עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Atreidies,

שלום אני חדש ואני צריך את הדעות שלכם בקשר לקניית כרטיס מסך. עכשיו על הכוונת שלי זה ה-8800GTS, והוא מיועד בשביל להריץ משחקים כבדים שהולכים לצאת בקרוב כמו Gears of War, UT3 וכל אלה. השאלה האמיתית היא האם כדאי לי לקנות עכשיו את הכרטיס (GoW יוצא בחודש הבא ואני ממש רוצה לשחק בו) או לחכות לקנות כרטיס אחר? מישהו גם יכול להגיד לי אם יש לכרטיס הזה איזהשהי תחרות (כמובן באותו מחיר בערך)? נ.ב.- בקשה לי אליכם נסו לדבר בשפה יותר פשוטה כי אני לא ממש מבין בזה. תודה רבה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 549 צפיות
  2. ל6200 אין חיבור SLI אז אפשר?

• 2 תגובות
    • 549 צפיות
  3. קניתי מחשב עם לוח אם של גיגהבייט 780 וכרטיס מסך של ati hd3200 התקנתי את המחשב והכול הלך יופי. אבל כשאני מנסה לחבר אותו לפלזמה עם כבל hdmi הוא לא מצליח לקבל תמונה. בכמה מקרים היה תמונה לשנייה וזהו . כשאני מעלה את המחשב בזמן שהפלזמה מחוברת הוא מראה לי את המסך עלייה עד לרגע שווינדוס עולה ואז מת. ניסיתי לשחק עם הרזולציה אבל זה לא עזר אשמח לעזרה תודה מראש

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  4. האם יש אתר מסויים שרושם זאת אני מחפש גם קישור לבדיקת כרטיס 9500GT יחסית לכרטיסים אחרים משום מה ב TOMSHARDWARE הוא לא מופיע

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  5. אני מתכוון לקנות מחשב חדש אם כרטיס מסך 8800GTS ואני לא יודע איזה גירסא לבחור את הMB320 או 640MB+ מסך 20" DELL LCD 20" 2007WFP ULTRASHARP FLAT PANEL MONITOR?

• 2 תגובות
    • 549 צפיות
  6. שלום יש לי את הכרטיס מסך ATI READON X800XL 256MB ומעבד AMD 64 3200+ ראיתי באתר שיש קישור לעידכון חדש... 5.4: http://www.hwzone.co.il/archive.php?file=newsid1113081505,95832, אבל יש שם (בלינק למטה) כמה גירסאות של העידכון ואני לא יודע איזה יתאים לי.... איזה הכי יתאים לכרטס מסך שלי? תודה יאללה 2יי 2יי

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  7. יש לי כרטיס RADEON X1950 PRO שתומך בלכידת וידאו (VIVO) מותקן במחשב עם ויסטה עליו התקנתי את גירסת 7.4 של קטליסט משום מה אין בגרסה הזאת דרייבר WDM שמאפשר ללכוד וידאו (בגירסה 7.4 ל XP זה עובד בסדר) חיפשתי בכל רחבי הרשת דרייבר שייתן לי את האופציה הזאת ולא מצאתי מישהו יכל להציע פתרון?

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  8. הכותרת אומרת הכל, אבל בשביל לחדד האם כדאי לשלם בסביבות ה600-500 שקל יותר על מנת לקבל את הביצועים החזקים יותר של ה850XT והאם למישהו כאן יש איזשהו בנצ'מרק להשוות בין הביצועים של הכרטיסים הנ"ל ואם אני כבר חופר בנושא, האם ההבדלים בין החברות מהותיים? asus Sapphir MSI? מחכה לתשובותיכם המבוססות ;\

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  9. Started by shahar28,

שלום, יש לי כרטיס של gigabyte מבוסס מעבד ati redeon x800 במחשב מותקנת גרסת directx9C 1. במשחקי תלת מימד יש חיתוכים על הגרפיקה 2. כשהתקנתי וויסטה, הכרטיס לא זוהה ונאלצתי להסיר את ההתקנה. למרות שבבדיקות ההתאמה המערכת הוצגה כמתאימה ביותר יש למישהו רעיון שחר

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  10. האם יש אבחנה בין כרטיסי ה AGP השונים לפי מספר המגעים וחריץ אבטחה במחבר עם לוח האם.

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  11. בדיוק הלך לי מסך ב-CRT שנמצא אצלי כבר 10 שנים :-\ (הכל נהיה אפור וקשה לראות). אני צריך מסך חדש, לא רואה צורך ב-LCD כי לא קיים מחסור במקום וגם הוא עולה פי שתיים. איזה מסך בסביבות ה-800 שקלים מומלץ לקנות? אני צריך אחד שיחשב לאיכותי, מיועד למשחקים, סרטים וקריאה...

• 2 תגובות
    • 549 צפיות
  12. אם חייבים לחבר שני כרטיסים מאותו סוג או שאין כל חשיבות?

• 5 תגובות
    • 549 צפיות
  13. Started by ploni,

ערב טוב לכולם. אני מחפש המלצה לכרטיס מסך עבור פנטיום 3, 1GHZ, לוח אם: MSI 6318 http://www.msi.com.tw/program/support/download/dld/spt_dld_detail.php?UID=282&kind=1 הכרטיס אמור לשמש לחיבור המחשב לטלויזיה ולא למשחקים ולכן יש חשיבות רבה ליציאת TV OUT. תקציב- עד 500 ש"ח (עדיף בפחות) תודה מראש

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  14. Started by X_Dror,

היום גלשתי קצת באתר להנאתי כשנתקלתי בדבר הזה http://www.hwzone.co.il/pafiledb/pafiledb.php?action=category&id=30 בשורה השלישית כתוב שאפשר להפוך TNT 2 ל- Geforce 3 האם זה באמת אפשרי??? אם כן איך אני עושה את זה והאם זה עובד אצל כל ה- TNT 2?

