כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,981 דיונים בפורום זה
-
-
אני קונה מחשב למשחקים בשווי 4000 ש"ח לאחר התלבטויות החלטתי ללכת על הכרטיס מסך X1950PRO שאינו תומך DX10 הבנתי שיש בכרטיסי מסך משהו שנקרא SMARTSHADER(תקנו אותי אם אני טועה..) שזה בעצם ההתישנות של הכרטיס...האם זה רלוונטי לסוג כרטיס הזה והאם זה אמור להוות שיקול...??
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
היה לי כרטיס 9600 פרו שעשה בעיות מסוימות. ניסיתי את הכרטיס אצל חבר והבעיות לא הופיעו. הסקתי מכך שיש איזה חוסר התאמה בין הכרטיס למחשב שלי, אבל ברור שלא ידעתי מה בדיוק(את הכרטיס מכרתי ואני כרגע עם GF4MX). בזיגזג אמר לי(במקרה זה עלה) טכנאי באופן חד משמעי שיש בעיה בין הכרטיסים של ATI לבין זכרונות RDRAM. הוא אמר לי לא לקנות 9800 כי יש מצב שזה אפילו לא יעבוד. מישהו כאן שמע או נתקל בבעיות כאלה? יימח שמם של הRDRAM האלה
-
- 4 תגובות
- 553 צפיות
-
-
תקשיבו שמעתי שיש לי 8 צינורות עיבוד וארבע מתוכם רדומים ושמעתי שצריך לעשות OC כדי להפעיל את ארבע הרדומים אך אני עושה את זה בבקשה עזרו לי.!????
-
- 2 תגובות
- 553 צפיות
-
-
יש לי nvidia 5200fx amd 2.8 2.2 Ghz asus a7n8x delux 512mb ram יש לי בעיה גדולה מעוד עם FPS בCSS אני משחק על 640 480 והכול על LOW אבל עדיין יש לי FPS חרא בערך 30 חשבתי לקנות כרטיס מסך AGP איזה כרטיס מסך עד 600 יתאים? ושיחזיק מעמד לפחות כמה שנים? תודה רבה לכולם
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
אני רוצה קנות מסך חדש.... מחפש מסך טוב (אמין) בבערך 700 ש"ח 17'' שטוח לא LCD. למישהו יש הצעות ?? תודה מראש tryf
-
- 2 תגובות
- 553 צפיות
-
-
מה המתחרה העיקרי לביצועים של ה6800GS לAGP? יודעים מה גם לPCI אבל תענו בנפרד בבקשה... תודה. 2) אם אני אקנה אותו יהיה לי צוואר בקבוק? יש לי מעבד נורת'ווד 2.60 P4 C תודה.
-
- 2 תגובות
- 553 צפיות
-
-
האם הכרטיס שלי (ראה מפרט..) יכול לשלוח סינגל של 1080P? או רק 1080I והאם זה מוגבל לחיבור מסוים(כלומר שבקומפוננט זה רק 1080I ובHDMI או DVI זה גם מגיע ל1080P)? תודה
-
- 2 תגובות
- 553 צפיות
-
-
זמנים טובים באים ולי אין איך לשחק במה שיצא... אז במקום לקנות מחשב חדש חשבתי אולי לקנות x1950pro/xt שיחזיק בינתיים עד שכבר ימאס השאלה היא האם המחשב שלי מספיק חק וינצל תכרטיס, המפרט שלי amd 3200 gigabye k8n ulta 1 gb hec 400w האם יחזיק? 6200le tc שזה הכרטיס שנאלתי להישאר איתו לאחר שהקודם נשרף תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
היי, יש לי 9600xt.. הורדתי עכשיו את ה-4.9 כי אומרים שהוא מאוד משפר ביצועים בדום 3 אבל משום מה נעלמה לי אפשרות ה-overdrive שהייתה קיימת אצלי תמיד.. יש למישהו מושג למה ואיך אפשר להחזיר את ה-Overdrive? תודה
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
שלום לכולם, אל תשאלו איך זה קרה, אבל כמה כנפיים מהמאוורר נשברו. שאלה היא האם ניתן להשיג מאוורר המתאים לכרטיס מסך שלי, אבל רק את המאוורר ולא גוף קירור שלם, כי לקנות גוף קירור שעולה 300 שקל על כ. מסך שעולה 700 זה לא שווה בכלל.
