כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
חבר שלי רוצה לשדרג את המחשב. המטרה של המחשב שלו היא בעיקר למשחקים. בינתיים יש לו מחשב די גרוע, ואני רוצה לעזור לו למצוא שידרוג כמה שיותר טוב למחשב שלו. זאת אומרת שלא יהיה לו צוואר בקבוק ושהכסף שלו יוכל לתת תמורה כמה שיותר טובה מבחינת ביצועים (הוא לא מתכנן OC או פתיחת צינורות עיבוד). התקציב שלו הוא 600 וההעדפה שלו היא לכרטיס בינוני שיוכל להריץ לו את המשחקים החדשים גם בעוד שנתיים (לא בצורה חלקה אבל גם לא נמוכה מדי). אז יש לו אפיק AGPX4 לוח אם שתומך ב-DDR עם שלושה סלוטים (יש לו סטיק אחד של 256 במהירות של-333MHZ) מעבד PENTIUM4 2.4GHZ (לא HT) אז אני חשבתי לעשות לו -Dual Channel במשהוא כמו 250 שקל (להוסיף עד סטיק של 256). ו-geforce 5500 ב-350 שנשארו (הוא יכול לחרוג מהתקציב רק …
-
- 7 תגובות
- 523 צפיות
-
-
-
בעבר הייתי מחבר את הטלויזיה למחשב בלי בעיות על וינדוס XP עם כרטיס מסך ATI עכשיו התקדמתי לויסטה ו8800GTS... מאז אני לא מצליח לחבר את הטלויזיה למחשב. החלפתי את הכבלים בתקווה שזה יעזור.. מישהו יודע משהו?[br]פורסם בתאריך: 23.07.2007 בשעה 04:58:48 עוד מישהו נתקל בבעיה?
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
אז ככה בשביל לחבר את הסאונד אני צריך חיבור של מ2 בננות RCA לחיבור של אוזניות ? בתודה איתי
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
קיוויתי לקנות את הIIYAMA 454PRO אבל אני לא מוצא אותו בשום מקום. שמעתי שהמסך הנ"ל יותר טוב, מישהו יכול להעיד על זה? וסתם אני מחפש חוות דעת כללית. אני קונה את המסך היום.. וליתר דיוק, היום, אחרי שאני אקבל מכם את חוות הדעת, כדי ליהיות בטוח. ;D
-
- 2 תגובות
- 523 צפיות
-
-
אני יודע שהנושא הזה קצת נחשר לינק יספיק לי... או הסבר קטן ... תודה
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
יש ברשותי כרטיס 1950XT עם יציאת VIVO חיברתי את הטלוויזיה ליציאה של הVIVO עם הבננה. ובהתחלה ראיתי הכל טוב ויפה חוץ מזה שבטלוויזיה זה לא הראה לי את כל התמונה ויכולתי להזיז את העכבר כלפי מעלה\מטה והתמונה הייתה זזה בהתאם. אז רציתי לשנות אולי את הרזולוציה, דרך מאפיינים, ואז החלה הבעיה! המסךטלוויזיה נהיה שחור, לא משנה מה עשיתי הוא נשאר שחור, הפעלתי סרט ורק את הסרט רואים כל השאר שחוררר, אפילו אם אני לוחץ לחצן ימני על הסרט, התפריט שנפתח שחוררר יאללה נראה אותכם מסדרים לי את זה
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
ברגע שאני לוחץ על כפתור הכיבוי בשלט הוא יוצא למצב שינה..אני רוצה שברגע שלוחצים על הכפתור שהחשב יכבה או שהוא יצא מהמדיה סנט..אחד מהשנייםלא שנה י מה.. בתודה ירון..
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
יש לי במחשב הישן GEFORCE 2 MX (כן כן...ענתיקה, אני יכול כבר לתרום את הכרטיס למוזיאון) אז המאוורר שם מסתובב אבל הוא לא מקרר כלום, ויש לי עוד כרטיס ישן של GEFORCE 4 MX ששם המאוורר עובד בצורה נורמלית לפחות, למרות שהכרטיס עצמו לא ממש, אני עדיין מנסה לעשות איתו משהו...אבל בקיצור, השאלה שלי אם אני אחליף את המאווררים זה יהרוס לי את ה GEFORCE 2? המאווררים בכרטיסים הישנים מתואמים במיוחד לכרטיס או משו? או שהם בנויים ככה שאם אתה מוציא את המאוורר אז הרסת את הכרטיס אולי חח...? תודה. חג שמח.
