עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אני שואל את השאלה הזאת כי אני רוצה להשוות לעומת התוצאה שאני הגעתי אליה עם הרידאון 9000 של tyan שעבר O/C ל 318/306 מ 275/275

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by Tomerico,

אני מעוניין לדעת האם ממשיכים לצאת דריברים לכרטיס הנ"ל? כי כידוע לי היצור של הכרטיס הזה הסתיים עקב אי קנייה של הכרטיס. תומר אורן.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by Lev-UFO-Child,

• 4 תגובות
    • 789 צפיות
  4. יש לי GF2 Ti של INNO 3D יש איזה תוכנה?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by NuXeR,

בבקשה עזרו לי מהר מהר מהר......... GALAXY נחשבים טובים בכרטיסי מסך ? הבנתי שלא ממש שהם נחשבים בערך כמו ספיר שהם לא הכי טובים..... בבקשה עזרו!

• 0 תגובות
    • 721 צפיות
  6. איזה מן אפשרויות אני צריך להפעיל/לחבות בשביל לקבל כמה שיותר ביצועים ?

• 7 תגובות
    • 959 צפיות
  7. Started by gforce,

המסך לא מיועד לגרפיקה או משהו כזה השימושים העיקרים שלו הם צפייה בסרטי dvd עבודה רגילה , גלישה באינטרנט מה אתם אומרים נ.ב לא , אני לא רוצה 17" תודה

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by Aqualung,

התנתקו לי חלק מהחוטים במחבר VGA והמסך לא קיבל צבע אדום. אני רוצה לחתוך את הכבל ולחבר את החוטים מחדש. הבעייה היא שאני לא מוצא מדריך שאומר איזה צבע של חוט מתחבר לאיזו פין בVGA. דרך אגב, זה רק חיבור זמני עד שאני אחליף את הכבל. מישהו יכול למצוא מדריך כזה,או שיודע איזה חוט מתחבר לאן?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by ido,

האם ה -GV-R9500 של גיגהבייט הוא מה שנקרא הרידאון 9500 פרו ? או שיש שתי גירסאות, אחת פרו ואחת לא.. ?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by ravid,

למה לא מורידים את המחיר של הgf4 כשיוצא כרטיס שחזק ממנו וזול ממנו?!

• 3 תגובות
    • 923 צפיות
  11. Started by ohad,

שלום יש לי שאלה קטנה העם ניתן להעביר כרטיס מסך leadtek geforce 4 440 mx 64 mb ddr שנמצא במחשב פנטיום 3 800 מגה הרץ למחשב פנטיום 4 2400 מגה הרץ כי חבר שלי אמר שהיא אפשר כי פנטיום 4 לא יתמוך בזה אז רציתי לשאול אותכם ועם כן כמה נקודות ב-3DMARK אני יקבל במחשב שהוא 2400 מגה הרץ עם 256 ddr, ותודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 804 צפיות
  12. Started by User_Name,

איזה יותר טוב, מבינת ביצועים?שניהם אותו מחיר

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  13. 1700 של אינטל 256 SDRAM טי4200 128 מגה של לידטק MYVIVO לוח אם של אינטל קיבלתי 6700 אבל נראה לי טיפה נמוך מדי... עריכה: יש לי אקס פי פרו והגרסה 41.03 של הדיטונייטור..

• 2 תגובות
    • 835 צפיות
  14. אני מעוניין לדעת איך מעבירים סרט ממצלמת וידאו למחשב. שמעתי שבנוסף לזאת אפשר להעביר את זה באיכות טובה מאוד. רציתי לדעת איך עושים זאת. אני מאוד ישמח לקבל תשובה מעמיקה שעונה ומסיברה הכל שלב אחר שלב אם צריך כבלים, תוכנה כל דבר לרשום מה... תודה! ;D

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. אני מחפש מזה זמן רב הצעה למסך טוב, עדיף שטוח שיעשה את העבודה כמו שצריך ושיהיה עם זאת איכותי כמו שה Trinitron הישן שלי היה. אני מחפש מסך 19 או 17 אינץ (במקרה ו 17 עדיף שיהיה יותר זול) שלא יעייף את העינים ושיציג צבעים כמו שצריך וכמובן שניתן בקלות להגדיר את המאפינים השונים שלו. בבקשה ממכם, מישהו שמכיר מסך טוב בטווח המחירים שבין 1000 ל 1500 ש"ח הן אם 17 אינץ והן אם 19 אינץ ויכול להמליץ עליו בפה מלא שיגיב כאן! בבקשה.

