עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. חברים, שני אופציות עומדות בפני: 1. http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=7003356&type=2&product=1&= 2. http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=7435188&type=2&product=1&= מה אתם אומרים? ועד כמה חשוב החברה שמייצרת את הכרטיס או שזה יחסית זניח (הרי כולן מכרות)

2. שלום לכולם, אני מתעניין בכרטיס טלוויזה למחשב הנייד שברשותי ( מפרטו מופיע במפרט שלי בצד). העיניין שהכרטיס צריך ליהיות בתצורת Express Card. אני אשמח לקבל הצעות אם אפשר כמובן כולל מחירים והיכן ניתן לרכוש במידה וזה יתאים לי. תודה.

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  3. Started by royboy777,

אודה למבינים בנושא אני עומד לרכוש מחשב ולא מבין בנושא כרטיסי המסך מה כרטיס מומלץ PCI-Express ובאיזה גודל זכרון למחשב ביתי טוב - שמעתי על 7300 אבל מחפש תגובות ובמחיר סביר (לא 1000 ש"ח) - למשיבים אודה

• 2 תגובות
    • 553 צפיות
  4. Started by ruff stuff,

מתלבט בין 2 הדגמים.

5. הסיבה שאני שואל היא מפני שאני זכיתי במכירה פומבית ב EBAY של כרטיס NVIDIA GeForce 6600 GT 128MB Personal Cinema PCI-E חדש, והכרטיס כולל גם יציאות טלויזיה, שלט וסנסור ועוד... בעצם די דומה ל ALL IN WONDER של ATI. הנה הקישור: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=8721878833 הקטע הוא שחיפשתי באינטרנט כרטיס כזה ולא מצאתי כלל למכירה המוכר עושה רושם של אמין במיוחד !! (אני בעל ניסיון ברכישות קודמות שם) המחיר כולל משלוח מהיר במיוחד הוא כ 650 ש"ח -שזו על פניו עסקה מעולה מה אתם אומרים?

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  6. Started by the kon,

שלום מה מצב?? טוב אז ככה חיברתי את הTV דרך הכבל העגול אני לא זוכר איך קוראים לו שנמצא על הכרטיס שלי ה-9200 נדמה לי וחיברתי את זה לטלויזיה דרך מתאם 21 פין וזה לא עובד אז רציתי לדעת למה? ומה אני צריך לעשות?

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  7. הרצתי את הבדיקה ויצא לי 17 אלף ומשהו ! אני רוצה לדעת אם זה גבוה /טוב . תודה לכולם !

• 4 תגובות
    • 553 צפיות
  8. Started by Titan777,

איך זה יכול להיות? ומה עושים? ???

• 3 תגובות
    • 553 צפיות
  9. יש לי HD4850 ואת הזיכרונות הבאתי ל 2600 והסטוק זה 1986 . מה זה מביא?אני לא מרגיש כזה הבדל.

• 1 תגובה
    • 553 צפיות
  10. היה לי כבל שבצד אחד שלו היה חיבור שדומה לS-VIDEO (אבל הוא לא S-VIDEO) והתחבר לכרטיס המסך שלי (RADEON 9800PRO אם זה משנה), ושממנו יצאו שני חיבורים - S-VIDEO וRCA. איבדתי את הכבל ואני מחפש אחד חדש. מישהו יודע איך הוא נקרא ואיפה אפשר למצוא אותו?

• 1 תגובה
    • 553 צפיות
  11. Started by 108tomer,

שלום, אני מנסה ללכוד וידאו ממכשיר וידאו ברשותי כרטיס מסך sapphire radeon x1950pro חיברתי ל S-VIDEO את הכבל שקיבלתי עם הכרטיס ומהצד השני למכשיר וידאו. מכשיר הוידאו דולק, יש בתוכו קלטת והוא מנגן כלומר במצב play. כשאני מנסה ללכוד את הוידאו באמצעות windows movie maker אני מקבל הודעת שגיאה שלא מותקן התקן ללכידת וידאו עברתי על הרבה מאוד מדריכים ללכידת וידאו ועדיין לא הצלחתי צריך להגדיר משהו כדי שזה יעבוד? חיפשתי בלוח בקרה לא מצאתי משהו שמזכיר את זה כל הדרייברים מותקנים נתקלתי במישהו שאומר שיש לו את אותו כרטיס מסך אבל הוא מוגדר כ TV-OUT בלבד: http://www.tomshardware.co.uk/forum/page-217989_15_0.html יכול להיות שהכרטיס שלי הוא אכן כזה? בקיצור מה צריך לעשות כדי להשתמש בVIVO וללכו…

• 3 תגובות
    • 553 צפיות
  12. Started by Artemis Entreri,

שאלה: ה6800GT בגירסאת AGP קיים בגירסאות של DDR3 או רק ב DDR1 ? אותה שאלה לגבי ה NU

• 2 תגובות
    • 553 צפיות
  13. Started by KL-xXx,

היי הרבה מדברים פה על כרטיסי מסך מבחינת הצ'יפים, תדירויות וכו' אך יש לי שאלה: האם יש הבדל בין החברות הרבות שיש כאשר הנתונים הטכניים אותו הדבר?

