי יוכל להריץ את המשחקים הבאים, ברמה שאני גם אוכל לשחק באינטרנט מול אנשים אחרים ולא רק מול המחשב: (שניהם לא יצאו עדיין) Starcraft II Diablo III אין הודעה רשמית מבליזארד לגבי הדרישות של כל אחד מן המשחקים האלה. אבל מתוך ההערכות למיניהן שקראתי, הבנתי שאני לא חייב לשדרג את המעבד שלי, שאותו אני ממש לא רוצה לשדרג (סיבות כספיות) Dual Core E5200 2.5 GHZ 32bit את הזיכרון RAM אני מתכוון לשדרג ל8GB והשאלה היא מה לעשות עם הכרטיס מסך כי אני לא מבין בזה כלום. הלוח אם שלי הוא של ASUS intel G31 Express Chipset תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 973 צפיות
-
-
הביאו לחבר שלי מסך והוא רוצה לחבר גם אותו למחשב כך שיהיה לו 2 מסכים זה אפשרי? תודה לעונים
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אנשים ניראה לי מוזר רצחחחח יש לי 6800 אולטרהה הרצתי 3dmark 05 עם מערכת מאד חזקה (כאילו הבעיה זה בטוח לא המערכת) ומשום מה אני מוציא רק 6116 זה טוב או רע?
-
- 7 תגובות
- 759 צפיות
-
-
Zotac 260 GTX 896 MB Gigabyte 4870 512 Mb? זה התיעצות קטנה.?
-
- 2 תגובות
- 514 צפיות
-
-
הכרטיס מסך hd4850 יתאים לספק 500w ? וגם ראיתי שיש שתי סוגים מחברת gigabayt אחד אדום שטוח ואחד עם מאורר גדול באמצע מה עדיף? ורציתי לדעת אם הכרטיס מסך יתאים טוב למסך 19" רזולוציה 1280-1024? וזהו.....
-
- 7 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שלום לאחרונה רכשתי מחשב חדש...הרצתי את תוכנת אברסט ורשום לי שם Video Adapter ATI Radeon HD 5700 Series (1024 MB) אבל לא רשום אם זה 5750 או 5770 וקניתי 5770... פתחתי את המחשב ועל הכרטיס(המאוורר שלו ליתר דיוק)לא רשום כלום...קניתי של חברת ג'גהבייט. למרות שבאתר שלהם כן יש ציור עם הדגם על הכרטיס שקניתי. איך אני בודק את הדגם המדוייק של הכרטיס ועושה לו מבחני ביצוע?
-
- 2 תגובות
- 843 צפיות
-
-
1. האם למישהו יש ניסיון עם החברה הזו או שמע עליה משהו . 2. האם שווה לקנות XpertVision radeon 8500 LE ב-470 ש"ח ?
-
- 3 תגובות
- 682 צפיות
-
-
מסך LCD "17 מתכוונן עם רמקולים מובנים וכניסת DVI תוצרת HP דגם TFT L1740 מה אתם אומרים על המסך הזה...? לא הצלחתי למצוא עליו הרבה מידע... אם יש לכם המלצות לאתרים שנותנים ביקורת על המסך אני אשמח....
-
- 2 תגובות
- 592 צפיות
-
-
-
אהלן, מקווה שזה המקום לפרסם את זה כי לא מצאתי חלק ייעודי למכירות בפורום, אם טעיתי מצטער. בכל מקרה, מעוניין למכור את ה GTX260 שלי, הכרטיס במצב חדש ובשימוש בערך חודש, כולל אריזה מקורית ואחריות לשנה, נרכש מ www.iqpc.co.il אני מעוניין למכור אותו עקב רצון לשדרג ל GTX295, המחיר המבוקש הוא 1000 ש"ח, המחיר המקורי הוא 1700. אם מישהו מעוניין אתם מוזמנים ליצור איתי קשר בפרטי.
-
- 1 תגובה
- 982 צפיות
-
-
אתם יודעים הרי יש היום LCD עם 240 הרץ אבל זה תלוי כמה הכרטיס יכול לשדר לא??? LG בקרוב משיקים מסכים עם 480 הרץ (3d redy) ונראה לי צריך יותר מכרטיס אחד כדי שיתמוך בזה ב-1080P ..... אז איך יודעים ??
