עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by hlv,

הנה ההודעה שלי מלפני יותר מחצי שנה: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=57161.0 עם היציאה של Doom 3, והעובדה כי אין סיכוי שאוכל להריץ את המשחק, וסביר להניח שעוד ועוד משחקים יצאו שאני לא אוכל להריץ בצורה סבירה, שוב עולה שאלת השידרוג. (אם אין לכם כוח לקרוא את ההודעה המקורית (או את הכותרת) - יש לי Geforce 3 ti200) אני לא כל כך מוכן להשקיע בכרטיסים high-end שקיימים בשוק היום, ומסתכל יותר לכיוון הmid-range, משהו כמו ה-radeon 9600 pro, geforce fx5700 ultra... השאלה היא האם הכרטיסים האלה שווים שידרוג? האם השיפור הוא כל כך גדול ששווה לי עכשיו לשדרג? העניין הוא שבגלל משחק או שניים, אני לא רוצה לשלם מאות שקלים לפני שאני ממש צריך. אשמח לעצות ודעות בנוגע לשדרוג.. תודה ל…

• 7 תגובות
    • 632 צפיות
  2. Started by hlv,

אני מחזיק ב- GeForce 3 Ti200 עוד מהתקופה שנחשב לאחד מהכרטיסים היותר מתקדמים בשוק. קניתי את הכרטיס מתוך כוונה להישאר איתו הרבה זמן, עד שאהיה חייב לשדרג.. ואני חושב שאולי הגיע הזמן.. אומנם אין לי בעיה עם המשחקים הכי חדשים שיוצאים היום.. אבל אני מרגיש שבקרוב זה לא יהיה ככה. רציתי לדעת איך ה3 ti200 משתווה לכרטיסים המובילים בשוק היום.. ואם אתם חושבים ששווה לשדרג או להמשיך לחכות. תודה למגיבים.

• 7 תגובות
    • 758 צפיות
  3. Started by alexkid,

היי חברה- זקוק לעזרה בבקשה האם הכרטיס הזה http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=886358 מתאים לבורד המאוד ישן שלי http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16813136037 או שתיתכן בעיית תאימות ??? תודה

• 11 תגובות
    • 3k צפיות
  4. Started by no nick,

הכרטיס GeForce 6600GT AGP X8 שנסקר כאן: http://hwzone.co.il/reviews.php?file=alb6600agp יתאים ללוח אם ASUS P4S533-VM שתומך בAGP X4: http://www.asus.com/prog/spec.asp?m=P4S533-VM&langs=01 ?

• 2 תגובות
    • 566 צפיות
  5. אני מתעתד לרכוש את המסך DEL 2209WA ברשותי מחשב עם לוח-אם של אינטל מסוג DQ965GF היום אני משתמש ביציאת VGA 1. האם אני צריך לרכוש כרטיס מסך בשביל להתחבר למסך החדש ב DVI או איכשהוא ניתן להשתמש בקיים? 2. אם צריך לרכוש מה הייתם ממליצים לאור ירידות המחירים עליהם קראתי בפורום. לוח האם שלי מעלה ויש לי ספק כוח סטנדרטי - רוב השימוש הוא לצרכים משרדיים - תקציב 300-400 ש"ח 3. האם יש אפשרות לכרטיס מסך שגם ישפר את שמיעת האאודיו דרך המחשב. תודה, ארז

• 6 תגובות
    • 910 צפיות
  6. Started by Old Cat,

הותקן במחשב כרטיס שאמור להיות חדש, עליו מדבקה המציינת INNO3D וגם: GF 8400 GS G4E3DH. מה שמוזר: יש רק גוף קירור גדול ורחב מאד, לא התקן קירור עם מאוורר. בדו"ח של EVEREST מצויין : (GPU Clock (Geometric Domain) 459 MHz (original: 100 MHz, overclock: 359% (קובץ טקסט מצורף - הדו"ח) אז השאלה שלי, ותסלחו על הבורות: 1. מה זה ה OC הזה בכרטיס מסך, בשביל מה? 2. ממתי יכול להיות ועל ידי מי ? 3. יכול להיות זו הסיבה לחום של 50 מעלות בפעולת הכרטיס? זה חום סביר? 4. איך מבטלים את זה והאם צריך בכלל? 5. נראה לכם כרטיס מקורי של INNO3D או זיוף בדרך של הדבקת מדבקה שמדפיסים במדפסת הפרטית? 6. אם יכול להיות מקורי, למה באתר של החברה הזו אין כלל כרטיס כזה, ללא קירור אקטיבי אלא רק עם מפ…

