עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Lady bird,

אהלן, אנא המליצו לי על כרטיס מסך בעל ביצועים נאים בכדי שאוכל לשחק בBIOSHOCK מבלי להתבאס. רק AGP, אין לי PCE-E. מה אתם אומרים על הכרטיס הזה? http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=5122 מדובר בדגם חדש, נכון? הוא תומך ב-DIRECTX10.

2. Started by djeli,

שלום אחים שלי מישהו יכול לתת לי מדריך בעברית לכל הפתיחת צינורות וכל הדברים האלה? או מישהו שעשה וזה עובד לו טוב יכול לעזור לי בטלפון או משהו? אין לי מושג בזה ואני מפחד לעשות טעויות! וד"א יש לי p4 2.6 (לא 64 bit) 512 ddr 200gb אני יוכל לעשות עם הנתונים האלה אובר קלוק גבוה?

3. Started by Nadler,

אני מתכנן לקנות את הכרטיס GeCube HD3850 256mb וראיתי כאן בפורום שמישהו כתב שהקרור שלו ממש גרוע ומרעיש... האם זה שווה השקעה של 120 ש'ח? או שזה רק חשוב לOC.? ואם יש לכם הצעות לכרטיסים טובים יותר במחיר הנ"ל(940) בבקשה..

• 2 תגובות
    • 554 צפיות
  4. קניתי מחשב חדש...ורציתי לחבר אותו לטלויזיה. יש לי כרטיס מסך Geforce 7300Gs 256MB חיברתי את המחשב והטלויזיה באמצעות כבל Svideo משני הצדדים.. ועכשיו שאני מחבר למחשב הוא מזהה את הטלויזיה אבל הוא נותן לי לבחור רק צג יחיד כלומר אפשר לראות רק במסך המחשב או רק במסך הטלויזיה ואני לא מבין למה אין את האפשריות האחרות -שכפוול וכל האחרים.... אם מישו יודע..או נתקל בבעיה כזו..בבקשה עזרה.. תודה רבהה לעונים!!

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  5. Started by skywalker13,

שלום. אני די מעודכן במה שקורה היום בתחום של כרטיסי המסך אבל לא מעודכן בדרישות של המשחקים היום. כעיקרון אני לא גיימר אבל פה ושם משחק במשחקים נחמדים כמו: rome total war, need for speed, hitman, fifa 2005 ועוד משחקים מהשוג הזה. לא משהו. מה שיש לי כרגע לא ממש מתאים למשחקים כאלה. זתאומרת הם רצים אבל הם לא רצים טוב. יש לי geforce 4000fx השאלה שלי היא בעצם איזה כרטיס מסך כיום שהוא די זול אבל יריץ לי את המשחקים האלה סבבה מתאים לי מסדרת geforce ורצוי של חברות טובות כמו msi או asus. אני לא בטוח שזה המקום הנכון לכתוב בו אבל זה המקום שנראה לי הכי מתאים. אז אם זה לא אז תגיבו ואני יערוך. ואם כן צריך עזרה. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 554 צפיות
  6. Started by zaroor,

שלום יש לכם המלצות לאיזה סוג כרטיס עדיפות הקנייה ואיזה נתונים צריך לשים לב לפני הקנייה מיעד בעיקר להקלטות מוידיאו והמרה לצריבת dvd

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  7. Started by TvGuide,

היי חבר'ה. אני מחפש כרטיס וידיאו מקצועי באיכות טובה מאוד להקלטה מהטלויזיה למחשב ועריכה בפורמט HDTV למי שמכיר את הפורמט הזה, דומה לסדרות של מכושפות וסומלוויל . תודה מראה Tvguide

• 1 תגובה
    • 554 צפיות
  8. היי חברה אני יודע שזה מוזר אתם כולכם גימרים אם כסף אבל מה אני יעשה אין לי הרבה כסף וKSP נותנים לי לבחור אחד מהם! אז אני שואל אתכם מה יותר טוב במידה ואני יקח אחד מהם -- תודה! מה יותר טוב משניהם? GF-7300Gs 256 up to 512 או PowerColor X700 EZ Edition תודה!!!

