עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. גרפיקה יותר טובה ובצועים יותר טובים ב XBOX360 או PS3? כמה שיותר דעות בבקשה כמו כן איזה מהן יכולה להפיק גרפיקה בעלת ריאליזם הקרוב לזה של DX10? תודה!

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  2. מה זה בדיוק עושה למסך ? אני מבטל את זה תמיד ולא רואה שום הבדל בגאמה של התמונה ובכלל באיכות.. למישהו יש מושג ? מסך 721S

3. שלום לכולם, לאחרונה רכשתי מחשב חדש,בין שאר החלקים רכשתי גם מסך SAMSUNG SyncMaster 740B וגם כרטיס מסך GIGABYTEG GF 7800GT ,PCI-E,DDR3 256M שמתי לב שעל גבי כרטיס המסך יש 2 יציאות דיגיטאליות ואילו מסך יש 2 חיבורים ,האחד אנלוגי והשני דיגיטאלי. כרטיס המסך מגיע גם עם מתאמים מדיגיטאלי לאנלוגי. השאלה שלי היא איך כדאי לחבר את המסך למחשב? האם להשתמש במתאמים ולחבר את המסך מהיציאה האנלוגית או לחבר אותו דרך היציאה הדיגיטאלית. אגב האם יש איזה שהוא ייתרון לחיבור המסך דרך 2 היציאות במקביל ? אני מניח שאני שואל שאלת תם אבל אין לי ממש מושג מה ההבדל בין היציאות הללו. אני גם לא יודע האם הגדרה שנתתי של אנלוגי ודיגיטאלי היא נכונה. אנלוגי זה החיבור הישן שדרכו חיברנו מסכים תמיד והדיגיטאלי זה הח…

• 2 תגובות
    • 523 צפיות
  4. Started by Saikodan,

הנה ההדועה הקודמת ששמתי: והנה העידכון: מהדיסק התקנתי ישירות מהתיקיות, לא מהתפריט של המשחק, והכרטיס עבד. נכנסתי לאתר של NVIDIA והורדתי את מה שהם המליצו לי להוריד הורדתי את הגרסא הכי חדשה ואחת לפניה ואחת לפניה איזה 4 גירסאות שונות כולן עושות לי את אותה הבעיה - המסך נכבה ולא נדלק לפעמים זה עובד ואז כשאני נכנס לcenter של נבידיה זה פשוט מכבה את המסך וזהו, אין כלום רק מה שבא עם הדיסק(דרייבר ממרץ!!) המחשב עובד טוב אני מאמין שהכרטיס מסך שלי פגום אבל הוא חדש לחלוטין ובחנות לא רוצים לתת לי חדש עד שהם לא יבדקו אותו, ואז הייצרן יבדוק אותו ואז אם הייצרן יגיד שהוא פגום אז הוא ישלח לי כרטיס מסך חדש ואני אקבל אותו השד יודע מתי. זה ממש ממש ממש מעצבן בייחוד בהתחשב בעובדה שזה מחשב חדש לחלו…

5. הכרטיסים מסדרת ה8600 יכולים לתת ביצועים בינונים פלוס ברזלוציה הזאת?

• 3 תגובות
    • 523 צפיות
  6. למשל BATTLEFIELD 2/2142, PORTAL... אבל מה עוד? יעני משחקים טובים ובינוניים. מקווה שהבנתם, תודה מראש, גיל

• 1 תגובה
    • 523 צפיות
  7. Started by Neldana,

שלום, אני רוצה לקנות כרטיס מסך למחשב שלי, לא משהו רציני... אני לא ממש משחק במשחקים רציניים או משהו כזה, אלא משהו פשוט... לוח אם: Asus P5GL-MX (3 PCI, 1 PCI-E x16, 4 DDR DIMM, Audio, Video, LAN) מעבד: Intel Pentium 4 630, 3000 MHz (15 x 200) זיכרון: 1015 MB (PC3200 DDR SDRAM) תקציב עד 350 ש"ח... משהו כזה תודה לעוזרים[:

