כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,977 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש לקנות לעצמי מסך 17-20'' LCD אשר יצטרף למסך טלוויזיה LCD 27'' בחדר שלי. בגלל שהמסך ישמש לעבודה ולפעמים למשחקים, אך לא לתצוגת סרטים(בשביל זה יש לי את המסך טלוויזיה), אני חושב לקנות מסך 19'' בגלל שיש סתם קפיצה עצומה במחיר של 19'' לעומת 20''. ולכן אני חושב שעדיף לקנות מסך 19'' טוב. חשוב לי גם שהמסך היה יפה חיצונית, אז אם מדובר בתוספת של קצת כסף בשביל יופי נטו בלי ביצועים, אז סבבה. המון תודה מראש, ניב..
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
שלום, חבר שלי מחפש כרטיס מסך agp x8 למחשב הישן שלו. פנטיום 4 ליבה כפולה.מפרט מלא יהיה בקרוב כשהטמבל יסיים להוריד everest . תקציב בסביבות 450 -500 ש"ח. מצאתי לו את זה: http://skypc.co.il/pl_product~GV083~8~0.htm איך הוא? יש יותר טובים? תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 542 צפיות
-
-
שלום לכולם, הגיעה התקופה של השנה שבה אני עוד פעם זקוק לעצתכם, היה לי כרטיס Radeon 1950 שנורא נהנתי ממנו, אבל לצערי ביום בהיר אחד מסך שלי התמלא בנקודות בשלל צבעים, ואחרי בדיקה קצרה של החלפת הכרטיס התברר שזה אשמתו. כרגע אני מחפש כרטיס אחר, מחשובתי הן בכיוון ה : 9800GT 1gb gDDR3 , http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=MhodR6119xPzRjNJ או אולי ה- HD4850 512mb http://www.gigabyte-usa.com/Products/VGA/Products_Overview.aspx?ProductID=2902 המפרט של המחשב שלי הוא: מעבד: E6750 2.66Ghz 2 גיגה זיכרון וספק של 430 וואט של antec כמו כן אני משתמש במסך של 22" השימוש במחשב הוא בעיקרו משרדי, אבל פה ושם יש לו צורך להריץ משחקים חדשים וכבדים, לאו דווקא ברזולוציה מקסימלית. זהו בעיקרון. מה לדעת…
-
- 3 תגובות
- 542 צפיות
-
-
האם אני אמור להשתמש בתוכנה ב safe mode ולהתקין את הדרייברים החדשים גם בsafe mode? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
מחפש כרטיס מסך עד 1500 בלי עדיפות מסויימת ל ATI או NVIDIA העיקר שיהיה חזק יתמוך ב DX10 ובחיבור של PCIE2
-
- 2 תגובות
- 542 צפיות
-
-
-
אוקי אז קניתי את הכרטיס מסך הזה לפני חצי שנה הוא של Sapphire עכשיו אני רוצה להחליף אותו בכרטיס אחר כי הוא ממש מסריח קירור דפוק ביצועים גם מגעילים ניסיתי אותו בהרבה משחקים והוא פשוט לא מביא מה שצריכים מכרטיסי עתיד קניתי אותו ב1200 שקל והיום המחיר הכי נמוך שלו זה 827 בפלונטר לפי פה : http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=424399 עכשיו השאלה שלי זה אם אני יכול להחליף אותו במחיר שקניתי אותו בעד 8600 GTS של Leadtek או שאני חייב להחליף אותו במחיר של 827 אני חייב להזכיר שהוא עלה 1200 לפני חצי שנה (קצת לפני שיצאו ה8XXX) ובכלל האם כדאי להחליף אותו במשהו אחר? כי אני ממש מבואס ממנו עריכה: הנה רשימה קטנה של כרטיסים באופצייה Powercolor X1950 Pro Extreme 256MB, GDDRIII,…
-
- 4 תגובות
- 542 צפיות
-
-
*החוקים לגבי הכותרת ממש לא חכמים, למה אני צריך לכתוב את התקציב אם הוא לחלוטין לא רלוונטי לשאלה? בכל מקרה, אני רוצה לקנות כרטיס מסך AGP. חשבתי על הHD2600XT , אבל הוא לא זמין בחנות שבה אני רוצה לקנות... ראיתי שיש באותו מחיר את ה- HD3650 אז, מי מביניהם יותר טוב? כמה משמעותי השוני? האם צריכת החשמל בשניהם זהה? (אם הספק שלי מספיק ל2600, הוא יספיק גם לשני?) האם אתם ממליצים לי ללכת עליו?
-
- 2 תגובות
- 542 צפיות
-
-
1. האם הכרטיס הזה טוב? 2.הוא יפעיל משחקים עכשיווים טוב? כי את NFS:CARBON, HL2,SC:CT הוא מפעיל בצורה טובה למרות שהמחשב שלי ישן. 3. האם הוא יפעל טוב כאשר אני ישדרג את המחשב? אני עומד לקנות מעבד חדש, לוח אם, זכרון. איך אני יודע שהוא יתאים לי? תודה רבה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 542 צפיות
-
-
היי החלפתי לספק זמני שהיה לי בבית (HEC 300) ואין לו את החיבור שהיה לFSP שמתחבר לתוך הכרטיס מסך רציתי לשאול כמה זה קריטי להשאר ככה ? תודה מפרט בחתימה
-
- 2 תגובות
- 542 צפיות
-
-
-
הכרטיס שבחרתי למחשב שלי (שיריץ גם משחקים) הוא :LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8800GTS TDH 640MB GDDR3 - DX10 - RETAIL. המליצו לי על כרטיס מסך אחר שייתן ביצועים עדיפים והוא: XFX 8800GTS 640Mb XXX Edition. הכרטיס השני יקר יותר מהראשון. האם המאמץ (הכספי) שווה ? תודה
-
- 2 תגובות
- 542 צפיות
-
-
תמיד עניין אותי לדעת, ה4870 יהיה ברמה של 4850CF כשמשחקים על רזולוציה טבעית של 22" או שהוא יהיה פחות טוב משמעותית?
