כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,985 דיונים בפורום זה
-
-
שלום, אשמח לקבל עזרה בבעיה הבאה: פרטים: כ.מסך ATI RADEON X550 256MB תכנת הפעלה: VISTA 32BIT HOME PREMIUM דרייבר האחרון שהותקן מאתר חברת כרטיס המסך 7-2_vista32_dd_ccc_42861-210207 - כשאני מחבר את יציאת ה-TV מכרטיס המסך לטלוויזיה ומבצע הגדרת מסך כפול בתכנת Catalyst control center בטלוויזיה אני רואה בשחור לבן!! כבר ניסיתי לשנות צורת שידור b-pal g-pal ועוד... לא עזר חשוב לציין שבטלוויזיה הזאת רק עם מחשב אחר (ישן) כבר ראיתי את המחשב בצבע וגם עם אותו כבל _RCA עם מתאם לכרטיס מסך). איך אני פותר הבעיה?? אנא עיזרו לי.
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
משהו יודע כמה דציבל הוא יוצר כאשר נמצא על מהירות 40% ? באיזה אתר ראיתי שבמנוחה (שאני לא יודע כמה זה יוצא באחוזים ) עושה משהו כמו 45DBA ובטעינה קצת יותר, שזה יוצר 2 דברם לא הגיונים: 1. אצלי ב 40% הרעש שלו לא עולה על רעש המעבד (יש לי 5 מאווררי 120 כל אחד 21DBA. ד"א רעש של כמה מאווררים מצתבר ליותר רעש ?) 2. גם אם זה נכון, לא יכול להיות שבטעינה זה גודל כולה בכמה דציבלים, כי כשאני סם אותו על 80-100% ממש שומעים אותו (כמו מכונה). חוץ מזה במצב בקרה אוטו' המהירות שלו לא משתנת ? זאת בעיה בכל ה 8800GTS ?
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש כרטיס PCIe למחשב לא חדש עם לוח MSI NEO9 . רצוי כמה שיותר זול.המשחק הכי כבד שירוץ עליו פרו אבולושן. תודה לעונים. מעבד amd athlon 64 am2 זיכרון-2 ג'יגה ספק-ג'נרי פשוט מסך-crt-17 שימושים-משחקים לא הכי כבדים
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
אם יש לי כרטיס מסך שיש לו 512MB והלוח- MSI 865PE S(תומך עד 256MBלכרטיס מסך) http://www.msicomputer.com/product/p_spec.asp?model=865PE_Neo2-S&class=mb תהיה איזה התנגשות או שהכרטיס יעבוד פשוט על 256MB..? תודה.
-
- 4 תגובות
- 565 צפיות
-
-
1-רציתי לדעת מי הוא המתחרה הישיר של ה-Geforce 7950GX2, מבית ATI. (האם זה ה-REDAONX1900XTX?). 2-(אני רוצה לבדוק האם הבנתי את הנשוא הזה בצורה נכונה). האם ההבדל בין אפיק PCI-E עם 16X יותר טוב מ-PCI-E עם 8X, הוא שה-16X מעביר 16 ביטים לשניה, והשני מעביר רק 8 ביטים לשניה. (דרך אגב בהנחה שזה נכון, לאן הוא מעביר אותם למסך?) תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
היי אנשים! אני צריך עזרה בחיבור המחשב לטלויזיה לצורכי צפייה בסרטים על גבי המסך של הTV יש לי בטלויזיה יציאת RCA ומהכרטיס מסך קיבלתי בבאנדל S-VIDEO לRGB....מישהו יודע מה אני אמור לעשות? תודה מראש...
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
-
חיפשתי כרטיס טלוויזיה כדי שאני יוכל להקליט תוכניות טלוויזיה למחשב, ואולי לעיתים רחוקות לראות טלוויזיה למחשב. חיפשתי כרטיס פשוט ובסוף בחרתי את LEADTEK WinFast TV2000XP Global הכרטיס הזה טוב? הוא שווה משהוא? כמה מקום תופס תוכנית שמקליטים?
