עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by barak19876,

מה ההבדל בין שני המסכים של סמסונג 19'' 930b ו 913b כל חנות אומרת לי משהוא אחר מישהוא יכול להגיד לי איזה מסך יותר כדאי??? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 486 צפיות
  2. Started by groovy,

radeon x800 gto2 באזור ראשון? תודה.

• 1 תגובה
    • 486 צפיות
  3. אני מיתכוון לקנות מחשב חדש בקרוב המפרט והכל מוכן ואפילו הכסף דוד שלי אמור להרכיב להזמין הוא ספק. עכשיו אני לא יודע אם כדאי לי לחכות לכרטיס החדש או שעכשיו כבר אזמין 4870 אחד רגיל ועוד חודשיים עוד אחד מה דעתכם? אם שווה לחכות אז כמה זמן בערך ומה יהיה מחירו בארץ ? תודה

4. Started by gimdy,

כרטיס שבו אני אוכל לראות טלווזיה וסרטים באיכות טובה .

• 2 תגובות
    • 486 צפיות
  5. שלום לכולם . יש לי מחשב דיי ישן , ואני רוצה לקנות מחשב חדש ולהרכיב אותו בעצמי . הכרטיס מסך שייקנה עם המחשב הוא 4870 של PALIT / SAPPHIRE. חייבים לחבר לו את החיבור 6 פינים של החשמל ? או רק אם המחשב יראה הודעת שגיאה בעת ההפעלה של המחשב ?

• 1 תגובה
    • 486 צפיות
  6. בהמשך לשרשור הזה, אני מחפש כרטיס מסך למחשב משרדי שמידי פעם עורכים עליו סרטים (לא HD). בגדול, מחשב משרדי יכול להסתדר עם כרטיס מסך O/B ואני תוהה האם ענין הוידיאו אמור לגרום לי לרכוש כרטיס חיצוני. אין לי צורך בכרטיס לכידה או בכניסת וידיאו, כיון שכרגע כל הוידיאו מגיע דרך USB וזה בסדר גמור. תקציב לכרטיס: 400-600 ש"ח, בהנחה שצריך סכום כזה. אשמח לקבל הכוונה והמלצות!

• 0 תגובות
    • 486 צפיות
  7. Started by star010101,

שלום לכל המומחים, יש לי מערכת p4 3.0HT 2GB OCZ DDR ולוח אסוס 865. אני רוצה לשדרג כרטיס המסך(כרגע 9600PRO 512MB) למשהו שיצליח להריץ GTA4 חלק ב600 על 800. יש מצב למצוא כרטיס AGP שיספק הסחורה? (חשבתי לחפש 8600GT חדש). אודה להמלצות בנושא. תקציב עד 900 ש"ח. כרגע לא מעוניין להחליף מערכת .

• 3 תגובות
    • 486 צפיות
  8. נגיד אם יש לי כרטיס 8800GT SC... ואני אבדוק אותו עם שני מסכים תומכי 1204X1280, האחד איכותי ביותר והשני ג'נרי וירוד, האם יהיו הבדלים בביצועים של הכרטיס? זה משנה בכלל?

9. היי לכולם, יש לי מחשב ישן מאוד עם כרטיס מסך ATI שיש לו 16MB או 32MB השאלה שלי היא כזאת, אם אני רוצה לקנות לו מסך דק של 19 או 20 אינץ רחב האם אני אוכל להגיע לרזולוציה הטבעית של המסך? המחשב הזה מיועד רק לגלישה וכמו כן לראות סרטים... אני אריץ על המחשב מערכת הפעלה XP. תודה על העזרה, פיטוס.

• 2 תגובות
    • 486 צפיות
  10. Started by IdoK21,

עשיתי בדיקת Aquamark ורציתי לדעת אם התוצאה היא אכן תקינה והמפרט משקף את התוצאה המפרט המלא בצד תודה לעוזרים. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 486 צפיות
  11. לאחר שלא הביאו לי תדגם הזה- TwinTech 8800GT 512MB DDR3 HeatPipe Fan Retail הם הציעו לי את הדגם שרשום למעלה.. האם שווה לי לקחת אותו?

