עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. סתם היום ניסיתי דרייברים שונים ...מ 5.13 עד 6.3 החדש משום מה כל דרייבר היה לו בעיות משלו ! אל תגעו ב 6.3 במיוחד !!! - זוועתי ..שלא נדבר שה AF וה AA שלו משום מה נראים כמו מה שאסור לי להגיד כי אז ,ינעל . בקיצור , הגעתי למסקנות מעניינות AA X2 מוריד כ 200 נקודות AA X 4 מוריד כ 450 נקודות AAX4 + AF X 8 מוריד כ 1400 נקודות !!!!! זה בערך בכל הדרייברים ...פה ושם 10 20 ...נקודות מטה , למעלה . האמתי שלא היה לי מושג ש AF משפיע כל כך על הביצועים חשבתי להפך , שה AA כבד יותר . : ???

• 1 תגובה
    • 569 צפיות
  2. אילו הגדרות אני צריך לעשות כדי לחבר שני מסכים לכרטיס מסך, כי כרגע רואים רק בחיבור אחד של הכרטיס מסך והשני לא. תודה הסתדרתי, אפשר למחוק

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  3. Started by yair23,

קראתי כתבה בגייםספוט על כבלים וההבדלים באיכות ביניהם, בכתבה צויין כבל הקומפוננט שתומך בכמה רזולוציות ואיכות משופרת, מישהו יודע איפה אני יכול לקנות את הכבל הזה ? ואם ההבדל באמת משמעותי בין הכבלים השונים ? הכתבה : [url=]http://hardware.gamespot.com/Story-ST-13232-947-x-x-x&body_pagenum=2

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  4. Started by QQQ,

מה עדיף לי לקנות 6800GS של LEADTEK או 6800GT של PNY תודה. אגב, אני קונה אותם בחיבור AGPX8

• 4 תגובות
    • 569 צפיות
  5. Started by the godfather,

אני צריך כרטיס טלויזיה איכותי שיקליט לי מהיס מקס למחשב נייד אין לי בעיה שיהיה USB טן PCI EXPREES ואין פה סכום כי אין לי מושג מה המחירים תודה מראש

6. Started by vero,

שלום. לקראת קנית כרטיס מסך ולפני שידרוג מסכים עתידי, אני מעוניין בהסבר כולל בנושא שמתייחס בין השאר גם לנקודות הבאות: Input signal - analog vs digital. אני עובד כיום עם שני מסכי VGA , ורוצה לקנות כרטיס שיוכל לעבוד איתם, אך שגם אוכל בעתיד לחבר אליו שני מסכי DVI. האם יש בשוק כרטיסים בעלי אפשרות ל - Dual DVI Output? האם יש דבר כזה VGA-to-2nd DVI adaptor? כתבה מורחבת תתקבל בברכה ואהדה רבה, אולי הנהלת הפורום תוכל לדאוג לזה? תודה

7. Started by psxr,

מישהו מכיר את המסך הזה ? (לא מצאתי סקירות שלו ברשת, רק אתרים שמוכרים אותו) איזה פנל יש לו ? הנתונים היבשים נראים דיי טוב, זוית צפיה 140 160, בהירות 250, ניגודיות 450, זמן תגובה 16, חיבור vga וחיבור dvi, עומק צבע 24 ביט. מחיר 2458 שקל.

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  8. יש ברשותי כרטיס רדיאון9800 פרו שהמאוורר שלו התפנצ'ר שאר הקונפיג: ENERMAX PSU 350W,2 HD,2DVD,CPU P4 2.4C,1G MEM האופציות שמצאתי הן 6600GT 6800GS X1600PRO X800GTO אני מעוניין בכרטיס עם עבודה שקטה שאלות : האם ספק הכוח שלי יספיק לכרטיסים הנל האם הבדל הביצועים מצדיק את ההשקעה או שכדאי פשוט לקנות מאוורר חלופי של זלמן (200ש) תודה רבה מראש

• 1 תגובה
    • 569 צפיות
  9. Started by amit123,

תגידו מה הדרייבר הכי חדש של ati לפני כמה זמן הוא יצא ומה הוא משפר? והאם הדרייבר הכי חדש של אומגה יותר טוב ואם כן במה?

• 2 תגובות
    • 569 צפיות
  10. Started by asaf_azar,

8800GT 2900GT ו2950PRO???

