עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by id3232,

שלום יש לי תקציב של כ700 שקלים בלי חריגות! (רק קטנות) ורציתי לקנות כרטיס שיפעיל לי משחקים בצורה טובה ויפה. אפשר המלצות בבקשה?והאם כרטיס DX 10 שווה כמו ה8600 GT או ה2600 XT(מה יותר טוב מביניהם)? מערכת: P4 3GHZ 1G RAM לוח אם: Motherboard Name ASRock 775Dual-915GL ספק 400W HEC תודה

• 5 תגובות
    • 682 צפיות
  2. Started by roi286,

מתלבט בין 3060TI\3070\3070TI\3080, הולך לשחק קצת מכל דבר על כל רזלוציה (מחשב עם מעבד I712700K DDR5) עד ל4K, במחירים הלא שפויים קורץ לי לרכוש את הכי זול של עלות מול תועלת כשבעתיד (ובתקווה שהמחירים ירדו לאזור השפוי+) אוכל להתפנק על תועלת מול תועלת. המלצות? תובנות? תודה,רועי

• 3 תגובות
    • 648 צפיות
  3. בקניית כרטיס מסך האם אני צריך לקחת בחשבון את גודל המסך שלי ? כלומר, נניח ואני משתמש בכרטיס חלש יחסית, משחקים יראו טוב יותר אם אני מציג במסך "19 לעומת "22 ? מן הסתם, אם יש לי כרטיס מסך חלש הדבר הטוב ביותר לעשות יהיה להקטין את הרזולוציה. אבל אם אני נאלץ להקטין אותה, עדיף שזה יהיה על מסך קטן יותר, לא ? שלא לדבר על נתון נוסף של מרחק מהמסך: ככל שהמסך גדול יותר, כדי לקבל את אותו אפקט צריך להתרחק ממנו (הבעיה שלא ניתן כל כך להתרחק ממסך מחשב). בקיצור... גודל המסך אמור להיות שיקול בקנייית כרטיס מסך או לא ??

4. מיכיוון שבפורום לא יכלו לעזור לי בכמה פניות שקשורות לרדאון שלי, הלכתי לאתר של ATI שבו (או בראיון שקראתי..) הם מתהדרים בשירות לקוחות מהיר ואישי לכל שאלה. שלחתי להם מייל, שניים במספר, כל אחד עם שאלות שונות לחלוטין (HYDRAVISION וFULLSTREAM). מהיר כן, תוך שלוש שעות קיבלתי מענה, אישי? לא חושב, שימו לב לשני מיילים שהם שלחו לי בתשובה למיילים שנשלחו בהפרש של שבועיים. כי שאתם רואים שתי התשובות כמעט זהות מה גם שהם לא התייחסו לחלוטין לבעיה שדיברתי עליה. פעם ראשונה ויתרתי, אמרתי, אולי הם לא הבינו, לא היה דחוף, לא החזרתי להם מייל כועס. פעם שניה (עכשיוו), כבר שלחתי להם מייל חזרה מאוד אסרטיבי על זה שהם לא ענו לעיניין, נראה עוד כמה שעות מה נקבל. יאיר.

• 2 תגובות
    • 646 צפיות
  5. Started by EzE126,

מישהו יודע מי נותן שירותי תיקון למסכי HP?

• 2 תגובות
    • 574 צפיות
  6. Started by Born2Kill,

שלום אנשים יקרים, אני כבר כמה שנים לא מעודכן ממש במה שקורה בעולם החומרה. אשמח לשאול... האם יש כזה "חייה" 'Graphic Streaming'? ממממ... יש לי מחשב נייד עם כרטיס גרפי לא חזק ואשמח לדעת אם יש שירות בתשלום שאפשר לעשות מנוי ואתה יכול לשחק על גרפיקה גבוהה ללא בעיה. נראה לי שמעתי על דבר כזה בעבר. אשמח לדעת איפה זה נמצא כרגע.

