כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,977 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לקנות 8800GT 512MB 256BIT ההבדל בינו לבן ה512BIT הוא קריטי?
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
שידרגתי את המחשב שלי (לאחר קריסה טוטאלית), ויש לי לוח אם של אסוס, עם כרטיס מסך מובנה של Intel® Extreme Graphics 2. מולו, ישלי את אחד הדברים היחידים ששרדו מלפני השדרוג, וזה כרטיס מסך radeon 9250 128MB. רציתי לדעת אם יש איזשהו מצב שהכרטיס המובנה יותר חזק מזה שיש לי, ואם שווה לחבר אליו את המסך? תודה :]
-
- 3 תגובות
- 542 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש כרטיס מסך בחיבור PCI שישמש לי למסך נוסף אם למישהו יש למכירה, או שיודע היכן אני יכול להשיג בבקשה תעזרו לי ..... שכחתי לציין בעל יציאת VGA רגילה (D-SUB) תודה רבה!!
-
- 2 תגובות
- 542 צפיות
-
-
כל פעם שאני מפעיל סרטון באתרים כמו וואלה נענע,ynet וכו' אני רואה את כל חלון הצפיה מרוח בצבע ירוק זרחני שמעוות לי את כל התמונה. יש לציין שבאתרים כמו youtube זה לא קורה לי. יש כרטיס מסך ati 1900 gt ועדכנתי את הדרייורים וכלום לא עזר... מקווה שתוכלו לעזור לי....תודה.
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם הכרטיס הזה, חבר שלי קנה אותו חדש לפני כחודש (כול המחשב חדש) ולפני שבועיים התחילה לו בעיה כזאת: כשמתחשק לו הוא מתחיל לכבות תמסך להדליק לכבות להדליק וככה זה לא פוסק, כשהוא מדליק אותו אחרי שהוא מכבה הוא רושם למעלה בכחול "ANALOG" ואז מתכבה שוב ונדלק וככה כול התהליך לא נפסק עד שמכבים את המחשב... וגם אז זה לא נפסק, כשמדליקים מחדש עם יש לך מזל הוא לא עושה אבל רוב הפעמים המקרה חוזר על עצמו. לוח אם: Asus P5LD2 מעבד: Intel 930 Dual Core זיכרון: 1 גיגה (לא יודע מה החברה) בקיצור מחשב חדש והכרטיס בא איתו. למישהו יש מושג מה הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 542 צפיות
-
-
-
בדקתי את הביוס שלי וראיתי שם בקטגוריה של ווידאו משהו כתוב שני דברים אחד היה כתוב AGP ואחד היה 64MB שניתי את ה64 ל128 זה טוב? אה והכרטיס שלי זה gigabyte radeon 9550 128mb 64bit
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך חדש מדגם x1950 pro עכשיו לפני זה היה לי geforce 5 והייתי כל הזמן מחבר אותו לטלויזיה בלי בעיה, קניתי מחשב חדש ואת הכרטיס מסך ואין לי את האפשרויות האלה בכרטיס זאת אומרת אני עושה מאיפיינים ואז מתקדם ואין את האפשרויות האלה.. יש לי ati catalyst control center אבל כמה שחיפשתי שם אין לי את האפשריות האלה... לחבר שלי גם יש כרטיס מסך ati ולו יש את האפשרויות האלה.. נ.ב יש לי את הכרטיס של sapphire ואת הדרייבר התקנתי מהאתר של ati תודה מראש לכל העוזרים וסורי על החפירה...
-
- 2 תגובות
- 542 צפיות
-
-
כמו שהכותרת אומרת , אני צריך המלצה למסך LCD 15" הכולל יציאת DVI , בלא יותר מ2100שקל. , תודה.
-
- 4 תגובות
- 542 צפיות
-
-
הבנתי שה HTPC מיוחד בכך שהוא מעוצב יפה, ושקט יחסית, אבל מה חשוב שיהיה בו כדי שהוא יוכל להתחבר לטלויזיה שבסלון, יוכל לנגן סרטים, מוזיקה, תמונות וכו' - שיוצגו על הטלויזיה בסלון ?