• 2 תגובות
    • 523 צפיות
  8. Started by ofirbbdd,

אז ככה הכרטיס הוא Twintech nvidia geforce 9800gt xxt 512m oc pcie 650MHZ/200MHZ הוא עולה 730 שקל ב FOXPC מה אתם חושבים על הכרטיס?איך הוא בהשוואה ל 4850 רגיל בלי OC

9. Started by Dale,

שלום. אני מחפש הצעות לכרטיסי מסך, mid-end (עד כמה שזה אפשרי, בתקציב שלי...), בעלות של כ-600 ש"ח. המפרט שלי מופיע בלינק הבא: http://img506.imageshack.us/img506/213/cpumbiy7.jpg לוח האם שלי, כפי שכבר צויין, תומך ב- AGP. נוסף על כך, ספק הכוח שלי הוא 400W, ג'נרי, של Sunshine או מישהו-עם-שם-דומה. כרטיס המסך הנוכחי שלי הוא Radeon 9200SE ישן, ואני מחפש כרטיס שיתן לי שיפור ביצועים משמעותי על פניו, ובתקווה שיוכל גם להריץ באופן סביר משחקים חדשים. תודה, מראש.

• 4 תגובות
    • 523 צפיות
  10. Started by a-gold,

שלום לכולם אני כנראה יקנה מחשב חדש שהמפרט שלו : מעבד E6550 לוח gigabyte p35-ds3l זיכרון 2 ג'יגה של OCZ 800mhz הארדיסק כבר יש וכל שאר החלקים הקטנים לא חשובים כרגע. השאלה שלי היא כזו,יש לי כרגע כרטיס מסך דגםgigabyte rx550 256MB האם זה יצור מצב של צוואר בקבוק עם המחשב החדש כי אני לא מעוניין סתם לקנות כרטיס חדש שעולה הרבה. מטרת המחשב זה לאינטרנט ולתוכנות virtual pc לא לשום דבר רציני מעבר לזה????

• 2 תגובות
    • 523 צפיות
  11. Started by morientes,

רציתי לדעת האם מישהו מכיר את ה-LCD של LG דגם L1730S הנתונים הטכניים של המסך הם : response time :12MS contrast : 1:550 brightness: 250 cd/m^2 viewing angle: H:160,V:140 resolution: 1280X1024 רציתי לדעת האם המסך מתאים למשחקים ולסרטים תודה מראש

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  12. Started by igal_nazar,

אני עורך קליפ בתוכנה movie maker. בקליפ יש תמונות ושירים יחד, עכשיו השאלה שלי היא אם אני שומר את הקובץ וצורב אז זה יפעל ב dvd ? ועוד שאלה: לאחר ששמרתי את הקובץ (כשיש בו לערך 20 תמונות שכל אחת שוקלת מגה) אז הוא שקל סה"כ 160 קילו בייט, איך זה יכול להיות??

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  13. Started by Predator_ISR,

שלום, יש לי כרטיס מסך RADEON 9600 PRO , כמו כן יש לי מסך LCD BENQ 19 אינץ , כאשר אני מעדכן את הדרייבר של הכרטיס מסך , מכבה ומדליק את המחשב, הוינדוס עולה לי עם מסך שחור (כאילו אין מסך) . כאשר התקנתי כרטיס אחר (NVIDIA -4200), הסרתי את המסך מהגדרות המערכת ,הפעלתי מחדש את המחשב , שמתי את ה-RADEON שוב , המסך עלה לי וגם הכרטיס , אך שוב כאשר אני מעדכן את הדרייבר , הוינדוס עולה עם מסך שחור . מה עושים ? תודה מראש .

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  14. Started by DJ_Yaniv,

יש לי כרטיס מסך 8800GT 512MB PNY והמהירות של המאוורר שלו על 30% איך אני מעלה אותו ? דרך איזה תוכנה אפשר ?

