כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
OK אז ככה אני עומד לקנות כרטיס מסך EVGA e-Geforce 8800GTS KO SUPERCLOCKED ויש לי ספק של EZCOOL 420W REAL והמוכר אומר לי שזה לא מספיק בשביל הכרטיס מסך דרך אגב המפרט שלי יהיה: AMD Athlon 64 Bit 5000 Dual Core Socket AM2 Box CPU Asus M2N-E nForce 570 Ultra Socket AM2 Motherboard G.Skill F2-8500CL4D-2GBHK (2x1024MB) DDR-II 8500 Memory EVGA e-Geforce 8800GTS KO SUPERCLOCKED PCX 640MB DVI Video Card תודה
-
- 2 תגובות
- 523 צפיות
-
-
אז ככה קנתי לא מזמן את הכרטיס ויש לי תחושה שהוא לא מנצל את כל היכולת שלו ... המחשב שלי זה ככה... intel pentium 4 2.8 ghz (טכנולוגית ht עם זה עוזר ... עם dual cpu ) 512 ram ddr 80 gb וספק טוב.. עכשיו עם אני יעלה את הזיכרון ל 1500 ram (אני יוסיף עוד גיגה) אז אני ירגיש שיפור משמעותי לגבי הביצועים של הכרטיס מסך..??
-
- 3 תגובות
- 523 צפיות
-
-
אהלן, מישהו יכול להסביר לי איך זה הגיוני שבאתר של KSP, רשום שכרטיס אחד של Sapphire HD 3870 512MB GDDR4 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E עולה 795 ש"ח, ומתחתיו רשום Sapphire HD 3870 X2 1GB GDDR3 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E שעולה 1735 ש"ח? קודם כל, אם זה אותו כרטיס אז למה אחד GDDR4 והשני זה GDDR3? ואם זה אותו כרטיס בדיוק רק X2, אז למה לא לקנות שניים בנפרד? זה יוצא יותר זול.. מצורפת תמונה.. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
אני צריך כרטיס מסך AGP עד 600 שקל העדפה לקירור פאסיבי ואם פוטנציאל לאוברקלוק תודה מראש יונתן
-
- 2 תגובות
- 523 צפיות
-
-
לאפיק PCI רגיל וחשוב שיהיה לו כניסת וידאו ואולי גם S-VIDEO ושיוכל להקליט מהטלוויזיה באיכות גבוהה... יש כזה?
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
הכרטיס הוא POWERCOLOR X800GT כדאי לעשות עידכון ביוס? זה יתן משהו? http://forums.techpowerup.com/showthread.php?t=11 נ.ב צירפתי לינק מהאתר של POWERUP לגבי העידכון ביוס
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
-
יש לי לוח אםASUS M2NPV-VM , אני משחק למשל ב-Call of Duty והמשחק מקרטע לי. במחשב הקודם שלי היה לי כרטיס מסך ati 9550 (האמת אני לא בטוח) והמשחק רץ לי יפה. אם הבעיה היא באמת בכרטיס מסך אז תמליצו לי בבקשה על כרטיס לא יקר (שאימא שלי לא תחנוק אותי) שיתאים לי, בסביבות 300 שקל יתאים. המעבד שלי הוא amd 4200 1024 זיכרון תודה. עריכה:פתאום חשבתי שאולי הבעיה היא בויסטה. ואם לא מה דעתכם על הכרטיס הזהhttp://www.wcs.co.il/Product.asp?productid=455
-
- 4 תגובות
- 523 צפיות
-
-
קניתי אתמול את הכרטיס השאלה איך אני מגדיר הגדרות מקסימליות כמו כל הפילטרים-אני משחק כרגע בBIOSHOK תודה
-
- 4 תגובות
- 523 צפיות
-
-
מה עכשיו אני עושה ?
-
- 2 תגובות
- 523 צפיות
-
-
-
שמעו שהוא משחק משחקים לפעמים אחרי כמה משימות או יש אחרי משימה אחת נותן לו הודעה כזאת: http://img50.imageshack.us/img50/1393/ati8as.jpg או כשהו מעלה את המחשב איך שעולה הWIN נותן לו בעייה כזאת: http://img260.imageshack.us/img260/1482/ati23aq.jpg הרטיס הוא R9200 . מה יכולה להיות הבעייה? הוא הסיר את הדרייברים והתקין את הגרסה 6.4 לא עזר. מה הבעייה?
-
- 3 תגובות
- 523 צפיות
-
-
קניתי FX5200 של GAINWARD ואני לא יכול להפעיל את תכונת הצגים המרובים אפשר להפעיל או את הטלויזיה או את המחשב אבל אין אפשרות להפעיל את שניהם ביחד ניסיתי כמעט הכל הדריבר הכי חדש מותקן אם לעוד מישהו ידוע על בעיות עם הכרטיס הזה תצינו זאת בבקשה
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
-
אני מוציא תמונה מהמחשב בשימוש ב SVIDEO ועל הטלוויזיה יש שני גלים אפורים שיורדים כל הזמן. חוץ מזה התמונה בסדר גמור. כשאני מחבר כבל קצר אז אין את הקווים, העניין הוא שקניתי כבל באורך 5 מטר איכותי מאוד (200 ש"ח) ואיתו הבעיה. הטלווזיה שלי היא לווה אופטה 100 הרץ, 1024*768, PAL-B. מה עושים? איך משנים REFRESHRATE רק לטלויזיה? האם יש השפעה לזה שמסך המחשב עובד ב REFRESHRATE שונה? האם יש השפעה לכך שגם מסך המחשב עובד יחד עם הטלוויזיה?
