כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,981 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם יש לי כרטיס 8800 אני מחבר ל-TV OUT את הטלויזיה אגב הטלויזיה שלי היא הרגילה לא LCD או פלאזמה החיבור בכרטיס המסך הוא מסוג 7 פינים המתקדם בטלויזיה יש S-VIDEO מסוג 4 פינים אני משתמש מתאם בינהם והתמונה על הטלויזיה היא בשחור לבן יש אפשרות לראות על הטלויזיה בצבעוני אולי דרך חיבור DVI אולי בשיטה אחרת בתודה לכול העונים שרון
-
- 2 תגובות
- 555 צפיות
-
-
שילשום קניתי את הכרטיס GIGABYTE 7600GS SILENT-PIPE ב700 שקל מנעה מחשבים לPCI-E הרצתי 3dmark05 והגעתי לתוצאה של 4059 בלי אוברקלוק והטמפ' במאמץ (לאחר ההרצה) היתה 66 מעלות ובמנוכה הטמפ' היא 54 http://img177.imageshack.us/my.php?image=1067dy2.jpg
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לקנות כרטיס מסך של חברת Sapphire מהדגם Radeon 9600XT. אני יודע שזה כרטיס מדור ישן אך מבדיקה שעשיתי עם אותו כרטיס רק של ASUS התברר לי שהוא מספיק טוב בשבילי. את הכרטיס אני רוכש ב 300 ש"ח יד שנייה. מה שמפריע לי הוא שאין מספיק צלעות קירור ביחס לזה של ASUS ורציתי את חוות דעתכם בקשר לאמינות של הכרטיס והיכולת שלו לעמוד ב OC. ובכלל מה אתם אומרים על הרכישה. תודה, אופיר
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
יש תוכנה כזאת שמראה את כמות הפריימים כשאתה משחק בזמן אמת?!....ראיתי פעם איפה שהו ברשת כמו שעון קטן כזה שהראה את הכמות פריימים בשנייה מישהו יכול לתת לי?
-
- 2 תגובות
- 555 צפיות
-
-
-
למי שיש 2 מערכות הפעלה כמוני ויכול לבדוק את זה על ידי run:/regedit:/dxdiag יראה ויווכח שבווינדוס 98 פשוט הקוביה של הdirectx טסה לעומת windows xp ואין לי מושג למה זה וזה לא קשור לכרטיס מסך או למסך או לדרייבר אלא רק למערכת ההפעלה וזה מעצבן שאי אפשר לשחק משחקים בwindows xpולהנות מהם כמו שאפשר להנות מהם בווינדוס 98 .אם מישהו יודע על איזה Patch לXP או משהו אני אשמח אם הוא ישתף אותי בידע שלו כי אני עובר כל הזמן ממערכת הפעלה אחת לשניה ומשנה נתונים בביוס בשביל לשחק בווינדוס 98 ועובר מהרד דיסק 1 להרד דיסק 2, לכן הייתי מעדיף לפרמט את ההרד דיסק השני שלי עם ווינדוס 98 ולהתקין רק xp [אם יש איזה Patch או משהו לXP כמובן] .אשמח מאוד אם מישהו יודע על מה אני מדבר ומכיר פיתרון לכך כי ההבדלי…
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
יש לי בעיה ממש מוזרה עם הכרטיס מסך הזה.. עד לפני יומיים הייתי משתמש בו עם שני חיבורים - 1. VGA - מחובר למסך הרגיל של המחשב 2. S-VIDEO - מחובר לטלויזיה. קניתי טלויזיה חדשה שתתומכת בHD, ואיתה כבל DVI-HDMI מלפני יומיים אני משתמש בכרטיס מסך עם שני חיבורים - 1. VGA - למסך הרגיל 2. DVI-HDMI - לטלויזיה החדשה. *כבל הS-VIDEO לא מחובר בכלל לכרטיס. הבעיה היא שכל פעם שאני מפעיל מחדש את המחשב, ברגע שהוא מגיע למסך הפתיחה של הWINDOWS, הוא מזהה לי כביכול את חיבור הS-VIDEO (שכבר לא פעיל) בתור החיבור הראשי, ובעצם מראה לי מסך שחור על המסך מחשב הרגיל עד שאני מחבר מחדש את כבל הS-VIDEO ומתחבר לוינדוס, ואז הוא מראה לי את מסך המחשב הרגיל בתור מסך נילווה (מראה לי רק את הרקע של שולחן העבודה). דב…
