עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by rofben,

יש לי מחשב ישן פנטיום 4 הורדתי gpu z וראיתי שיש לי fx 5200 האם הכרטיס טוב? ואם לא אז למה לשדרג?

2. Started by Tibbers22,

שלום, קיבלתי במתנה כרטיס מסך Sapphire R7 360 2GB נכון לרגע זה המפרט הוא E8500 3.16Ghz EP43-DS3L 4 ג'יגה DDR2 800Mhz HD4870 512mb Seasonic 520W אני משחק בעיקר ב-Armored warfare על הגדרות נמוכות עם כמה על בינוני ומקבל בין 25 ל-35 FPS, לא מושלם אבל שחיק. השאלה היא, האם הכרטיס עם המפרט הנוכחי ייתן שיפור כלשהו או שלא כדאי בכלל לפתוח את האריזה?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by elias,

בעקבות מותו של הכרטיס הנוכחי שלי(HD5770) אני מחפש כרטיס חדש בתקציב של כ600ש"ח. בנוסף לכך אני השמח לקבל המלצות על כרטיסים אם קירור כמה שיותר שקט, הכרטיס הקודם מבית HIS עשה די הרבה רעש.

• 0 תגובות
    • 752 צפיות
  4. Started by therdier,

שלום לכולם, אני רוצה לשדרג כרטיס גרפי ומתלבט. המפרט שלי: Motherboard - Asus P4P800 SE 1024 MB RAM Inno3d GeForce FX5900XT אני רוצה לקנות כרטיס גרפי חדש בסביבות 1000 ש"ח. הכרטיס היחיד שמצאתי כרגע שעונה על הדרישות שלי הוא הGeForce 7600GT. יש למישהו הצעות נוספות? בתודה מראש.

• 7 תגובות
    • 582 צפיות
  5. Started by matanm777,

שלום לכולם..! המחשב שלי הוא כזה: יש לי פנטיוםם 4 3.2 ג'יגה ארץ 512 מגה זכרון 120 ג'יגה כרטיס מסך radeon 9200 המסך של מרצד מאוד.. החלפתי מסך לסמסונג 20 אינץ' חדש והבעיה נמשכת ככה שזה כנראה הכרטיס מסך.. או שיש לכם השערה אחרת ? בעקרון אני רוצה מאוד לשדרג את הכרטיס אבל אין לי מושג לאיזה אכרטיס אני יכול... עזרה בבקשה :] :s05:

6. Started by azulgrana,

אני מחפש לקנות כרטיס מסך חדש. המפרט שלי: Intel® Core2 Duo CPU E7400 @ 2.80GHz NVIDIA GeForce 8500 GT gigabyte EP45-UD3L 2GB RAM אני לא מכיר כל כך את שוק החומרה היום אז אני יכול לתת הערכה גסה של תקציב-500-600 ש"ח (שוב, אני לא מכיר את השוק ואני לא יודע מה זה מחיר סביר) השימושים שלי זה משחקים שונים, PES, FIFA, COD, BF, AC. אני בקרוב קונה מסך (אם הכרטיס מסך לא יהיה יקר באופן מוגזם לחלוטין) והוא יהיה 1080P ואני לא מחפש לשחק במשחקים על XTREME, אני רוצה שיהיה נורמלי, ינצל את הרזולוציה המלאה של המסך ובאיכות הגיונית. אני גם מחפש כרטיס שיתאים לעריעת וידאו ברמה בינונית אבל קחו בחשבון שאם אני כן יקח כרטיס שמיועד לעריכה אני אחליף גם רכיבים אחרים במחשב.(אני מדבר על אותו מחשב, הכרטיס הז…

• 2 תגובות
    • 638 צפיות
  7. Started by gil_elgazar,

שימוש למשחקים בFH יש לי מסך מחשב 21" וlcd של lg בגודל 32" אני לרוב משחק על שניהם.. יש לי ספק כח טרמלטק 600W חשבתי על הכרטיס 5870 או על 6850 של ג'יגבייט עם אוברקלוק. או יש באיביי hd4870x2 שהוא ישן מאוד אבל שמעתי שהוא טוב ב-200 דולר.