11. Started by eyalgo,

אהלן אני קניתי לפני כשנתיים מחשב (P4 2.8GHZ) והשתמשתי בכרטיס מסך הישן שלי (nVIDIA M64) השימוש העיקרי שלי למחשב הוא לא למשחקים, ולכן גם הכרטיס הזה הספיק לי, אך עכשיו הבן שלי גדל במקצת ורוצה לשחק במשחקים קצת יותר חדשים (CNC Generals, AOE3 וכו') אך אלה אפילו לא מוכנים לעלות לי עם הכרטיס הנ"ל. מה רמת כרטיסים שכדאי לי להתקין אצלי ע"מ שנוכל להריץ בצורה סבירה (ומספיק לי סבירה בלבד)? האם למשל כרטיס 5700 שראיתי פה בלוחות המודעות יד שניה יכול להספיק לי לפחות לשנה-שנתיים הקרובות?

• 1 תגובה
    • 569 צפיות
  12. Started by B@LENO,

שלום לכולם יש לי כרטיס מסך ATI 9250 128 DDR וראיתי שיצא דרייבר 5.10 והתקנתי אותו והמחשב קרס לי מדיי פעם ואמרו לי שהדרייבר הזה מתאים רק לכרטיסי מסך היותר מתקדמים של ATI ורציתי לדעת איזה דרייבר הכי ממולץ לכרטיס מסך שלי שיעבוד בצורה הטובה ביותר? ורציתי לשאול עוד משהו יש בקטליסט קונטרול סנטר של ATI תחת קטגוריה של 3D STANDRD SETINGS יש קטגוריה בשם TEXTURE PREFERFNCE ויש אפשרות בין ביצועים ואיכות וזה מסומן הכי קרוב לאיכות כברירת מחדל של התוכנה מה הכי כדאי? תודה רבה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 569 צפיות
  13. שלום, קניתי לא מזמן את המפרט שבצד והכרטיס מסך מציג לעמים ביצועים ראויים ולפעמים לא. הכוונה, שהכרטיס לא מציג את הביצועים שהוא אמור להציג (גרפיקה טובה מאד, 9.2K בערך ב 05 וכו'). הכרטיס כן הראה את הדברים האלו פעם אחת וזה כשהתקנתי את ה קטליסט 6.9 ועליו את הגרסא שמתאימה ל X1950PRO ואז הוא הוציא 9.2K ב05 והראה טוב במשחקים. הבעיה שזה קרה פעם אחת וזה נעלם. כמו ששמתם לב יש ככל הנראה בעיות עם הדרייברים ואני לא יודע מה לעשות. חשבתי להתקין את הדרייברים של אומגה. הם תומכים בכרטיס? (הכוונה להכי חדש- ה6.9) הם יפתרו את הבעיה המוזרה ויראו תמיד את הביצועים שהכרטיס אמור להראות? הם יבטלו לי את האחריו? תודה רבה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  14. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

קודם כל לפני הדיון אני מבקש מכל מי שרשום לכל מיני פורמים אחרים בארץ ובעולם שקשורים לחומרה שיפרסם את זה גם שם למה אני פשוט חייב תשובה. ועכשיו לדיון עצמו..: יש לי מסך LCD: SAMSUNG SYNCMASTER 171S ואני חייב להגיד שלפי דעתי הוא מסך תותח...... רואים מצויין! בול כמו במסך רגיל! שום מריחות , שום פיקסלים שרופים... שום בהירות יתר וכו' וכו'... יום אחד היה בא לי לחפש ביקורות עליו. מצאתי עלי ביקורונות בXBIT LABS בהשוואה של מסכים. והזדעזתי בקשר לנתון אחד שהיה שם 'RESPONSE TIME 23MS' ואני כזה בול בסדר של הסמיילים(למתקשים - מופתע , לא מאמין , עצוב , כועס) אז עכשיו לבעיה... המשחקים הם MAFIA וRENEGADE וFAR CRY... וכן... גם בDOOM 3 שמתי לב שאצל כולם גם בFPS תותחני של 60+ יש מעין לאגים()[חוץ…

• 2 תגובות
    • 569 צפיות
  15. הי יש לי שאלה , ראיתי שבכרטיס מסך שלי (6800GS של GIGABYTE) יש אחוזי המהירות של המאורר. אז השאלה היא איך אני יכול לחבות את זה שהמהירות תיהיה מקסימלית

• 1 תגובה
    • 569 צפיות
  16. Started by roes,

זה משנה אם אני מחבר את המסך בחיבור DVI או בחיבור רגיל? מה יותר טוב? *אני לא יודע אם זה משנה אבל יש לי מסך: LCD-LG 1780Q

• 1 תגובה
    • 569 צפיות
  17. Started by malche,

האם הוא אמור לעבוד טוב עם ה-3ds max? באתר של אוטודסק הוא עבר את הבחינה. שנית, האם הוא טוב יותר מ- leadtec Quadro FX560?

