עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by RonenIL,

יש לי כ. מסך geforce 7600gt של gigabyte ומסך samsung 730 שמחוברים דיגיטלית. השאלה שלי אם זה הגיוני זה שהרזולוציה המקסימלית שלי בווינדוס היא : 1024X1280 למה אין לי את מה שיש אחרי לפחות עד 1600X1200

• 4 תגובות
    • 569 צפיות
  2. Started by nisim_y,

תוצאות ב-ati tool מה זה אומר משהוא יכול להגיד לי ? http://img209.imageshack.us/my.php?image=fryhxnxl8kh.png

• 2 תגובות
    • 569 צפיות
  3. דריבר של 8800 מתאים לכל סידרת 8? ואם לא האם יש דריבר שכן מתאים לכל סידרת 8 ?

• 1 תגובה
    • 569 צפיות
  4. Started by No buddy,

שלום לכולם, רציתי לדעת אם מסך דק מתאים למשחקים? כלומר האם יכולה להיגרם איזשהי בעיה? משחקים לא יעבדו טוב? וכו'...

• 3 תגובות
    • 569 צפיות
  5. Started by RandomG,

המחשב שלי זה: Dualcore intel Pentium D 805 2.66 1GB RAM DDR1 האם כרטיס המסך 2900pro 512mb יעשה לי צוואר בקבוק? אם כן, כמה משמעותי?

• 3 תגובות
    • 569 צפיות
  6. Started by AVI.S.T,

כשאומרים "80 fps" למה מתקוונים אני חושב זה קשור למעבד ?

• 5 תגובות
    • 569 צפיות
  7. Started by gal atedgi,

דריבר לכרטיס מסך geforce 8400 gs רצוי בעברית ולא חייב את הכי חדש בגלל שהורדתי אותו והוא עושה לי בעיות ולא נותן לי להעביר מהמחשב לטלוזיה

• 4 תגובות
    • 569 צפיות
  8. Started by p-o-i,

תגידו זה עלה לי לראש לא מזמן....האם שי מגבלה בתוכנה של המשחקים לגבי הFSP שלהם ז"א האם יש גבול לכמות הפריימים לשניה שהוא יכול להגיע???...אם אני מביא 8800GTX ונגיד משחק איתו ג'נרלז או דום 2 לא ממש משנה לי...(רק בישביל הדוגמא!...) הFSP יגיע לרמות מפחידות או שהוא יתייצב לו בסביבות ה100+-200+??

• 3 תגובות
    • 569 צפיות
  9. Started by ronen28,

שלום לכולם, יש לי מחשב amd 3000 עם 1024 מגה זיכרון האם זה שאני אקנה 8800gts/x יעזור לי בכלל או שאני אצטרך לשדרג גם לוח אם + מעבד? או שכדאי לקנות 7950 ורק אז לעשות שידרוג ל8800 + לוח + מעבד

• 4 תגובות
    • 569 צפיות
  10. Started by charm,

שלום חברים האם ניתן לדעת אם הסלוט של ה AGP או X4 או X8 מבלי להשתמש בתוכנה כמו אוורסט (aida 32 למי שבמקרה לא מכיר את השם אוורסט) או שרק דרך תוכנה כזאת אפשר לדעת מה המהירות של ה AGP בתודה מראש ומקווה לתשובות מהירות כי הנושא דיי דחוף ארז

• 3 תגובות
    • 569 צפיות
  11. יש לי כרטיס מסך 6800GS ויש לו יציאה של TV OUT ואני רוצה לחבר אותו לטלויזיה איך אני עושה את זה...? קיבלתי עם הכרטיס את הכבלים שמתחברים ל-TV OUT תודה לכל העוזרים

• 2 תגובות
    • 569 צפיות
  12. יש לו חיבור למסך הישן וDVI ויציאה של HDMI ויש לי טלוויזיה רגילה בחדר ולא קיבלתי כבלים בקופסא שלו מה לעשות איזה כבל צריך ?

