כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
ok אז אני מעוניין לקנות כרטיס מסך הכי טוב של AGP . ממה שאני יודע ה-7800GS הכי חזק אבל יש אתר של מבחני ביצועים והם נותנים הערכה לכרטיסים קבלו:http://www23.tomshardware.com/graphics.html?modelx=33&model1=297&model2=287&chart=92 אז ממה שרואים פה הכרטיס הוא דיי חלש בדקתי בכל המשחקים ובכל הרזולוציות אני משחק בעיקר cod1 ו cod2 ואני רוצה שיהיה לי הכי הרבה fps שאפשר.. אם למשהו יש המלצה שיגיד לי בבקשה התקציב שלי הוא -2400 שקל לכרטיס מסך. ויש את ה-6800GS 512 SLI נראה לי שזה ל pci-e אם לא אז בבקשה שלחו לי לינק. תעזרו לי בבקשה אני מתלבט המון זמן איזה כרטיס לקנות.. המפרט שלי הוא: Intel 3.0 1 ג'יגה זיכרון לוח אם של AGP תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
שלום יש לי את ה LEADTEK WINFAST 8800GTS ואני לא מוצא דרייביר לכרטיס (התקנתי את מה שהגיע עם הדיסק) אבל אני יודע בטוח שיש חדש יותר תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 523 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש עם כרטיס 8800 של ASUS. היה לי מסך 19 של PRIMEVIEW. עם המחשב הישן שמתי על 75MHZ. התקנתי את הדריבר האחרון מהאתר של NVIDIA. כשאני מנסה לסדר את הREFRESH RATE הוא מראה לי רק 60MHZ. (ה V של כל הREFRESH המתאימים לא מסומן) ניסיתי כל מני דברים אבל רק אחרי שחיברתי מסך אחר, ואז שוב את המסך שלי, הוא נתן לי לבחור 75MHZ. למשהו יש מושג איך פותרים את הבעיה מבלי לחבר צג אחר?
-
- 6 תגובות
- 523 צפיות
-
-
מישו יכול בבקשה להגיד לי איזה כרטיס מסך של ATI מקביל לכרטיס מסך 7600GT של Nvidia? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 523 צפיות
-
-
אני צריך המלצה לכרטיס טלויזיה חיצוני שאפשר יהיה לחבר ללאפטופ ולראות טלויזיה של כבלים (אנלוגי-לא דיגיטלי)
-
- 2 תגובות
- 523 צפיות
-
-
חיברתי את הנייד שלי (dell Inspiron 6400 ) לרסיבר של yamaha ומשם לטלוויזיה. מהנייד זה יוצא כ-s-vedio בעזרת מחבר זה הופך ל-rsa ומשם לרסיבר. התצוגה בטלוויזיה משום מה היא בשחור לבן. בדקתי והטלוויזיה היא על אוטו' זאת אומרת היא תקלוט כל סיגנל שנכנס אליה. ניסיתי לשנות את הפלט מהנייד לכל מיני וזה עדיין לא שינה כלום. לפני שחיברתי את זה לנייד זה היה מחובר באותה צורה לנייח , ובנייח היה לי כרטיס מסך של nvidia ושם הייתה לי אפשרות לשחק עם היצאות של ה-s-vedio . וזה הראה לי את זה טוב על הטלוויזיה. הכרטיס מסך בנייד זה ATI Radeon X1400 ועוד דבר חוץ משחור לבן אני רואה גם מיגנוט ברגע שאני מפעיל את התצוגה שתיהיה גם על הטלוויזיה כשאני רואה yes אין לי מיגנוט בכלל אני כבר מתחיל להשתגע
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
שלום! הרצתי תוכנה 3DMARK על המחשב שלי, ואני רוצה שתבדקו לי את הנתונים אני לא הבנתי שם כלום אז, מקווה שתגידו לי אם משהו לא בסדר הינה לינק: http://service.futuremark.com/orb/resultanalyzer.jsp?projectType=14&XLID=0&UID=8134131 ובכלל, מה עושה התוכנה הזאת? כאילו בודק את המחשב? מה בדיוק הוא בודק? תודה!