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by noam142,

שלום , כרגע יש לי כרטיס מסך geforce 7100 , אני מעוניין לשדרג את כרטיס המסך. הבעיה היא שראיתי שיש מספר פרמטרים שאני לא יודע אם הלוח שלי תומך בהם , pci exspress 2 , ddr3 . אני עובד עם לוח אם של asus דגם p5vd2-mx . הדרישות מכרטיס המסך , יציאות dvi ו vga / d-sub , ויכולת להריץ את המשחקים החדשים כמו gta 4 , fifa 2009 . וגם יציאת hdmi יכולה להיות נחמדה . האם יש כרטיס המתאים ללוח אם זה ועונה לדרישות ? תודה מראש למגיבים ..

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  9. אני משחק לא מעט ובעיקר ברזולוציה המקסימלית של המסך שלי(1920X1200) אני מוכן לחרוג מהתקציב אם זה אומר שאני אוכל לקבל כרטיס מסך טוב שיחזיק מעמד בכבוד כמו ה8800 שלי, את המפרט ניתן לראות בצד. תודה

• 22 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. ברצוני לקנות כרטיס מסך למשחקים בסדר גודל של עד 1100 שקל. לכן חשוב שתקראו מה יש לי במפרט בכדי שאוכל להוסיף כרטיס מסך ללא צוואר בקבוק. חשוב להדגיש שאני משחק ברזולוציית מסך של 1024*768 ובנוסף אני מתכוון לשים 2 GB זיכרון. אם תוכלו להמליץ לי על שדרוג רכיבים נוספים אשמח. בתודה---Ydob

• 7 תגובות
    • 695 צפיות
  11. Started by helo,

זה הספק,אשמח אם תעזרו לי.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. ברשותי מערכת לא כל כך חדשה ומפרטה (החובבני) הוא: AMD Sempron 3200 שרץ לא OCed ב2ghz 1024MB זכרון בשלושה סטיקים של 333mhz לוח אם Abit NF7-S ללא PCI-Express PowerColor ATI Radeon 9800 SE (עם pipelines פתוחים, כלומר 9800 רגיל) הבעיה היא שהכרטיס קצת ישן למערכת והוא צוואר הבקבוק פה, והמערכת בעצמה ישנה כך שאני מעוניין בכרטיס שיהיה ברמה שלה ולא חזק יותר כי אני לא מתכנן לשדרג בקרוב. התקציב בסביבות 1000ש"ח. ראיתי בFAQ את ה7600GT, והשאלה היא האם הוא ברמה של המערכת הוא חזק מדי? תודה.

• 12 תגובות
    • 984 צפיות
  13. Started by pisti,

אהלן, אני מקווה שאני רושם את זה במקום הנכון, אחרי שלוש עם המחשב שלי, החלטתי לשדרג לקראת המשחקים החדשים שיצאו בחודשים הקרובים (da:inq, the witcher3 וכו'). המפרט שלי כרגע: מעבד: AMD Phenom II X4 955 לוח אם: Gigabyte GA-790XT-USB3 זכרון: 4Gb זכרון כרטיס מסך: AMD Radeon 5770hd 1GB אני בוודאות אוסיף עוד 4gb זיכרון, השאלה שלי זה לאיזה כרטיס מסך לשדרג? (לנצל את המקסימום יכולות של המחשב שלי) מבחינת תקציב: עד 1200ש"ח ואפשרי להתגמש קצת. אשמח לקבל רעיונות, הצעות וטיפים, תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by liadatz,

הכרטיס מסך במחשב שלי כנראה עומד למות וגורם לתקיעות ולBSOD אז הגיע הזמן להחליף אותו.. יש לי מעבד i5 750 CPU 2.67 GHZ ספק כוח 650W Thermaltake ToughPower כרטיס מסך נוכחי: ATI HD5770 אני מחשב משהו לא ממש יקר, בעיקר לשימוש יומיומי ומעט גיימינג (כיום אני משחק בעיקר בPS4 לכן אין לי צורך בכרטיס מסך חזק) תקציב כ300 עד 400 ש"ח

