עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by roes,

בקרוב אני יקנה 1900XT מנעה ואני צריך לדעת מה הדרייבר הכי חדש (כמה שיותר טוב) תכתבו את השם (גרסה) ובבקשה תשימו גם לינק לאתר של ATI שמשם אני פשות אצתרך ללחוץ Downloads דרך אגב מה זה ati catalyst ?? תודה מראש

2. Started by itay3ez,

AGP Nvidia GeForce 7600GS AGP Nvidia GeForce 7600/GT או הכרטיס AGP Nvidia GeForce 7800GS

3. Started by D-Bang,

איך כרטיסי הטלוויזיה מתפקדים עם צגי הLCD, זה לא יוצר בעיות בתמונה? אני רוצה להלחיף את הCRT שלי למסך דק וחשוב לי שהתמונה של הטלוויזיה לא תפגע

• 2 תגובות
    • 554 צפיות
  4. Started by pasofiso,

המפרט שלי: E6750 6 GB RAm evga 680i motherboard 8800 GT gigabyte 650w antec purpower vista 64bit 22 intch wide screen בעקרון אני רוצה לשחק על רמות גרפיקה הכי גבוהה ושירוץ חלק...ורזולוציה... השאלה היא עם כדאי להוסיף עוד כרטיס מסך זהה או לשדרג אותו לכרטיס אחר, פשוט כמה חודשים לא שמתי לב ויצאו עוד מיליון כרטיסים אז אני לא בטוח כל כך...תודה מראש

5. הנה תמונה::: מה אני יכול לעשות

• 2 תגובות
    • 554 צפיות
  6. Started by crabrocket,

מישהו יכול להגיד לי אם הכרטיס הזה הוא agp? http://www.datech.co.il/product_info.php?products_id=7088 לא כתוב שם ונכנסתי לאתר היצרן ושם יש שתיים כאלה אחד שהדגם שלו נגמר באותיות uds ועליו לא כתוב agp וזה מה שיש באתר שהבאתי וחד שנגמר בותיות udl ועליו כתוב מפורש pcie, מישהו יכול לעזור לי כי אם זה agp נראה לי ששוה לקנות אותו. אתר היצרן(xfx): http://www.xfxforce.com/web/product/listConfigurations.jspa?seriesId=186022&productId=198676#

• 2 תגובות
    • 554 צפיות
  7. לאחר שראיתי שהכרטיס שלי (מה שמופיע במפרט), מריץ בלי AA או AF את Hitman החדש, זה די ביאס אותי... קניתי את המחשב בחודש ספטמבר 2005, אבל אני רואה שכבר עכשיו אני צריך לשדרג אותו... האם כדאי לי לשדרג את הכרטיס, או שווה לי לסחוב עם ה-X700 עד יציאתו של DX10? הכרטיסים שבטווח מחירים שלי הם בעיקרון X1800XT-512MB, 7900GT.... ואפילו הכרטיס X1900XT במחירו החדש-2400 שקל, מחיר שנראה לי מאוד משתלם, אבל תגידו לי האם זה באמת ככה... תודה לעוזרים מראש!

• 2 תגובות
    • 554 צפיות
  8. Started by surui,

מה עדיף לקחת X1900GT או 7900GT אני רוצה לקנות מקיספי ויש להם את ה Galaxy 7900GT או את Sapphire X1900GT מה יריץ לי יותר חזק משחקים? מה עושה פחות בעיות? מה עדיף לקנות? אל תציאו לי כרטיס מסך אחר כי אני קונה רק מKsp

• 3 תגובות
    • 554 צפיות
  9. Started by mluggy2,

שלום לכולם- מתלבט בין 3 מסכי LC 19", כולם בסביבות ה-4500 ש"ח אם אינני טועה- ViewSonic VP191B http://www.viewsonic.com/products/desktopdisplays/lcddisplays/proseries/vp191b/ Samsung 193T http://www.samsung.com/au/products/monitors/tft/193t.asp DELL 1901FP http://accessories.us.dell.com/sna/productdetail.aspx?sku=320-0699&c=us&l=en&cs=19&category_id=4009&page=external למישהו יש אחד מהדגמים? אגב, מי מייצג את ViewSonic בארץ? תודה ולהתראות! מיכאל

• 3 תגובות
    • 554 צפיות
  10. Started by Pitzinyelo,

אני מתכוון לרכוש את הכרטיס הזה בגלל המחיר: 2500 שקל. האם הקירור עליו טוב? בלי OC הכל יהיה בסדר?

• 1 תגובה
    • 554 צפיות
  11. Started by pp12,

מישהו יכול להגיד לי כמה עולה הג'יפורס 8800GTX אצל גלקסי מחשבים בבקשה וכמה עולה הג'יפורס 8800GTS אצל גלקסי מחשבים בבקשה ממכם.

