כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,949 דיונים בפורום זה
-
ייתכן בגלל שהייתי רגיל ל60HZ? אני עובד עליו כמה שעות בלבד.
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
חבר שלי בסוף קנה את ה GeForce 2 MX400, (ראו בת'ארד שלי על AGP2X וAGP4X) הוא קרה לי כדי שאני יתקין לו אז התקנתי הכל עבד בסדר אבל מה? היה פס על המסך גם במשחקים אז אחרי שהלכתי אמרתי לו להתקין את הדריברים מחדש ועכשיו הוא מספר לי שהמסך נתקע (הווינדוס) למה? (הוא נגע במשהו?) נ.ב - אם זה עוזר במשהו אני התקנתי את הדריברים מהוספה חומרה חדשה (WIN98) והוא התקין אותו מהתפריט של הסידירום (AUTORUN)
-
- 2 תגובות
- 927 צפיות
-
-
Tv out זאת מטרתי רוצה את 7500Le ati ומתלבט בין ati לgigabyte....פתוח להצעות אחרות תודה
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
למי שרואה divxבטלויזיה דרך tv-out האים רואים טוב? וסרט dvd רגיל האם באותה איכות כמו מכשיר dvd שמחובר לטלביזיה ??
-
- 2 תגובות
- 797 צפיות
-
-
איך הביצועים והיכולות O/C שלו ?, הוא זול יחסית לTI 4600 האחרים... מה אתם אומרים עליו ?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ראיתי כאן התייחסות לזה שהכרטיסים מבוססי GEForce 4 לא יתמכו בפיצ'רים החדשים שיהיו ל DirectX 9. זה נכון? אני מתכוון מדובר על כרטיס חדש וספינת הדגל של nvidia. אז מה? הם הוציאו כרטיס שלא יתמוך ב API המרכזי של PC? זכור לי שדריוורים חדשים לכרטיסי מסך מוסיפים תמיכה לגירסת ה- DirectX החדשה לאותה תקופה. אבל מישהו כתב שהכרטיס לא יתמוך בפיצ'רים אז הכוונה היא שהוא יוכל להריץ משחקים שפועלים תחת directX9 אבל חלק מהאפקטים יהיו חסרים? זה נשמע מבאס לגמרי. עד שאני עומד לקנות כרטיס חדש כי נשבר לי לשמוע על האפקטים המדהימים שיש ל- Geforce 4 ושלכרטיס שלי אין (GEFORCE2 400) אז עכשיו אני מגלה שעוד שניה גם ה 4 יהיה מיושן??
-
שמעתי כל מיני שמועות וכתבות עליו... מישהו יודע באמת כמה הוא שווה? היו כמה אנשים שאמרו שהוא לוקח את הראידון בביצועים *חוץ* מכל התוספות שיש לו (תמיכה ב3 מסכים.. עריכת וידאו ועוד...) וכמה הוא צריך לעלות?? MOOMOO
-
- 7 תגובות
- 947 צפיות
-
-
הרצתי בנצ'ים ב3DMARKSE, למערכת הבאה: AMD ATHLON XP 1800+ GIGABYTE 7VRXP REV2 XTREME DDR 256MB GIGABYTE RADEON9700PRO תוצאות: WALLA מה אתם חושבים? :-*
-
- 29 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
חבר שלי קנה GeForce II MX400 וכתוב באריזה שהוא דורש AGP4x אבל הלוח שלו תומך עד AGP2x יכול להיות שזה יעבוד אצלו?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי Ge-Force 4 440MX ואני עובד עם Win XP HOME. ניסיתי לעדכן את הדרייברים בכך שהורדתי את הדרייברים של win xp אבל שאני מנסה להתקין אז זה כותב לי שאני לא יכול אני צריך עזרה דחוף כי ה fps שלי לא הכי גבוהה
-
- 7 תגובות
- 961 צפיות
-
-
הנתונים של המחשב של המחשב זה P3 667MHZ 128 SDRAM 133 SAMSUNG 128 KINGSTONE 133MHZ MOBO: MATSONIC7117Cישהו שמע על זה פעם בכלל) GEFORCE 2 MX 400 64MB TVOUT MSI בקיצר לא משהו בכלל, בגלל שנשרף לי הכרטיס מסך אני יכול להחליף אותו ולהוסיף עוד איזה 230 שקל ולקבל את הריידון 9000 פרו. לפי דעתכם אני ירגיש הבדל בביצועים (GTA3, RTCW ,BATTLEFIELD) אתם יודעים שטויות כאלה... מה דעתכם ? כמה FPS אני יקבל עם הכרטיס הזה בGTA3
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני חייב להחליט איזה חברה לקחת ונעזוב את המחירים בצד כרגע ניתן להשיג 3 חברות 1. GIGABYTE 2. HERCULES 3. ATI מי עדיף? ההבדל היחיד שראיתי שיש ביניהם שהATI לא מגיע עם קירור לזכרונות. מי הכי טוב?