• 3 תגובות
    • 523 צפיות
  15. Started by nadav1379,

אני צריך המלצה למסך טוב עד 800 שקל

• 3 תגובות
    • 523 צפיות
  16. רציתי לדעת האם ה-8800GT יעבוד טוב+ עם המפרט הבא: 470W Thermaltake Intel Duo Core E6320 @1.87GHZ ,4M Cache 2giga Ram ודבר נוסף, האם ה- 470W של thermaltake מספיק בשביל כזה מחשב + 8800GT

• 2 תגובות
    • 523 צפיות
  17. Started by majin_omri,

ערב טוב, אני מעוניין לרכוש כרטיס טלוויזיה, אבל אני ממש לא מבין בזה.. בעיקרון מה שאני רוצה לעשות זה לחבר אותו לטלוויזיה או ל- DVD או לוידאו ולהקליט.. אני ממש לא מבין בזה ואני אשמח להסבר איך זה עובד.. תקציב- לא יותר מ- 300 שקל, ועדיף פחות.. תודה מראש, עומרי.

• 2 תגובות
    • 523 צפיות
  18. Started by mtnm,

ניסיתי לחפש באינטרנט אבל לא מצאתי. אם מישהו מכיר חנות שמוכרת אותו שיגיד לי בבקשה איפה וכמה הוא עולה שם. שימו לב שזה הכרטיס שבה עם OC מהחברה.

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  19. הרגע שמתי לב משהו מוזר,יש לי LEADTEK GEFROCE 6600GT AGP ועם הכרטיס קיבלתי תוכנה בשם WINFOX, התקנתי אותה והיה רשום שבליבה של הכרטיס מסך ב2D,יש גם 3D אין לי מושג מה זה כל אחד מהם בכל מקרה ב2D בWINFOX רשום 10 בליבה (?!?!?!?!?!?!WTF) אבל בדרייבר של NVIDIA ב2D רשום 300 בליבה,האם זה אמור להיות על 300 בליבה ב2D ב6600GT ?? כי ב3D רשום שם 500MHZ בליבה *תמונה מצורפת* תודה לעוזרים [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 523 צפיות
  20. Started by PuMbA,

איך הוא טוב איכותי למשחקים ? למרות שרק מסכים CRT טובים למשחקים

• 1 תגובה
    • 523 צפיות
  21. Started by qt1h00,

שלום לכולם, מה היתרונות של DX10 ?

• 1 תגובה
    • 523 צפיות
  22. Started by Cyron,

קניתי מטליות לניקוי המסך שלי, LG L1710s, מאופיס דיפו, וכתוב בתחתית האריזה "אינו מתאים לשימוש במסכים עם ציפוי כרום....", מכיוון שאין לי מושג מזה רציתי לוודא שהמטליות טובות לפני שאני משתמש בהם ? אלה המטליות: תודה

• 3 תגובות
    • 523 צפיות
  23. Started by blue_core,

לכרטיס ה X800XT שלי יש אפשרות ל VIVO אבל מנסיון ומקריאת פורומים רבים הבנתי שקשה עד בלתי אפשרי להשתמש באופציה. לא חשוב מה אני עושה אני לא מצליח לקבל תמונה נכונה בכניסת הוידאו. החלפתי דרייברים חזרה ל 6.2 כי האחרונים דופקים את עניין ה VIVO וכלום לא עוזר. התמונה עם שיבושים וללא צבעים וזאת למרות שהכניסה הוגדרה כPAL. אם מנסים להשתמש בכניסת ה COMPOSITE אז אין תמונה בכלל. רק כניסת ה SVIDEO מאפשרת איזושהי תמונה. אני לא מתכוון לכרטיסי All in Wonder, אלא לכרטיסים סטנדרטיים עם אופציה לכניסת וידאו. למישהו פה יש כרטיס דומה או נסיון עם אופצית VIVO בכרטיסים האלו ? אשמח לכל עזרה בנושא.

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  24. Started by Seaninho10,

המאוורר של הכרטיס הגרפי להלן שקט??.. ??? http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=698

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  25. Started by owen10,

אני מחפש לקנות כרטיס TV עד 200 שקל. תודה!

• 0 תגובות
    • 523 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.