עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום , רציתי להתחיל לראות את מסך המחשב בטלויזיה לצפייה בסרטים , קליפים , מופעים וכו'... ובגלל זה קניתי כבל S-video ל- RCA ויש לי כרטיס מסך Geforce 6600 (כלומר ג'יפורס 6 ) וכשאני בא לחבר את הכבל לכרטיס מסך - אני לא מצילח להכניס אותו ופתאום אני מגלה שבכלל הכרטיס מסך עם 9 פינים - והכבל עם 4 ואין לי מושג מה לעשות שאלתי בחנות הם לא מבינים כלום , אין לי מושג עכשיו איזה כבל לקנות שהוא יהיה תואם , גם 9 פינים בתודה מראש אור פרג'

• 1 תגובה
    • 568 צפיות
  2. Started by sahar00726,

אני קונה מחשב ואז רוצה לדעת איזה כרטיס מסך הכי חזק אני יכל לקנות ב-1200 ש"ח ? ( עיקר: גיימינג, סרטים) תודה.!

• 3 תגובות
    • 568 צפיות
  3. אני מתלבט בין שניי הכרטיסים ואני לא ממש יודע מה ההבדל בינהם אם מישהוא יודע שירשום בבקשה

4. דוד שלי אמרלי שאלה מסכים טובים רצתי לדעת עלייהם עוד

• 4 תגובות
    • 568 צפיות
  5. לדוגמא 1710S ו- 1710B יש את אותם האותיות לכל הדגמים (גם ל18 אינץ וכו..) ולדעתי כל אות מסמנת משהו ספציפי תודה.

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  6. Started by MaoR_KilleR,

איך המסך הזה לגרפיקאים ולציירים בפוטושופ? אל תתיחסו למחיר המטורף אני משיג אותו בדיל פצצה...!! אבל אולי יש מסכי 19-20 אינצ' עם זמן תגובה \ איכות \ בהירות \קונטרסט יותר טובים ?. תודה לכם !!

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  7. Started by elad-k1,

השארתי תמחשב דלוק והמסך מכובה בבוקר פתחתי תמסך והתצוגה התקטנה כלמוד אני צריך לכווון עכשיו עם הכפתורים של המסך.. וגם יש לי מסך lg 700p ופתאום הוא ניהיה חשוך יותר כיוונתי תאור בלחצנים על המסך עצמו מה יכול עוד? תודה

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  8. Started by blabla600,

המערכת שיש לי כרגע - Phenom 955 x4 (רגיל) כרטיס מסך HD5770 וזיכרון 4 GB RAM. כמו כן אני משחק על מסך דק 24" רזולוציה 1920x1080. לשום דבר אין OC ואני לא מתכנן לעשות OC אי פעם. אני מעוניין לשדרג כרטיס מסך לאחד שיריץ לי crysis2 (ואפילו יותר באופן אירוני crysis הראשון) בגרפיקה המקסימלית הכי גבוהה בלי לאגים. אשמח לגבי המלצות. תקציב: 900 ש"ח . תודה

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  9. Started by Godmoney,

אני רוצה לחבר את המחשב לטלווזיה. הבעיה היא, שאני לא רואה מאחורי הטלווזיה חיבור DVI. יש DTV (שנראה כמו קאבל רגיל של מסך) ו RCA - אבל אני לא רוצה לחבר עם RCA כי אני רוצה לראות כל מיני סרטים ב HD. למישהו יש פתרון בשבילי?

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  10. Started by aviz,

אם אני מתכנן לקנות מחשב בשבועיים הקרובים +/- כדאי לי לקחת כרטיס מסך טוב יחסית כמו ה 1950 או ברמה שלו או כרטיס הכי פשוט ולחכות כשיגיעו כרטיסי ה DX10 השאלה שלי היא עד כמה זה חיוני כרטיס מסך מהסדרה החדשה

11. Started by Salwaby,

P4 2.6 1GB RAM האם היא תגביל 7600GT ? זה לחבר שמעוניין עכשיו לקנות את הכרטיס, תודה.

• 2 תגובות
    • 568 צפיות
  12. Started by DJPOWER,

אני צריך כרטיס מסך AGP עד 600 שקל העדפה לקירור פאסיבי ואם פוטנציאל לאוברקלוק תודה מראש יונתן

• 2 תגובות
    • 568 צפיות
  13. Started by Myt0s,

שלום, אני מחפש מסך עד 1800 שקל אפשר קצת יותר (בקצת אני מתכוון לממש קצת......) שיהיה 15 אינץ ומחברה אמינה.....עדיף שחור...או כסף, לא קריטי.....שיהיה מתאים למשחקים...מה זה אומר מתאים למשחקים? לא משנה אבל שיהיה! ;D תודה רבה~!

• 1 תגובה
    • 568 צפיות
  14. מה עכשיו אני עושה ?