-
- 30 תגובות
- 3k צפיות
-
-
עכשו הורדתי את הדריבר הנ''ל מהאתר של ניבדיה ושאני לוחץ על התקנה המחשב אומר בוצעה פעולה לא חוקית או משהו בסגנון אני משתמש בוינדוס 98 SE וכן הורדתי את הדריברים ל98 אז מה יכולה ליהיות הבעיה ואיך אני מתקן את זה?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום, חיפשתי בפורום ולא ממש מצאתי התייחסות לנושא (חוץ מאחד שננעל כי הנושא שהוא כתב היה כללי מדי.. אני מקווה שלי זה לא יקרה..) אז הנה השאלה. המסך עולה 1897.46 כרגע בחנות שמצאתי. ראיתי אותו אצל חבר והוא נראה בסדר גמור; שטוח, גודל נקודה 0.24 מגיע ל- 1600x1200 בקצב רענון של 75 מה עוד אדם שלא רוצה מאג או proview יכול לבקש? ולכן אני פונה כאן לעצת החכמים. בסכום המדובר יש מסך 19" אחר שכדאי לשקול? אני מתאר לעצמי שחלק מהתשובות יהיו בסגנון "תוסיף עוד X שקלים ותקנה את Y" אבל המסך הזה יהיה כנראה חלק מקניה רצינית ואני לא רוצה לעשוק את עצמי למוות.. מה דעתכם?
-
- 5 תגובות
- 894 צפיות
-
-
אני מקבל 1940 נקודות מסכנות ב-3dmark2001 :-\ עם טוויקינג, עם הדרייברים הכי חדשים ועם אוברקלוק. ראיתי כאן אנשים שמקבלים 3000+ נקודות והם אפילו לא עשו אוברקלוק, חיפשתי באתר של גיגה בייט אבל לא מצאתי ביוס לכרטיס שלי. למישהו יש הצעה או פיתרון?, תודה מראש ;D .
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי בעיה עם המסך LG 795FT+ אתמול קניתי את המ חשב עם הריידון9700, וכאשר אני מפעיל את המסך על 1024X768, המסך משאיר בערך רבע שחור והריפרש רייט נשאר על 60. לעומת זאת, הוא עובד ב1024X768(אני לא יודע אם בצורה הכי טובה) במשחקים. התקנתי דריברים, אבל עדיין רעיונות? תודה.
-
- 5 תגובות
- 945 צפיות
-
-
שלום, רציתי לשאול איזה כרטיס מסך עדיף: ATI ראדון 9000 רגיל או גיגה ביט ראדון 9000 פרו ההפרש הוא: שהגיגה ביט יותר יקר כ80~ שקל. האם ניתן להשלים את הביצועים של הראדון הרגיל ע"י OC ? יאיר
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. האם הפעולה של קצב רענון המסך לוקחת משאבים? פעולת קצב הרענון נעשת אך ורק על ידי המסך או שגם כרטיס המסך משתתף בה? אם זה ככה אז אולי אם אני יוריד את קצב הרענון (100mhz) אז יהיה לי שיפוק ביצועים? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לדעת בבקשה האם למישהו כאן יש את הראדאון 9000 פרו ומה ההתרשמות שלו מהכרטיס והאם הוא ממליץ? תודה מראש...
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה להשתמש ב PAINTSHOP ליצור איזושהי גרפיקה ואח"כ להדפיס אותה. אני מתכוון להדפיס ב HP LASERJET 4500 שיש לה DPI 600. על איזו רזולוציה אני צריך ליצור את הגרפיקה כדי שהיא תהיה אופטימלית להדפסה במדפסת הזאת ? ובכלל, מה הקשר בין PPI ל DPI ולרזולוציה ?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ברשותי כרטיס Gforce3 delux של asus (דגם v8200). כמה שאלות לגביו: 1. מותקנים אצלי הדרייברים של asus v21.81a. האם כדאי להחליף לדרייברים של Nvidia? 2. מה ההבדל בינו לבין gforce3 Ti200 ו gforce3 Ti500? 3. הציון שלי ב 3dmark הוא 6756. זה נראה טוב?
-
- 3 תגובות
- 989 צפיות
-
-
אני עומד לרכוש מסך LCD. האם מישהו מכיר את LG563LE ? האם קצב רענון 75 מאפשר עבודה של כמה שעות ללא כאבי עיניים? שימוש מתוכנן במחשב יהיה עריכת וידאו - האם רזולוציה מקסימלית של 1024*768 תספיק? האם יש מישהו יוכל לציין את חסרונותיו או מעלותיו של המסך יחסית לדגמים אחרים בתקציב של סביב ה 2400-2700 שח?
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ואם זה נכון שהוא יהיה יותר טוב מGEFORCE 4 TI4200?
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-