עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום רצתי לשאול אם זה בכלל שווה את כול המאמץ. מפחנת איכות כי יש לי GF TI 4200 אם כניסת וידיאו ונסיתי כבר להכניס את הסרטים שלי למחשב אם אותה תוכנה שהוא ממליץ מאוד הייתי מעוכזב מהאיכות עד כדי כך שזה פשוט לא שווה את המאמץ. אז רצתי לדעת אם כרטיס שאני יקנה ללכדת יודיאו האיכות תהייה שווה את המאמץ אני רוצה לצרוב את זה על דיסק DVD יש לי משהו כמוה 15 קלטות וזה הרבה עבודה אבל אני חושב שזה שווה אבל בתנאי שאני לא יעבד איכות וכמה עולה כרטיס ממוצא ששוה את כול השעות שאני הולך לעבוד אליו יש פה משהו שחושב שעדיף לי לותר כי אני לא ימצא ולא יצליח לעשות את זה באיכות מספיק טובה שאני יהנה מזה ? תודה על התשובות וחג שמח.

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  2. בעיה. היה לי הדרייבר 53.03 של NVIDIA עד עכשיו, ועדכנתי אותו היום ל 61.77. (על XP-SP1 אם זה משנה, P3-550, 384SDRAM) מאז התצוגה של המחשב בטלוויזיה - היא בשחור לבן, אם זה במצב CLONE או בכל מצב אחר. ניסיתי את כל מצבי ה PAL או NTSC שיש באפשרויות של הדרייבר (לחצתי APPLY אחרי כל שינוי כזה) - ועדיין היא בשחור לבן. בד"כ בדרייבר הישן הייתי עובד במצב של מסך פעיל אחד (לא CLONE) והיה לי HOTKEY שמחליף בין תצוגה במחשב לתצוגה ב TV. מישהו יודע איזו הגדרה אני צריך לשנות כדי שאוכל לחזור לראות ב TV בצבע כמו בעבר ? לא שיניתי דבר בחיבורים, רק את הדרייבר. בתודה מראש, אריק.

• 3 תגובות
    • 547 צפיות
  3. Started by donkey kong,

אפשר לעשות SLI עם 8800GTS ו8800GT?? בSLI חייבים אותו דגם אותו סוג אותו יצרן או שאני יכול כרטיס של BFG עם כרטיס של MSI?? ועוד שאלה קטנה אפשר לעשות SLI על MSI P35 Platinum Combo??

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  4. Started by shabo,

שלום לכולם, אני מעוניין לחבר את הטלויזיה שלי למחשב ולהפוך אותו לטלויזיה, יש לי כרטיס Gforce 7600GT עם יציאה לטלויזיה, האם זה מספיק או שאני צריך לקנות כרטיס טלויזיה בנפרד? אני חדש בתחום הזה אז אם מישהויכל להפנות אותי למאגרי מידע בנושא של חיבור הטלויזיה במחשב, שליטה בערוצים דרך המחשב, חיבור לממיר, VIVO אני אשמח מאוד.

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  5. Started by b_r0cK,

אם אני מחבר את המחשב למסך טלויזיה lcd האם האיכות של התמונה יורדדת? תודה לכל העונים

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  6. Started by psycho killer,

קניתי כרטיס מסך חדש 7300GT ואני רואה בסרטונים את הסרטון בצבע אדום הבעיה בכרטיס מסך ?? איך אפשר לסדר את זה? תודה לעונים

7. הכרטיס המסך הזה יכול להפעיל משחקים כמו GTA החדש החדש יותר מסאן אנדרס ?

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  8. Started by assor_y,

רציתי לדעת איך הכרטיס מבחינת ביצועים...לפי מה שהבנתי הוא מקביל ל X1600-זה נכון? ובכלל באיזה רמה הוא יחסית למה שנמכר במחשבים ניידים... לשימוש של פוטושופ ומשחקים תודה לכל העוזרים

• 5 תגובות
    • 547 צפיות
  9. Started by xavi,

מחפש כרטיס מסך באפיק AGP 8 . חשבתי על ה ?Radeon X1600 PRO 256MB עולה 730 ש"ח ב KSP . יש עוד המלצות , שיפורים ?

• 3 תגובות
    • 547 צפיות
  10. Started by idofr,

היייי טוב נמאס לי לעבוד שאחד הוא הCLONE של השני אז אני מבקש ממכם בבקשה תעזרו לי הבעיה היא כזאת יש לי שני מסכים CRT (ביציאת הVGA) וLCD (ביציאת DVI) במצב שיש היום הם מוגדרים כשיכפול אחד של השני אבל זה מעצבן אותי וכול פעם שאני מנסה להעביר את הLCD לרזולוציה של מסך רחב הוא עושה לי כול מיני שטויות מוזרות אז אם מישו בבקשה יכול לעזור לי להגיד אותם בתור שני שולחנות עבודה שונים עם רזולוציות שונות והכול אני ממש ממש אבל ממש ממש יודה לו הכרטיס שיש לי הוא FX5900

• 2 תגובות
    • 547 צפיות
  11. Started by rank,

xVertigo תגיד הספק שקניתי (450W ) יכול להחזיק 8800GTX +המחשב שיש לי היום ? וכמה עולה ה8800GTX הכי זול

12. Started by zilbermm,

יש לי כרטיס מסך on board ואין יציאה. יש כרטיס שאוכל לקנות רק ליציאה? האם זה פחות טוב מיציאה שעל כרטיס מסך? כמה זה אמור לעלות?

