עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by shloosh,

אני משתמש בדרייברים של ati 4.7 שמעתי שאומגה גם נחשבים לטובים ומעלים את הביצועים! כדאי לי להתקין אותם? למישהו יש בעיות עם זה? וגם תמיד אני מתקין את הדרייבר של ati ישירות עלהדברייבר הקודם, אני יכול לנהוג גם ככה עכשיו? או שחייבים להסיר את הדרייברים של ati קודם?

• 2 תגובות
    • 559 צפיות
  2. Started by tidan26,

שלום! רכשתי כרטיס מסך gtx295 יש לו שני יציאות של dvi ושני יציאות של hdmi יש לי מסך 24 אינץ עם יציאה ל-hdmi ברשותי כבל hdmi חברתי אותו לכרטיס ולמסך הפעלתי את המחשב ובמסך מופיע לי הודעה כבל hdmi לא מחובר מדוע?... ???

• 2 תגובות
    • 559 צפיות
  3. Started by Chaos,

בלעדי באולסייל - מלאי מוגבל !!! מסך HYUNDAI דגם L70S מסדרת ImageQuest - דגם 2004 מסך יפהפה ומרשים עם טכנולוגיית ה-LCD החדישה ביותר. קונטרסט גבוה של 1:500 , חדות ומהירות תגובה גבוהה במיוחד של 12MS מביאים למסך צבעים חיים ואמיתיים המאפשרים הצגת תמונה חדה ומושלמת ללא פשרות. זמן התגובה המהיר במיוחד של 12MS משפר את חווית הצפייה ומייצר תמונה איכותית ובהירה, מעולה לצפייה בדמויות נעות. במסך שני רמקולים מובנים לחסכון במקום על שולחן העבודה ובאיכות שמע מעולה. המסך מגיע בגימור מהודר ויוקרתי ובעיצוב חדשני, צבע שחור-אפור. 3 שנים אחריות! הלינק: http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?product=1&auction_id=7047231&type=2&= מה אתם אומרים על זה?

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  4. Started by club_501,

מי משניהם מומלץ? ללא תלות במחיר (אני מזמין ישירות מהיבואן) L1770HQ L1732TQ מנהלים: תמחקו את ההודעה התבלבלתי בת'רד

• 2 תגובות
    • 559 צפיות
  5. Started by roco,

האם יש כרטיס מסך כזה עם 512 MB , ו256 BIT ? ואם יש כרטיס מסך טוב יותר, בערך באותו מחיר לסרטים בלבד?

• 4 תגובות
    • 559 צפיות
  6. Started by AlterEgo,

עקב המצב בצפון אני נמצא במרכז אצל קרובים עם מחשב. משום מה הצבעים במסך מאוד כהים. זאת אומרת, סרטים, משחקים, תמונות.. הכל כהה.. עידכנתי דרייברים לכרטיס מסך, העלתי את הבהירות, הגאמה, הקונטרסט - הכל. וזה משנה את הdesktop אבל לא את התמונות והסרטים עצמם... אני מנסה לראות סרט אבל לא מסוגל מרוב שהוא כהה כל כך. מישהו יודע כיצד לפתור זאת?

• 2 תגובות
    • 559 צפיות
  7. Started by liran14,

שלום לכולם יש לי בעיה במסך כל כמה זמן הבהירות שלו משנה צבע לצהוב כזה זה התחיל אתמול.

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  8. Started by Storm Bringer,

אני רוצה לקנות מחשב חדש. כידוע כל כמה שנים צריך לשדרג, השידרוג הזה הוא בעיה רצינית בגלל שהוא יעלה לי כסף, ולא ההרוים שלי ישלמו עליו. אז רציתי לדעת לכמה זמן בערך יחזיק הכרטיס מסך הזה- Sapphire Atlantis Radeon 9800 Pro 128MB DDR DVI Video Card מה אם המסך הזה, הוא טוב? 17" LG T710BH EZ Flat Monitor

• 3 תגובות
    • 559 צפיות
  9. שלום לכולם רציתי לדעת מזה טמפ' נורמלית של כ.מסך יש לי LEADTEK 8800 320 MB כרגע 64 מעלות זה תקין? הכ.מסך חדש ,לא נמצא במאמץ ..