• 0 תגובות
    • 736 צפיות
  7. יש לי כרטיס מיושן אבל מיוחדMETROX 200G MMS- -תומך ב 4 מוניטורים בו זמנית, הכרטיס הוא pci האם אני יכול לחבר אותו ללוח אם תומך pci-e הלוח האמור הוא -GIGA P35-DS3

8. Started by realmagic,

אהלן, אני מתחיל לתכנן מחשב HTPC לסלון ולשמחתי, לטלווזיה LCD בסלון יש כניסה של HDMI. כשהתחלתי להסתכל על המפרטים באתר, ראיתי שיש אפשרות לחבר את המחשב לטלווזיה דרך הכניסה הזו ושזה ככל הנראה הכניסה המוצלחת ביותר מבחינת איכות (כמו DVI) אבל אחרי הכל דבר אחד לא מובן לי: הכניסה הזו כוללת גם את הכניסה של האודיו - כלומר, אם אני מחבר את המחשב והטלווזיה דרך הכניסה הזו אז איך בדיוק הטלווזיה מקבלת כניסה של אודיו - היציאה של HDMI היא בכרטיס המסך, לא? נו, מה פיספסתי? דרך אגב, ניסיתי למצוא את התשובה בחיפוש אבל לא מצאתי כלום בנושא. תודה, זהר

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  9. Started by ely2001,

איזה מבין כרטיסי המסך הנ"ל כדאי לי לקנות: LEADTEK - WinFast 6600TD 128mb DDR - PCX - Retail 700 nis Gigabyte 6600-DP 128mb DDR - TV OUT/DVI - PCX - BULK 631 nis POINT OF VIEW 6600 128mb DDR - TV OUT/DVI - PCX 676 nis תודה לכל מי שעונה לי ומה יותר מהיר pci או agp

10. שלום. תכננתי לקנות את הכרטיס הבא: http://zap.co.il/model.aspx?modelid=697615 למסך 2007FP, אך בעקבות הכתבה יציאת כרטיסים חדשים בעוד כמה שבועות האם כדאי לחכות ליציאת כרטיסים חדשים? האם צפויה ירידת מחירים כשהם יגיעו? האם יגיע כרטיס עדיף? תקציב עד 400 ש"ח. שימושים: צפיה בHD לא ממש למשחקים

11. אני חיברתי LCD עם מתאם של DVI ל DVI ו CRT ל אנולוגי. אז האיכות במשחקים וסרטים תרד? ???

• 9 תגובות
    • 982 צפיות
  12. נמשל ספליטנר סל אף פעם לא משנה על כמה ה aa או ff יהיו לא יעלה חלק ויש לי ראידון 9700 פרו ואם עולה חלק אז על רזלוציה נמוכה ואם אני מפעיל את ה aa ff אז שאני מפעיל את המשקת כדי לראות בלילה זה קופץ מגמם בקושי רואים וככה גם ברינבו סיקיס ריבן שילד הוא עולה חלק על aa ff אבל ברגע שאתה מעיל את המשקפת לילה .. הכל מגמגם וקופץ

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. יש לי X1950XT ושאני משחק Supreme Commander - Forged Alliance אחרי משהו כמו חצי שעה\שעה המסך נכבא פתאום... הדרייברים הכי חדשים... מופיע לי הודעה שהכרטיס בטמפ' גבוהה מידי באמצע שאני משחק...מה אפשר לעשות?

• 5 תגובות
    • 778 צפיות
  14. שאני משחק במשחקים נגיד TestDrive פתאום הכביש נהיה לבן... יוצאים דברים כאלה כמו מריחות נראה לי זה ארטיפקטים אבל אך אני יכול להיות בטוח ומה יכול לגרום לזה?

15. שאני קונה כרטיס מסך בניפרד אני צריך להגיד למוכר איזה PCIE יש לי? *2 או *4 וכו'? יעני כל מהירות הגודל שונה אז יש כרטיס לכפול 4 וכרטיס לכפול 8? וכו'?

