עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום, היצטרפתי לא מזמן ואני כבר נהנה מפורום זה. הוא עמוס במידע חיוני, במדריכים טובים, והכי חשוב אנשים שמבינים ורוצים לעזור! אז יש בפי שאלה: אני מיתכוון לרכוש מחשב חדש בסכום שלא עולה על 5000 ש"ח ושמיועד בעיקר לעבודה מרובה ולמשחקים חדשים וכבדים. בדקתי באיזור ה"מפרטים המומלצים" שבאתר הראיתי את שני המפרטים הבאים: מפרט א. מעבד AMD AthlonXP 2500+ Barton 1833MHz , 512Kb 333 Mhz FSB - BOX - with stock fan 530 לוח אם nVIDIA nForce2 - ABIT NF7 v2.0 400 זיכרון פנימי 512mb PC3200 DDR-RAM - TWINMOS CAS2.5 400MHz 540 דיסק קשיח ATA - 80GB 7200RPM - Western Digital 8Mb Buffer Special Edition - 3Y Warranty 445 כונן DVD LiteOn 16/48 - Black 223 כונן דיסקטים Citizen 1.44 B…

2. e6750 asus blitz extrame 2gb ddr3 תודה מראש

• 1 תגובה
    • 523 צפיות
  3. יש לי HD4850 ואת הזיכרונות הבאתי ל 2600 והסטוק זה 1986 . מה זה מביא?אני לא מרגיש כזה הבדל.

• 1 תגובה
    • 523 צפיות
  4. מפרט בפרופיל אם זה משנה. קניתי דיי מזמן (שנה פלוס אם אני זוכר נכון) כבל Svideo-Composite. כשקניתי אותו הכל פעל טוב (עם קצת בעיות, אבל בכללי פעל טוב). עכשיו חיברתי אותו, ואני לא מצליח להציג שום דבר על הטלוויזיה. הגדרתי הכל נכון (Multiple display wizard), ובכל זאת כלום. הוא לא מזהה את המסך, ולא קורה כלום גם כשאני מכריח אותו לשלוח אות בלי קשר למסך. מה אפשר לעשות? (דיי דחוף, מה שאני צריך להראות בטלוויזיה יתחיל בעוד שעה בין אם אני אהיה שם ובין אם לאו.) אין לי אפשרות לקנות או להשיג כבל חדש אם זאת הבעיה - היום יום שבת, הכל סגור. תודה, גיא.

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  5. Started by amit297,

שלום!!אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש למשחקים כבדים (1800)בבקשה תמליצו לי

• 3 תגובות
    • 523 צפיות
  6. Started by SABONIS,

שלום לכולם. ראשית המפרט של המחשב: מעבד אינטל פנטיום 4 1.5 ג'יגה, לוח אם INTEL D845PESV, זיכרון סטיק של 256 ואחד של 512, אחד של קינגסטון ואחד של חברה כלשהי, DDR2100, כרטיס מסך ATI רדאון 9800SE 128 מגה בייט, 256 ביט, כרטיס קול קריאטיב SB 5.1, הארד דיסק אחד של 30 ג'יגה של מקסטור ושני 40 ג'יגה של WD. במצב שאני פותח משחק כלשהו, ולא משנה איזה, אפילו אם זה NBA07, או סתם LFS, המשחק פשוט נתקע. הוא עולה והכל, ואז לאחר חצי דקה אולי דקה הסאונד מתחיל לחזור על עצמו בלופ, והמסך נתקע, ואז לאחר כמה שניות המסך נהיה שחור והמשחק כאילו רץ ברקע אבל אני לא רואה כלום. כמובן שאחרי זה אני נאלץ לעשות כל פעם ריסטרט. אני כבר מיואש לחלוטין. פירקתי את הכרטיס וחידשתי את המשחה הטרמית שעליו, ובנוסף מכוון…

7. Started by ranzz1,

קניתי Gigabyte Radeon 9550 256MB בגלל שהמחשב עובד AGP X8 ואני לא משחק משחקים. משהו לא בסדר עם התמונה על הטלוויזיה, השידור מרצד וזה בבירור לא עניין של רזולוציה או צבעים. ניסיתי שני כבלים, אחד RCA=>Svideo והשני RCA=>RCA עם הממיר שקיבלתי מצורף עם הכרטיס. עכשיו ממה שאני זוכר הייתה לי את הבעיה הזאת גם ב Nvidia הישן שלי וזה היה קשור לשיטת השידור. אבל ניסיתי את כל השיטות (B/Pal G/Pal) וכו' ועדיין התמונה לא משתפרת. יש הצעות חוץ מלהחזיר לחנות וללכת על Nvidia (מה שאני אמצא ב AGP X8...) כי אני יודע שהכרטיסים שלהם מתאימים לטלוויזיה?

