כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
-
בתוכנה 3dmark זאת אחרי שהשוותי באתר שאמרתם לי(לכל הלחוצים) המערכת היא כרטיס מסך asus ti 200 ge force 3 amd 1900 7vrxp 256 אני אשמח אם מישהו יכול לתת לי טיפים בביוס להעלת הנקוד
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מישהו אולי יודע האם הכרטיס הזה יגיע לארץ? אם כן אז מתי? מה יהיה מחירו בארץ (בערך)? איזה מהירות תהיה לכרטיס ליבה\זיכרון (בעירך)? האם הוא יתן ביצועים דומים ל gf4 440 mx???
-
- 7 תגובות
- 959 צפיות
-
-
יש לי P-4 גיפורס 2 64 MX 200 384 RDRAM ואני משחק בגיימס בונד החדש ויש עוד כמה משחקים שפשוט הם זזים בקטעים קטנים כאלה, ו DELAYS מה לעשות בבשקה ? (יש לי את הדריבר החדש)
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ראיתם פעם סרט במשקפי התלת מימד של הכחול והאדום? אם אתם רוצים אפשר להוריד מ-Nvidia דרייורים לסטריאו של תלת מימד! אחר כך תכוונו את זה שיעבוד לפי אנאגליף במקום לפי דף הפוך(זה למשקפי LCD יקרות) והוא יהפוך כל משחק שיש לכם שתומך ב-Direct 3D או ב-OpenGL לכך שיתמוך במשקפי תלת מימד כחול ואדום שאתם מכירים. אם אין לכם את המשקפים פשוט תכינו בעצמכם- עין שמאל מקבלת נייר צלופן אדום ועין ימין מקבלת אחד מהצבעים הבאים איך שאתם מעדיפים-כחול,תכלת(Cyan כזה),ירוק או ירוק קצת יותר כהה- מומלץ כחול רגיל. בנוסף לזה הם בדקו שם מאות משחקים עד סוף שנת 2001 וכתוב עד כמה כל משחק תומך בסטריאו למרות שכל משחק שתומך בתלת-מימד אמור לתמוך. 8)
-
- 31 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
הזמנתי כרטיס עם 64 זכרון ואני נורא לחוץ כי אני מפחד שעשיתי טעות.
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אם היה דיון כזה אז תתחשבו, אני חדש. רציתי לשאול האם זה נכון שהרדאון 9000 עלול לעלות על ביצועיו של הכרטיס החדש של Nvidia - GeForce FX ? והאם Nvidia מכחישה רק כדי לא להתמודד עם המציאות המרה ? האם מבחינה טכנית זה אפשרי שהרדאון 9000 יעלה על ביצועיו של ה-FX ? אשמח לקבל תשובות.
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
רציתי לדעת מה זה הכרטיסים האלה מבית 3D Labs וIntergraph/ Intense3D/ Newtek שהם יקרים כל כך... במה הם טובים ומה הם יכולים לעשות שה9700 לא?
-
- 9 תגובות
- 932 צפיות
-
-
אני צריך עזרה ממבינים: סדרת ה- TI4200 מקבלת בממוצע ב 3DMARK2000 בין 10000 ל- 11000 נקודות שלי מקבל רק 7200 יותר מזה, הNBA 2003 עובד אצלי לאט חסל על הזמן, להערכתי בקצב של 15 FPS וכן, התקנתי את הדרייברים הכי עדכניים. מישהו יודע למה??
-
- 27 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם האם זה הגיני הציון שרשמתי בכותרת לפי המפרט שלי דרך אגב התקנטי את הdriver החדש של geforce שהוא 41.09 ואם זה יעזור אני משתמש אם winxp
-
- 5 תגובות
- 870 צפיות
-
-
שלום לכולם, האם זה נכון, או שמדובר רק בתפיסה פופולרית ללא בסיס - שמסך דק 15 אינצ' שווה בשטחו למסך סטנדרטי 17 אינצ'? זכיתי במכרז של אולסייל (בטעות) במסך מחשב 15" LCD/TFT מתוצרת SAMSUNG דגם 151S בעלות של 2069 ש"ח. האם מדובר במסך טוב? האם המחיר הוא טוב? נראה לי שאני אוותר על הקניה הזו מכיוון שאני צריך מסך בגודל 17 אינצ' לפחות. במקרה כזה מישהו רוצה לקנות את המסך במקומי? תודה, שלומי
-
- 4 תגובות
- 834 צפיות
-
-
הם WHQL Candidate. יש סיבה להוריד? http://www.nvidia.com/view.asp?IO=winxp-2k_41.09
-
- 1 תגובה
- 809 צפיות
-
-
היום התפרסמה סקירה על שמעה כרטיסי מסך: GeForce4 Ti 4600 GeForce4 Ti 4400, GeForce4 Ti 4200, Radeon 9700 Pro, Radeon 9700, Radeon 9500 Pro, וה- Radeon 9000 Pro. לפי מה שכתוב שם...טוב, תמונה אחת שווה יותר מאלף מילים. הכתבה: http://www.extremetech.com/article2/0,3973,739768,00.asp
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אף פע לא יצא לי להבין את מהות הדבר אז אם מישהו יוכל לתת לי הסבר כללי בין ההבדלים זה יעזור מאוד...
