עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אני רוכש מחשב עם לוח אם של asus M2A-VM HDMI יש עליו כרטיס מסך מובנה Radeon X1250 IGP ורציתי לדעת האם ניתן לחבר לו מסך רחב ולעבוד ברזולוציה של 1440X900 הבנתי שלא כל כרטיס מסך יכול

2. Started by motir,

שלום, יש לי את ה-Radeon 9550 (https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=2398) ולוח אם ASUS P4P800SE. הכרטיס והלוח תומכים ב-AGP X8 אבל אני רואה שהוא מחובר רק ב-AGP X4 (דרך התוכנה של Gigabyte). היכן ניתן לקנפג את ה-X8 ? תודה מוטי

3. Started by Satlan,

שלום יש לי כרטיס מסך gf 4 mx 420 ויש לי את הדריברים שקבלתי עם הקופסא והם פאנן וטובים עכשיו, לא מזמן, אני מקבל הודעה בכל פעם שאני מפעיל את המחשב ש- Problem blabla anvshell.exe faild to run זה קובץ הפעלה של כרטיס מסך... ואני לא יודע מה לעשות אני מקבל ERROR REPORT כאילו ההודעה הזאת ש-anvshell פשוט לא עולה, ובכל פעם שאני מנסה לעלות, אותה בעיה של הווינדוס. מה עושים ? איך עושים שהקובץ יעלה בלי בעיה ? בתודה מראש לעוזרים <3

• 4 תגובות
    • 547 צפיות
  4. Started by חן מ,

אוקיי אז נמשיך אז ה8800GT GTB 512 מגה כדאי לקנות בשביל משחקים כבדים? ואני אשאל את השאלה:האם ה8800GT יצליח להריץ משחקים עם דרישות שיהיו ל9 על הגדרות לא VERY HIGH אבל HIGH לפחות? תודה אה ועוד משהו ל8800GT GTB512 מגה יש OC?

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  5. Started by kobibo,

שלום לכולם אז זהו זה סוף סוף קבלתי את ה 9800PRO 128MB 256BIT של ספיר והתקנתי אותו במחשב עם הדרייברים החדשים של אומגה וכבר יש לי כמה שאלות ? א. בעזרת איזה תוכנה אני אוכל לראות שהכרטיס באמת 256bit יש לי את ה- sisoftware sandra החדשה אך אני לא מוצא שם דבר וחצי דבר על כמה ביט הכרטיס ( למרות שלפי כמה הסברים שנתנו בפורום כגון : צורת הזיכרונות וסידור שלהם על הכרטיס אז הכל נראה כשורה ) ? ב. לפי בדרייברים של אומגה הליבה עומדת על 378 והזיכרון על 337.5 באם זה תקין לסוג זה של כרטיס ואו האם כדאי להחליף את הדרייבר ? ג. כאשר ניסיתי להעלות משחק על-מנת להתרשם מהכרטיס חלק מהגרפיקה נראת בצורה מאוד זוהרת ( כגון : סלעים וקירות ) לא הצבע שצריך להיות האם יש צורך לשנות משהו בהגדרות הכרטיס ? ( אנ…

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  6. שלום לכל חברי הקהילה HWZONE, אני בעוד שבועיים עושה הזמנה גדולה (2 מחשבים + ציוד הקפי - בקיצור, הכל) ואני צריך מסך לא גדול ולא קטן. אמא שלי אומרת שהיא לא רוצה לקנות לא יותר גדול מ-19 אינץ' בשל גודל החדר שהוא די קטנטן... אז חשבתי לקנות מסך רחב. אז יש לי כמה שאלות לגבי המסך: איזה חברה הכי מומלצת? איזה מסך אני יכול לקנות עד 1200 ש"ח (למסך אחד)? היות ואני עד היום לא שחקתי במחשב ובסוני, חברי קנה גם מחשב חדש והראה לי את המשחקים החדשים, אני עכשיו מאוד מקנא בו ורוצה הפעם להשקיע בכרטיס מסך טוב (בסביבות ה-1000 ש"ח), אני רוצה שהוא יתמוך ב-DX10. מה אתם ממליצים לי? תודה לעונים ולשאר הקהילה, gbguy

