כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,985 דיונים בפורום זה
-
לגבי הכרטיס הנ"ל -האם יעבוד טוב תוך גיבוי של זכרון ראשי 512MB 400MHZ DDR? השאלה נשאלת מאחר ואין לי כסף ל -Gigabyte 6600GT PCIE 128mb או 6600 הרי הוא מסוגל לגבות עליו מתוך הזכרון הראשי עד 128 כאשר עליו יש פחות אם אינני טועה 32M לא? האם עדיף כך,הרי שבאותו רגע Tעבוד רק משחק המחשב נאמר HL2 ד"א -כל זאת אמור לגבי WIN98,אחרת לא יהיה אפשרי להעביר מסPיק זכרון אם היה XP לא ?
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
טוב אז ככה ניכנסתי לאתר של SKYPC וראיתי את הכרטיס מסך ה 7600 של NVIDIA וכתוב OC מה זה אומר שעשו לא OC?
-
- 2 תגובות
- 566 צפיות
-
-
יש לי LEADTEK WinFast PX7800GTX TDH MyVIVO 256MB 256BIT עכשיו עם הכבלים שקיבלתי אני רוצה לדעת עם אני יכול לחבר את ההוט לכרטיס טלויזה וליראות על גבי המסך של המחשב ??? תודה מראש..
-
- 3 תגובות
- 566 צפיות
-
-
-
איזה מהם יותר טוב הם עולים אותו דבר (אני חושב) 796FD זה טרניטרון וFD 2 דיאמדטרון איזה מהם יותר טוב?
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מסך LCD 1200*1920 המסך צריך להיות widescreen וזמן תגובה מהיר. ישמש לסרטים ועבודות גרפיות. גודל 20-23 אינץ'. המלצות חמות יתקבלו בברכה
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את כרטיס מסךGECUBE RADEON X1950Pro 512MB GDDR3 PCI-E רציתי לדעת האם החברה הזאת טובה והאם הם כרטיסים אמינים
-
- 2 תגובות
- 566 צפיות
-
-
אני מחפש לקנות מסך 19" CRT מעולה למשחקים. בארץ היה לי LG F900P ואני מחפש כזה כאן בנרות. האם מישהו יודע היכן ניתן להשיג את המסך הזה בארה"ב ? והיה ולא ניתן להשיגו. האם יש מסך נוסף שיכול להציג 1600X1200@85 ? או 2048X1500@75 כמוהו? אנא עזרתכם. תודה HF
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש ב10.000 שקלים ואני עדיין לא יודע באיזה כרטיס מסך לבחור. 6800U or the x800 xt ראתי השוואות והכרטיסים דיי דומים, אני לא יודע מה לבחור ואני מאמין שרובכם פה מבינים יותר ממני אז בבקשה המלצות.. אני מחפש כרטיס שיפעיל את המשחקים החדשים כמו דום3 בצורה יותר טובה ולא כרטיס שיש לו יותר אף פי אס במשחקים ישנים יחסית.
-
- 3 תגובות
- 566 צפיות
-
-
http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=2824 למישהו יש המלצות אחרות בתווך המחיר הזה או שהכי שווה לי לקנות את זה?
-
- 4 תגובות
- 566 צפיות
-
-
האם מישהו ראה כרטיס מסך HDMI שמגיע בתקן 1.3 ? כרטיס שקיים בשוק או שעומד לצאת ? והיכן רשום שהוא תומך בתקן 1.3 ?
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
לא מזמן קניתי 8800 GTS 320MB של ספרקל ואני מקבל FPS די נמוך ב-BF 2142 יכול להיות שהמעבד של מגביל אותו? (Pentuim D 820) אם כן אז איזה מעבד כדאי לקנות? תודה Shnig0
-
- 6 תגובות
- 566 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס מסוג 7800GT ואני מנסה כבר מספר ימים להפעיל את הטלווזיה שלי בVISTA אני משתמש ב97.46DRIVER גירסה הבעיה היא שהוא פשוט לא מזהה את הטלווזיה, ניסתי לעשות לו כפה זיהוי טלווזיה וגם כלום. אני בטוח שהכול מחובר כייון שבXP הכול פועל כמו שצריך ! עזרה בבקשה
-
- 2 תגובות
- 566 צפיות
-
-
שלום אני צריך כרטיס מסך לאחותי הקטנה ואני מתלבט בין 2 כרטיסים אני מבקש ממכם שלא תציעו כרטיסים כי עוד חצי שנה הערך אנחנו מחליפים לא כרטיס מסך שתומך DX10 אני צריך לבנתיים את חוות הדעת שלכם הכרטיסים הם: GEFORCE 7950 GT 512 MB או GEFORCE 7300 GT 512 MB SLI שני כרטיסים כאלה אז שזה יהיה GEFORCE 7300 GT 1024 MB תודה אני צריך המלצות עד יום חמישי ונא לא להציע כרטיסים כי עוד חצי שנה אנחנו משדרגים אז לבנתיים אנחנו צריכים שתגידו מי יותר טוב אני חשבתי על ה7950 GT ביי
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
האם הוא באמת משפיע? כמה OC אני אצטרך לעשות בשביל שצאוור הבקבוק יעלם? אם אני עושה OC למעבד האם האחריות מתבטלת? האם TT TR2 יספיק לOC ע"מ לצאת מהצאוור בקבוק? ----------- עשיתי חיפוש ושום דבר רלווינטי לא מצאתי, תודה רבה לכולם ---- אני חשוב שכבר פתחלתי אשכול כזה אתמול אבל אני לא רואה אותו פה וגם לא בהודעות אחרונות שלי --- עריכה: כמו שחשבתי, מצטער ראול לא ראיתי שהעברת אז פתחתי חדש (וגם בדקתי בהודעות אחרונות שלי ולא ראיתי את זה ) ,פשוט זה קשור גם לגרפיקה..
