כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,949 דיונים בפורום זה
-
הכרטיס מסך הזה... ASUS X1650XT והאים ההבדל בינו לבין ה- ATI ?X1950 Pro גדול. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 471 צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לקנות מחשב חדש בעוד שבועים. אבקש עזרה בקניית כרטיס טלוויזיה, השימוש בכרטיס הוא די קטן יחסית,ויעשה בו שימוש רק להעביר וידאו למחשב ולא יותר מזה!!!! איזה כרטיס לקנות? והאם יש סוג כרטיס משולב של כרטיס מסך וטלוויזיה ביחד לצורך שאני מבקש.? תודה
-
- 0 תגובות
- 471 צפיות
-
-
מחפש כרטיס מסך עד 1500 בלי עדיפות מסויימת ל ATI או NVIDIA העיקר שיהיה חזק יתמוך ב DX10 ובחיבור של PCIE2
-
- 2 תגובות
- 471 צפיות
-
-
-
שלום. רציתי לדעת אם ניתן לשים את הכרטיס הזה על מעבד AMD ATHLON64 3800 MHZ?, ואם אני צריך לקנות לו ספק חדש. כרגי יש לי ספר גנרי שבא עם המחשב. ועוד שאלה אחרונה: הכרטיס הזה מסוגל להריץ משחקים חדשים וכבדים עם הגדרות גבוהות/גבוהות מאד ברזולוציות גדולות?
-
- 5 תגובות
- 471 צפיות
-
-
רציתי לשאול אם נגיד היום אני קונה מחשב ובעוד שנה או שנתיים אני ארצה להפעיל משחק כמו COD4 האם אני אצליח להפעיל אותו על אותן הגדרות כמו שאני מפעיל היום או שההגדרות אף פעם לא משתנות?ומשחקים שיצאו מתי שה9 יתחילו לפירוח אם יש לי 8800GT אני אצליח להריץ איתו משחקים של 9? מדובר על בעוד מספר שנים כי אני לא רוצה לקנות 9 בגלל המחירים הנורא גבוהים שלהם ו9600 הבנתי שהוא פחות טוב מ8800 אז אין לי מה לקנות אותו תודה
-
- 3 תגובות
- 471 צפיות
-
-
אוקיי אז נמשיך אז ה8800GT GTB 512 מגה כדאי לקנות בשביל משחקים כבדים? ואני אשאל את השאלה:האם ה8800GT יצליח להריץ משחקים עם דרישות שיהיו ל9 על הגדרות לא VERY HIGH אבל HIGH לפחות? תודה אה ועוד משהו ל8800GT GTB512 מגה יש OC?
-
- 1 תגובה
- 471 צפיות
-
-
האם הוא אמור לעבוד טוב עם ה-3ds max? באתר של אוטודסק הוא עבר את הבחינה. שנית, האם הוא טוב יותר מ- leadtec Quadro FX560?
-
- 0 תגובות
- 471 צפיות
-
-
התקנתי HL2 על המערכת שלי(מפרט בצד) ויש בהגדרות גראפיקה המתקדמות אנטי אנלייסינג,אבל יש שם X6 וממה שהבנתי כרטיס מסך אחד יכול רק עד X4 וגם מזה MSAA? רשום שם X6MSAA עוד משהו אחד:יש שם בהגדרות Color Correction או משהו בסגנון-אפשר לבחור Enabled או Disabled ..נראה לי שיותר טוב אינאייבלד..מישהו יודע מזה?
