עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Timewalker,

רציתי לדעת איזה קרור מתאים ל 1900XT. אשמח לראות השוואות. לפני כמה זמן ראיתי כאן POST שטען שבנועה יש SAPPHIRE 1900XT ב 2400 ש"ח שכולל קרור. לא ראיתי שם אזכור לקרור שם. יש חדשות בנושא?

• 10 תגובות
    • 677 צפיות
  2. מה אתם חושבים על הכרטיס מסך הזה : SPARKLE GeForce GTS250 1GB DDR3 PCI-E+HDMI אני מחפש בתווח מכירים הזה זה עולה בערך 800~900 שקל עכשיו מה אתם אומרים שווה את הכסף למשחקים לא כבדים במיוחד כמו CRYSIS PES FIFA NEED FOR SPEED או שצריך משהו הרבה יותר טוב.. עריכה: אז ככה החלקים שיש לי הם: לוח אם Asus P5QC מעבד E8400 כרטיס מסך GEFORCE 8500GT כן אני ידע שהו חלש בגלל זה ראני מתיעץ זכרונות 2G KiNGSTONE 800 mhz HDD 2XWD 320GB מסך: LG 19 LCD 2ms ספק כוח: 500WATT לא ממש יודעת את החברה תקציב עד כ 900 תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 842 צפיות
  3. הייתי היום בחנות(נוע**) מחשבים וקיבלתי הצעה למחשב שכללה מסך דק 710t המסך מומלץ? והאם יש יותר טובים ממנו במחיר שלו (1870 ש"ח) ועוד שאלה לגבי x850pro המוכר אמר לי שהx850pro עדיף בגלל שיש לו מהירויות שעון גבוהות יותר מאשר לx800xl וגם זיכרונות עדיפים על אלה של הxl... מה עוד שהוא נותן לי את הכרטיס ב2000 שקל זה משתלם או בכל זאת להתעקש על הxl..?

• 8 תגובות
    • 680 צפיות
  4. Started by s1nus,

אני מעוניין לקנות כרטיס מסך מדגם x800xl מצאתי את הכרטיס ב noacomp במחיר זול יחסית, עם קירור רציני אבל האם החברה הזאת his טובה? שווה לקנות את הכרטיס מחברה כזאת? ;{ http://noacomp.co.il/Product.asp?productid=3568&catcode=

• 2 תגובות
    • 774 צפיות
  5. Started by slimshady21,

יש לי שאלה למה אומרים פה שכרטיס מסך TURBO CACHE זה גרוע?? הרי אם חסר לו זכון הוא משתמש בזה של המחשב אז מה גרוע בו? ויש לי עוד שאלה לא הכי קשורה אבל חבל לפתוח על זה סתם נושא-מה לדעתכם על מארז של SWEEX? סתם בשביל מחשב זול. אז זו חברה יחסית בסדר?

6. Started by niner,

אני עומד לקנות מחשב עם כרטיס מסך רדיאון 9800 פרו. ברשותי מסך MAG XJ770 האם יהיו בעיות בין הכרטיס מסך למסך ?

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  7. ראיתי את ההכרזה של פסקל ונצבט קצת הלב. לא יכלתי לחכות עם קניית הנייד אז "התפשרתי" על הדור הנוכחי. קניתי תחנת עבודה של דל עם יחס המשקל-סוללה-ביצועים הכי גבוה שיכלתי להשיג, אז אמנם גיימינג זה חלק משני, אך עדיין אשמח שתהיה אופציה כשהמחשב עגון (כאן נכנס הקטע של הכרטיס החיצוני) בגדול אנחנו מדברים על מחשב עם מעטפת סבבה למשחקים - Xeon E1505 2.8-3.6~GHz Quad Core 64GB DDR4 2133MHz Quadro M2000M (GTX 960m) 512GB NVMe SSD ובשביל לחסוך בסוללה ויתרתי על מסך 4k, מקלדת מוארת וכו' - וכמובן ששידכתי את הסוללה בנפח הכי גדול שיש לחבר'ה בדל להציע. מה כן? הוספתי פרימיום על Thunderbolt 3 שדי קרע לי את הכיס. …

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. מה ההבדל בינהם? או ששניהם עובדים על אותם ביצעוים http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=2183 http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=2177

• 3 תגובות
    • 888 צפיות
  9. Started by BlackDiablo,

מה אתם אומרים על ה7800GTX של ELSA ? הוא עולה 400 שקל פחות מכל ה7800GTX שראיתי עד עכשיו בארץ... החברה הזאת סבירה? כי אם לא אני הולך על הLEADTEK אבל אל תגידו לי LEADTEK סתם כי הם יותר טובים וזה ברור אבל אני רוצה לדעת אם אני יקבל את אותם ביצועים של ה7800GTX ולדעת שלא קניתי כרטיס שוק תודה מראש...

• 21 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. אני מעוניין לקנות את הכרטיס 8600 GT ואני נתקל בנוסף לGT בכל מיני סיומות נוספות.. SP II, TDH, HTD, 2DHT, HTDP וכו' מישהו יכול אחת ולתמיד להסביר לי מה הן אומרות :s05: תודה.

• 4 תגובות
    • 605 צפיות
  11. למשל בכרטיס 6200 למה הם לא עושים שלא יהיה ניתן לפתוח צינורות? ואיך זה נוצר בכלל אפשרות לפתוח צינורות רדומים?נגיד יש עכשיו 4 פעילים ו4 רדומים למה הם שמים ת 4 רדומים בכרטיס בשביל שנפתח אותם? ואגב אילו כרטיסים חוץ מ 9800se ו 6200 agp אפשר לפתוח להם צינורות עוד שאלה פתיחת צינורות נעשת באמצעות תוכנה נכון?זה רק פעיל אצל נבידיה פתיחת הצינורות

• 7 תגובות
    • 759 צפיות
  12. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

http://www.hardware-tweaker.de/HTML/Home_4/Sonstiges_1/Berichte_Teil1/Daytona_Part1/daytona_part1.html זה דסר שלא ידעתי אליו

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  13. הכרטיס GeForce GTX460 768MB GDDR5 ואני לא יודע אם לקחת TwinTech או LeadTek שניהם עולים 838 שניהם אותם נתונים פחות או יותר: http://www.leadtek.com/eng/3d_graphic/overview.asp?lineid=1&pronameid=565&check=f http://www.twintech3d.com/en/products_features.asp?num=295 הכרטיס ייעבור OC מה לדעתכם עדיף?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by lior99,

בנתיים אין לה ממש שם אבל מי שיצר אותה ידוע בכך שיצר את הסקריפטים ל 9500 ל9700 ועוד. תיאורטית היא יכולה לקבוע את המהירות המקסימום שהכרטיס יכול להגיע ליבה וזיכרון. היא לא באה בהתקנה רק לעשות unzip. תוכנה נחמדה קלה לשימוש וקטנה מומלץ. כמעט שכחתי את הלינק http://www.ocfaq.com/atitool/ATITool_0.0.12.zip ומי שרוצה דיון עליה ב hard forum http://www.hardforum.com/showthread.php?s=66e6f2f1391067b5b1ff5741d9ed8e0f&threadid=693352&perpage=15&pagenumber=1 אני מקווה שהיא תהיה שימושית לכם כמו שהיא לי.

• 6 תגובות
    • 764 צפיות
  15. שלום עוד כמה זמן צריך להיות לי מחשב משודרג שיהיה מחובר לטלוויזיה,המעבד הוא AMD פינום 3,טריפל קור כמו שאתם מבינים,זיכרון כמובן 2 ג'יגה,וויסטא הום פרימיום 32 ביט,לוח אם זה לא משנה,כרטיס מסך 8800GT המחשב יהיה מחובר לטלוויזית LCD FHD 37 של LG רציתי לדעת:עם כל המפרט הזה והטלוויזית LCD,איך ירוצו משחקים על המסך הזה מבחינה גראפית וגם מבחינת ביצועים?זאת אומרת האם המחשב יקרטע כשמשחקים ירוצו? תודה

• 5 תגובות
    • 604 צפיות
  16. Started by Sma1,

שלום לכולם, לפני יומיים רכשתי כרטיס מסך חדש : Radeon 9600pro של CLUB 3D, (הערות לגבי איכות הכרטיס עצמו יתקבלו בברכה . המחיר, דרך אגב, 850 ש"ח, מקווה שעשיתי עסקה משתלמת ). בקיצור ולעניין, התקנתי Catalyst 3.10 ובאחד הטאבים ישנה אופציה להגדיר את אפיק ה AGP. בכל פעם שאני מנסה להעביר ל X8, המחשב מבקש לבצע איתחול כשלאחריו הגדרות ה AGP חוזרות ל OFF. אני משתמש במחשב P4 2.4HT עם MoBo: Intel 865G אשר אמור לתמוך ב AGP X8. בתודה מראש... נ.ב. יש טעם להתקין OMEGA?

• 6 תגובות
    • 736 צפיות
  17. Started by oxygen25,

הי לכולם אני רוצה לדעת איך אני יכול לעדכן ביוס לכרטיס מסך שלי אם מישהו יודע מוזמן לעזור לי או להדריך אותי תודה מראש 8)

• 5 תגובות
    • 664 צפיות
  18. היי לכולם. רציתי לדעת אם יש אפשרויות טובות יותר מהחינמיות המוכרות לניקוי רעש מסרטים. ניסיתי כמעט כל קומבינציית קוד פתוח אפשרית - גם VDUB וגם AVISYNTH עם כמעט כל פילטר אפשרי. כולל convolution3d, peachsmoother, vague denoiser וכו'. מעבר לכך, אני מחפש תוכנת עריכת סרטים נחמדה להוספת אפקטים, מעברים, וכיוצ"ב. אני מחפש משהו לא מסובך מדי. מישהו יכול להמליץ?

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  19. Started by ychig,

כרטיס מסך: 7900GS Extreme בWINXP קיבלתי 70FPS בCSS בהגדרות הכי גבוהות ב1080P, ב7 אני מקבל 10 FPS, גם כשהדרייברים לא מותקנים! ( האם הדרייברים לא משפיעים על הביצועים? ) איך מסדרים את זה? תודה

• 15 תגובות
    • 3.5k צפיות
  20. בשעה טובה ומוצלחת התחדשתי בטלוויזיה 40" חדשה. קניתי אותה בשופרסל דיל פתח תיקווה במבצע לבעלי כרטיס מועדון (אפשר להוציא במקום בחינם). המבצע הוא הנחה בשווי המע"מ על המוצר (חתיכת הנחה) וזה כולל כל מוצרי החשמל אלקטרוניקה ומחשבים כולל כל מה שבמחלקת מחשבים (אפילו מדיות). מחר הוא יום שלישי ואחרון למבצע למי שמעונין (ה25 ליוני יום חמישי). עכשיו אני כמובן רוצה לחבר את המחשב לטלוויזיה באיכות מירבית. ביציאת HDTV שהיא בעצם סוג של MINI DIN יש לי כבל מפצל לCOMPONENT שהגיע עם הכרטיס, כל שיש אפשרות להוציא לטלוויזיה בלי לאבד את אחד הDVI. השאלה שלי היא האם ניתן להמיר לHDMI מיציאת הHDTV של הכרטיס, ולא דרך כבל DVI לHDMI מכיוון שאני כבר עובד עם שני מסכים במחשב ואני לא מעוניין לאבד יציאת DVI. וא…

• 4 תגובות
    • 888 צפיות
  21. שלום. יש בידי כרטיס מסך ASUS RADEON 2600 HD PRO בחיבור AGP... באתר של ATI-AMD יש דרייברים לגרסת הPCI EX שלא יוצא לי להתקינם על המחשב שלי... איפה אני יכול למצוא דרייברים עדכניים לכרטיס שלי? תודה לעוזרים.....

• 4 תגובות
    • 588 צפיות
  22. Started by Andrey22,

משהו לא מובן לי כאן,המשחק הינו OBLIVION. ויש לי את הדרייבר האחרון. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 675 צפיות
  23. היי אני חושב שהלכתי קצת לאיבוד בזמן האחרון בגלל הכרטיסים החדשים שיצאו... אשמח אם תוכלו לסדר לי ולעוד כמה את התמונה כדי שנדע מה היא ההיררכיה בינהם ומה יותר משתלם מבחינה כספית אז ככה אני יתחיל ממה שאני יודע מבלי להכליל גרסאות משנה של חברות!! 6XXX=> 7XXX=> 8400=> 8500=> 8600 GT=> 8600 GT DDR3=> 9600 GSO=> 8800 GTS 320=> 8800 GTS 768=> 8800 GTX 768=> 8800 GT=> 9600 GT 512=> 8800 Ultra=> 8800 GTS 512=> 9800 GTX=> 9800 GX2=> 260 GTX=> 280 GTX=> ATI ‏‏‏ HD 2XXX=> HD 3450=> HD 3650=> HD 3850=> ‏HD 3870=> ‏HD 4850=> ‏HD 4870=> HD 3870 X2=> אני צודק? נתחיל בזה ואחר כך ניצור גם סידור של מערכות SLI ו CF שנד…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by eli_a2006,

השאלה בכותרת :xyxthumbs:

• 9 תגובות
    • 675 צפיות
  25. Started by Norm4nde,

שלום לכולם... יש לי בעיה כאשר אני מנסה לחבר את הטלוויזה למחשב... אני מחבר אותךה מאמצעות הכבל שקיבלתי על הכרטיס עצמו... מה שקורה זה שברגע שאני עם הדרייברים של הכרטיס מסך אז אין לי צבע בטלוויזה, אבל אם אני בלי הדרייברים אז יש לי צבע אבל אתם יודעים חצי מהמחשב מוגבל ואי אפשר לשחק משחקים או לראות סרטים כמו שצריך ... מה לעשות? תודה יעקב.

• 2 תגובות
    • 517 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.