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by מני123,

שלום יש לי מחשב לצרכי גרפיקה קלה (תוכנת אינדזיין) לאחרונה נכנסתי יותר לתחום (פוטושופ ואלוסטרייטר) והוא נהיה יותר איטי כיום יש לי כרטיס מסך מובנה של אינטל HD4600 אני רוצה לשדרג לכרטיס מסך GTX 1050 Ti האם יהי לי בעיה מצד הספק וכו' המפרט שלי כיום הוא מעבד I7-4770S זיכרון 16GB מסוג DDR3-1600 לוח אם GIGABYTE GA-B85M-D2V מארז HEC דגם 6T מצורף תמונה שלהספק כוח תודה

• 20 תגובות
    • 3.7k צפיות
  16. Started by valleyzz,

אהלן חברים, מחפש לשדרג את הכרטיס המסך שיש לי כרגע nvidia gigabyte gtx 760 winforce x3 לא שאני לא מרוצה ממנו באמת כרטיס ברמה שלא אכזב אותי אבל הגיע הזמן להשתדרג הכיוון שלי הוא לקנות Nvidia Gigabyte gtx970 g1 gaming או שתמליצו אתם. חשוב שיהיה שקט כמו ה 760 ( לא שומע אותו גם במאמץ ). וקירור כמובן לא צריך טוסטר. תקציב 1200 - 1500 ( גג) מוכן לנסוע עד אילת או להזמין מחו"ל אם צריך. או אולי לחכות כי תצא סדרה חדשה של כרטיסי מסך אני לא ממהר.

• 19 תגובות
    • 5.9k צפיות
  17. Started by eli111,

שלום, אני צריך עזרה בקניית כרטיס מסך. הלוח האם של המחשב- https://www.gigabyte.com/Motherboard/GA-Z97-D3H-rev-10#sp התלבטות שלי היא בין ללכת על https://www.msi.com/Graphics-card/GeForce-GTX-1060-GAMING-VR-X-6G/Specification או https://www.msi.com/Graphics-card/Radeon-RX-580-GAMING-X-8G/Specification שני שאלות: 1) האם GeForce-GTX-1060 מתאים ללוח האם שיש לי?(אני חושב שלא, אבל אני לא בטוח). מה עדיף לקנות מביניהם?(המחיר הוא זהה ולמיטב הבנתי הביצועים שלהם כמעט זהים) 2) האם הבחירה בדגמים הללו היא נכונה? או עדיף דגם אחר?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by DadusH,

שלום פורום יקר ברצוני לשדרג את הכרטיס מסך במחשב שלי והייתי שמח מאוד לשמוע את דעתכם. אני צריך כרטיס מסך עם ביצועים גבוהים ביחס למחיר שלו. המפרט של המחשב שלי כרגע הוא: Intel Core i5 12GB of Ram התקציב שלי הוא עד 1500 שקלים. מסוגל לחרוג קצת. איזה כרטיס הייתם ממליצים לי שמסוגלים להריץ את המשחקים הכי טובים כיום בהגדרות גבוהות? תודה רבה מראש!

• 8 תגובות
    • 723 צפיות
  19. Started by nightspirit,

שלום לכולם, רציתי עצה בשידרג כרטיס מסך מפרט נוכחי: יש לי מחשב i5 750 CPU 2.67 GHZ ספק כוח |Thermaltake 700 lite power כרטיס גרפי Prower olor Radeon HD6870 1GB GDDR5 חשבתי לשדרג את כרטיס המסך שלי איך הכרטיס הזה? http://ksp.co.il/?uin=22483 אשמח לשמוע המלצות נוספות תודה רבה

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by bilbo6,

שלום לכולם אני דיי חדש בעניין ככה שלא הכי מבין יש לי כרגע כרטיס מסך אונבורד על לוח של אינטל DDR2 64 ביט,עד עכשיו שיחקתי משחקים כמו NFS M.W ולא הייתה לי בעיה אבל להיטמן החדש והNFS החדש יש בעיה רצינית לרוץ. קראתי קצת באתר וחשבתי לקנות את ה-6600 של ג'יפורס אנוידיאה או את ה-7300 ו7600 תלוי באיזה מחיר אני אמצא אותו מה נראה לכם עדיף ? עוד דבר איך אני אדע איזה חיבור/יציאה אני צריך PCI או AGP ומהמההבדל בינהם בכלל? תודה