7. אז ככה רציתי לשאול יש לי את המערכת הזאת (המפרט בצד ימין, מתחת לשם) הכרטיס מסך שלי הוא AGP7800GS... כפי שאתם רואים ומן הסתם הוא לא תומך בTurbo Cache, אז לפי הטכנולוגיה של NVIDIA הוא לא יתמוך בשיתוף הזיכרון, עכשיו רציתי להיות בטוח שאני מתקין וויסטה הכרטיס מסך שלי יהיה יכול לגשת לזיכרון של המחשב ולקחת ממנו זיכרון לגראפיקה ואשכרה אני יכול להשתמש בטקסטורות יותר גדולות עם תוצאה יותר טובה? יעני אני ירגיש את זה?

8. ההשקה של Halo Infinite מתקרבת אלינו במהירות, גם עבור הקונסולות וגם במחשבים האישיים - ובמיקרוסופט מגייסים את AMD לשיתוף פעולה שיגרום לחובבי החומרה להסתקרןלכתבה

9. פעם זה עבד לי מצויין, בזמן האחרון. לא ברור לי למה. הסט-אפ שלי הוא כזה: כרטיס מסך GeForce GTX 750 Ti עם חיבור DVI VGA HDMI. המסך הראשי (23 אינץ') מחובר עם DVI הטלוויזיה(32 אינץ') מחוברת עם HDMI ב"רגיל" הסידור הוא extend כאשר השולחן עבודה הראשי הוא במסך הראשי, ובטלוויזיה יש בד"כ איזה וידיאו שמתנגן(סרט/סדרה וכד') ששותפה שלי רואה. כשאנחנו רוצים לשחק קו-אופ או משהו דומה אני עושה clone/duplicate כך ששני המסכים יציגו אותו דבר. הבעיה היא, כאמור בכותרת, שהטלוויזיה כל כמה שניות/דקות (לא הצלחתי למצוא תבנית) פשוט מהבהבת שחור כאילו היא נכבת ואחרי שנייה נדלקת. חיפוש בגוגל לא העלה דברים מעניינים מדי, בעיקר כל מיני דברים שעוד קשורים לדרייברים ישנים שהיו איתם בעיות(הדרייבר שלי הוא…

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  10. אותו דבר כמו בכותרת אני משוגע על הכרטסי מסך של ATI ואני רוצה לקנות רדאון 800PRO ואני רוצה לדעת של איזה חברה בטוח אפשר לפותח אותו לגירסת XT שלו תודה ועוד שלאה קטנה אז הוא יהיה חזק יותר 6800 אולטרה תודה 8)

• 3 תגובות
    • 591 צפיות
  11. אני קונה מחר תכרטיס כזה לבן דוד שלי אז של איזה חברה הכי טוב הבנדאל ובטוח הכרטיס נפתח תודה

• 48 תגובות
    • 2.3k צפיות
  12. של איזה חברה הכי כדאי לקנות את ה6600GT או ה6800?

• 3 תגובות
    • 669 צפיות
  13. Started by taotao,

יש ברשותי FX5700LE ואני מעוניין לדעת של איזה חברה הוא איך אני יכול לדעת?? יש מצב שהוא של נוידיה כאילו ברור שהוא שלה הליבה וכו אבל יכול להיות שהכרטיס שלה גם כאילו כמו אסוס לידטק וכו?? (קצת מטומטם אני יודע).. :s05:

• 8 תגובות
    • 973 צפיות
  14. שלום לכם רציתי לדעת האם הכרטיס INNO3D GTX 470 מומלץ או שעדיף כרטיס שיש לו 3 שנים אחריות אבל יקר יותר ומה בקשר להרחבת האחריות של הכרטיס של חברת EVGA ? בקיצור איזה כרטיס מסך הכי כדאי/משתלם

• 1 תגובה
    • 838 צפיות
  15. Started by The_Byter,

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by asaf23,

ראיתי של INNO 3D עם OC וכל השאר גרסאות רגילות .. אשמח לקישור לאתר שמוכר 9800GTX מומהר ולא גרסא רגילה תודה!

• 2 תגובות
    • 766 צפיות
  17. Started by POD,

לא הבנתי אם זה של NVIDIA או של WINFAST?

