כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,980 דיונים בפורום זה
-
אהלן, אני לא בטוח שאני בפורום הנכון (?) אני מחפש כרטיס וידאו להמרת קלטות וידאו ישנות לפורמט דיגיטאלי. אני סטודנט ככה שיש צורך בכרטיס זול יחסית, שיעבוד על מחשב די ישן (בן 5). מעבד אינטל 3 ג'יגה, 2.5 ג'יגה זיכרון. תודה, לירן.
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
יש לי 7950GT של Leadtek. עם איזה כבל בדיוק? ואם אפשר בבקשה גם תמונה שלו. תודה ויום טוב
-
- 2 תגובות
- 548 צפיות
-
-
אין אני יכול ליראות את הFPS במישחקים עם הכרטיס מסך 7600GS ואים אני מבטל את האפשרות הזואת של ה60 FPS
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
שלום. אני ממש לא בעניינים בכל מה שנוגע לכרטיסי מסך ולכן אני ממש זקוק לעזרתכם. קניתי מחשב לא מזמן, הזמנתי כרטיס 9600XT של Raedon כשקיבלתי את המחשב קיבלתי במקום הכרטיס הזה את הכרטיס X300 המוכר אומר שזה בערך באותה רמה, למרות שזה לא נראה לי, מישהו יכול להאיר את עיני ולהגיד לי מי מהם יותר טוב? תודה רבה לעונים.
-
- 6 תגובות
- 548 צפיות
-
-
שלום חברה יש לי כרטיס מסך של msi-7600GS DDR3 256MB 128 BIT. אני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך ולקנות משהו שפעיל משחקים חלק יותר וטוב יותר,אין העדפה בין נווידיה לריידון.. תקציב-600 שקל.
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
מה מומלץ מהמסכים הנ"ל , חייב לציין שהאסוס ויזואלית נראה פיצוץ ASUS PW191 SAMSUNG 940BW LG L194WT MAG T906W SONY SDMX95F מה הכי מומלץ ? האסוס נראה מדליק , אם יש מסך מסוג אחר שמומלץ אשמח לשמוע
-
- 4 תגובות
- 548 צפיות
-
-
שלום אני פשוט לא זוכר את שם האתר הזה לכן אני שואל אותכם יש מין אתר שמתעדכן חודשית נדמה לי בכל הכרטיסי מסך שיש ואפשר להשוואות בינהם דרך מין פונקציה כזאת. למישהו יש מושג מהו הקישור?
-
- 3 תגובות
- 548 צפיות
-
-
http://www.tbreak.com/reviews/article.php?id=325 כרטיס תואם ל-6800NU אבל אם עוד קיצוצים!! 8 צינורות עיבוד במקום 12 מהירות שעון 320מה'צ במקום 325 חוץ מזה הוא דומה ל-6800NU בכל דבר אחר!! ויתומכר במחיר 200 או פחות... ולפי מה שהבנתי הוא יהיה רק במערכות OEM אז אני לא ממש מבין למה הם רשמו שהוא יתומכר במחיר 200 טוב נו חחח קרטיד לפיסי ספוט
-
מישהו יכול לתת לי חוות דעת על הכרטיס הבא : x800gto 128 mb של sapphire האם הוא בהרבה יותר טוב מה- 6600 GT ומה יותר כדאי לי לקנות...??
-
- 2 תגובות
- 548 צפיות
-
-
איזה עדיף מבין ה-3 ? 1. http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6895 2. 7300GT 256MB של החברה ג'גהבייט 3.או 7300GT של החברה Point Of View או שכולם אותו חרא ? למשחקים בהגדרות נמוכות יכול להיות שזמני עד שאני ישדרג לDX10 אבל אם לא יהיה לי זמן לשחק אז אני יישאר כבר עם הכרטיס הזה ולא יישדרג תודה נראש
-
- 3 תגובות
- 548 צפיות
-
-
שלום לכולם. אין לי שום נסיון עם הכרטיסים הנ"ל- אז כמה שאלות: א. האם הם עדיין קיימים בכלל? האם משתמשים בכאלה דברים? ב. אם יש לי חיבור של HOT/YES דיגיטלי בבית- ניתן יהיה פשוט לחבר אותו לכרטיס? ג. האם הכרטיסים מגיעים עם תוכנות מיוחדות של צפייה או שצריך לקנות בנוסף משהו מיוחד? ד. ולסיום- כמה עולה כרטיס ממוצע ומה הם המומלצים? תודה!
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
האם זה יעזור במשהוא או שעדיף לנתק את ה qadro? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
אהלן כאשר אני מוריד ומתקין את העדכון של הכרטיס Catalyst 5.11 ומאתחל את המחשב, המחשב מודיע לי על בעיה. אם אני נכנס להגדרות הכרטיס איני מוצא שום דבר שהשתנה בעקבות העידכון ועדיין אין שום אופציות והמחשב בנוסף לכך עושה בעיות(לוקח לexplorer שעות עד שהוא מתאתחל ועד שאני יכול לעשות משהו במחשב..). למישהו יש פתרון? גרסה אחרת של עדכונים שלא תעשה בעיות? בקיצור תעזור לי! תודה רבה [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 548 צפיות
-
-
השאלה בכותרת אני רוצה לדעת באיזה מחיר אנשים חושבים שזה מחיר הוגן לקנות כזה כרטיס מסך?
