עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. ,PX8800 GT Extreme, PX8800 GT,PX8800 GT 256MB איזה מהם יתן לי את הביצועים היותר טובים מי בין שלושתם או מה עדיף מיהם? תנו תשובה לאחת השאלות או שתיהם

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  2. Started by d-undertaker,

Hyundai Q17+ TFT Monitor איך המסך? המלצות וכל מה שיש עליו..

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  3. היי חרשתי את הפורום + FAQ. אני מנסה להבין מה כדאי לי לקנות: LCD + כ. טלויזיה או מסך משולב הרבה המליצו על כרטיס טלויזיה מבלי לדבר על הפרעות בצפייה (בתכניות חיות), ויש חלק שכן העידו על בעיות. אני רוצה למשל לראות סרט פעולה המשודר בערוץ 22 בלי אף הפרעה ובאיכות טובה. -האם אני יכול לקבל זאת מכרטיס טלויזיה ? טוב לפני שזה ייקבר בארכיון: אין לי ממיר, יהיו לי כבלים אנלוגיים, לכן מסך משולב (עם כניסות s.video וכו') לא יתאים. האופציות: lcd+ ממיר או כרטיס טלויזיה.

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  4. Started by shaynac,

חשוב לי במיוחד יכולות CAPTURE טובות להקלטת סרטים וסדרות. אני מתכוון לחבר את הכרטיס ליציאת הממיר הדיגיטלי של HOT. האם יש הבדל בין כרטיסים של 200 ש"ח לבין אלו שעולים 550 ש"ח?

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  5. Started by esaly,

היי אנשים! אני צריך עזרה בחיבור המחשב לטלויזיה לצורכי צפייה בסרטים על גבי המסך של הTV יש לי בטלויזיה יציאת RCA ומהכרטיס מסך קיבלתי בבאנדל S-VIDEO לRGB....מישהו יודע מה אני אמור לעשות? תודה מראש...

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  6. Started by eXtReMeHaLo,

http://www.topsi.co.il/product.asp?productid=25 http://www.terminal.co.il/asp/product.asp?recorprod=1&cat=129&ph=&keywords=&recor=1&SearchFor=&PT_ID=1&product=212&V_ID=512 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_662&products_id=2832&advertisor=zap לא משנה לי כל כך העניין של הכסף אני רוצה לדעת מי מבין אלה הכי טוב אני צריך אותו למשחקים (כבדים) וסרטים לא גרפיקה כל כך ודברים כאלה אז מי שמבין אני ישמח שיענה לי!!! תודה מראש ...

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  7. Started by sirmoreno,

תודה

8. Started by shlomom,

שלום, יש לי כרטיס VIVO הכל מפורט במפרט. אני מחבר מצלמת וידאו אנלוגית לכניסת S-Video ואת האודיו מהמצלמה לכניסת אודיו. ישנו דריוור של nVidia WDM שאמור לטפל ב VIVO והוא מותקן מהיום גרסא אחרונה. עכשיו, אני מנסה לבצע Capture לסרט וזה מה שקורה. בתוכנת Power director של CyberLink אותה קיבלתי עם הכרטיס ניתן משום מה לבצע לכידה לאודיו או לוידאו אבל לא לשניהם ביחד. יש שם בפנל מן כפתורים שניתן לברור כניסה אחת בכל פעם או וידאו או אודיו. כל אחת לחוד עובדת - מה שמביא אותי למסקנה שהחיבורים שלי בסדר (האם אני טועה ??) בתוכנה Adobe Premiere אני משום מה לא רואה את הכניסה מ WDM אלה רק DV/FIREWIRE שכמובן לא מחוברת ולכן אין לכידה. מה קורה פה עדכון: ========= מסתבר שחיברתי את האודיו ל…

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  9. Started by jerry10,

למחוק

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  10. Started by IpDo,

אני צריך עזרה בבחירת כרטיס מסך למחשב ישן יחסית. מעבד 2400+ AMD לוח אם של GIGABYTE שתומך ב AGP4 (לא תומך ב 8 ) זמנית, יש לו זיכרון 512 DDR 333MHZ זה 2X256, ממש בקרוב אני מחליף לגי'גה של 512X2 400MHZ. נשרף לי הכטיס מסך הישן שלי (Geforce 3 Ti 200) ועכשיו אני צריך לקנות חדש אז חשבתי שזאת הזדמנות לקנות כבר משהו טיפה יותר חזק. בדקתי קצת בהודעות בפורום ובגוגל וראיתי שההבדל ביצועים בין כרטיס AGP8 ועובד ב AGP8 לבין כרטיס זהה שעובד ב AGP4 הוא לא כלכך משמעותי ככה שניראה לי חכם לקנות כרטיס AGP8 אבל לא חדש כלכך. בתהחלה חשבתי ללכת על: SAPPHIRE RADEON 9600XT 256MB 128 BIT TV/DVI AGP שיש בנועה מחשבים ב 650 שקל אבל אז מישהו אמר לי שאם אני קונה כדאי לי לבדוק על ה 6600 ו 6600GT של N…

• 3 תגובות
    • 559 צפיות
  11. Started by NGO,

הנה עוד פרטים על ה- 7950GX2 http://www.ngo.co.il/index.php?option=com_content&task=view&id=133&Itemid=2 תהנו.. ונראה אתכם בטיוואן

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  12. Started by avishai1b,

אני מעוניין בכרטיס מסך מהסדרה החדשה של nVidia (9 series) מישהו יודע פרטים על הכרטיס? ואולי גם תאריך מדוייק?

