עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by infernal goat,

שלום לכולם אני רוצה לקנות מסך חדש בכ700 שקל, יש המלצות או המלצות ממה להמנע? תודה

• 4 תגובות
    • 531 צפיות
  2. אני מתכוון לקנות מחשב כאשר המטרות שימוש בייתי(אינטרנט OFFICE, צפייה בסרטים,ותוכנות עריכה בסיסיות ) המטרה השקעה כספית נמוכה ככל שניתן עקרונית בניתי מפרט עם כרטיס מסך עקב חשש מ"העמסה ושימוש" בזכרון המחשב ואפשרות לתקלה שתגרום להשבתה כוללת בתיקון אם הכרטיס המובנה ידפק. חשוב לי שתהיה אופציית HD ולכן לקחתי כרטיס זול ומפק עם אופציה זו. הוצע לי לחלופין מפרט עם לוח טוב יותר וכרטיס מובנה מה כדאי???? להלן החלק הרלוונטי מ-2 המפרטים: 1.מעבד Intel Pentium Dual-Core E5200 Box ¤376 לוח אם ASUS P5KPL-CM ¤277 כרטיס גרפי PALIT nVIDIA GeForce 8400GT 512MB DDR2 PCIe ¤185 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 3.5" 320GB SATA2 16MB ¤259 זיכרון Mushkin DDR2 2048MB 800MHz CL 5-5-5-18 SP ¤119 …

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  3. Started by Little_AKA_Or,

שלום הבנתי מחבר שזה הפורום המתאים, פעם שוהא שאל פה שאלה זהה וענו לו. כשאני משחק PES6 יש לי בעיה בתצוגה על המסך ואמרו לי שזו איזו בעיה בכרטיס מסך. התצוגה עובדת חלק בלי מריחות אבל יש קו שנע על המסך והוא הורס את התצוגה, זה נראה כאילו שהוא בדיליי משאר המסך. אמרו לי שזו בעיה עם הכרטיס ושממש קל לסדר את זה.. אז.. איך אני עושה את זה?

4. Started by AVI.S.T,

אני רוצה להוריד דרייברים אכי חדשים שיש אז אני נכנס ל NVIDIA מריד דריבר אבל הוא באנגלית ואני רוצה בעיברית מאיפה אני יכול להוריד דריברים בעיברית?

• 2 תגובות
    • 531 צפיות
  5. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 531 צפיות
  6. מחפש כרטיס מסך (אפשר AGP) שניתן לחבר את המחשב לטלויזיה ולצפות בסרטים. מחפש משו זול. לוח אם אינטל atc - 6130 intel 440lx כנראה שזה הלינק ללוח אם http://www.intel.com/design/chipsets/440lx/ או יש לי כבר כרטיס מסך AGP ללא יציאה. האם ניתן לרכוש מתאם ל-TV או חייבים כרטיס מסך חדש?

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  7. Started by mTZ,

שלום לכולם, אני מעוניין לשדרג את הכרטיס מסך במחשב הישן מותג הישן שלי (DELL), אשמח אם יעזרו לי פה. המפרט: CORE2DUO E4700 2.6 INTEL G31 לוח אם של DELL ספק שדרגתי ל620W של SEASONIC. מארז MINI TOWER של DELL אבל רוב כרטיסי המסך ה''גדולים'' נכנסים בו. 2GB RAM DDR2. לפני כחודשיים נשרף לי הכ.מ. וקניתי אחד למשחקים קלים GT 610 (קונטר,NFS). כרגע אני מעוניין לשחק במשחקים הרבה יותר כבדים, כגון BF3 על FPS יציב והגדרות בינוניות-גבוהות (אני לא מצפה הרבה מהמערכת שלי). אני משחק על רזולוציה של 1280X1024. אני מבקש לא לעבור את התקציב שהוא עד 1000 ש''ח. תודה רבה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 531 צפיות
  8. Started by sma,

שלום לכולם, אחי קנה כרטיס מסך עם יציאת VIVO בתור יציאת ה-tvout שלו. קנינו כבל s-video והכבל לא מתחבר. האם ישנו מתאם מיוחד או שאנחנו פשוט לא מחברים נכון? תודה מראש,

