כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,980 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש כרטיס מסך טוב במחירו נע בין 1500-2000 ש"ח, שיתמוך טוב בתוכנות כמו 3DMAX וכו', ושיאפשר עריכה טובה של סרטים עם מודלים תלת מימדיים ורינדור מודלים כאלה וכו'. עכשיו אני מתלבט בין כרטיסי משחקים כמו XFX 8600GTS 320MB XXX EDITION לבין כרטיסי עריכה מקצועיים כמו Leadtek Quadro FX 1500... מה עדיף לדעתכם? אשמח לתשובה! דוד.
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-
-
היום כרטיסי הרדיאון 1950 פרו = נמצאים במחירים מצחיקים ונותנים את התמורה הטובה ביותר למחיר לדעתי יחד עם זאת הם לא דירקט איקס 10 אז אני לא ממש יודע מה לעשות - מתי כל הדירקט 10 יהיה אפקטיבי ? מה כדאי לעשות? אני עומד לירכוש מחשב חדש...ודי מתלבט אם לחכות חודש....? תודה למי שעוזר
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-
-
קניתי מחשב עם כרטיס מסך 9600 פרו של ג'יגהבייט (r96p128de) ושמתי לב שהוא עובד במהירות זכרון 200 מה"צ , בעוד שלמיטב ידיעתי היא אמורה להיות 300 מה"צ. כשאני מעלה את מהירות הזכרון באמצעות vtuner או תוכנות אחרות יש ארטיפקטס. מהירות הליבה תקינה - 400. האם מדובר בכרטיס פרו מוחלש ? או שיש תקלה ואם כן מה הפתרון ?
-
- 3 תגובות
- 549 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות כרטיס טלוויזיה ואני צריך המלצות. אני רוצה כרטיס טלוויזיה מאחת החברות הבאות: Hauppauge,Leadtek,Asus,LifeView,Viewcast כרטיס פנימי של PCI,שיש לו גם תוכנות עריכה ובמיוחד את WinDVR 3 במחיר של עד 500 שקל. אם כבר אני פה,מישהו יכול להסביר לי על חיבורים? וגם מה ההבדל בין כניסות ליציאות? הנה כניסות: (RCA/3.5mm) Audio XLR FireWire (IEEE 1394) והנה יציאות: (RCA/3.5mm) Audio VGA ומה זה טיונר TV פנימי ו"ממיר מחשב לטלוויזיה"?
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
שלום רציתי לקבל המלצה לכרטיס tv ולכידת וידאו ראיתי דגם של videohome עם צ"פסט של פיליפס 7130 האם הוא טוב ? ואיזה נקודות חשובות לבדוק לפני קניית כרטיס ?
-
- 2 תגובות
- 549 צפיות
-
-
האם אפשר/כדאי לשים כרטיס X8 על לוח שתומך X4? מה ההשפעה? שאלה נוספת, מה ההבדל בין R955128D ל- R955128T ? ואם כבר אני בתנופה... יש לי Geforce 4 MX440 ולאחרונה התקלתי במשחקים רבים שלא תומכים בכרטיס (זאת הסיבה שאני מחפש כרטיס אחר), למרות שהם תומכים בכרטיסים ישנים יותר כגון MX400 ואף ב Geforce 3. בדרך כלל אין באתרים פטצ'ים. יש למישהו עצה, פתרון?
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-
-
<p><p><p><p><p><p><p><p><p><p><p><p><p>שלום. רציתי לדעת אם הכרטיס: Sapphire ATi Radeon 9600Pro הוא כרטיס שמוגדר כ-Mid-End או-Low-End.</p><p>(לפי דעתי הוא האפשרות השנייה, אבל חבר שלי, בעל הכרטיס אומר שהוא קנה אותו לפני שנתיים ב-3000 שקל. ואני ממש לא מאמין לו. אני צודק או לא).</p></p></p></p></p></p></p></p></p></p></p></p></p>
-
- 6 תגובות
- 549 צפיות
-
-
קניתי את כרטיס readon 9250 256mb shappire אתמול והמוכר אמר לי שזה כרטיס ממש ממש חזק...זה נכון או שלהחליף אותו...(אני עדיין יכול)
-
- 3 תגובות
- 549 צפיות
-
-
תקשיבו שמעתי שיש לי 8 צינורות עיבוד וארבע מתוכם רדומים ושמעתי שצריך לעשות OC כדי להפעיל את ארבע הרדומים אך אני עושה את זה בבקשה עזרו לי.!????
-
- 2 תגובות
- 549 צפיות
-
-
או לפחות ספק שמוכר אותו במחיר דילר?? תודה מראש!!
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד HP 6515 עם כרטיס מסך 8400. אמור להיות מחשב טוב ויש לו אפילו יציאת HDMI!!! אבל:: כשאני מחבר את המחשב דרך ה SVIDEO לטלויזיה אני מקבל תמונה בשחור לבן. נבדק על כמה טלויזיות ועדיין אותה תוצאה. מה אפשר לעשות כי זה ממש מבאס וקניתי את המחשב גם לצורך חיבור לטלויזה. יש איזה שהם עצות? ??? תודה מראש לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
קראתי את האשכול בפורום בנושא כרטיסי מסך מומלצים, ואני מתלבט בין NVIDIA GeForce 7600GS Sonic לבין ATi Radeon X1950Pro (אני לא סגור איזה סוג של גיימר אני :). הניין הוא, יש לי את ה-600 ש"ח הנוספים האלה לשים ולקחת ת-X1950, אבל אני קמצן :-X. עד כמה ההבדל בביצועים מורגש? האם משחקים ירוצו לאט יותר כשמשתמשים ב-GEFORCE? כמה זמן כל אחד מהם יחזיק (כלומר, כמה זמן ייקח עד שהמשחקים החדשים שייצאו כבר לא יתאימו או בקושי יתאימו לכל אחד מהכרטיסים האלו?) ועוד שאלה: בכל מפרט שמישהו מרכיב אני רואה שהוא ממליץ על ATi Radeon X1950Pro של חברה אחרת: אחד ממליץ על הכרטיס של GeCube, אחד על זה של Sapphire, אחד על זה של Connect3D. האם יש לחברה חשיבות, או שבכל חנות יש כרטיס של חברה אחרת, ופשוט לקחת את …
-
- 2 תגובות
- 549 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני סטודנט לגרפיקה ובניית אתרים ואני זקוק למחשבץ אבקש את עזרתכם בהצעת מפר מתאים לסוג זה של עבודה. האם צריך כ. מסך qudro? וכו תודה
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
-
האם יש הבדלים בין הליבות של GTX לבין GTS , כלומר, האם הם עובדים על מתחים שונים? ולצורך העניין- מה יכול להגרם ע"י צריבת ביוס של GTX על GTS.
-
- 3 תגובות
- 549 צפיות
-
-
האם מישהו מכם קיבל את המסך הזה ויוכל לשתף אותנו בהתרשמויותיו?
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
היי, יש לי 9600xt.. הורדתי עכשיו את ה-4.9 כי אומרים שהוא מאוד משפר ביצועים בדום 3 אבל משום מה נעלמה לי אפשרות ה-overdrive שהייתה קיימת אצלי תמיד.. יש למישהו מושג למה ואיך אפשר להחזיר את ה-Overdrive? תודה
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-
-
-
-
שלום, אני צריך לחבר שני מחשבים למסך רחב אחד באמצעות KVM. בפרטים של כל ה KVM שראיתי לא מצויינת הרזולוציה של מסך רחב אלא רק של מסכים רגילים. מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-
-
הכותרת אומרת הכל. תנו חוות דעת - הכרטיס מיועד למחשב שיעבוד 24/7, אני רוצה שיוכל להריץ משחקים בני ימינו ללא קשר לפילטרים (ואת זה הוא עושה) ויוכל להראות סרטים - אני יודע ש-ATI יותר טובים בוידיאו OUT אבל הכרטיס הזה הרבה יותר יעיל בצריכת אנרגיה + קירור פסיבי. בנוגע לקירור פסיבי, ראיתי שהקירור עליו יעיל יותר מקירורים אקטיביים אחרים. אני יודע שיש ב-KSP, זה יבוא רשמי? האם ליבואן הרשמי בארץ יש? מחפש מקום שייתן לי 3 שנים אחריות. ולבסוף האם זו קניה כדאית כעת? או שעדיף לחכות שייצאו כרטיסי הדור הבא ואז המחיר של הכרטיס הזה ירד? תודה מראש על התשובות
-
- 4 תגובות
- 549 צפיות
-
-
איזה משני הכרטיסים טוב יותר? ?Albatron 6600 128MB PCI-E? ?MSI X600-XT 128MB DVI, PCI-E?
-
- 2 תגובות
- 549 צפיות
-
-
r9600p של ספיר מה המהירות ליבה והזיכרון וכמה ביט יש בו תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-
-
יש לי מסך 960BF של סמסונג (LCD) וכרטיס מסך LEADTEK WinFast PX7900GT TDH PCIe ברזולציה של 1024 על 1280 זה עומד לך 60 HRZ בלבד ... והמסך יכול ליותר איך מסדרים את זה ?
-
- 4 תגובות
- 549 צפיות
-
-
מישהו בבקשה יכול לקשר אותי לדרייבר הכי מעודכן ל6600gt שלmsi כי אני לא כל כך מבין בזה?
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-