עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by gabig12,

17 אינץ ותגידו לי לפי מה מסתכלים כשקונים מסך? תהנו מהר כי זה דחוף (הלך מסך) :(

2. זהו החלטתי, אני הולך על הדגם הזה Sony HS74P הבעיה היא שבארץ (לפי זאפ) רק 2 חנויות מוכורת אותו והוא עולה 3300 ש"ח האם יש למישהו מקום שהוא יודע שאפשר לרכוש אותו זול יותר ? אתם יודעים אולי ביקורת עליו ?

• 0 תגובות
    • 491 צפיות
  3. Started by sagy_koffer,

בפורום פה רושמים שהX600 מתאים לPCI - E. ציטוט מתרד: "PCI - E זה PCI EXPRESS תקן חדש בנוסף גם לכרטיסי מסך." אם מישהו יוכל לפרט לי מה זה התקן החדש, ולמה לא מומלץ לקנות את הX600 הו יעזור לי מאוד, מכיוון שאני מתכוון לקנות מחשב ואני נטלבת איזה כרטיס מסך לקנות. אני מטלבת בין ה R9800P לX600. בתודה מראש על עזרתכם שגיא כופר. ;D נ.ב ענה ענו לי על השאלה בקשר לPCI - E זה חשוב לי מאוד.

• 1 תגובה
    • 491 צפיות
  4. הלך לי לאיבוד המתאם מSvideo ל-RCA שבא עם הכרטיס :'( ועכשיו אני לא יכול לחבר אותו לטלביזיה ולראות סרטים. קניתי מתאם חדש (SVIDEO עם 4 פינים) ל-RCA והוא לא עובד לי. כנראה שיש לכרטיסים של ATI חיבור S-Video לא סטנדרטי. מישהו ניתקל בבעיה הזאת? יש למישהו מושג איפה אפשר להשיג מתאם שעובד? הכרטיס הוא אחד הכרטיסים הכי טובים שיש HERCULES RADEON 9800PRO 128MB הצילו!!!!!

• 0 תגובות
    • 491 צפיות
  5. Started by TimoTy,

אני רוצה לצרוב ביום מ-5900 ל-5950U איך אני עושה את זה.!?!? תודה

• 0 תגובות
    • 491 צפיות
  6. Started by tryf,

אני רוצה קנות מסך חדש.... מחפש מסך טוב (אמין) בבערך 700 ש"ח 17'' שטוח לא LCD. למישהו יש הצעות ?? תודה מראש tryf

• 2 תגובות
    • 491 צפיות
  7. Started by motir,

שלום, יש לי את ה-Radeon 9550 (https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=2398) ולוח אם ASUS P4P800SE. הכרטיס והלוח תומכים ב-AGP X8 אבל אני רואה שהוא מחובר רק ב-AGP X4 (דרך התוכנה של Gigabyte). היכן ניתן לקנפג את ה-X8 ? תודה מוטי

8. Started by Sweet_Tooth,

אין לי מסך כרגע כך שאני משתמש ב TVOUT של כרטיס ה NVIDIA שלי וכך שאני רוצה לפרמט את המחשב בקרוב אני צריך לשאול שהאם אני אוכל לראות משהוא בדוס אחרי שאני מפרמט? אני רואה את תהליך האתחול של המחשב אז ...

• 1 תגובה
    • 491 צפיות
  9. איך אני בכלל יודע אם יש לו חיישנים ??

• 2 תגובות
    • 491 צפיות
  10. Started by shoeyal,

שלום יש לי 9600 XT של ATI ועקב בעיות הוצע לי ע"י היבואן את 9600 XT ASUS http://www.asus.com/products/vga/r9600xt/overview.htm האם שווה לי(שימו לב שבאסוס יש VIVO)

11. Started by lipa,

איך כרטיס מסך עם 8 צינורות עיבוד ואם רוחב-פס של 128 BIT (זכרון) מצליח להשיג תוצאות כאלה מרשימות ? איך זה שהכרטיס לא צורך חיבור מולקס נוסף (לספק-כח) ? 6600 GT עם 256 מגה זכרון עדיף ?

