עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by omrishriki,

שלום לפני זמן מה התחדשתי במחשב יש לי מעבד i5 עם קירור רגיל ב 120 שקל ומארז עם אוורור טוב 3 מאווררים וכטיס מסך nvidia 560 gtx שאני משחק לדוגמא בניד פור ספיד ה gpu מגיע ל50 מעלות אחרי חצי שעה של משחק זה נורמלי ועד כמה מעלות מותר לכרטיס מסך להגיע תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 569 צפיות
  2. Started by lpp.phpme,

אני פתחתי את הנושא הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=209559.0 והציעו לי להציג מפרט, לא רציתי להקפיץ אז הנה המפרט(הוא לא שלי הוא של חבר שלי אז סליחה על התגובה המאוחרת): מעבד: pentuim 4 2.8 GHZ זכרון: DDR 512 80GB 7200 RPM וכרטיס מסך צוין כבר. אשמח לתגובות.

3. ברשותי כרטיס מסך sapphire x1950pro, ולפני מס' ימים הורדתי את הדרייברים החדשים לכרטיס מאתר ati-amd. [קישור לדרייברים שהורדתי: http://ati.amd.com/support/drivers/xp/radeonx-xp.html] במהלך ההתקנה הופיעו לי 2 הודעות שגיאה מוזרות. צרפתי אותם להודעה. מישהו מכיר את הבעיה או נתקל בה ? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 569 צפיות
  4. Started by eladbu,

שלום לכולם קיבלתי 6800LE האם קיים מוד שיוכל לפתוח לי את כל הצינורות?

• 1 תגובה
    • 569 צפיות
  5. Started by Vioxx,

יש לי את המפרט הבא intel C2D E6550 gigabyte p35-ds3l 2GB DDR2 800 mhz Supertalent compucase 6a19 HEC 400TRT WD 250 GB אני אישית מעוניין לשדרג לכרטיס הזה: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1140 השאלה שלי היא האם הספק שלי יחזיק ת'כרטיס הנ"ל? האם יהיה לי צוואר בקבוק במפרט הזה? ואולי תוכלו בבקשה להמליץ לי או לתת דעות על כרטיסים מסוימים, זה נורא יעזור לי.

• 2 תגובות
    • 569 צפיות
  6. Started by Imtheman,

אני רוצה לחבר את המחשב לטלויזיה אבל שמתי לב שעם כבל ארוך האיכות ממש צונחת מה המרחק המקסימלי של הכבל הזה??

• 3 תגובות
    • 569 צפיות
  7. ברשותי מצלמה של SONY שהיא לא דיגיטאלית, היא מתחברת לוידאו ולטלויזיה ואפשר לראות בה בטלויזיה בלי להעביר לקלטות. כיוון שהמצלמה מכילה רגעים שכיף להזכר בהם, הייתי מעוניין להעיבר אותם למחשב, לערוך אותם לקטעים מסודרים והכל. הבעיה היא שאין לי מושג וחצי מושג בתחום הזה, דבר ראשון האם זה אפשרי? (לדעתי מאה אחוז כן) דבר שני איך? וכמה זה יעלה? חיבורים בין המצלמה לוידאו/טלוויזיה בכוונה לא ציינתי כי אני לא כל כך יודע, אני חושב משהו סטנדרטי

• 4 תגובות
    • 569 צפיות
  8. יש לי radeon 9600 pro וקיבלתי איתו דיסק של דרייבר של הכרטיס מסך. פירמטתי אתמול את המחשב והתקנתי ווינדוס XP PROFESSIONAL SP2 והווינדוס נראה לי התקין לבד את הדרייברים של הכרטיס מסך כי כשאני עושה מאפיינים ואז הגדרות הכרטיס מסך של כבר מוגדר שם . להשאיר את זה ככה או שעדיף לי להתקין את הדרייבר שבדיסק או בכלל להתקין את הדרייבר הכי חדש שיצא לכרטיס ati ? והאם אני ירגיש שינוי כלשהו באיכות או משהו ?? תודה על העזרה