-
- 0 תגובות
- 471 צפיות
-
-
-------------------------------------------------------------------------------- שלום לכולם, אחרי עזרה רבה מכולם קנייתי בסוף את ה ATI1950PRO אבל הוא רושם לי הודעת שגיאה. "CLI APPLICATION COMMAND LINE INTERFACE נתקל בבעיה ועליו להיסגר ץ אנו מתנצלים על אי הנוחות." איפה שקניתי שם התקינו לי את הדרברים וניסית להתקין את הדרברים שוב אבל זה לא עזר. הודה לכם אם תוכלו לעזר לי
-
- 0 תגובות
- 471 צפיות
-
-
שלום לכולם! מה אני יכול לעשות במסך הזה כדי להוציא מהכרטיס מסך שלי את המקסימום . תודה עריכה: אני עובד בעיקר בעבודות גרפיקה כבדות..... בבקשה עזרה [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 0 תגובות
- 471 צפיות
-
-
כמו שאמרתי יש לי מסך lcd 19 LG לאין כדי לחבר אותו יש לו חיבור גם לה dvi משהו וחיבור רגיל של מסכים ריגילים למה עדיף לחבר ולמה ? תודה ... על ההסבר ניסיתי לחבר להdvi הצליח ואז הופיע אפשרות של מטול משהו ... לא יודע מה עדיף
-
- 3 תגובות
- 471 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך radeon 9600 pro mobility והחיבור שלי מהמחשב לטלוויזיה הוא vhs(שאני לא בטוח אבל אני חושב שהכוונה לs-video).המחשב שלי כבר מחובר לטלוויזיה בכבל vhs לבננות.מישהו יכול לומר לי איך לחבר נכוןאת המחשב לטלוויזיה ואיך אני מפעיל את הכל?אשמח להסבר מפורט... ;D
-
- 2 תגובות
- 471 צפיות
-
-
http://www.topsi.co.il/product.asp?productid=25 http://www.terminal.co.il/asp/product.asp?recorprod=1&cat=129&ph=&keywords=&recor=1&SearchFor=&PT_ID=1&product=212&V_ID=512 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_662&products_id=2832&advertisor=zap לא משנה לי כל כך העניין של הכסף אני רוצה לדעת מי מבין אלה הכי טוב אני צריך אותו למשחקים (כבדים) וסרטים לא גרפיקה כל כך ודברים כאלה אז מי שמבין אני ישמח שיענה לי!!! תודה מראש ...
-
- 0 תגובות
- 471 צפיות
-
-
עדכנתי את הכרטיס מסך, ומאז המחשב לא נותן לי להעביר את הצג לטלוזיה הכרטיס מסך שלי זה nvidia geforce 8400 gs
-
- 0 תגובות
- 471 צפיות
-
-
שבוע טוב חברים, שתי שאלות: 1. האם 9800GX2 מבקש לוח התומך SLI או שהביצועים שלו טובים יותר על לוח התומך SLI? 2. איזה ביצועים הוא ייתן על לוח שתומך רק ב-PCI Express 1?
-
- 1 תגובה
- 471 צפיות
-
-
כמו כן רצוי גם שהכרטיס מסך יהיה טוב להרצת משחקים .... הבנתי שיש יציאת HDTV ו יש יציאת HDMI .. אני מחפש HDMI (היציאה הקטנה הזאת , ולא היציאה שמתפצלת ל RGB) תודה רבה לעוזרים ! ליאור.
-
- 3 תגובות
- 471 צפיות
-
-
אני מחפש פחות או יותר במחיר הזה, מודע לכוח של הכרטיסים במחירים האלה, השאלה פשוט מתוך מה שקיים כרגע מה כדאי? נניח Leadtek 8600GT 256MB PCI ב-400 ש"ח שווה?
-
- 0 תגובות
- 471 צפיות
-
-
האם תוכנה שדורשת כרטיס מסך nVidia GeForce 8800 תעבוד על מחשב עם כרטיס מסך intel® G41 Express Chipset?
-
- 3 תגובות
- 471 צפיות
-
-
תגידו החנות הזאת אמינה... http://www.pcnow.co.il/product.asp?productid=6772&CatCode=21 מישהו מכיר את החנות הזאת, קנה ממנה? ואם זה המחיר אז כדאי?
-
- 1 תגובה
- 471 צפיות
-
-
ראיתי באתר כאן כתבה על הכרטיס 7800GT של אסוס. האם הוא PCI-E? ואיזה כרטיס יותר טוב 7800GT של POV או של ASUS?
-
- 1 תגובה
- 471 צפיות
-
-
יש לכם מושג מאיפה אפשר לקנות מסך כזה או משהו בסגנון? הכוונה זה למסך של מחשב 16*9 אבל שיהיה בסביבות 5 - 9 אינץ'
-
- 1 תגובה
- 471 צפיות
-
-
במה שונה כרטיס מסך AGP מ PCIe??? מה יותר טוב מביניהם? אם יש כזה דבר....
-
- 2 תגובות
- 471 צפיות
-
-
> יש לי כרטיס מסך ati 9200 > בד"כ אני רואה סרטים ישירות לטלויזיה > ע"י החלפת תצוגות בכרטיס מסך.ליפני כחודש החלפתי מסך במחשב למסך > דק.ומאותו הרגע נעלם לי האייקון של החלפת תצוגות בהגדרות של הכרטיס מסך. > החזרתי את המסך הישן ועדיין האייקון איננו וכל ניסיונותיי עלו בתוהו. > אנא עיזרו לי לתקן בעיה זו > > בתודה עייש חיים.
-
- 0 תגובות
- 471 צפיות
-
-
שלום לכולם! אנא עזרו לי לבחור מסך LCD איכותי בתקציב של עד 2500 ש"ח(בשאיפה ל2000) אשמח לקבל את המלצתכם! תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 471 צפיות
-