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
שלום לכולם כתבתי בעבר הודעה בקשר לזה שאני מחפש מסך משחב מקצועי ואיכותי לצרכי וידאו ותלת. קיבלתי המלצה על samsung 997mb האם יש למישהו מושג איך המסך הזה ? ואם הוא יספק את דרישותי תודה
-
- 2 תגובות
- 555 צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי למה בכל המשחקים עם כרטיסים כמו X800gto,x800gt של PCI-E אני מעלה את הרזולוציה מ768*1024 ל 864*1152 הביצועים והFps עולים ? :s05: זה כשור לPCI-E אולי ? או ש הכרטיסים בקטגוריות שונות מותאמים להם רזולוציות שונות? מי שהבין למה אני מתכבן שיסביר
-
- 4 תגובות
- 555 צפיות
-
-
אז ככה... קניתי את GEFORCE 6200TD חיברתי את זה למחשב בהצלחה, והתקנתי מה שנתנו בדיסק שבא עם התוכנה, לפי ההוראות. אך כמה שניסיתי, התקנתי מחדש, מחקתי, עידכנתי, המשחקים לא עובדים. זה כאילו הכרטיס נקלט בהצלחה ובמאפיינים זה נראה כאילו הכל בסדר והכרטיס מסך מחובר ונקלט והכל, אבל הוא לא. המשחקים לא עובדים. אני לא חושב שזה בגלל שהמחשב שלי עד כדי כך גרוע. שמתי לב שבמקום 6200TD כתוב A6200 לויודע אם זה משנה... אז יש לכם עצות? אני ממש נואש וחסר סבלנות...
-
- 6 תגובות
- 555 צפיות
-
-
שלום לכולם!! יש לי התלבטות לפני קנייה בין שני מסכים samsung 793 ו lg 700p שימוש עיקרי בתוכנות גרפיות + cad אשמח לעזרה... חג שמח
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
אנשים טובים מי שיש לו מושג מה צריך לשנות ברגיסטרי ביכדי לעבור למימשק הישן אשמח לקבל דיווח היה פה כבר בחור נחמד שעזר לי בנושא אבל אני לא מוצא את האשכול טעות שלי שלא שמרתי את התגובה שלו לכן אני זקוק לעזרתכם שוב תודה מראש יוסי[br]פורסם בתאריך: 9.04.2007 בשעה 21:45:34 היסתדרתי כבר מי שצריך הינה הפיתרון באדיבות SyndromE אפשר לינעול[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\NVIDIA Corporation\Global\NvCplApi\Policies] "SedonaDisable"=dword:00000001 "ContextUIPolicy"=dword:00000001 "TaskbarUIPolicy"=dword:00000001 "CplGroupUIPolicy"=dword:00000001 אוקיי, אתה רואה את ה-"1" בסוף כל שורה? 0 = חדש (Default) 1 = קלאסי (ישן) 2 = שניהם (אבל אל תריץ אותם ביחד) * ד"א, אצלי אין את השורה הראשונה - "…
-
- 3 תגובות
- 555 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך Shappire Radeon X1900GT 256Mb מסך LCD LG וטלוויזיה קצת ישנה. יש לי חיבור בטלוויזיה רק לצהוב נראה לי בננה שם זה המקום היחיד שהתקינו ממיר לכבלים : הכרטיס מסך יש חיבור כמו S-video רק עם 7 פינים. קיבלתי עם המחשב כזה מתאם שמתחבר לכרטיס מסך ומוציא: 2 חיבורי נקבה צהובים ועוד 2 חיבורים שחורים נקבה ל-S-video נראה לי. בנוסף קיבלתי כבל כ-2 מטר שמשני הצדדים יש לו יציאת Video זכר (ועוד כמה כבלים שאני בכלל לא רואה דרך להשתמש בהם..לא קשורים). חיברתי לכרטיס מסך את המתאם ולצהוב שלו את הצהוב הזכר וצד שני זכר לטלוויזיה. במאפיינים נראה לי קלט מסך אז שמתי אותו במסך שני ועשיתי פעם CLONE ופעם EXTEND ובדקתי לכל אחד אם רואים בטלוויזיה בערוץ AV ומה שיצא זה רק שחור. יכול לה…
