כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,977 דיונים בפורום זה
-
עדכנתי את הדרייבר של הצי'פסט שלי ונדמה לי שעכשיו משחקים פועלים לאט יותר איך אפשר לבדוק בוודאות אם הagp מותקן כמו שצריך? אני לא רוצה להסתמך רק על מה שכתוב בdirectx כי גם כשעשיתי uninstall לדרייברים הישנים הagp accleration היה על enabled....
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
שלום. קודם כל התמונה: אז ככה, לפני כחצי שנה שידרגתי את הכרטיס מסך מ- 5200 ל- X1550 של ATI. באינוידיה היה לי את ה- OUT ועכשיו ב- ATI יש לי IN ונורא התבאסתי שמתי לב שזה יותר פינים עד שעכשיו באמצע וויכוח עם מישהו בדקתי וקלטתי את הקטע של האין והאאוט. השאלה אם אפשר להפוך את האין לאווט או אם פשוט מחברים וזה עובד למרות שחסרים 2 פינים. אני כרגע לא בבית עד שבוע הבא ולכן אני לא יכול לנסות אז אני שואל. תודה מראש. ואגב מי היבואן שם GECUBE בארץ ואיפה הוא יושב?
-
- 4 תגובות
- 540 צפיות
-
-
באתר של Leadtek יש דרייברים של הכרטיס מסך שלי Leadtek Geforce PX 8800 GTS TDH 640MB.. ושאלתי האם להוריד מהאתר של nVidia או להוריד מהאתר של Leadtek..? גם הדרייברים של nVidia רצים לי על המחשב, אבל אני רוצה שדרייברים יותאמו במיוחד לכרטיס מסך שלי.. האם ללכת על הדרייברים של Leadtek.. או על הדרייברים היותר מעודכנים של Nvdiai, אחרי הכול Geforce זה מהסדרה של nVidia..
-
- 2 תגובות
- 540 צפיות
-
-
עיקר העבודות יהיו ב3DMAX, עבודה מול שני מסכי 22 אינץ'. מעבד Q9550, 4 ג'יגה זיכרון 1066. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-
-
חיפשתי גם בדביק ולא מצאתי תודה!
-
- 4 תגובות
- 540 צפיות
-
-
יש לי שאלה על הכרטיס הזה תגידו לי איך הוא ואם יש משהו יותר טוב ובטוח יש את תמליצו לי על משהו טוב... Gecorce6600 pci express x16 256MB
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-
-
-
שלום. אני ממש חדש פה. בכול מקרה אני הולך לקנות את הכרטיס HD6850 ויש לי מעבד Q6600 ללא OC רציתי לדעת האם יהיה לי צוואר בקבוק משמעותי עם הכרטיס והמעבד. והאם מומלץ לי לקנות את הכרטיס הנ"ל . עם יהיה צוואר בקבוק כמה אחוזים בערך לא יבואו לידי ביטוי מהכרטיס?? בנוסף הייתי רוצה שאם לא מומלץ לי לקחת את הכרטיס מה אתם יכולים להמליץ לי לקחת במקומו באותה ברמה בערך? אני קונה מ KSP. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
ששלום... אני יכול להביא את המסך ב1200 שקל וראיתי שהוא עולה בערך 1500 שקל שווה קנייה או שכדאי לוותר ולקנות משהו אחר? הסכום דיי מוגבל עד 1400 ככה אני בעיקר משחק משחקים ורואה סרטים אז מה אתם אומרים?
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-
-
היי חבר'ה. אני מחפש כרטיס וידיאו מקצועי באיכות טובה מאוד להקלטה מהטלויזיה למחשב ועריכה בפורמט HDTV למי שמכיר את הפורמט הזה, דומה לסדרות של מכושפות וסומלוויל . תודה מראה Tvguide
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-
-
שלום שמעתי כול מיני שמועות, ושיקראו לו GT200 (לפחות בנתיים זה שם הקוד של הליבה שלו או משהו כזה), וגם שכנראה יתן כמה עשרות אחוזים יותר בביצועים, יהיה כרטיס חד ליבתי (בשונה מ9800GX2), ואם זאת מהיר ממנו. כמובן שהכול שמועות וכו'. מישהו יודע יותר ומוכן לשתף בבקשה ?