• 3 תגובות
    • 569 צפיות
  13. כרטיס מסך 2900 הדרייבר החדש משפר ? בקשר להודעה של Gggt666666 סוף סוף דיון ברמה עד שפח זבל של טמטום כמוך מגיע בכל אשכול דפר כמוך הורס בחוסר ידיעה . מדוע אתה מנסה להיות חכם שאתה יודע שאתה לא . אני מחקתי את הקטעים האמיתיים בהודעה כדי לא לפגוע באתר תראו הסטוריה של יצור kill_b7

• 1 תגובה
    • 569 צפיות
  14. Started by amitaihasnes7,

חבר שלי רוצה לשדרג את המחשב. המטרה של המחשב שלו היא בעיקר למשחקים. בינתיים יש לו מחשב די גרוע, ואני רוצה לעזור לו למצוא שידרוג כמה שיותר טוב למחשב שלו. זאת אומרת שלא יהיה לו צוואר בקבוק ושהכסף שלו יוכל לתת תמורה כמה שיותר טובה מבחינת ביצועים (הוא לא מתכנן OC או פתיחת צינורות עיבוד). התקציב שלו הוא 600 וההעדפה שלו היא לכרטיס בינוני שיוכל להריץ לו את המשחקים החדשים גם בעוד שנתיים (לא בצורה חלקה אבל גם לא נמוכה מדי). אז יש לו אפיק AGPX4 לוח אם שתומך ב-DDR עם שלושה סלוטים (יש לו סטיק אחד של 256 במהירות של-333MHZ) מעבד PENTIUM4 2.4GHZ (לא HT) אז אני חשבתי לעשות לו -Dual Channel במשהוא כמו 250 שקל (להוסיף עד סטיק של 256). ו-geforce 5500 ב-350 שנשארו (הוא יכול לחרוג מהתקציב רק …

• 7 תגובות
    • 569 צפיות
  15. קיוויתי לקנות את הIIYAMA 454PRO אבל אני לא מוצא אותו בשום מקום. שמעתי שהמסך הנ"ל יותר טוב, מישהו יכול להעיד על זה? וסתם אני מחפש חוות דעת כללית. אני קונה את המסך היום.. וליתר דיוק, היום, אחרי שאני אקבל מכם את חוות הדעת, כדי ליהיות בטוח. ;D

• 2 תגובות
    • 569 צפיות
  16. Started by pumbatal,

זוהי הביקורת היחידה שבאנגלית ברשת http://www.tbreak.com/reviews/article.php?cat=grfx&id=325&pagenumber=3

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  17. Started by sahar00726,

אני קונה מחשב ואז רוצה לדעת איזה כרטיס מסך הכי חזק אני יכל לקנות ב-1200 ש"ח ? ( עיקר: גיימינג, סרטים) תודה.!

• 3 תגובות
    • 569 צפיות
  18. Started by lmlm,

? האם זה יתן לו שיפורים כמו לHIGH ENDS?

• 2 תגובות
    • 569 צפיות
  19. אני מתלבט בין שניי הכרטיסים ואני לא ממש יודע מה ההבדל בינהם אם מישהוא יודע שירשום בבקשה

20. Started by mrdjmo,

אני מחפש כרטיס מסך AGP . אני אוהב גרפיקה ואני מעוניין לשחק במשחקים החדשים ואני מוכן לשלם מעל 500 ש"ח לכרטיס. מה הכי כדאי לקנות. והאם יש כרטיסים משומשים ? ומאיפה כדאי לקנות במחיר טוב? תודה לעונים .

21. דוד שלי אמרלי שאלה מסכים טובים רצתי לדעת עלייהם עוד

• 4 תגובות
    • 569 צפיות
  22. ראיתי באיזה אשכול שמישהו אמר שהX1950PRO לא הדהים ביכולות הOC שלו כי אין תוכנה שמתאימה לו. זה נכון? יש כזה דבר או שזה שטויות? אם זה נכון מתי התוכנה/גרסא הזאת תשתחרר? תודה.

• 1 תגובה
    • 569 צפיות
  23. שלום, רציתי לוודא לפני שאני קונה את הכרטיס CONNECT3D Radeon HD3850 256MB DDR3 PCIe2.0 רציתי לדעת אם למישהו יש אותו בפורום והאם הוא מרוצה... אשמח לקבל ביקורות מאתרים בחו"ל,השוואות לכרטיסים אחרים של GeForCe וכו'... ד"א... מה ההגדרות של הכרטיס הנ"ל??? אני מתכוון למהירויות שלו... תודה רבה, דניאל.

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  24. Started by yuvalony,

התקנתי את הכבלים נכון, התקנתי inter video windvr3, הפעלתי אותו ואני לא רואה כלום... יש למישהו מושג מה לעשות?

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  25. תקשיבו, יש לי את הכרטיס מסך GAINWARD 6600GT כבר במשך שנה ו4 חודשים ,הוים שניסיתי להפעיל את המחשב לא הייתה שום תצוגה והמחשב היה דלוק ועבד, כיביתי אותו,ניקיתי אותו והוא עבד,יש לי ספק גנרי 500W , ישלי מה לדאוג? כי גם יום קודם שמעתי צפצופים כלשהם מהמחשב.

• 1 תגובה
    • 569 צפיות

דיונים חדשים בפורומים