כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,967 דיונים בפורום זה
-
שידרגתי את המחשב שלי (לאחר קריסה טוטאלית), ויש לי לוח אם של אסוס, עם כרטיס מסך מובנה של Intel® Extreme Graphics 2. מולו, ישלי את אחד הדברים היחידים ששרדו מלפני השדרוג, וזה כרטיס מסך radeon 9250 128MB. רציתי לדעת אם יש איזשהו מצב שהכרטיס המובנה יותר חזק מזה שיש לי, ואם שווה לחבר אליו את המסך? תודה :]
-
- 3 תגובות
- 529 צפיות
-
-
כל פעם שאני מפעיל סרטון באתרים כמו וואלה נענע,ynet וכו' אני רואה את כל חלון הצפיה מרוח בצבע ירוק זרחני שמעוות לי את כל התמונה. יש לציין שבאתרים כמו youtube זה לא קורה לי. יש כרטיס מסך ati 1900 gt ועדכנתי את הדרייורים וכלום לא עזר... מקווה שתוכלו לעזור לי....תודה.
-
- 1 תגובה
- 529 צפיות
-
-
דבר ראשון, אני רוצה להיות בטוח שזה באמת החיבור שאני צריך... המחשב שלי די ישן ואני כבר לא זוכר איזה לוח אם יש לי, אבל הכרטיס מסך שהיה לי הוא ה9800 pro. אני צריך כרטיס מסך שיהיה לפחות חזק כמוהו ובמחיר של מקסימום 300 שקל. יש עצות?
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
יש לי XFX 6600GT וכתוב עליו שהוא VIVO עכשיו בשביל לראות את הטלויזיה על המחשב מה אני צריך לעשות? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 529 צפיות
-
-
שלום! יש לי שאלה אליכם... אולי אתם יכולים להביא לי את כול הסוגים של כרטיסי מסך התומכים בDX10? תודה לעוזרים..
-
- 2 תגובות
- 529 צפיות
-
-
אהלן, לאחרונה הכרטיס מסך שלי לא מזהה את הטלוויזיה (אחרי שאני מכריח אותו לזהות הוא רושם TV לא מוכר). הסרתי והתקנתי את הDRIVER . אני כמעט בטוח שזוהיא לא בעייה בחומרה. מישהו יכול לעזור בבקשה תודה
-
- 1 תגובה
- 529 צפיות
-
-
יש לי לוח אם של אינטל דגם: D845GBV and D845GRG עכשיו הוא תומך agp 4x ואני לא יודע איזה כרטיס מסך אני יכול להכניס בו,רציתי לדעת אם את הכרטיס: Asus V8460 Ultra GeForce 4 Ti4600 128Mb DDR יכול לעבוד על הלוח אם הזה,המחשב הוא פנטיום 4 2.4 תודה לכל העוזרים!
-
- 5 תגובות
- 529 צפיות
-
-
שלום לכולם; אז ככה, אני מפעיל הכל ברזולוציה של 1024X768, ונוח לי בצורה כזו, עכשיו השאלה שלי היא כזאת: האם כדאי לקנות 8800 שבמילא לא ינוצל ברזולוציה הזו או כדאי להתפשר על 8600 העתידי\1950PRO ודומיו? האם ברזולוציה הזאת יהיה לי הבדל במשחקים בין 8800 ל-1950PRO (ואני לא מתכוון להבדל בין 200FPS לבין 180, אלא להבדל יותר משמעותי). תודה לעונים -רון.