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  18. *החוקים לגבי הכותרת ממש לא חכמים, למה אני צריך לכתוב את התקציב אם הוא לחלוטין לא רלוונטי לשאלה? בכל מקרה, אני רוצה לקנות כרטיס מסך AGP. חשבתי על הHD2600XT , אבל הוא לא זמין בחנות שבה אני רוצה לקנות... ראיתי שיש באותו מחיר את ה- HD3650 אז, מי מביניהם יותר טוב? כמה משמעותי השוני? האם צריכת החשמל בשניהם זהה? (אם הספק שלי מספיק ל2600, הוא יספיק גם לשני?) האם אתם ממליצים לי ללכת עליו?

• 2 תגובות
    • 569 צפיות
  19. Started by AcidBurns,

לקנות 2 כרטיסי HD 4830 512MB GDDR3 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E של Sapphire ולעבוד איתם בקרוס פייר, או לקנות כרטיס HD 4870 512MB GDDR5 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E של Sapphire?

• 4 תגובות
    • 569 צפיות
  20. Started by Boiling,

יש לי בעיה בהגדרות של הכרטיס מסך שלי הוא משדר בשיטה שלא מתאימה לטלוויזיה או ההפך הטלוויזה מופיעה ב שחור לבן איני יודע בדיוק עשיתי חיפוש בפורם אך רק לי יש בעיה שאיני יכול לשנות את שיטת השידור הנה תמונה שממחישה .. בבקשה עזרו לי אני כבר לא יודע מה לעשות . הייתי בפורמים של NIVIDIA ולא מצאתי תשובה אם אפשרי המלצה לTV TOOL שתומך בכרטים מסך FX 5200 של GYGABITE זה יהיה מעולה תודה

• 2 תגובות
    • 569 צפיות
  21. Started by eliranl,

יש פה כמה בניצ'ים: http://www.lostcircuits.com/video/sapphire_x800xt/7.shtml זה בין X800XT ל6800ULTRA: http://www.digital-daily.com/video/geforce6800ultra-vs-radeon800xt/index04.htm עוד אחד http://www.nvnews.net/vbulletin/showthread.php?t=28520&page=1&pp=15 מה אתם אומרים מה יותר שווה מה יותר טוב? ואם הפיצ'רים(כמו SM3) שיש לNVIDIA משפיעים או שלא להתייחס?

• 3 תגובות
    • 569 צפיות
  22. היי יש לי כרטיס מסך של redeonX1950 pro הבעיה שהוא הלך לי כנראה בעיה או משהו הוא כל כמה דק' נתקע ומציג בעיה וכל מני שטויות כאלה הוא לא מעלה סרטים וגם שהוא פותח משהו הוא מציג אותו עם קווים ירוקים וכאילו פיקסים מתים כנראה שהבעיה בכרטיס מסך עכשיו אתם נכנסים לתמונה אני צריך ייעוץ לגבי כרטיס מסך חדש שיהיה באותו רמה לפחות או אפילו קצת יותר ושלא יעלה יותר מדי כי אני חייל תודה תודה תודה

• 3 תגובות
    • 569 צפיות
  23. מה מומלץ מהמסכים הנ"ל , חייב לציין שהאסוס ויזואלית נראה פיצוץ ASUS PW191 SAMSUNG 940BW LG L194WT MAG T906W SONY SDMX95F מה הכי מומלץ ? האסוס נראה מדליק , אם יש מסך מסוג אחר שמומלץ אשמח לשמוע

• 4 תגובות
    • 569 צפיות
  24. Started by omrishriki,

שלום לפני זמן מה התחדשתי במחשב יש לי מעבד i5 עם קירור רגיל ב 120 שקל ומארז עם אוורור טוב 3 מאווררים וכטיס מסך nvidia 560 gtx שאני משחק לדוגמא בניד פור ספיד ה gpu מגיע ל50 מעלות אחרי חצי שעה של משחק זה נורמלי ועד כמה מעלות מותר לכרטיס מסך להגיע תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 569 צפיות

דיונים חדשים בפורומים