• 2 תגובות
    • 486 צפיות
  12. Started by rani,

האם הכרטיס שלי (ראה מפרט..) יכול לשלוח סינגל של 1080P? או רק 1080I והאם זה מוגבל לחיבור מסוים(כלומר שבקומפוננט זה רק 1080I ובHDMI או DVI זה גם מגיע ל1080P)? תודה

• 2 תגובות
    • 486 צפיות
  13. השאלה מופיעה בכותרת... האם כבל כנ"ל כלול באריזה או שנדרש לקנות אותו בנפרד?

• 1 תגובה
    • 486 צפיות
  14. Started by gilgr,

בבקשה של חבר למצוא להם מפרט זול וטוב, בהתחשב בכך שהוא לא משחק (פרט למשחקי פלאש), נתקלתי בדילמה הבאה: האם יש חובה לקנות כרטיס מסך (ולהשקיע את הכסף במעבד/זכרון). האם הonboard יסחוב את הגרפיקה של Win7/Vista? (עבור האיכות הכי גבוהה) אם לא, האם יש onboard שכן יעשה זאת ולא יצור צוואר בקבוק/יקרוס? אני מאוד מבקש מאנשים שלא הבינו את השאלה, או כאלה שפתחו במלחמה נגד מפרטים שהם לא לגיימרים להתעלם מההודעה ולא להגיב. תודה רבה לעזורים. עריכה: במידה ואין כזה, איזה כרטיס מסך הכי זול יעשה את העבודה? thanks again

• 2 תגובות
    • 485 צפיות
  15. בחנות מאיזור המרכז, ובמלאי מכיוון שאני צריך את זה למחר. מסך 22. מעבד E7300 זיכרון 4GB ספק Topower 500 תודה מראש, ומצטער אם עברתי על החוקים.

• 4 תגובות
    • 485 צפיות
  16. Started by sababchik,

האם הגיוני שהכרטיס מסך הזה כל כך זול? 820 ש"ח או שפשוט יש פה משהו מסריח בכל אופן האם שווה לקחת אותו? http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1262

• 4 תגובות
    • 485 צפיות
  17. Started by SuperStyle,

אז ככה במשחק GTA IV אי אפשר לעלות את הכול ל 100 אני לא יכול לעלות את ה TEXTURE ואת ה ראשון.בגלל זיכרון כרטיס המסך יש לי HD4850 עם קירור של AC. בפורום אחר יש קובץ שלא מגביל את זה.אם אני שם אותו ועושה הכל על 100 אזל זה עדין כותב לי שזה באדום. אז זה בסדר ? זה יכול לעשות משהוא לכרטיס?

• 1 תגובה
    • 485 צפיות
  18. Started by ksn1981,

שלום, קניתי את ה- 4770 של MSI.. התקנתי את הדרייבר 9.5 של ATI שהוא חדש יותר משל זה של MSI.. בהתחלה התקנתי את הדרייבר הבסיסי כ- 16MB ואח"כ התקנתי את המלא כ- 40MB.. לא הבנתי מה לעשות עם כל ההגדרות המתקדמות של הדרייבר המלא.. והעדפתי שלא לשנות שם כלום.. 1. חיפשתי שאוכל לבטל/להגדיר שם את האודיו של ה- HDMI אבל לא מצאתי ונלצתי לעשות לו DISABLE ב- DEVICEMANAGER.. האם לעשות משהו אחר ? 2. בנוסף המסך עכשיו מוגדר משום מה על 59HZ ולא על 60HZ כמו שזה תמיד אפילו בכרטיס המובנה G31 למשל.. לא מבין למה זה קורה ואני אפילו מפחד לשנות את זה ! מה אתם אומרים ? ועכשיו אני שם לב שהדרייבר של MSI הוא גדול בהרבה (כ- 170MB).. 3. מה יהיה היתרון של הדרייברים אחד על השני ולמה ההבדל המשמעותי בגדלים.. על מה…