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש. כידוע כל כמה שנים צריך לשדרג, השידרוג הזה הוא בעיה רצינית בגלל שהוא יעלה לי כסף, ולא ההרוים שלי ישלמו עליו. אז רציתי לדעת לכמה זמן בערך יחזיק הכרטיס מסך הזה- Sapphire Atlantis Radeon 9800 Pro 128MB DDR DVI Video Card מה אם המסך הזה, הוא טוב? 17" LG T710BH EZ Flat Monitor
-
- 3 תגובות
- 523 צפיות
-
-
שלום לכולם! הוצע לי כרטיס מסך Sapphire HD4890 1G DDR5 OC VERSION. האם כדאי להתאקש על גרסה ללא OC ? נא עזרתכם דחוף!!!!
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
ftp://download.nvidia.com/Windows/61.76/ פה תמצאו דרייבר מספר 61.76 דרך אגב הדריבר מאושר ע'י מיקרוסופט ועבר את כל הבדיקות... אז הוא לא בטא!! ftp://download.nvidia.com/downloads/nZone/demos/nvidia/ ופה יש את כל הדמואים לכרטיסי נודיה כולל החדשים ביותר לכרטיסי גיפורס 6
-
אין לי מסך כרגע כך שאני משתמש ב TVOUT של כרטיס ה NVIDIA שלי וכך שאני רוצה לפרמט את המחשב בקרוב אני צריך לשאול שהאם אני אוכל לראות משהוא בדוס אחרי שאני מפרמט? אני רואה את תהליך האתחול של המחשב אז ...
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
בעיה מוזרה בכרטיס מסך FX5200 משום מה כאשר אני מפעיל משחקים הם נראים בסדר גמור אבל כשני מקרין סרטים על גברי המחשב הצבעים חזקים מידי או לחילופין בהירים מידי עדכנתי את הדרייבר ושיחקתי קצת עם ההגדרות להפתעתי גיליתי שכאשר אני נמצע על אפשרות של האצת חומרה מלאה המשחקים עובדים נהדר אך הסרטים לא וכשאני מזיז את המד לחצי או מבטל את האצת החומרה המשחקים לא עובדים יש למישהו פיתרון (מלבד החלפת הכרטיס שאת זה אין לי אפשרות לממן כרגע )
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
האם הכרטיס הוא טוב לגרפיקה+ מעט משחקים?
-
- 2 תגובות
- 523 צפיות
-
-
שלום . יש לי בעיה עם הכרטיס מסך .... קודם כל אני רוצה להגיד שפירמטי ביום חמישי ואחרי הפירמוט זה קרה....... ניסיתי לשים 4 סוגי דריברים של אומגה ....... 3.5.51 3.9.79 (עם אני לא טועה) ו- 3.9.76 ואחרונים ניסיתי לשים תדריברים הרגילים של ATI (מהאתר שלהם) (לא עשיתי אוברקלוק). לפני כל דריבר הסרתי תקודם והרצתי driver cleaner ואז התקנתי תדריביר החדש ..... יש לי 9800 pro ...... וכל פעם שאני מריץ סרידימרק 5 התוכנה נתקעת לי באמצע ויש הודעת שגיעה עם ההודעה שאין מספיק זכרון לכרטיס .... שבעצם יש לו 128 זכרון ............ ניסיתי גם לשחק CSS מאז אבל לא הצלחתי כי שום דבר לא זז לי .......... אבל בקוויק 3 הכל זז טוב (אולי בגלל שזה לא צורך הרבה משאבים). יכול להיות שהכרטיס נדפק לי אחרי…
-
- 2 תגובות
- 523 צפיות
-
-
אני רוצה לגבות את הביוס הקודם ואני לא יודע איך. יש שם שני עדכונים: 2C8501SA.007 - bios for card with Infineon memory 2C8501SA.009 - bios for card with Hynix memory איך אני יודע מה אני צריך?
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
מישהו יודע מה קרה או מתי הוא יוצא ?
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
אני זוכר כשרק יצא העדכון הוא כלל בעיות - אוברקלוק, פחות תפריטים וכו'.... האם עובד בסדר הפצ' או שעדיף להישאר עם הגירסה הקודמת ?[br]פורסם בתאריך: 4.07.2007 בשעה 21:30:04 ועוד שאלה...מה ה DIRECTX 9 האחרון שיצא ? העדכון של אפריל ? או שיצאו עוד אחריו ?! ומה זה ה DIRECTX הזה : http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyId=2DA43D38-DB71-4C1B-BC6A-9B6652CD92A3&displaylang=en
-
- 3 תגובות
- 523 צפיות
-