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
הי המפרט של המחשב שלי : מעבד Intel Core 2 Dou E8400 3.0Ghz זכרון 4GB כרטיס מסך Ati Radeon 4850 512MB לוח אם ASUS P5Q P45 cheipset ספק 1100W מקווה שלא שכחתי דברים חשובים.... בכל מקרה GTA4 לא עובד לי כמו שאני רוצה...(מקסימום גרפיקה ללא קפיצות....) אני מעוניין להחליף את כרטיס המסך למשהו אחר ואני מתלבט בין האפשרויות השונות... אני מתלבט בין : א. 4850CF ב. 4870 1GB ג. אחר (אפילו חשבתי על 4870X2 זה פשוט נורא יקר...אני כמובן מעוניין לדעת אם יש כרטיסים שיכולים להחזיק את המשחק והם לא עולים 3000 ש"ח) אשמח להמלצותיכם בנושא...
-
- 5 תגובות
- 565 צפיות
-
-
קניתי כ.מסך של xfx geforce 7300gs חיברתי אותו כמו שצריך והכל אבל אני לא מצליח לשנות את ההגדרות של התצוגה ל dual view או CLONE יש לי אפשרות רק של single view.... תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
חיברתי את הכרטיס אבל משום מה המסך לא נדלק המחשב לא עולה בכלל והמאורר עובד על 100 אחוז ויש נורה אדומה שכל הזמן דלוקה עליו(על הכרטיס) הרכבתי את הכרטיס בשני מחשבים ובשני המקרים זה היה אותו דבר, למשהו יש מושג?
-
- 6 תגובות
- 565 צפיות
-
-
ברשותי כרטיס מדגם ATI 9550 והיום עידכנתי את הכרטיס מסך לגירסה 7.10 בעבר המהירות שעון הייתה 250 מהירות זכרון 200 וכעת אחרי העדכון רשום לי מהירות שעון 304 ומהירות זכרון 297 מה בדיוק הולך פה ??
-
- 4 תגובות
- 565 צפיות
-
-
רציתי להזמין את הכרטיס הזה בKSP ואין להם במלאי (agp ) אז באיזה חנות אחרת אני יכול לקנות אותו?ואיזה יצרן הכי עדיף ומשתלם....
-
- 4 תגובות
- 565 צפיות
-
-
-
שלום, הייתי מעוניין לדעת האם יש טעם להשקיע בכרטיסי HD2400/HD2600 למען צפייה בסרטי HD. אין לי צורך ביציאת HDMI, השאלה שלי האם עם מעבד חזק (כמו E6750) יש צורך בכרטיס HD שהעבודה רובה תהיה על הכרטיס. לא עדיף שתתבצע על המעבד ולהשקיע בכרטיס זול יותר (בלי צורך למשחקים). אם באמת אין צורך על איזה כרטיס אתם ממליצים? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 565 צפיות
-
-
שאלה: ה6800GT בגירסאת AGP קיים בגירסאות של DDR3 או רק ב DDR1 ? אותה שאלה לגבי ה NU
-
- 2 תגובות
- 565 צפיות
-
-
היי הרבה מדברים פה על כרטיסי מסך מבחינת הצ'יפים, תדירויות וכו' אך יש לי שאלה: האם יש הבדל בין החברות הרבות שיש כאשר הנתונים הטכניים אותו הדבר?
-
- 2 תגובות
- 565 צפיות
-
-
כרגע המפרט שלי הוא כזה: (P4 3.2ghz (s478 2x512mb ddr ram Radeon 9600XT AGPx8 המחשב מאד ישן, אבל כרגע אין תוכניות להחליף אותו בקרוב. לפני הרדאון היה לי 6800GT שנתן ביצועים מעולים, אבל הוא נשרף והייתי צריך להחליף אותו ב-9600 הישן יותר, מה שיצר צוואר בקבוק מאד רציני במערכת. כרגע לקנות מחשב חדש זאת לא אופציה, מה שמגביל אותי לשדרוג כרטיס המסך לכרטיס AGP8 אחר - השאלה היא אילו כרטיסים קיימים שיהיו שדרוג עבורי. אני לא מחפש להריץ את קרייסיס על ההגדרות הכי גבוהות. אני בסך הכל רוצה לשחק באטלפילד 2 על הגדרות גבוהות ושזה ירוץ חלק כמו שזה עבד עם ה-6800GT. ראיתי שהרבה ממליצים על ה-GeForce7300, אבל ממה שקראתי ברשת הוא דווקא פחות טוב בהשוואה ל-6800. בכל מקרה, תודה על העזרה.