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
7800GT בערך ב1100 שקל או 7900GT ב2000 שקל בערך מה יותר משתלם ומה ההבדלים המרכזיים ביניהם ואם משהו גם יכול לתת לי בנצ'מרקים שעשו לשניהם
-
- 3 תגובות
- 542 צפיות
-
-
שלום יש לי כרגע כרטיס מסך X1950Pro 512MB ואני משדרג אבל אני מתלבט בין שני דגמים אז אני רוצה לדעת העם יש הבדל רציני או הבדל קטן בין שני הדגמים הנא הדגמים 8800GTS 320MB HD2900XT 512MB העם הבדל בניהם בביצועים גדול או קטן
-
- 2 תגובות
- 542 צפיות
-
-
מה יותר טוב?? Gigabyte ATI RADEON 2600XT 256 mb GDDR4 HDMI support PCI-E Retail http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=19381&catid= Sapphire ATI Radeon X1950PRO 256MB PCIe http://skypc.co.il/product.asp?cat2cat1id=8&Cat2ID=0&pid=NCX1950PRO-256
-
- 4 תגובות
- 542 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מסך LCD LG L1752TQ עם חיבור DVI-D וכרטיס מסך 7300 GS של MSI והבעיה היא שמוצעות לי 3 אפשרויות רזולוציה ושלושתם מגושמות וגדולות ואני רוצה את כל אפשרויות ארזולוציה ,ניסיתי דרך המרכז שליטה של הכרטיס מסך לשנות ולא הצלחתי איך אתם יכולים לעזור לי ???? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 542 צפיות
-
-
לוח אם GA-P35-DS3L של גיגהביט רשום שהוא תומך ב... Supports DDR2 1066*/800/667memory Dual Channel architecture supports up to 8GB by 4 DIMM slots האם סתם קניתי DDR3 בכרטיס מסך והלוח אם שלי בכלל לא מסוגל לנצל זאת? והאם יכולתי להסתפק ב 512mb DDR2
-
- 2 תגובות
- 542 צפיות
-
-
יש לי את גרסה 81.85 יש יותר טובה שמתאימה לכרטיס הנ"ל? כי הבנתי שהחדש ביותר מתאים לכרטיסים החדשים.. תודה לעוזרים..
-
- 4 תגובות
- 542 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש וחשבתי על ה 9800 pro הבעיה היא שיש לי p4 1.7 ו256 rdr שאני מקווה להוסיף להם עוד 256. האם המעבד יעמוד במהירות של הכרטיס? או שלא כדאי לי בכלל לקנות את ה9800 פרו כי הוא לא ינצל את כל הפונטציאל שלו? נ.ב שמעתי שיוצאת סידרה חדשה של ה6800 שתהיה במחיר של פחות מ200$. האם כדאי לחכות?
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
קיבלתי עם כרטיס 7800GS בעבר 5600-700 קרוב ל6000 נקודות ב05. עכשיו סתם בדקתי להנאתי.. ושמתי לב שקיבלתי 3805! עכשיו אני מבין למה אני מרגיש תקיעות וכו' בBF2142... המלצה? לפרמט? עריכה: איך זה יכול להיות!!!! מנהל תמחוק - מעביר את זה לדיון של 05\06
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
שלום אבקש המלצה לכרטיס מסך עד כ400 שקלים כאשר המטרה שלי היא משחקים אך כגיימר בינוני ז"א לא כרטיס ממש רציני אלא משהו ממוצע שיעבוד טוב ובמחיר הזה.(אם יתאפשר בכלל). תודה מראש, גיא.
-
- 2 תגובות
- 542 צפיות
-
-
הציעו לי 7300gs של expertvision לא שמעתי\לא מכיר החברה אמרו לי חברת בת של palit יש חוות דעת\נסיון למישהוא? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
טוב אני נשברתי בקטע של ה vivo להקליט את עצמי אז אולי אני ירשה לעצמי לקנות כרטיס טלוויזיה אז אולי מישהו יכול להרביץ לי בהמלצה לאחד שיספק אותי מינימום ככה לא יותר מדי כסף בשביל להקליט את עצמי משחק במחשב אני צריך את זה בעיקר ואולי לעשות ריפים מהממיר ? אני יוכל לעשות ריפים לא ?
-
- 2 תגובות
- 542 צפיות
-
-
אנלא מבין מה צריך לדעת במפרט בכרטיס מסך מישהו יכול לתת לי הסבר או מושגים או משו תנו לינקים של מדריכים והשוואות ושטויות כמה שיותר מידע בבקשה
-
- 2 תגובות
- 542 צפיות
-
-
-
שלום חברה הערה: בסוף התקנתי מקודדים מעודכנים לMPEG2 והבעיה הסתדרה. יש לי כרטיס טלויזיה חדש אשר נקרא ProVision PCTV XTREME. הכרטיס הגיע יחד עם התוכנה InterVideo WinDVR 3. השתמשתי בתוכנה הזאת כדי להקליט וידאו שמקורו במכשיר וידאו חיצוני. הוידאו שהקלטתי הינו בפורמט MPEG2. ניסיתי להפוך את הקובץ לפורמטים DivX/XviD לצורך חיסכון במקום. אחרי חיפוש קצר בגוגל ניסיתי 3 תוכנות אקראיות לקידוד בפורמטים אלה. לא משנה באילו תוכנה או פורמט אני בוחר לקידוד הוידאו (גם אם אני בוחר בUncompressed Video) כאשר הקידוד מתחיל הוא נסגר רגע אחרי עם הודעת שגיאה ג'נרית של וינדוס, כלומר בלי שום הסבר מיוחד על התקלה. הערה: ניתן לצפות בקובץ במדיה פלייר בלי שום בעיה (ואף בנגן מובנה שקיים באחת התוכנות איתה ניס…
-
- 2 תגובות
- 542 צפיות
-
-
איפה אפשר למצוא ביוס לצריבה של הכרטיס הנ"ל תודה ???
-
- 3 תגובות
- 542 צפיות
-