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
ברשותי DELL INSPIRON 6400 עם WINDOWS XP PROFFETIONAL ואני רוצה לחבר מסך נוסף על מנת לעבוד עם שניהם במקביל. האם אני צריך לשנות הגדרות בלבד או להתקין תוכנה מיוחדת. אם מדובר בהגדרות ה WIN יש לי מוסג די בסיסי אז אם אפשר לקבל הוראות מפורטות. המון תודה איל
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לדעת אם יש משמעות לכרטיס המסך לצורך צפיה בסרטים. כלומר, האם יהיה הבדל באיכות הצפיה בסרט אם יהיה לי כרטיס מסך איכותי יותר. היום יש לי Radeon X300SE ומסך CRT 17. אני רוכש מסך Dell 2007WFP בעיקר לצורך צפיה בסרטים (חוץ מזה המסך ישמש רק לישומים משרדיים - וורד ואינטרנט). אני מפחד שכרטיס המסך לא יאפשר לנצל את איכות המסך. האם יש בזה משהו, או שאין טעם להחליף? נ.ב. כיום יש לי תופעה שבה המסך לפעמים לא מקבל סיגנל מהמחשב, ונכנס לסטנד ביי, למרות שהמחשב דלוק. רק אתחול של המחשב פותר את זה. נראה לי שזו תקלה בכרטיס עצמו, כך שממילא אולי כדאי שאחליף אותו. במקרה כזה - למה כדאי להחליף (בהנחה שאני לא משחק משחקים בכלל)?
-
- 6 תגובות
- 555 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה כרטיס מסך חדש ואני לא ממש יודע מה הכי כדאי, ה-38x0 משתלמים מאוד מבחינת תועלת/עלות אבל ה-800GT חזק יותר. עכשיו, ראיתי בדיון אחר קישור לחנות FoxPC שמוכרים שם 8800GT במחיר שמשתווה למחיר של 3850 וזה בא עם קירור שלא קירור הסטוק, האם יש לדאוג בגלל המחיר הזול או שזה שווה? השימושים שלי: משחקים לא הכי כבדים ( NFS MW, NFS Pro Street, BF2, FlatOut2, CSS, GTA SA, GTAIV וכאלה על הגדרות כמה שיותר גבוהות), סרטים ושימושים כלליים. המערכת שלי כרגע: CPU: Intel Core 2 Duo E6320 1.86GHz 4MB Cache M-Board: ConRoeXFire LGA 775 1066 FSB GPU: nVidia GeForce 7900 256MB DDR III Monitor: LG L204WT 5MS 1:200 20.1" Memory: Samsung/V-Data 2GB DDR2 667 MHz (1GB x2) PSU: EZcool PS-05 …
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
שימושים:משחקים בינוניים(לא כבדים) תקציב מקסימלי 500 שקל-לא משנה לי ati או nvidia אין דרישות מיוחדות מלבד המשחקים-החיבור הוא pci-e intel e6300 512mb/ddr667 (בתכנון לשדרג ל 1024 בקרוב) ועוד שאלה בבקשה,יש לי ספק כח גנרי מה הסיכונים שבזה והאם כרטיס המסך יכול לתפקד כי כרגע אין לי תקציב להחליף ספק תודה
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
שמעו יש לי תמסך של viewsonic המה אתם אומרים כדאי לקנות כבר מסך דק ? יש מסך דק שיכול לעבור תמסך הזה באיכות ? ובמחיר נורמלי כאילו ? או שכדאי להשאר לבנתיים עם המסך ולקנות בעתיד יותר
-
- 2 תגובות
- 555 צפיות
-
-
האם יש הבדל בין כרטיסי טלויזיה? האם למסך מסוים (נגיד VP930) צריך כרטיס TV מסוים? האם כרטיס המסך משפיע על איכות הצפייה בTV דרך המחשב? ואם כן איזה כרטיס מסך צריך? (אני לא גיימר, שימושים משרדיים וטלויזיה, על מסך איכותי יחסית)
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
במה שונה כרטיס מסך AGP מ PCIe??? מה יותר טוב מביניהם? אם יש כזה דבר....