-
- 3 תגובות
- 529 צפיות
-
-
שלום. יש לי כרטיס ATI X-300 היציאה שלו לטלויזיה היא בעלת 7 פינים. יש לי מתאם מ 4 פינים ל RCA, פיזית, זה מתחבר לי לכרטיס מסך. הבעיה היא שכשאני מחבר את הכבל לכרטיס מסך ולטלויזיה, אני לא רואה כלום בטלויזיה. נכנסתי למאפייני תצוגה, איפה שרואים את החיבורים של היציאות השונות. וזה בכלל לא מזהה שמחוברת טלויזיה, אם אתם לא מבינים אותי, אני מדבר על האייקון של הטלויזיה, שאמור להפוך לפעיל כדי שאני אלחץ עליו. אבל הוא לא פעיל, כאילו הכבל לא מחובר לשום מקום. האם אני חייב מתאם של 7 פינים ל RCA או מה? מה זה הדבר הזה? למה זה טוב בכלל?
-
- 1 תגובה
- 529 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך חדש מדגם x1950 pro עכשיו לפני זה היה לי geforce 5 והייתי כל הזמן מחבר אותו לטלויזיה בלי בעיה, קניתי מחשב חדש ואת הכרטיס מסך ואין לי את האפשרויות האלה בכרטיס זאת אומרת אני עושה מאיפיינים ואז מתקדם ואין את האפשרויות האלה.. יש לי ati catalyst control center אבל כמה שחיפשתי שם אין לי את האפשריות האלה... לחבר שלי גם יש כרטיס מסך ati ולו יש את האפשרויות האלה.. נ.ב יש לי את הכרטיס של sapphire ואת הדרייבר התקנתי מהאתר של ati תודה מראש לכל העוזרים וסורי על החפירה...
-
- 2 תגובות
- 529 צפיות
-
-
כרגע יש לי 6800 128M הרגיל, הבעיה איתו שהוא AGP.. ואני משדרג מעבד ולוח חדש, אז זה מגביל אותי, ואני לא מעוניין בלוחות המשולבים, מפני שתמיד הוא הAGP איטי או ה PCIE בכל מקרה אני צריך כרטיס מסך שיהיה יותר טוב ממה שיש לי, אבל גם יהיה PCIE, ושיהיה הכי זול שאפשר, ראיתי שהמחירים הם בסביבות ה 300.. ואני לא יכול להרשות לעצמי יותר מדי כרגע, לכן אני קונה כרטיס זול והוא יהיה זמני... ואחליף אותו אחרי שארוויח קצת כסף בחופש חח + המחירים ירדו קצת.. תודה!!!!
-
- 4 תגובות
- 529 צפיות
-
-
שלום אני צריך השוואות של כרטיסי מסך מהדור החדש שיצא של nvidia סדרת 7600 סדרת 7900 וכן הלאה אם תוכלו להביא לי שתיים שלוש טבלאות שיש שם משחקים ורשומים לפי סדר החזק למעלה ומצויים שם גם כרטיסי ati יהיה יותר טוב
-
- 3 תגובות
- 529 צפיות
-
-
הייתי נעול על ASUS ואני יודע שגם EVGA ו GAINWORD מייצרים את הכרטיס. האם שווה להתעקש על ASUS ? תודה
-
- 2 תגובות
- 529 צפיות
-
-
שלום, איך הכרטיס של ASUS מסדרת 8800GTS 640MB PCI-E? בהתחלה רציתי Leadtek אך הוא לא היה במלאי אז הלכתי ל-ASUS שהיה זמין יותר וגם קצת יותר יקר. שניהם עם 3 שנות אחריות שעד תומן ASUS אמורה להתפצל ל-3 חברות לפי הפרסומים. הכרטיס יהיה על לוח אם של Asus Deluxe עם מחשב חדש שבין השאר כולל 4GB זכרון פנימי 800MHZ, מעבד QUAD 2.4, כרטיס קול SB X-FI PLATINUM, כרטיס טלויזיה וכו'. המסך הוא 19" LCD של סמסונג. גיימר כבד אני לא, אבל במשחקים שאני מתכוון להריץ (BioShock, C&C3 וכו') האיכות צריכה להיות כמה שיותר טובה אם כי לא ברזולוציות הכי גבוהות. הדגם הזה הוא מעבר למה שאני צריך זה ברור, אך שהכל יעבוד חלק ובלי בעיות ושאפשר להשקיע לא רציתי שהכרטיס מסך יהיה "צוואר הבקבוק". השאלה לא אם הסדרה …
-
- 5 תגובות
- 529 צפיות
-
-
טוב אז אני מחפש משהו בסביבות ה600-700 שקל, מעדיף שלא יותר. אני צריך חיבור AGP בלבד. תמליצו לי בבקשה אולי בין RADEON ו GF. המטרה העיקרית שלו זה לגרפיקה כמובן, משחקים בלבד אבל שיתן ביצועיים כמה שאפשר מדהימים. תודה לכולם.