• 2 תגובות
    • 549 צפיות
  15. Started by adriel10,

מה יותר טוב שניהם בערך באותו תקציב ????? מה יותר משתלם???

16. <p>שלום רב,</p><p>זקוק להמלצה לכרטיס מסך לעבודה בתוכנות שרטוט כגון PRO ENGINEER, SOLIDWORKS,UNIGRAPHICS וכו" ולא למשחקים. ידוע לי שלשם מטרה זו משתמשים בכרטיסים מסדרות QUADRO או FIREGL אך כרטיסים אלו יקרים מאוד.</p><p>המפרט של המחשב שאני מתכנן לקנות:</p><p>מעבד Intel Core 2 Duo E6750 Box</p><p>¤1058</p><p><a href="http://skypc.co.il/product.asp?pid=INT-CP-E6750" rel="external nofollow">http://skypc.co.il/product.asp?pid=INT-CP-E6750</a></p><p> לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L</p><p>¤578</p><p><a href="http://skypc.co.il/product.asp?pid=39207" rel="external nofoll…

17. בעוד כמה שבועות אקבל את המחשב הנייד שקניתי מדגם XPS1530 ובו כרטיס מסך 8600GT ויציאת HDMI. ברצוני לברר האם חיבור הנייד למסך LCD התומך ב HD ready והרצת סרט באיכות HD על המחשב תאפשר צפייה באיכות HD באמת? החיבור יעשה כמובן בכבל HDMI. תודה מראש יגאל

• 3 תגובות
    • 549 צפיות
  18. שלום לכולם, אני מחפש כרטיס מסך חדש להחליף את 9800GT 512MB בעקבות קריסתו הציעו לי כרטיס GT520 של ג'יפורס במחיר 220שקל. לפי בדיקה שלי הכרטיס הזה הוא לא מספיק חזק כדי להתמודד עם משחקים, האם זה נכון? אני משתחמש במחשב בעיקר למשחקים והייתי רוצה שהכרטיס יוכל להריץ משחקים עדכנים אם כי לא חייב מקסימום. יש הצעות לכרטיסים אחרים? יש לי לוח אם GIGABYTE GA-G31M-S2L עם מעבד DUEL CORE E7300 @ 2.66GHz זיכרון 4GB DDR2 וספק כוח 500W תודה על העזרה

• 5 תגובות
    • 549 צפיות
  19. Started by mrsph666,

שלום, זאת שאלה שלא קשורה באופן ישיר לפורום, אבל איך אני שם תמונה באזור החתימה? למשל תמונה של המפרט שלי! תודה!

• 3 תגובות
    • 549 צפיות
  20. מישהו יודע על זה משהו?

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  21. Started by a.s roma,

היי, יש לי geforce fx 5500 ולא מזמן חיברתי אות LCD ועכשיו כשניתקתי אותו אני לא מצליח לראות סרטים כמו שצריך רואים הכלל מטושטש.. מישהו יודע איך לסדר את זה?? ועוד משהו קטן..נעלם לי הסמל הקטן של הNVIDIA איך אני מחזיר אותו?? תודה.

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  22. הדרייבר הכי חדש באתר של NVIDIA הוא גירסה 158.24 אבל באתר של SPARKLE יש 158.28 על פנוי של SPARKLE יותר חדש ? מה בכל זאת להתקין?? דרך אגב הכרטיס הזה ענקי ( בגודל שלו ) בצורה מטורפת.. כמעט והייתי מתחיל לנסר לי שם דברים בלוח אם.. חצי מהחומרה הייתי צריך להוציא ולהרכיב מחדש.. ממש מטורף פחות מבחינת המארז שדווקא מסתדר דיי טוב עם הגודל ויותר מבחינת הלוח אם.. דרך אגב מהירות ההורדה באתר של SPARKLE שואפת ל0.. כמה שזה עצוב.. שונא חברות שהשרתים שלהם לא זזים.. גם GIGABYTE באותה הסירה למשל..

• 4 תגובות
    • 549 צפיות
  23. אני רוצה לקנות מחר או מחרתיים אני צריך כרטיס מסך טוב וחזק כמו FAR CRY אתם יודעים אני רוצה לשחק עם משחקים חזקים עם רזלוציה 1280 על 1024 שירוץ חלק תודה

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  24. Started by roy07,

שלום לכולם ! (פעם ראשונה פה ) אז ככה ..יש לי כרטיס טלויזיה עם כניסת SVHS ויציאה 21 פנים מהממיר עם מתאם של SVIDEO . עכשיו שאני מנסה לחבר בין הSVIDEO לכניסה של הכרטיס טלויזיה אני לא מקבל תמונה דרך RCA כן מקבלים תמונה אבל לא חלקה. נסיתי עם אותו ממיר דיגיטלי בטלויזיה אחרת עם כניסה דומה וזה פועל ...משמע משהו בכניסה של הכרטיס טלויזיה לא תקין. נסיתי כמובן לשחק בהגדרות בממיר הדיגיטלי וכמובן בתוכנה של הכרטיס טלויזיה ועדין אין תמונה ,מה עשיתי לא כראוי ? :-[

• 0 תגובות
    • 548 צפיות
  25. Started by zobi12,

מה זה צינורות עיבוד העם זה מוליכים מהזיכרון שמתחברים למעבד של הכרטיס מסך? אני שואל כי בא לי לעשות משהו מענין עם הכרטיס מסך שלי

• 0 תגובות
    • 548 צפיות

דיונים חדשים בפורומים