עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Spootnik,

יש לי XFX 6600GT וכתוב עליו שהוא VIVO עכשיו בשביל לראות את הטלויזיה על המחשב מה אני צריך לעשות? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 561 צפיות
  2. Started by TimoTy,

אין לי משהט להוסי פשוט תמליצו

• 2 תגובות
    • 561 צפיות
  3. Started by Shlompy,

שלום. יש לי כרטיס ATI X-300 היציאה שלו לטלויזיה היא בעלת 7 פינים. יש לי מתאם מ 4 פינים ל RCA, פיזית, זה מתחבר לי לכרטיס מסך. הבעיה היא שכשאני מחבר את הכבל לכרטיס מסך ולטלויזיה, אני לא רואה כלום בטלויזיה. נכנסתי למאפייני תצוגה, איפה שרואים את החיבורים של היציאות השונות. וזה בכלל לא מזהה שמחוברת טלויזיה, אם אתם לא מבינים אותי, אני מדבר על האייקון של הטלויזיה, שאמור להפוך לפעיל כדי שאני אלחץ עליו. אבל הוא לא פעיל, כאילו הכבל לא מחובר לשום מקום. האם אני חייב מתאם של 7 פינים ל RCA או מה? מה זה הדבר הזה? למה זה טוב בכלל?

• 1 תגובה
    • 561 צפיות
  4. Started by bennnn,

המשחק בכלל יעלה על הכרטיס הזה? ואם אני אמהיר אותו ל 6800 אולטרה? בהנחה שאני משחק עם crt על 800 על 600

• 1 תגובה
    • 561 צפיות
  5. Started by ZUMARA1,

קניתי היום טלויזיה LCD TV32 בקיצר אני רוצה לחבר אותה לכרטיס מסך יש לו שתי יציאות אני רוצה שאני יוכל ליראות גם על המסך מחשב וגם על הTV באותו זמן יש לי 6800GT תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 561 צפיות
  6. Started by roco,

שלום לכולם, אני חדש פה וגם בתחום המחשבים ואני הודה לכם אם תעזרו לי. אני קונה מחשב שהמטרה העיקרית שלו היא סרטים ואני לא יודע איזה כרטיס מסך לקנות , המליצו לי על ati rx 1650 pro 512m pcx16 המפרט של המחשב הוא: intel 965 /1066/intel3000 core2 duo e6400/1066fsb 1024gb*2 ddr2 6400/800mhz של קינגסטון סה"כ 2 גיגה 320gb sata 2 16m dvdrw*18 מיקלדת ועכבר אלחוטי מסך lg 1900r 2ms 1:3000/dvi כרטיס מסך :ati rx1650 pro /512m המחיר 5440 ש"ח האם זה משתלם? האם כדי להשקיע בכרטיס יותר טוב או לקחת את 7600gt או משהו דומה באותו מחיר? והאם אשפר לתלות את כל המסכים על הקיר? תודה רבה לכולם.

• 1 תגובה
    • 561 צפיות
  7. Started by davis5,

איפה אפשר למצוא ביוס לצריבה של הכרטיס הנ"ל תודה ???

• 3 תגובות
    • 561 צפיות
  8. Started by iyehuda,

האם כרטיס מסך GS 7600 AGP X8 יעבוד על AGPX4 ?

• 2 תגובות
    • 561 צפיות
  9. Started by arpa,

מה כרטיס המסך הטוב ביותר שניתן למצוא במחיר של עד 900 ש"ח? תודה!

10. בהמשך לשרשור הזה, אני מחפש כרטיס מסך למחשב משרדי שמידי פעם עורכים עליו סרטים (לא HD). בגדול, מחשב משרדי יכול להסתדר עם כרטיס מסך O/B ואני תוהה האם ענין הוידיאו אמור לגרום לי לרכוש כרטיס חיצוני. אין לי צורך בכרטיס לכידה או בכניסת וידיאו, כיון שכרגע כל הוידיאו מגיע דרך USB וזה בסדר גמור. תקציב לכרטיס: 400-600 ש"ח, בהנחה שצריך סכום כזה. אשמח לקבל הכוונה והמלצות!

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  11. כמו שכתוב בכותרת- אני רוצה לחבר את המחשב הנייד שלי לטלוויזיה, קראתי בהודעות אחרות שיש כרטיסים ומתאמים מיוחדים, אך לא הצלחתי למצוא אף אחד כזה. מישהו מכיר אופציה כלשהי לחבר אותו באיכות טובה ובכמה שפחות כסף? תודה!

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  12. הכרטיס שלי מופיע במפרט מימין. לפני כשבוע עידכנתי את הדרייבר לאחרון שיצא ומאז יש ירידה ב - 3DMARK05 הירידה היא גם כשאני ב - DEFAULT בביוס ועוד יותר מוזר כשאני באוברקלוק של המערכת אבל לא של כרטיס המסך ( למעשה עד היום ועד בכלל עדיין לא בוצע שום אוברקלוק לכרטיס מסך ),הנה מספר נתונים של בנצמרקים שביצעתי לפני אוברקלוק ואחריו וגם לפני עידכון הדרייבר ואחריו : כל המערכת על DEFAULT והדרייבר של הכרטיס הוא הקודם לנוכחי : 3D05 - 10441 המערכת באוברקלוק על 3.2 ( דרייבר קודם ) : 3D05 - 11525 המערכת באובר על 3.32 ( דרייבר קודם ) : 3D05 - 11566 המערכת על DEFAULT והדרייבר הוא האחרון 6.11 : 3D05 - 9600 המערכת באובר על 3.2 : ירדה דרסטית ולא מובנת לאיזור ה - 6900 גם ניסיון להעלות את התדר ש…