• 4 תגובות
    • 531 צפיות
  9. Started by Noririco,

שלום אז ככה אני עובד עם שני כרטיסי 6950 אחד מחובר בכבל HD לDVI של המסך הראשי שהוא DELL ויש לי את המסך טלויזיה שאני מנסה חיבור של HDMI ל HDMI אבל אין תגובה.. כמובן שאני מחבר אוו מהכרטיס השני ... האם זו בעיה? האם אני חייב לחבר מהכרטיס הראשון ? המסך TV הוא LG 26 שכבר חיסרתי אליו בעבר מהמחשב הקודם

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  10. Started by EPRO,

שלום לכולם הייתי רוצה לקבל תשובה/עיצה לגבי כרטיס מסך. רוב השימוש שלי הוא בתוכנות גרפיות כגון פוטושופ ודומייה ובנוסף גם עריכת וידאו אבל בצורה משנית (יש לי מחשב עריכה עם כרטיס של מטרוקס) אז השאלה היא איזה כרטיס מסך יכול להתאים לי (אני די ננעלתי על הרדאון 9800PRO ) אני יודע שזה בערך בין הטובים והשאלה האם קפצתי גבוה מידי ואני יכול לרדת ברמת הכרטיס (וגם במחיר) ולהסתפק בכרטיס אחר (ואני מעדיף רדאון) אבל שלא יוריד לי את רמת הביצועים והאיכות תודה רבה לכל העונים

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  11. Started by שמעון 17,

אחים שלי יש לי 600 שקל ואני רוצה לקנות כרטיס מסך . איזה כרטיס אתם ממליצים לי לקנות בכדי שכול המשחקים החדש יעבדו לי . בקיצור הכרטיס הכי טוב שיש במחיר 600 ש"ח תודה לעוזרים .!

• 1 תגובה
    • 531 צפיות
  12. בזמן האחרון שמתי לב פתאום כשאני משחק במשחקים כל צבע בגראפיקת המשחק שהוא בהיר יש עליו מן כתמים סגולים כמו פגם בגראיפקה......ואז שמתי לב שזה גם בסרטי וידאו וגם בתמונות זאת אומרת בכל מערכת המחשב שלי....ניסיתי לעדכן דרייברים של הכרטיס מסך וזה לא עזר איזה בעיה זו יכולה להיות??אולי זה בגלל הויסטה ??

• 2 תגובות
    • 531 צפיות
  13. Started by tal_be,

שלום לכולם, המליצו לי פה לקחת את ה 260GTX SP192 במקום את ה 4870 1GB, ואני רוצה לשאול כמה שאלות על ה OC שלו: 1. אם אני אעשה OC לכרטיס, אני אגיע למהירות טובה יותר משל ה 4870? 2. הספק שלי יחזיק OC כזה? (LIBERTY 400W). 3. יש מדריך כלשהו איך עושים OC? 4. אם יישרף הכרטיס, בחברה (KSP) לא יוכלו לדעת שעשיתי OC ויביאו לי כרטיס חדש או שיכולים לדעת וילך עליי? תודה!

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  14. רכשתי לפני מספר ימים כרטיס מסך מסוג : palit Pci-E 8800GT Super+1G המערכת היא מערכת חזקה: Amd 4800+ 2.5g dual core 8G Ram Gigabyte GA-MA78GM-S2H כולל מערכת קירור חדשה לכרטיס מסך מביתThermaltake dualOrb מערכת קירור חדשה למעבד של EZCOOL המארז הוא מארז מסוג ANTEC SONATA 3+תוספת מאוורר נוסף של 12 מערכת הפעלה שלי היא Windows Vista 64Bit Home Primium וכעת לשאלה: מאז שהתחלתי להריץ את המחשב קיימת לי תקלה בעת הפעלת ישומים גרפים(משחקים ותוכנות גרפיות),שהמחשב נכנס למצב שמאוד דומה לאוברקלוקינג: ריצוד של נקודות אדומות וירוקות,לאחר מכן עיוות חד בתמונה,ולבסוף מסך כחול- במסך הכחול נרשמת תקלה בכרטיס המסך והוא מבצע בדיקת זיכרון, לאחר שהכל תקין בבדיקה המחשב נכנס למצב איתחול, לעיתים לאחר מצ…

• 1 תגובה
    • 531 צפיות
  15. Started by zomo,

יש לי בעיה אני מחבר הכל ולא רואה שום דבר מישהו יכול להגיד לי איזה הגדרות אני צריך לשים? אגב עבד לי פעם אבל לא יודע מה אח שלי נגע במחשב תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  16. Started by galCool,

מישהו מכיר את המסך IBM E74 CRT הוא טוב יחסית? מציעים לי אותו ב400 ש"ח..

