כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,949 דיונים בפורום זה
-
ובכן טכנולוגייה חדשה של קידוד וידיאו ומולטימדיה תחת הכותר של mpeg7/mpeg21 אשר עושה שימוש בשפת תיאור. מז"א שפת תיאור? לוותיקים ביננו, אנחנו זוכרים את שפת תיאור המדפסת המפורסם - P.S-Post Script אשר עשה שימוש נרחב בפקודות מדפסת ע"מ להדפיס צורות . שיטה זו "חסכה" בזמני הדפסה וגם בקצבי השידור למדפסות הישנות. כמו כן היא הציעה ייחודיות באיכות ההדפסה הגבוה שהתאים להוצאות לאור מקצועיות. עכשיו הגיעה הזמן לסרטי ווידיאו משודר ב- Stream's בפורמט החדש. הטכנולוגיה מתארת אובייקטים בתמונה/וידיאו בעזרת שכבות מיוחדות ובכך ניתן לשנות את התכונות של כל אובייקט ואובייקט. תארו לכם סרט שמשודר דרך האינטרנט שבו תוכלו לשנות את הנשק שניתן לגיבור הסרט? שינוי צבעים בסצינות מסויימות.... מכוניות ספציפיות …
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-
-
יש לי P3-800MHZ והמשחקים החדשים מקוטעים לגמרי. אני חושב לקנות כרטיס תלת-מימד חדש במקום הGeforce2MX שלי. האם זה ישפר לי את פעולת המשחקים עד כדי כך שהם לא יקטעו או שזה קשור יותר למעבד? תראו, לחבר שלי יש 2GHZ עם Geforce 2 200 64MB והמשחקים לא נקטעים לו כמעט. עכשיו לי אין כסף לשדרג את המחשב שלי ורציתי לדעת אם זה יהיה מספיק לקנות כרטיס חדש וזה יהיה אותו דבר, כלומר המשחקים יקטעו בקושי או בכלל לא.
-
- 5 תגובות
- 984 צפיות
-
-
ה-LG 795FT+ נחשב מסך טוב? או שיש במחיר שלו מסכים יותר טובים? למי שיש הצעות למסך 17 במחיר של עד 1300שקל אני צריך לדעת בשביל חבר. תודה מראש, ודרך אגב המסך למשחקים שיהיו על רדאון 9500פרו, שיוכל לפעול ב-1600X1200.
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
שלום לכולם המפרט שלי הוא כנ"ל : p3 1000 512 ram samsung asus cusl 2 leadtek ti4200 128mb winxp sp1 וכמה קשיחים שונים ,די וי די , וכל הפיצ"עפקס ... בכל אופן ... איך שהרכבתי את הכרטיס הייתי חייב לעשות לעצמי את הבדיקה ... (לפני זה היה לי כרטיס עלוב ביותר - gf2 32mb מהפשוטים ביותר - קיבלתי ציון של פחות מ 1000 שתבינו) בכל אופן ... אחרי הבדיקה וללא טוויקינג כלשהוא ...אוברקלוקינג לכרטיס\מעבד או כל דבר אחר ... קיבלתי ציון של קצת פחות מ6000 זה הגיוני ? זה בסדר ? אשמח לשמוע ציונים של מערכות דומות ...
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך טיפה מיושן והגיע הזמן לשדרג (RADEON VE וקצת קשה לו עם משחקים חדשים). השאלה היא מה כדאי לקנות, בהנחה שאני לא גיימר מושבע אלא משחק רק מדי פעם ואני לא הולך להוציא עליו מעל 1000 שקל. כך שכרטיסי ה HIGH END לא באים בחשבון. מבחינת NVIDIA, בתקציב הזה ניתן לקנות רק MXים למיניהם. האם הם שווים משהו ? אם אני הולך על ATI אז יש את ה RADEON 9000 PRO אבל לפי מה שקראתי הוא לא כזאת מציאה גדולה ובעצם ה RADEON 8500 יותר טוב (למרות שיותר ישן). אז האם כדאי לקנות את ה 9000 שהוא חדש אך חלש או למתוח קצת את התקציב ולקנות 8500 ? או אולי למישהו יש הצעה אחרת בכלל ?
