עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by hazi_s,

שלום לכולן, האם ניתן ואיך להשתמש בגוסטיק של סוני פליסטיישן בחיבור usb של המחשב. תודה.

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  2. Started by alone66,

שלום למה כשאני צורב על דיסק של DVD בתוכנת הנרו אין לי את האפשרות האומטית של המרת סרט DVD ל s.video את האופציה יש רק על דיסק צריבה רגיל של 700MB שאני מעביר את האופציה לצריבת DVD אין את האופציה הזו איך אני עושה המרה אוטומטית תוך כדי צריבה לדיסק של DVD מפורמט divax 2. האם יש תוכנה לצרוב svideo על דיסק DVD כמו הnero על דיסק רגיל

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  3. אני מעונין להרכיב HTPC לסלון . אני רוצה להזרים וידאו ממחשב זה גם למסכים אחרים הפזורים בבית . מכיוון שאיני בקי בנושא אודה לכם אם תחוו דעתכם לגבי התצורה הבאה : מכיוון שזהו בית חדש דאגתי כי לכל חדר (טלוויזיה) יגיעו שני כבלים (האחד של הלווין והשני מיועד למטרה זו) . ה HTPC בסלון יהיה מחובר למסך הסלון בחיבור האידאלי הנתמך בכרטיס ובמסך הפלזמה . יציאה נוספת מכרטיס המסך תצא דרך החיווט הנוסף (כבל טלויזיה רגיל) לארון החשמל המרכזי . בארון כבר מותקן מפצל-מגבר של קו אחד לשמונה קווים המגיעים למסכים הנוספים בבית כחיבורי אנטנה פשוטים . (כאמור בכבל נפרד מהכבל של yes) א. איזה כרטיס מסך מתאים ? צריך להיות מסוגל להוציא שני output במקביל כאשר אחד מהם צריך לעבור בכבל טלויזה פשוט,אני כמו…

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  4. Started by fish123,

שלום אני רוצה לקנות כרטיס טלוויזיה ואני צריך המלצות. אני רוצה כרטיס טלוויזיה מאחת החברות הבאות: Hauppauge,Leadtek,Asus,LifeView,Viewcast כרטיס פנימי של PCI,שיש לו גם תוכנות עריכה ובמיוחד את WinDVR 3 במחיר של עד 500 שקל. אם כבר אני פה,מישהו יכול להסביר לי על חיבורים? וגם מה ההבדל בין כניסות ליציאות? הנה כניסות: (RCA/3.5mm) Audio XLR FireWire (IEEE 1394) והנה יציאות: (RCA/3.5mm) Audio VGA ומה זה טיונר TV פנימי ו"ממיר מחשב לטלוויזיה"?

• 0 תגובות
    • 526 צפיות
  5. בכל כרטיסי המסך החדשים יש שני יציאוות למסך זאת אומרת שני יכול להשתמש בשני מסכים ואפילו בארבע עם SLI אבל מה זה אומר אני מבין שלא כולם מראים אותה תמונה כי זה לא שימושי אז איך זה עובד בדיוק אני רואה את התמונה הרגילה על שני מסכים כאילו במקום שני מסכים אני מקבל מסך אחד עם פס באמצע? ואיך זה בדיוק עובד במשחקים אני יכול להגדיר שמסך אחד יהיה מפה עוד אחד יהיה הנשקים והמרכזי אני אשחק אני צריך הסבר כי זה נשמע לי הזוי

• 0 תגובות
    • 499 צפיות
  6. Started by Jules Winnfield,

אני צריך בבקשה מסך איכותי של 17" אינץ'.....כמה שיותר טוב למשחקים וסרטים תודה.

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  7. Started by roco,

שלום לכולם, אחרי עזרה רבה מכולם קנייתי בסוף את ה ATI1950PRO אבל הוא רושם לי הודעת שגיאה. "CLI APPLICATION COMMAND LINE INTERFACE נתקל בבעיה ועליו להיסגר ץ אנו מתנצלים על אי הנוחות." איפה שקניתי שם התקינו לי את הדרברים וניסית להתקין את הדרברים שוב אבל זה לא עזר. הודה לכם אם תוכלו לעזר לי

• 0 תגובות
    • 499 צפיות
  8. Started by tk4,

יש לי 9800 פרו... אני יודע שהוא לא תומך PS 3 ויצאו משחקים שדורשים את זה... רציתי לשאול אם יש תוכנה שעושה הדמיה ואז זה כאילו יש לי PS3 כי אני זוכר שיש איזה תוכנה שמאפשרת להעלות משחקים... הא ואם אני כבר מדבר על כרטיס מסך עוד שאלה: הכרטיס התחיל לעשות רעשים מעצבנים... יכול להיות איזה בורג השתחרר או משהו? כי הרעשים מאוד מעצבנים... הוצאתי אותו פעם אחת אבל לא הברגתי יותר ת'ברגים... יש מצב שזה יעזור או שלא כדאי לגעת? תודה

