עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by goldiga,

מדברים פה הרבה עליו, אבל לא הצלחתי להבין - אפשר לישון כשהוא בחדר ? (הכוונה בלי OC ועם הקרור המקורי)

• 2 תגובות
    • 542 צפיות
  2. Started by aviad91,

יש לי את הכרטיס 7950gt 512mb ובמצב מנוחה הטמפ' שלו על 51 האם זה בסדר?

3. Started by zoozoo,

שלום לכולם, רציתי לדעת אם יש משמעות לכרטיס המסך לצורך צפיה בסרטים. כלומר, האם יהיה הבדל באיכות הצפיה בסרט אם יהיה לי כרטיס מסך איכותי יותר. היום יש לי Radeon X300SE ומסך CRT 17. אני רוכש מסך Dell 2007WFP בעיקר לצורך צפיה בסרטים (חוץ מזה המסך ישמש רק לישומים משרדיים - וורד ואינטרנט). אני מפחד שכרטיס המסך לא יאפשר לנצל את איכות המסך. האם יש בזה משהו, או שאין טעם להחליף? נ.ב. כיום יש לי תופעה שבה המסך לפעמים לא מקבל סיגנל מהמחשב, ונכנס לסטנד ביי, למרות שהמחשב דלוק. רק אתחול של המחשב פותר את זה. נראה לי שזו תקלה בכרטיס עצמו, כך שממילא אולי כדאי שאחליף אותו. במקרה כזה - למה כדאי להחליף (בהנחה שאני לא משחק משחקים בכלל)?

• 6 תגובות
    • 542 צפיות
  4. שלום, אני רוצה כרטיס מסך חדש ואני לא ממש יודע מה הכי כדאי, ה-38x0 משתלמים מאוד מבחינת תועלת/עלות אבל ה-800GT חזק יותר. עכשיו, ראיתי בדיון אחר קישור לחנות FoxPC שמוכרים שם 8800GT במחיר שמשתווה למחיר של 3850 וזה בא עם קירור שלא קירור הסטוק, האם יש לדאוג בגלל המחיר הזול או שזה שווה? השימושים שלי: משחקים לא הכי כבדים ( NFS MW, NFS Pro Street, BF2, FlatOut2, CSS, GTA SA, GTAIV וכאלה על הגדרות כמה שיותר גבוהות), סרטים ושימושים כלליים. המערכת שלי כרגע: CPU: Intel Core 2 Duo E6320 1.86GHz 4MB Cache M-Board: ConRoeXFire LGA 775 1066 FSB GPU: nVidia GeForce 7900 256MB DDR III Monitor: LG L204WT 5MS 1:200 20.1" Memory: Samsung/V-Data 2GB DDR2 667 MHz (1GB x2) PSU: EZcool PS-05 …

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  5. Started by SkyForce,

שלום לכולם!! ה-7900GT אם אפיק AGP אמור להגיע לארץ? ??? ואם כן יש למשהו מושג מתי?? וכמה הוא יעלה..? כי אני רוצה לקנות 7800GS אבל נראה לי שה 7900GT יהיה חזק ממנו בהרבה זה נכון? האם הוא יהיה שווה בביצועים כמו ה 7900 pci-e? תודה לעוזרים אני חושב שזה יעזור להרבה אנשים אז בבקשה כל מי שמבין שיגיבבב.

• 2 תגובות
    • 542 צפיות
  6. Started by Gal619,

אני בוויכוח עם כמה אנשים.. האם זה הגיוני ש-8600GTS יכול להגיע לרמה של 8800GT בעזרת כל דרך אפשרית..

• 3 תגובות
    • 542 צפיות
  7. אין מה להוסיף.

• 2 תגובות
    • 542 צפיות
  8. לא מזמן ראיתי את הגרסה של 512 מגה ב 1300 ומשהו, מישהו יודע איפה ? והוא כמעט ולא מופיע בזאפ...

