כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,952 דיונים בפורום זה
-
אוקיי - עומד לקבל מסך שני ואני תוהה אם מישהו ניסה או יודע אם אפשר לבצע סיבוב של 90 מעלות על מסך אחד מתוך שניים כאשר השני נשאר רגיל. דרך אגב אני מדבר על CRT (כן). אני חושב לשים אחד של 22 אינטש במצב רגיל ולידו 17 אינטש מונח על הצד במצב של 90 DEG FLIP . אני עובד על ATI כרגע.
-
- 0 תגובות
- 675 צפיות
-
-
היי יש לי 3 מחשבים בעלי כרטיסי מסך עם פענוח לHD: הכרטיס הראשון הוא 8800GTS G92 NVIDIA http://www.zotac.com/index.php?option=com_content&task=view&id=138&Itemid=266 הכרטיס השני הוא 8600GT NVIDIA http://www.sparkle.com.tw/product_detail.asp?id=63&sub_id=110 והכרטיס השלישי הוא AH2600PRO ATI http://www.asus.com/products.aspx?modelmenu=2&model=1941&l1=2&l2=9&l3=594&l4=0 (המפרטים בצד ימין של כל מחשב ומחשב) והשאלה שלי היא כזו איך אני יכל לצפות בסרטי HD מבלי לאמץ את המעבד המרכזי בכלל! כך שהכרטיס מסך יעבוד במקומו.. או במילים פשוטות איך אני מפעיל את היכולת המובנת שקיימת בכרטיסים? נ.ב אני משתמש בנגן הMCE\VMC או בנגן הVLC תודה...
-
- 39 תגובות
- 3k צפיות
-
-
היי ... שמעתי איפה שהוא על תוכנה או משהו כזה שמאפשרת לשלוט על דברים במחשב (כמו הרצת שירים סרטים וכו...) עם השלט שמחובר לכרטיס הטלוויזיה (אגב, לי יש LifeView) ... מישהו יודע משהו על זה ?
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-
-
הכרטיס הוא en 7950 של אסוס והוא מחובר למסך אלסידי 32' עכשיו אני רוצה לעבוד עם שני מסכים במקביל , זאת אומרת לקנות אלסידי 19'. השאלה שלי אם הכרטיס יודע להוציא רזולוציות שונות למסכים שונים במקביל והאם זה יקשה עליו באופן מסוים ?
-
- 1 תגובה
- 520 צפיות
-
-
שלום, אני קונה מחשב חדש ומעוניין לחבר יותר משני מסכים למחשב, האם ניתן להפעיל שני כרטיסים מסך בו זמנית? תודה על העזרה.
-
- 4 תגובות
- 615 צפיות
-
-
אני עוד לומד את הכרטיס החדש והתוכנה הזאת... שמתי לב שיש מצב בתוכנה שנותן oc לכרטיס, וזה עובד רק כשהתוכנה עובדת ברקע... בדקתי עם cpu z וההבדל הוא בין 1152mhz ל 1190mhz ובמצב boost בין 1241mhz ל1279mhz... שאלתי היא1) אם הoc הזה הוא oc נוסף ש gigabite נותנים כ"תמורה" לזה שהתוכנה עובדת ברקע, או שאם התוכנה לא תפעל לי הכרטיס עובד בכלל בלי oc שמגיע מהמפעל? 2) יש בעיה שהתוכנה הזאת תפעל ברקע? להעדיף שלא להפעיל אותה? זאת אומרת שכשאני משחק משחקים ישנים עדיף שלא להפעיל ולהפעיל את התוכנה על מצב oc רק במשחקים תובעניים? 3) אחרי שהפעלתי את התוכנה על מצב oc ראיתי שהחום עלה ל 54 מעלות, והלד windforce עובד קבוע, משמע שהמאווררים …
-
- 10 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אהלן הזמנתי מKSP את הכרטיס 9800GT OC של GB והאמת חשבתי אולי ששוה לשדרג ל4850 בתוספת של 100-140 שקל בערך מה אתם אומרים ? איך הגרסה של SHAPPIRE ? המסך שלי זה 19 אינץ רזולוציה מקסימלית 1440-900 האם הפרש הביצועים שווה את השידרוג ?