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אנשים, מה אתם אומרים?! מה יותר משתלם לקנות ?? ת'אמת חשבתי לקנות את ה LEADTEK אבל אמרו לי שגם ה9000 מצויין ומבחינת מחיר זה בכלל מוצא חן בעיניי... האם השינויים בין 2 הכרטיסים הם כל-כך קריטיים?! תודה לעוזרים, גיא.
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני דיי מרוצה ממנו אבל 2 שאלות: 1) למה הוא פועל הAGP*1 (בביוס האפשרות נותנת AGP*4) 2) למה בתוכנה של האובר קלוק לא מופיע הטמפ' (אחלה של תוכנה){ולכל החכמים צריך להיות שם גם טמפ') 3) האם אילו ההגדרות הנכונות של התוכנה 3DMark2001 (אני מקבל רק 3100) בתודה מראש, יאיר
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
דרייברים חדשים של nVida דלפו לרשת. Detonator 41.09. הפעם גם לווינדוס 98. Win 2K/ Win XP Win 9X/Win ME ההורדה היא על אחריותכם בלבד.
-
- 0 תגובות
- 798 צפיות
-
-
שלום.. יש לי חבר שעומד לקנות מחר 25.11 מחשב לעריכת ווידאו... הוא בחר כבר את כל החלקים רק יש לו בעיה עם בחירת מסך (שייתמוך ב1600x12000עם קצב ריענון סביר) שגם לא יהיה עם תג מחיר רציני ובבחירת לוח אם שיהיה יציב ולא יקר לP4 2.4..... הוא התלבט בין asus psb533 לpst533 תודה רבה!!!
-
- 5 תגובות
- 828 צפיות
-
-
האם כרטיס מסך גרפי טוב יכול לבוא בשילוב עם מסך LCD? ברשותי RADEN 9700PRO ואני מעוניין לרכוש מסך LCD. האם המסך יהרוס לי את הביצועים של הכרטיס או שלא יפריע כלל?
-
- 5 תגובות
- 986 צפיות
-
-
הממ שלום. אני קצת מבולבל בקשר לדרייברים יש את המקוריים ויש את הקאטאליסט מה ההבדל? צריך את שניהם? בכלליות אם אפשר להסביר, תודה.
-
המסך הישן שלי שבק חיים, והגיע הזמן לאיזה 19 אינטש שטוח חדש. אני מתלבט בין כמה אופציות, ואני רוצה לראות את המסכים בפעולה לפני שאני מחליט. למרות שביקרתי בכמה חנויות מחשבים, לאף אחת לא היה לתצוגה מסכים מעל 17 אינטש (מקסימום מסך 19 אחד, מאיכות נמוכה). אני גר באיזור תל-אביב. למישהו יש המלצות לחנויות שבהן אפשר לראות מסכים בפעולה?
-
- 4 תגובות
- 905 צפיות
-
-
המממממ...... השבוע השגתי עוד מחשב במטרה ללמוד עליו יוניקס (פנטיום 2 300מ\ה) אבל הבעייה שאין לי מקום לעוד מסך בחדר אז חשבתי על רעיון לעשות מין מתג כזה שמחליף בין החיבורים למחשבים מהמסך - אבא שלי אמר לי שיש דבר כזה והוא בירר את המחיר וזה יוצא 250 שקל אז רציתי לשאול האם מישהו יודע איך דבר כזה בנוי (אבא שלי אמר לי שזה רכיב אלקטרוני) או רצוי מדריך לבניית הרכיב הזה או איפה אפשר לקנות את זה בפחות מ 80 שקל... תודה מראש .freak250686
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
-
-
איזה כ. מסך נחשב ליותר טוב? NVIDIA FX G4 TI6400 READON 9700 PRO
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אין יותר מדי מה לפרט... איזה חברה עדיפה (גם מחינת באנדל) ובאותה הזדמנות איזה מסך "19 אתם ממליצים בתחום ה 2500+- ש"ח תודה ppl!
