כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
שלום אני מעוניין לשדרג את הכרטיס מסך שנמצא במחשבי, כשהייתי בחנות אמרו לי שאין הרבה כרטיסים שאני יכול לשדרג אליהם היות ושאר חלקי המחשב מחייבים כרטיסים מאוד מסוימים,אני לא זוכר באיזה חלק זה תלוי ואשמח לשמוע איזה חלק משפיע ולאיזה כרטיסים אני יכול לעבור,מה שידוע לי על הכרטיס שכרגע יש לי הוא: Geforce 6200 128+DVI AGP בתודה
-
- 26 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הכרטיס הקודם gtx 560 התקלקל ואני רוצה כרטיס שיריץ על 1080p באיכות גבוהה משחקים כמו tomb raider. ספק 600 וואט מעבד i5-3450@3.1GHz 2x4 GB RAM תקציב 800-1000 מתכוון לקנות מamazon. יש המלצות? יש כרטיס שיהיה במבצע של black friday?
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי 7600GT במפרטים הציעו לי 2 מפרטים עם כרטיס מסך 8800GTS 1 עם 320 מגה ו1 עם 640 מגה . מה ההבדל בין 2 אלה ? (חוץ מהזיכרון ) האם ההפרש משתלם? או כדאי לחסוך את הכסף ולחכות כמה חודשים ליציאת קרייסיס ודומיהם ולקנות את הכרטיס במחיר מוזל יותר ? חשוב לציין אני לא גיימר כבד שדורש את הכי טוב אלה 1 נורמלי שמסתפק באיכות נורמלית גבוהה
-
- 10 תגובות
- 768 צפיות
-
-
הי, המערכת שלי כרגע: AMD Athlon II X3 450 - כשאשחק כנראה אפתח גם את הליבה הרביעית. Gigabyte GAMA-78LMT US2H 4GB RAM Windows 7 64-Bit DELL U2311H 23", 1080P מארז דיי גנרי עם מאוורר קדמי ואחורי 80mm ספק כח: Antec EarthWatts EA500D כרגע עם כרטיס מסך מובנה מחפש כרטיס מסך לתמיכה בגיימינג במשחקים כדוגמת Battlefield 4 ו Call Of Duty למיניהם. תקציב כ 500 שקלים (מחפש בעיקר יד שניה) חשבתי על 7870 AMD ועל Nvidia 660. ראיתי 660 באזור ה 600 ואת ה 7870 באזור ה 500. ראיתי גם 6870 באזור ה 400. אשמח להמלצות תודה והמשך שבוע בטוח.
-
- 5 תגובות
- 904 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן פנטיום 4 הורדתי gpu z וראיתי שיש לי fx 5200 האם הכרטיס טוב? ואם לא אז למה לשדרג?
-
- 1 תגובה
- 512 צפיות
-
-
שלום, קיבלתי במתנה כרטיס מסך Sapphire R7 360 2GB נכון לרגע זה המפרט הוא E8500 3.16Ghz EP43-DS3L 4 ג'יגה DDR2 800Mhz HD4870 512mb Seasonic 520W אני משחק בעיקר ב-Armored warfare על הגדרות נמוכות עם כמה על בינוני ומקבל בין 25 ל-35 FPS, לא מושלם אבל שחיק. השאלה היא, האם הכרטיס עם המפרט הנוכחי ייתן שיפור כלשהו או שלא כדאי בכלל לפתוח את האריזה?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בעקבות מותו של הכרטיס הנוכחי שלי(HD5770) אני מחפש כרטיס חדש בתקציב של כ600ש"ח. בנוסף לכך אני השמח לקבל המלצות על כרטיסים אם קירור כמה שיותר שקט, הכרטיס הקודם מבית HIS עשה די הרבה רעש.
-
- 0 תגובות
- 726 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לשדרג כרטיס גרפי ומתלבט. המפרט שלי: Motherboard - Asus P4P800 SE 1024 MB RAM Inno3d GeForce FX5900XT אני רוצה לקנות כרטיס גרפי חדש בסביבות 1000 ש"ח. הכרטיס היחיד שמצאתי כרגע שעונה על הדרישות שלי הוא הGeForce 7600GT. יש למישהו הצעות נוספות? בתודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 558 צפיות
-
-
אני מחפש לקנות כרטיס מסך חדש. המפרט שלי: Intel® Core2 Duo CPU E7400 @ 2.80GHz NVIDIA GeForce 8500 GT gigabyte EP45-UD3L 2GB RAM אני לא מכיר כל כך את שוק החומרה היום אז אני יכול לתת הערכה גסה של תקציב-500-600 ש"ח (שוב, אני לא מכיר את השוק ואני לא יודע מה זה מחיר סביר) השימושים שלי זה משחקים שונים, PES, FIFA, COD, BF, AC. אני בקרוב קונה מסך (אם הכרטיס מסך לא יהיה יקר באופן מוגזם לחלוטין) והוא יהיה 1080P ואני לא מחפש לשחק במשחקים על XTREME, אני רוצה שיהיה נורמלי, ינצל את הרזולוציה המלאה של המסך ובאיכות הגיונית. אני גם מחפש כרטיס שיתאים לעריעת וידאו ברמה בינונית אבל קחו בחשבון שאם אני כן יקח כרטיס שמיועד לעריכה אני אחליף גם רכיבים אחרים במחשב.(אני מדבר על אותו מחשב, הכרטיס הז…
-
- 2 תגובות
- 613 צפיות
-
-
שימוש למשחקים בFH יש לי מסך מחשב 21" וlcd של lg בגודל 32" אני לרוב משחק על שניהם.. יש לי ספק כח טרמלטק 600W חשבתי על הכרטיס 5870 או על 6850 של ג'יגבייט עם אוברקלוק. או יש באיביי hd4870x2 שהוא ישן מאוד אבל שמעתי שהוא טוב ב-200 דולר.
