עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Snaker,

היי יש לי לוח אם asus m3a78-emh (עם הכרטיס המובנה hd3200) וקניתי את הכרטיס hd 4350 (של sapphire אם זה משנה). ניסיתי להפעיל את ה-hybrid crossfirex בוינדוס 7 (גם בגרסת הRC וגם במלאה) והקטליסט פשוט לא נותן לי את האפשרות הזאת. וגם הוינדוס והקטליסט מזהים לי רק את אחד מהכרטיסים בכל מקרה, תלוי מאיפה אני מחבר את המסך (כמובן שניסיתי להפעיל את הhybrid crossfirex רק כשאני מחובר מהכרטיס מסך החיצוני). מה אפשר לעשות? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  2. Started by goku4ever,

היי חברים חזרתי אחרי חופשה ארוכה ( מי שזוכר אותי...) ועכשיו אני מתכנן על קניית מפרט חדש... רציתי לשאול את אלי הגרפיקה פה ... האם כדאי לחכות ליציאה של כרטיס המסך החדשים של נNvidia - סדרה 9 XXX או שלא?! יש לציין שלא דחוף לי כל כך... תודה מראש ואם תוכלו לשלב גם תאריך יציאה של כרטיסים אלו + מחיר מוערך יהיה אדיר

• 7 תגובות
    • 825 צפיות
  3. אוקיי המפרט שלי הוא: E8400 EP45 DS3L 4GB RAM RADEON X1800XT 512MB Enermax Noisetaker 535W מסך 22" של אסוס, אני חושב שהדגם הוא VW222U. אני חושב שהכרטיס מסך כבר לא סוחב מספיק במשחקים החדשים, אז כמה שאלות: 1) יש טעם לשדרג עכשיו את הכרטיס בתקופה הזו? או שעומדים לצאת כרטיסים חדשים בקרוב? 2) יש תיכנונים לירידות מחירים כלשהן שכדאי לחכות להן? 3) שוב, השדרוג הוא למשחקים אז - קנייה של כרטיס מסך חדש תתן בוסט במשחקים? או שהמעבד גם נחשב "חלש" היום? התקציב לא כ"כ מוגדר, זרקתי 800 ש"ח כי ראיתי את כל סוגי ה- HD4XXX בטווח מחירים הזה, אני אשמח לקבל המלצות, ואם יש כרטיסים מומלצים במחירים גבוהים יותר (אבל ההשקעה שווה) אפשרי להעלות את התקציב. תודה רבה.

4. המחשב הישן שלי שבק, כנראה כי ה- Radeon 9500 Pro שלו החזיר את נשמתו ל- ATI. מאחר שאני לא מתכנן להריץ משחקים על הגרוטאה, אני לא רוצה להוציא הרבה כסף על כרטיס מסך. מצד שני, יכולות תלת מימד יהיו נחמדות אם אחליט לשחק עם Compiz. הכרטיס הסביר ביותר שראיתי עד עכשיו בטווח המחירים הזה הוא radeon 9550. יש משהו יותר טוב שאני יכול לקחת?

5. Started by --Adidas,

יש לי פנטיום 4 3.0 ג'יגה זיכרון .. אני רוצה לקנות כרטיס מסך אני מתלבט בעיקר בין 1950 pro לבין 1950 gt מה יותר כדאי לי לעשות ויהיה יותר טוב בשבילי ? לקחת 1950 gt ולקנות 2 ג'יגה זיכרון או לקנות 1950pro ולא לגעת בזיכרון (האם יכול להיות לי איתו צוואק בקבוק רציני? ) ולגבי הזיכרון יש לי לוח שקניתי לפני שנה וחצי אז לא יודע אם הוא תומך ב ddr2 800 mhz ניראה לי הדגם gigabyte 8i915 .. מה שאני כן יודע שיש לו אפשרות לשים בוא 2 של ddr2 ו 2 של ddr http://tms.co.il/product_info.php?products_id=4518 אני רוצה לקחת את אלה ולזרוק את הג'יגה שיש לי אבל לא יודע עם הלוח תומך ב 667

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. חברים איזה כרטיס מסך יותר טוב? שניהם 512 MB..

