עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אני קונה בקרוב מחשב חדש .. אני לא גיימר אבל אוהב לשחק במשחקים איזה כרטיס יותר שווה למשחקים ? hd2600xt או 8600GT , לשתיהם 256 מגה. איזה יותר חזק למשחקים?

• 2 תגובות
    • 491 צפיות
  2. אני רוצה לחבר את המחשב לטלוויזית LCD 720P כדי לראות סרטי HD אפשר לחבר אותה גם בDVI ולראות סרטי HD? אני כרגע מחבר דרך HDMI, אבל רציתי לדעת אם יש הבדל באיכות בין שני החיבורים. יש לי 8500GT

• 0 תגובות
    • 491 צפיות
  3. שלום אחרי התלהטות קשה החלטטי להשעיר את מחשבי הישן ופשוט לשדרג כרטיס מסך כדי לחבר לLCD שאלתי כזאת מה יהיו ההבדלים בין AGP לPCIEX ואיזה כרטיס מסך הכי טוב לקחת עד 600ש"ח לא חובה למישחקים העיקר שתיהיה איכות בלסידי 32" תודה מיכאל

• 1 תגובה
    • 491 צפיות
  4. Started by babu,

הלוח אם שאני קונה תומך CF עכשיו אני קונה 88GT של INNO ועוד יעשה לו OC אם אני יעשה CF אם שני כרטיסי ATI איזה כרטיסים יתנו לי אותו כוח של 88GT ואפילו יותר אבל יצא לי יותר זול יש ל ATI כזה כרטיס שיענה על הדרישות?

• 0 תגובות
    • 491 צפיות
  5. שלום האם RADEON 9200 עובד עם מסך רחב ברזולוציה 1680x1050 ? האם יש צורך בהורדת דריברים חדשים או.... האם תפעול יהיה תקין גם במשחקים כבדים? בקיצר האם היתם ממליצים לקנות מסך רחב לכרטיס מסך הזה תודה רבה לכם מראש ! ! !

• 1 תגובה
    • 491 צפיות
  6. Started by avishaiar17,

בקיצור אחים שלי...כל מי שהזמין את הכרטיס , הוא לא יגיע התקשרו אליי מהחנות ואמרו שהיתה בעיה עם המפעל(מה שכמה חברה מפה אמרו) בקיצור עליי לבחור כרטיס אחר טוב נעשה בדיקה..

• 2 תגובות
    • 491 צפיות
  7. Started by Yaniv_sosner,

בקרוב אני חושב שאני יקנה את הכרטיס מסך הנל. רציתי לישאול כמה W הוא צורך ? כי יש לי ספק ג'נרי 450W והוא מספק 20A במסילה של 12V מה אתם אומרים הוא יחזיק ? ואגב עכשיו יש לי את ה X1950PRO 256MB (אתם יכולים ליבדוק לי כמה W גם הוא צורך?) והוא מחזיק אותו ללא בעיות. ואגב אם יש לכם סקירות על הכרטיס מסך GF9600GT אתם מוזמנים להביא לפה. תודה מראש יניב.

• 0 תגובות
    • 491 צפיות
  8. Started by KiDi,

קודם כל אני חייב להגיד שהכרטיס הזה פשוט ת-ו-ת-ח-! מומלץ בחום לכל המתלבטים למיניהם... דבר שני, קורה לי מדי פעם שאני עובר בין היוזרים או כשאני פותח את הCatalyst הזה של ATI שהמסך פתאום "נכבה" ואחרי כמה שניות חוזר... כאילו יש מן נתק בין הכרטיס למסך לכמה שניות... זה לא קורה תמיד אבל זה טיפה מעצבן... דבר נוסף, בתוכנות כמו Everst ו AIDA32 אני לא מצליח להוציא פרטים על הכרטיס... ניסיתי לעדכן דרייברים וזה עדיין נשאר אותו הדבר... למישהו יש רעיונות? תודה.

• 2 תגובות
    • 491 צפיות
  9. Started by Ac-Boy,

שלום יש לי תקלה מעצבנת, עיוותים.. הכל מחובר הכל טוב ויפה אבל יש עיוותים הדגם של הכרטיס טלווזיה הוא WINFAST TV2000 XP GOLBAL התוכנת הפעלה זה WINFAST PVR2 חשוב לצין שאין תקלה בממיר של הוט, כל עוד יש תמונ הלדעתי הוא בסדר גמור..

• 0 תגובות
    • 491 צפיות
  10. Started by kobi_af,

שלום אני פשוט לא זוכר את שם האתר הזה לכן אני שואל אותכם יש מין אתר שמתעדכן חודשית נדמה לי בכל הכרטיסי מסך שיש ואפשר להשוואות בינהם דרך מין פונקציה כזאת. למישהו יש מושג מהו הקישור?

• 3 תגובות
    • 491 צפיות
  11. שלום לכולם אני מתלבט בין שני כרטיסי מסך האחד: כרטיס גרפי Leadtek nVIDIA GeForce 8600GTS 256MB PCIe והשני :GIGABYTE 8800GTS 320MB GDDRIII, HDTV, 2xDVI, PCI-E ההבדל במחיר בן שניהם בערך 600-700 ש"ח האם ההבדל ביניהם מצדיק את המחיר המחשב משמש גם למשחקים אפילו שזה לא התפקיד המרכזי שלו הייתי רוצה כרטיס מסך חזק שיתמוך בכל המשחקים החדשים האם הכרטיס הראשון טוב מספיק או שזה שווה להשקיע יותר ולקחת את הכרטיס השני אם מישהו יכול להסביר גם את ההבדלים ביניהם אני ממש אודה לו שאלה נוספת אני מחפש מקלדת ועכבר אלחוטיים למישהו יש המלצות?? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 491 צפיות
  12. Started by solidus,

8800GTS עובד על XP, הורדתי את הדרייברים האחרונים - 158.22, ומיד אחרי ההתקנה הכל נהיה מטושטש. ניסיתי להתקין מחדש מספר פעמים וזה לא עובד - הטשטוש עדיין נשאר. הטשטוש הוא לא קשה במיוחד, אני עדיין יכול לקרוא והכל, אבל זה עדיין טשטוש ואני רוצה תצוגה נקייה לחלוטין... למישהו יש רעיונות?