• 1 תגובה
    • 531 צפיות
  17. אורח
    Started by אורח,

יש לי R9800P עם אוברקלוק ובהרבה משחקים יש את הבעיה הזאת: http://img293.echo.cx/my.php?image=12oa.jpg שימו לב לצבעים וכו'... מה יכולה להיות הבעיה?

• 2 תגובות
    • 531 צפיות
  18. Started by danielsoro,

שלום, אני רוצה לקנות מסך דק טוב לגיימינג בגודל 19 או 21 ואין לי מושג מה לקנות. אם יש לכם איזה רעיון טוב תעזרו לי בבקשה. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 531 צפיות
  19. תראו, יש לי תקציב של 1000 ש"ח אני יודע שזה לא הרבה אבל בסכום הזה איזה כרטיס מסך נורמלי אני יכול לקנות? תודה מראש =]

• 1 תגובה
    • 531 צפיות
  20. Started by Yaron-Cohen,

האם כרטיס קורספייר...לא משנה איזה X1900 או X1950 יכול לפעול לבד??..או שהוא חייב כרטיס שהוא לא קורפייר... ועוד שאלה... אפשר לקחת כרטיס X1900XT או X1950XT ולשים לו דגומא X1600 CF..??

• 3 תגובות
    • 531 צפיות
  21. Started by udi,

שלום אני מרכיב מחשב שבעקרון מיועד יותר למשרד אבל גם צריך להיות לא אפשרות לשחק משחקים כגון פיפא, NBA לא משחקים כבדים מאוד כשביקשתי את כ.המסך Gigabyte Radeon X600PRO GV-RX60P128D PCI-e 128Mb Bulk Video הציעו לי להוסיף עוד 30 שקל ולקבל את הכרטיס הזה Gigabyte FX6600 GV-NX66256D PCI-e 256Mb 128 bit Bulk Video Card בגלל שיש לו יותר זכרון הוא אמור לרוץ יותר טוב שאלתי היא כזאת האם שווה להשקיע עוד 30 ש"ח ולקחת את הכרטיס השני והאם בכלל אפשר להריץ עליהם את המשחקים שאמרתי תודה מראש

• 3 תגובות
    • 531 צפיות
  22. Started by NiTRo37,

היי ממצב אנשים, יש לי שאלה קטנה: מהו דרייבר הCATALYST הכי טוב לATI RADEON 9600XT 256 MB ? אני מכוון לדרייבר שישפר ביצועים וכו'.... או שפשוט עדיף להסתפק הגרסה הכי חדשה(הלוא היא 5.12 ) ? תודה , ויום טוב.

• 1 תגובה
    • 531 צפיות
  23. כשאני חושב על הטכנולוגייה של ה-SLI אני אומר שחיברו שתי כרטיסים אבל לאן מחברים את המסך??? לאיזה מהם? ואם אני מחבר שתי מסכים אחד לכל אחד יראו בשניהם?? ואותה גרפיה.. ? והאם חייב להשתמש בשתי כרטיסי מסך או אפשר להשתמש בינתיים באחד מחריצי הפיסיאי אקספרס ובשלב מאוחר יותר להוסיף עוד אחד?

• 2 תגובות
    • 531 צפיות
  24. Started by אנדרי07,

שלום, יש לי טלויזיה די ישנה עם כניסת 21 פינים בלבד. וכרטיס מסך GeForce 8600GT עם יציאת S-Video ויציאה רגילה ודיגיטלית למסך מחשב. אני רוצה לחבר את המחשב לטלויזיה אשמח עם תעזרו לי...

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  25. תודה, וגם אם אפשר את ה-X1950pro מול ה-7900GT

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.