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  13. Started by the kon,

שלום יש לי את ה6600GT של ליטק בן שנה+ הבעיה היא שהיום שמתי לב שבמשחק אחד גם הסרטונים עובדים לאט וגם במשחק חוץ מהדמויות הכל שחור אני מדבר על FEAR אין לי מושג למה זה ככה אבל יש לי חשד קל שאולי בגלל שהרבתי לאחרונה לעבוד הרבה בתוכנות תלת מימד מה אני צריך לעשות והאם זה הסימן להשתמש באחריות?

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  14. היי טוב, אז הבעיה היא כמו בכותרת, כ. מסך עם צ'יפ ATI RADEON X550, וכרטיס טלוויזיה LIFE VIEW מתנגשים הכ. טלוויזיה לא עובד, התוכנה כותבת שהיא לא מזהה כרטיס, ובמנהל ההתקנים הוא מופיע בתקלה שאין מספיק משאבי מערכת (???) מה אפשר לעשות?

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  15. ראיתי שהמליצו פה למישהו על 7600 gt לאיי גי פי...ממה שהבנתי אין כרטיס כזה לאי גי פי רק בדגם 7600 gs/// לא? ועוד שאלה....יש ב 7600 גי טי בגירסה ל פי סי אי אקפרס 12 צינורות עיבוד... ו ב 6800 גי טי יש 16.... אומנם המהירות של הכרטיס 6800 גי טי נמוכה אבל מה עושים ה 4 צינורות עיבוד הנוספים? ואיך זה מתבטא במשחקים?תודה לעוזרים....

16. Started by ztz,

קניתי מחשב חדש וקניתי את הכרטיס מסך : gigabye - tnvidia Geforce 8800 GTS ואני לא יודע איזה טמפרטורה נורמלית לכרטיס המסך הזה. ואם הבנתי נכון - gpu זה הסימון של הטמפרטורה של הכרטיס מסך?? הטמפרטורות אצלי במחשב: cpu - 42-48 system - 46-52 gpu1 - 64-71

17. איזה חיבור זה?

• 2 תגובות
    • 547 צפיות
  18. רציתי לדעת אם יש פרטים על הכרטיסים החדשים שצפויים להגיע במרץ/אפריל ? אם כן, תוכלו לתת פירוט ?

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  19. Started by ronen28,

שלום לכולם, יש לי מחשב amd 3000 עם 1024 מגה זיכרון האם זה שאני אקנה 8800gts/x יעזור לי בכלל או שאני אצטרך לשדרג גם לוח אם + מעבד? או שכדאי לקנות 7950 ורק אז לעשות שידרוג ל8800 + לוח + מעבד

• 4 תגובות
    • 547 צפיות
  20. Started by tulicooli,

טוב יש לי ראדאון 9800 פרו ואני רוצה לחבר את המצלמת וידאו שלי לכרטיס מסך איך אני עשה את זה תודה לעוזרים!!

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  21. שלום קניתי מחשב חדש לפני שבוע, הרצתי את הבדיקה של 3DMARK bench וזו התוצאה. מה אתם אומרים עליה (רק המומחים בבקשה)? תודה מראש ! http://3dmark.com/3dm11/2872487;jsessionid=az76edt5fuay1ruqppz60pk9q

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  22. יש לי במערכת ספק מסוג NZXT PP500W, וכמו שציינתי בכותרת, אני עומד לפני קנייה של אחד מהכרטיסים הנ"ל. האם הספק שלי יוכל להחזיק בכבוד את המערכת ? המעבד עבר OC של 500MHZ, והכרטיס מסך מתוכנן לעבור OC של 50 מגה-הרץ. עריכה : הרגע ראיתי בפוקס פיסי את ה88GT של טויינטאץ', בגרסאת ההיטפייפ. ממליצים עליו ? אני דואג, זה מוצר מטיוואן, הרוב שם זה זבל כמו בסין.. בקיצור שווה לקנות אותו ? ושוב, האם הספק שלי יחזיק אותו ? AMD 4800+ X2 AM2 2.5GHz @ 3 GHz Gigabyte GA-M56S-S3 Gigabyte Nvidia GeForce 8600GTS 256MB RAM 2GB DDR2 667MHZ CASE : R525 2 Fans 120MM NZXT PP500W PS LG L1953TR 19" LCD SCREEN

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  23. שלום, בן דוד שלי הזמין מטרקלין חשמל (לא מהאתר שלהם, אלא בחנות עצמה) : Gigabyte GeForce 6800 GT AGP עם 128 MB זכרון, במחיר של 1500 ש"ח עכשיו, אנחנו מחפשים באינטרנט, באתר היצרן (גיגה בייט ובכלל בגוגל, ולא מוצאים שיש גרסה של ה 6800GT שלהם עם 128 זכרון אלא רק עם 256 האם יש אפשרות שעובדים עליו או טועים ? איך מסתדר כאן המחיר ? יכול להיות שהוא יקבל את ה 256 זכרון וסתם כתוב 128 במחיר הזה ? או שיש מצב שיביאו לו GS ולא GT או איזה גרסה מוחלשת אחרת ? איך אפשר לבדוק ? תודה.

• 6 תגובות
    • 547 צפיות
  24. יש לי מחשב מוכן כבר רק צריך לחבר אותו לטלוויזיה כרטיס מסך 8500GT וPVR150 השאלה שלי איפה אני תוקע את הכבל בממיר ובכללי איך אני עושה את כל הדברים שבסוף אני יוכל לראות טלוויזיה במחשב הכל אמור להתחבר לטלוויזיה בסלון

• 2 תגובות
    • 547 צפיות
  25. Started by ayden,

היי, אילו סוגי שידור הכרטיס ASUS GeForce 8600 gt מוציא מיציאת ה-VIDEO שלו? S-VIDEO או COMPONENT ? והאם ניתן לחבר אותו לטלויזיה ע"י מתאם ל-RCA? תודה והמשך יום נעים.

• 0 תגובות
    • 547 צפיות

דיונים חדשים בפורומים