• 0 תגובות
    • 500 צפיות
  9. Started by roco,

-------------------------------------------------------------------------------- שלום לכולם, אחרי עזרה רבה מכולם קנייתי בסוף את ה ATI1950PRO אבל הוא רושם לי הודעת שגיאה. "CLI APPLICATION COMMAND LINE INTERFACE נתקל בבעיה ועליו להיסגר ץ אנו מתנצלים על אי הנוחות." איפה שקניתי שם התקינו לי את הדרברים וניסית להתקין את הדרברים שוב אבל זה לא עזר. הודה לכם אם תוכלו לעזר לי

• 0 תגובות
    • 501 צפיות
  10. Started by fish123,

שלום אני רוצה לקנות כרטיס טלוויזיה ואני צריך המלצות. אני רוצה כרטיס טלוויזיה מאחת החברות הבאות: Hauppauge,Leadtek,Asus,LifeView,Viewcast כרטיס פנימי של PCI,שיש לו גם תוכנות עריכה ובמיוחד את WinDVR 3 במחיר של עד 500 שקל. אם כבר אני פה,מישהו יכול להסביר לי על חיבורים? וגם מה ההבדל בין כניסות ליציאות? הנה כניסות: (RCA/3.5mm) Audio XLR FireWire (IEEE 1394) והנה יציאות: (RCA/3.5mm) Audio VGA ומה זה טיונר TV פנימי ו"ממיר מחשב לטלוויזיה"?

• 0 תגובות
    • 521 צפיות
  11. טעות שלי מצטער.

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  12. Started by liordavid,

רבותי מתי יוצא הכרטיס ? שמועות ???

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  13. Started by TNTx2,

שלום אני מעוניין שתגידו לי מה דעתכם על הטלויזיה.....איך היא בכללי והאם היא מספקת את הסחורה...

• 0 תגובות
    • 520 צפיות
  14. Started by Seaninho10,

המאוורר של הכרטיס הגרפי להלן שקט??.. ??? http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=698

• 0 תגובות
    • 506 צפיות
  15. שלום לכולם... קניתי לפטופ חדש (יחסית) של IBM ולחבר שלי יש לפטופ של HP.. אצלו בלחיצת כפתור אפשר לשנות את מצב ה BRT (כמה רמות) כדי לחסוך בסוללה איך אני עושה את זה אצלי ? תודה לכולם הסתדרתי....

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  16. Started by approx,

לא ידעתי איפה לשים את הנושא טוב אז אני רוצה לערוך וידאו (להתחיל ) לא משהו מסובך אלה סרטים ביתים כאלה מה אני צריך לעשות ובאיזה תוכנה להישתמש

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  17. שלום אנשים, אני יודע שזה לא פורום מפרטים אבל אולי תוכלו בכל זאת לעזור לי.. חבר שלי עובד כעורך סרטים. התוכנות שהוא עובד איתן הן After effects וEdius 4. הוא מתכנן לקנות מחשב עריכה חדש(כנראה Core2Duo 6600 אלא אם יש לכם הצעה אחרת..). והוא ימשיך כרגע לעבוד עם כרטיסה עריכה שיש לו עכשיו - DVSTORM-RT. הבעיה היא איזה כרטיס מסך לקנות? האם בשביל After effects יש טעם לקנות כרטיס מקצועי כמו Quadro או Fire GL? או האם כרטיס שמיועד למשחקים (כמו 8800GTS) יעשה את העבודה ? אני חיפשתי באינטרנט מידע על כרטיסי מסך שונים שיכולים להתאים אך בשום מקום שמצאתי אין השוואה בין כרטיסים שונים ביחס לAfter effects.. השאיפה שלי היא שזמן הרינדור בAfter effects יהיה נמוך ככל האפשר(וכמובן שלמחיר יש גם שיקול..…

• 0 תגובות
    • 790 צפיות
  18. Started by Ac-Boy,

שלום יש לי תקלה מעצבנת, עיוותים.. הכל מחובר הכל טוב ויפה אבל יש עיוותים הדגם של הכרטיס טלווזיה הוא WINFAST TV2000 XP GOLBAL התוכנת הפעלה זה WINFAST PVR2 חשוב לצין שאין תקלה בממיר של הוט, כל עוד יש תמונ הלדעתי הוא בסדר גמור..

