כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,982 דיונים בפורום זה
-
היי! אני עורך בתוכנת סטודיו 9 של פינקל. בחרתי שקובץ הפלט יהיה DVD . לאחר קידוד נוצר לי רק קובץ 1 של מדייה פלייר ולא שתי תיקיות שצריכות ליווצר אחת של וידאו ואחת של אודיו. האם אני אצרוב את הקובץ הנוצר של המדייה פלייר זה יהיה בסדר ואוכל לצפות בו ב-DVD רגיל או שיש פיתרון אחר,מה עושים? המון תודה!
-
- 3 תגובות
- 562 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני סטודנט לגרפיקה ובניית אתרים ואני זקוק למחשבץ אבקש את עזרתכם בהצעת מפר מתאים לסוג זה של עבודה. האם צריך כ. מסך qudro? וכו תודה
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
-
אני פשוט עם תקציב של כ 850 ש"ח ואני לא יודע מה לבחור ראיתי את הסמסונג 793MB וממש לא אהבתי, ראיתי את המאגים וחוץ מה DF2 כל השאר על הפנים. את ה LG החדשים לא יצא לי לראות אבל אני זוכר שה LG הישנים היו ממש טובים. עוד משהו, ראיתי בזאפ הרבה ביקורות קוטלות על LG והשירות שלהם. מה אתם אומרים? תודה
-
- 2 תגובות
- 562 צפיות
-
-
E6420 + 8800GTS 320 עולה 2870 ש"ח 4800X2 + 8800GTS 640 עולה 2930 ש"ח מה עדיף ? (כחלק ממפרט שאני מרכיב למשחקים ל3-4 שנים הקרובות, ללא OC, על המפרט להריץ את Flight simulator X ברזולציה הטבעית של 2007wfp בהגדרות טובות +++ ) תודה!
-
- 4 תגובות
- 562 צפיות
-
-
3DMARK SCORE:2071 SM 2.0 SCORE:883 HDR/SM 3.0 SCORE:826 CPU SCORE:707 כרטיס מסך 7600GS סיילנט של אסוס. ** תמונה מצורפת של עוד פרטים...! [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 562 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לדעת אם הכרטיס הזה יצליח לסחוב יפה משחקים כגון פיפא2006, AOE3,אולי איזה NFSMW וכמה משחקי ראלי.. חשוב לי לדעת אם הכרטיס הזה הוא בערך ברמה של ה6600GT כי אם כן זה מספיק לי. דרך אגב, אני שואל כי אני משיג אותו במחיר ממש ממש טוב, 380 שקל חדש וזה מתאים לי בול בתקציב. יש לציין שאני לא משחק במשחקים שהם יותר "כבדים" מאלה שציינתי למעלה.
-
- 5 תגובות
- 562 צפיות
-
-
קניתי מחשב נייד חדש וזהו הכרטיס שיש בו. האם הכרטיס הזה הוא סביר כלומר יריץ לי משחקים כמו פרו ופיפא? במחשב הנייח אני כל הזמן מחליף תדרייברים של הכרטיס מסך האם ככה צריך לעשות גם בנייד? ואם כן באיזה אתר אני מוריד אותם? (עד עכשיו התעסקתי רק עם כרטיסים של ati) תודה מראש!! ומצטער על השאלות הללו פשוט אין לי מושג בכל מה שקשור למחשב נייד
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
1. האם כרטיס המסך הזה מותאם לדיירקט-אקס10? 2. אם הכרטיס לא מותאם, ובעתיד יצאו משחקים שידרשו דרייקט-אקס 10, האם לא יתפאשר לי להפעיל אותם בגלל שכרטיס המסך שלי לא תומך בכך? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
המלצה לכרטיס טוב שיחזיק לפחות שנה שנה וחצי עם תמיכה ב DX10. שיתמוך יפה במשחקים שיצאו עכשיו. ומה עדיף Nvidia או ATI ? כמובן שיהיה עדיף על מה שיש לי עכשיו!
-
- 3 תגובות
- 562 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה שמתי לב כי במשחק GoW יש לי חיתוכים בתמונה למרות שהסנכרון האנכי עובד... האפ פי אס נראה בסדר גמור ואין שם קטעים איטיים אבל נראה כאילו התמונה נחתכת מפעם לפעם... מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 562 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם יש READON 9800NP עם 256bit ו/או 256MB ואם כן איפה ניתן לרכוש תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
לא ידעתי באיזה פורום לפרסם "תצוגה וגרפיקה" או כאן... אז החלטתי בסוף על זה... יש לחבר שלי מסך LG (לא זוכר את הדגם המדוייק) והיום העליתי אצלו בפעם הראשונה את CRYSIS. ובסרט הפתיחה כשהתמונה נעה מהר יש מין חיתוכים כאלה של התמונה בחלק העליון והתחתון לפעמים... יש לציין שזה רק כשהתמונה נעה מהר... מה הסיבה לכך?
