כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,980 דיונים בפורום זה
-
הורדתי את גירסה 77.72 ויש לי את הבעיה של הצבעים ניסיתי לעשות מה שאמרתם (לשנות איזה הגדרה ואז לעשות restore to default ) וזה לא עובד לי יש דרך אחרת לתקן את הבעיה? ד.א. הבעיה קוראת גם בדרייברים 80.40
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-
-
אחרי שנים של הקלטת וידאו אנלוגי ברצוני לצרוב לדיסק את הסרטים המצולמים. כל מי שיודע על כרטיס עם כניסה א נ ל ו ג י ת מומלץ ,טוב ,ולא הכי יקר מוזמן לענות . תודה.
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
השאלה בכותרת יותר נכון הבקשה אבל מה אתם אומרים יעבדו לי המשחקים חלק יעני cod 2 hl2 nfsmw doom 3 כאלה על כרטיס של בין 1500 - 2000 שח וכמה זמן הוא יחזיק ??
-
- 5 תגובות
- 549 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך GAINWARD 7800GTX עכשיו אני נכנס לאתר של העדכונים ואיזה אפשרות אני בוחר שם? כי יש GEFORCE AND TNT2 או GEFORCE GO 7800GTX לפני הכרטיס מסך הזה הורדתי מהאפשרות הראשונה אבל עכשיו אני לא יודע כי רשום באפשרות השניה GO מה זה אומר דגם מסוים או לכל הדגמים של ה7800? תודה לעונים?
-
- 4 תגובות
- 549 צפיות
-
-
אוקי אז קניתי 8800GTS וקניתי 500W LIBERTY, יש לי E6300, יש לי גי'גה זיכרון 667, ועל הכוונת זה: Intel Core2 Quad Processor Q6600 2.4GHZ BOX מול 2 סלוטים של 2 ג'יגה זכרון 800. אוקי, מה עדיף קודם?
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-
-
שלום, אם יש לי לוח םא עם סלוט PCI-E1 האם אוכל לשים עליו בעתיד (הרחוק) כרטיס שתומך בPCI-E2? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-
-
-
יש לי לוח אם שהבנתי שהוא בעיתי (?!) ולא כל כרטיס מסך יעבוד איתו. הלוח הוא GA-FDXR+ והכרטיס מסך שאני מקבל הוא 3D Fuzion לינק נוסף לכרטיס לעוד פרטים השאלה היא האם הם יעבדו ביחד? צריכים לשלוח לי אותו מNY וחבל לי סתם לעשות את המשלוח. אני צריך את הכרטיס הזה כי פשוט יש S VIDEO OUT . תודה
-
- 2 תגובות
- 549 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חדש בתחום ואני רציתי לדעת את הדבר הבא: אני רוצה כרטיס לכידת וידאו (או איך שלא קוראים לו, כי התבלבלתי עם כל השמות), שאני יוכל לחבר אליו את הממיר של YES או HOT (בעיקר YES), ואני אוכל להקליט למחשב בפורמט AVI תוכניות או סרטים מהממיר הדיגיטלי למחשב. כמו כן אני רוצה גם את האפשרות שאני יחבר את הכרטיס למחשב עם מערכת הפעלה, Media Center (אגב, אני מתכנן להתקין אותה במקביל ל-XP, זה אפשרי?) וכשהכרטיס יהיה מחובר למערכת הפעלה Media Center אז אני אוכל להקליט שידורים חיים וכול מיני שטויות.. שאלה לידע כללי ויישומי: אני יכול להקליט תוכניות טלויזיה / סרטים ללא צורך בממיר? כי הבנתי שבכרטיסים של לכידת וידאו יש להם אפשרות של טונר טלויזיה פנימי.. אולי אני יתקין רק את התוכ…
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-
-
שלום לכולם. גייסתי קצת כסף מהצד לשידרוג קל למחשב, הנקודה הרגישה אצלו היא הכ.מסך לכן ארצה לקנות אחד חדש. מיכיוון שאני לא מעודכן מספיק בנושא אבקש את עזרתכם בעיניין, איזה כרטיס מסך טוב אפשר למצוא בטווח המחירים הנע בין 700 ל-800 ש"ח כיום? חשוב לציין שאיני מתכוון לבצע עליו OverClock לכן בבקשה אל תציאו לי כ.מסך אשר יהיה אוברקלוקר טוב ובכך אוכל להפיק ממנו יותר ביצועים. אני פשוט מחפש את הכ.מסך הכי שווה מבחינת עלות\ביצועים בטווח המחירים שציינתי. לא משנה לי אם הוא מחברת Nvidia או Radeon. שמתי עיין על ה6600GT ועל ה7600GS מה דעתכם? תודה מראש !