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
-
מה יותר עדיף למשחקים?! 9800GT או HD4830?! והמסך הוא 20 LCD. רזולוציה 1600X900 מעבד : Q9400 לוח אם : P43
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-
-
ברשותי מחשב פנטיום3 800 מגה הרץ זיכרון 256 sdrm נהרס לי הכרטיס מסך איזה כרטיס מסך ייתן לי מענה חיובי גם כדי להריץ משחקים חדשים והאם אין סיכוי שהכרטיס שתמליצו כמובן יריץ משחקים חדשים אשמח לגבי המלצה לכרטיס תואם
-
- 3 תגובות
- 540 צפיות
-
-
שלום לכם. הייתי רוצה לדעת מה זה בכלל sli משולב בלוח האם , מה זה בכלל, ומה זה עושה. ואם יש לכם מאמר על העניין הזה אני מאוד יודה לכם , (בעברית אם אפשר). בתודה מראש בר לוי!!!
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-
-
שלום חברים מה דעתכם על הכרטיס מסך הזה שמופיע בקישור? http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2007&CatCode=400
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-
-
האם הכרטיס מסך האם הוא הגרסא החדשה של ה- 55 NNM וה- 216 CORES או הגרסא הישנה של ה- 65 NNM. אני צריך לדעת כי זה לפני קניה. ממש תודה לעוזרים. http://www.asus.com/products.aspx?l1=2&l2=6&l3=720&l4=0&model=2435&modelmenu=1
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין בחוות דעתכם לגבי רכישה של כרטיס מסך. יש לי מחשב עם AGP*8 (את'לון 2800 עם 512 מ"ב זיכרון). אני מעוניין להשקיע בכרטיס משהו בסגנון 500-800 ש"ח. רוב הזמן אני משחק במשחקי אסטרטגיה (GENERALS, ACT OF WAR, EMPIRE אני צריך שהכרטיס יהיה יחסית טוב ומהיר (אני עובד עם מסך CRT של 19" ומעוניין להשתמש ברזולוציות יותר גבוהות, כיום יש לי 5200 GEFORCE) בנוסף אשמח אם תאירו את עיני לגבי ההבדל והכדאיות בין: ATI 9600XT ATI 9800 לא קשרו לפורום זה אך לגבי ספק כח - אשמח לשמוע את עצתכם למשהו שקט ואמין בטווח של עד 300 ש"ח. תודה רבה, גבריאל
-
- 4 תגובות
- 540 צפיות
-
-
בזמן האחרון כל סרט שאני מקרין משתנה לו הרזולוציה במסך TV , אני בטוח שזה מהגדרות של הכרטיס מסך אבל אני לא מוצא איפה אני יכול להגיד לו שישאיר את הסרט באותה רזולציה , יש למישהו מושג? תודה
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
מה עדיף? gtx 470 -1280mb x2 או redeon 6970 2gb ? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-
-
-
שלום אני מעוניין לחבר את המחשב לטלוויזית LCD ויש שתי אפשרויות DVI-DVI עולה כ50 שח DVI-HDMI עולה 150 שח אני יודע שהHDMI יותר טוב אבל האם הוא מצדיק את התוספת של כ100 שקל? תודה
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
BFG nVIDIA GeForce 8800GTS OC 512MB או Evga nVIDIA GeForce 8800GTS 512MB או XFX nVIDIA GeForce 8800GTS 512MB Alpha Dog זה חייב להיות אחד מהשלושה שכתבתי למעלה, רק אותם יש במלאי. תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-
-
אז ככה. יש לי מחשב (מפרט בצד) שמחובר למסך שרשום במפרט. עכשיו קניתי LCD דגם TOSHIBA 26WL66 אני רוצה לחבר את המחשב גם לLCD. בכרטיס מסך שלי יש DUAL DVI ועוד יציאת TVOUT הבנתי שכדי לראות פרקים בHDTV 720 אני אצטרך כרטיס מסך עם יציאת HDMI , זה נכון או שיספיק לי ממיר מDVI לHDMI שאני ייחבר למסך? אם צריך להחליף, אז איזה כרטיסים מומלצים? ויש 8800GTS 320MB עם HDMI? מקווה שהבנתם. ובכללי ייעזור לי אם מישהו יסדר לי קצת בראש איך זה בדיוק יילך למשל אני לא יודע אם למשל אני יוציא 2 חיבורי DVI מהמחשב אם אני יוכל לבחור למה לשדר למשל. ואני צריך לדעת גם מה לחבר למה.
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-
-
שלום. אבקש את עזרת הפורום לרכישת כרטיס מסך PCI-E בטווח מחירים 450-600 ש"ח עבור משחקים כגון CONDITION ZERO/ כרגע מתלבט בין 2 כרטיסים והם: Sapphire ATI RADEON X1650 512 mb DDR2 PCI-E Retail לבין Sapphire ATI RADEON HD 2400XT 256MB PCI-E נא עזרתכם
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-