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות חשב חדש. בהנחה שזה תומך ורק כדי להבין את העניין, יש לי כרגע כרטיס חדש sapphire 6670 1gb. במידה ואני קונה מחשב עם הכרטיס הזה sapphire 6870 1 gb. אני יוכל לעשות להם קרוספייר?? ואם כן זה ייתן אפקט בכלל? תודה.
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
-
שלום אנשים. אני משתמש בכרטיס מסך און בורד לוח אסוס M2NPV-VM הכרטיס מגיע עם יציאת DVI-D/ SVIDEO/ RGB /D-SUB/TV OUT-RCA לחיבור המוניטור אני משתמש ב- D-SUB ולחביור הטלויזיה אני משתמש ב- tv-out בננת RCA לתמונה בלבד (קול מהרמקולים של המחשב) ניתקלתי ב-2 בעיות: 1: אני לא מצליחה לראות סימולטנית גם במוניטור וגם בטלויזיה 2: וזו הבעיה הכי אקוטית למרות שאני משתמש בכבל איכותי (10מ') התמונה שנקלטת על הטלויויזה נוראית ממש מגורענת+גלי רוחב משהו זוועה. אני מאד לא רוצה להשקיע בכרטיס מסך כיון שמבחינת הביצועים הכרטיס הנ"ל מספק אותי לחלוטין. השאלה אם יש דרך לפתור את הבעיות הללו. כמובן שהורדתי את הגרסה העדכנית של הדרייבר מאתר אסוס לגבי הבעיה ה-1 מישהו אמר לי שאם אחרבר את המוניטור באמצעות DVI-…
-
- 3 תגובות
- 566 צפיות
-
-
בימים אלה מכרתי את כרטיס ה-agp שלי Radeon ATI 9600XT 256mb ועכשיו אחרי ששמעתי שיוצא X1950 pro ל-agp אני שוקל לקנות זאת ולא רק זאת שכן כרטיס זה אמור לעלות בין 200-250$ שזה הרבה יותר זול מ-7800gs שכיום הוא הכרטיס הכי חזק בשוק ל-agp ועולה הרבה יותר..אז..אם אתם יכולים למצוא פיסות מידע על הכרטיס שתפו אותי ותאמרו לי מה דעתכם.. http://www.gpureview.com/show_cards.php?card1=471&card2=465
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
שלום! בערך לפני שנה קניתי את הכרטיס 6600GT 128MB DDR3 של חברת POINT OF VIEW. בגלל שהוא הגיעה עם קירור עלוב והמעלות במאמץ היו מעל 70 אז פינקתי את הכרטיס בזלמן ALCU (נדמה לי לא זוכר את הדגם המסויים) ועשיתי גם כן OC לא מטורף 580\1150 השיפור היה ניכר בביצועים והמעלות במאמץ לא היו גבוהות, לא עבר את ה50. ראיתי אנשים שעשו OC יותר מטורף + VMOD. אבל בזמן האחרון יש לי מלא ארטיפקטים במשחקים אבל לא ישר, אם אני משחק בערך שעה אז מתחיל לפעמים אפילו לפני... האם הכרטיס נפגם?
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
שלום! הייתי שמח לקבל המלצות לכטיסי מסך. אין לי חיבור PCI EX אז אם אתם ממליצים על משהו עם חיבור כזה אז תמליצו גם על לוח אם. תקציב סופי 1200 ש"ח (לשניהם)
-
- 4 תגובות
- 566 צפיות
-
-
המחשב שלי היה עם הכרטיס מסך על 60 הרץ, שיניתי את זה ל75 שזה הכי גבוהה כ.מ Leadtek PX8800 640MB TDH PCIE זה טוב שזה על 75? או צריך 60? כרגע זה על 75.. אני רוצה שזה יפעל הכי טוב (מה אתה אומרים?)
-
- 5 תגובות
- 566 צפיות
-
-
כרטיס שהיה אפשר להקליט מקלטת ווידאו למחשב ולהפוך אותו לדיסק
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
יש לי 7600GS של INOO3D. PCIE 256MB. הTVOUT שלו לא עובד ונראה לי שהכרטיס דפוק. אני אלך לחנות להחליף במסגרת אחריות. איזה כדאי מבין כל ה 7600GS והאם כדאי להוסיף כמה שקלים כדי לקבל משהו יותר טוב? תודה.
-
- 3 תגובות
- 566 צפיות
-
-
לילה טוב, מה הסיבה שאני מצליח לשמוע קול לאחר שביצעתי את כל הפעולות הנדרשות לביצוע המרת סרט ממצלמת וידאו????? כרטיס לכידה: neoDVDstandard4 תכנת עריכה: Studio Version 7 שימוש בכבל S-VIDEO מהמצלמה לכרטיס הלכידה. אשמח לתשובה מהירה.
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-