עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. האם אפשר לחבר 2 מסכים בו זמנית ליציאה OB וליציאה של הכרטיס החיצוני(PCI,AGP)? לא מצאתי תשובה מתאימה ב-FAQ.

• 1 תגובה
    • 863 צפיות
  2. Started by yoyo12,

שלום לכולם. אני חושב לקנות לבית טלויזיה 32אינץ LCD של PHILIPS. האם אפשר להשתמש במסכי טלויזית LCD כמחשב לכל דבר, כולל גלישה באינטרנט והדפסת מסמכים. ברור שטכנית אפשר לחבר את הטלויזיה למחשב, השאלה האם זה נוח לעבוד איתה כמסך קבוע כולל גלישה הדפסה ומשחקים, ולא רק וידאו. תודה על כל תגובה, בייחוד של אנשים שמדברים מנסיון....

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. שלום, אני קניתי מחשב ומסך חדש, הכרטיס מסך ( SAPPHIRE HD 6870 ) בעל חיבור HDMI וDVI, המסך החדש הוא של DELL 23inch בעל חיבור DVI בלבד, אני מעוניין לחבר אותו גם למסך הטלויזיה בעל חיבור HDMI, זה אפשרי לחבר את שני המסכים שכל אחד מהם בעל חיבור שונה בו זמנית לכרטיס מסך ולשלוט בחיבורים, אם כן איך עושים זאת ? לקנות כבל HDMI ואיך בדיוק לשלוט בחיבורים, כלומר מתי שארצה שמסך אחד יהיה מכובה והשני דלוק ולהפך על מנת לא לגרום לכרטיס מאמץ רב כל כך? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 823 צפיות
  4. Started by ag43,

יש באפשרותי לקבל מספר כרטיסי דור קודם של נודיה. אני מתלבט אם לצרף אחד מהם למחשב שבמפרט בצד כדי שישמש ככרטיס פיזיקה יעודי. מדובר על כרטיסי 9600,280GTX ועוד כרטיסים בסגנון. איזה כרטיס יוכל לשמש אותי באופן מלא לפיזיקה ויצרוך הכי מעט חשמל?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. טוב, אז אחרי שהתחדשתי ב RX570 (ותודה לכל מי שעזר איתו) התחלתי לבדוק איך ניתן להשתמש בהאצת החומרה המובנת בו. מאוד מאכזב, רוב תוכנות ההמרה שמצאתי לא יכלו לנצל אותו, הכרטיס לא תומך ב CDUA אלא ב OpenCL... ניסיתי את ה Xilisoft Video Converter Ultimate, Free CUDA Movie Converter, CyberLink MediaEspresso 7.5. חלק לא הצליחו להשתמש בהאצת החומרה המובנת. אחת קרסה כשניסיתי להשתמש ב H265 ואחרת הצליחה אבל אבל הסרט המומר (1080 ב H265) לא התנגן טוב, כל דילוג קדימה בסרט גורם להופעת ריבועים (כאילו שהרזולוציה ירדה ל 10*5) לזמן קצר (כבר לא זוכר איזה מהן...). התוכנה היחידה שכן מצליחה היא ה AsVideoConv (שממש לא מעמיסה את המעבד אלא רק את הכרטיס מסך, לפי ה GPU-Z צריכת ההספק של הכרטיס קופצת…

6. Started by simonk12,

היי לכולם אני רוצה לחבר את המחשב לטלויזיה, כדי שאני אוכל להקליט ממנו. אין לי שומדבר מיוחד במחשב, כנראה שאני אצטרך לקנות חומרה ייעודית (?) מפרט בגדול- פנטיום 3 גה"צ, 512 זיכרון, כ.מסך ג'יפורס 128 מגה (נראה לי FX6200?) הרדיסק SATA 120. מערכת הפעלה XP פרו כרגע. הטלויזיה מחוברת לYES. יש דרך פשוטה (ואם אפשר לא יקרה) לעשות את זה תודה מראש

• 0 תגובות
    • 506 צפיות
  7. Started by srami,

אני שוקל רכישת מסך שטוח TFT כשאחד השימושים הוא בסימולטור FS2004. שמעתי דעות שמסכים אלה לא טובים למשחקים. אם מסתכלים במפרט, רואים שלמסך איכותי, למשל של LG , זמן תגובה של 25 מילישניות שזה אומר 40 הרץ שזה יותר מהנדרש לתמונה חלקה בסימולטור. אבקש לשמוע דעות והמלצות בנושא. שימו לב שאני מדבר על קצב עידכון ולא תדירות שהיא 75 הרץ אצל כולם. תודה... רמי

• 3 תגובות
    • 603 צפיות
  8. Started by rani,

האם הכרטיס של ATI 3850 יכול להריץ עליו את סרטי הHD בפורמט MKV X264? וכמובן עם איזה תוכנה הכי מומלץ?