• 3 תגובות
    • 542 צפיות
  9. היי אנשים אני צריך את העזרה שלכם הלוח אם שלי הוא תואם (AGP x2/x4 (v2.0 compliant העם אני יכול לשים מסך חדש במחשב (הבנתי שהכרטיסים החדשים הם AGP X8) והעם יש כרטיסים חדשים כגון geforce 5700/5900 או radeon 9800 וכו' (אני מחפש כרטיס עם 128mb ויותר ולא בדיוק בא לי להחליף את הלוח אם)

• 1 תגובה
    • 542 צפיות
  10. Started by yotam360,

ראיתי באתר כאן כתבה על הכרטיס 7800GT של אסוס. האם הוא PCI-E? ואיזה כרטיס יותר טוב 7800GT של POV או של ASUS?

• 1 תגובה
    • 542 צפיות
  11. אני מחפש כרטיס טלויזיה זול ורציתי לשאול אם הכרטיס הזה הוא כרטיס סביר לצפייה בטלויזיה דרך המחשב, כלומר חיבור של ממיר דיגיטלי למחשב והקלטה מדי פעם. השימוש הוא רצוף ויומיומי כלומר זה יהיה הטלויזיה שלי בחדר.... אז בבקשה מי שמבין בזה תגידו לי אם שווה...

• 3 תגובות
    • 542 צפיות
  12. Started by Raul,

יש לי GeForce FX 5600 מבית GAINWARD ויש משחקים, במיוחד הכבדים ביניהם (אנריל 2004, FAR CEY), שפתאום המשחק הופךלהיות איטי... ניסתי לשנות את פרטים ליותר נמוכים וזה עדין לא עזר... האם זו העיה מוכרת של כרטיסי ה GeForce?? והאם אפשר לתקן את זה???

• 1 תגובה
    • 542 צפיות
  13. חברים יקרים, יש לי בעייה - הרזולוציה במסך משתנה לאחר ביקור באתר מסוים למשל קאזה. פתאום האתר תופס רק שני שליש מהמסך והכיתוב קטן. מדובר במחשב דל לטיטיוד 600. יש לציין שאין שום שינוי בהגדרות המסך!! הדבר היה מסתדר מאליו אחרי כיבוי והעלאת האקספלורר מחדש, אך עכשיו העיניין נשאר קבוע. מה לעשות? תודה על עזרתכם המהירה. עופר

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  14. הרצתי חיפושים בגוגל, יש איזה פתרון עם loader אבל לא כל כך הבנתי מה צריך לעשות כדי שהati tray tools יעבוד בVISTA 64 BIT.. שאני מנסה לפתוח תתוכנה רגיל אני צריך איזה low driver לא הבנתי מה הם מבלבלים את השכל.. מישהו יכול להסביר לי? תודה

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  15. Started by BoJlk,

יש לי שאלה מעניינת על הכרטיס. המדבקה של החייזר הזה שזה סימן היכר של SAPPHIRE מודבקת על ה HEATSINK של הכרטיס ומתחתיו רואים את המדבקה המקורית של RADEON ? עכשיו כרטיס דומה של חבר שלי מחברת CONNECT 3D יש עליה מדבקה של החברה ומתחתיה גם מדבקה מקורית! ו SERAIL NUMBER של הכרטיסים הוא דומה ולמרות שזה חברות שונות...

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  16. איך הכרטיס GeForce 7600 GT Extreme משתלב עם מסך זה אשמח לקבל חוות דעת

• 1 תגובה
    • 542 צפיות
  17. Started by alergic,

האם כרטיסים של ATI תומכים תמיכת HARDWARE ב OPEN GL כמו הכרטיסים של NVIDIA? והאם יש הבדל שזה תומך HARDWARE או SOFTWARE??

• 3 תגובות
    • 542 צפיות
  18. Started by IsreaLI_ElitE,

אני קונה מחשב חדש,את המחשב כבר הזמנתי...אבל מסך אני צריך לבחור מסך שמיועד למשחקים כבדים. זה המסך: זה ונמצא בסניפים. מסכים? MAG כמות 17'' 796 FD 1 הבעיה היא שכרגע נגמר לKSP המלאי... ואני יכול לקבל מוקדם יותר את המסך הזה: SAMSUNG 17'' 753 DFX FLAT 800 אבל לפי מה שהבנתי הוא אלא כול כך טוב למשחקים...מה דעתכם?

19. 256 או 512 זכרון... שימושים: סרטים + מעט משחקים. שאלה נוספת - האם 512 זכרון בכ. חיצוני משתווה ל512 בכרטיס מובנה על לוח אם? תודההההההה

• 5 תגובות
    • 542 צפיות
  20. Started by yamamoto,

האם השם של דגם המסך אומר משהו למשתמש? למשל יש לי מסך ישן מאוד של מאג ששמו XJ770 מה פירוש השם הזה מה זה XJ מה זה 770 ןלמה רוב שמות המסכים {לא חשוב מאיזה יצרן} מתחילים בסיפרה 7

• 2 תגובות
    • 542 צפיות
  21. שלום אנשים יש לי לוח אם ASUS M2NPV-VM בעל כרטיס מסך שלכאורה היה אמור לאפשר לי צפיה בשני מסכים נפרדים ובוידאו, בפועל מתאפשרת לי צפיה כל פעם רק במסך אחד (או במחשב או בטלויזיה) ואיכות הצפיה בטלויזיה למשל של סרט DVD היא גרועה ובלתי אפשרית מחפש המלצה לכרטיס מסך טוב PCI-E לא יקר במיוחד ורצוי שקט שיאפשר צפיה בסרטים באיכות טובה בטלויזיה + עבודה (במקביל- ברזולוציה שונה) על גבי צג המחשב. אשמח לקבל המלצות, העדפה שלי ATI בגלל הממשק. ל=אציין שאיני משחק בכלל תודה

• 1 תגובה
    • 542 צפיות
  22. Started by BoJlk,

יש לי שאלה מעניינת על הכרטיס. המדבקה של החייזר הזה שזה סימן היכר של SAPPHIRE מודבקת על ה HEATSINK של הכרטיס ומתחתיו רואים את המדבקה המקורית של RADEON ? עכשיו כרטיס דומה של חבר שלי מחברת CONNECT 3D יש עליה מדבקה של החברה ומתחתיה גם מדבקה מקורית! ו SERAIL NUMBER של הכרטיסים הוא דומה ולמרות שזה חברות שונות...

• 5 תגובות
    • 542 צפיות
  23. Started by carbon1,

מה הדרייבר הכי חדש ל- 8800GTS 640MB ?

• 2 תגובות
    • 542 צפיות
  24. Started by froggy,

שלום יש לי מחשב ישן: Intel 4 630 3 GHZ, D915GUX אני צריך כרטיס מסך לסרטים, ולמשחק PES 2009 מה כדאי לי לקנות?

25. Started by j. rabbitte,

הי לכולם, לא מזמן החלפתי לוח אם (עם כרטיס מסך on board) ומאז אף משחק לא עולה, אפילו לא google earth. אני מקבל הודעות כמו GL_ARB_texture_compression not found או בעיות עם openGL, או משהו עם blending.... אני רוצה לקנות כרטיס חדש או משומש בסביבות 400 ש"ח. יש לי חיבור AGP ואני לא בטוח איזה X4 או X8. אז ככה הוא נראה: ########################## # # # <----- זה הצד של הכרטיס שפונה החוצה. ########################## כפי שהבנתם, אני לא בדיוק שוחה בחומר. :s05: אתם יכולים להמליץ לי על כרטיס (חדש או משומש, ואם משומש, אז איפה אפשר למצוא כאלה) באזור הסכום הזה? המון תודה

• 2 תגובות
    • 542 צפיות

דיונים חדשים בפורומים