• 3 תגובות
    • 547 צפיות
  7. Started by B@LENO,

שלום לכולם יש לי מחשב יחסית ישן המפרט שלו הוא:לוח אם של פי סי פרטנר אפולו פרו 133 מגה הרץ. מעבד פנטיום 3 733 מגה הרץ. 512 זיכרון SDRAM וחיבור של כרטיס מסך AGPX2 עד עכשיו היה לי כרטיס מסך GE-FORCE MX 440 64 DDR והחלטתי לשדרג אותו מכרתי את הכרטיס ב100 שקל. אז הזמנתי כרטיס מסך ATI RADEON 9550 256 MB 128BIT של חברת GIGABYTE והיום הוא הגיע אז הלכתי להתקין אותו והמתקין מנסה להתקין אבל החיבור בAGP לא מתאים בגלל שמהחשב שלי ישן. עכשיו הוא הביא לי בינתיים GEFORCE FX 5500 256MB 128 BIT והוא דווקא התחבר לי והוא עובד בסדר אבל אני עדיין לא מרוצה כל כך. המתקין אמר לי שיש לי לחשוב עד מחר אם לא אני יקבל את הכסף חזרה. אז מה אתם אומרים איזה כרטיס כדאי למחשב שלי? רציתי ללכת על חברת ספיר של A…

• 2 תגובות
    • 547 צפיות
  8. משהו יודע האם כרטיס HD2900XT מגיע עם HDMI 1.3 ? בבקשה אני מחפש כתבה /מאמר שכותב על היציאה הנ"ל ובאיזה תקן היא ?

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  9. מחפש כרטיס מסך עד 600 שקל שיתחבר לטלוויזיה (CRT) . שהצפייה תהיה כמה שיותר חלקה . מפרט: E6300 1.8 P5B Asus 2gb ram

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  10. נא לעיין במפרט המחשב שלי בחתימה. תודה רבה, אופיר

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  11. תודה רבה

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  12. Started by Gex,

שלום, יש לי לום אם של gigabyte שנקרא ga-8i865gme-775-rh ורציתי לדעת, האם הוא תומך בכל כרטיס מסך שיש?כי אני רוצה לשים בו אחד סוס תודה מראש..

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  13. Started by OOP?,

ראיתי בפרום שתמיד אומרים שהמסך הזה הכי טוב פעם אומרים שהמסך של LG הכי טוב ,פעם אומרים של MAG , פעם אומרים של view sonic , פעם של סמסונג. כול מיני דגמים של החברות האלו! בהתחלה רציתי לקנות viewsonic P70F/P75F , אמרו לי שאין להם את הדגם הזה :-\ ואז בדקתי עוד פעם בחנות על 757NF ואז עוד פעם הם אמרו שאין את המסך הזה! :'( ואז ראיתי כאן בפרום שאין את המסכים האלו בארץ אתם יודעם עם בקרוב המסכים האלו צריכים להיות בארץ? אז השאלה! איזה מסך 17 הכי טוב בטוח! 1200-1600 ש"ח שייש את המסך הזה בארץ! אני רוצה את המסך הכי טוב שיש בארץ! אחרי זה תגידו מה האבדל בין המסך הזה ל view sonic P75F PLUS CRT 17 1200-1600 שקל לא רוצה LG - ואני גם לא רוצה מסך 19 בבקשה תעזרו 8) ויש לי כצת שגיאת כתיב 8)

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  14. Started by Master Nir,

יש לי מחשב נייד ואני רוצה לראות דרכו סרטים בטלוויזיה, אני יודע שצריך כרטיס מסך עם יציאת TV out, מכיון שאני רוצה לחסוך ולא לקנות כרטיס מסך (כבר יש לי אחד-מובנה, כמובן) יש אפשרות "לדלג" על הכרטיס מסך או להשתמש בקיים ו"לדחוף" לתוכו את יציאת הTV out ??? תודה מראש!!

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  15. Started by IdoRosental,

אני מעוניין להוסיף עוד מסך ל-2 המסכים הקיימים שלי במטרה לקבל עוד שטח עבודה. המחשב שלי מכיל לוח אם מסוג ASUS P5B Deluxe וכרטיס מסך BLISS 7950GT PCX gainward במידה ואני יכול להשיג עוד כרטיס מסך זהה. זה אפשרי בכלל? איך מגדירים את שניהם לעבוד? תודה מראש לכל העוזרים אני חדש כאן ולא סגור לגמרי שזהו הפורום לפתוח ת'רד בנושא. במידה ולא קלעתי למקום הנכון אז אני מצטער.

16. Started by exercise,

מישהו ריכז איזה תוכנות / משחקים מקבלים מהיצרנים השונים ?

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  17. Started by midnight8,

אני מעדיף במחיר כמה שיותר נמוך 500 זה גם גבוהה לי אבל אפשר לעמוד בזה אני רוצה אותו למשחקים אני רוצה שהוא יעלה משחקים דיי חדשים בלי להתקע עכשיו יש לי 7600GT והוא נתקע לפעמים בNFS UC אני רוצה כרטיס שיראו בו טוב אבל שלא יעלה יקר ראיתי ב450 את ה4650 1G הוא שווה ?

