כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,977 דיונים בפורום זה
-
היה לי כרטיס 9600 פרו שעשה בעיות מסוימות. ניסיתי את הכרטיס אצל חבר והבעיות לא הופיעו. הסקתי מכך שיש איזה חוסר התאמה בין הכרטיס למחשב שלי, אבל ברור שלא ידעתי מה בדיוק(את הכרטיס מכרתי ואני כרגע עם GF4MX). בזיגזג אמר לי(במקרה זה עלה) טכנאי באופן חד משמעי שיש בעיה בין הכרטיסים של ATI לבין זכרונות RDRAM. הוא אמר לי לא לקנות 9800 כי יש מצב שזה אפילו לא יעבוד. מישהו כאן שמע או נתקל בבעיות כאלה? יימח שמם של הRDRAM האלה
-
- 4 תגובות
- 542 צפיות
-
-
אני צריך שתציעו לי מסכים טובים למחשבים מ-20 אינץ' ומעלה ב-1700-1800 ש"ח
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
?Forsa 7800GT 256MB Dual DVI, VIVO? http://www.geniman.com.hk/geforce7800gt_pcie.htm הבנתי שזה מהדור היותר חדש אך האם זה מגיע מחברה אמינה וזה יחזיק משחקים חזק? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 542 צפיות
-
-
קניתי את כרטיס readon 9250 256mb shappire אתמול והמוכר אמר לי שזה כרטיס ממש ממש חזק...זה נכון או שלהחליף אותו...(אני עדיין יכול)
-
- 3 תגובות
- 542 צפיות
-
-
שלום לכם קניתי את הכרטיס הזה של LEADTEK וראיתית באתר שלהם 2 סוגים בדגם זה אחד עם מאוור (כמו שלי) והשני ללא מאוורר מה ההבדל ? שאלה שנייה בכרטיס מגיע כבל צד אחד שניכנס לכרטיס ניראה בקוטר של S-VIDEO אבל יש לו 9 פינים קטנים וצד שני שלו יש פיצול אחד ל 3 בננות COMPONENT והשני שקע ל-S-VIDEO ,ורשום ל HDTV שאלה אם אני יחבר S-VIDEO אליו באות ניכנס כדי לבצע הקלטת וידאו אם זה אפשרי באריזב לא כתוב שהוא עם VIVO חוץ מזה יש לו תוכנות הגדרות והמהרה ל MHZ דרךהתוכנה וגם עידכון לדריברים ולביוס שלו
-
- 4 תגובות
- 542 צפיות
-
-
עיזרו לי להחליט איזה כרטיס לקנות . חשוב לי ביצועים למשחקים כבדים כמו למשל FEAR!!!!!!!! 1-Gigabyte GRFORCE PCX 6600GT 256MB MODEL-NX66T256D 2- Gigabyte GRFORCE PCX 6800 256MB MODEL-NX68256D 3- חדש חדש לא יודע עם הוא כבר הגיע לארץ Gigabyte GRFORCE GS 6800 256MB NX68G256D-B תודה מראש למשיב
-
- 4 תגובות
- 542 צפיות
-
-
זה הכרטיס שלי NVIDIA GeForce 6600 GT 128 MB) איזה עידכון יתאים לו? אני לא מבין בזה
-
- 2 תגובות
- 542 צפיות
-
-
אני פשוט חייב לדעת אם זה באותו רמה כמו שאמרו לי.. גם אמרו לי שהה-1950PRO לא תומך DIRECTX 10 וה-8600GT כן.. מה אתם אומרים?? תודה מראש לכולם,
-
- 2 תגובות
- 542 צפיות
-
-
וינדוס,סרטים...האם השחקים יוצגו רק על חלק ממנו,והשר שחור..למישהו יש מושג (אם אפשר תמונות)
-
- 2 תגובות
- 542 צפיות
-
-
קראתי את האשכול בפורום בנושא כרטיסי מסך מומלצים, ואני מתלבט בין NVIDIA GeForce 7600GS Sonic לבין ATi Radeon X1950Pro (אני לא סגור איזה סוג של גיימר אני :). הניין הוא, יש לי את ה-600 ש"ח הנוספים האלה לשים ולקחת ת-X1950, אבל אני קמצן :-X. עד כמה ההבדל בביצועים מורגש? האם משחקים ירוצו לאט יותר כשמשתמשים ב-GEFORCE? כמה זמן כל אחד מהם יחזיק (כלומר, כמה זמן ייקח עד שהמשחקים החדשים שייצאו כבר לא יתאימו או בקושי יתאימו לכל אחד מהכרטיסים האלו?) ועוד שאלה: בכל מפרט שמישהו מרכיב אני רואה שהוא ממליץ על ATi Radeon X1950Pro של חברה אחרת: אחד ממליץ על הכרטיס של GeCube, אחד על זה של Sapphire, אחד על זה של Connect3D. האם יש לחברה חשיבות, או שבכל חנות יש כרטיס של חברה אחרת, ופשוט לקחת את …
-
- 2 תגובות
- 542 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת מתי יוצא ה 8800 gt אם הקירור החדש בערך למה אני מחכה כי החודש אני קונה מחשב אז רציתי לדעת אם זה יהיה החודש לפחות? :-X והאם שווה לחכות? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 542 צפיות
-
-
-
מה המתחרה העיקרי לביצועים של ה6800GS לAGP? יודעים מה גם לPCI אבל תענו בנפרד בבקשה... תודה. 2) אם אני אקנה אותו יהיה לי צוואר בקבוק? יש לי מעבד נורת'ווד 2.60 P4 C תודה.
