עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by sirotag,

שלום אני צריך להחליף כרטיס מסך התחברתי לא מזמן ל HOT ויש לי ממיר SAMSUNG ליד המחשב הבנתי שניתן לחבר את הממיר למחשב ע"י יציאת VIVO השאלה לפני שאני קונה את כרטיס המסך:האם יש בממיר של סמסונג יציאת VIVO ואם כן מהי?

• 3 תגובות
    • 554 צפיות
  2. Started by oshric,

אני בערך סגור על הכרטיס מסך הזה: Sapphire ATI Radeon X1950 PRO 256Mb DDR3 עכשיו יש לי שני אתרים בשניהם מציאים מחיר שונה אני לא יודע אם הם אותו דבר או שיש אחד יותר טוב מהשני בבקשה תעזור לי.. אני לא מבין גדול בכרטיסי מסך.. אתר ראשון: http://www.gcomputer.co.il/Product.asp?Pid=SX195P256&Cat2Cat1ID=46&Cat2ID=269&aff=Zap〈=he אתר שני: http://digma.co.il/shop/product_info.php/cPath/27_68/products_id/5101?osCsid=c48b6d2757d3679ffd8d3b843e418657 ושאלה.. הכרטיס מסך הזה לדעתכם טוב יחסית למחיר שלו או שיש משהו יותר טוב ממנו? אה ותגידו האתר מאובטח לקנייה הוא בטוח? כי אני רוצה להזמין עכשיו

• 3 תגובות
    • 554 צפיות
  3. Started by yossie17,

שלום לכולם!! אני רוצה לקנות כ מסך חדש ומתלבט בין ה 8800GT/GTS/X לHD3070 מה עדיף?? ומה נותן תמורה טובה יותר למחיר?? והאם עדיף לחכות עוד חודש חודשים לראות לאן נושבות הרוחות?! בתודה מראש!!

• 8 תגובות
    • 554 צפיות
  4. יש לי את ה-4870. איך אני מוסיף את הפרופילים ואיך אני מפעיל אותם ? תודה.

• 1 תגובה
    • 554 צפיות
  5. Started by Bar1234,

Pixel shader 3+vertex shader 3 מה אומרים הדברים הבאים? למה הם מתייחסים?

• 3 תגובות
    • 554 צפיות
  6. אלו הכרטיסים שהזדמנו לי לקנות דרך חבר אז אם אפשר לדעת מי מהם טוב יותר וממולץ לקנייה למטרת משחקים גבוהים. תודה רבה רבה :] ---------------------------------------------------------------- ההודעה נערכה !!: יש בעיה מסתבר שיש לי לוח AGP ...... ואני חייב כרטיס AGP חזק אז הג'יפורס יורד מהפרק כי אין AGP. בכל מיקרה עדיף לקחת את הראדאון ? אגב צריך ספק כח מיוחד או משהו שאני אדע ? או שעדיף כרטיס אחר בתחום ?

• 2 תגובות
    • 554 צפיות
  7. קניתי מחשב חדש ואני רוצה לבדוק שנתנו לי את הכ. מסך שביקשתי אז איך אפשר לבדוק כמה ביט הכרטיס המסך ושל איזה יצרנית הוא (זה R9800 PRO אם זה משנה). וחוץ מזה איך הציון 5606 ב3DMARK2003?

• 3 תגובות
    • 554 צפיות
  8. Started by dorviper,

טוב חבר שלי רוצה לקנות כרטיס מסך בתקציב של 700 +- מה הכי טוב במחיר הזה? תודה עריכה: AGP....

• 4 תגובות
    • 554 צפיות
  9. אני לא מבין מהזה אומר יש את Gainward PowerPack! Ultra/2100 TV-DVI(Single Slot) שיש לו תזיכרון הראשון או תe-GeForce 6800, 128 MB DDR מה עדיף יותר גם לOC תודה

• 2 תגובות
    • 553 צפיות
  10. Started by IRIVERMAN,

הבעייה היא כזו: כאשר אני מדליק את המחשב לא קורה כלום למסך, כלומר אין כל תצוגה, והנורה אמורה להיות כעת בצבע ירוק נשארת כתומה.. מה יכולה להיות הבעייה? תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  11. Started by mc_elad,

האם כאשר יצא ה 4870X2 צפוי ש NV תגיב בכרטיס משלה..השאלה האם יש מצב ל 2X280GTX ???? אם לא 2X280GTX ידוע מה הכרטיס שNV תוציא??