16. לגבי x1950 pro אולי דרייבר אבל יש לי את הגירסא החדשה אני לא יודע בדיוק אם יש למישהו את הכרטיס שישלח לי קישור לדרייבר שאצלו רואים הכל בסדר עכשיו אני רוצה להדגיש יש סירטונים שכן אפשאר לראות מהם אבל יש גם שלו תעזרו לי בבקשה

• 2 תגובות
    • 641 צפיות
  17. Started by composite,

היי, בהתחלה הורדתי Omega Drivers בעקבות המלצות. הכל פעל מצוין, איכות + ביצועים. עד שחזרתי לשחק באפליקציות OpenGL, אז הופיעו מלא בעיות בגראפיקה. כשהבנתי ששורש הבעיה טמון בדרייברים אז הסרתי את האומגה ע''י לחיצה על Uninstall files and tools. התקנתי בחזרה את הדרייברים של Nvidia, אבל עדיין יש בעיות בגראפיקה. מה לעשות? :-\

• 0 תגובות
    • 717 צפיות
  18. החלפתי לפי המלצתכם מ ASUS MX440 64MDDR לחברה פשוטה אבל 128MDDR יש בדיקות ביצועים ברב המקרים האסוס טוב פי 2 מהחברה הפשוטה ויותר מזה יש תוצאות כמו GRAPHICS 3D-SIMPLE שאסוס פי 8 יותר טוב ואני לא מגזים

• 24 תגובות
    • 2k צפיות
  19. Started by Regev,

שלום לכולם, נכון להיום, זהו דרוג השבבים הגרפים: GeForce 4 Ti4600, GeForce 4 Ti4400, GeForce 4 Ti4200, Radeon 8500, GeForce 3 Ti500, Radeon 8500LE, GeForce 3, GeForce 3 Ti200, GeForce 4 MX460, GeForce 4 MX440, GeForce 2 Ultra, Radeon 7500, GeForce 2 Ti, GeForce 4 MX420, ATI Radeon, GeForce 2 Pro, GeForce 2 GTS,KYRO II,GeForce 256 DDR, GeForce 2 MX400, GeForce 2 MX, GeForce 2 MX200, ATI Radeon VE,KYRO,GeForce 256, TNT2 Ultra, TNT2 משהו כזה, אבל בואו ניגש לעיקר - איפה אתם ממקמים פה את VOODOO 3 ואת VOODOO 5???? לפני מי ואחרי מי??????

• 15 תגובות
    • 2.3k צפיות
  20. קניתי אותו בארץ , עם שנה אחריות, ב1465 למזומן (עם שני אחוז הנחה). רק שידע לעבוד כמו שצריך.

• 24 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by 3gh,

יש לי בעיה שאני משחק בפאר קריי קורה מן מצב שהתמונה נשברת כאילו לפס שחותך את התמונה , זה קורה שאני מסתכל ימינה ומשאלה מהר , הVSYNC מופעל ויש לי מסך LCD יש למישהו פתרונות? אגב הורדתי את הפאטץ האחרון.

• 4 תגובות
    • 828 צפיות
  22. Started by Baz34,

האם למישהו ידוע לגבי שביתה של נמלים בארץ בגללם סחורה גדולה של כרטיסי מסך תקועה במכס? למה אין על זה שום פירסום

• 1 תגובה
    • 546 צפיות
  23. קנתי את ה-PowerColor Radeon 9800se ושמתי לו את הדריוורים אומגה והפריימס ישתנו פלאים נהיה לי R9800P לאחר OC שברתי את ה- 6500 נקודות ב3DMARK03 : http://service.futuremark.com/compare?2k3=1372394 וגם שברתי את ה- 18אלף ב3DMARK01 : http://service.futuremark.com/compare?2k1=7064641

• 107 תגובות
    • 11.6k צפיות
  24. אפשר יותר ? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 70 תגובות
    • 3.7k צפיות
  25. Started by mtnm,

היום הסרתי את את האומגה דריבר שלי ורציתי להתקין את הקטליסט 6.9. ההסרה עברה חלק ואפילו הרצתי אחרי זה את driver cleaner pro במצב בטוח כדי לנקות את הזבל שנשאר. באמצע ההתקנה של הקטליסט פתאום קופצת הודעה שאומרת Zero Display Service Error ואז אני צריך לאתחל את המחשב מחדש. אחרי האתחול כאילו הדריבר הותקן כלומר אני יכול לשנות רזולוציה וכו' אבל לא מופיעה לי שום אפשרויות של ATI בתפריט מתקדם של הגדרות תצוגה. אחרי חיפוש די מעמיק בגוגל ו3 שעות שניסתי לתקן את זה אני די ניואש. דרך אגב ניסתי להתקין את הדריברים של אומגה עוד פעם אבל אותה שגיאה. מה שלא ניסתי זה לנסות להתקין דריברים ישנים חשבתי שעדיך להתיעץ איתכם קודם. מישהו ניתקל בבעיה והצליח לתקן אותה. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 504 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.