• 6 תגובות
    • 880 צפיות
  9. Started by ktanta harta,

יש לי משקפי תלת מימד מאיזה כרטיס ריוה טי אן טי ישן של ELASA היום מצאתי אותם ואני רוצה לדעת איך להפעיל אותם עם הכרטיס ראיתי בג'יפורסים איזה תוכנית שקוראים לה 3D STEREO שעושה את זה מה המקבילה שלה של ATI

• 0 תגובות
    • 767 צפיות
  10. אוקיי - עומד לקבל מסך שני ואני תוהה אם מישהו ניסה או יודע אם אפשר לבצע סיבוב של 90 מעלות על מסך אחד מתוך שניים כאשר השני נשאר רגיל. דרך אגב אני מדבר על CRT (כן). אני חושב לשים אחד של 22 אינטש במצב רגיל ולידו 17 אינטש מונח על הצד במצב של 90 DEG FLIP . אני עובד על ATI כרגע.

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  11. היי יש לי 3 מחשבים בעלי כרטיסי מסך עם פענוח לHD: הכרטיס הראשון הוא 8800GTS G92 NVIDIA http://www.zotac.com/index.php?option=com_content&task=view&id=138&Itemid=266 הכרטיס השני הוא 8600GT NVIDIA http://www.sparkle.com.tw/product_detail.asp?id=63&sub_id=110 והכרטיס השלישי הוא AH2600PRO ATI http://www.asus.com/products.aspx?modelmenu=2&model=1941&l1=2&l2=9&l3=594&l4=0 (המפרטים בצד ימין של כל מחשב ומחשב) והשאלה שלי היא כזו איך אני יכל לצפות בסרטי HD מבלי לאמץ את המעבד המרכזי בכלל! כך שהכרטיס מסך יעבוד במקומו.. או במילים פשוטות איך אני מפעיל את היכולת המובנת שקיימת בכרטיסים? נ.ב אני משתמש בנגן הMCE\VMC או בנגן הVLC תודה...

• 39 תגובות
    • 3k צפיות
  12. היי ... שמעתי איפה שהוא על תוכנה או משהו כזה שמאפשרת לשלוט על דברים במחשב (כמו הרצת שירים סרטים וכו...) עם השלט שמחובר לכרטיס הטלוויזיה (אגב, לי יש LifeView) ... מישהו יודע משהו על זה ?

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  13. הכרטיס הוא en 7950 של אסוס והוא מחובר למסך אלסידי 32' עכשיו אני רוצה לעבוד עם שני מסכים במקביל , זאת אומרת לקנות אלסידי 19'. השאלה שלי אם הכרטיס יודע להוציא רזולוציות שונות למסכים שונים במקביל והאם זה יקשה עליו באופן מסוים ?

• 1 תגובה
    • 533 צפיות
  14. Started by yaronxw,

שלום, אני קונה מחשב חדש ומעוניין לחבר יותר משני מסכים למחשב, האם ניתן להפעיל שני כרטיסים מסך בו זמנית? תודה על העזרה.

15. אני עוד לומד את הכרטיס החדש והתוכנה הזאת... שמתי לב שיש מצב בתוכנה שנותן oc לכרטיס, וזה עובד רק כשהתוכנה עובדת ברקע... בדקתי עם cpu z וההבדל הוא בין 1152mhz ל 1190mhz ובמצב boost בין 1241mhz ל1279mhz... שאלתי היא1) אם הoc הזה הוא oc נוסף ש gigabite נותנים כ"תמורה" לזה שהתוכנה עובדת ברקע, או שאם התוכנה לא תפעל לי הכרטיס עובד בכלל בלי oc שמגיע מהמפעל? 2) יש בעיה שהתוכנה הזאת תפעל ברקע? להעדיף שלא להפעיל אותה? זאת אומרת שכשאני משחק משחקים ישנים עדיף שלא להפעיל ולהפעיל את התוכנה על מצב oc רק במשחקים תובעניים? 3) אחרי שהפעלתי את התוכנה על מצב oc ראיתי שהחום עלה ל 54 מעלות, והלד windforce עובד קבוע, משמע שהמאווררים …

• 10 תגובות
    • 3.1k צפיות
  16. אהלן הזמנתי מKSP את הכרטיס 9800GT OC של GB והאמת חשבתי אולי ששוה לשדרג ל4850 בתוספת של 100-140 שקל בערך מה אתם אומרים ? איך הגרסה של SHAPPIRE ? המסך שלי זה 19 אינץ רזולוציה מקסימלית 1440-900 האם הפרש הביצועים שווה את השידרוג ?

