כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,981 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם! רציתי לשאול שאלה שהרבה זמן אני רוצה לדעת: אם למשל יש לי כרטיס מסך של GIGABYTE, עם צ'יפסט של NVIDIA, איזה דרייברים מעודכנים אני צריך להוריד ולהשתמש, של GIGABYTE או של NVIDIA? באתר של NVIDIA? תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 554 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת מה ההבדל מבחינת ביצועים בין ה 7600GT 256 לבין ה 7600GS 512 ? וכן האם ישנו כרטיס אחר שנימצא ברף המחירים שלהם (גג 850) או שעומד לצאת אחד כזה..? תודה
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
שלום אנשים, אני בהתלבטות קשה לגבי כרטיס LEADTEK 8800GTS 320 (לקנות או לא לקנות) שמעתי כמה חוות דעת בינוניות לגבי הכרטיס הזה. האם כדאי להמתין להזמין מיצרן אחר (אם זה בכלל משנה) למרות שכולם אותו דבר, בכל זאת אולי יש משמעות לאיכות ה-PCB, הזכרונות של הכרטיס וכו אודה מאוד לעצתכם בנושא.
-
- 2 תגובות
- 554 צפיות
-
-
-
שלום, הזמנתי את הכרטיס המדובר בתחילה של PALIT, ואח"כ האירו את עיניי שלכרטיס של PALIT יש יציאת HDMI ואין יציאה אנלוגית לטלויזיה. המליצו לי להחליף לכרטיס זהה של ג'יגהבייט, שנותן גם 3 שנים אחריות. בכרטיס של GB רשום שיש יציאת TV-OUT. מה זה אומר? האם זו יציאת RCA? SVIDEO? אגב, האם הכרטיס הזה אצל GB בסדר? [בתקציב הזה כמובן, לא נדרש למשחקים רציניים] תודה.
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
היי כרגע הגיע לי הכרטיס שהזמנתי twinteach 9800gtx , היה לי כרטיס של ati הסרתי את הדרייברים ניתקתי את הכרטיס הישן במקומו חיברתי את החדש והורדתי את הדרייברים החדשים מהאתר של nvidia. הבעיה היא שאני מפעיל את קובץ ההתקנה המחשב מתחיל להתקין את הדרייבר ונתקע באמצע במשך כמה דקות ולאחר מכן יוצא מההתקנה ולא מתקין. ניסיתי גם להתקין מהדיסק שהגיע עם הכרטיס מסך וזה חוזר על עצמו שוב . מקווה שתוכלו לעזור
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
ברצוני לשדרג את הכרטיס מסך הענתיקה שלי למשהו יותר מתקדם (עד כמה שניתן בAGP...) אז על איזה כרטיס תמליצו? או אולי עדיף להישאר עם מה שיש? המחשב בעיקר לאינטרנט, מוסיקה, סרטים צריבות והדפסות... בקיצור - פנאי/עבודה... בעיקרון חשבתי על 6600GT, 6800GS ו7600GT... מה אתם אומרים? <<< המפרט בצד...
-
- 4 תגובות
- 554 צפיות
-
-
אני מחפש אתר שבו ניתן היה לראות מהו החום הסביר של כרטיס מסך כל שהוא (במנוחה ובמאמץ) ,האם מישהו מכיר משהו כזה?
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
שלום, המפרט שלי הוא: INTEL CORE 2 QUAD Q9300 4GB DDR2 9800GTX VISTA 64 SAMSUNG 2243BW (1680*1050) בזמן האחרון שאני מנסה להפעיל את הVSYNC במשחקים (מה שעבד לי ללא בעייה עד לא מזמן), הFPS יורד בצורה מטורפת, לפריים אחד כל 4 שניות או משהו כזה (כולל MOUSE LAG בתפריטים והכל). עדכנתי לדרייברים האחרונים של NVIDIA (לא זוכר את הגרסה, אבל הורדתי אתמול) ולא עזר. התקנתי את הD3DOVERIDE כפי שראיתי בסטיקי, ושוב, אין שום שינוי. אני חייב לציין שכל שאר ההגדרות בכמה משחקים שניסיתי (SERIOUS SAM 2, CALL OF DUTY 4 ו-CRYSIS) עובדות מצויין, ורק הVSYNC גורם לי לבעיה הזו. למישהו יש עוד רעיון למשהו שאני יכול לנסות, או שאני אאלץ לוותר על VSYNC?
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
או מסך בטווח מחיר הזה שיהיה יותר טוב?
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
-
לחבר שלי יש את הכרטיס ויש לו שאלות.. הכרטיס הוא AGP והוא מחובר למחשב והוא עבד סבבה הפעלנו משחקים והכל... אבל הוא לא מחובר לספק,כי מהספק לא יוצאים מספיק חיבורים,אז מה שיוצא הלך למאווררים של המארז ולצורב... זה ממש קריטי שהספק לא מחובר לכרטיס או שאפשר לוותר על זה? ועם הכרטיס מקבלים כבל,שמתחבר לסוף הכרטיס מסך,לאיפה שאמור להיות מחובר הספק,לחיבור השחור הזה, ובצד השני של הכבל יש שני חיבורים,שאליהם אמור להתחבר הספק בעצם, בד"כ לא אמור להיות מחובר לכרטיס רק חיבור אחד מהספק? למה יש שני חיבורים פתאום?