• 8 תגובות
    • 559 צפיות
  10. Started by spookey,

יש לי מחשב חדש עם כרטיס VIVO ATI 9250 חיברתי אותו לטלוויזיה כך שהטלוויזיה תהיה המסך שלי וזה עובד טוב, הורדתי את הדרייברים האחרונים אבל אני לא מצליח לראות את הטלוויזיה על המחשב (החיבור הוא S-VIDEO ל SCART של הממיר של HOT ) יש מישהו שניסה לעבוד עם VIVO ויכול לעזור לי?

• 2 תגובות
    • 559 צפיות
  11. Started by es88,

אני מחפש פחות או יותר במחיר הזה, מודע לכוח של הכרטיסים במחירים האלה, השאלה פשוט מתוך מה שקיים כרגע מה כדאי? נניח Leadtek 8600GT 256MB PCI ב-400 ש"ח שווה?

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  12. Started by EITANPP0,

איזה כרטיס מסך עדיף? PCIe2.0 nVIDIA GeForce 9500GT 1024MB אוו Gigabyte דגם GeForce 9600GT 512MB

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  13. Started by cooper,

בזמן שכולנו רודפים אחרי כרטיסים שתומכים בDX10 נושא הOPENGL נידחק לצד . אז ככה בגלל שאין לי נסיון גדול עם OPEN GL אני מעוניין לדעת מה ההתרונות של OPEN GL לעומת ה DX/9/10 ואם גם הוא הולך לעבור שידרוג. כי ממה שאני מכיר הOPEN GL נותן אפקטים ההרבה יותר טובים במים [ים ,אגמים וכו] אם למישהו יש עוד ידע בנושא אני אשמח לשמוע

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  14. Started by hackermeir,

התקנתי היום את הדריבר הכי חדש מהאתר שלהם, ופתאום אני רואה שהגרסא היא 162.18 WHQL ולפני זה היה לי 94.24 אני לא מבין מזה הקפיצה הענקית הזאת בין המספרים? ואני רואה שאין לי אפשרות בדריבר החדש להפוך את הממשק לאנלוגי (הקלאסי). אה ובדריבר הישן אני שיניתי ב- additional direct3D settings את ה- Max frames to render ahead ל-0 וברירת המחדל הוא 3 כי היה לי בעיות קריסה ב- GRAW2 וזה פתר את הבעיה אבל לא שיניתי אותו חזרה. אני צריך להחזיר, מה זה עושה ואיך- כמובן שבדריבר הבחדש?

• 2 תגובות
    • 559 צפיות
  15. Started by kobi_af,

מה נותן יותר צינורות עיבוד בכרטיס מסך? כלומר את מה בעצם מכפילים בצינורות עיבוד כדאי שאני ידע מה יותר.... ראיתי ש fx 5200 יש לו צינורות עיבוד 1 כפול 4 ו גיפה 4 2 כפול 2 יש הבדל? מה זה בעצם הצינורות העיבוד ...תפרטו קצת עליהם

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  16. Started by Desmond,

לאחרונה עברתי בפעם הראשונה מכרטיסי מסך של nVIDIA לכרטיסים של ATI, התחלתי ללמוד קצת על ה catalyst control center שלהם והחלטתי לנסות לעשות clone למסך שלי בטלוויזיה באמצעות כבל s-video. הכל הלך דיי חלק עד שהפעלתי את Theater mode, שהיה דיי המטרה הראשית שלי, לראות סרטים על המסך של הטלוויזיה בפול סקרין וברזולוציה המתאימה, רק שמשום מה האפליקציה הזאת חותכת חלקים דיי נכבדים מהצדדים וגם מלמעלה ולמטה במקרים שאני לא מריץ סרטי wide screen. ניסיתי בדרכים שונות לסדר את זה אבל לא משנה מה אני עושה בסופו של דבר אני מאבד חלק מהתמונה. אני מניח שאני לא הראשון שנתקל בבעיה, מישהו מכם יכול לעזור לי בבקשה? תודה למושיע .