-
- 2 תגובות
- 565 צפיות
-
-
חשבתי על המסך של LG L1719 מה דעתכם?עולה 1050 שקל ככה. כדאי לי לקחת מסך עם חיבור DVI יש לכרטיס מסך שלי חיבור. מה החיבור DVI עושה בדיוק?יותר חדות? אמרו לי שמסך דק לא טוב למשחקים זה נכון? מה דעתכם על 7600GT 256MB הוא טוב?יספיק לי לשנה ככה להגדרות הכי גבוהות? האם כדאי כבר כרטיס מסך של 512MB?יש שוני כזה גדול? תודה ותענו לי על הכל בבקשה.
-
- 3 תגובות
- 565 צפיות
-
-
קודם כל, אני רוצה להגיד תודה לכמה אנשים מדהימים פה שעזרו לי עם הקניה שלי לפני כשבועיים, קיבלתי המלצה על כ.מסך וקיבלתי עזרה מהר מאוד... קניתי בסוף SAPPHIRE HD4850 1GB אצל טכנאי חבר ילדות של אבא שלי, המחיר הוא 900 שקל קבלו אותה בתודה http://i36.tinypic.com/r26a1d.jpg הכרטיס מסך הורכב במחשב שהוכן בפורום הזה (לא ביקשתי מפרט, פשוט עיינתי במפרטים שבדרך כלל מביאים כאן ובחרתי אחד) חייב להגיד שאני פשוט נהנה מכל רגע ! איזה איכות !! ועכשיו לנושא, השארתי אצלי את המחשב הישן יותר E6300 1.8MHZ 1GB 667MHZ ספק כוח ג'נרי 500W קיבלתי מחבר כרטיס מסך (ללא תשלום כמובן) מסוג X1900GT, שהיה אצלו שנה וחצי אבל בקושי שיחק במשחקים, רציתי לשים אותו במקום הGF7600 GS שנמצא במחשב הישן, …
-
- 4 תגובות
- 565 צפיות
-
-
או radeon 9600 xt או 7300 gs geforce
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
אני זקוק לכרטיס מסך בחריץ AGP בעל שני חיבורי DVI, לא חובה שיהיו Dual Link. כמובן שיהיה כמה שיותר זול(לא מחפש ביצועים) ובמידה ואפשר בחנות בעלת מלאי. תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 565 צפיות
-
-
שלום, ברצוני להרכיב מפרט לעריכת וידאו הכולל לכידת שידורי טלויזיה. 3 שאלות לי: 1. האם אפשר לכלול את שתי האפשרויות בכרטיס אחד? 2. איזה כרטיס מומלץ לצורך יישום שכזה (תקציב: 500-700 ש"ח). 3. אם אי אפשר - יש ברשותי כרטיס טלויזיה ישן של Avermedia - איזה כרטיס מסך מומלץ לקנות אם אעשה שימוש בשניהם? המחשב החדש יהיה מבוסס אינטל בעל ליבה-כפולה (E6300). תודה,
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
שלום, לחבר שלי יש את הכרטיס מסך הזה (radeon 9250) והוא רוצה לחבר את המחשב לטלויזיה דרך הכרטיס מסך שלו. לפני כמה חודשים חיברתי לאח שלי את המחשב לטלויזיה ללא בעיה מכיוון שהחיבור בכרטיס מסך היה מין בננה כזה רגיל כמו של טלויזיה אך בכרטיס של החבר שלי זה כמו חיבור של מקלדת כזה (משהו דומה ) אני מקווה שמישהו מבין על מה אני מדבר. איך אני מחבר את המחשב לטלויזיה בעזרת החיבור הזה? תודה רבה רבה רבה מראש ! עריכה: הבנתי שקוראים לחיבור SVideo ואני צריך מתאם. כמה עולה מתאם כזה? תודה
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-