9. BFG nVIDIA GeForce 8800GTS OC 512MB או Evga nVIDIA GeForce 8800GTS 512MB או XFX nVIDIA GeForce 8800GTS 512MB Alpha Dog זה חייב להיות אחד מהשלושה שכתבתי למעלה, רק אותם יש במלאי. תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 554 צפיות
  10. טוב הגיעה הזמן לקנות כרטיס מסך חדש ל AGP ... יש לי 9600XT כרגע הוא מצויין וסיפק אותי טוב .. אבל אני צריך יותר.. התכציב הוא עד 1200 +- שקל... אני רוצה שהכרטיס החדש יהיה טוב. חזק בעל טכנולוגיות חדשות ושיספיק לי לשנה בערך... ואז אני יקנה מחשב חדש.. לגמרי. המפרט עם זה חשוב: Intel P4 2.4Ghz @ 3.0Ghz Northwood ASUS P4S8X-X 1Gb of RAM Twinmos R9600XT הבעיה שלי בעיקר היא שרציתי לקנות 6800GS או 6800GT ב 1100 שקלים.. אבל אמרו לי שזה לא מסתדר עם צ'יפסט סיס יש לי 648... ושיהיו ארטיפקטים.. האם זה בטוח ? כי לא ראיתי שום בקורות רעות על סיס רק דברים טובים... באתרים כמו TOMS וכו.. אז אני רוצה לדעת עם באמת יש בעיה עם סיס ויש לכם הוכחות או שזה סתם שמועות שקרו לכמה אנשים..? אם אכן קיימת בעיה…

• 1 תגובה
    • 554 צפיות
  11. Started by No buddy,

שלום לכולם, רציתי לדעת אם מסך דק מתאים למשחקים? כלומר האם יכולה להיגרם איזשהי בעיה? משחקים לא יעבדו טוב? וכו'...

• 3 תגובות
    • 554 צפיות
  12. גרפיקה יותר טובה ובצועים יותר טובים ב XBOX360 או PS3? כמה שיותר דעות בבקשה כמו כן איזה מהן יכולה להפיק גרפיקה בעלת ריאליזם הקרוב לזה של DX10? תודה!

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  13. שלום לכולם יש ברשותי 2 מצלמות וידאו אחת שלי TRV 140 שאין לי בעיה להקליט ממנה דרך הFIREWIRE הכל תקין מצלמה נוספת של חבר שלי DCR TR19 (נדמה לי שזה הדגם) (הפורמט שלה הוא NTSC) ברגע שאני מפעיל את המצלמה ובא להקליט לא משנה באיזה תוכנה פרמייר וידאו סטודיו MOVIE MAKER של WINDOWS מנסה להקליט ואחרי שניה רושם לי שאי אפשר ליצור את הקובץ שהוא פגוע וימחק למישהו יש הצעה כיצד לפתור את הבעיה ?

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  14. Started by a-gold,

שלום לכולם אני כנראה יקנה מחשב חדש שהמפרט שלו : מעבד E6550 לוח gigabyte p35-ds3l זיכרון 2 ג'יגה של OCZ 800mhz הארדיסק כבר יש וכל שאר החלקים הקטנים לא חשובים כרגע. השאלה שלי היא כזו,יש לי כרגע כרטיס מסך דגםgigabyte rx550 256MB האם זה יצור מצב של צוואר בקבוק עם המחשב החדש כי אני לא מעוניין סתם לקנות כרטיס חדש שעולה הרבה. מטרת המחשב זה לאינטרנט ולתוכנות virtual pc לא לשום דבר רציני מעבר לזה????

• 2 תגובות
    • 554 צפיות
  15. Started by sroolik,

לאחרונה כשאני משחק במשחקים, הם מוצגים בצורה מעוותת ובעייתית, ממש כמו משבצות מהבהבות על הפרטים במשחק: ניסיתי לשנות את רמות הגרפיקה, את הרזולוציה, כלום לא עוזר. ראוי לציין שהמעבד שלי נמצא באוברקלוק קל (15 %) ועשיתי לכרטיס מסך שלי קצת אוברקלוק אבל ביטלתי אותו יש לכם רעיון מה אפשר לעשות ? תודה ! ! ! !

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  16. Started by godzila_2000,

היי אני חושב לקנות את המסך אני רוצה את היעוץ שלכם לפני שאני קונה אותו LG LCD 20 L204WT הינה המפרט : http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=15213 הוא עולה בערך כ 2100 השימוש העיקרי בו הוא משחקים וסרטים ... תודה..