• 2 תגובות
    • 554 צפיות
  12. Started by shayzaguri,

שלום, אני צריך כרטיס מסך ככה ב200 שקל משהו ממש מסכן כי אני לא משחק בכלום, יש לי ג'יפורס 2 וזה אפילו יותר מדי טוב בשבילי. אני צריך רק כרטיס שיתמוך בTV Out. ועוד שאלה, אם יש לי כרטיס כזה אני מחבר אותו גם לטלויזיה וגם למסך והוא יכול לפעול בשתיהם או מה קורה שם? תודה

• 2 תגובות
    • 554 צפיות
  13. Started by yehudahe,

אני עומד לרכוש כרטיס טלויזיה חיצוני באיכות גבוהה שיחובר למסך מחשב ללא מחשב. אני שוקל שתי מערכות AVerTV Box 9 של חברת AVerMedia או Grand POP 1280S של חברת Grandtech. לשניהם תכונות דומות, לזה האחרון רמקול פנימי, מחיר כמעט זהה. האם יש למישהו מידע נוסף על איכות המוצר, החברה שיעזור לי לקבל החלטה? האם ישנם מוצרים אחרים מתחרים בשוק?

• 1 תגובה
    • 554 צפיות
  14. הורדתי את הדריבר של ATI הכי חדש מהאתר לווינדוס XP PRO 8.0 אבל מאז שהתקנתי אותו זה לא מזהה את המסך שלי זה עושה הכל על UNKNOWS AND NOT SUPPORTED והבעיה היא שזה לא מזהה את הרזולוציה האמתית וזה תקוע על 60HZ זה ממש מסנוור מה אני צריך לעשות בשביל לתקן את זה?

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  15. Started by 10GaZ,

שימו לב ההודעה נערכה! ============= לאחר ציפייה שכרטיס במסך יוכל להקליט לי תוכניות היישר מהממיר, נחלתי אכזבה - הכרטיס יודע להקליט רק בפורמט NTSC !! (בארץ שיטת השידור היא PAL) אין שום אפשרות לשנות את שיטת השידור בה הכרטיס יכול לעבוד? עדכון דרייבר או משהו? או אולי אפשרות יצירתית אחרת? למשל לחבר בין המחשב לטלוויזיה (ולא לממיר) ושהטלוויזיה תוציא תמונה בNTSC אודה לעוזרים ============ הבעיה הייתה בהגדרות, התברר לי שניתן להגדיר גם הקלטה בפורמט PAL. מנהלים, אפשר למחוק את ההודעה או להשאירה כדי לתת לאחרים ללמוד מהטעויות :

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  16. Started by enzo,

אני מתכוון לשחק ברזולוציה של 768/1024 עם מסך 17 עם הגדרות של כל המשחקים הכי חדשים על HIGH,ושירוצו חלק ללא תקיעות. אז מה הכי מומלץ בשבילי? לא רשמתי תקציב אבל אני לא מתכוון לשבור חסכונות,שיהיה מחיר סביר.

• 3 תגובות
    • 554 צפיות
  17. Started by Y-T-M,

דבר ראשון אני הולך לקנות אותו עם המפרט הבא השאלה שלי עם שווה לקנות את הoc האם זה שווה את המחיר או לא? מעבד: box Core 2 Duo E6750, 1333Mhz, s775, 4MB לוח אם: P35-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P35, DDRII 1066, PCI-E זכרון פנימי: Transcend CL 5 DDR II 800Mhz 1GB x2 כרטיס מסך:GIGABYTE NVIDIA GEFORCE 8800 GT 512MB PCIe דיסק קשיח: WD 250GB SATA II 16MB WD2500AAKS צורב: Samsung SH-S203B DVD±R x20 Black Sata מארז: ‏Raidmax SAGITTA No Psu ספק: Enermax Liberty 500W רמקולים: Micro Lab 2+1 מקלדת :Multimedia Logitech Keyboard + Mouse optical מסך: Proview 22'' LCD EP-2230W (5ms) 1:3000+dvi+sp

• 1 תגובה
    • 554 צפיות
  18. Started by heart hunter,

אני קונה מחשב.... וייעצו לי לקנות כרטיס מסך עם ה pci-e אמרו לי שזה הכי כדאי כי זאת טכנולוגיה חדשה ועוד מעט לא יהיו יותר agp הקטע הוא שבנוסף לזה שהכרטיס הופך להיות יקר יותר אני גם יצתרך לקנות מעבד ולוח אם יקרים יותר וזה כי אני יצתרך את התושבת 939 בכדי שזה יתמוך בpci-e עכשיו השאלה שלי היא האם כדאי באמת לעשות כך... או שעדיף לקנות כרטיס מסך agp וכך גם המעבד והלוח אם יהיו זולים יותר... והאם מבחינה גראפית יש הבדל משמעותי... תודה לכל העונים!