• 1 תגובה
    • 491 צפיות
  13. Started by Psy,

בעת התקנת דרייבר של NVIDIA אני מקבל את ההודעה הבאה -> (תמונה) עד כמה זה קריטי, ואם בכלל זה בסדר להתקין את הדרייבר מבלי להסיר את הקודם...? תודה. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 491 צפיות
  14. Started by dddddd,

שלום יש לי כרגע כרטיס מסך X1950Pro 512MB ואני משדרג אבל אני מתלבט בין שני דגמים אז אני רוצה לדעת העם יש הבדל רציני או הבדל קטן בין שני הדגמים הנא הדגמים 8800GTS 320MB HD2900XT 512MB העם הבדל בניהם בביצועים גדול או קטן

• 2 תגובות
    • 491 צפיות
  15. Started by ishai82,

שלום לכולם אני רוצה לקנות כרטיס מסך 8600GT ואני לא יודע איזה חברה לבחור לו... אם תוכלו לעזור חי אני אשמח מאוד... תודה מראש

• 1 תגובה
    • 491 צפיות
  16. Started by gt6,

תגידו מה הדרייבר הכי חדש לכרטיס מסך geforce 8800gts 640MB?

• 1 תגובה
    • 491 צפיות
  17. Started by fish123,

1)אני משתמש בחיבור Composite אם אני אשתמש בחיבור S-VIDEO זה ייקח יותר MBS (יותר משקל)? 2)יש לי בעיה של Svideo שהוא תמיד משדר בשחור-לבן, וניסיתי למחוק ולהתקין מחדש עדכונים של דרייברים, אבל זה רק הרס עוד דברים...אי אפשר לתקן את זה? 3)אני חושב לקנות וידאו חדש ויש לי איזה בעיה.... יש לי וידאו ישן שכשאני רואה איתו סרטים במחשב זה עושה בעיות (איכות הקלטה נמוכה ופסי צבע) אם אני אקנה וידאו חדש איכותי, הוא יקליט לי באיכות גבוהה וישדר סרטים בדיוק כמו שרואים אותם בטלוויזיה? או שיכול להיות שזה קשור לקלטות?

• 0 תגובות
    • 491 צפיות
  18. Started by liav12,

שלום, אני רוצה לדעת איזה דרייברים הם הכי מומלצים לכרטיס מסך הנ"ל, אני כל הזמן רואה ויכוחים בנוגע לכך שדרייברים חדשים לא הכי טובים, ודרייברים ישנים לא תומכים בהכל. אז אני רוצה דעת במה הכי טוב להשתמש בכרטיס מסך שכזה... (אגב אני משתמש ב 158.19) תודה!

• 0 תגובות
    • 491 צפיות
  19. Started by xXaXdXaXrXx,

לרדאון x1950xt או לps2 ??

• 1 תגובה
    • 491 צפיות
  20. כמו קודם אני מדבר על החזק בינהם לא המישתלהם תודה!!

21. [move]אני מחליף את הנוכחי ב 640[/move] אני רוצה לבחור את כרטיס ה NVIDIA 8800 GTS 640 MB הטוב ביותר שאני יכול למצוא (שלא עוברים את ה 2500 ש"ח) כעקרון הכרטיס המוצג בכותרת הוא הברירה הטבעית של ההחלפה מהחנות שקניתי אותו אבל אני לא רוצה להיות נעול עליו. והבנתי שספארקל הוא אופציה טובה מבחינה כדאיות אבל אני רוצה שאם כבר אני משקיע לקבל את הכרטיס הטוב ביותר בתקציב שצויין למעלה. אשמח לשמוע מה אתם חושבים ואשמח ללינקים תודה

• 3 תגובות
    • 491 צפיות
  22. יש לי מחשב מוכן כבר רק צריך לחבר אותו לטלוויזיה כרטיס מסך 8500GT וPVR150 השאלה שלי איפה אני תוקע את הכבל בממיר ובכללי איך אני עושה את כל הדברים שבסוף אני יוכל לראות טלוויזיה במחשב הכל אמור להתחבר לטלוויזיה בסלון

• 2 תגובות
    • 491 צפיות
  23. אני רוצה לקנות מחר או מחרתיים אני צריך כרטיס מסך טוב וחזק כמו FAR CRY אתם יודעים אני רוצה לשחק עם משחקים חזקים עם רזלוציה 1280 על 1024 שירוץ חלק תודה

• 1 תגובה
    • 491 צפיות
  24. מה אתם אומרים עליהם כי לא יודע הם זולים ולא יודע אים כדאי ליקנות אותם פשוט אני רגיל ל ASUS ו GIGABYTE וכל השאר אני לא יודע.

• 1 תגובה
    • 491 צפיות
  25. Started by d-undertaker,

שלום אני מחפש כרטיס מסך בתקציב של 350 שקל בערך. שיהיה AGP. תודה רבה מראש!

• 1 תגובה
    • 491 צפיות

דיונים חדשים בפורומים