• 2 תגובות
    • 491 צפיות
  12. Started by 111111,

בהתחלה חשבתי על הf700p בל אמרו לי שהוא לא טוב בגלל היחס רזולוצה\רענון ובגלל קצב העברת וידאו אז מישהו מוכן להמליץ לי על משהו אחרבטווח מחירים זה תודה

• 0 תגובות
    • 491 צפיות
  13. שלום, אני מקבל הודעת שגיאה: "Unable render capture graph for current settings. Check videostream settings and capture coec and try again " כאשר אני מנסה להפעיל Capture מהכרטיס טלויזיה. אני מנסה לקלוט טלויזיה מכרטיס המסך בעזרת RCA, ומשם S-Video ו-RCA שמחוברים במקביל לכ. הטלויזיה. התקנתי קודק שנקרא Morgan Multi-media m-pjeg אך ללא הועיל. האם יש לכם מושג איך לתקן או מדוע התקלה הזו מופיע? תודה מראש. נ.ב. אם אתם חושבים שהתוכנה iuVCR היא לא משהו, אז תציעו ואני אחליף. תודה, ReDeOn.

14. Started by CoolOne,

שלום, רציתי לדעת אילו הבדלים יש בין שני הכרטיסים שהזכרתי למעלה, והאם יש אתר מומלץ שאפשר למצוא טבלאות נוחות של ביצועי כרטיסים? תודה

• 2 תגובות
    • 491 צפיות
  15. השימוש שלי במחשב הוא לאינטרנט אופיס וסרטים בלבד, ללא משחקים. האם אני ארגיש בהבדל בין המסכים? האם זה הבדל שווה את ה 700 ש"ח הפרש המחיר בינהם? אלה המסכים: http://zap.co.il/model.asp?model_id=24000 http://zap.co.il/model.asp?model_id=11353&gsid=10-5

16. Started by ReDeOn,

אני רוצה לחבר וידאו ולהקליט את מה שאני עושה על המחשב את זה הסבירו לי הכל.. איך אני מעביר לקלטת תוכנות יש לי... השאלה איך אני מחזיר את מה שהקטלתי למחשב עצמו? יענו הכל נמצא בקלטת ואני רוצה לראות את זה במחשב..

• 0 תגובות
    • 491 צפיות
  17. שמעתי שקיים מסך כזה למישהו אולי יש אותו ואולי שמע ביקורת ? ובכלל מה מחירו פה בארץ

• 0 תגובות
    • 491 צפיות
  18. Started by TheShadow,

בררתי בזיג זג ובפנדה וKSP רציתי לקנות את זה היום...

• 1 תגובה
    • 491 צפיות
  19. Started by Pitzinyelo,

היה לי כרטיס 9600 פרו שעשה בעיות מסוימות. ניסיתי את הכרטיס אצל חבר והבעיות לא הופיעו. הסקתי מכך שיש איזה חוסר התאמה בין הכרטיס למחשב שלי, אבל ברור שלא ידעתי מה בדיוק(את הכרטיס מכרתי ואני כרגע עם GF4MX). בזיגזג אמר לי(במקרה זה עלה) טכנאי באופן חד משמעי שיש בעיה בין הכרטיסים של ATI לבין זכרונות RDRAM. הוא אמר לי לא לקנות 9800 כי יש מצב שזה אפילו לא יעבוד. מישהו כאן שמע או נתקל בבעיות כאלה? יימח שמם של הRDRAM האלה

• 4 תגובות
    • 491 צפיות
  20. Started by sh_idan,

אני לא ממש מבין במסכים האלו, ולכן אני מבקש את עזרתכם במציאת מסך LCD טוב. אגב, המסך ברשותי כרגע הוא samsung SyncMaster 753df והמסך שהמליצו לי עליו הוא SONY 17" hx73s + dvi תודה מראש