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
אני מתלבט בין מסכי LG מסכי LCD למשל .. http://zap.co.il/model.asp?model_id=150195 וזה http://zap.co.il/model.asp?model_id=129024 עכשיו המסך הראשון עולה במפרט על המסך השני , למה הוא עולה פחות?! השני למשל בעל זמן תגובה של 12 , למה עולה יותר מהראשון?! וגם זה http://zap.co.il/model.asp?model_id=360464 וזה http://zap.co.il/model.asp?model_id=37000 השני כאן הוא מסך ישן של החברה , וכולם למעלה עולים עליו במפרט , למה לעזאזל עדיין יקר? ועוד מתיקר? מישו מבין את ההגיון פה ויכול להסביר לי?? * השאלה העיקרית כאן בנוסף ל 2 השאלות הנ"ל , בהתעלמות מהמחיר איזה מסך הכי משתלם והכי איכותי ? תודה
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
שלום למומחים, קניתי לאחרונה מסך שטוח שהרזולוציה הטבעית שלו היא 1400 על 1050. במחשב שלי (Dell dimension 2400) יש כרטיס מסך שתומך ברזולוציות שונות ומשונות אבל לא 1400 על 1050. בנוסף, יש לי רק חיבורי PCI על לוח האם. האם מישהו מכיר כרטיס מסך, PCI שתומך ב 1400 על 1050? תודה מראש, nk
-
- 3 תגובות
- 523 צפיות
-
-
שלום לכולם לאחרונה שמתי לב שרוב כרטיסיי המסך מבית NVIDIA מגיעים עם יציאת טלויזיה מסוג HDTV וגם המתאם שמגיע עם הכרטיס מצדו האחד מתחבר לכרטיס המסך במחשב ומצידו השני יוצא לקומפונט דהיינו 3 כבלים המיועדים ל HDTV האם יש דרך לחבר את זה לטלויזיה רגילה התומכת ב SVIDEO\RCA או שהכרטיסים הללו תומכים אך ורק ב HDTV דהיינו פלזמה\LCD ולא ניתן לחברם לטלויזיה רגילות
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
אני מתלבט בין 2 הכרטיסים הנ"ל, האופצייה הקיימת היא להחזיר את ה - NX7900GT ולהוסיף 150 ש"ח בערך ל - 8600GTS? מה מבין שניהם עדיף לקחת? או לחלופין: האם כדאי לשדרג? השימוש הוא משחקים כגון: CNC3, COMPANY OF HEROES, ועוד כמה משחקי מרוצים וספורט. אני לא מתכוון להשתדרג לויסטה בשנה הקרובה, ובעוד שנה אני גם ככה מחליף את כל המחשב (לא מדובר במחשב שיש לי במפרט שמפורסם פה, מדובר במחשב אחר), בתודה מראש לכל העוזרים.....
-
- 2 תגובות
- 523 צפיות
-
-
איזה יותר טוב nvidia geforce 7900 gt 256 mb או שתי כרטיסי מסך ג'י פורס 6600 256 מגה? ואם אפשר פרוט על מה שהוא יותר טוב ולמה תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
יש לי מסך LCD ורציתי לדעת על HZ ממולץ לשים עכשיו אני על 60 כדאי לעלות את זה ל 75? יהיה פחות קרינה או שיראו יותר יפה?
-
- 2 תגובות
- 523 צפיות
-
-
שלום, הייתה לי בעיה בבנצ'מארק לכרטיס מסך FX5900XTV. הבעיה נפתרה, הרבה בזכות עזרתכם האדיבה ! על כך תודה לכל מי שעזר ! נתראה בפורום אוברקלוקינג
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
זוהי הביקורת היחידה שבאנגלית ברשת http://www.tbreak.com/reviews/article.php?cat=grfx&id=325&pagenumber=3
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
איזה הגדרות הכי טובות בשביל מסך LCD יש לי ASUS 22 M2w מה לשים לו ? חוץ מ CLEARTYPE חיבור DVI
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
שלום לכולם, האם מישהו מכיר את הדגם הספציפי הזה? פשוט קיבלתי הצעה לרכוש אותו במחיר של 1950 ש"ח, אז רציתי לשאול מה דעתכם עליו והאם זה מחיר משתלם?
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
שלום! בשעה טובה ומוצלחת רכשתי מסך לסד רחב (מקווה שזו לא הייתה טעות). בינתיים, הרזולוציה היחידה שלא מטשטת לי מלל היא רזולוציה של 1440על 900, שזו לאל ספק רזולוציה קטנה מדי. קצב הרענון הוא של 60 ואין לי אפשרות להגדיל אותו עם הרזולוציה הזאת. עם איזה הגדרות אני צריכה לשחק כדי שאני אוכל לעבוד וזה יראה הגיוני.? בינתיים, זה קטן מדי ואם אני משנה לרזולוציה אחרת אז זה גם מטשטש את המלל. מבחינת דברים אחרים רואים מצוין. סרטים ותמונות זה מציג מעולה, אבל את התוכן עצמו (פונטים וכו') זה מן מורח, מטשטש. אני מקווה שהצלחתי להבהיר את עצמי ואני אודה על כל תגובה/התייחסות. תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
מה ההבדל בין כרטיס 254mb לבין כרטיס 512mb בהעלאת משחקים? האם ההבדל משמעותי? איזו השפעה תהייה לכרטיס בעל מעט mb על הרצת המשחק? ומה אתם ממליצים האם לשים דגש על כך בקניית כרטיס midclass?
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס מסך X1800GTO 256MB רציתי להוריד לו דרייבר דרך האתר כאן: https://support.ati.com/ics/support/default.asp?deptID=894&task=knowledge&folderID=27 אני צריך עזרה במה לבחור? כי אני לא מבין מכל הרשימה שם מה להוריד תודה!!
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
אני קונה מחשב ואז רוצה לדעת איזה כרטיס מסך הכי חזק אני יכל לקנות ב-1200 ש"ח ? ( עיקר: גיימינג, סרטים) תודה.!
-
- 3 תגובות
- 523 צפיות
-
-
? האם זה יתן לו שיפורים כמו לHIGH ENDS?
-
- 2 תגובות
- 523 צפיות
-
-
הוא עולה 1,695 (המחיר נמוך יחסית למסך LCD לא?) יש מסך בסביבת המחיר הזה שיותר טוב ממנו? והאם בכלל כדאי לי לקנות מסך כזה שרוב פעולותי במחשב הם סרטים,והרוב משחקים?
-
- 3 תגובות
- 523 צפיות
-