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  17. Started by roes,

בקרוב אני יקנה 1900XT מנעה ואני צריך לדעת מה הדרייבר הכי חדש (כמה שיותר טוב) תכתבו את השם (גרסה) ובבקשה תשימו גם לינק לאתר של ATI שמשם אני פשות אצתרך ללחוץ Downloads דרך אגב מה זה ati catalyst ?? תודה מראש

18. Started by אויבערחכם,

מחפש כרטיס טוב ללכידת וידאו אנלוגי לפורמט DVD בלי לאבד איכות וכן מאמרים וסקירת כרטיסים בנושא בבקשה מי שיוכל לעזור

• 2 תגובות
    • 559 צפיות
  19. Started by D-Bang,

איך כרטיסי הטלוויזיה מתפקדים עם צגי הLCD, זה לא יוצר בעיות בתמונה? אני רוצה להלחיף את הCRT שלי למסך דק וחשוב לי שהתמונה של הטלוויזיה לא תפגע

• 2 תגובות
    • 559 צפיות
  20. Started by pasofiso,

המפרט שלי: E6750 6 GB RAm evga 680i motherboard 8800 GT gigabyte 650w antec purpower vista 64bit 22 intch wide screen בעקרון אני רוצה לשחק על רמות גרפיקה הכי גבוהה ושירוץ חלק...ורזולוציה... השאלה היא עם כדאי להוסיף עוד כרטיס מסך זהה או לשדרג אותו לכרטיס אחר, פשוט כמה חודשים לא שמתי לב ויצאו עוד מיליון כרטיסים אז אני לא בטוח כל כך...תודה מראש

21. לאחר שראיתי שהכרטיס שלי (מה שמופיע במפרט), מריץ בלי AA או AF את Hitman החדש, זה די ביאס אותי... קניתי את המחשב בחודש ספטמבר 2005, אבל אני רואה שכבר עכשיו אני צריך לשדרג אותו... האם כדאי לי לשדרג את הכרטיס, או שווה לי לסחוב עם ה-X700 עד יציאתו של DX10? הכרטיסים שבטווח מחירים שלי הם בעיקרון X1800XT-512MB, 7900GT.... ואפילו הכרטיס X1900XT במחירו החדש-2400 שקל, מחיר שנראה לי מאוד משתלם, אבל תגידו לי האם זה באמת ככה... תודה לעוזרים מראש!

• 2 תגובות
    • 559 צפיות
  22. Started by nissimtr,

שלום לכולם הגרסה הקצרה: אני צריך תכנה לצפיה בווידאו דרך VIVO, שהיא לא MV2 כי MV2 הפסיקה לעבוד אצלי. במחשב הישן שלי היה לי כרטיס טלוויזיה (די רציני) במחשב החדש יש כרטיס מסך עם VIVO שהוא RADEON X1800XT 512MB עקב כך השארתי את הכרטיס טלוויזיה במחשב ישן שהלך לאחותי, היא משתמשת בו ואני לא רוצה לקחת לה אותו (את הכרטיס). התכוונתי לראות טלוויזיה על ידי חיבור הממיר שלי ל-VIDEO-IN של כרטיס ההמסך. לא מצאתי תכנה לצפיה לא בדיסק של הדרייברים ולא אצל ATI.COM במקרה הבחנתי שיש לי אופציה בMV2 שלי של הפעלת לכידת ווידאו ואכן ניתן היה לראות טלוויזיה דרך שם אבל א - האיכות הייתה על הפנים,יחסית לכרטיס טלוויזיה שלי במחשב הקודם ב - כל העסק הפסיק לעבוד. אם אני מדליק את הממיר ואז את התכנה אני רואה תמ…

• 2 תגובות
    • 559 צפיות
  23. שלום לכולם, הכרטיס מסך נתקע לי במשחקים ולפעמים יוצא..הדרייבר שלו די מעודכן אבל אני תמיד מוריד מהחברה שלו HIS דרייברים ולא מATI האם להוריד מATI מכיוון שהיא משחררת רק דרייברים בדוקים ומורשים או שאפשרי להוריד מאתר היצרן של הכרטיס הגרפי כפי שעשיתי עד כה??? אודה לתשובה מהירה.

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  24. Started by Raped,

שלום, השבוע צריך להגיע אליי BFG NVIDIA GeForce 9800 GX2 OCX 1GB PCIe 2.0 רציתי חוות דעת אליו ומה המחיר שלו בארץ אני מקבל אותו חינם מחבר שיש לו חנות מחשבים במיאמי הוא קונה אותם בגרושים לעומת פה רציתי לדעת מה עם המחירים שלהם ועם אני ירגיש הרבה הבדל לעומת הכרטיס שלי 8800gt oc2 תודה

• 4 תגובות
    • 559 צפיות

דיונים חדשים בפורומים