כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
יש לי מחשב יש שהכ.מסך הלך. המפרט הוא AMD ATHLON X2 3800+ לוח אם LIVESATA 2 GLAN 1GB RAM ספק 500W מסך LCD 17 גם בן שנתיים הכרטיס מיועד אינטרנט,אופיס ומשחקים קלים בינוניים. איך הHD5450 או HD4670? קונה KSP כי שם המחשב בתיקון, שם הוא נקנה.
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
איך אני מחבר את הכרטיס מסך לטלויזיה בעזרת הכבל הזה ? יש לו שלוש ראשים של RCA, ירוק (Y) אדום (Pr) וכחול (Pb). תודה רבה לעונים, ירון
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-
-
פירקתי ממחשב נייד ישן של טושיבה את המסך הזה ואני דיי צריך עזרה בלמצוא את המפרט של הפינים רשום מאחורי המסך vf0042p01 tlx-1641-g3b יש ג'וקים שרשום עליהם t7778a ו t7900 תודה מראש ???
-
- 0 תגובות
- 521 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם. אני מאמין שהשאלה נמצאת כבר כולה בכותרת ההודעה. אני מחפש לבנות מחשב ליישומי גרפיקה בעיקר (פוטושופ וכדומה) ראיתי מספר כרטיסי מסך ומספר נתונים כלליים: -כמות זכרון 256, 512 מ"ב -סוג זכרון GDDR2 או GDDR3 -כמות ביטים במעבד הכרטיס: 128 מול 256bit. אז מה חשוב יותר ליישומים שציינתי? מה השילוב הממולץ? (אני מתכוון גם לשחק פה ושם אבל לא באופן כבד) אשמח גם לקבל המלצות לכרטיסים, כי ראיתי הרבה והתבלבלתי יש 7600GT ויש GS, יש 7900GT ויש GS ויש עוד הרבה. מה ההבדל בין הGT לGS? מה מומלץ יותר? תודה רבה רבה.
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
שאני מחבר את הTV-OUT עם הכרטיס מסך שלי אז התמונה על הTV לא מפסיקה לקפוץ בגוונים של שחור\אפור (על המסך של הTV). ניסיתי לפרמט להחליף דריברים ולהחליף כבלים וקונקטורים לא הלך, היום הבאתי כרטיס מסך 9200 עם TV-OUT אבל אני לא יכול לחבר אותו כי אין לי חיבור של S-VIDEO בTV והקוטנקטור של ה9800 לא מתאים לו, אז החלטתי לחבר את הכרטיס בכל זאת, אחרי שחיברתי אני מדליק את המחשב נכנס לdevice manager ורואה בmonitors שיש רק plug and play ובקונטרול פאנל אין אפשרות להדליק את הTV שהכרטיס לא מחובר לTV (עם ה9200 כמו שהסברתי הכל מעולה כמו שצריך להיות), ושאני מחבר את ה9800 אז בmonitors יש שתי התקנים הנה תמונה ובקונטרול פאנל יש אפשרות להדליק את הTV שהיא בכלל לא מחוברת הנה תמונה . עכשיו כמו שאתם בטח …
-
- 0 תגובות
- 733 צפיות
-
-
ברשותי מחשב חדש שהורכב ממיטב הרכיבים, כאשר משחק או תוכנה מנסים להשתמש בDIRECT 3D או OPEN GL המחשב מפסיק לעבוד, הספק נופל וכדי להפעיל(להדליק) צריך להוציא כבל מתח ולהכניס מחדש. נשמע קליק מהספק כאשר אני עושה זאת. מפרט: Epox 8k3a+ Mother Board Last Via 4in1 Drivers Set and last Bios Flashed Athlon Xp 1700+ (1466Mhz 2- 7200 RPM Hard Disk's Ibm and Seagate Leadtek Winfast 170DDR Geforce4 MX 440 64 Mb Card Also last bios flashed and last drivers from NVIDIA CDROM DRIVES 2 1 modem PCI טמפ' המעבד תקינה, מותקן מאוורר TT VOL7 2 מאווררים 8 ס"מ במארז, ספק 300 וואט של TASK מתחים בBIOS נראים טוב לצורך פתרון ניסיתי DRIVERS של LEADTEK לא עזר , ניסיתי כרטיס מסך ישן של ATI 4MB ועו…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב.. אני מעוניין לקנות כרטיס מסך עם חיבור DVI (כרגע יש כרטיס מסך פנימי בלי חיבור זה) בעיקר למטרות צפייה חלקה ויפה בסרטים במחשב (לא לצורך משחקים..), אשמח לשמוע הצעות לכרטיס מסך מתאים וזול. יש לי מחשב Intel Dual-Core E5800 3.2Ghz, ולוח אם G41TM-P31 (בעל סלוט PCI-E ו-4 ג'יגה זכרון DDR2). תודה.