-
- 2 תגובות
- 548 צפיות
-
-
כשאני מחבר עם כבל S-video אז רואים מעולה.. אבל אין קול.. איזה חיבור אני צריך לקול? עם תמונה בבקשה.. תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 548 צפיות
-
-
שלום אני כרגע בונה בלוק קירור מים לכרטיס המסך ולכן אני צריך את המרחק שבין החורים שיש על הכרטיס, החורים של הקירור. אני צריך רק את החורים שמסביב לליבה, כי הבלוק ישמש אותי רק ללבית הכרטיס, הבלוק לא יכסה את הזכרונות ולא אין לי צורך בכל החורים שעל הכרטיס. אם אף אחד לא יודע אני אשמח אם תוכלו להפנות אותי לפורום שבו אני אקבל את התשובה לשאלה שלי. זה די חשוב לי, תודה מראש! עריכה: במידה הת'ראד מתאים יותר לפורום אוברקלוק וקירור, תגידו לו ואני אדאג להעביר אותו.
-
- 3 תגובות
- 548 צפיות
-
-
היום אני הולך ליסגור על כרטיס מסך עכשיו אני קונה גם מסך של סמסונג על 4 MS ואני רוצה כרטיס מסך AGP שיתמוך טוב במסך .. עכשיו יש שתיים שאני מעוניין בהם והם: radeon 9800 pro 256 mb ועם 128 BIT ויש את הכרטיס : 6600 GT עם 128 MB ו-128 BIT מה עדיף ?
-
- 5 תגובות
- 548 צפיות
-
-
איך מנקים מסך LCD? כמו CRT או שצריך לנקוט כללי זהירות מסוימים? האם יש חומר מסוים שיכול לעזור?
-
- 3 תגובות
- 548 צפיות
-
-
יש לי את המפרט הבא intel C2D E6550 gigabyte p35-ds3l 2GB DDR2 800 mhz Supertalent compucase 6a19 HEC 400TRT WD 250 GB אני אישית מעוניין לשדרג לכרטיס הזה: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1140 השאלה שלי היא האם הספק שלי יחזיק ת'כרטיס הנ"ל? האם יהיה לי צוואר בקבוק במפרט הזה? ואולי תוכלו בבקשה להמליץ לי או לתת דעות על כרטיסים מסוימים, זה נורא יעזור לי.
-
- 2 תגובות
- 548 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת איזה כרטיס עדיף: Gigabyte NVIDIA Geforce 6600GT PCI-E SLI 128MB Bulk GV-NX66T128D ב1000 שח או Leadtek WinFast PX6600 GT Extreme PCIe GeForce 6600GT SLI 128MB ב1180 או Leadtek WinFast PX6600GT PCIe GeForce 6600GT SLI 128MB ב1130 תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 548 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לחבר למחשב כמה מסכים בו זמנית (בין 2 ל 4) איך כרטיס מסך אני צריך בשביל דבר כזה? כרטיס מסך שיש לו 4 יציאות? או האם יש דרך לחבר כמה כרטיסי מסך על אותו מחשב ולגרום להם לעבוד יחדיו? תודה מראש, אור.
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך radeon 9600 pro mobility והחיבור שלי מהמחשב לטלוויזיה הוא vhs(שאני לא בטוח אבל אני חושב שהכוונה לs-video).המחשב שלי כבר מחובר לטלוויזיה בכבל vhs לבננות.מישהו יכול לומר לי איך לחבר נכוןאת המחשב לטלוויזיה ואיך אני מפעיל את הכל?אשמח להסבר מפורט... ;D
-
- 2 תגובות
- 548 צפיות
-
-
שלום חבר'ה, בקשר לכרטיס מסך שבכותרת - מה ההבדל בין הכרטיס הרגיל לבין הכרטיס ה-ULTIMATE? אני רוצה לציין שבחנות שבה אני רוצה לקנות, הרגיל הוא של ASUS וה-ULTIMATE הוא של Sapphire (אם זה שיקול בכלל). אז מה עדיף לקנות?
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
שלום מחר אני מזמין מחשב חדש, והכרטיס שהציעו לי הוא זה: Sapphire Radeon X1900GT 256MB - VIVO / DVI - PCX - RETAIL ב1,744.16 ש"ח. התייעצתי קצת עם אנשים שהציעו לי להחליף ל: Sapphire Radeon X1800XT 256MB - VIVO / DVI - PCX - RETAIL ב1,820.94 ש"ח. האם ההבדל ביניהם הוא כזה גדול ששווה להחליף את הGT בXT? תודה. תגובות מהירות יבורכו.
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
לי יש בעיה בין הדגמים של Radeon 2600 לRadeon 1950 אני לא יודע מה לבחור ועוד שאלה.. אני בונה מחשב עם ליבה כפולה(ddr2) אשאלה גם האם כרטיס DDR3 או DDR4יהיה יותר טוב מכרטיס DDR2 למרות שלמחשב שלי יש DDR2
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-