• 0 תגובות
    • 491 צפיות
  21. Started by uzi_sch,

חבר'ה, היום היה לי נס!!! אתם יכולים לקרוא לזה פלא, הצלחה, קסם, ישועה, גאונות, כשרון, נסיון או איך שבא לכם... המחשב עובד!!! התקלה נפתרה!!! אנריל 2004 עובד חלק!!! אין תקלות נגררות!!! אזהרה! שמו לב!!! לא להתקין SP2!!! לא עכשיו ובטח לא לפני ששמעתם שיצאו עדכונים בשבילו. SP2 תוקע משחקים, מסכן את המערכת שלכם בעת ההתקנה או בעת הסרה (לפחות מאיך שהדברים נראים עכשיו 19.9.2004). היה לי מזל שעברתי את שניהם ללא תופעות לואי או תקלות רציניות. הסרתי את SP2! הוא היה כל כך טוב - רק בצב "חלונות"!!! :'( תקלות בשעת הסרה! :'( 1) יתכן ויתקלקלו תוכנות שהותקנו אחרי העדכון של SP2 (לא בטוח). 2) windows media player מתקלקל לחלוטין! *פתרתי את הבעיה הזו בפוקס! צריך להסיר אותו לחלוטין ו…

• 1 תגובה
    • 491 צפיות
  22. משהו הצליח לפתוח את הצינורות עיבוד של Leadtek 6800NU ? ושיעבדו כראוי ללא ארטיפקטים. תודה.

• 0 תגובות
    • 491 צפיות
  23. אם כן, אני מאד זקוק לטובה: תתקין את תוכנת המידע על המחשב EVEREST(לשעבר AIDA32) ותגיד לי אם מהירויות השעון של הכרטיס נכונות והגיוניות. אצלי זה מראה 5(!!!) MHZ מהירות ליבה ולגבי הזכרונות זה לא מראה כלום חוץ מהנתון הלא נכון של DDR3....זה הרי DDR רגיל. מוזר ביותר...... בכל אופן יש כאן למישהו מושג מה זה יכול להיות? מותקנים אצלי דרייברים אחרונים מהאתר של נבידיה. http://www.lavalys.hu/downloads/everesthome110.exe לינק להורדת התוכנה עוד שאלה: האם זה נורמלי שבזמן אתחול המחשב המאוורר של הכרטיס פועל על מקסימום(רועש כמו מאוורר למעבד שלTT) וברגע שווינדוס עולה זה יורד למהירות נורמלית?

• 1 תגובה
    • 491 צפיות
  24. Started by RazorJunior,

אוקי, אז אני מחפש לי מסך חדש במקום ה CRT הישן והמגושם. הוא ישמש בעיקר לעבודה משרדית, אך מדי פעם גם למשחקים... אבל לא משהו רציני, גג ניד פור ספיד... אני ממש לא משחק הרבה אז שזה לא יהיה מה שיטריד אותכם. הבנתי שחיבור DVI הוא מאוד משמעותי במסכי LCD והוא משפר את האיכות פלאים. אז אם זה באמת ככה, כניסת DVI חובה.(למרות שבכרטיס מסך שלי אין, נחליף בהזדמנות). המסך צריך להיות חד, ושתהיה לו תמונה צבעונית, יפה וחיה. שיהיה נעים לעין לשעות מרובות, ויראה יפה גם פונטים קטנים. עדיף מאוד שיהיה 17", אבל אם זה הבדל ממש ממש גדול במחירים אני אסתפק ב 15". התקציב הוא באיזור ה 2500 ש"ח, די גמיש. אם אתם יכולים תצרפו לינקים לביקורות או השוואות של מסכים שאתם ממליצים עליהם... תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 491 צפיות
  25. שלום תקשיבו אני צריך עזרה בקשר לדרייברים דבר ראשון אני לא יודע אם אני משתמש באיזשהוא דרייבר כך שאני לא יודע אם אני צריך או יכול להסיר דבר שני איזה דרייברים אתם ממליצים לי להוריד?? ואיך עובד תהליך ההתקנה?? תודה מראש נ.ב ואם אפשר לינקים לדרייברים שוב תודה =)

• 2 תגובות
    • 491 צפיות

דיונים חדשים בפורומים