עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. נוווו,אני מת להוריד את זה!!! אבל הכרטיס יפעל יותר טוב, או שיהיו בעיות והביצועים ירדו כי הוא לא תומך ב-DX9 ???

• 24 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. Started by dino,

נכנסתי ל-PC-HARDWARE וגם אצלהם רשום שיש להם 9500פרו ואצלהם זה ב-1320ש"ח.

• 6 תגובות
    • 949 צפיות
  3. להקליט מהטלוויזיה אם אפשר גם מממיר דיגטלי אפשר יהיה לחבר לו וידאו ולהקליט וזהו...

• 9 תגובות
    • 994 צפיות
  4. Started by imac,

זה עוד חברת קבר? כי שמתי לב שהכטיסים שלהם זולים בצורה משמעותית...

• 3 תגובות
    • 847 צפיות
  5. Started by Thunder Child,

אהלן אתם בטח זוכרים את הבעיה עם ה REFRESH RATE ב XP שקבע תדר של 60HZ במשחקי D3D ו OGL, לפי הטענה של MS הנושא תוקן ב SP1, ובכן הוא לא! ניסיתי הכול, כמו כן ניסיתי לקבוע את ה RR בחלון המידע של DIRECTX (בדף האחרון יש אפשרות ל OVERIDE של ה RR) אותו כנ"ל. מה שיותר מוזר הדרייבר של ATI (RADEON 9700 PRO) ישנה אפשרות לקבוע RR למוניטור שגם לא עובדת. כרגע אני משתמש בתוכנה שנקראת REFRESHLOCK ועובדת יופי, השאלה האם פיספסתי משהו? תודה!

• 1 תגובה
    • 748 צפיות
  6. היי לכולם קודם כל רציתי לדעת איך הכרטיס? האם שווה קניה? יש לי כרגע אסוס gf4 64 m ddr? והשאלה הנוספת האם זה מתאים למחשב כמו שלי הנה הפירוט:פנטיום 4 1.4 גיגה בייט,256 rdram ,כרטיס מסך כבר רשום למעלה דיסק קשיח 60+40 gb ,לוח אם גריבלדי של אינטל 850 וזה בעצם הדברים החשובים לא? היתר זה רגיל אתם יודעים לא ממש חשוב בתודה גל

• 9 תגובות
    • 885 צפיות
  7. Started by ROEY--1,

היי חברה יש לי את הכרטיס MSI TI 4200 8X אם למישהו יש אותו או חנויות שונות עם מחירים עליו תגידו לי בבקשה תודה (כרטיס תותחי).

• 2 תגובות
    • 779 צפיות
  8. אני יודע שה9000 מנצח את ה 440 אבל מה לגבי ה 460 אני לא ממש משחק במישחקים אני משחק רק בכל ה nfs ולפעמים כל מני משחקים דומים אז אולי אפילו עדיף לי כרטיס אחר ? ולא הבנתי מה ההבדל בpr0 ב 9000 בדקתי את שניהם ולשניהם מפרט טכני זהה

• 2 תגובות
    • 905 צפיות
  9. Started by ino,

מישהו יודע אם יש מצב לכרטיס הזה כבר בארץ? אני מחפש אותו בכל מקום ובנתיים מצאתי אותו רק באקסלנט במחיר גבוהה מדיי, בבקשה תעזרו לי זה ליום הולדת של אח שלי תודה.

• 7 תגובות
    • 986 צפיות
  10. ביום חמישי הכרטיס הגיעה אלי ומיד פתחתי התקנתי אותו שום דבר מיוחד לא קרה והכול עבר חלק. שיחקתי בכול המשחקים על AA X4S ועם aniso והייתי מאושר עד הגג, הכול עבד חלק. אבל לצערי אתמול הלכתי לכמה דקות להתקלח וכיביתי את המחשב, כשאני חוזר ומפעיל את המחשב מה אני רואה? הכול כתום או אפור עם פסים מוזרים שזזים מייד כיביתי את המחשב בדקתי חיברוים הכול הייה בסדר וגם המאוור פעל ולא שמתי לב למשהו מוזר, שמתי את הכרטיס הקודם שלי חזרה, הפעלתי את המחשב והכול פעל כמו שצריך *לצערי*. יש למישהו רעיונות מה כבר יכל היה לקרות? לא עשיתי שום עובר שום טוויקינג שום כלום. יום אחד הכול עובד כמו שצריך ואחרי זה פיתום הכרטיס התפגר, אפילו עוד לא הספקתי לראות למה הכרטיס הזה באמת מסוגל. וכול זה עוד קרה חצי שעה לפ…

• 20 תגובות
    • 2k צפיות
  11. Started by x-dude,

האם מתוכננת השקה כלשהי של משפחת ה MX שתתמוך ב DX9 ?

• 3 תגובות
    • 737 צפיות
  12. Started by Vortex,

חיפשתי באתר של מיקרוסופט ולא מצאתי....