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
שלום, יש לי 2 כרטיסי Sapphire HD 3870 Device Manager מזהה רק כרטיס אחד CCC CF Enabled CF מופעל בביוס (P5K-E/WiFi-AP) ואף אפליקציה של 3D לא עובדת עם 2 כרטיסים, הכרטיס השני תמיד פחות חם או שהוא בכלל לא מתחמם ניסיתי דרייבירים 7.11 ו 7.12 ההבדל היחידי הוא שב 7.12 קיבלתי תוצאה גבוהה ב 1500 ב 3Dmark06 שזה אומר 12000 עם המפרט שלי אבל זה עדיין ביצועים של כרטיס אחד לפי האתר של ATI, אם אין 4 סעיפים תחת Display ב Device Manager אז משהו לא בסדר והפיתרון היחידי שלהם הוא להתקין מחדש דרייברים (מה שעשיתי מספר פעמים עם ניקיון והכל)
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
תודה רבה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 523 צפיות
-
-
דבר כזה שכתוב עליו[ CROSS FIRE[MOLEX ויש לו שתי כניסות .קודם כל מה זה? ואם צריך לחבר אותו?לכרטיס
-
- 2 תגובות
- 523 צפיות
-
-
שלום לכולם! אז יש לי את הכרטיס המסך GeForce GT 330M ללפטופ ואני עדכנתי לגרסא 306. לאחר העדכון, שום משחק לא עובד לי, והרזולוציה של המחשב השתנתה ואני לא מצליח לשנות אותה. חלק מהמשחקים שעבדו לפני שעדכנתי: TeamForTress 2 Just Cause 2 Worms Armagedon Battlefield 3 עדכנתי את הכרטיס מסך בשביל ש-Just Casue 2 ו-Battlefield 3 כדי שיעבדו יותר טוב עכשיו שום משחק לא עובד ואני תקוע על רזולוציה 1200X768(בערך) ואני לא יכול לשנות אותה. מה כדי לעשות? להחליף לכרטיס מסך לאחר או שיש משהו לעשות(אני מעדיף לא להחליף כרטיס מסך) תודה לכל העונים!!! SpidermanReturn
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
-
קניתי את גרסת ה-512 MB של שפיייר חיברתי התקנתי דריברים מחדש הוא עובד הכל טוב אבל אני מקבל תוצאה נמוכה מאוד ב-3DMARK 2006 10900 ואני לא יודע למה.למישהו יש מושג :\? מפרט E6600 ספק ToughPower 550 2GB RAM לוח GA-965P-DQ6
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
תיסתכלו על הצל של הנסיך...כולו מפוקסל... מישהו מוכן להסביר לי למה זה קורה ואיך אפשר לסדר את זה?
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
חבר שלי קנה מחשב חדש: E6400 P5B DLX 7600GT 1GB Ram המחשב הגיע היום ויש איזה הודעה בקשר לכרטיס מסך, ולא ממש הבנו מה זה. צירפתי קובץ, אם מישהו יוכל לעזור לי אני אשמח תודה [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 523 צפיות
-
-
ככה: מתלבט בין 2400PRO של שפיר ל7600GS של PPOINT OF VIEW *אני יודע שבתקציב הזה יש את האקסטרים,פשוט לצערי אני יכול לקנות ר-ק מKSP *הכרטיס ישמש בעיקר למשחקים חדשים [COD4 UNREAL 3 ] וגם ישנים [postEL 2 CIV4 DOOM 3] ולא אכפת לי שיריץ על LOW ,פשוט שיריץ. *הכרטיס יחובר גם לטושיבה 37C3500 שתומכת בNR דרך VGA . *בהתחלה חשבתי ישר על ה7600GS כי זה מיועד למשחקים,אבל נאמר לי שני אראה תמונה יותר טוב ב2400PRO בסרטים. מה הייתם בוחרים במקומי? לחסוך זה לא אופציה,לחרוג מהתקציב [גג 300] גם. חנות אחרת גם לא אפשרי לצערי [אם אתם מתעקשים,חנויות בגרנד כמו אופיס דיפו ובאג ] אני הולך לקנות ביום חמישי בצהריים אז אשמח לעזרה מהירה. תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 523 צפיות
-
-
בס"ד בעת שאח שלי משחק במשחק Medieval II Total War יש לו ארכיפקטים (לא יודע אם אני מאיית נכון)... אם אפשר עצות איך לפתור את הבעיה אשמח. תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 523 צפיות
-
-
קניתי כרטיס מסך X1950GT 256MB ויש לי כמה שאלות... קודם כל הציון בVISTA לא משתנה... מישהו יודע מה אני צריך לעשות? דבר נוסף הכרטיס עובד על כ-50-55 מעלות במנוחה האם זה בסדר? הספק שלי לא נותן 30AMP במסילה של 12V כמו שרשום בדרישות המומלצות של הכרטיס , זה משנה משהו?... מה זה AGP APERTURE SIZE בביוס?העליתי את זה מ64MB ל128MB...כדי לעלות את זה עוד?מה זה עושה בכלל? דבר נוסף הכרטיס הוא HDCP, מה זה אומר? תודה למגיבים.
