כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,977 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם ותודה מראש המעבר מFLIGHT SIMULATOR 2002 ל - 2004 למרות כל היתרונות והיכולות המדהימות הביאו יחד עם זאת בעיית חומרה רצינית שלא די במחשב נורמלי בינוני ומעלה אפילו וכרטיס מסך סביר אלא צורך במחשב חזק ממש ובמיוחד לאחר נסיונות רבים המסקנה שכרטיס המסך הוא הפונקציה כמעט החשובה ביותר במקרה הנוכחי. אשמח אם מישהוא יודע, מבין ויכול לעזור לי להבין ולבחור את כרטיס המסך הנכון עבורי (עבור FS 2004)
-
- 2 תגובות
- 541 צפיות
-
-
יש לי בלוח אם שתי כניסות של pci (לכרטיסי מסך) ורציתי לדעת: 1) מה היתרון בזה? 2) אפשר לשים שני כרטיסי מסך שונים??
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
אהלן חבר'ס! ברשותי מחשב בן 4, יקר לליבי,בעל המפרט הבא: Athlon XP 1400+, 256RAMDDR,GF4MX440. באחרונה רכשתי מסך של LG1710HR ושמתי על רזולוציה של 1280X1024 מאז רוב הפעולות במחשב נהיו איטיות. פתיחת מסמכים, מעבר בין תמונות , שומר מסך גרפי... ראוי לציין שאני משתמש במחשב רק לצורך אינטרנט, קבצי וורד ופווארפוינט ושמיעת מוזיקה. שום דבר מעבר. מה לדעתכם עשוי לשפר את המצב? האם זיכרון DDR נוסף? חצי ג'יגה ? או דווקא האם כרטיס מסך חדש? שלא אשתמש בביצועיו כלל? שדרוג מעבד ולוח אם הוא מעבר לתקציב בכל מקרה... תודה על כל עיצה שתתקבל, אמיר.
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-
-
Hello i just want to ask your opinion on this cards what is better an what can i get for the same price..(if its better..) Geforce 5700- 700nis Ati radeon 9250 Game Edition(GE)-256 MB-550nis please help me....
-
- 2 תגובות
- 541 צפיות
-
-
באתר של Leadtek יש דרייברים של הכרטיס מסך שלי Leadtek Geforce PX 8800 GTS TDH 640MB.. ושאלתי האם להוריד מהאתר של nVidia או להוריד מהאתר של Leadtek..? גם הדרייברים של nVidia רצים לי על המחשב, אבל אני רוצה שדרייברים יותאמו במיוחד לכרטיס מסך שלי.. האם ללכת על הדרייברים של Leadtek.. או על הדרייברים היותר מעודכנים של Nvdiai, אחרי הכול Geforce זה מהסדרה של nVidia..
-
- 2 תגובות
- 541 צפיות
-
-
עיקר העבודות יהיו ב3DMAX, עבודה מול שני מסכי 22 אינץ'. מעבד Q9550, 4 ג'יגה זיכרון 1066. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-
-
למכירה ציוד לסטודיו לגרפיקה, עם חיבורי סקאזי, כולל: * 2 מחשבים מקינטוש QUADRA 650 * 1 מחשב מקינטוש QUADRA 850 * 2 מסכים של אפל 16 אינטש MACINTOSH * 2 כוננים חיצוניים של מאג 2 ג'יגה כ"א * דיסק חיצוני E 525 DCDM24 * סורק UMAX UC 840 * מדפסת שחור לבן LASER WRITER PRO 600 * תוכנת פריהנד 3 + תוכנת פריהנד 4 (כולל רישיונות) * עשרות דיסקטים אופטים 128 מגה + 3 כוננים * כל המערכות פועלות, ומושמשות לעבודה יומיומית * מתאים לבתי דפוס, לשכות שירות, אולפני מוסיקה וגרפיקאים או לאספנים... למכירה בהזדמנות כחלקים או כמערכת מושלמת! 03-7318111 או 050-6509333
-
- 2 תגובות
- 541 צפיות
-
-
איזה דגם לבחור מבין הארבעה הבאים: Toshiba WL56P Toshiba WL55 Sharp LC-32GA5E Sharp LC-32P50E בהנחה שכולם אותו המחיר. איך הדגמים ממוקמים מבחינת כדאיות אחד ביחס לשני? האם יש דגם אחר של מסך 32 אינצ' שממולץ במחיר של 8500-9500 ש"ח ? תודה, ניסים
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
שלום לכולם אבקש את עזרתכם ברשותי מחשב די ישן פנטיום 3 עם כרטיס מסך GFORCE 2 המסך "הלך" לי ואני מתלבט איזה מסך לרכוש מאחר והמחשב ישן ומשחקים איתו הבנתי שמסכי CRT הם המתאימים מה עוד שהבנתי שעם כרטיס מסך לא מתקדם לא ניתן לצפות ליכולות גבוהות של המסך מה דעתכם CTX EX951F מחיר 956 ש"ח אפה ניתן לראות מבחר גדול של מסכים פיזית תודה צביקה
-
- 3 תגובות
- 541 צפיות
-
-
השאלה שלי היא יותר אם המאוורר של הכרטיס אמור להספיק כדי להחזיק אותו גם במאמץ?? או שחייב לשדרג ת'מאוורר...