-
- 2 תגובות
- 562 צפיות
-
-
הי לכולם שאלה - יש לי את ה- HD3850 512MB של גיגבייט יש לו גרסת BIOS משנת 2007 יש לי שתי שאלות: 1- האם לכל חברה שמייצרת את הכרטיס יש BIOS משלה כמו ללוחות אם? 2- איך מעדכנים את ה- BIOS -?
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
לאחר התקנה מחדש של הווינדוס והתקנת הדרייבר של כרטיס המסך ניסיתי לאפשר צפייה של סרטים בטלויזיה כמו בעבר אך ללא הצלחה. במסך ההגדרות של כרטיס המסך ניתן לראות כאילו הכבל שמחבר בין המחשב לטלויזיה מנותק (מצורפת תמונה) אך זה לא המצב. ניסיתי להתקין מספר דרייברים שונים אך ללא תועלת. ניסיתי להפעיל את המחשב כשרק הטלויזיה מחוברת אליו אך גם לא הייתה תמונה בטלויזיה. אודה אם מישהו מכיר את הבעייה ויודע איך לפתור אותה. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
מחפש דריבר ל RIVA TNT2 באתר של NVIDIA כל מה שמצאתי לא מתאים כך לפחות ה WINDOWS טוען גם הדיסק המקורי לא מאפשר להתקין ממנו באותה טענה אני יודע שזה כרטיס ישן [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 562 צפיות
-
-
אם אני מתכוון לעשות SLI/CROSSFIRE נגיד אני חייב אותם כרטיסים עם: -אותו זיכרון? -אותה חברה? -אותם תדרים? -אותו קירור?
-
- 3 תגובות
- 562 צפיות
-
-
בפורום XS מצאתי את הכתבה הזאתי: http://www.cooltechzone.com/Departments/Featured_Story/NVIDIA_G80_Delayed_200604092276/ כשקראתי את זה יש לי חששות שG80 יהיה FX הבא. ועוד הוא אמור לצאת אחרי ה R600 ולפי הכתבה יהיה גם במחיר נמוך ממנו. מה דעתכם?
-
- 3 תגובות
- 562 צפיות
-
-
שלום! השאלה היא אם אני יכניס כרטיס מסך פשוט, נגיד 9600GT, ויגדיר אותו לPHYSICS, עד כמה אני יקבל הפרש בביצועים במשחקים (שתומכים בPHYSICS)? <<----המפרט
-
- 2 תגובות
- 562 צפיות
-
-
שלום לכולם, סיימתי להתקין עכשיו את ה-9800GTX+ ויש לי שאלה. האם אני צריך כבל מיוחד כדי לשלוט במהירות המאוורר (כמו במאווררים של המעבד והמארז) או שזאת פונקצייה מובנית ואני רק צריך תוכנה מסויימת?
-
- 2 תגובות
- 562 צפיות
-
-
-
קניתי מחשב עם לוח אם של גיגהבייט 780 וכרטיס מסך של ati hd3200 התקנתי את המחשב והכול הלך יופי. אבל כשאני מנסה לחבר אותו לפלזמה עם כבל hdmi הוא לא מצליח לקבל תמונה. בכמה מקרים היה תמונה לשנייה וזהו . כשאני מעלה את המחשב בזמן שהפלזמה מחוברת הוא מראה לי את המסך עלייה עד לרגע שווינדוס עולה ואז מת. ניסיתי לשחק עם הרזולציה אבל זה לא עזר אשמח לעזרה תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
שלום. בסאנדרה החדשה רשום לי ש גירסת תוכנת הביוס ישנה מאוד. עכשיו איך אני מעדכן אותה?, יש לי את הדריוורים הכי החדישים של ATI. תודה
-
- 2 תגובות
- 562 צפיות
-
-
שלום יש לי את הכרטיס מסך ATI READON X800XL 256MB ומעבד AMD 64 3200+ ראיתי באתר שיש קישור לעידכון חדש... 5.4: http://www.hwzone.co.il/archive.php?file=newsid1113081505,95832, אבל יש שם (בלינק למטה) כמה גירסאות של העידכון ואני לא יודע איזה יתאים לי.... איזה הכי יתאים לכרטס מסך שלי? תודה יאללה 2יי 2יי
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
הכותרת אומרת הכל, אבל בשביל לחדד האם כדאי לשלם בסביבות ה600-500 שקל יותר על מנת לקבל את הביצועים החזקים יותר של ה850XT והאם למישהו כאן יש איזשהו בנצ'מרק להשוות בין הביצועים של הכרטיסים הנ"ל ואם אני כבר חופר בנושא, האם ההבדלים בין החברות מהותיים? asus Sapphir MSI? מחכה לתשובותיכם המבוססות ;\
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-