• 4 תגובות
    • 829 צפיות
  7. Started by Talker,

יש לי מערכת הפעלה וינדוס ויסטה (יולימייט) 64 ביט ואני צריך דרייברים לכרטיס מסך HD4870... איזה גירסא היא הכי מעודכנת? חיפשתי באתר של AMD - שהוא www.game.amd.com וזה נורא בלבל אותי הורדתי משהו אבל עדיין המשחק CRYSIS לא עובד טוב על V.HIGH רזולוציה גבוהה (1680 על לא זוכר מה חח). צריך דרייבר אחד שישמש לכל הדברים (משחקים,סרטים,גל� �שה באנטרנט...) או שלכל אחד יש דרייבר בנפרד? הקיצר זה מחשב חדש ובדקתי באתר www.systemrequirementslab.com אם אני יכול להריץ CRYSIS וכמובן שזה עבד אפילו את המומלץ אז אין סיבה שזה לא יריץ לי כמו שצריך... (ויש לי DIRECTX 10... יש אחד יותר חדש?) חחח סליחה על החפירה תעזרו בבקשה שבת שלום! עריכה: הורדתי את התוכנה GPU-Z שבעצם מראה לך הכל על הכרטיס מסך ו…

• 8 תגובות
    • 758 צפיות
  8. Started by eladco,

ברצוני ליקנות כרטיס מסך חדש למחשב שלי פרטים : תקציב: 300 חריגה מקסימלית: אין מה השימושים העיקריים שלך מהכרטיס(הדגישו את מה שאתם צריכים): גיימינג קל חנות: KSP IVORY האם יש חנות ספציפית שהקונה מעוניין לקנות ממנה ?: KSP IVORY עניין התשלום(אין צורך לרשום איך אתם משלמים): יש לציין כי במזומן המחיר יהיה נמוך יותר. באשראי\תשלומים\צ 'קים המחיר יהיה גבוה יותר. מפרט של המחשב: זה חשוב חברה בלי מפרט לא נדע איזה כרטיס להתאים לכם!. מעבד: Intel Pentium 4 2.4GHZ לוח אם: ASUS P4S533-VM כרטיס מסך נוכחי: NVIDIA GEFORCE 6600GT ספק: ABPower 550W ATX איזה מסך יש לכם או מה גודלו?(חשוב על מנת שנתאים את הכרטיס הטוב ביותר למסך): 17 הערות ובקשות מיוחדות: אם אין כרטיס מסך טוב למפרט אז לא חשוב

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  9. Started by gshhar,

שווה 870 שקל? לצה הוא משתווה,ל-9600 פרו או שזו גירסה מוחלשת? http://www.giga-byte.com/VGA/Products/Products_GV-RX60P128D.htm

• 2 תגובות
    • 529 צפיות
  10. Started by no nick,

עד כמה הזכרון של הכ. מסך משמעותי, ההפרש בין 128 ל-256 עד כדי כך גדול?

• 5 תגובות
    • 621 צפיות
  11. Started by darking,

אני רוצה לקנות כרטיס מסך ואני רוצה לדעת מה יותר טוב מבין השניים. Gigabyte® NVIDIA® GeForce 8600GT, 512MB GDDR2 http://www.gigabyte.com.tw/Products/VGA/Products_Overview.aspx?ProductID=2604 או Gigabyte® NVIDIA® GeForce 8600GT, 256MB GDDR3 http://www.gigabyte.com.tw/Products/VGA/Products_Overview.aspx?ProductID=2515 אז מה יותר טוב? מה ההבדלים? מה משמעותי יותר? ושמתי לב למשהו באתר skypc הנה תראו: http://www.skypc.co.il/pl_product~37397~8~0.htm http://www.skypc.co.il/pl_product~37398~8~0.htm מה ההבדלים ביניהם? ובקיצור תגידו לי מה יותר טוב מבין כל מה ששמתי כאן. תודה רבה =)

• 9 תגובות
    • 913 צפיות
  12. Started by super4life,

מחר אני רוצה לינסוע ולקנות כרטיס זה השאלה היא איזו חנות אני יכול ליקנות אותו (שיהיה במלאי) באיזור ראשל"צ והתקציב הוא 1400 ש"ח

13. Started by גל פרידמן,

זה המסך http://www.netaction.co.il/multi.phtml?item=1810631 בעבר כבר ביררו לגבי המסך הזה, אבל כנראה שלאנשים אין ניסיון איתו. אולי יש כאן מישהו שבדק את המסך הזה או ראה אותו, כי הנתונים שלו על הניר מעולים וגם המחיר.

• 2 תגובות
    • 538 צפיות
  14. Started by jupiter,

אני מריץ 3DMARK 01 ולא משנה אם אני שם על רזולוציה 800*600 או 1680*1050 אני מקבל תמיד אותו FPS... גם אם אני מוריד ליבה אחת או מריץ עם שניהם. הציון הסופי שלי הוא 31K שזה ממש מוזר... אגב ב-3DMAR 05/6 אני מקבל ציונים מעולים. הכרטיס 8800GTS

• 3 תגובות
    • 528 צפיות
  15. אני צריך כרטיס שבטוח נתמך ע"י אוויד ויעמוד ברינדורים יחסית כבדים תודה.

