כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,977 דיונים בפורום זה
-
שלום אבקש המלצה לכרטיס מסך עד כ400 שקלים כאשר המטרה שלי היא משחקים אך כגיימר בינוני ז"א לא כרטיס ממש רציני אלא משהו ממוצע שיעבוד טוב ובמחיר הזה.(אם יתאפשר בכלל). תודה מראש, גיא.
-
- 2 תגובות
- 541 צפיות
-
-
האם זה נכון שאפשר לעשות CF בין כרטיסים שונים???? אם כן.. והאם זא אפשרי אם כרטיסים בעלי ליבות שונות?? אם כן.. האם יש איזו שהיא מגבלה שלא מאפשרת לעשות CF בין כרטיסים ?? תודה מראש למגיבים
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-
-
-
היי, אני מעוניין לקנות כרטיס מסך של חברת Sapphire מהדגם Radeon 9600XT. אני יודע שזה כרטיס מדור ישן אך מבדיקה שעשיתי עם אותו כרטיס רק של ASUS התברר לי שהוא מספיק טוב בשבילי. את הכרטיס אני רוכש ב 300 ש"ח יד שנייה. מה שמפריע לי הוא שאין מספיק צלעות קירור ביחס לזה של ASUS ורציתי את חוות דעתכם בקשר לאמינות של הכרטיס והיכולת שלו לעמוד ב OC. ובכלל מה אתם אומרים על הרכישה. תודה, אופיר
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-
-
שלום חברה הערה: בסוף התקנתי מקודדים מעודכנים לMPEG2 והבעיה הסתדרה. יש לי כרטיס טלויזיה חדש אשר נקרא ProVision PCTV XTREME. הכרטיס הגיע יחד עם התוכנה InterVideo WinDVR 3. השתמשתי בתוכנה הזאת כדי להקליט וידאו שמקורו במכשיר וידאו חיצוני. הוידאו שהקלטתי הינו בפורמט MPEG2. ניסיתי להפוך את הקובץ לפורמטים DivX/XviD לצורך חיסכון במקום. אחרי חיפוש קצר בגוגל ניסיתי 3 תוכנות אקראיות לקידוד בפורמטים אלה. לא משנה באילו תוכנה או פורמט אני בוחר לקידוד הוידאו (גם אם אני בוחר בUncompressed Video) כאשר הקידוד מתחיל הוא נסגר רגע אחרי עם הודעת שגיאה ג'נרית של וינדוס, כלומר בלי שום הסבר מיוחד על התקלה. הערה: ניתן לצפות בקובץ במדיה פלייר בלי שום בעיה (ואף בנגן מובנה שקיים באחת התוכנות איתה ניס…
-
- 2 תגובות
- 541 צפיות
-
-
השאלה שלי היא אם עוד יש חנויות שמציעות מסכים טובים במחירים סבירים.. ראיתי חנויות שמוכרות בסביבות ה-500 שח, אבל לא נתנו רושם שהמסכים איכותיים במיוחד. אז אם מישהו קנה לאחרונה מסך כזה או שיודע איזה אחד שווה לקנות היום אני מאוד יודה על העזרה.
-
- 4 תגובות
- 541 צפיות
-
-
הכרטיס מסך הזה: http://www.masterpc.co.il/product.asp?productid=12&CatCode=16 מסרב להראות תמונה[בביוס] כל מה שהוא מראה זה שחור! מה הקטע שלו ? ואל תגידו לי שמה שכתוב שם; מיועד למחשבים ישנים בלבד ( לא עובד על מחשבי פ4 מתקדמים ) זה לא שטויות במיץ אני לא צריך שהוא ירים וינדוס או משו רק ביוס...מה יכולות להיות הסיבות שהוא לא פועל?
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-
-
בהמשך לשרשור הזה, אני מחפש כרטיס מסך למחשב משרדי שמידי פעם עורכים עליו סרטים (לא HD). בגדול, מחשב משרדי יכול להסתדר עם כרטיס מסך O/B ואני תוהה האם ענין הוידיאו אמור לגרום לי לרכוש כרטיס חיצוני. אין לי צורך בכרטיס לכידה או בכניסת וידיאו, כיון שכרגע כל הוידיאו מגיע דרך USB וזה בסדר גמור. תקציב לכרטיס: 400-600 ש"ח, בהנחה שצריך סכום כזה. אשמח לקבל הכוונה והמלצות!