-
- 3 תגובות
- 549 צפיות
-
-
שלום... הרבה פעמים כאשר אני מבצע הפעלה מחדש (או סתם מדליק את המחשב) ההכרטס מסך (r9800pro) מודיע שיש בעיה עם כבל החשמל של הכרטיס. זהבעיה נפתרת רק על ידי חיבור מחדש של כבל החשמל... אשמח לעזרה, נעם. Antec truepower 430 ATI radeon9800pro 128 wd 120 gb sata
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-
-
יש לי G FORCE 6600 GT 128 M ו 512 מגה זיכרון במחשב.. אם אני קונה 2 גיגה חדשים למחשב האם משחקי מחשב ירוצו יותר נורמאלית ? עם גראפיקה על LOW? בלי לקרטע ?
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
יש לי כרגע 4.8 ורציתי לדעת אם יש כבר השוואות של שיפור ב 4.9 ולמה אף אחד לא ממליץ על ה CCC? זה באמת כזה כבד? רציתי לראות את המראה החדש אבל אמרו פה שזה לוקח הרבה משאבי מערכת יש לי 512 DDR
-
- 5 תגובות
- 549 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך Nvidia Gforce 6600 GT (אגב, מה אתם אומרים עליו ? קניתי אותו לפני 8 חודש ככה..) חיברתי דרך המתאם שקיבלתי איתו ל AV בטלויזיה. אני מנסה ולא מצליח לעבוד עם הטלויזיה במצב שהייתי עובד לפני שפירמטתי את המחשב (אתמול..). אני רוצה להגיע למצב שהמסך מחשב הוא העיקרי ועל הטלויזיה מה שרואים כל הזמן זה רק את התמונה של ה WELLPAPER. אם אני רוצה שמשהו יןפיע על המסך טלויזיה אני פשוט צריך לגרור אותו אל מחוץ למסך מחשב. ככה הייתי עובד ולזה אני רוצה לחזור. האופציות שיש לי עכשיו הם CLONE, SINGLE DISPLEY ו SPAN אופקי או אנכי. יש עוד בעיה.. חלק מהסרטים שאני מפעיל, לא משנה באיזה תוכנה, אני מצליח לראות את הסרט רק במסך מחשב. על ה TV אני רואה את הכל חוץ מאיפה שאמור לרוץ הסרט, שם אני רוא…
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך בבקשה שתעזרו לי בבחירת מסך למחשב. המסך הוא בעיקר למשחקים,סרטים,ושעות עבודה ממושכות על המחשב (הדברים הרגילים...). חשבתי ללכת בכיוון של מסכי LG ,אבל אני פתוח להצעות. התקציב הוא עד 2000 ש''ח. תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 549 צפיות
-
-
בס"ד שלום יש לי שאלה האם חיבור S-VIDEO בכרטיס מסך יכול לשמש לי באיזו דרך להעברת צילום וידאו למחשב ? בתודה TZ
-
- 4 תגובות
- 549 צפיות
-
-
קיבלתי את הכרטיס הנ"ל: Palit Gforce 7600 Gt AGP http://www.palit.biz/en/products/nv_agp_7600GT.htm כשאני מנסה לחבר אותו (במקום ה Gforce 4 mx 400 הישן שלי...) המסך לא משדר כלום. זה לא שהוא לא מקבל אות, כי לא מופיע הסמל של הכאבל או משהו כזה, אלא כאילו המחשב כבוי (הנורה של המסך מהבהבת, כאילו המחשב כבוי) למרות שהמחשב עצמו עובד (הכל עובד כרגיל חוץ מזה שלא רואים כלום במסך). בהתחלה חשבתי שזה הספק (380V במקור לפחות...לא יודע מה הוא מייצר אחרי שנתיים). באמת שאין לי מושג ואין לי יותר מדי כסף. יש פה למישהו מושג? בבסיס, המחשב שלי הוא P4 2.4 Ghz, 512 DDr עם XP Home. אני לא חושב שזה עניין של דרייברים, כי המחשב לא מראה אפילו את המסך של הביוס, שזה בסיסי ולא קשור להתקנים, ובגלל זה אני חוש…
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-
-