• 2 תגובות
    • 554 צפיות
  19. Started by zxc1301,

מה טוב יותר ? לרזולוציות עד 1280 ...... ה XFX 7900GT EXTREME 256MB ..... או ה X1800XT 256MB ? ועוד שאלה ..... ידוע שכל הכרטיסים של גרסאות ה XXXX של ATI עובדים מצויין בפילטרים .....AA AF ...ככה שבקושי זה פוגע בביצועים כאשר משחק מופעל עם פילטרים הכי גבוהים השאלה שלי אם זה גם ב NVIDIA ב 7900 למניהם (בתור אחד שמשחק תמיד אבל תמיד עם פילטרים על הכי גבוהה) ? תודה.

• 4 תגובות
    • 554 צפיות
  20. Started by AcidBurn10,

שלום חברים , לאחר חיפושים רבים בכל מיני חנויות , לא מצאתי את הכרטיס שהמליצו לי עליו פה בפורום palit 7600gs sonic החלטתי בסופו של דבר ללכת על ה-8500gt.. גם תומך ב-DX10 אני רוצה לקנות מ-TMS או מנעה ... רק מהצפון מישהו יכול להגיד לי איזה כרטיס לקנות מהרשימה הזאת ? עד 461 ש"ח ... http://tms.co.il/advanced_search_result.php?keywords=8500gt&osCsid=5f3d6611f8e41dc0a1ec2769e727f88a תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 554 צפיות
  21. שלום, אני רוצה לראות טלויזיה על המחשב שלי בעיקרון אני רוצה לחבר את המחשב לממיר של הוט בעזרת כרטיס טלויזיה כי ככה אמרו לי שזה עובד. אני לא מבין בשוק כרטיסי הטלויזיה אז אני צריך המלצה לכרטיס טוב במחיר של מקסימום 400 ש"ח. ואני רוצה לדעת אם מגיע איתו תוכנה שאני אוכל לראות בעזרתה ערוצים מהממיר ואם לא. אז אם יש אחת טובה וחינמית או אם אין חינמית אז איזה תוכנה טובה יש אפילו אם היא עולה כסף. וגם אם מגיע איתו כבל ואם לא אז איזה כבל צריך וזה הכל תודה.

• 1 תגובה
    • 554 צפיות
  22. Started by Shafan,

יש לי טלוויזיה של טושיבה 29 אינ'צ שהיא תומכת ב- HD Ready 1080i. אני מתכנן לקנות מחשב חדש השבוע וראיתי שכרטיסי המסך החדשים יש בהם יציאה שנקראת HDTV. רציתי לדעת עם אני קונה כרטיס שמגיע עם כזו יציאה איך אני מחבר אותו לטלוויזיה ( שבה יש כניסת Component ) האם קיים קבל כזה שמצד אחד הוא component ומצדו השני הוא מותאם ליציאת HDTV שקיימת בכרטיס המסך ? או שמה אני אמור לעשות זאת בדרך אחרת שהייית שמח עם מישהו היה מסביר לי עליה תודה רבה

• 1 תגובה
    • 554 צפיות
  23. Started by bonbon001,

שלום לכולם! תודה שאתם קיימים שאלה קטנה, ברצוני לרכוש מחשב חדש אשר יותאם לוויסטה. נאמר לי ע"י המוכר כי כרטיס מסך ש"סוחב" את ה-AERO חייב להיות מינימום 7300GS. אינני מבין גדול בעניין ולכן אני פונה אליכם: 1. האם נכון הדבר? באתר של מייקרוסופט בדרישות המינימום כוב רק שהכרטיס צריך להיות בעל זכרון של 128 מגה לפחות. מלבד זה לא מצויין שום פרט. 2. בהנחה שכך, יש 2 חברות ששמתי עליהן עין ומשום מה, יש הבדל ניכר בין שתיהן: PALIT ו-LEADTECK. מה עדיף? המחיר של לידטק 256MB נמוך מהמחיר של PALIT 128MB. מדוע? האם זה בסדר לקנות את הכרטיס של לידטק כי התקציב שלי לא גבוה במיוחד ואני מנסה לחסוך בהוצאה? 3. אני רואה כי יש כמה סוגים של 7300 (GS, LE ועוד). מה המשמעות ומה כדאי? תודה תודה תוד…

• 5 תגובות
    • 554 צפיות
  24. Started by ccc,

אני מחפש המלצה לכרטיס מסך שיריץ את HALF LIFE 2 ולא יקרטע ב1024X768... לא שום דבר רציני, אבל שלא יתקע בוורקרפט עד 500 שקל.. תודה !

25. Started by ofergpr,

שלום לחבר שלי יש כרטיס מסך igp340 והוא מנסה שיראו גם בטלויזיה גם את המחשב (איפה שיש את המסכים 1 ו2) ומתי שהוא מסמן "צרף" ועושה אישור זה לא מצרף מישהו יודע איך לסדר את זה?צריך אולי את התוכנה/דרייבר של הכרטיס מסך? אם כן אז הייתי רוצה קישור בבקשה תודה.

• 2 תגובות
    • 554 צפיות

דיונים חדשים בפורומים