• 1 תגובה
    • 553 צפיות
  12. רכשתי לפני מספר ימים כרטיס מסך מסוג : palit Pci-E 8800GT Super+1G המערכת היא מערכת חזקה: Amd 4800+ 2.5g dual core 8G Ram Gigabyte GA-MA78GM-S2H כולל מערכת קירור חדשה לכרטיס מסך מביתThermaltake dualOrb מערכת קירור חדשה למעבד של EZCOOL המארז הוא מארז מסוג ANTEC SONATA 3+תוספת מאוורר נוסף של 12 מערכת הפעלה שלי היא Windows Vista 64Bit Home Primium וכעת לשאלה: מאז שהתחלתי להריץ את המחשב קיימת לי תקלה בעת הפעלת ישומים גרפים(משחקים ותוכנות גרפיות),שהמחשב נכנס למצב שמאוד דומה לאוברקלוקינג: ריצוד של נקודות אדומות וירוקות,לאחר מכן עיוות חד בתמונה,ולבסוף מסך כחול- במסך הכחול נרשמת תקלה בכרטיס המסך והוא מבצע בדיקת זיכרון, לאחר שהכל תקין בבדיקה המחשב נכנס למצב איתחול, לעיתים לאחר מצ…

• 1 תגובה
    • 553 צפיות
  13. Started by zomo,

יש לי בעיה אני מחבר הכל ולא רואה שום דבר מישהו יכול להגיד לי איזה הגדרות אני צריך לשים? אגב עבד לי פעם אבל לא יודע מה אח שלי נגע במחשב תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  14. יש לי כרטיס מסך GIGABYTE GeForce 8800GTS ואני רוצה לבטל את הסינכרון האנכי (Vertical Sync) אבל אני לא מוצא את האופציה הזאת ב-Control Panel החדש של Nvidia איך אני יכול לבטל את הסינכרון האנכי(Vertical Sync)? נו מה איו תגובות מישהו?

• 3 תגובות
    • 553 צפיות
  15. Started by bono_71,

http://startshop.msn.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=3598023

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  16. Started by udi,

שלום אני מרכיב מחשב שבעקרון מיועד יותר למשרד אבל גם צריך להיות לא אפשרות לשחק משחקים כגון פיפא, NBA לא משחקים כבדים מאוד כשביקשתי את כ.המסך Gigabyte Radeon X600PRO GV-RX60P128D PCI-e 128Mb Bulk Video הציעו לי להוסיף עוד 30 שקל ולקבל את הכרטיס הזה Gigabyte FX6600 GV-NX66256D PCI-e 256Mb 128 bit Bulk Video Card בגלל שיש לו יותר זכרון הוא אמור לרוץ יותר טוב שאלתי היא כזאת האם שווה להשקיע עוד 30 ש"ח ולקחת את הכרטיס השני והאם בכלל אפשר להריץ עליהם את המשחקים שאמרתי תודה מראש

• 3 תגובות
    • 553 צפיות
  17. מישהו יודע עם הקרור של חברת BFG באמת מספיק טוב כי אני יודע שהוא בא כבר עם עובר קלוק http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?id=1083712392168&skuId=6684652&type=product בבקשה מי שבאמת יודע שיענה ???

• 1 תגובה
    • 553 צפיות
  18. Started by moris1977,

היי כאשר אני מנסה ללכוד חומר מוידאו עם כניסת "קומפוזיט" אני לא מצליח. שמתי PLAY בוידאו אך אין שום תמונה. צריך למצוא תחנה כלשהי? חיברתי את ה-RCA לכרטיס של פינקל לוידאו IN תודה! וידאו פיליפס

• 3 תגובות
    • 553 צפיות
  19. אם כן תוכל לספר עליו? כי הייתי רוצה לרכוש אחד כזה בקרוב