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המסך לא מיועד לגרפיקה או משהו כזה השימושים העיקרים שלו הם צפייה בסרטי dvd עבודה רגילה , גלישה באינטרנט מה אתם אומרים נ.ב לא , אני לא רוצה 17" תודה
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מאחר וגם אני מיתלבט מאוד איזה מסך 19" לקנות חשבתי שבמקום לפתוח סקר, כל אחד יביע את דעתו מנסיונו האישי או ע"י ביקרות שהוא קרא או חויות שהוא שמע מאנשים שונים. להלן חמישה מסכי 19" מחברות שונות שמחיריהם נע בין 1600 - 1800 שקלים . כדי למנוע עוד שאלות היתלבטות בין סוגי מסכים בתקציב שנע בין המחירים שהוזכו קודם, ניפתח דיון שבסופו נכתיר את מסך ה19 הטוב ביותר בתקציב הנ"ל . 19 CTX EX950F FLAT LG FLATRON 19 F900B MAG 19 996PF Samsung 19 955DF 19''VIEWSONIC G90F בקיצור, מה אתה היית קונה? ולמה ? לינקים לביקורות יתקבלו בברכה .
-
- 2 תגובות
- 853 צפיות
-
-
אני קונה כנראה מחשב מתי שמקבלים את התעודות במחצית, אז רציתי לדעת עם ה-LG F900B טוב גם למשחקים? או שה-F900P שאומר להגיע בקרוב יותר טוב?
-
- 5 תגובות
- 825 צפיות
-
-
איזה מן אפשרויות אני צריך להפעיל/לחבות בשביל לקבל כמה שיותר ביצועים ?
-
- 7 תגובות
- 946 צפיות
-
-
אם זה מתאים יותר לפורום אחר אבקש שיעבירו. ולעניין : יש לי כרטיס מסך RADEON 8500LE של הרקולס שעבד עם דרייבר בלתי רשמי של אומגה כיוון שהתברר שהוא המוצלח ביותר מכל האפשרויות. בינתיים ניסיתי להריץ אתו NEED4SPEED והתגלו בעיות. מצאתי דרייבר מעודכן יותר וניסיתי להוריד. התקנתי את הגירסה ששמה wxp-omegaplutonium_x1102_rr2.exe ועדיין יש באגים קטנים. ישנה גירסה יותר מעודכנת בשם wxp-omegaplutonium_xk1107_rr3.rar שמשום מה התחילה לרדת והפסיקה באמצע. מאז אני חורש את הרשת בחיפוש אחריה, ללא הועיל. להיכן שהיא שאמורה להיות http://www.omegacorner.com/ati.htm לא ניתן להיכנס. אם מישהו יוכל לאתר מקום אחר להורדה אהיה אסיר תודה.
-
- 4 תגובות
- 888 צפיות
-
-
מה מהירות ברירת המחדל של Leadtek Ge-Force 4 Ti4400 128MB MyVivo ?
-
- 6 תגובות
- 980 צפיות
-
-
שלווום לכולם ויום טוב. אני רוצה לקנות כמה שיותר מהר את הכרטיס מסך רידאון 9700 אבא שלי מסכים לי להגיע לסכום של ההרקולס. אני כבר מבולבל אני לא יודע איזה כרטיס של חברה יותר טוב פעם אמרו לי ג'יגבייט ופעם אמרו לי הרקולס אני חושב שהג'יגה בייט יותר טוב מהקטע של הסכום הכספי שהוא 1984 ש"ח ולעומת זאת הרידאון של הרקולס יקר ומחירו 2236 ש"ח. אז בבקשה תעזרו לי אני מבולבל ואני רוצה לקנות את הכרטיס כמה שיותר מהר.... :-\ בתודה רבה מראש r-9700 pro ;D
-
- 28 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
בעיקר לצפיה בסרטים. ספרו על החוויות, האיכות, קשיים אם היו? ואם תוכלו לציין בעזרת איזה כרטיס החיבור נעשה?
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
-
- 4 תגובות
- 786 צפיות
-