16. Started by idanohh,

טוב אז ככה עקב כך שבארץ כל הכרטיסי מסך נמכרים במחירים מופרזים החלטתי לקנות כץמסך מחו"ל הסתכלתי על שני הסוגים האלו : ATI 9800PRO 128mb 256bit etc... יש לו גם DVI וכ'ו ועל AIW 9800pro 128mb 256bit ... לא יודע אם יש לו DVI או לא ... השאלה שלי היא כזו בקשר לכרטיס הראשון שכתבתי המחיר שלו הוא 180$ ומדובר בכרטיס חדש זה יוצא 800 שקל לכרטיס בקשר לכרטיס השני הוא עם VIDEO IN אבל לא מצויין אם כלול בתוכו DVI למרות שאיני משתמש בזה הייתי רוצה את האפשרות לחבר לו DVI בעתיד ... המחיר שלו גם כ 180$ אבל רק ב EBAY אפשר להשיג אותו במחיר כזה נמוך. רציתי לדעת אם אתם במקרה יודעים אם דגמי AIW יש DVI ובכלל אם המחירים הגיוניים או שאפשר יותר בזול ?

• 2 תגובות
    • 522 צפיות
  17. זה בעיה של חבר שלי... כרטיס מסך GF 4 MX 440..!! אז זה מתחיל ככה.. הTV שלו (לפי מה שהוא אמר)...היא NTSC...אמרתי לו שישנה את פורמט הצפיה לכל מה שרשום שם..!...כאילו שיעבור אחד אחד....וזה עדיין נשאר לו שחור לבן...יש איזה פתרון??

• 6 תגובות
    • 866 צפיות
  18. Started by GizmoTheCat,

אחרי 6 שנים ה770gtx שלי שבק חיים והגיע הזמן לשדרג. מטרה: גיימינג מסך: Asus ROG 279q, מסך 2k 165hz (יש שני מסכים אבל זה המסך הראשי) ספק כוח: Seasonic 650w מעבד: i7 4770k with oc to 4.3ghz יש עוד מידע שצריך להוסיף? בגדול התקציב הוא עד 2k אבל גמיש עד 2.5k אם זה ממש שווה את זה. האם הספק כוח יספיק? תודה רבה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  19. Started by RONG23,

שלום אשמח להמלצה ati 6950 או gtx 570 כמה ההבדל גדול חוץ במחירים ירוץ על 2500k לוח asrock z68 כלשהו תודה מראש

• 6 תגובות
    • 786 צפיות
  20. Started by shloosh,

מה יותר טוב???

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  21. המפרט: Motherboard Gigabyte GA-MA69GM-S2H CPU DualCore AMD Athlon 64 X2, 2700 MHz (13.5 x 200) 5200+ G Skill F2-6400CL4-1GBPK ATI Radeon X1200 שלום, אני רוצה להחליף את כרטיס המסך לכרטיס חדש שיריץ לי גם משחקי תלת מימד חדשים וכבדים.. כפי שראיתם התקציב הוא רק 500 ש"ח אז אני לוקח בחשבון שהמשחקים גם לא ירוצו ברזולוציה הכי גבוהה עם כל הפילטרים.. העיקר שיפעיל משחקים עם ביצועים גבוהים. תודה מראש

• 14 תגובות
    • 926 צפיות
  22. Started by Bingo,

מי לוקח?

• 2 תגובות
    • 592 צפיות
  23. Started by Sarm1x,

אני מתלבט מאוד מה לקחת מכיוון שלGIGABYTE יש קירור CUSTOM אך EVGA חברה הרבה יותר איכותית ושירות יותר טוב. חוץ מזה שהWINDFORCE לא משהו לפי מה שאומרים ואין בארץ קירור קוסטום חוץ משל גיגביט ... לחכות לקירור של EVGA? כי לפי מה שאני רואה כמעט בכל אתר הרפרנס רותח (מגיע ל82-84 מעלות). תודה ענקית לעוזרים !!

• 29 תגובות
    • 4.4k צפיות
  24. Started by איתמר,

תגידו בשביל חיבור SLI אני חייב ששני הכרטיסים יהיו אותו הדבר או שאני יכול לשים את ה8800GTS וגם כן את ה8800GT

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  25. http://www.tomshardware.com/2006/01/05/squeezing_value_out_of_lower_end_cards/

• 1 תגובה
    • 619 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.