• 2 תגובות
    • 553 צפיות
  14. Started by rambo88,

רציתי לדעת מה יותר טוב למשחקים וסרטים fx5200 128 או ati9000 128

• 5 תגובות
    • 553 צפיות
  15. Started by lmlm,

כנראה בקרוב נראה ב3DMARK הבאים אולי 07? מבחני פיסיקה קשיים http://futuremark.com/companyinfo/pressroom/pressreleases/49662/

• 1 תגובה
    • 553 צפיות
  16. Started by Pitzinyelo,

בחנות אחת אמרו שיש בעיה עם הכרטיס הזה בארץ. בפנדה אמרו שאין אותו בכלל עדיין בארץ(כל החברות). מובן שאני יכול לקנות אצל KSP אבל אני לא רוצה שום מגע איתם(עושים טובה ששמים לב אלי). האם מישהו פה קנה את זה חוץ מאשר בKSP?

• 2 תגובות
    • 553 צפיות
  17. Started by Idan-h,

שניהם לAGP. המחיר של שניהם בסביבות ה400. ה7600 תומך PS3. בכל זאת, מה עדיף?

• 2 תגובות
    • 553 צפיות
  18. Started by Satlan,

שלום יש לי כרטיס מסך gf 4 mx 420 ויש לי את הדריברים שקבלתי עם הקופסא והם פאנן וטובים עכשיו, לא מזמן, אני מקבל הודעה בכל פעם שאני מפעיל את המחשב ש- Problem blabla anvshell.exe faild to run זה קובץ הפעלה של כרטיס מסך... ואני לא יודע מה לעשות אני מקבל ERROR REPORT כאילו ההודעה הזאת ש-anvshell פשוט לא עולה, ובכל פעם שאני מנסה לעלות, אותה בעיה של הווינדוס. מה עושים ? איך עושים שהקובץ יעלה בלי בעיה ? בתודה מראש לעוזרים <3

• 4 תגובות
    • 553 צפיות
  19. האם יש כרטיס מסך באפיק AGP עם יציאה HDMI?

• 1 תגובה
    • 553 צפיות
  20. Started by B@LENO,

שלום לכולם יש לי מחשב יחסית ישן המפרט שלו הוא:לוח אם של פי סי פרטנר אפולו פרו 133 מגה הרץ. מעבד פנטיום 3 733 מגה הרץ. 512 זיכרון SDRAM וחיבור של כרטיס מסך AGPX2 עד עכשיו היה לי כרטיס מסך GE-FORCE MX 440 64 DDR והחלטתי לשדרג אותו מכרתי את הכרטיס ב100 שקל. אז הזמנתי כרטיס מסך ATI RADEON 9550 256 MB 128BIT של חברת GIGABYTE והיום הוא הגיע אז הלכתי להתקין אותו והמתקין מנסה להתקין אבל החיבור בAGP לא מתאים בגלל שמהחשב שלי ישן. עכשיו הוא הביא לי בינתיים GEFORCE FX 5500 256MB 128 BIT והוא דווקא התחבר לי והוא עובד בסדר אבל אני עדיין לא מרוצה כל כך. המתקין אמר לי שיש לי לחשוב עד מחר אם לא אני יקבל את הכסף חזרה. אז מה אתם אומרים איזה כרטיס כדאי למחשב שלי? רציתי ללכת על חברת ספיר של A…

• 2 תגובות
    • 553 צפיות
  21. Started by Master Nir,

יש לי מחשב נייד ואני רוצה לראות דרכו סרטים בטלוויזיה, אני יודע שצריך כרטיס מסך עם יציאת TV out, מכיון שאני רוצה לחסוך ולא לקנות כרטיס מסך (כבר יש לי אחד-מובנה, כמובן) יש אפשרות "לדלג" על הכרטיס מסך או להשתמש בקיים ו"לדחוף" לתוכו את יציאת הTV out ??? תודה מראש!!

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  22. Started by exercise,

מישהו ריכז איזה תוכנות / משחקים מקבלים מהיצרנים השונים ?

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  23. Started by guynemni,

האם הכרטיס הזה: gs 8400 256mb ואם לא מה אתם ממליצים במחיר סביר?

• 3 תגובות
    • 553 צפיות
  24. Started by O.G.D 2k5,

יש לי בעיה בגרטיס STUDIO PCTV של pinnacle כשאהי מקליט לאחר 10 דק' יש delay מצטבר מה אני עושה: דרך אגב מערכת XP....??? תודות מראש

• 0 תגובות
    • 553 צפיות

דיונים חדשים בפורומים