-
- 1 תגובה
- 529 צפיות
-
-
המשחק בכלל יעלה על הכרטיס הזה? ואם אני אמהיר אותו ל 6800 אולטרה? בהנחה שאני משחק עם crt על 800 על 600
-
- 1 תגובה
- 529 צפיות
-
-
שלום =] יש ברשותי 7600GT, ויחד איתו קיבלתי חיבור שמתפצל לשלושה חיבורים שונים, לטלוויזיה.. כעת, יש לי ממיר של HOT מיותר בבית, אוכל לחבר אותו ולראות טלווזיה דרך המחשב?
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
הבנתי שה HTPC מיוחד בכך שהוא מעוצב יפה, ושקט יחסית, אבל מה חשוב שיהיה בו כדי שהוא יוכל להתחבר לטלויזיה שבסלון, יוכל לנגן סרטים, מוזיקה, תמונות וכו' - שיוצגו על הטלויזיה בסלון ?
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
-
7800GT בערך ב1100 שקל או 7900GT ב2000 שקל בערך מה יותר משתלם ומה ההבדלים המרכזיים ביניהם ואם משהו גם יכול לתת לי בנצ'מרקים שעשו לשניהם
-
- 3 תגובות
- 529 צפיות
-
-
מחפש כרטיס טוב לגרפיקה ( בעיקר פוטושופ ) המוכר המליץ על 7300GS אך רציתי לדעת האם ישנו כרטיס טוב ממנו ובסביבות אותו המחיר?
-
- 1 תגובה
- 529 צפיות
-
-
קניתי כרטיס מסך חדש עכשיו חיברתי אותו וכשאני מדליק חזרה תמחשב המסך לא מראה תמונה והנורית של המסך מהבהבת עזרה בבקשה.......
-
- 5 תגובות
- 529 צפיות
-
-
שלום יש לי כרגע כרטיס מסך X1950Pro 512MB ואני משדרג אבל אני מתלבט בין שני דגמים אז אני רוצה לדעת העם יש הבדל רציני או הבדל קטן בין שני הדגמים הנא הדגמים 8800GTS 320MB HD2900XT 512MB העם הבדל בניהם בביצועים גדול או קטן
-
- 2 תגובות
- 529 צפיות
-
-
שלום, אני חדש לכרטיסי נוידיה, עד עכשיו הייתי רק עם כרטיסי ATI , בכרטיסי ATI אפשר להוסיף AA+AF דרך הדרייבר,ואם יש אפשרות אז גם במשחק. אבל עכשיו שאני עם כרטיס נוידיה אני שם פילטרים רק כשזה מאפשר לי דרך המשחק לא אם לא מאפשר לי, איך אני מוסיף AA+AF דרך הדריבר למשחק שאין לו אפשרות כזאת (כאילו לא מופיע כזאת) או סתם? תודה. ועשיתי חיפוש
-
- 1 תגובה
- 529 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מסך LCD LG L1752TQ עם חיבור DVI-D וכרטיס מסך 7300 GS של MSI והבעיה היא שמוצעות לי 3 אפשרויות רזולוציה ושלושתם מגושמות וגדולות ואני רוצה את כל אפשרויות ארזולוציה ,ניסיתי דרך המרכז שליטה של הכרטיס מסך לשנות ולא הצלחתי איך אתם יכולים לעזור לי ???? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 529 צפיות
-