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  8. נהרס לי כרטיס מסך ואני מחפש כרטיס עד 800 שקל!! אני לא משחק הרבה כל כך במחשב אבל על מה שחשבתי בינתיים זה x800 gto palit רציתי 6800 gs אבל אין במללאי.. 7600 gs גם חושב לקנות.. עקרונית מה הכי כדאי לקנות ב800 שקל .??

• 1 תגובה
    • 523 צפיות
  9. Started by TheSoviet,

בשביל מחשב שיהיה קצת למשחקים ובמיוחד לאינטרנט

• 3 תגובות
    • 523 צפיות
  10. Started by avi-g2005,

איזה כרטיס מסך טוב יותר למשחקים : GEGORCE 6600 256MB -או- GEFORCE 6600GT 128 MB קחו בחשבון שאני במילא אחליף כרטיס מסך תודה על העזרה

• 3 תגובות
    • 523 צפיות
  11. Started by asafsee,

שלום יש לי כרטיס טלויזיה פנימי בPCI SLOT. של חברת PHILIPS. קישור לסוג: http://www.nanashops.co.il/sale.php?sale=3132927 לאחרונה ישנה בעיה קבועה - כאשר אני רוצה להקליט (ולא משנה מה מקור השידור) לא רואים מה מוקלט והמסך בתוכנה מהבהב כל הזמן בירוק. מה יכולה להיות הבעיה? תודה לעוזרים אסף

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  12. Started by alfus73,

שלום, רכשתי כרטיס מסך AGP*8 6600GT. יש לי שתי שאלות: 1. האם אני צריך לנטרל איכשהו (אולי ב- BIOS) את הכרטיס מסך onboard שיש לי? 2. יש לי על גבי גב הכרטיס החדש מוט מתכת באורך 6 ס"מ וברוב 2-3 מ"מ , עם 2 ברגים קטנים בצידו. האם צריך להבריג החוצה את המוט הזה?

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  13. Started by LastForOne,

שלום, אני עומד לקנות מחשב חדש... ככל הנראה מבוסס מעבד Q6600... אני צריך כרטיס מסך בתקציב מוגבל בסביבות 300 - 500 [אני מתכנן שהמחשב שלי לא יחרוג מה4000 לא כולל מסך] רוב הזמן אני לא משחק במשחקים... ועד שאני משחק זה רק פעם ב... אני משתמש בתוכנות גרפיקה כמו פוטושופ... על איזה כרטיס תוכלו להמליץ לי?

• 1 תגובה
    • 523 צפיות
  14. Started by tony2toes,

שלום, הייתי מעוניין לדעת האם יש טעם להשקיע בכרטיסי HD2400/HD2600 למען צפייה בסרטי HD. אין לי צורך ביציאת HDMI, השאלה שלי האם עם מעבד חזק (כמו E6750) יש צורך בכרטיס HD שהעבודה רובה תהיה על הכרטיס. לא עדיף שתתבצע על המעבד ולהשקיע בכרטיס זול יותר (בלי צורך למשחקים). אם באמת אין צורך על איזה כרטיס אתם ממליצים? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 523 צפיות
  15. היה לי כבל שבצד אחד שלו היה חיבור שדומה לS-VIDEO (אבל הוא לא S-VIDEO) והתחבר לכרטיס המסך שלי (RADEON 9800PRO אם זה משנה), ושממנו יצאו שני חיבורים - S-VIDEO וRCA. איבדתי את הכבל ואני מחפש אחד חדש. מישהו יודע איך הוא נקרא ואיפה אפשר למצוא אותו?