• 7 תגובות
    • 932 צפיות
  16. Started by R.E.L,

דבר ראשון חג חנוכה שמח! אוקיי אז עכשיו במחשב יש לי ג'י פורס 2 MX 200 וסוף סוף הצלחתי לחסוך כסף לקנות חדש :smoke: ואני מתלבט בין Leadtek Winfast GF 4 4200 64MB לבין Gigabye ATi Radeon 9000 PRO 2 128MB DDR אני מתבלט בגלל הבדלי המגבייטים בינהם תודה על העזרה

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by SOLIDUS SNAKE,

אני חולם על הכרטיס הזה בלילות (אוקי אני מגזים אבל) משהוא יודע מתי הוא בארץ ואיפה הכי מהר - אני יודע שהוא שוחרר בארהב השבוע

18. שלום חברים, המחשב שלי מחובר לטלוויזיה בעזרת יציאת ה-S-Video של כרטיס ה- Voodoo3 3000 שלי. האם מישהו מכיר כרטיס מסך בעל יציאה לטלווזיה שנותנת איכות מקצועית ? (אולי בעל יציאת RGB) האיכות שאני רואה היום טובה, אבל אני מעוניין לראות באיכות גבוהה יותר - או הכי גבוהה שאפשר. יש למישהו רעיון ? תודה

• 6 תגובות
    • 833 צפיות
  19. Started by VooDoo3,

מה מהירות ברירת המחדל של Leadtek Ge-Force 4 Ti4400 128MB MyVivo ?

• 6 תגובות
    • 989 צפיות
  20. Started by udicol,

ובכן טכנולוגייה חדשה של קידוד וידיאו ומולטימדיה תחת הכותר של mpeg7/mpeg21 אשר עושה שימוש בשפת תיאור. מז"א שפת תיאור? לוותיקים ביננו, אנחנו זוכרים את שפת תיאור המדפסת המפורסם - P.S-Post Script אשר עשה שימוש נרחב בפקודות מדפסת ע"מ להדפיס צורות . שיטה זו "חסכה" בזמני הדפסה וגם בקצבי השידור למדפסות הישנות. כמו כן היא הציעה ייחודיות באיכות ההדפסה הגבוה שהתאים להוצאות לאור מקצועיות. עכשיו הגיעה הזמן לסרטי ווידיאו משודר ב- Stream's בפורמט החדש. הטכנולוגיה מתארת אובייקטים בתמונה/וידיאו בעזרת שכבות מיוחדות ובכך ניתן לשנות את התכונות של כל אובייקט ואובייקט. תארו לכם סרט שמשודר דרך האינטרנט שבו תוכלו לשנות את הנשק שניתן לגיבור הסרט? שינוי צבעים בסצינות מסויימות.... מכוניות ספציפיות …

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  21. Started by ravid,

עדיף לי לחכות איזה שבוע או שבועיים או לקנות את הgf4 ti? כי אני עדין לא יודע מה טוב יותר! ואם זה יוריד את המחירים?! אז מה אני יעשה אם זה יורד את המחירים?! יש לי דילמה קשה!

• 3 תגובות
    • 970 צפיות
  22. אתם יכולים לראות את המפרט שלי בצד, בכל אופן ה-AA וה-AF לא מופעלים, אני משתמש בדרייברים האחרונים מהאתר של ATI, התקנתי VIA4IN1, שום דבר לא פועל ברקע. ושום טויקינג לא עזר. הייתי איזה פעם נדירה במיוחד שקיבלתי 3500 אבל לא יודע למה זה היה, אני יודע שזה לא יחזור....אז אם למישהו יש איזושהיא הצעה מיוחדת להציע שיעשה זאת... תודה מראש

• 41 תגובות
    • 3.7k צפיות
  23. Started by lobazain,

מישהו יכול להסביר לי איך משתמשים ביציאת tv out של הכרטיס מסך שלי? מדובר ב- asus ti4200 +tv out +dvi ניסיתי לחבר rca מהכרטיס מסך לav בטלוויזיה, אבל זה לא עבד. יכול להיות שאני צריך להגדיר משהו, או אולי להתקין איזושהי תוכנה? למען הפרוטוקול, למיטב הבנתי אני אמור לראות בטלוויזיה את מה שקורה במסך מחשב שלי, נכון? עיזרו לי אני נואש!!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by dino,

ה-LG 795FT+ נחשב מסך טוב? או שיש במחיר שלו מסכים יותר טובים? למי שיש הצעות למסך 17 במחיר של עד 1300שקל אני צריך לדעת בשביל חבר. תודה מראש, ודרך אגב המסך למשחקים שיהיו על רדאון 9500פרו, שיוכל לפעול ב-1600X1200.

• 1 תגובה
    • 675 צפיות
  25. יש לי P3-800MHZ והמשחקים החדשים מקוטעים לגמרי. אני חושב לקנות כרטיס תלת-מימד חדש במקום הGeforce2MX שלי. האם זה ישפר לי את פעולת המשחקים עד כדי כך שהם לא יקטעו או שזה קשור יותר למעבד? תראו, לחבר שלי יש 2GHZ עם Geforce 2 200 64MB והמשחקים לא נקטעים לו כמעט. עכשיו לי אין כסף לשדרג את המחשב שלי ורציתי לדעת אם זה יהיה מספיק לקנות כרטיס חדש וזה יהיה אותו דבר, כלומר המשחקים יקטעו בקושי או בכלל לא.

• 5 תגובות
    • 996 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.