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
יש לי בכרטיס יציאת tv out אבל יש שם חיבור שהוא לא rca ולא svideo. אני יודע שב svideo יש 4 או 6 פינים אבל בחיבור שיש לי יש יותר כמו שאתם רואים בתמונה (התמונה באיכות ממש גרועה אם היא לא מספיק ברורה אז תגידו לי ואני כבר יפרק קצת את המחשב ויצלם מחדש). איזה חיבור זה ? ואיפה אני משיג כבל מתאים ? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-
-
שילשום קניתי את הכרטיס GIGABYTE 7600GS SILENT-PIPE ב700 שקל מנעה מחשבים לPCI-E הרצתי 3dmark05 והגעתי לתוצאה של 4059 בלי אוברקלוק והטמפ' במאמץ (לאחר ההרצה) היתה 66 מעלות ובמנוכה הטמפ' היא 54 http://img177.imageshack.us/my.php?image=1067dy2.jpg
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות 1950Pro ברגע שהוא יצא, השאלה היא האם לא כדאי כבר לחכות לכרטיסים תומכי DX10 ?
-
- 2 תגובות
- 541 צפיות
-
-
הכרטיס שלי מופיע במפרט מימין. לפני כשבוע עידכנתי את הדרייבר לאחרון שיצא ומאז יש ירידה ב - 3DMARK05 הירידה היא גם כשאני ב - DEFAULT בביוס ועוד יותר מוזר כשאני באוברקלוק של המערכת אבל לא של כרטיס המסך ( למעשה עד היום ועד בכלל עדיין לא בוצע שום אוברקלוק לכרטיס מסך ),הנה מספר נתונים של בנצמרקים שביצעתי לפני אוברקלוק ואחריו וגם לפני עידכון הדרייבר ואחריו : כל המערכת על DEFAULT והדרייבר של הכרטיס הוא הקודם לנוכחי : 3D05 - 10441 המערכת באוברקלוק על 3.2 ( דרייבר קודם ) : 3D05 - 11525 המערכת באובר על 3.32 ( דרייבר קודם ) : 3D05 - 11566 המערכת על DEFAULT והדרייבר הוא האחרון 6.11 : 3D05 - 9600 המערכת באובר על 3.2 : ירדה דרסטית ולא מובנת לאיזור ה - 6900 גם ניסיון להעלות את התדר ש…
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
מצטער אם אני טועה בפורום אבל לא חשבתי על מקום מתאים יותר(אם טעיתי מנהלים נא להעביר לפורום הרלוונטי) אני זקוק בבקשה לכרטיס שגם ישמש ככרטיס טלוויזיה כך שאוכל להקליט תוכניות והישמוש העיקרי הוא להעביר מקלטות וידאו למחשב באיכות טובה ובכך לצרוב את הסרטים למדיות תודה מראש על העזרה. :bigglasses:
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
למי שיש 2 מערכות הפעלה כמוני ויכול לבדוק את זה על ידי run:/regedit:/dxdiag יראה ויווכח שבווינדוס 98 פשוט הקוביה של הdirectx טסה לעומת windows xp ואין לי מושג למה זה וזה לא קשור לכרטיס מסך או למסך או לדרייבר אלא רק למערכת ההפעלה וזה מעצבן שאי אפשר לשחק משחקים בwindows xpולהנות מהם כמו שאפשר להנות מהם בווינדוס 98 .אם מישהו יודע על איזה Patch לXP או משהו אני אשמח אם הוא ישתף אותי בידע שלו כי אני עובר כל הזמן ממערכת הפעלה אחת לשניה ומשנה נתונים בביוס בשביל לשחק בווינדוס 98 ועובר מהרד דיסק 1 להרד דיסק 2, לכן הייתי מעדיף לפרמט את ההרד דיסק השני שלי עם ווינדוס 98 ולהתקין רק xp [אם יש איזה Patch או משהו לXP כמובן] .אשמח מאוד אם מישהו יודע על מה אני מדבר ומכיר פיתרון לכך כי ההבדלי…
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
יש לי בעיה ממש מוזרה עם הכרטיס מסך הזה.. עד לפני יומיים הייתי משתמש בו עם שני חיבורים - 1. VGA - מחובר למסך הרגיל של המחשב 2. S-VIDEO - מחובר לטלויזיה. קניתי טלויזיה חדשה שתתומכת בHD, ואיתה כבל DVI-HDMI מלפני יומיים אני משתמש בכרטיס מסך עם שני חיבורים - 1. VGA - למסך הרגיל 2. DVI-HDMI - לטלויזיה החדשה. *כבל הS-VIDEO לא מחובר בכלל לכרטיס. הבעיה היא שכל פעם שאני מפעיל מחדש את המחשב, ברגע שהוא מגיע למסך הפתיחה של הWINDOWS, הוא מזהה לי כביכול את חיבור הS-VIDEO (שכבר לא פעיל) בתור החיבור הראשי, ובעצם מראה לי מסך שחור על המסך מחשב הרגיל עד שאני מחבר מחדש את כבל הS-VIDEO ומתחבר לוינדוס, ואז הוא מראה לי את מסך המחשב הרגיל בתור מסך נילווה (מראה לי רק את הרקע של שולחן העבודה). דב…
