כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,985 דיונים בפורום זה
-
נא למחוק הנושא נמצא בפורום מסיכ LCD
-
- 2 תגובות
- 566 צפיות
-
-
הבעיה שלי שנראה לי לא שמתי את הכרטיס כמן שצריך השאלה שלי יש לי שני חיבורים בכרטיס שמתחברים לספק כח זה משנה איך אני מחבר אותם לספק באיזשהי צורה?
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
דרייברים ספיציפים לכרטיס X1950 PRO שברשותי, גירסא 6.1 (או 6.2, לא זוכר) או דרייברים כלליים של ATI, גירסא 7.4? או שזה לא קשור, ושניהם עובדים ביחד?
-
- 2 תגובות
- 566 צפיות
-
-
הי. קניתי לא מזמן מחשב חדש עם המפרט הבא Intel Duel Core 2.8 1024 RAM GeForce 7300 GS 256 upto 512 250 GB עכשיו, יש לי במחשב הישן שלי שאותו שמתי בצד - כרטיס מסך ישן GeForce MAX200 נראה לי. (64 MB). יש מצב שאני כאילו מחבר אותו מתחת לכרטיס מסך במחשב החדש ויהיה לי כאילו 256+64 Mb הכרטיס מסך? עריכה: אם זה קשור בלוח אם אז הדגם הוא P4M890M מתוצרת MSI
-
- 3 תגובות
- 566 צפיות
-
-
שלום,קניתי מסך סמסונג 753DFX לפני שבוע, יש לי תופעה מוזרה- מופיעים לי לפעמים למעלה על המסך עיוותים כאילו המסך נמתח ונמשך לכיוון ימין. הפתרון לבעיה הוא לכבות ולהדליק את המסך ? האם הבעיה היא במסך ? או יכול להיות בכרטיס מסך יש לי כרטיס ישן של 8 מגה... אני משתמש ברזולוציה 1024-786 תודה מראש לעוזרים !
-
- 2 תגובות
- 566 צפיות
-
-
GeForce 8600GTS 512 או 8600GTS 256MB Superclocked
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה הפורום הנכון - אם לא אשמח אם תעזרו לי מהו הפורום הנכון. אני מעוניין לרכוש תוכנה לעריכת וידאו - מעונין בהמלצה על תוכנה שכזו, שמעתי על תוכנה של pinacle מישהו מכיר? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
האם הכ"מ RADEON 4850 תומך בDX10 ? :s05: תודה לעונים ...
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
חברת PowerColor הוציאה את הכרטיס PowerColor X800GT 256MB 256BIT Extreme לפני מספר שבועות,שאמור להיות הX800GT החזק ביותר בשוק עם קלוקים גבוהים וקירור יותר טוב,מתי הכרטיס יגיע לארץ והאם בכלל ימכרו אותו בארץ?
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
הכרטיס שלי : CONNECT3D Radeon X850 Pro 256MB GDDRIII + DVI + VIVO אני מעוניין לפתוח אותו ל XT PE אם אפשרי תודה.
-
- 3 תגובות
- 566 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס מסך 9000 ואני צריך עידכון עליו(באזור הורדות רשום רק מ כרטיס מסך 9500 ואני לא יודע אם זה טוב גם אלי) אז אם משהו יכול להביא לי עדכון לכרטיס תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
שלום יש לי תופעה של נקודות וקווים אופקים בצבע ירוק וסגול בחיבור DVI למסך 2407wfp הארטיפקטים נעלמים כאשר משנים את הINPUT במסך ומחזירים. הם יופיעו מחדש אחרי BOOT או SLEEP של המסך קורה במערכות הפעלה XP ו-VISTA מעודכנות עם כרטיס מסך מסוג אחר זה לא קורה כך שהבעיה קשורה לכרטיס מסך שמתי דרייברים אחרונים (סה"כ ניסיתי 3 גרסאות של דרייברים) החלפתי לכרטיס חדש מאותו סוג והתופעה חוזרת (קשה לי להאמין שכל הBATCH דפוק) הטמפ של כרטיס המסך 35. ניסיתי גם לעשות לו אנדרקלוקינג (הסוניק מגיע עם אוברקלוק) הספק טוב enermax liberty 400. ניסיתי את כל אופציות התצוגה\ביצועים של WINDOWS ושל ATI CONTROL CENTER האם מישהו נתקל בבעיה דומה?
-
- 2 תגובות
- 566 צפיות
-
-
אנשים ידוע לכם מתי יוצא גיפורס 8600GT.... ומה המחיר שלו יהיה ?????