• 0 תגובות
    • 500 צפיות
  19. שלום ראיתי שבתוכנה שלי שמלווה עם הכרטיס מסך ישנה תוכנה שנקראת פלאס ביוס אבל אני לא יודע היכן אפשר למצוא עידכון לביוס של הכרטיס מסך ובמה זה תורם? האם אפשרי להוריד מהאתר ? נכנסתי לאתר ולא מצאתי כלום בנושא תודה רבה

• 0 תגובות
    • 592 צפיות
  20. Started by *BYZ*,

כרגע יש לי XP ובעוד חודשיים או 3 אני קונה מחשב חדש איזה כרטיס טלויזיה כדאי לי שתומך ב-XP וב-VISTA שגם קולט ערוצים מ-YES?

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  21. רציתי לדעת איך אפשר לבטל הגבלה מסויימת של FPS בדרייברים בATI פשוט יש לי כ.מסך x1950gt שקניתי ואין לי מושג למה אבל משחקים חדשים עובדים מצויין.. אבל יש לי הגבלה מסויימת במשחק soldier of fortune 2 הוא נותן לי שם רק 150-180 fps שזה הרבה, נכון אבל לא משהו..(הרדאון 9700pro הישן שלי נותן 150..) היה לי בזמנו עוד כרטיסים חזקים (6800GT שנהרס ובמקומו נתנו ליX800xl ז"ל) שהיו נותנים לי 333 fps קבוע למי שמכיר את המשחק יודע שיש איזה באג של ריחופים במשחק.. בקיצור כרגע יש לי הרבה דרופים של FPS במשחק הזה ספציפית...שאר המשחקים עובדים מצויין.. ניסיתי להתקין את הדרייברים החדשים והישנים של ATI וכרגע אני נמצא באומגה..אמרו לי שיש איזושהי הגבלה בדרייברים של ATI.. אין לי מושג למה.. מישהו יודע מה ל…

• 0 תגובות
    • 788 צפיות
  22. Started by The Ripper,

כשאני מעלה את המשחק אני מקבל לפעמים מסך אפור חלק וקטעים בודדים של גרפיקה מטושטשת, התמונה הכללית חלקה כלומר זה לא אוסף של קוביות. התופעה הזאת מתרחשת רק ב- far-cry ונפתרת כאשר אני מעלה מחדש את המחשב. חשבתי אולי זה קשור לדרייברים אבל אחרי שידרוג אין שינוי. האם הבעיה בכרטיס או שאולי זה קשור לזכרון או OS?

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  23. יש לי כרטיס מסך שמשום מה אני לא מצליח לגרום לATITOOLS לזהות אותו בויסטה למרות שבעבר הצלחתי לעשות לו OC (וגם בבטא 2), לא משנה... בקיצור התייאשתי והחלטתי לצרוב את הקלוקים הממוהרים לכרטיס מסך במקום לשבור אות הראש.... איך עושים את זה ?

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  24. אהלן, לפני כמה ימים פרמטתי את המחשב ולאחר הפירמוט התחלתי להתקין דרייברים. לאחר שהתקנתי את הדרייבר של הכרטיס מסך המחשב הפסיק לעלות. אחרי שהוא היה מראה את המסך טעינה של וינדוס כשמצפים לראות את האייקונים ואת שורת ההתחל מופיע רק מסך שחור והסמן הלבן של העכבר. המצב חוזר לקדמותו רק אחרי שאני עושה ריסט למחשב ובוחר באפשרויות מבין כל האפשרויות של הSAFE MODE והכל את האפשרות של ההגדרות האחרונות שהמחשב עבד בהן טוב. בכל מקרה הייתי מתעלם מההתקנה ולא מתקין את הכרטיס פשוט אבל למשל כשאני מנגן סרטים על מסך מלא הם איטיים, הגרירה של החלונות איטית (כמו כן הגלגלת של העכבר) ואני כמעט בטוח שזה קשור בהגדרות של הכרטיס מסך מכיוון שאין כמעט שימוש במשאבי המחשב. לגבי הדרייבר ניסיתי את הדרייבר הכי עדכני…

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  25. כשאני פותח שידורי טלויזיה כמו למשל כתבות ערוץ 2 ב YNET אז אני רואה את זה ב16 צבעים כמו במחשב משנת 1987 . לוח האם שלי הוא אסוס M2A-VM , לפני כן היה לי P3 עם כרטיס מסך ATI מאוד ישן ולא היתה לי הבעיה הזו. תודה מראש לכל העוזרים !

• 0 תגובות
    • 517 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.