-
- 4 תגובות
- 554 צפיות
-
-
שלום לכולם...הכרטיס מסך שלי...(שרואים בצד) כנראה הלך...כי אני רואה מלאא צהוביים כאלה במשחקים וסרטים...והמסך כל שניה נכבה ונדלק... אז אני רוצה להחליף לכרטיס שיריץ משחקים לא כל כך חדשים...וסתם סרטים אינרנט וכו... חשבתי על r800gto אבל...אני מחכה לתגובות ממכם :] תודה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 554 צפיות
-
-
-
שלום . קניתי מסך פלזמה 46 של PHILIPS אני רוצה לחבר אותו למחשב דרך כניסת הDVI השאלה היא: האם אפשר לחבר את המסך דרך הVGA ואת הפלזמה דרך הDVI ולראות בשנהים אותו דבר. יש לי כרטיס מסך 6600GT עם שני היציאות הנ"ל. אשמח לקבל עזרה.
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
מה מומלץ מהמסכים הנ"ל , חייב לציין שהאסוס ויזואלית נראה פיצוץ ASUS PW191 SAMSUNG 940BW LG L194WT MAG T906W SONY SDMX95F מה הכי מומלץ ? האסוס נראה מדליק , אם יש מסך מסוג אחר שמומלץ אשמח לשמוע
-
- 4 תגובות
- 554 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת איזה מבין הכרטיסים הבאים עדיף לדעתכם LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8600GTS או GIGABYTE PCI-EX GeForce 8600GTS 256MB GDDR3 128 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL תודה
-
- 4 תגובות
- 554 צפיות
-
-
יש לי כרטיס גרפי חדש: asus 7600GS לוח אם: asus pb5 E plus במחשב הישן היה לי מסך עם חיבור אנלוגי ובכל פעם שרציתי לחבר את המקרן למחשב הוצאתי את החיבור של המסך ושמתי את המקרן. עכשיו יש לי כרטיס גרפי עם שני החיבורים כשהמסך (מחשב דק) מחובר לדיגיטלי, והמקרן יכול להתלבש על החיבור האנלוגי. אני לא רוצה לחבר את שניהם יחד כי אני לא יודע אם זה לא הורס (מותר?) האם זה מוריד מאיכות הצפיה אם שניהם מחוברים במקביל? האם הכרטיס שלי תומך בזה? האם יש לחבר את המקרן לחיבור של לוח האם? תודה לכל העונים אשמח לתשובה מהירה (רוצה לחבר כבר את שניהם) 8)
-
- 4 תגובות
- 554 צפיות
-
-
כותרת.... ואם כן היה גירסות אז מה הגריסה האחרונה של הAGP....... נ.ב כן אני יודע שאלה דפוקה ואני חושב שאני מתכוון לא ללמשל X4....וכו'. אלה VERSION או משהו כזה....
-
- 2 תגובות
- 554 צפיות
-
-
נא למחוק את האשכול החדש..למה הסתדרתי לבד תודה בכל מקרה
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
האם אבד הכלח על x1900xt,7900gtx לאור העובדה שצפויים כרטיסי מסך חדשים שיתמכו חומרתית בכל התכונות של directx10? רכישה של אחד מהכרטיסים האלו מזכירה לי את הטעות הפאטאלית שעשיתי כאשר קניתי כרטיס high end agp 6800gt זמן קצר לפני שכל השוק עבר ל- pci-e וכשהלוח אם שלי הלך לעולמו לפני זמן מה ,ניתקעתי עם כרטיס יקר אבל עם לוחות סוג ז שיש להם תמיכה ב- agp ,ולכן אני למדתי לקח ובכוונתי לחכות לכרטיסי directx10 שיהיו (אם להאמין להבטחות של microsoft ) פי 8 יותר מהירים ועם איכות קולנועית אמיתית, שלעומתם המישחקים של היום יראו כמו סרטי אנימציה יפניים סוג ז .
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
שאלה עקרונית - האם בכל מקרה עדיף לקנות את ה - 8800 GTS 640 MB הזולים? למשל של חברה שפחות נחשבת בכרטיסי מסך או ללכת על ה 320MB של חברה יותר מוכרת. אולי כבר עם OC מהמפעל... הפערים במחיר הם לא רציניים. מה דעתכם?
-
- 2 תגובות
- 554 צפיות
-
-
Sparkle GeForce 6600 Series - SP-AG43DH פשוט מעולם לא שמעתי על החברה Sparkle אז רציתי לדעת מה דעתכם, בתודה מראש. בלוטוס.
-
- 6 תגובות
- 554 צפיות
-
-
שלום מחר אני מזמין מחשב חדש, והכרטיס שהציעו לי הוא זה: Sapphire Radeon X1900GT 256MB - VIVO / DVI - PCX - RETAIL ב1,744.16 ש"ח. התייעצתי קצת עם אנשים שהציעו לי להחליף ל: Sapphire Radeon X1800XT 256MB - VIVO / DVI - PCX - RETAIL ב1,820.94 ש"ח. האם ההבדל ביניהם הוא כזה גדול ששווה להחליף את הGT בXT? תודה. תגובות מהירות יבורכו.
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
Sapphire X1900XTX 512MB, 2xDVI, VIVO, PCI-E
-
- 4 תגובות
- 554 צפיות
-