-
- 2 תגובות
- 542 צפיות
-
-
תודה רבה ואיך יפעלו משחקים עם המסך הזה ? 206BW?
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
-
האם הכרטיס שלי (ראה מפרט..) יכול לשלוח סינגל של 1080P? או רק 1080I והאם זה מוגבל לחיבור מסוים(כלומר שבקומפוננט זה רק 1080I ובHDMI או DVI זה גם מגיע ל1080P)? תודה
-
- 2 תגובות
- 542 צפיות
-
-
האם מישהו מכם קיבל את המסך הזה ויוכל לשתף אותנו בהתרשמויותיו?
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
איפה שבדרך כלל מתקינים את הדרייברים (בכונן C) יש לי תיקייה בשם NVIDIA, ועוד תיקייה בשם NVIDIA Display Driver, ובתיקייה של Nvidia נמצאים כל הדרייברים שהשתמשתי בהם שזה משהו כמו 5 סוגים ומכילה בתוכה 140 מגה, ובתיקייה Nvidia Display Driver יש גם כל מיני קבצים של אנוידיה שאני לא יודע מהם ומכילה 40 מגה, האם זה בסדר או שזה לא צריך להיות ככה? וזה בסדר שאני מתקין דרייברים אחד על השני בלי למחוק את הקודמים?
-
- 2 תגובות
- 542 צפיות
-
-
הכרטיס הזה הוא בעצם SLI של 9600GT ? אם כן מה יותר משלתם לעשות SLI של 96GT או פפשוט לקנות GTX ? איך הוא ב OC ? איזה חברות הוציאו אותו כבר ומי מהם הכי משתלמת(אני מדבר על גרסאות בלי OC )?
-
- 3 תגובות
- 542 צפיות
-
-
אז ככה התקנתי כרטיס מסוך GeForce 6600 של GainWard הכל רץ עליו מצויין המשחקים הכי כבדים היום בלי בעיה (FEAR TOTAL OVERDOSE QUICK $) ועוד הכל פשוט מצויין מוסיקה פשוט אין בעיות רק מה שאני רוצה להפעיל סרט הוא קופא ויוצא לי למסך כחול וכותב Nv4 משהו אז אמרו לי שזה בעיית דרייברים חלק אמרו קודאקים ואני עובד עצות חברה עזרה!! תודה מראש מתן
-
- 3 תגובות
- 542 צפיות
-
-
אני עובד עם התוכנה הזאת בO.C על הכרטיס שלי ואני דיי מרוצה ממנה ( יותר מה Ati Tool ). לא יודע למה אבל לפעמים בעת משחק הטמפ' של הכרטיס שלי עולה באופן דיי מהיר ולאחר בדיקה קצרה אני רואה שההגדרות שהגדרתי בתוכנה לגבי מהירות המאוורר של הכרטיס השתנו לברירת המחדל של התוכנה. האם ניתן לקבע הגדרות אלו ? האם תופעה זאת ידועה ? לא מעוניין לעבור לתוכנה אחרת מכיוון שאני דיי מרוצה מהתוכנה הזאת.
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
שלום, נתקלתי בבעיה,הרקע של הטקסט באייקונים שנמצאים בשולחן העבודה הפך להיות לבן.איך אני מותירה אותו להיות ללא רקע [שקוף]? בתודה, תום.
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
שלום, אני צריך לחבר שני מחשבים למסך רחב אחד באמצעות KVM. בפרטים של כל ה KVM שראיתי לא מצויינת הרזולוציה של מסך רחב אלא רק של מסכים רגילים. מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
היי אני סטודנט שמחפש כרטיס מסך רק לעבודה גרפיתב תוכנות פוטושופ, flash, illustrator, preimere aftereffects (שיהיה אפשר לעבוד איתו גם במאיה בעתיד). בלי משחקים. שמעתי על ה QUADERO (בטח אייתתי את זה לא נכון) ורציתי לדעת : 1. אם יש עוד כרטיסים ייעודים אחרים? 2. האם שווה לקנות אותם כי נאמר לי שהם מיושנים מעט וכריטיסים מהדור האחרון זולים יותר וטובים יותר נ.ב. הייתי מוכן להוציא עד 1000 ש"ח (רק אם נחוץ). תודה באמת אחלה פורום
-
- 5 תגובות
- 542 צפיות
-
-
טוב, אני אשתדל לנסח את זה בקצרה: אני קונה מחשב בקרוב, פרסמתי פה בקשה למפרט, ונתנו לי מפרט עם מעבד של AMD וכרטיס מסך GeForce 8800 עכשיו לשאלה שלי: האם, המעבדים של אינטל טובים יותר ואיכותיים יותר מהמעבדים של AMD? (אם הולכים לשני מעבדים עם ביצועים דומים) ועוד שאלה: המעבד שהמליצו לי פה הוא AMD ATHLON 64 4400+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.3GHz 1MB CACHE - ADO4400DDBOX- BOX מחיר: ¤655 וכרטיס המסך: SPARKLE PCI-EX GeForce 8800GTS 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL מחיר: ¤1671 השאלה שלי היא כזאת: אמרו לי שהכרטיס מסך שבחרתי הוא די חזק(את זה אני יודע) ושהמעבד שבחרתי פשוט לא יספק את הביצועים המקסימליים של הכרטיס מסך. האם זה נכון?! מקווה שלא חפרתי יותר מדי, ושניסחתי…
-
- 4 תגובות
- 542 צפיות
-