17. Started by nadav1379,

אני צריך המלצה למסך טוב עד 800 שקל

• 3 תגובות
    • 554 צפיות
  18. Started by gooz,

ברגעים אלו ממש שגלשתי בפורום קיבלתי על המסך שלל פסים דקים שבאים בכל מיני אזורים קטנים על המסך בכל מיני צבעים. שאני מחדש משהו על המסך הפסים נעלמים וכשאני עובר על איזה משהו יש כזה ריבוא על סמן העכבר שגם כולו עשוי מפסים דקים :\ עכשיו כשעשיתי ריסט למחשב הכל בסדר אבל...אני רוצה לדעת מה זה אומר כדי לדעת אם יש איזושהי בעיה או משהו שאני יכול לעשות. יש לי R9800PRO תודה

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  19. Started by Seaninho10,

המאוורר של הכרטיס הגרפי להלן שקט??.. ??? http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=698

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  20. Started by asafgolan,

אני מתכוון לקנות מחשב חדש עם כרטיס מסך 8800GTS ורציתי לדעת אם זו קניה כדאית. הרי זה בסה"כ דור ראשון של כרטיסי DX10, ולכן קשה לדעת כיצד הכרטיס יתפקד במשחקים שיצאו עוד כמה חודשים. מה גם שראיתי שMICROSOFT הוציאו את DX10.1, ושאולי יהיה צורך בחומרה חדשה שתתמוך בDX10.1 על מנת להנות מהתקן החדש. בקיצור, כדאי לקנות עכשיו או לדחות את הקניה בכמה חודשים?

• 2 תגובות
    • 554 צפיות
  21. Started by sby333,

שלום לכולם... צריך עזרה עם חיבור כרטיס מסך 9600XT ל LCD R812B של סמסונג רכשתי כבל DVI ל HDMI עשרה מטרים והוא כרגע מחובר... אני לא מצליח לראות תמונה בLCD . זה בסדר שהמסך של המחשב מחובר לVGA והLCD מחוברת לDVI ? אין בעייה עם זה ? כאילו יש בכרטיס 2 יציאות ....(בעצם 3 יש גם S-VIDEO). ניסתי דרך ההגדרות של הכרטיס מסך לכוון אך ללא הצלחה. תודה שלומי [br]פורסם בתאריך: 26.06.2008 בשעה 19:53:41 טעיתי בדגם : R81B

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  22. שלום רצתי לשאול אם זה בכלל שווה את כול המאמץ. מפחנת איכות כי יש לי GF TI 4200 אם כניסת וידיאו ונסיתי כבר להכניס את הסרטים שלי למחשב אם אותה תוכנה שהוא ממליץ מאוד הייתי מעוכזב מהאיכות עד כדי כך שזה פשוט לא שווה את המאמץ. אז רצתי לדעת אם כרטיס שאני יקנה ללכדת יודיאו האיכות תהייה שווה את המאמץ אני רוצה לצרוב את זה על דיסק DVD יש לי משהו כמוה 15 קלטות וזה הרבה עבודה אבל אני חושב שזה שווה אבל בתנאי שאני לא יעבד איכות וכמה עולה כרטיס ממוצא ששוה את כול השעות שאני הולך לעבוד אליו יש פה משהו שחושב שעדיף לי לותר כי אני לא ימצא ולא יצליח לעשות את זה באיכות מספיק טובה שאני יהנה מזה ? תודה על התשובות וחג שמח.

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  23. רציתי לדעת מה כדי מבין שני הכרטיסים האלה ..למפרט חדש ... Gecube ATI Radeon X1950Pro 256MB PCIe או 8600 gt שההבדל מחיר בינהם לא כל כך משחק , אבל ...ה8600 יותר חדש ...אז?

• 4 תגובות
    • 554 צפיות
  24. יכול להיות בגלל שאין לי DRIVER ל VISTA? או שזה יותר חמור , כי לא עשיתי OC ובמאמץ הכרטיס לא מגיע ל55? יש סיבה אחרת, המשחק הוא HEROS 5. (זה לא הספק יש לי CORSAIR HX520).

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  25. Started by headg,

Samsung 913B VP191B VP930 VX912 LG L1981Q

• 0 תגובות
    • 554 צפיות

דיונים חדשים בפורומים