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  13. Started by carmiman,

אני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך שלי. המפרט שלי הוא Pentium 4 2.66GHz יש לי 512MB זכרון ולוח אם של אסוס עם AGP. יש לי כרגע ג'יפורס 4 440 ואני רוצה לשדרג. המליצו לי על הכרטיסים האלה, מה אתם אומרים? האם הם יהיו מספיק טובים יחד עם המפרט שלי למשחקים חדשים? LEADTEK WinFast A7600 GS TDH 256MB AGP BFG OC 7600 GS 512MB AGP GIGABYTE GEFORCE FX7600GS 256MB AGP תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 561 צפיות
  14. כדי שלא יהיה טעויות .. הכרטיס הזה : http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1100 מתאים לי למחשבב יש לי ניראלי PCI - E איך אני בודק שבאצת יש לי PCI - E מעבד 2160 לוח אם 945 GCM אז מתאים ?

15. Started by Impreza,

ניסיתי להתקין את הדרייבר החדש של CATALYST 6.7, הכל הלך טוב ובסיום ההתקנה הוא ביקש להפעיל את המחשב מחדש כשהפעלתי מחדש כלום לא קורה ובמאפיינים אני לא רואה את הדרייברים של הATI ניסיתי גירסא אחרת גם (6.3) ואותו דבר איפה הבעיה? יש לי רדאון 9600XT ד"א

• 1 תגובה
    • 561 צפיות
  16. Started by TheShadow,

בררתי בזיג זג ובפנדה וKSP רציתי לקנות את זה היום...

• 1 תגובה
    • 561 צפיות
  17. Started by SyTuN,

אז ככה יצא לי 6748 במארק 05 זאת תוצאה טובה? שאר המפרט זה 3200AMD Venice Core 1GB שני סטיקים של טווינמוס 512 7800GT והיום התקנתי את הליברטי 500W שקניתי :גD סתם רציתי להגיד לכיף ואם אפשר אתר שיראה לי תוצאות של כל כרטיס

• 4 תגובות
    • 561 צפיות
  18. Started by goldiga,

מדברים פה הרבה עליו, אבל לא הצלחתי להבין - אפשר לישון כשהוא בחדר ? (הכוונה בלי OC ועם הקרור המקורי)

• 2 תגובות
    • 561 צפיות
  19. Started by anevsky,

צריך להחליט די מהר - יש לי זיכוי של 700שח באיזה חנות וחבל לי לא לשלב במחיר של המסך. ה IBM מקבל ביקורות טובות מאוד - אבל קשה למצוא עליו מידע ולא מוכנים לתת לי לבדוק אותו בעצמי (יבמ ויבואן) אני יודע שיש לו 360MHZ והוא מסוגל ל 2048X1536 at 80Hz. אבל אני לא יודע מה (אם בכלל)הוא נותן מעבר ל85 HZ ב1200 - 1600 (המומלץ שלו) לSAMSUNG יש את היתרון של BNC. והעובדה ש (לפי ביקורת מהאתר הזה מלפני שנתיים) הוא נותן RR גבוהה מאוד ברזולוציות יותר נמוכות. מה אתם אומרים?? הIBM יוצא לי יותר זול (פחות מ 3K) ואני נוטה לקחת אותו אבל אשמח לשמוע דעות.

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  20. תודה לכל העונים

• 1 תגובה
    • 561 צפיות
  21. Started by toska,

המליצו לי על: http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=297 יש משהו יותר טוב בתקציב הנ"ל? תודה

• 3 תגובות
    • 561 צפיות
  22. Started by oli(v)er,

האים קיים שכרטיס מסך יכול להרוס את המסך

• 2 תגובות
    • 561 צפיות
  23. Started by athi,

אני קיבלתי עים המפרט שבצד 8949 איך התוצאה האים היא טובה?

• 2 תגובות
    • 561 צפיות
  24. Started by BoJlk,

יש לי שאלה מעניינת על הכרטיס. המדבקה של החייזר הזה שזה סימן היכר של SAPPHIRE מודבקת על ה HEATSINK של הכרטיס ומתחתיו רואים את המדבקה המקורית של RADEON ? עכשיו כרטיס דומה של חבר שלי מחברת CONNECT 3D יש עליה מדבקה של החברה ומתחתיה גם מדבקה מקורית! ו SERAIL NUMBER של הכרטיסים הוא דומה ולמרות שזה חברות שונות...

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  25. Started by Sygnus,

אני צריך המלצה למסך לסטודנט לעיצוב גרפי, כמובן שישתמש ב 3DmaxStudio, Photoshop וכל שאר התוכנות. בינתיים חשבתי על שני הדגמים האלו : Viewsonic 19" E92F+SB Flat Monitor Mag 19" 996PFS שניהם כמובן רגילים, לא דקים, 19 אינטצ', סביב ה 1100 שח. איזה מהם עדיף לדעתכם ?

• 3 תגובות
    • 561 צפיות

דיונים חדשים בפורומים