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם..! המחשב שלי הוא כזה: יש לי פנטיוםם 4 3.2 ג'יגה ארץ 512 מגה זכרון 120 ג'יגה כרטיס מסך radeon 9200 המסך של מרצד מאוד.. החלפתי מסך לסמסונג 20 אינץ' חדש והבעיה נמשכת ככה שזה כנראה הכרטיס מסך.. או שיש לכם השערה אחרת ? בעקרון אני רוצה מאוד לשדרג את הכרטיס אבל אין לי מושג לאיזה אכרטיס אני יכול... עזרה בבקשה :] :s05:
-
- 8 תגובות
- 625 צפיות
-
-
שלום , כרגע יש לי כרטיס מסך geforce 7100 , אני מעוניין לשדרג את כרטיס המסך. הבעיה היא שראיתי שיש מספר פרמטרים שאני לא יודע אם הלוח שלי תומך בהם , pci exspress 2 , ddr3 . אני עובד עם לוח אם של asus דגם p5vd2-mx . הדרישות מכרטיס המסך , יציאות dvi ו vga / d-sub , ויכולת להריץ את המשחקים החדשים כמו gta 4 , fifa 2009 . וגם יציאת hdmi יכולה להיות נחמדה . האם יש כרטיס המתאים ללוח אם זה ועונה לדרישות ? תודה מראש למגיבים ..
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני משחק לא מעט ובעיקר ברזולוציה המקסימלית של המסך שלי(1920X1200) אני מוכן לחרוג מהתקציב אם זה אומר שאני אוכל לקבל כרטיס מסך טוב שיחזיק מעמד בכבוד כמו ה8800 שלי, את המפרט ניתן לראות בצד. תודה
-
- 22 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ברצוני לקנות כרטיס מסך למשחקים בסדר גודל של עד 1100 שקל. לכן חשוב שתקראו מה יש לי במפרט בכדי שאוכל להוסיף כרטיס מסך ללא צוואר בקבוק. חשוב להדגיש שאני משחק ברזולוציית מסך של 1024*768 ובנוסף אני מתכוון לשים 2 GB זיכרון. אם תוכלו להמליץ לי על שדרוג רכיבים נוספים אשמח. בתודה---Ydob
-
- 7 תגובות
- 670 צפיות
-
-
-
ברשותי מערכת לא כל כך חדשה ומפרטה (החובבני) הוא: AMD Sempron 3200 שרץ לא OCed ב2ghz 1024MB זכרון בשלושה סטיקים של 333mhz לוח אם Abit NF7-S ללא PCI-Express PowerColor ATI Radeon 9800 SE (עם pipelines פתוחים, כלומר 9800 רגיל) הבעיה היא שהכרטיס קצת ישן למערכת והוא צוואר הבקבוק פה, והמערכת בעצמה ישנה כך שאני מעוניין בכרטיס שיהיה ברמה שלה ולא חזק יותר כי אני לא מתכנן לשדרג בקרוב. התקציב בסביבות 1000ש"ח. ראיתי בFAQ את ה7600GT, והשאלה היא האם הוא ברמה של המערכת הוא חזק מדי? תודה.
-
- 12 תגובות
- 958 צפיות
-
-
שלום לכולם אני דיי חדש בעניין ככה שלא הכי מבין יש לי כרגע כרטיס מסך אונבורד על לוח של אינטל DDR2 64 ביט,עד עכשיו שיחקתי משחקים כמו NFS M.W ולא הייתה לי בעיה אבל להיטמן החדש והNFS החדש יש בעיה רצינית לרוץ. קראתי קצת באתר וחשבתי לקנות את ה-6600 של ג'יפורס אנוידיאה או את ה-7300 ו7600 תלוי באיזה מחיר אני אמצא אותו מה נראה לכם עדיף ? עוד דבר איך אני אדע איזה חיבור/יציאה אני צריך PCI או AGP ומהמההבדל בינהם בכלל? תודה
-
- 6 תגובות
- 699 צפיות
-
-
מחקו אותי בפורום מפרטים, אז אני מקווה שזה הפורום המתאים. אני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך שלי, המערכת שלי כרגע היא AMD64 3000 לוח אם nvidia 300 1K RAM geforce 6600 השאלה שלי היא אם אני אשים כרטיס משך חדש (תולוי בתקציב - בין geforce 7900 לבין 8800) אני אצתרך לשדר רכיבים אחרים כלשהם? אני מחליף את הלוח אם כי אין בו pci-e, יש מצב שהמעבד לא מספיק יחזק לתמוך בכרטיס מסך? אשמח גם להמלצה ללוח אם זול וטוב.