• 1 תגובה
    • 523 צפיות
  16. Started by 108tomer,

שלום, אני מנסה ללכוד וידאו ממכשיר וידאו ברשותי כרטיס מסך sapphire radeon x1950pro חיברתי ל S-VIDEO את הכבל שקיבלתי עם הכרטיס ומהצד השני למכשיר וידאו. מכשיר הוידאו דולק, יש בתוכו קלטת והוא מנגן כלומר במצב play. כשאני מנסה ללכוד את הוידאו באמצעות windows movie maker אני מקבל הודעת שגיאה שלא מותקן התקן ללכידת וידאו עברתי על הרבה מאוד מדריכים ללכידת וידאו ועדיין לא הצלחתי צריך להגדיר משהו כדי שזה יעבוד? חיפשתי בלוח בקרה לא מצאתי משהו שמזכיר את זה כל הדרייברים מותקנים נתקלתי במישהו שאומר שיש לו את אותו כרטיס מסך אבל הוא מוגדר כ TV-OUT בלבד: http://www.tomshardware.co.uk/forum/page-217989_15_0.html יכול להיות שהכרטיס שלי הוא אכן כזה? בקיצור מה צריך לעשות כדי להשתמש בVIVO וללכו…

• 3 תגובות
    • 523 צפיות
  17. Started by paro,

קניתי מחשב חדש לפני חודשיים... ואיתו קניתי כרטיס מסך של Nvidia 7950GT עכשיו הכרטיס נדפק, ואני יכול לקבל כרטיס אחר בערך באותו מחיר בחינם. הציעו לי Nvidia 8500GT צריך עזרה בקשר לכרטיס מסך ממולץ... אין לי בעיה אפילו להוסיף סכום כסף(לא יותר מידי כמובן : ) ולקנות כרטיס יותר טוב.. תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 523 צפיות
  18. Started by ofsher,

רציתי לדעת איזה תוכנה הכי מומלצת ל OC לכרטיסי NVIDIA איזה קלוקים הם נחשבים בטיחותיים לגבי הכרטיס? יש תוכנה שנותנת לעשות OC תלוי יישום - נגיד שכשאני משחק 3D יהיה OC והמאוורר יהיה על מקס' אבל בשוטף על 2D יהיה שקט ורגיל? עריכה: טמפרטורת מנוחה אצלי 55 מעלות הוא כותב שהוא יכול להגיע עד ל - 120???? זה הגיוני? הורדתי ntune איזה מהירות מאוורר כדאי לשים... שמתי לב שרק כשאני משנה מהירות ל - 3D המאוורר נחלש ה - 2D לא משנה כלום... ואני לא מריץ שום דבר תלת מימדי עכשיו יכול להיות שחם לו מדי?

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  19. Started by Artemis Entreri,

שאלה: ה6800GT בגירסאת AGP קיים בגירסאות של DDR3 או רק ב DDR1 ? אותה שאלה לגבי ה NU

• 2 תגובות
    • 523 צפיות
  20. שלום אני רוצה לקנות מחשב חדש, די נסגרתי על המפרט, אבל יש לי התלבטות בין 3 כרטיסי מסך שהציעו לי אשמח לשמוע הצעות. המחשב: מעבד E6750, לוח Asus p5k, גיגה זכרון 800MHZ, דיסק קשיח 320GB ומסך של viewsonic vp930 כרטיסי מסך: 1. sapphire HD 2600XT 256MB GDDR3 2. Sapphire X1950 Pro 256MB 256bit GDDR3 3. Leadtek PX8600 GT TDH Extreme 256MB. תודה

• 3 תגובות
    • 523 צפיות
  21. Started by KL-xXx,

היי הרבה מדברים פה על כרטיסי מסך מבחינת הצ'יפים, תדירויות וכו' אך יש לי שאלה: האם יש הבדל בין החברות הרבות שיש כאשר הנתונים הטכניים אותו הדבר?

• 2 תגובות
    • 523 צפיות
  22. Started by X-Style,

אני מחפש קירור ל8800GT עד 200 ש"ח מקסימום, ושאלה קטנה - איך אני אוכל להיות בטוח שזה יכנס למארז? כי ראיתי שמישהו בפורום קנה את הקירור ACCELERO והוא נראה ענקי

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  23. שלום לכולם, ברצוני לשאול על הכרטיס GF 6600GT. הבנתי לפי מבחנים שהוא יותר טוב מה9800 פרו של ATI, והם באותו מחיר. עכשיו ראיתי שיש כמה כרטיסים שיש להם 256MB מסוג די די אר 3 (6600GT), זה באמת משנה ומוסיף בביצועים? ואיזה חברה כדאי לקנות? INNO 3D,ASUS,GAINWARD ועוד.. תודה

24. Started by Pitzinyelo,

מדובר על GT.

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.