• 10 תגובות
    • 914 צפיות
  17. שלום לכולם... קניתי לפטופ חדש (יחסית) של IBM ולחבר שלי יש לפטופ של HP.. אצלו בלחיצת כפתור אפשר לשנות את מצב ה BRT (כמה רמות) כדי לחסוך בסוללה איך אני עושה את זה אצלי ? תודה לכולם הסתדרתי....

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  18. Started by eGore,

שלום! ברצוני לשנות סרטוני WMV לפורמט AVI, ואם אפשר לחתוך כמה קטעים משם. האם VirtualDub יכולה לשנות פורמט? האם היא מתאימה לעריכה כזאת? תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  19. Started by razcoren666,

יש לי מחשב ישן, עם כ.מסך של Asus V8170 , ומסך ישן של Proview שמתחיל להיתכהות. כאשר אני משנה את הבהירות דרך Display-Settings-Advanced-Color Correction התצוגה מסתדרת אבל כאשר המחשב מתאתחל הוא לא שומר את ההגדרות, כיצד אפשר להפוך את ההגדרות הללו לברירת מחדל???

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. Started by topcat115,

יש לי כרטיס מסך Geforce GTX660, המסך מחשב מחובר דרך DVI, הטלוויזיה מחוברת דרך HDMI. המסך מחשב מוגדר כמסך 2 והטלוויזיה מוגדרת כמסך 1, איך אפשר לשנות את זה שיהיה הפוך?

• 5 תגובות
    • 4.1k צפיות
  21. Started by buuhaa,

שלום . כבר שאלתי על כך באופן כללי אבל מכיוון שלא הצלחתי לפתור את הבעיה אפרט: אני מנסה להתקין מדפסת די מתקדמת במחשב P2 ולא מצליח בגלל הגדרות התצוגה. יש לו כרטיס מסך VOODOO 3 שמותקן נכון ועובד, ומסך 15 אינץ'. המדפסת דורשת תצוגת מסך של לפחות 600X800, אבל אני לא מצליח להגדיר את התצוגה אלא ל-600X480. האם זה בגלל המסך או בגלל הכרטיס ? משום מה אני לא מצליח להבין את הפרינציפ. מה אכפת למדפסת איזה מסך יש לי - אם הכרטיס הוא תקין? איך אוכל להתגבר על העניין? יש לי כרטיס מתקדם יותר - האם להחליף ? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 942 צפיות
  22. שלום יש מולי עכשיו נייד של טושיבה A100-1MB, לנייד יש כרטיס מסך ATI RADEON HD2600 עם 256 MB מובנים, ועד 1GB HYPERMEMORY, למחשב יש 2GB RAM, ומערכת הפעלה ויסטה... וכטיס המסך משתמש בכל ה 1GB! כלומר עוד 767 MB לוקח מהראם... והמחשב לא לשימוש במשחקים ודברים כאלה, אבל אני לא מוצא איפה משנים את כמות ה SHARED MEMORY שם בויסטה... חיפשתי בלוח הבקרה, ב CASTLAYST של ATI , וגם בBIOS אין... השאלה היא איך אני מוריד בכלל את כל הזיכרון ונשאר עם ה 256 המובנים מתוך הויסטה? מסובך לי

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  23. Started by tidan31,

שלום! ברשותי לנובו y-70 הוא מגיע עם מאיץ של intel 4600 ו-gtx 860 הברירת מחדל שלו הוא ה-intel 4600 ואני לא מצליח לשנות אותו שיעבוד על ה-gtx 860 מה הסיבה?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  24. יש לי לוח אם MA785GM של ג'יגהבייט וכרטיס גרפי GT220 של Nvidia. ניסיתי להתקין את NTUNE והתקבלה הודעה שלא עובד עם לוח האם הנ"ל. ניסיתי את EasyTune6 שאמור להתאים לי אבל משום מה בהרצה התוכנה מודיעה שהיא נטענת אבל אחרי כמה דקות ההודעה נעלמת והתוכנה לא מופעלת. ניסיתי את Easytune5Pro ו-Easytune5 אבל בלחיצה על הלשונית Graphics מתקבלת הודעת טעות והתוכנית נסגרת. מחפש הסבר או תוכנה שיאפשרו לי לשנות את הגדרות הכרטיס הגרפי (GPU). רק לדוגמה לשנות 500/1800/1323 ל- 525/1725/1225. תודה.

• 2 תגובות
    • 750 צפיות
  25. Started by DaniDin,

הבנתי שאפשר לשנות את מהירות המאוור ב-ASUS 8800GTS ע"י RivaTuner v2.06 מישהו יכול להדריך אותי איך לעשות את זה? (משום מה חיפשתי ולא הסתדרתי עם זה)

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.