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  18. Started by BoRiS.K,

יש לי XFX GEFORCE 6800GT 256 עכשיו הייתי משחק במשחקים וזה... ועכשיו פיתאום אני שם לב כשאני ניכנס ממשחק וניכנס לבדוק כמה מעלות הכרטיס מסך שלי אז הוא עומד על 75 למה זה (וזה עוד בחורף) ומה אני אמור לעשות כדי לתקן את זה תודה לעוזרים...

• 2 תגובות
    • 547 צפיות
  19. אילו הגדרות אני צריך לעשות כדי לחבר שני מסכים לכרטיס מסך, כי כרגע רואים רק בחיבור אחד של הכרטיס מסך והשני לא. תודה הסתדרתי, אפשר למחוק

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  20. אני רוצה לראות טלוויזיה במחשב,לחבר את הממיר של יס לכרטיס טלוויזיה. מה צריך לבדוק שקונים כרטיס טלוויזיה? איזה חברות מובילות בתחום הזה? ואפשר גם להמליץ ספציפית על כרטיסים. ושתהיה אפשרות גם להקליט... תקציב:350 שקל תודה מראש

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  21. Started by zik125,

שלום רב אני רוצה לקנות כרטיס טלוויזיה איכותי ומבקש המלצות (אין מגבלה למחיר) אשמח גם לקבל פירוט על יכולות של כרטיס מסוג זה ואם יש אי אילו מגבלות בעבודה עם חומרה אחרת תודה

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  22. Started by Do As Infinity,

יש לי לוח אם מבוסס צ'יפסט של ATI (אם זה משנה אז DFI RDX200 CF-DR) ואני רוצה להשתמש ב-Omega Drivers.. הבעיה היא שאני גם צריך גם את הדרייברים של הצ'יפסט שבדרך כלל כלולים עם הקטליסט הרגיל וב-Omega Drivers יש רק עידכון לכרטיס מסך. מישהו יכול לעזור לי פה? אני אודה לו מאוד. תודה מראש. עריכה: ערכתי את ההודעה, IGP לא קשור בכלל.. יש לי X1800XT. עריכה 2: אם אני מוריד רק את העידכון ל-Southbridge ואת הדרייבר של ה-GART מהאתר של ATI ולא מוריד את ה-Display Driver אז אני יכול להתקין Omega במקום זה?

23. לכל אלה שמכירים את המשחק simulator x ויכולים להגיד לי איזה ביצועים יפגין הכרטיס במשחק הזה בבקשה לעזור לי תודה.

• 4 תגובות
    • 547 צפיות
  24. איזה חברה יש לה את הקרור הכי טוב והיא הכי אמינה אני לא ממש מבין אלו החברות שאני מיתלבט 1 ALBATRON http://www.ajump.com/ajump/product.asp?dept%5Fid=9604&pf%5Fid=7840104&sku=99%2D99%2D99%2D99%2D99%2D7840104 2 MSI http://www.buyxtremegear.com/vc129120.html 3 Leadtek http://www.newegg.com/app/viewproductdesc.asp?DEPA=0&description=14-122-193&CMP=OTC-pr1c3watch&ATT=Video+Cards 4 GAINWARD http://www.buyxtremegear.com/vc129109.html ??? ??? ???

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  25. שלום, יש לי את הכרטיס R9700NP עכשיו לפני דיי הרבה זמן (אין משהו יותר ספציפי מי זה) בדקתי כמה מהדריברים החדים של ATI על הכרטיס מסך אם 3DMark עכשיו התוצאות הכי טובות היתקבלו אם ה3.7 ולאחר שעבר דיי הרבה זמן החלטתי להתעדכן ולהתקין את הדריבר 4.7, עכשיו הFPS ירד אבל לא משמעותית הבדל של 10-20 נגיד מ100 ירד לסביבות ה80, אבל הבעיה היותר גדולה היא שכל המחשב פועל באיטיות מאז שהתקנתי את הדריבר החדש. בקיצור אני לא מבין כל כך מה הבעיה בדריבר החדש הרי הוא רק אמור עלות ביצועים ולתקן כל מיני באגים שהדריבר הישן לא תיקן וההיתלבטות היא אם לחזור לדריבר הישן או להישאר אם החדש?, או אם אתם יודעים על איזה שהיא סיבה שיכולה להיות שהמחשב נעשה איטי יותר אם הדריבר החדש, תודה מראש על העזרה... :-\

• 2 תגובות
    • 547 צפיות

דיונים חדשים בפורומים