• 6 תגובות
    • 711 צפיות
  18. הקישור למדריך המלא משתמשים רבים, בעיקר מתחילים, מוצאים את עצמם בתוך ערפל סבוך של מספרים ואותיות כשזה נוגע לדגמי כרטיסי מסך בשוק - אנחנו כאן כדי לעשות לכם סדר! שתי יצרניות כרטיסי המסך הגדולות נכון להיום - AMD ו-NVIDIA מתחרות צמוד אחת לשניה ולפעמים נראה כי הן נותנות שמות קצת מבלבלים ולא מובנים לדגמי כרטיסי המסך שלהם, במדריך זה תלמדו איך ניתן להבדיל בין כרטיסי מסך אחרים על פי שם הדגם שלהם ואיך ניתן להבחין בין חזקים יותר לחזקים פחות. המדריך יהיה מחולק ל-2. החלק הראשון יעסוק בכרטיסי מסך לשוק השולחני (מחשבים אישיים) והחלק השני יעסוק במיתוג וסוגי כרטיסי מסך לשוק המחשבים הניידים (חלק גדול מהם הינם מובנים). מדריך זה אינו קצר אך הוא ממצא ומגיע למעמקי סיבות וסוגי המיתוג. בתום קריאתו…

• 11 תגובות
    • 18.2k צפיות
  19. Started by pakomako,

נגיד קניתי עכשיו כרטיס מסך 7800GT אבל של BFG אני יוכל בעתיד לשדרג ללוח SLI ולהוסיף עוד אחד ? עכשיו אני חייב לקנות עוד אחד של BFG ? או שאני יוכל נגיד של ליד טק ?

• 10 תגובות
    • 635 צפיות
  20. Started by ofer_shm,

אני שוקל לקנות את הכרטיס הנ"ל כרגע יש לי 6600GT והוא מחובר גם למסך מחשב 19 אינץ וגם לטלוויזה LCD 32 אינץ בג'פורס יש אופציה שנקראת DUELVIEW כלומר שאני יכול להשתמש בשני המסכים בו זמנית שבכל אחד מוגדר רזולציה שונה רציתי לוודא לפני שאני קונה שיש את האופציה הזו גם ב- ATI תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 661 צפיות
  21. Started by FFOP,

SAMSUNG 17' 757NF עכשיו בחנות אמרו לי שיש למסך הזה מחליף מה השם של המחליף הזה? אמרו לי עכשיו שהמחליף של המסך 757MB 757MB זה מסך יותר טוב מי 757NF?

• 6 תגובות
    • 556 צפיות
  22. Started by eladsh,

יש לי כרטיס מסך 2900PRO ואני רוצה לעדכן את הדרייברים,איפה אני יכול למצוא דרייברים?חיפשתי בגוגל וזה לא מוצא לי אם אפשר קישור להורדה,תודה

• 2 תגובות
    • 534 צפיות
  23. הHD4670 יותר חזק מהATI X1900 ? ומה עם הX1950 ? ( חשוב לי לדעת את זה בשביל הדרישות מערכת של GTA .. )

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. ימים ספורים אחרי הדיווח המקורי בנושא, אנחנו מקבלים הצצה לדגם ה-Gaming OC בעל קירור האוויר הכפול לכתבה

25. שלום -קיבלתי מתנה GECUBE ATI RADEON X1050 אני רוצה להחליף אותו בכרטיס יותר טוב. אני מחפש את הביצועים הטובים ביותר שאפשר להשיג בתקציב מאוד מוגבל. אני מחפש כרטיס שיאפשר לי לשחק משחקים (אני לא גיימר, אני משחק משחק אולי פעם בחצי שנה) הדגש הוא יותר על התוכנות שאני משתמש. תוכנות לעיצוב גרפי - פוטושופ, אילוסטרטור, פלאש וכן תוכנות לעריכת וידאו - פרמייר ואפטר אפקטס בקיצור, מחפש מציאה במחיר זול ושתהיה עם עדיפות לתוכנות עריכה ועיצוב. תודה, גי[br]פורסם בתאריך: 13.02.2008 בשעה 19:59:06 רציתי להוסיף שיש לי מחשב עם ליבה אחת 2.4, 3 RAM ן-XP. אני לא מתכוון לשדרג בשנה הקרובה אז אני צריך כרטיס שיתאים למחשב הזקן שלי...שוב תודה

דיונים חדשים בפורומים