-
- 6 תגובות
- 780 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש וקיבלתי אותו היום. המעבד עם ליבה מרובעת - q6600, זיכרון 2GB 800 MHZ. העניין הוא שהכרטיס מסך די חלש - geforce 8400gs. אני לא ממש גיימר, אבל אני עורך די הרבה סרטים בתוכנה לעריכת וידאו מקצועית. אני משתמש במערכת הפעלה windows vista ultimate. השאלה שלי היא האם הכרטיס הזה הוא מספיק טוב לשימושים האלה, או שצריך לשדרג אותו לכרטיס אחר, נניח geforce 9600 gt. יש לי ספק כוח 300W, האם הוא יכול בכלל להחזיק כרטיס כמו ה-9600gt? אשמח לעזרה.
-
- 0 תגובות
- 474 צפיות
-
-
המפירט של המחשב שלי הוא כדלהלן: AMD 3700 64 BIT זכרון 2GB כרטיס מסך- GEFORCE 7600 GT אני מעוניין להשקיע כ-800 ש"ח (אולי טיפה יותר), בכרטיס מסך. אני אוהב לשחק הרבה במחשב וכמובן מעדיף את הגרפיקה הכי טובה שאני יכול להשיג. כרגע אני משחק ב-JERICHO, על רזולוציה 1024X768 (רוב ההגדרות על HIGH) ונהנה מאד. אני מבין שאם היה לי כרטיס מסך יותר טוב, יכול להיות שהייתי נהנה מכל התוספות, אבל זה מה יש. השאלות שלי: 1)איזה כרטיס מומלץ בטווח המחירים הזה? כרטיס שיחזיק לי לכמה שיותר זמן עד שדרוג המחשב הבא (כמה זמן נראה לכם שהוא יחזיק, כדי להפעיל את המשחקים בצורה חלקה וגבוהה ככל האפשר?) 2)אולי עדיף להישאר עם הכרטיס מסך הנוכחי שלי ולשדרג בעתיד? (כרגע אני לא משתמש בויסטה אלא ב-XP, וכנראה רק בעוד …
-
- 5 תגובות
- 566 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות בקרוב מאוד כרטיס מסך למחשב P4 עם לוח אם GIGABYTE בעל חריץ הרחבה 8*AGP . השאלה היא האם ניתן להתקין על חריץ הרחבה כזה כרטיס מסך בעל חיבור PCI EXPRESS ? איזה כרטיסים ניתן באופן כללי להתקין על חריץ הרחבה שכזה ? חשבתי על אחד הכרטיסים מסדרת GEFORCE 7600GT אשמח לעזרה אסף
-
- 5 תגובות
- 721 צפיות
-
-
שלום רב! ברשותי כיום Radeon HD 5700, אותו אני רוצה לשדרג. חשבתי על Sapphire Radeon HD 7750 1GB GDDR5 שתי שאלות: 1. עד כמה השדרוג יהיה משמעותי מבחינת ביצועים? (סולם אחד עד עשר, או מאוד/מעט/בכלל לא) 2. האם יש הבדל נראה לעין בחיבור HDMI ל DVI מאשר DVI ל DVI? תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 796 צפיות
-
-
המפרט המלא: בתמונות למטה התקציב לקניית החלקים החדשים: 1000ש"ח שדרוג המחשב: אני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך שלי כדי שאני יוכל לשחק במישחקים חדשים כמו: Call Of Duty Black OPS
-
- 8 תגובות
- 642 צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן חבר'ה קודם כל זה אתר פצצה אני לומד ממנו הרבה יישר כוח! רציתי להתייעץ איתכם בשני נושאים: 1.כמה שווה הכרטיס מסך שצירפתי בתמונה? 2.האם הוא מתאים למחשב i5? *הבנתי שהוא דורש ספק יותר חזק ממה שיש לי,כלומר דורש בערך 500 וואט. האם אפשר להחליף את הספק שיש לי בספק חזק יותר מבלי לפגוע במחשב? תודה ענקית לעונים! - - - תגובה אוחדה: - - - אם אין תמונה אז רק אוסיף שהכרטיס מסוג Gigabyte gtx 560 TI
-
- 6 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שלום פורום יקר ברצוני לשדרג את הכרטיס מסך במחשב שלי והייתי שמח מאוד לשמוע את דעתכם. אני צריך כרטיס מסך עם ביצועים גבוהים ביחס למחיר שלו. המפרט של המחשב שלי כרגע הוא: Intel Core i5 12GB of Ram התקציב שלי הוא עד 1500 שקלים. מסוגל לחרוג קצת. איזה כרטיס הייתם ממליצים לי שמסוגלים להריץ את המשחקים הכי טובים כיום בהגדרות גבוהות? תודה רבה מראש!
-
- 8 תגובות
- 686 צפיות
-