שלום, יש לי מסך Hitachi 32" LD900TA2(מחובר למחשב ב hdmi-dvi) אשר תומך בקבלת NR דרך HDMI/VGA... עד היום הייתי משתמש בוינדאוס XP ושם הצלחתי להגדיר את הרזולוציה הטבעית בעזרת POWERSTRIP. עברתי לחלונות ויסטה X64 ואני לא מצילח להגדיר רזולוציה טבעית ! הפעלתי את הpowerstrip, ניסיתי להגדיר מחדש כמו פעם אך הוא עושה לי שגיאה מתי שאני בא לקבוע את הרזולוציה: You do not have the Administrative privileges needed to add a costum, user defiend resolution. Restart Powerstrip using "Run administrator" ויש לציין שאני administrator במחשב.. הצלחתי לבגדיר 1366x768, השורות האופקיות בסדר, רואים את כל הפרטים, אך השורות האנכיות (מלמעלה ללמטה) לא בסדר, ורואים בערך 3/4 מהמסך ... מישהו יודע איך…
-
- 3 תגובות
- 549 צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך סבבה, שהמשחקים יעבדו בסדר\טוב אבל לא להסחף יותר מדי עם המחיר.... תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 549 צפיות
-
-
כאילו כדאי לקנות עכשיו כרטיס עם תמיכה? והאם כרטיסים שיש להם תמיכה של DX10 יכולים להריצ משחקים שלDX10.1? אני פה קצת מתוסקל במחשב הישן שלי (משנת 2000) היה מותקן כרתי שבא עם תמיכה ב DX7 אבל הוא גם הריץ dx8 וdx9a למה בכרתיסים של היום זה לא דומה?
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-
-
שלום אני מבלבט בין מה לבחור : X1800XT עם 512 MB אבל אם ספק FSP 400W או X1800XT 256 MB אבל אם ספק ENERMAX LIBERTY? אז מה כדאי לי לבחור? תודה
-
- 3 תגובות
- 549 צפיות
-
-
שלום,קניתי מסך סמסונג 753DFX לפני שבוע, יש לי תופעה מוזרה- מופיעים לי לפעמים למעלה על המסך עיוותים כאילו המסך נמתח ונמשך לכיוון ימין. הפתרון לבעיה הוא לכבות ולהדליק את המסך ? האם הבעיה היא במסך ? או יכול להיות בכרטיס מסך יש לי כרטיס ישן של 8 מגה... אני משתמש ברזולוציה 1024-786 תודה מראש לעוזרים !
-
- 2 תגובות
- 549 צפיות
-
-
אני מחפש מסך 17 LCD שלא יעבור 3000 ש"ח עם חיבור DVI. שימוש בעיקר למשחקים וקצת עבודה משרדית. הבנתי שה-Hyundai Q17 טוב וגם לא יקר יחסית, אז אני צריך את עזרתכם פה. אני לא כלכך מבין בזוית ראיה, אז מה הזוית האופטימלית/סנדרטית ? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-
-
אוקיי,קניתי לפני כשבועיים ,מהסניף של פנדה בבאר-שבע את הכרטיס pvr150 שוטטתי קצת באינטרנט וראיתי שכל התמונות אפילו לא דומות בשיט לערכה שקיבלתי השלט נראה שונה לגמרי,אבל הוא פועל הרסיבר נראה מעט דומה אבל הוא בצבע שחור כולו -במקום לבן והכי חשוב-הכרטיס עצמו לא ממש דומה והאיכות שלו לא טובה דוגמא-לחבר שלי יש כרטיס בן 7-8 שנים של MSI והוא נותן איכות יותר טובה-לא מצלצל לכם קצת מוזר??? יש לו גם שני pinnacle ישנים גם הם שנותנים איכות מעט יותר טובה אצלי יש המון מריחות בצבעים-GHOSTING והפיקסלים מעט גדולים מדי ז"א אפילו לא מתקרב לטלוויזיה בסלון (CRT) האם יכול להיות מצב שנפלתי על אחד מזוייף? כי זה נשמע קצת מוזר,הרי כולכם משבחים את פנדס לא??? בבקשה תעזרו...
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-