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
דבר ראשון אני משוטט באתר כבר הרבה זמן ומאוד מתרשם לטובה שאנשים שבאמת מבינים נותנים ביקורות שעוזרות יישר כוח ;D ולשאלתי--אני קונה בקרוב מחשב חדש ומאוד חשוב לי שהוא יהיה בעיקר לצורכי עריכת וידאו (וגם קצת משחקים אך הדגש הוא על ו י ד א ו ) לפי מערת הצעת מפרטי המחשב באתר הוצע בין היתר PCX - GeForce 7600GS leadtek/Gainward - passive cooling עכשיו אני מוכן להוציא עד 1500-1700 שח על כרטיס אם אכן בעוד שנה הוא עדיין יהיה רלוונטי ולא מיושן ,האם יש עוד כרטיסים שכדאי לבדוק עבורם? העיניין הוא שהמחש ישמש לעריכת וידאו עם תוכנות כמו SONY VEGAS ו"פריימיר".... אשמח לתשובה , ושוב אחלה אתר
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
אני מעוניין לחבר את YES למחשב ולהיות מסוגל: 1. להקליט תכניות על פי EPG ולא רק שעה/ערוץ 2. לבצע עצירה והמשך בתכנית שוטפת 3. לקלוט ולשדר בחזרה ל LCD שלי HD 1080 האם זה הכרטיס הנכון בשבילי? למישהו נסיון עמו? יש יותר טובים? תודה.
-
- 0 תגובות
- 810 צפיות
-
-
קיבלתי עם כרטיס 7800GS בעבר 5600-700 קרוב ל6000 נקודות ב05. עכשיו סתם בדקתי להנאתי.. ושמתי לב שקיבלתי 3805! עכשיו אני מבין למה אני מרגיש תקיעות וכו' בBF2142... המלצה? לפרמט? עריכה: איך זה יכול להיות!!!! מנהל תמחוק - מעביר את זה לדיון של 05\06
-
- 0 תגובות
- 516 צפיות
-
-
-
שלום כרטיס מסך שלי HD4830 עם מסך של DELL דגם 2209WA רזולוציה 1680-1050 עכשיו רוצה להתאים כמו שצריך את הכרטיס מסך עם המסך עצמו במחשב הזה משחקים משחקים וגם רואים סרטים HD לא אכפת לי לעשות לכרטיס OVER DRIVE אז איזה ערכים לתת לו? תודה לכולם
-
- 0 תגובות
- 864 צפיות
-
-
9400GT הוא DDR2 512MB 4550 הוא DDR3, אותו זכרון אבל אני מניח שאתם יודעים את הפרטים.... בעיקרון רכשתי לפני שבוע HD2600XT מKSP, אולם הוא תקול ואני חוזר לשם היום. יש עצות??
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
-
שלום, אשמח לקבל המלצה לכרטיס מסך שיפיק מקסימום תועלת במינימום מחיר - 1,000 ש"ח לכל היותר אבל עדיף בפחות, לעבודה עם: Lumion, Sketchup, V-ray, Revit, Photoshop הכרטיס יכנס למחשב חדש. המסך יהיה ברוזולוציה 1920X1080... תודה!