9. יש לי כרטיס מסך GF5200 עם אפשרות וידאו אאוט דרך S-Video. צירפתי תמונה עם הסוג כבל שקיבלתי ביחד עם הכרטיס. מה אני עושה בשביל לחבר אותו לטלוויזיה? ניסיתי לעשות את זה דרך הדיוידי כי ראיתי שיש שם כניסה לS-video וחיברתי את הדיוידי לטלויזיה, אבל זה לא עובד. למישהו יש הצעות? [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 569 צפיות
  10. שלום לכולם, ברשותי נייד. חיברתי אותו לLCD שלי (37 אינץ') וחשבתי שאני אראה את התצוגה על כל המסך. אך מה שקרה בפועל הוא שראיתי את מה שמציג המחשב על החלק האמצעי של הLCD. נכנסתי להגדרות תצוגה -> רזולוציית מסך, ולא משנה כמה שניתי שם, בLCD זה נראה כאילו יש גבולות בתוכה. ז"א נגיד ושיניתי ל רזולוציה 768X1024 החלק התחתון של התצוגה לא נראה בLCD. מה גם שברגע שלחצתי זהה, על הLCD הופיע 1, אך המסך של הנייד היה כאילו כבוי (שחור). בתצוגה יש לי לבחור ב"ריבוי צגים" 2 אופציות (שרשומות אותו הדבר), הראשונה משפיעה על ה"תצוגה הראשית" והשנייה על התוצגה המשנית (שמסומנת באפור - קרי לא פעילה). בעצם איך אני יכול לראות בLCD שלי כמו בתוצגה הטבעית שלה (16X9)??? מה אני צריך לעשות?

• 1 תגובה
    • 569 צפיות
  11. Hi all. I need your help regarding this specific model of palit, i know it has superb scores, if anyone have this card and can tell me his impression of it it'll be much appreciate. Here some review: http://www.tweaktown.com/articles/942/9/page_9_palit_7300gt_sonic/index.html

• 1 תגובה
    • 569 צפיות
  12. Started by eladbt,

שלום, יש לי תצוגה אנלוגית אני רוצה לבצע עליה כל מיני מניפולציות של עיבוד תמונה ולכן אני צריך להפוך אותה לדיגטלית. לטובת הנ"ל אני צריך כרטיס מסך חזק, חשוב לי מאוד שזה יהיה במינימום השהיות ( 0-5 Mili Sec) אשמח אם תוכלו לעזור לי (לינק יעזור מאוד) תודה רבה א.

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  13. וכמובן שיחס עלות תועלת שלו הגבוה ביותר ברשותי מחשב AMD 64 3000 עם שני ג'יגה זיכרון לשימוש בתוכנות פרמייר אפטר אפקטס ומקס על מסך DELL 2407

• 1 תגובה
    • 569 צפיות
  14. Started by joe2010,

שלום לכולם, אני מחפש מסך 19'' LCD עם PIVOT וכניסה גם אנלוגית וגם דיגיטלית (כי יש לי שני מסכים, ובכרטיס וידאו שלי היום יש לי שתי יציאות אבל אחת דיגיטלית ואחת אנלוגית). הגעתי ל 913B שעולה 1200 ש"ח. מישהו יודע איך הוא ? בעיקר מטרידה אותי הזוית צפייה שלו (בתור מסך שני הוא לא יהיה בדיוק מולי). יש רק אתר אחד וממש לא מוכר שמוכר אותו: http://www.odeco.co.il/default.asp?catid={7CB34644-5CDD-4CF9-8036-1CF0FD3F9989}&details_type=1&itemid={0F1ACF7F-2771-432E-8F37-7796A0D20E88} נראה קצת פישי. אגב השימוש הוא רק לטקסט. לא סרטים לא משחקים. האופציה האחרת היא VP930B Viewsonic אבל הוא עולה כבר 1800. מה אתם אומרים ? זה חתול בשק ? תודה ג'ו

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  15. Started by D135,

שלום :] כן אני יודע שיש לי כרטיס מסך ישן... כשאני משחק Counter Strike Source אני חושב שאני אמור לקבל יותר מ30-40 fps עם הכרטיס מסך הזה. למרות שיש לי 22" (ב6600 שלי יש 256MB זיכרון אם זה משנה) היה לי את זה גם עם ה15" שהיה לי. אין עליו מאוורר אבל יש עליו שני כאלה ברזלים משני הצדדים שלו וצינור מתכת שמחבר ביניהם. (ממה שאני הבנתי זה הקירור שלו) יכול להיות שזה מהחום? ניסיתי לפתוח את המארז ולשים מאוורר מול האזור הפתוח אבל זה לא ממש שינה. יש לי דרייברים מעודכנים. מה יכולה להיות הבעיה?