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. אני מחפש כרטיס מסך טוב למשחקים והתקציב הוא עד 550 שקל... תודה מראש לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%a1%d7%9e%d7%a1%d7%95%d7%a0%d7%92-%d7%9e%d7%a6%d7%99%d7%92%d7%94-%d7%a9%d7%91%d7%91%d7%99-gddr5-%d7%91%d7%a0%d7%a4%d7%97-%d7%a9%d7%99%d7%90-%d7%9b%d7%a8%d7%98%d7%99%d7%a1%d7%99-%d7%9e%d7%a1%d7%9a/
-
- 1 תגובה
- 836 צפיות
- 1 follower
-
-
שמעתי שכרטיסים של ATI עם סטוקים בצבע כחול במקום אדום הם בעייתיים ויש להם ביוס ישן.. חוץ מזה שיש כאלה אומרים ש-Gigabyte מרעישים כמו טרקטור.. ואני יכול להשיג אותם ביותר זול אז אני חייב לדעת.. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
נושא זה הועבר לפורום מסכי LCD. [iurl]http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=176544.0[/iurl]
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
OPEN GL בדרייוור של NVIDIA. יש לי 6600GT עם ה DIRECT X האחרון ומשם מה אני לא מצליח לראות בדרייוור שום דבר שקשור ל OPEN GL. מצורפת תמונה של הדריוור. תודה רבה. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
טוב חבר'ה ממש ממש בקרוב אני ירכוש לי מחשב חדש . בהתחלה התעניינתי בGTX295 אבל ירדתי מהקטע . החלטתי ללכת בסוף על ה260 החדש אני קונה את המחשב שלי אני אקנה את המחשב שלי מIQPC ושמתי לב שיש להם שני גרסאות לכרטיס הנ"ל . הראשונה: EVGA PCI-EX 2.0 GeForce GTX260 CORE 216 55nm 896MB DDR3 http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=4836 השניה : EVGA GeForce GTX260 SUPERCLOCKED CORE 216 55nm 896MB DDR3 http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=4947 רציתי לשאול מה ההבדל בין שני הגרסאות . איזה גרסא כדאי לי לקחת ? [כמו שאתם מבינים המחשב יהיה מיועד בעיקר לגימינג] הבנתי שהגרסא השניה היא OC הייתי שמח לדעת פירוט מלא עלייה . עוד שאלה האם EVGA היא חברה מוצלחת בכל מה שקשור לכרטיסי מ…
-
- 7 תגובות
- 992 צפיות
-
-
אז ככה. יש לי מחשב (מפרט בצד) שמחובר למסך שרשום במפרט. עכשיו קניתי LCD דגם TOSHIBA 26WL66 אני רוצה לחבר את המחשב גם לLCD. בכרטיס מסך שלי יש DUAL DVI ועוד יציאת TVOUT הבנתי שכדי לראות פרקים בHDTV 720 אני אצטרך כרטיס מסך עם יציאת HDMI , זה נכון או שיספיק לי ממיר מDVI לHDMI שאני ייחבר למסך? אם צריך להחליף, אז איזה כרטיסים מומלצים? ויש 8800GTS 320MB עם HDMI? מקווה שהבנתם. ובכללי ייעזור לי אם מישהו יסדר לי קצת בראש איך זה בדיוק יילך למשל אני לא יודע אם למשל אני יוציא 2 חיבורי DVI מהמחשב אם אני יוכל לבחור למה לשדר למשל. ואני צריך לדעת גם מה לחבר למה.
-
- 1 תגובה
- 514 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב שמחובר לטלווזיה עם כבל HDMI הכרטיס מסך הוא: ATI RADEON HD4350, ויש לי איתו בעיה. כל בערך דקה שתיים, המסך נהיה שחור לשנייה וחוזר חזרה, בנוסף לפעמים המסך משנה את צבעו לירוק ואדום בהיר לכמה שניות וחוזר חזרה. ניסיתי להחליף כבל ואתמול הורדתי דרייבר עדכני לכרטיס מסך, אך הבעיה לא נעלמה, רציתי לדעת אילו עוד אפשרויות ישנן לפתרון הבעיה, בתודה, טל.