-
- 0 תגובות
- 876 צפיות
-
-
אהלן,קודם המפרט : אותו דבר כמו שמימין רק שבמקום ה 6800GT יש עכשיו 7800GS (גירסאת האקסטרים של XFX) ועכשיו לבעייה : כשאני מפעיל נגיד את 3DMark06 יש מספר צפצופים מהכרטיס בתחילת הטסט שמפסיקים אחריי כמה שניות,וחוזרים אח"כ מדיי פעם בצורה אקראית. לכרטיס מחובר כבל חשמל ישירות מהספק,אבל כשהסתכלתי בחוברת של הכרטיס ראיתי שצריך לחבר כוח דרך "Power Cable" שנכנסים אליו שני קונקטורים של הספק וממנו לכרטיס. יכול להיות שבגלל זה יש לי את הבעייה של הציפצופים? הוא פשוט לא מקבל מספיק כוח? אשמח אם תאירו לי את הדרך,אני עובד עצות =\\ קניתי את הכרטיס מיד שנייה ואין אחריות,ממש לא בא לי להתעסק עכשיו בציוד תקול.. תודה רבה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
מידע חדש ברשת מצביע על כך שנקבל שלושה דגמי גיימינג עדכניים בטווח הזמן המיידי, אולי בתוספת לדגמי ביניים משופרים שיושקו בשלב מאוחר יותר לכתבה
-
- 0 תגובות
- 855 צפיות
- 2 followers
-
-
יש לי 2 שאלות 1. אני יודע שהתכונה הזאת עושה הפרדה טובה יותר של הצבעים וככה מדגישה דברים מסויימים או משהו כזה אבל השאלה שלי אם זה כל כך חשוב שיהיה? 2. בכל טלויזיה רואים את הרשת של הקווים האופקיים והאנכיים רציתי לדעת אם אפשר להעלים את הקווים האלה באיזה דרך ולמה לא עושים את זה?
-
- 0 תגובות
- 938 צפיות
-
-
שמעתי על יציאה של כרטיסים חדשים שתשפיע על מחירי הכרטיסים המוכרים כרגע של ATI .. אז לחכות לחודש הבא ולקנות?
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
שלום הורדתי את התוכנה שמעדכנת את הביוס של הכרטיטס והמסך אבל אני לא יודע איזה גירסא של ביוס אני צריך להישתמש יש שם הרבה גירסאות ואני ראיתי ש rngkey הצליח לעדכן אז אם מישהו יודע איזה גירסא אני צריך להישתמש אז בבקשה שירשום לי איזה תודה! אני לא יודע מה קרה לאתר לא אמרו שמעבירים אותו לשרת יותר מהיר האתר בקושי עולה!
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי, יש לי מחשב ישן יחסית עם המפרט הבא: לוח אם Gigabyte GA-K8N Pro-SLI מעבד AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 3800+, 2010 MHz וספק כוח שאמור להיות הרבה יותר חזק ממה שהחומרה דורשת... אני מחפש דגמים של כרטיסי מסך פשוטים יחסית שיתאימו לחומרה הקיימת. הכרטיס הנוכחי שלי לא ממש מאפשר לצפות בסרטי HD וזאת המטרה בשידרוג. אין כוונה לשחק בכלל. תקציב כ 250 שח, עדיף כמה שפחות. תודה.
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
טכנולוגיית שיפור הביצועים במשחקים בהתבסס על בינה מלאכותית אומרת "שלום עולם" - ואחת הדוגמאות המרשימות הראשונות שאנחנו מקבלים ליכולותיה מגיעה דווקא בשימוש עם כרטיס מסך של חברה מתחרהלכתבה
-
- 0 תגובות
- 383 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי כרגע כרטיס מסך 7950 גרסת אוברלוק של ספייר אני חושב לאור המצב שיצאה הסדרה החדשה של נוידיה לשדרג לי לאיזה גיגהבייט או MSI ולקחת לי GTX970 מה אתם אומרים? כמובן שבדרך אני משדרג לוח אם ומעבד... שאר החלקים שלי הם: מארז ANTEC THREEHUNDRED TWO ספק SEASONIC 620WATT M זה הדברים החשובים חוץ מהלוח והמעבד וזה מספיק גם לכרטיסי הנ"ל עם אני אקנה אותו...
-
- 0 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
שלום רב, הכרטיס מסך הקודם שלי (GF6800GT) התקלקל בנסיבות מצערות. מאפייני המחשב: * חיבור מסוג AGP. * מעבד AMD 3500 השאלה: האם אפשר לחבר כרטיס מסוג Pci-e? אני יודע שהמעבד שלי תומך בזה, אבל האם אני יוכל לחבר? אם לא, איזה חלקים צריך להחליף כדי שהוא יתמוך. שאלה 2: אני צריך כרטיס מסך חדש, תקציב: בלי מוגבל. אני רוצה את הכרטיס הטוב ביותר שאפשר לקנות. תמליצו על כרטיסים. תודה
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
אני צריך המלצה למסך כמה שיותר טוב בתקציב של 1500+- (גג 1700) תודה מראש!!!
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-