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
היי, היה לי מסך lg l1800p http://www.superwarehouse.com/LG_L1800P_18_LCD_Monitor/L1800P/ps/41708 http://www.ciao.co.uk/Productinformation/LG_L1800P__5394531 שהתקלקל ועקב סיפור ארוך עם חברת באג אמרו לי כי יפצו אותי ואני אקבל מסך lg1920 http://www.pcnow.co.il/product.asp?productid=6839 השאלה עם המסך החדש לא נופל מהמסך הישן - אני לא מתמצא במפרטים הטכניים כדי לראות את ההבדלים.. אשמח אם מישהו יוכל להשוות ולהגיד לי מה ההבדל ומה עדיף בתודה, FiremanFpG
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
אני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך שלי. המפרט שלי הוא Pentium 4 2.66GHz יש לי 512MB זכרון ולוח אם של אסוס עם AGP. יש לי כרגע ג'יפורס 4 440 ואני רוצה לשדרג. המליצו לי על הכרטיסים האלה, מה אתם אומרים? האם הם יהיו מספיק טובים יחד עם המפרט שלי למשחקים חדשים? LEADTEK WinFast A7600 GS TDH 256MB AGP BFG OC 7600 GS 512MB AGP GIGABYTE GEFORCE FX7600GS 256MB AGP תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 541 צפיות
-
-
יש לי GEFORCE 6600GT ,מה לדעתכם הדרייבר שייתן לי את הביצועים הכי טובים..?
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
קודם כל, האם 9600GT תומך בFULLHD? ואם יש לי מערך SLI של 2 כרטיסי 9600GT, האם זה ישפיע על איכות הווידאו? ושאלה אחרונה (וקצת מטומטמת), לאן אני מחבר את הכבל של המסך אם יש לי מערך SLI? זה משנה לאיזה כרטיס אני יחבר אותו או שיש איזה חיבור מיוחד? תודה מראש, גיל
-
- 2 תגובות
- 541 צפיות
-
-
ולא של גייגה בייט - -אממ רק עכשיו נשאר לי למכור את הכרטיס הקודם שלי (SAPPHIRE RADEON X1600 PRO 256MB PCI-E)
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-
-
עכשיו אני עם האומגה שמתבססת על ה 6.3 ורצית לדעת איזה דרייברים עדיפים יותר הקטאליסט של ATI או האומגה? האם ישנו אתר שמשווה ביצועים של משחקים לגבי שני הדרייברים האלו? אודה להתיחסותיכם לגבי הדרייברים בלבד ללא התוספות מכיוון שאני משתמש גם ב ATI TRAY TOOLS .
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
http://img370.imageshack.us/img370/7619/57988328hn2.jpg צריך להגדיר פה משהו ?
-
- 2 תגובות
- 541 צפיות
-
-
היי רכשתי בסוף 7950 gt לאי גי פי שלי. בכרטיס צריך להיות core-500 mhz וזיכרון 1200mhz משום מה ב cpu-z רשום לי 600 mhz על המהירות.. וכמו שצריך 500 mhz על הcore clock הכרטיס 512 מגה, gddr3 256 bit עכשיו בדקתי עם אוורסט ורשום Real Clock 601 MHz (DDR) (original: 600 MHz) Effective Clock 1202 MHz אז כנראה שהתבלבלתי וזה 1200 mhz המהירות נכון?
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-
-
שלום! יש לי T42 IBM ואני ממש צריך לנקות את המסך. השאלה היא איך? האם זה מסך LCD לכל דבר, או שיש משהו מיוחד? כשאני חושב על זה, אני לא יודע לנקות גם מסך LCD, כי כל המסכים בבית הם CRT. תודה!
-
- 2 תגובות
- 541 צפיות
-
-
עד 1700 ש"ח ,משחקים כמו half life ועוד כאלה חזקים .
-
- 3 תגובות
- 541 צפיות
-