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. חבר שלי מעוניין בכרטיס מסך למחשב שהוא בונה. מדובר במחשב פנטיום 1 או 2 שלא אמור לעשות שום פעולות גראפיות מסובכות או להריץ משחקים, אבל כן מיועד להציג על טלויזיה ולכן יש צורך בכרטיס מסך עם יציאה איכותית לטלויזיה. שתי אפשרויות שהוא מצא הן: Power Magic ATI Radeon VE 64MB AGP TV OUT (277NIS) Sapphire ATI RADEON 7000 64MB SDRAM TV-OUT OEM (282NIS) מישהו יכול לעזור לו להחליט ביניהן או להציע אפשרות שלישית? תודה מראש! עריכה: המחיר משמעותי בהחלט.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by blabla2002,

שלום אני רוצה לדעת מה זה Application Programming Interface ואיך זה עובד אני יודע שזאת התוכנה directx ו opengl אבל מה זה עושה בעצם

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  15. Started by AmiTsur,

יש לי ג'יפורס 2 אמ איקס 400, ואני משתמש בדרייברים 41.03, ואני חווה הרבה בעיות... הבנתי שלכל דור של כרטיסים של את הדרייברים שהיא מתאימים לו.. איזה סדרה של דרייברים מתאימה הכי טוב לכרטיס שלי? תודה, עמית.

• 3 תגובות
    • 798 צפיות
  16. א) מה זאת אומרת שתמיד אומרים פריימים במשחקים? ב) כמ הפריימים זה מהירות נורמאלית? ג) איך בודקים פריימים ?

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. שלום.............אני מקווה שתוכלו לעזור לי אוקיי אז ככה יש לי: p-4 1700 384 rdram g-force2 64 mx200 ודרייברים לכטיס מסך 41.09 ודיירקס 8.1 (ואחרי פרמוט - בעקבות הבעייה) יש לי ת הדמו של המשחק SPLINTER SELL ואצל כל החברים שלי ואצל כל האנשים עם מחשב כמו שלי או אף מחשב פחות טוב משלי......... המשחק עובד חלד ואצלי הוא בקושי זז.......בכל אפשרויות הרזולוציה והדיטיילס........להמחשה ברזולוצייה של 640X480 וכל רמת הדיטיילס על LOW המשחק מאוד איטי ורץ בפריימים של מקיסמום 9!!! לא 90 אלא 9!!!!!!11 וזה גם בעוד משחקים מה אני עושה בבקשה??????????............אילו הצעות??? בתודה טל!

• 1 תגובה
    • 712 צפיות
  18. אני לא יודע איזה כרטיס זה אבל רשום עליו 3DFX ואני לא יודע מאיפה אפשר להסיג לו דריברים הנה הלינק לתמונות שהכנתי:לחצו כאן ובבקשה תנו לי לינק מדויק

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. שלום שלום, הורדתי את 3dmark2001 והרצתי אותו על המחשב שלי וקבלתי תוצאה של 3320 תאמת אני לא ממש יודע מה זה אומר ואם זה טוב או רע - למה וכו' אשמח לקבל הצעות הבהרות. ניר. המפרט שלי : pentium3 733 256mb זיכרון 133mhz GeForce 3 ti200 64mb ddr460mhz wd 20GB 7200 תודה

• 7 תגובות
    • 851 צפיות
  20. Started by shlomi_x,

למשהו יש נסיון עם כבל מאריך למסך באורך של 4-5 מטר שלא 'מפיל' את איכות התמונה? איפה אפשר לקנות? כמה עולה? תודה, שלומי

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by Or ei,

בחלק מהמשחקים הוא נתקע לחצי מייה וממשיך כל המשחק זה קורה בעיקר בUT99 ב2003 זה פחות מורגש וגם בפרוג'קט נומאדס התקנתי 2.5 וDX 8.1 עוד פעם לא עוזר.... :-\ מישהו יש איזה עצה איך לסדר את זה? זה לא בעיה של FPS כי זה בערך על 75 ככה

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by elcool,

יש לי מחשב פנטיום 3 800 וברשותי כרטיס מסך VOODOO 3. אני מתלבט בין לקנות GeForce 4 MX 440 128 mb ובין לחכות עד היציאה של GeForce FX. כרטיס המסך ישמש בעיקר למשחקים ולסרטים. מה דעתכם? האם הכרטיס החדש יוכל לפעול על המחשב שלי? וכמה יעלו הכרטיסים לאחר השווק? ???

• 24 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. %אין קנייה ומכירה בפורום% למה מחקתם את הנושא קודם?

• 3 תגובות
    • 709 צפיות
  24. Started by sar_007,

האם בכרטיס מסך nVIDIA TNT2 32 מגביט על צלעות הקירור צריך להיות מאוור ? כי כרטיס המסך אחרי שאני מכבה את המחשב אחרי איזה שעתים של עבודה אני פותח את את המארז א ני נוגע בכרטיס הוא ממש רותח !! :AR15:

• 2 תגובות
    • 894 צפיות
  25. יש לי כרטיס מסך G-force 4 ti4200 128MB by ASUS קרתה לי בעיה נוראה !!! כמובן התלהבתי מהרכישה החדשה ורציתי לראות איזה ציון היא תקבל מהתוכנה 3DMark הרצתי את תוכנת הבינצ'מרקיג הכל היה סבבה בשני מבחנים האחרונים הצבע נדפק והתחיל להימרח בלאגנים וזה נשאר ככה !!! ניסיתי הכל שופ דבר לא עוזר משחקים נתקעים !! המצב קשה מישהו יכול להגיד לי מה עושים ?!?! ד"א ישר אחרי הרגשתי שמשהו לא טוב ומהר מאוד כיביתי את המחב ניתקתי את הכרטיס מסל ורחתי אותו טוב טוב ולא היה שום ריח או סימן שנשרף משהו בבקשה תעזרו לי זה מאוד מאוד חשוב כמו שאמרתי עניין של חיים או מוות בתודה מראש lir@n

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים