עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by BandiT,

רק רציתי להגיד תודה לחברי הפורום שעזרו לי לבחור כרטיס מסך זה. לא הייתי יודע מה לבחור. תודה שעשיתם סדר בבלאגן. וחג שמח.

• 1 תגובה
    • 523 צפיות
  2. Started by royboy777,

אודה למבינים בנושא אני עומד לרכוש מחשב ולא מבין בנושא כרטיסי המסך מה כרטיס מומלץ PCI-Express ובאיזה גודל זכרון למחשב ביתי טוב - שמעתי על 7300 אבל מחפש תגובות ובמחיר סביר (לא 1000 ש"ח) - למשיבים אודה

• 2 תגובות
    • 523 צפיות
  3. Started by zahi74,

יש לי כרטיס מסך 7800GT של חברת Innovision משום מה הכרטיס הזה עדיין נחשב יקר (1500 ש"ח) העניין שאני מתלבט אם להחליף אותו לכרטיס 7950GT או X1950XT שעולים 1550 ש"ח (יש לי אפשרות שחבר יקח את הכרטיס מסך שלי ב-950 שקל) השאלה שלי האם זה שווה ??? ואם יש הבדל רציני ?? תודה .

• 3 תגובות
    • 523 צפיות
  4. Started by shaynac,

שלום לכולם, במדור מפרטים ביקשתי עזרה בקניית מחשב למשחקים ועבודה במחיר 7000 ש"ח בערך. קיבלתי כמה הצעות שבעיקר בילבלו אותי. אני מנסה להבין את ההבדלים בין כרטיסי המסך השונים. האם אני אבחין בהבדל במחשקים החדשים ביותר בין הכרטיסים הבאים: X1950XT X1950XTX 7950GT אני מודע לכך שיש הפרשי מחיר משמעותיים בין הכרטיסים השונים אבל אני לא הצלחתי להבין מה תהיה התוצאה במשחק עצמו. כרגע, יש לי מחשב ישן עם כ. מסך 7900 PRO ושום משחק לא עובד אצלי נורמלי (בכולם אני חייב להגדיר את המשחקים לאיכות הנמוכה ביותר). האם כל הכרטיסים שציינתי יצליחו להריץ את המשחקים החדשים באופן חלק גם בהגדרות איכות גבוהות? האם ויזואלית יש שינויים "רציניים" בין הגדרות האיכות השונות של הגרפיקה במשחקים? אשמח אם תפנו אותי ל…

• 1 תגובה
    • 523 צפיות
  5. Started by navaro,

טוב אני רואה שלא עונים לי בדיון של LCD. אז: קראתי את כל האמור פה וממש התבללתי עוד יותר. אני צריכה מחשב בעיקר לסרטים (בעיקר אקשן ששם יש חשיבות שלא יהיו מריחות) ואופיס. אני לא משחקת בכלל!. אבל יושבת מולו המון שעות. בכל אופן אם תוכלו להמליץ לי על מסך דק טוב אני ממש אשמח. התקציב הוא עד 2,500 ש"ח. 17 אינץ' בלבד. דגם בין החדשים. (אני מניחה שהשתנו כמה דברים מאז שהתחילו את הדיון הזה) שיש לו שתי כניסות אנלוגי ודיגיטלי (בעצם, איך אני יודעת אם לכרטיס מסך שלי יש כניסה דיגיטלי?). והכי חשוב שיראו סרטים טוב!: אני מתכוונת כמובן לרזולוציה ולצבעים (יש עוד משהוא שחשוב?), שיהיה טבעי-לא תמונה מלאכותית, שיראו פרטים היטב, חדה מאוד. קיצר משהוא איכותי: כמו תמונה של מסך CRT טוב.

• 2 תגובות
    • 523 צפיות
  6. Started by hararim,

על הכרטיס הזה: ?ASUS? - ?6200 Max 256MB TurboCache, DVI, PCI-E? מופיע באתר של ksp תודה

• 7 תגובות
    • 523 צפיות
  7. Started by omnius,

ראיתי שמשחק אחד דורש האם RAEDON 9200 64 MB עונה על הדרישות האלה? עריכה: הדרישות האלו הם המומלצות, לא המינימום

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  8. מתלבט בין הכרטיס 8800GT PALIT SONIC ב-1,000 ש"ח או לקנות של ג'יגהבייט שמחירו כ- 1350 ש"ח ? חבר של אחי הזמין מחשב עם הכרטיס של PALIT SONIC (וקיבל אותו ביום חמישי 10.1.08) וכנראה שהוא יקנה GTX ואת ה- GT הוא ימכור לאחי ב-1,000 ש"ח עכשיו אני מתלבט האם לקנות את הPALIT או ללכת על גיגה בייט ? ד"א: אני מתלבט בגלל מה השמועות שהכרטיס יש לו בעיות ,רעש חום אני יודע ,כל מה שאומרים על ה 8800 GT אז מה אתם אומרים על מה ללכת ?

9. אני מתלבט בין שני כרטיסים 8800GT (שניהם של Sparkle) אחד מומהר: "oc calibre" בערך 12-15% יותר מהיר בתדרים Core Clock 675MHz Memory Clock 2000MHz Memory Type 512MB GDDR3 Memory Interface 256-bit Stream Processors 112 Shader Clock 1728MHz Bus Type PCI-Express 2.0 RAMDAC 400 MHz השני לא מומהר וגם יותר יקר - אבל עם 1024MB זיכרון (!!!) במקום 512 Core Clock : 600MHz Memory Clock : 1800 MHz Memory Type : 1024MB GDDR3 Memory Interface : 256-Bit Shader Clock : 1500 MHz Bus Type : PCI-Express 2.0 RAMDAC : 400 MHz מה עדיף? האם יש יתרון לתוספת זיכרון בשנים הקרובות? תודה!!!

• 5 תגובות
    • 523 צפיות
  10. Started by gueta_o,

של EVGA e-GeForce 8800GTS 640MB Superclocked תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 523 צפיות
  11. מפרט טכני: יצרן: PROVIEW מסך: 19" אינטש סוג: מסך רחב 16:9 רזולוציה מקסימלית: 1440X900 צבעים: 16.2 מיליון זמן תגובה: 5ms בהירות: 300cd/m² ניגודיות: 800:1 גודל נקודה: 0.285mm

• 2 תגובות
    • 523 צפיות
  12. Started by fx-57,

חבר שלי צריך כרטיס מסך בחיבור AGP. עד 300 ש"ח מKSP בלבד! הלך לו הקירור על הRIVA TNT ואנחנו לא מצאנו בבאר שבע והוא לא רוצה לקנות באינטרנט. הלכנו לאיזושהי חנות,אמרתי לו: יש לך 6200A? הוא אומר לי:איזה לוח אם זה? אני אומר לו:VIA של AMD SOCKET A הוא אומר לי:אי אפשר לשים על זה 6200A בגלל שזה AGP 8X,אפשר לשים מקסימום FX5200. בול שיט או נכון? תודה לעוזרים!

• 8 תגובות
    • 523 צפיות
  13. אני רוצה לקנות מחשב בתחילת השבוע מKSP. את שאר המפרט כבר בניתי ואני סגור עליו. אך כרטיס המסך הוא השאלה הגדולה. אני רוצה כרטיס שלא יעלה על תווית המחיר של 3000 ש"ח. הציעו לי Radeon x850xt מה אתם אומרים עליו? והאם ייצא בשבוע השבועיים איזה 7800 שיעלה במחיר כזה?

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  14. אם יש לי מסך 26 אינץ של סאמסונג למחשב האם ניתן לחבר אליו טולויזיה של טושיבה 32 אינץ ושתיהם היו ברזולוציות שונות? הכוונה לעבוד על המסך של 26 אינץ ומתי שאני מסתכל סדרות/סרטים ב 720P אני עובר לטלוויזיה... אבל שהמעבר יהיה מהיר... (אפילו DUAL שלא יצטרך לעשות יותר מדי פעולות...) כרטיס מסך ATI X1900 XT רזולוצית מסך מחשב 1200*1920 רזולוצית טלויזיה 768*1360 אני משתמש בוינדוס 7 RC גם תוכנה חיצונית שתעבוד טוב יהיה מצוין :yelclap:

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  15. Started by ruff stuff,

מתלבט בין 2 הדגמים.

16. הסיבה שאני שואל היא מפני שאני זכיתי במכירה פומבית ב EBAY של כרטיס NVIDIA GeForce 6600 GT 128MB Personal Cinema PCI-E חדש, והכרטיס כולל גם יציאות טלויזיה, שלט וסנסור ועוד... בעצם די דומה ל ALL IN WONDER של ATI. הנה הקישור: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=8721878833 הקטע הוא שחיפשתי באינטרנט כרטיס כזה ולא מצאתי כלל למכירה המוכר עושה רושם של אמין במיוחד !! (אני בעל ניסיון ברכישות קודמות שם) המחיר כולל משלוח מהיר במיוחד הוא כ 650 ש"ח -שזו על פניו עסקה מעולה מה אתם אומרים?

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  17. Started by hakoki,

הבדלים ביניהם? יש למישהו השוואה? עד כמה ה7300gs יותר חזק? בנצ'ים של 7300gs יש למישהו?

• 2 תגובות
    • 523 צפיות
  18. Started by the kon,

שלום מה מצב?? טוב אז ככה חיברתי את הTV דרך הכבל העגול אני לא זוכר איך קוראים לו שנמצא על הכרטיס שלי ה-9200 נדמה לי וחיברתי את זה לטלויזיה דרך מתאם 21 פין וזה לא עובד אז רציתי לדעת למה? ומה אני צריך לעשות?

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  19. Started by ExetRox,

טוב המחשב שלי דיי הזדקן והמשחקים כבר לא רצים מי יודע מה חלק, אז בעיקרון אני שואל אם אני יכול לשדרג לכרטיס מסך הרבה יותר חזק. מפרט... intel core 2 quad q6600 A-DATA Vitesta 2GB DDR2-800 X2 Corsair VX550W gigabyte ga-ep43-ds3l HD4870 רזולוציית מסך 1680x1050 אני יכול לשדרג לכרטיסים החדשים יותר או שזה יהווה לי טיפה בעיה בגלל המפרט? בכל מקרה תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 523 צפיות
  20. Started by Barak.Inbar,

אני מתלבט בין שני כרטיסים מסך, עכשיו ברור לי שהראשון הוא יותר טוב, אבל מה ההבדל בניהם ? יענו זה ברור בזיכרון אבל מה זה עוזר לי? וזה שווה את ה250 שקל הפרש? כרטיס מסך: SAPPHIRE PCI-EX RADEON HD2900PRO 1GB VIVO GDR4 HDMI Dual DVI Retail ¤1767 כרטיס מסך: SAPPHIRE ATI Radeon 2900PRO 512MB HDMI VIVO - Retail Dual DVI - SX29P512VH ¤1500

• 6 תגובות
    • 523 צפיות
  21. Started by nadav_86,

שלום לכולם, אני מתכנן לקנות מחשב חדש בשבוע-שבועיים הקרובים, ואני מתלבט בקשר לכרטיס מסך. כמה שאלות : מה ההבדל בין החיבור AGP x8 לבין PCI express, מה יותר טוב?? איזה חברה הכי טובה?? (GeCube, Gigabyte, Sapphire, Leadtek) מה עדיף של ריידון או ג'י פורס?? התכנון הוא לקנות משהו מקביל ל- x1950pro של ריידון, יש הצעות?? תודה לעוזרים נדב

• 2 תגובות
    • 523 צפיות
  22. אני הולך לקחת מהעבודה של אבא שלי מחשב עם פנטיום 4 (פרסקוט) 3GHZ (רק בגלל שיש לו שם PCI-E) הייתי קונה כרטיס מהחדשים אבל אני יודע שאין טעם כי המעבד סתם יהיה צוואר בקבוק, רציתי לדעת איזה כרטיס אני יכול לקנות שהמעבד יתאים לו בדיוק (לא רוצה סתם להוציא כסף ושהכרטיס מסך לא ינוצל עד הסוף).

• 3 תגובות
    • 523 צפיות
  23. הרצתי את הבדיקה ויצא לי 17 אלף ומשהו ! אני רוצה לדעת אם זה גבוה /טוב . תודה לכולם !

• 4 תגובות
    • 523 צפיות
  24. Started by Ac-Boy,

יש לי 7600GT של ג'יגה בייט. ויש לי לוח אמ עם SLI אני יכול להשים כרטיס 7600GT של חברה אחרת? ועוד משהו אפשר כמו הערות על 7600GT של ג'יגה בייט הוא טוב? יש חברות שיותר כדאי לקנות מהן את הכרטיס וכו'? עריכה: אני טעיתי בפורום אפשר בבקשה להעביר לפורום כרטיסי מסך?

25. Started by adizarko,

רכשתי בשעה טובה את הכרטיס הנ"ל ויש לי מס שאלות: 1. לאיזה OC צריך להגיע על מנת לקבל X850XTPE? 2. והאם על מנת להגיע לרמה כזאת כדאי להחליף את קירור הסטוק? 3. אם לא צריך, אז מאיזה מהירות כן כדאי להחליף? תודה

• 4 תגובות
    • 523 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.