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
-
היי אני סטודנט שמחפש כרטיס מסך רק לעבודה גרפיתב תוכנות פוטושופ, flash, illustrator, preimere aftereffects (שיהיה אפשר לעבוד איתו גם במאיה בעתיד). בלי משחקים. שמעתי על ה QUADERO (בטח אייתתי את זה לא נכון) ורציתי לדעת : 1. אם יש עוד כרטיסים ייעודים אחרים? 2. האם שווה לקנות אותם כי נאמר לי שהם מיושנים מעט וכריטיסים מהדור האחרון זולים יותר וטובים יותר נ.ב. הייתי מוכן להוציא עד 1000 ש"ח (רק אם נחוץ). תודה באמת אחלה פורום
-
- 5 תגובות
- 553 צפיות
-
-
1. האם כרטיס המסך הזה מותאם לדיירקט-אקס10? 2. אם הכרטיס לא מותאם, ובעתיד יצאו משחקים שידרשו דרייקט-אקס 10, האם לא יתפאשר לי להפעיל אותם בגלל שכרטיס המסך שלי לא תומך בכך? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
Radeon X800 GTO 256MB DDR II http://www.gigabyte.com.tw/VGA/Products/Products_GV-RX80256DE.htm האם מדובר בכ.מסך חזק שמסוגל להחזיק מעמד משחקים כבדים? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 553 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך 9800 pro ואני רוצה לראות סרטים דרכו בטלויזיה. חיברתי את הכבל, נכנס לאפשרויות של הכרטיס מסך, והאפשרות של הטלויזיה כבויה. והכבל מחובר : [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 3 תגובות
- 553 צפיות
-
-
יש לי אוסף קלטות חשוב מאוד ואני חייב להעתיק אותם לCD או DVD כמה שיותר מהר, ??? אני חייב שההקלטה תהיה באייכות הטובה ביותר וכמובן כנ"ל לגבי האייכות SOUND, בידוע לי שמן הסתם מדובר ברכישות שנעות מתחום ה- 400ש"ח ומעלה... אודה על כל עזרה והמלצה. בתודה רבה 123HAIM10
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
המאוורר שעל כרטיס המסך עובד בצורה לא תקינה . כלומר לא מסתובב זה אומר להחליף כרטיס? ועוד שאלה האם צריך להתאים כרטיס מסך למחשב או שזה לא משנה תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
מתוך סקרנות, איזה מ-2 כרטיסי המסך באים יותר טוב: GeForce 6800GS או GeForce 7600GT תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 553 צפיות
-
-
יש לי את המפרט שכתוב אצלי בפרופיל ויש לי תקיעות קטנות כל כמה זמן באמצע משחק.. האם זוהי שוב בעיה של מעבד כפול הליבה של אינטל או שמה זו בעיה אחרת? האם למישהו יש את אותה הבעיה עם מעבד כפול ליבה של אינטל?
-
- 2 תגובות
- 553 צפיות
-
-
אממ אז לבסוף החלפתי לספק חדש ENERMAX LIBERTY 400W והכל עובד בסדר - השאלה שלי בתוכנה COOLBITS זה מראה במהירות שעון זיכרון 660 זה לא אמור להיות על 1000 ? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 553 צפיות
-
-
רציתי לדעת מה המחיר של המעבד INTEL E8400? התבלבלתי תעבירו את זה למקום המתאים טעות שלי.
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
האם הכרטיס הזה טוב??? Leadtek WinFast PX7300 GT 256MB ומה בערך מחירו?
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
שלום...היום בבוקר הרצתי את התוכנה 3D mark 2005 וקיבלתי ציון של 2626. כרטיס המסך שלי כתוב במפרט, האם זה נורמלי? חלש ? חלש מאוד ? סביר ? טוב מאוד ? ומה אפשר לעשות כדי לשפר אם זה חלש..
-
- 3 תגובות
- 553 צפיות
-
-
DX11 האם יצא בדור הבא של ATI 40 NM רבעון 2
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-