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  16. Started by a-gold,

שלום אני מעוניין לקנות את הכרטיס הזה: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=25_298_429&products_id=3889 ורציתי לדעת אם הוא יתאים ללו שיש לי: http://www.intel.com/products/motherboard/d915gev/index.htm אם הלוח לא יעשה לי בעיות...

• 5 תגובות
    • 569 צפיות
  17. אני רוצה לקנות כרטיס מסך במחיר הזה או קצת טיפל'ה יותר גבוה גג 370 תמליצו לי על כרטיס מסך חזק וטוב שישת אותי להמשך הדרך

• 1 תגובה
    • 569 צפיות
  18. אוקיי חברה אתמול רכשתי את כרטיס הr9800 pro שלי והייתי רוצה לדעת אם יש איזה שהוא פאטצ הוא משהוא שיתן לי לשונית חדשה בדריוורים דרכה אני יכול לדצע אוברקלוקינג לכרטיס. עד היום היה לי כרטיס של nvidia והיה אפשר לעשות את זה. נכון לרגע זה אני משתמש בrage3d tweak אבל הייתי מעדיף שלא. תודה על העזרה.

19. שלום לכם. קניתי כרטיס טלוויזיה לפני יומיים.. WinFast TV 2000 XP וחיברתי אותו למחשב. יש לי יס בבית.. חיברתי את "הבננה הצהובה" לכרטיס הטלוויזיה..ורואים מצויין..אבל הבעייה היא שאין קול.. האם מישהו יודע מה אני עושה במצב כזה? אשמח אם תעזרו לי.. אשמח גם אם תשיבו לי האם הכרטיס הזה הוא מספיק איכותי(האמת שהשימוש שלי הוא רק לצורך הקלטת תוכניות וסרטים) שלומי.

• 2 תגובות
    • 569 צפיות
  20. תודה

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  21. מה יכולה להיות הבעיה? הוא היה עובד טוב פעם עכשיו משחקים בקושי זזים...עדכנתי את החבילה האחרונה של nvidia כלום לא עוזר..

• 2 תגובות
    • 569 צפיות
  22. Started by maoros,

הורדתי דרייבר http://www.hisdigital.com/html/driver.php של x1950 pro. יש לי כבר דרייבר מותקן במערכת שלי. מה אני צריך לעשות?? להתקין ישר? להסיר את הישן ואז את החדש? להתקין אבל לסגור ב"תהליכים" (במנהל המשימות) את הפעלות שעובדות ב SYSTEM של atievxx ו ati2evxx ?? חשוב לי שאני לא אטעה, אז אני אשמח אם מישהו שמנוסה כבר בזה יענה לי. תודה מראש לעונים.

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  23. שלום לכולם, אני קניתי את הכרטיס הנ"ל לפני כשנתיים +, כאשר ישנה אחריות לעוד כשנה. בחודשים האחרונים הכרטיס החל להרעיש ולפגום בביצועי המחשב, כשלהבנתי המאוורר המובנה עליו מתחיל לזייף. ברצוני לממש את האחריות על הכרטיס בKSP שם הוא נקנה, אם זאת כפי שמוזכר מעלה, פתחתי את הכרטיס ל6970 ע"י צריבת ביוס חדש עליו. רציתי לדעת האם עצם החלפת הביוס עלול לפגום באחריות הכרטיס, ובמידה שכן האם עליי לצרוב מחדש את הביוס של ה6950, או שאין אם זה בעיה והחנות תממש את האחריות בלי לעשות לי צרות על זה. אשמח גם לשמוע מאנשים שמימשו אחריות בKSP (רעננה בפרט) והאם אני צפוי לבעיות מיוחדות איתם . תודה מראש לעונים, חיים

• 3 תגובות
    • 569 צפיות
  24. Started by Virus1,

לוח האם Asus P5Q Deluxe יגביל CFX של HD4870?

25. Started by Golom14,

בכרטיס מסך הזה ישנו חיבור DVI וחיבור אנלוגי יש לי שני מסכים אנלוגים ומתאם מDVI לאנאלוג אני יכול לחבר את שני המסכים לכרטיס מסך זה? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 569 צפיות

דיונים חדשים בפורומים