• 2 תגובות
    • 568 צפיות
  15. Started by maazg,

היום ראיתי כתבה ש- AMD מוציאים לשוק את הגרסה החדשה של המעבדים של 28 ננו (ואני לא יודע אם זה CPU או GPU) השאלה האם ישנו שיפור משמעותי בביצועים במעבדים? והאם יהיה הבדל במחיר? והשאלה היותר חשובה הם הודיעו שהמוצר יצא ב 6.12 , אז מתי "באמת" יגיע לחנויות ומתי אחרי זה בישראל? אני שואל את השאלות האלה כי אני מת לקנות מחשב למשחקים אבל האם כדאי לחכות עוד חודש וחצי - או שזה בעצם חצי שנה או יותר? תודה

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  16. אני זוכר כשרק יצא העדכון הוא כלל בעיות - אוברקלוק, פחות תפריטים וכו'.... האם עובד בסדר הפצ' או שעדיף להישאר עם הגירסה הקודמת ?[br]פורסם בתאריך: 4.07.2007 בשעה 21:30:04 ועוד שאלה...מה ה DIRECTX 9 האחרון שיצא ? העדכון של אפריל ? או שיצאו עוד אחריו ?! ומה זה ה DIRECTX הזה : http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyId=2DA43D38-DB71-4C1B-BC6A-9B6652CD92A3&displaylang=en

• 3 תגובות
    • 568 צפיות
  17. Started by rosher,

מה עדיף כאשר המטרה היא משחקים ברזולוציה 1280X1024 בלבד???? ??? התקציב הוא בסביבות 1100 ש"ח ואני מתכוון לקנות בTMS

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  18. Started by dror_gh,

איזה כרטיס טוב יותר? BFG PCI-EX GeForce PX8800GTS OVERCLOCKED 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DUAL DVI - DX10 - RETAIL או Leadtek nVIDIA GeForce 8800GTS 320MB PCIe אני אישית מאמין שה BFG טוב יותר. השאלה היא עד כמה? זה משמעותי או לא יותר מידי ? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 568 צפיות
  19. Started by omertov,

קניתי מחשב חדש ובחרתי בכרטיס מסך ALS GEFORCE FX76000 GT 256 MB ורציתי לדעת את דעתכם על החברה? והאם החברה משנה בכלל? מטרת המחשב היא למשחקים...

• 4 תגובות
    • 568 צפיות
  20. כמו שכתוב...אני צריך עזרה בבחירת החברה שממנה אני אקנה את הHD3870X2..... http://www.foxpc.co.il/Category.aspx?q=3870X2 בבקשה תגידו לי איזה הכי כדי..(ולמה) תודה לעוזרים..! דחוף!

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  21. Started by ofersto,

האם תוכנה שדורשת כרטיס מסך nVidia GeForce 8800 תעבוד על מחשב עם כרטיס מסך intel® G41 Express Chipset?

• 3 תגובות
    • 568 צפיות
  22. 1950PRO 8600GTS ואם אפשר להסביר למה

• 3 תגובות
    • 568 צפיות
  23. Started by nahum8,

דוד שלי קנה כ.מסך חדש ולקחתי לו את הישן 9600 רגיל עם זיכרון של INFINEON 5.0 ומהירות של 324 לליבה ו200 לזיכרון [400 אפקטיבי] 256MB 128BIT עכשיו אני רוצה להוריד לו ביוס עם תיזמונים אחרים ולעדכן אותו...אבל אני לא יודע איזה יתאים...אפשר עזרה? חשבתי על זה: http://www.techpowerup.com/bios/biosdetails.php?b=GeCube.9600PRO.256.Infineon_050114.bin אבל אני לא בטוח -תודה.

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  24. x1650 או 7600GS? או אם יש יותר המלצות... והאם הם יריצו סביר משחקים מהשנים 2004-2005 כמו HL ו FAR CRY לדוגמא? או שכבר ההפרש כ"כ נמוך בין ה 7600GT ועדיף לקחת כבר אותו ולמכור אותו עוד חצי שנה? נ..ב אני רוכש מחשב חדש אז יש לי תקציב לכ.מסך.

25. Started by SkeletonBoy,

שלום אנשים, רציתי לדעת מה המתח שאמור לקבל הסלוט של ה-PCIe? יש לי גי'פורס 7600GT ובתוכנת ניטור של הלוח אם (ABITEQ) אני רואה לפעמים תוצאות מדאיגות זה עובר לפעמים את ה-1.7 וולט וכל המחשב מתחיל לצפצף ועוד משהו... זאת נשמעת כמו בעיה בספק או בעיה בלוח אם? (שני החלקים די טובים: לוח אם - Abit KN9 SLI AM2, Nforce 570 ספק - FSP 400PAF). תודה אנשים[br]פורסם בתאריך: 1.02.2007 בשעה 19:28:21 שלום אנשים...שוב אני ממש מצטער לעבור על חוקי הפורום אבל אני ממש חייב עזרה המחשב שלי נהיה ממש בלתי שמיש תודה!!!

• 0 תגובות
    • 568 צפיות

דיונים חדשים בפורומים