• 1 תגובה
    • 485 צפיות
  19. Started by liran25,

אני מעוניין להחליף את כרטיס המסך שלי אך איני יודע איזה כרטיס יתאים ללוח אם שלי. התקציב שלי הוא 600-700 ש"ח. לוח האם - intel DP965LT תודה מראש לעונים

20. Started by ido-nava,

שלום, יש לי מסך Hitachi 32" LD900TA2(מחובר למחשב ב hdmi-dvi) אשר תומך בקבלת NR דרך HDMI/VGA... עד היום הייתי משתמש בוינדאוס XP ושם הצלחתי להגדיר את הרזולוציה הטבעית בעזרת POWERSTRIP. עברתי לחלונות ויסטה X64 ואני לא מצילח להגדיר רזולוציה טבעית ! הפעלתי את הpowerstrip, ניסיתי להגדיר מחדש כמו פעם אך הוא עושה לי שגיאה מתי שאני בא לקבוע את הרזולוציה: You do not have the Administrative privileges needed to add a costum, user defiend resolution. Restart Powerstrip using "Run administrator" ויש לציין שאני administrator במחשב.. הצלחתי לבגדיר 1366x768, השורות האופקיות בסדר, רואים את כל הפרטים, אך השורות האנכיות (מלמעלה ללמטה) לא בסדר, ורואים בערך 3/4 מהמסך ... מישהו יודע איך…

• 3 תגובות
    • 485 צפיות
  21. אהלן כולם! אז כמו שאתם רואים מהכותרת, איך אני יכול להיות בטוח שהוא רץ במערך של 16X? השאלה התעוררה אצלי בראש מכיוון שכשהרצתי 3Dmarkadvantage קיבלתי תוצאות דומות שהתקבלו בבדיקה שנעשתה באתר, אבל במערך של 8X לא של 16X. האם זה בכלל אפשרי שבלוח של X48 הוא לא ירוץ על 16X? האם יש סלוטים של 8EXPRESS בלוח הזה? הרבה תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 485 צפיות
  22. שלום לכולם! רציתי לשאול שאלה שהרבה זמן אני רוצה לדעת: אם למשל יש לי כרטיס מסך של GIGABYTE, עם צ'יפסט של NVIDIA, איזה דרייברים מעודכנים אני צריך להוריד ולהשתמש, של GIGABYTE או של NVIDIA? באתר של NVIDIA? תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 485 צפיות
  23. Started by --Adidas,

חבר שלי רוצה לקנות כרטיס מסך יש לו כרגע 6800gs מה הכרטיס הכי טוב שלא יהיה צוואק בקבוק למה זה מעבד חד ליבה 3.0 תודה לכל העוזרים

• 2 תגובות
    • 485 צפיות
  24. איך אני מכוון בכרטיס מסך 2600 ATI טמפרטורה צבע ל-6500 מעלות כמו שניתן בכרטיסי נווידיה לאנשים שמבינים

• 0 תגובות
    • 485 צפיות
  25. אני קונה מחשב חדש והתיכנון הוא שני כרטיסי מסך 9600GT ב-OC. קראתי בכתבה שפורסמה באתר שבאמצע החודש הבא יוצאים לשוק 2 כרטיסי מסך חדשים מסדרת 200GTX. האם כדאי לחכות ולקנות את כרטיסי המסך החדשים? או פשוט לחכות בתקווה שכשהם יצאו המחירים יירדו? או פשוט לקנות את המחשב וזהו???? ההשקעה בכרטיס המסך עומדת על 1600 ש"ח (גמיש). תודה מראש לכל עזרה שהיא

• 0 תגובות
    • 485 צפיות

דיונים חדשים בפורומים