-
- 4 תגובות
- 541 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס מסך של ASUS שכתוב באתר שמותאם לוינדוס 98 ו2000 אבל איך אני שם אותו לXP?אי אפשר לצרוב עליו ביוס?
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
אני מעוניין להרכיב מערכת בסיסית כאשר הלוח הוא GIGABYTE GA-965G-DS3 (כולל צ'יפ גרפי Intel GMA X3000) השאלה שלי היא אייך הצ'יפ הזה? מה עדיף, לקנות את הGA-965P ללא הצ'יפ ולהוסיף איזה GF7300? תודה
-
- 3 תגובות
- 541 צפיות
-
-
הבנתי שזה דומה ל TV IN רק משהו חדש יותר... מאיפה אפשר ללמוד על התפעול של זה ואיך להשתמש בזה נכון ובצורה יעילה ?
-
- 3 תגובות
- 541 צפיות
-
-
רציתי לשאול אם נגיד היום אני קונה מחשב ובעוד שנה או שנתיים אני ארצה להפעיל משחק כמו COD4 האם אני אצליח להפעיל אותו על אותן הגדרות כמו שאני מפעיל היום או שההגדרות אף פעם לא משתנות?ומשחקים שיצאו מתי שה9 יתחילו לפירוח אם יש לי 8800GT אני אצליח להריץ איתו משחקים של 9? מדובר על בעוד מספר שנים כי אני לא רוצה לקנות 9 בגלל המחירים הנורא גבוהים שלהם ו9600 הבנתי שהוא פחות טוב מ8800 אז אין לי מה לקנות אותו תודה
-
- 3 תגובות
- 541 צפיות
-
-
שלום, תמליצו לי בבקשה על כרטיס משתלם שיריץ משחקים על הגדרות בינוניות לפחות בשנה הקרובה. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 541 צפיות
-
-
יש מחשב שאני רוצה לקנות והוא מגיע עם GeForce 7600GT 256 ועם מסך LCD חשבתי שאוליי אם אני אקנה מסך CRT אז זה לפחות חיסכון של 500 שקל וככה אני אוכל לשדרג את הכרטיס בפורום מפרטים זה מה שהמליצו לי עליו http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=203743.0 דעתכם? בתודה, שלומי.
-
- 2 תגובות
- 541 צפיות
-
-
הייתי רוצה לדעת איך הביצועים שלהם האם הום יספיקו למשחקים וקצת סרטים והאם הוא שווים 2000 שקל... וכמובן איזה מהם יותר טוב!!! בתודה ניר הסוני: http://pccenter.co.il/details.asp?id=1197&lead_id=&look= הסמסונג: http://www.samsung.com/Products/Monitor/reviews/Reviews_01.htm
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
את התוכנה הכי טובה... יש כזאות? ריבה טיונר 1.5 זה טוף לATIz ?
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 541 צפיות
-
-
שלום רב, אני מעוניין לרכוש מחדש חדש בתקופה האחרונה ועומדת בפני דילמה.. התקציב שלי הוא בסביבות ה 4000 ש"ח והמליצו לי על 2אפשרויות - 1) לרכוש את ה LEADTEK 7900 GS בעלות של 1160 ש"ח ואז להסתפק במעבד יותר צנוע 6300 CONCORE וזיכרון 1 גיגה 2) לרכוש כרטיס מסך יותר "פשוט" ב500-600 ש"ח GF 7600 GS ולחכות שנה + עד לירידת המחירים על כרטיסים יקרים תומכי DIRECTX 10 ובינתיים להשקיע בזיכרון . מה אתם אומרים? עד כמה ההבדלים בין שני הכרטיסים האלו משמעותיים? אני קונה את המחשב בשביל משחקים(אני לא גיימר כבד) ובשביל תוכנות גרפיות ממוצעות (פוטושופ ופרמייר CS2 ) אודה לכם על תשובה מהירה כי אני צריך כבר לתכנן את הרכישה
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-
-
-
-
שלום שמעתי כול מיני שמועות, ושיקראו לו GT200 (לפחות בנתיים זה שם הקוד של הליבה שלו או משהו כזה), וגם שכנראה יתן כמה עשרות אחוזים יותר בביצועים, יהיה כרטיס חד ליבתי (בשונה מ9800GX2), ואם זאת מהיר ממנו. כמובן שהכול שמועות וכו'. מישהו יודע יותר ומוכן לשתף בבקשה ?
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
-
ברשותי כרטיס GeForce FX5600XT כבר די הרבה זמן. בעבר חיברתי אותו אל הטלוויזיה בעזרת יציאה מיוחדת על הכרטיס, וזה עבד. כעת, כשאני מנסה לעשות את אותו הדבר, אין לי אפשרות בדרייברים לשני מסכים. עזרה?
-
- 4 תגובות
- 541 צפיות
-