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
-
שלום לכם! מה קורה ביום חורפי שכזה? הכל טוב? יופי... ;D אז ככה, היום בירצוני להמליץ לכם על כרטיס מסך במחיר המצחיק של 869 ש"ח . את הכרטיס קיבלתי ביום שישי, פתחתי את הקופסא ועיני נפערו! כזה מחזה מרהיב, לא ראיתי מימי . אץ רץ אני להתקינו, הדליקוני את המחשב, נכנסתי במהירות ל 3D Mark, עשיתי את הבדיקה, נוכחו מול עיני מחזות מרהיבים! שלא ראיתי מימי! ( שוב! ) בסופו של דבר, אחרי שהבדיקה הושלמה, הופיעה התוצאה: ! 8349 ! צרחתי באוויר, כן כן, זה מדהים! אפילו עם מערכת בינונית כמו שלי, מבוססת אינטל פי 4, 1.5 ג'יגה הרץ . לא אמתח אותכם יותר מידי, הכרטיס הוא: Leadtek A250LETD 64MB MyVIVO - הלוא הוא nVidia GF4Ti4200 64MB . ==!הוא!== ביצועים מצויינים בכל המשחקים ( למעט סולדט ), אפי…
-
- 2 תגובות
- 741 צפיות
-
-
-
האם זה יכול להיות שב 3d mark ב-nature ה-fps שלי היגע ל80 בלי שום מאמץ? האם זה יכול להיות מהדרביר החדש של nvidia?
-
- 6 תגובות
- 852 צפיות
-
-
האם שווה להוסיף 200 ש"ח ולקנות את RADEON9000 128 PRO 2 במקום ה RADEON9000 64 PRO ומה ההבדל בינהם בכלל ? ותענו על התשובה אם המחשב לא מיועד למשחקים אלא לעריכת וידיאו , סרטים , גרפיקה , קצת 3D ואינטרנט
-
- 0 תגובות
- 787 צפיות
-
-
אני מצטער שאני עושה שני סקרים פשוט אני עדיין לא סגור על הגודל ורציתי להישאר עם אופציה אחת בכל קטגוריה המסך ישמש בעיקר לעבודות משרדיות ולסרטים אבל גם למשחקים נא לנמק כל בחירה ולהתייחס למחיר!!! אם יש עוד הצעות נא להגיד לי ואני אוסיף תודה רבה
-
צריך עזרה דחוף .... למישהו יש מסך דק של חברת COMPAL חמשעשרה או שבעעשרה אינץ אני חייב לדעת קצת יותר פרטים או נתונים או תמונה עליו , לא מצאתי בשום מקום באינטרנט אפילו לא באתר של COMPAL תמונה או מפרט אם מישהו מכיר מקום כזה או שיש לו מסך כזה אשמח לעזרה ...
-
- 2 תגובות
- 692 צפיות
-
-
בקרוב אני מתכנן לקנות מחשב חדש, AXP2400 GA7VAX 256DDR 2700 וכו'... הכרטיס שעכשיו יש לי הוא SAPPHIRE R9000 PRO. האם כדאי לי להחליף ללידטק TI4400 או לחכות ? אחרי הכל המחשב יהיה מחשב חזק ואני לא מאמין שה-4400 יוכל להציג כזה שיפור משמעותי מה-R9000. בכל אופן אני חושב שכדאי לחכות קצת על עוד ה-R9000 עושה את העבודה, מה דעתכם ?
-
- 23 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
על איזה כרטיס לעריכת וידאו הייתם ממליצים - בתקציב של 1000 ש"ח +-
-
- 3 תגובות
- 962 צפיות
-