-
- 10 תגובות
- 907 צפיות
-
-
שלום לכולם... קניתי לפטופ חדש (יחסית) של IBM ולחבר שלי יש לפטופ של HP.. אצלו בלחיצת כפתור אפשר לשנות את מצב ה BRT (כמה רמות) כדי לחסוך בסוללה איך אני עושה את זה אצלי ? תודה לכולם הסתדרתי....
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
-
-
שלום! ברצוני לשנות סרטוני WMV לפורמט AVI, ואם אפשר לחתוך כמה קטעים משם. האם VirtualDub יכולה לשנות פורמט? האם היא מתאימה לעריכה כזאת? תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן, עם כ.מסך של Asus V8170 , ומסך ישן של Proview שמתחיל להיתכהות. כאשר אני משנה את הבהירות דרך Display-Settings-Advanced-Color Correction התצוגה מסתדרת אבל כאשר המחשב מתאתחל הוא לא שומר את ההגדרות, כיצד אפשר להפוך את ההגדרות הללו לברירת מחדל???
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך Geforce GTX660, המסך מחשב מחובר דרך DVI, הטלוויזיה מחוברת דרך HDMI. המסך מחשב מוגדר כמסך 2 והטלוויזיה מוגדרת כמסך 1, איך אפשר לשנות את זה שיהיה הפוך?
-
- 5 תגובות
- 4k צפיות
-
-
שלום . כבר שאלתי על כך באופן כללי אבל מכיוון שלא הצלחתי לפתור את הבעיה אפרט: אני מנסה להתקין מדפסת די מתקדמת במחשב P2 ולא מצליח בגלל הגדרות התצוגה. יש לו כרטיס מסך VOODOO 3 שמותקן נכון ועובד, ומסך 15 אינץ'. המדפסת דורשת תצוגת מסך של לפחות 600X800, אבל אני לא מצליח להגדיר את התצוגה אלא ל-600X480. האם זה בגלל המסך או בגלל הכרטיס ? משום מה אני לא מצליח להבין את הפרינציפ. מה אכפת למדפסת איזה מסך יש לי - אם הכרטיס הוא תקין? איך אוכל להתגבר על העניין? יש לי כרטיס מתקדם יותר - האם להחליף ? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 932 צפיות
-
-
שלום יש מולי עכשיו נייד של טושיבה A100-1MB, לנייד יש כרטיס מסך ATI RADEON HD2600 עם 256 MB מובנים, ועד 1GB HYPERMEMORY, למחשב יש 2GB RAM, ומערכת הפעלה ויסטה... וכטיס המסך משתמש בכל ה 1GB! כלומר עוד 767 MB לוקח מהראם... והמחשב לא לשימוש במשחקים ודברים כאלה, אבל אני לא מוצא איפה משנים את כמות ה SHARED MEMORY שם בויסטה... חיפשתי בלוח הבקרה, ב CASTLAYST של ATI , וגם בBIOS אין... השאלה היא איך אני מוריד בכלל את כל הזיכרון ונשאר עם ה 256 המובנים מתוך הויסטה? מסובך לי
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-
-
שלום! ברשותי לנובו y-70 הוא מגיע עם מאיץ של intel 4600 ו-gtx 860 הברירת מחדל שלו הוא ה-intel 4600 ואני לא מצליח לשנות אותו שיעבוד על ה-gtx 860 מה הסיבה?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי לוח אם MA785GM של ג'יגהבייט וכרטיס גרפי GT220 של Nvidia. ניסיתי להתקין את NTUNE והתקבלה הודעה שלא עובד עם לוח האם הנ"ל. ניסיתי את EasyTune6 שאמור להתאים לי אבל משום מה בהרצה התוכנה מודיעה שהיא נטענת אבל אחרי כמה דקות ההודעה נעלמת והתוכנה לא מופעלת. ניסיתי את Easytune5Pro ו-Easytune5 אבל בלחיצה על הלשונית Graphics מתקבלת הודעת טעות והתוכנית נסגרת. מחפש הסבר או תוכנה שיאפשרו לי לשנות את הגדרות הכרטיס הגרפי (GPU). רק לדוגמה לשנות 500/1800/1323 ל- 525/1725/1225. תודה.