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  13. Started by babu,

הלוח אם שאני קונה תומך CF עכשיו אני קונה 88GT של INNO ועוד יעשה לו OC אם אני יעשה CF אם שני כרטיסי ATI איזה כרטיסים יתנו לי אותו כוח של 88GT ואפילו יותר אבל יצא לי יותר זול יש ל ATI כזה כרטיס שיענה על הדרישות?

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  14. Started by alomm,

אני מרכיב לי מפרט שאותו אני מתכוון לקנות, השימוש למחשב הוא רוב הזמן גלישה,סרטים וחלק מהזמן משחקים, אבל אני לא גיימר רציני, פה ושם פיפא וכאלה... חשבתי בהתחלה על 9600XT אבל זה ניראה לי סתם יותר מדיי לדרישות שלי אז מה אתם ממליצים שיתן את התמורה הטובה ביותר למחיר? שאר החלקים בכל מיקרה... מעבד: AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU לוח: Epox 8RDA+ v2.1 nForce2-400 Motherboard (Dual DDR400,AGP8X, 5.1 Dolby Sound, ATA133,1394, LAN,USB 2) זיכרון: GeIL DDR-RAM 512MB 2700 Ultra Memory אז לסיכום איזה כ.מסך יתן לי את התמורה הטובה ביותר למחיר?

• 2 תגובות
    • 559 צפיות
  15. Started by penny1,

האם האיחוד הנ"ל ישפיע על התאימות של לוחות אם + מעבדים של AMD לכרטיסים של NVIDIA ?

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  16. Started by KindaLost,

כמה טוב המסך הזה ?

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  17. Started by deking,

הביצועים של ה-9600gt לאחר אובר קלוק נראה יותר טוב מהרבה 8800gt אם לא מכולם.. http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1101 האמנם?!

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  18. Started by eran18,

בסרטים שאני מקליט אני לא שומע את הקול זה כאילו מקליט בלי הקול איפה צריך לבדוק ? אני משתמש בתוכנת WINDVR באיזה אפשרות לבחור בכניסת קול? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 3 תגובות
    • 559 צפיות
  19. Started by idani1983,

האם 33-40 FPS בהגדרות הכי גבוהות כולל כל הפילטרים ב COD2 כאשר הכרטיס הוא בסטוק זה סביר או מעט ? תודה רבה

• 7 תגובות
    • 559 צפיות
  20. Started by Nasok,

טוב לדוד שלי יש ממולדת (57) אז אמא של (ז"א אחותו) רוצה לקנות לו מסך עד 3K(שזה אני חושב יותר מדי) 19 אינץ' המסך מיועד בעיקר לבן אדם שיושב שעות רבות על המחשב קורא עובד ופעמים משחק... אז בעיקר אם יש לכם מסכים מיוחדים שטובים לשעות רבות של ישיבה מולם אז תודה תודה על התגובות אמרו לי בעיקר על VIEWSONIC VP930 האם הוא הכי טוב לתקציב?

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  21. Started by FIRE-KID,

שלום אני צריך מסך CRT 17 אינץ' בסביבות ה600-700 שקל תודה...

• 2 תגובות
    • 559 צפיות
  22. Started by Pixeln,

תשמעו יש לי מחשב נוסף בבית פנטיום 2 128MB זכרון לוח של PCI בקיצור משהו עגלה... אני מעוניין למצוא כרטיס מסך שמסוגל לפעול בכאלה תנאים, עד 120 ש"ח אגב אם יש למישהו למכור אני אשמח אם תפנו אלי לאימייל horcruxn@gmail.com-בודק כל שעה או לאיסיקיו 1910909 נכנס פעם בשבוע ביום שישי....

• 2 תגובות
    • 559 צפיות
  23. יש לי כרטיס מסך:‏7600GS Silent 512MB, TV, DVI, PCI-E‎ מידע עליו:http://www.asus.com/products.aspx?l1=2&l2=6&l3=271&model=1090&modelmenu=1

• 2 תגובות
    • 559 צפיות
  24. Started by ganymede,

שלום, אני הולך לקנות לוח אם חדש ויש לי תהיות לגבי חיבורי וידאו. כרגע יש לי כרטיס מסך משולב והוא מספיק לי בגלל שאני משתמש במחשב בעיקר לצפייה בסרטים. חשבתי לקנות לוח אם של אינטל עם כרטיס מסך משולב - צ'יפסט 965G - הבעיה היא שיש לו רק יציאת VGA ובעתיד אני אצטרך חיבורים נוספים. האם בשביל חיבורי VIVO, SVIDEO, DVI וכו' אני חייב לקנות כרטיס מסך בנפרד? קראתי שה- 965G תומך בחיבורים האלה בעזרת מתאם ADD2 אבל לא מצאתי אותו בחנויות ברשת. (תיאור קצר בלינק - http://www.intel.com/support/graphics/intel915g/sb/cs-013296.htm ) מישהו יודע איפה אפשר לקנות אותו? תודה למבינים

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  25. Started by Baz34,

האם למערכת עם כרטיס XFX8800gts 320mb המבוססת על מערכת P4 3.0 single-core + 2Gram DDR2 תהיה פגיעה בגלל מגבלת מעבד ברזולוציות של עד 1028-1280. באופן כללי הייתי שמח לדעת האם כוח החישוב של המעבד הוא פונקציה של הרזולוציה, או שבכל מקרה ולא משנה באיזה רזולוציה תמיד תהיה פגיעה בביצועים (האם ניתן להעריך את רמת הדגרדציה בביצועים)

• 2 תגובות
    • 559 צפיות

דיונים חדשים בפורומים