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  20. Started by basharis,

יש לי מחשב משרדי עם כרטיס Leadtek 7300GS שמותקן עליו. המחשב משמש לצורך להרצת תוכנות משרדיות בלבד, אני לא מריץ עליו משחקים או משהו שדורש מאמץ מכרטיס המסך. מחובר אליו מסך ViewSonic VP930 ב-DVI (זו הסיבה שאני לא משתמש בכרטיס onboard). הבעיה היא שהכרטיס מסך הזה רועש למדי ביחס לשאר המחשב. אני שומע אותו טוב מאוד למרות שיש לי מארז איכותי (Sonata2). תהיתי אם יש דרך כלשהי להחליש את המאוורר, או לבטל את פעולתו לגמרי (כאמור הכרטיס לא אמור להתאמץ). לחלופין, האם אפשרי לקבל המלצה לכרטיס עם קירור פאסיבי בתקציב מינימלי.

21. Started by jjwz,

שלום לפורום. התקנתי לאחרונה את הכרטיס מסךati hd 2600 pro . לוח אם msi 915g מלפני 3 שנים.ישנו כרטיס קול מובנה של חברת c-media .הכרטיס הזה עובד תקין. שתי מערכות הפעלה מצויות במחשב שלי xp pro ו-vista ultimate . זכרון במחשב 1 giga ddr2 .התקנתי את כרטיס המסך של ati ב-pci-e slote . הכרטיס עובד בצורה תקינה חוץ מ-hdmi AUDIO .אני נכנס למנהל ההתקנים וליד ההתקן של מיקרוסופטhigh definition audio controller אני מקבל סימן צהוב.error code 12 אין מספיק משאבים להפעלת הדרייבר.שגיאה זו מופיעה בשתי מערכות ההפעלה. בהתקן הקול של המערכת היתה צריכה להופיעה עוד אופציה שלati hdmi והיא לא מופיעה ישנה רק אופציה שלc-media כרטיס הקול המובנה. חרשתי את האינטרנט לעומק ולא קבלתי תשובה לבעיה. אבקש את עזרת…

22. Started by ydyehuda,

שלום לכולם יש לי FX5200 ולו יציאה אנלוגית ודיגיטאלית ו-TV הצלחתי לחבר אנלוגית + TV יש לי מתאם דיגיטאלי לאנלוגי אך לא מצליח לשכנע את המחשב להוציא דיגיטאלי ואנלוגי מחפש עזרה!! זה דרוש לעריכת וידאו בתודה מראש, יהודה

• 1 תגובה
    • 553 צפיות
  23. בעיקרון זה התקציב, אך אם שווה להוסיף למשהו יותר טוב בעוד 100-200 ש"ח, אני יכול להוסיף. אני מחפש כרטיס עם: 1) יכולת שידור טובה 2) TUNER פנימי (אני מחבר לשקע TV בקיר, זה צריך לעבוד נכון?) 3) יכולת הקלטה טובה (אני ארצה להקליט מידי פעם תוכניות) 4) שלט יכול להיות בונוס נחמד ואפילו רצוי. 5) רדיו. תודה לעוזרים מראש

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  24. Started by zoobooboozoo,

היי חבר'ס. יש לי בעייה עם הדרייביר של ה Radoeon 9800 pro שלי. עד עכשיו לא שיניתי את הדרייבר שהווינדווס "נתן" לו אחרי כל פורמט, אבל עכישו אני רוצה להשתמש בTVOUT אז רציתי להוריד את הדרייבר הכי חדש וגם להוסיך את ה CONTROL CENTER שבטח יש שם פתרונות לכל מיני מצבים כי לא הצליח לי הTVOUT על 2 טלוויזיות שונות. אז ניכנסתי לאתר של ATI הורדתי את הדרייביר האחרון, והתקנתי, ואחרי הריסט, כל התמונה נדפקה עברה לגוון של מחשב ישן ממש, היו כל מיני הודעות שגיאה של הווינודוס שאמר שהדרייבר שהותקן היה דפוק או משהו אז הוא החזיר את זה לדרייבר VGA. ושל הCATALSYST שהוא לא תואם את הדרייביר הנוכחי של הכרטיס מסך. אין לי מושג מה לעשות עם המצב הזה :-O

25. Started by hakoki,

http://www.nanashops.co.il/sale.php?sale=3012363 נראה טוב לא? יש קאצ'?

• 2 תגובות
    • 553 צפיות

דיונים חדשים בפורומים