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
מה ההבדל בין שתי היצרניות האלה? האם יש הבדל בכלל בכרטיסים, או שזה רק שמות שונים לאותו המוצר? גם המחירים דיי דומים תודה
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
אני מתחיל בבניית HTPC ואני מחפש כרטיס מסך AGP זול עם יציאת TV-OUT טובה יחסית. יכול להיות שהמערכת תבוסס פנטיום 3 עם AGPX2 או פנטיום 4 עם AGP X4/8 אני מקווה שאצליח לסדר שהמערכת תהיה הפנטיום 4, אבל בשביל השימוש של הפעלת סרטים בTV-OUT זה לא כזה משנה נכון? אשמח לקבל הצעות לכרטיס המתאים לדרישתי. תודה לעוזרים [br]פורסם בתאריך: 6.06.2007 בשעה 19:20:25 עבר עמוד וחצי אחורה בלי תגובה חבר'ה - בבקשה מכם...[br]פורסם בתאריך: 7.06.2007 בשעה 16:29:05ניסיון הקפצה אחרוןעמוד שלישי ללא תגובה.. בבקשה מכם :-\
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
אני צריך מסך LCD למשחקים מהירים כמו שוטרים וכדומה ושיעלה בסביבות ה2000 (טופ 2200) ויהיה נוח אם יהיה תואם גם כמה שאפשר לעריכה גראפית. תודה
-
- 2 תגובות
- 523 צפיות
-
-
יש לי כרטיס 7600GS המשחק NFS MOST WANTED יכול לעבוד עליו ברוזולוציה הכי גבוהה? תודה
-
- 2 תגובות
- 523 צפיות
-
-
אני שוקל לקנות את המסך Samsung 226BW שהוא מסך Widescreen וכתוב שהרזולציה האופטימלית בו היא 1680x1050. יש לי כרגע Geforce 6600 ורציתי לדעת אם כרטיס המסך בכלל יעבוד ברזולוציה הנ"ל... כי אחרת, אני אצטרך לשדרג גם את כרטיס המסך.... איך אני יכול לבדוק? תודה...
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
שלום לכולם... צריך עזרה עם חיבור כרטיס מסך 9600XT ל LCD R812B של סמסונג רכשתי כבל DVI ל HDMI עשרה מטרים והוא כרגע מחובר... אני לא מצליח לראות תמונה בLCD . זה בסדר שהמסך של המחשב מחובר לVGA והLCD מחוברת לDVI ? אין בעייה עם זה ? כאילו יש בכרטיס 2 יציאות ....(בעצם 3 יש גם S-VIDEO). ניסתי דרך ההגדרות של הכרטיס מסך לכוון אך ללא הצלחה. תודה שלומי [br]פורסם בתאריך: 26.06.2008 בשעה 19:53:41 טעיתי בדגם : R81B
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
או שאני צריך לקנות כרטיס טלויזיה?
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-