-
- 2 תגובות
- 555 צפיות
-
-
או קיי אז ככה : אני בוויכוח עם חברים שלי בנוגע לכרטיס 8600GTS 256MB יש לי שני שאלות : האם עדיף לקחת 3850 256MB ? ואיזה כרטיס מסך הכי טוב במחיר של ה-8600GTS ? תודה מראש גל .
-
- 2 תגובות
- 555 צפיות
-
-
קודם כול אני יודע שיש כרטיסים שיש להם ת hdr + sm3 אבל השאלה אם אני באמת אצטרך את זה כי בכול מקרה עוד שנתיים 3 אני אצטרך להחליף ל מערכת pci e אז גם אני לא יודע כמה להשקיע באמת אני צריך כרטיס שיריץ לי משחקים כמו half-life 2 san andreas bf2 source עם פילטרים או שלפחות יריץ אותם ממש טוב על רזולוציה גבוהה עם high details קניתי לאחרונה Sapphire x1600 pro 512m ב 930 וראיתי שפשוט הוא לא מספיק חזק ופשוט יש לי אפשרות להחזיר ולהחליף בתוספת תשלום וראיתי שיש מלא אופציות בשוק x800gt\gto אני יכול להביא גם x850 pro ואם אני לא טועה גם יש סיכוי טוב לפתוח לו צינורות וגם יש תצד של nvidia 6800 nu\le\gs השאלה אם להם יש כרטיס שגם יהיה חזק ואולי אפילו יתן יכולת לפתוח צינורות כי אז כבר יהיה לי …
-
- 3 תגובות
- 555 צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה לכרטיס מסך בין 1000-1400 שקל (למשחקים) ראיתי לפי אחד הדיונים פה ולפי מאמר של tomshardware על כרטיסי מסך שנותנים תמורה למחיר שכדאי לי את Radeon X1950 XT בסביבות המחיר הזה אני מתלבט עכשיו בין 2 החברות שמצאתי שמוכרות את הכרטיס בארץ: Sapphire http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=6581 Gecube http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=GV075&Cat2Cat1ID=8&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE או שאת הגרסה של ה512 מגה של sapphire אם זה שווה את זה http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7219 חוץ מזה רציתי לשאול אם המפרט שלי לא יגביל קצת את הכרטיס מסך Processor Model : Intel® Pentium® Dual Core CPU 3.00GHz Mainboard : ASUSTeK Computer INC. P5VD2-MX עם ח…
-
- 3 תגובות
- 555 צפיות
-
-
256 או 512 זכרון... שימושים: סרטים + מעט משחקים. שאלה נוספת - האם 512 זכרון בכ. חיצוני משתווה ל512 בכרטיס מובנה על לוח אם? תודההההההה
-
- 5 תגובות
- 555 צפיות
-
-
שלום רציתי לקבל חוות דעת לכרטיס מסך ATI Mobility Radeon X1600 graphics processor, dual link DVI support 256MB GDDR3 איך הוא יעבוד על המשחקים של היום והאם יש הבדל בין 256 ל mb128 באותה גרסה של כרטיס מסך תודה
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-