-
- 2 תגובות
- 739 צפיות
-
-
הבנתי שאפשר לשנות את מהירות המאוור ב-ASUS 8800GTS ע"י RivaTuner v2.06 מישהו יכול להדריך אותי איך לעשות את זה? (משום מה חיפשתי ולא הסתדרתי עם זה)
-
- 6 תגובות
- 585 צפיות
-
-
היי השאלה שלי: האם ניתן לשנות מהירות מאוורר באופן אוטומטי עם הפעלת משחקים? (למהירות שאני אבחר בה)? דוגמא: far cry 2 40% שולחן עבודה 20% - הדגש על אוטומטי ולא שינוי פרופיל ידני ! תודה
-
- 3 תגובות
- 711 צפיות
-
-
הכרטיס שלי הוא PowerColor x1950pro Extreme. איך אני יכול לשנות את מהירות המאוורר שלו? רק בעזרת תוכנת צד שלישי? אם כן, אשמח לכזו (ועל הדרך שגם תשלוט על מהירות המאוורר של המעבד) תודה
-
- 3 תגובות
- 571 צפיות
-
-
שלום, התחדשתי בכרטיס HD4850 עם קירור של Accelero TWIN TURBO. כרגע הטמפ במנוחה של הכרטיס הוא 50 מעלות. הבעיה היא שהקירור עובד על חלש תמיד, וגם במאמץ המאווררים לא מגבירים עצמם. עכשיו הפעלתי תוכנת מאמץ לרטיס, והמעלות קפצו ל 85, ונשארו שם לאורך זמן. גם פה, האיורור לא עלה, והמאוררים נשארים תמיד בלס"ד ממש נמוך, אני יכול לגעת בהם חלש והם יעצרו. ניסתי לשנות את מהירות המאוררים בצורה ידנית, גם דרך עריכת הפרופיל ושינוי המהירות בשיטה של עריכת המסמך, וגם ניסתי דרך riva tuner , אבל כלום לא עובד, ואם אני מעלה את העוצמה, לא קורה כלום, והטמפ נשארת אותו דבר. ניסתי גם דרך Expertool, אך גם היא לא פעלה, ובכל התוכנות כשאני מנסה להעלות ל 100 אחוז כדי להקשיב לקול המאווררים, המאוררים לא עולים,…
-
- 0 תגובות
- 847 צפיות
-
-
שמתי לב שהיה שינוי מחירים לכרטיסי מסך חוץ מהXFX בKSP ירדו המחירים בעוד כרטיסים? ואיזה כרטיס 6600GT עדיף בתקציב של 1300? ProLink PixelView GeForce 6600 GT AGP 128MB DDR III בפנדה 1300 שקל... או ה xfx 6600GT 128MB DVI,TV DDR3 בKSP ב 1180? או שיש עוד משו שלא ראיתי ואתם מציעים??
-
- 36 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות MSI GeForce 4 TI 4200 64 MB ואני יודע שבקרוב עומד לצאת הרדאון החדש (9700). האם תהייה ירידה במחירים של הכרטיסי מסך כשהרדאון ייכנס לשוק? אם לא אז מאיפה אתם ממליצים לי לקנות את הכרטיס הנ"ל. תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! רציתי לקנות את ה2007FP עם HD2400. לצפיה בוידאו וישומים משרדיים! לא למשחקים בכלל! עכשיו כנראה אני הולך על ה2407. האם יש צורך לשנות את כ. המסך או שניתן להשאירו ולא לפגוע בביצועים?
-
- 2 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום קניתי והתקנתי את MSI R9 290 לפעמים יש לאגים על המסך למרות התקנתי את הדריברים אני חושב שזה בגלל שהMSI לא נותן פרופיל טוב ( המאוורר מוגבל ל18) איך אני מחליף לפרופיל גיימינג?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב אז ככה אולי קצת נישמע טיפשי אבל אני רוצה שהמארז יהיה יפה והצבע של הכרטיס מסך (980 TI ) לא יפה ירוק כזה אני רוצה לשנות אותו ישמח לדעת איך עושים את זה ...
-
- 10 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום אצלי במחשב מותקן gforce4, וחיברתי את המחשב לטלויזיה. רואים את תצוגת המחשב גם בטלויזיה, אבל בשחור לבן. נראה לי שזה קשור לשיטת השידור שנמצאת כרגע על ntsc. בהגדרות לשינוי שיטת השידור האפשרויות האלה מופיעות, אבל חסומות (צבועות אפור) - כלומר אין לי אפשרות לשנות ל-palb שאותו אני צריך. אולי חסר לי משהו לדרייבר או משהו אחר אם מישהו יודע? בתודה מראש טל
-
- 2 תגובות
- 600 צפיות
-