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
http://www.pcgameshardware.de/Geforce-GTX-960-Grafikkarte-259742/Tests/4-GB-Test-Vorteile-Benchmarks-1154370/ תתעלמו מהגרמנית ושימו לב לבנצ'מארקים. הבדל משמעותי למשחקים הזקוקים ליותר VRAM כמו shadow of mordor וכו'. מעניין אותי איך הוא עומד מול GTX770 4GB כשהוא לוקח כחצי מהחשמל הדרוש ל-GTX770.. וגם יוצר פחות חום ורעש.. ובהבדל לא גדול במחיר.
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה דעתכם ללכת על הכרטיס הזה http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=25_342_346&products_id=2580 במחיר 1300 ש"ח ולקנות בזיגזאג ולקבל בנדל מעולה,כרטיס טוב,שנתיים אחריות או לקנות ב-KSP את הכרטיס של XFX ולקבל בנדל טוב,אולי שנה אחריות לא יודע אם שנתיים,מחיר זול יותר במאה ש"ח,100מה"צ יותר במהירות של הזיכרון בכרטיס... מה דעתכם מה לקנות?? אני בדילמה קשה
-
hi, sorry i cant type in hebrew now, i just installed windows and i am too lazy to put on hebrew this is my problem: i have just bought a new radeon 9500 pro, formatted my hdd, put on a fresh install of windows, installed dx9, and then put on the catalyst drivers. everything was fine when i started up windows, movies were playing, the refresh rate was good, but when i put on something in 3d like a game the computer just froze or restarted! i have tried all windows versions like ME,98 etc. and i get the same problem in every one of them. i really dont know what to do now.. maybe i should change something in my bios, i dont know.. oh, and i didnt touch the bios mod u ca…
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום הגיע הזמן לשדרג את ה7300gt שלי שדי מת (יש לי את בעיית הloop של nv4_disp.dll ואני די בטוח שהכרטיס אשם וגם ככה הוא עגלה אז אני מחליף אותו) המפרט שלי: e6400 2gb ram 600 watt ספק של Thermaltake p5b deluxe התקציב שלי הוא 750 והכרטיס יחובר למסך 20 של סמסונג וlcd 32 ברזולציה של 1366*768- צריך 2Xdvi- המטרות הן משחקים וסרטים. אודה לעזרתכם
-
- 11 תגובות
- 964 צפיות
-
-
שלום לכולם, אז ככה, בבעיה כזאת לא נתקלתי בחיים ואין לי שמץ של מושג מה יכול לגרום אותה.. יש לי כמה פיקסלים במסך שלא ממש מתפקדים כמו שהם אמורים לתפקד - הם פשוט נמצאים תמיד בצבע שהם לא אמורים להיות בו.. חשבתי בהתחלה אולי יש מצב שהמסך החדש שלי כבר הספיק לשרוף לי כמה נקודות אבל הסבירות שזה ייקרה נמוכה מאד כי מדובר בכמה וכמה פיקסלים כאלה שהגיעו להם פתאום משום מקום + המסך חדש + זה מופיע גם על מסכים אחרים בדיוק באותו מקום (מה שאומר שזה לא מהמסך אלא ממה ששלוח לו את האות - המחשב) מה שמוזר גם שהם גם משאירים חותם על כל מה שעובר עליהם !! כאילו אם לדוגמא אני רואה סרט בחלון ואז גורר את החלון על הפיקסלים האלה , נשאר שובל על החלון של הסרט בצבע בו הפיקסל היה תקוע..!! יש לי כמה נקודות כאלו…
-
- 62 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
יש לי עוד מעט יומולדת ורציתי לקנות לי איזה מתנה כרטיס מסך אז כמו שהכותרת אומרת יש לי מסך 22 אינצ' על רזולוציה 1680X1050 אני רוצה כרטיס שיריץ לי את קרייסיס טוב ואני מתלבט בין 9800GT לבין HD4830. התקציב שלי הוא 600 לכל היותר אפשר עוד טיפה עד 700גג. השאלה שמציקה לי היא:איזה כרטיס מבין שניהם סוחב יותר fps ברזולוציה גבוהה כמו שלי? :s05:
-
- 35 תגובות
- 2.3k צפיות
-