-
- 2 תגובות
- 566 צפיות
-
-
שסיירתי באתר של gigabyte מצאתי את הכרטיס הזה לagp http://www.gigabyte.com.tw/Products/VGA/Products_Spec.aspx?ProductID=2277 זה באמת הגיוני? ודרך אגב מוכרים אותו ב360 בpcenter http://www.pccenter.co.il/product.asp?productid=2844 יש עוד כמה דברים לא ברורים כמו מהי המהירות של הזכרון והליבה שלו
-
- 4 תגובות
- 566 צפיות
-
-
יש לי XFX 6600GT וכתוב עליו שהוא VIVO עכשיו בשביל לראות את הטלויזיה על המחשב מה אני צריך לעשות? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 566 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום. אז ככה חבר טוב שלי בדיוק פותח עסק, והוא מעוניין לפזר בעסק שלו 15 מסכי מחשב דקים 17". מה שרציתי לשאול זה, האם ניתן לחבר את כל המסכים לממיר הדיגיטלי של YES או HOT ולצפות בטלוויזיה? (אם כן אז איך.) תודה רבה לכל העוזרים מראש.
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
ב- 1020 ש"ח? נראה לי עדיף על SAPPHIRE ATI Radeon HD 3850 256MB DDR3 ב-1000 ש"ח. לא? תודה
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם יש לי כרטיס מסך GEFORCE 8800GTS 640MB ואת המעבד AMD Athlon 64 X2 Dual Core 5400+ BOX AM2 האם יהיה לי צוואר בקבוק?
-
- 3 תגובות
- 566 צפיות
-
-
תמונה: מה הוא רוצה ממני??? תודה
-
- 3 תגובות
- 566 צפיות
-
-
האם זה נכון שאפשר לעשות CF בין כרטיסים שונים???? אם כן.. והאם זא אפשרי אם כרטיסים בעלי ליבות שונות?? אם כן.. האם יש איזו שהיא מגבלה שלא מאפשרת לעשות CF בין כרטיסים ?? תודה מראש למגיבים
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
האם כרטיס מסך GS 7600 AGP X8 יעבוד על AGPX4 ?
-
- 2 תגובות
- 566 צפיות
-
-
נסגרתי על מפרט שהוצע לי בפורום מפרטים. הכרטיס שהוצע לי היה ATI REDEON 4850 512MB HDMI השאלה שלי היא כזו: 1. המשחק היחיד שיעבוד על המחשב הוא FLIGHTSIMULATOR X ( וגם לא לעיתים קרובות.) 2. המסך הוא SAMSUNG T260HD (ואני לא מחפש לעבוד על ההגדרות הכי גבוהות) 3. חשוב לי שיהיה HDMI. 4. רוב העבודה תהיה עבודה משרדית , יחד עם סרטים שיורדו מהרשת. בהתאם לדרישות הנ"ל - איזה כרטיס זול יותר אך עדיין איכותי אני אוכל להתקין במקום הכרטיס הנ"ל?
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
בהמשך לשרשור הזה, אני מחפש כרטיס מסך למחשב משרדי שמידי פעם עורכים עליו סרטים (לא HD). בגדול, מחשב משרדי יכול להסתדר עם כרטיס מסך O/B ואני תוהה האם ענין הוידיאו אמור לגרום לי לרכוש כרטיס חיצוני. אין לי צורך בכרטיס לכידה או בכניסת וידיאו, כיון שכרגע כל הוידיאו מגיע דרך USB וזה בסדר גמור. תקציב לכרטיס: 400-600 ש"ח, בהנחה שצריך סכום כזה. אשמח לקבל הכוונה והמלצות!
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
כמו שכתוב בכותרת- אני רוצה לחבר את המחשב הנייד שלי לטלוויזיה, קראתי בהודעות אחרות שיש כרטיסים ומתאמים מיוחדים, אך לא הצלחתי למצוא אף אחד כזה. מישהו מכיר אופציה כלשהי לחבר אותו באיכות טובה ובכמה שפחות כסף? תודה!
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
עזרה /בחירת כרטיס מסך -------------------------------------------------------------------------------- יש לפני כרגע שלוש אפשרויות http://www.xfxforce.com/web/product/listConfigurationDetails.jspa?productConfigurationId=134972 http://www.palit.biz/en/products/nv_agp_7600GS-Sonic.htm מה יותר טוב משני אלה? ואם יש לכם הצעות נוספות באזור או עד 700 ש"ח אני מאוד מאוד יודע לכם......
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-