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
-
שלום אני מעוניין להתקין את גירסאת הבטא החדשה של NVIDIA FORCEWARE DRIVERS [גירסא 77.76] בכל מקרה,רציתי לדעת משהו קטן: לפני התקנת הדרייבר החדש,אני מוחק את הדרייבר הישן...מכיוון ומעולם לא מחקתי דרייבר קודם [רק התקנתי עליו] אין לי מושג מהי תגובת המחשב כאשר אין לו דרייבר לכרטיס מסך מותקן עליו?האם הוא נדלק מחדש במצב SAFE MODE או מה? אודה למי שיתן לי הסבר קצר.
-
- 2 תגובות
- 542 צפיות
-
-
אין אני יכול ליראות את הFPS במישחקים עם הכרטיס מסך 7600GS ואים אני מבטל את האפשרות הזואת של ה60 FPS
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
שלום. אני ממש לא בעניינים בכל מה שנוגע לכרטיסי מסך ולכן אני ממש זקוק לעזרתכם. קניתי מחשב לא מזמן, הזמנתי כרטיס 9600XT של Raedon כשקיבלתי את המחשב קיבלתי במקום הכרטיס הזה את הכרטיס X300 המוכר אומר שזה בערך באותה רמה, למרות שזה לא נראה לי, מישהו יכול להאיר את עיני ולהגיד לי מי מהם יותר טוב? תודה רבה לעונים.
-
- 6 תגובות
- 542 צפיות
-
-
אהלן כשאני מעביר את התמונה מהAti שלי לטלויזיה רואים באיכות ירודה, וכשאני מחזיר למסך הוא קובבע הגדרות חדשות של 60הרץ רענון ו16ביט איכוות צבע, לעומת ה100 הרץ על 32 ביט שהיו לפני ההעברה איך מסדרים את זה? יש לי Redaon xpress 200 תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
http://tw.giga-byte.com/Products/VGA/Products_Overview.aspx?ClassValue=VGA&ProductID=1223&ProductName=GV-R96P256D
-
- 2 תגובות
- 542 צפיות
-
-
עד לפני יום הכל עבד מעולה . היום ניסיתי להפעיל את ati tool וזאת ההודעה שקיבלתי, לא הבנתי איזה הגדרות לשנות? מצ"ב צלום בבקשה אני חייב עזרה, אני באמצע oc לכרטיס מסך ופתאום ati tool לא מזהה אותו. תודה לעונים [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
אני צריך כרטיס מסך טוב ואמרו לי שה8600gt חלש אני רוצה להפעיל איתו את lost planet ובהגדרות של המשחק רשום שזה מומלץ אז יש כרטיס מסך יותר טוב מימנו בתווח המחירים שלו והשאלה השניה אפשר קישור לטבלה שמשווה בין כרטיסי מסך
-
- 2 תגובות
- 542 צפיות
-
-
שלום חברה יש לי כרטיס מסך של msi-7600GS DDR3 256MB 128 BIT. אני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך ולקנות משהו שפעיל משחקים חלק יותר וטוב יותר,אין העדפה בין נווידיה לריידון.. תקציב-600 שקל.
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
מה מומלץ מהמסכים הנ"ל , חייב לציין שהאסוס ויזואלית נראה פיצוץ ASUS PW191 SAMSUNG 940BW LG L194WT MAG T906W SONY SDMX95F מה הכי מומלץ ? האסוס נראה מדליק , אם יש מסך מסוג אחר שמומלץ אשמח לשמוע
-
- 4 תגובות
- 542 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת איזה מבין הכרטיסים הבאים עדיף לדעתכם LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8600GTS או GIGABYTE PCI-EX GeForce 8600GTS 256MB GDDR3 128 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL תודה
-
- 4 תגובות
- 542 צפיות
-
-
כפי שהבנתי, היתרון של כרטיס PVR על כרטיס טלביזיה רגיל הוא היותו מאפשר קידוד והקלטת השידורים. הבעיה היא שבהוט כמעט כל הערוצים הרלבנטים הם בשיטה הדיגיטלית ולכן אם יש לי חיבור של הכבלים למחשב ללא הממיר של הוט אז אני מוגבל רק לערוצים המשודרים בשיטה האנלוגית. אני צודק? פשוט אני מתלבט בין ה-hauppauge PVR-150 לבים סתם כרטיס טלביזיה רגיל ב-100-200 שח ונראה לי שבמידה ואני צודק אז לא שווה לשלם הפרש של עוד כ-400 שח עבור היכולת להקליט את הערוצים המשודרים בשיטה האנלוגית.
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-