• 6 תגובות
    • 725 צפיות
  21. Started by ariel2420,

אני רוצה לשדרג כרטיס מסך המפרט- CPU Type DualCore Intel Core 2 Duo E6750, 2666 MHz (8 x 333) Motherboard Name Gigabyte GA-965P-S3 ספק- ezcool 300watt jsp כרטיס המסך המוחלף - 8500GT מה הכרטיס מסך הכי טוב למפרט זה

• 11 תגובות
    • 855 צפיות
  22. Started by maphisto,

טוב החלטתי להוציא לפנסיה את ה MSI G4 TI 4400 שלי והזמנתי R9700 רגיל עלות 1160 שח אז למה אני חולק איתכם את זה ? אני הולך לבדוק חד משמעית את עניין איכות התמונה בין כרטיסי NVIDIA לבין ATI תשובות ותמונות תוך כמה ימים (אחרי שאני יתקין את הכרטיס ) בכל מקרה הערות והארות יתקבלו בברכה (גם על הכרטיס )

• 41 תגובות
    • 2.9k צפיות
  23. Started by omri374,

שלום לכולם, יש לי מחשב בן כמה שנים שעובד מצוין, והייתי רוצה להחליף רק את כרטיס המסך. בשנים האחרונות שדרגתי את הזיכרון ואת ה HD אבל לוח האם, הספק והמעבד נשארו. אני מחפש כרטיס מסך בסביבות 500 ש"ח לעבודה בתלת מימד וגרפיקה. אני לא גיימר, אבל עובד לפעמים על אפליקציות תלת מימד. אין לי דרישה מיוחדת לעבודה עם תוכנה או סביבה מסוימת, רק מבחינת התאימות לחומרה שכבר יש לי ( PCI-E וספק 450Watt) מפרט המחשב שלי: לוח אם Gigabyte GA-965P-S3 (rev. 1.0) - http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2321#sp מעבד E6300 core 2 duo http://ark.intel.com/products/27248/Intel-Core2-Duo-Processor-E6300-%282M-Cache-1_86-GHz-1066-MHz-FSB%29 מארז Antec Sonata 2 הכולל ספק כוח 450Wa…

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  24. Started by blabla600,

המערכת שיש לי כרגע - Phenom 955 x4 (רגיל) כרטיס מסך HD5770 וזיכרון 4 GB RAM. כמו כן אני משחק על מסך דק 24" רזולוציה 1920x1080. לשום דבר אין OC ואני לא מתכנן לעשות OC אי פעם. אני מעוניין לשדרג כרטיס מסך לאחד שיריץ לי crysis2 (ואפילו יותר באופן אירוני crysis הראשון) בגרפיקה המקסימלית הכי גבוהה בלי לאגים. אשמח לגבי המלצות. תקציב: 900 ש"ח . תודה

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  25. Started by erashel,

יש לי מפרט : E7300 2gb ram 9600gt Fsp 400W משחקים חדשים לא עובדים לי טוב, אחת הבעיות היא שיש לי מסך 24 ואני משחק 1920x1080 Cod Bo עבד לי סביר אבל לא חלק וזה הכי חדש ששיחקתי, וזה לא משחק כבד . חשבתי לשדרג כרטיס מסך אבל השאלה אם יש בכלל טעם עם כזה מעבד, מה הכרטיס הכי טוב שינוצל עם צוואר בקבוק לא גדול מדי? וגם הספק לא משהו, התקציב שלי הוא עד 1200, אבל אם אין טעם אני לא אקנה סתם אז השאלה שלי היא האם יש בכלל טעם לשדרוג, ואם כן, אז אני צריך גם המלצה לכרטיס כי אני כבר לא מעודכן בחומרה בשנתיים האחרונות. תודה

• 10 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.