עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום, ברצוני להרכיב מפרט לעריכת וידאו הכולל לכידת שידורי טלויזיה. 3 שאלות לי: 1. האם אפשר לכלול את שתי האפשרויות בכרטיס אחד? 2. איזה כרטיס מומלץ לצורך יישום שכזה (תקציב: 500-700 ש"ח). 3. אם אי אפשר - יש ברשותי כרטיס טלויזיה ישן של Avermedia - איזה כרטיס מסך מומלץ לקנות אם אעשה שימוש בשניהם? המחשב החדש יהיה מבוסס אינטל בעל ליבה-כפולה (E6300). תודה,

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  2. Started by 8-Ball,

יש לי RADEON 9800 PRO, וטלויזיה ישנה (PAL), קיבלתי עם הכרטיס מסך 2 כבלים: אחד S-VIDEO ל S-VIDEO ועוד אחד RCA ל RCA ועוד מתאם כזה של S-VIDEO ל RCA, בכרטיס מסך יש יציאת S-VIDEO אז חיברתי אליה את המתאם ואליו את הכבל RCA-RCA וגם לטלויזיה והכל עובד סבבה. הבעיה היא עם הכבל של ה S-VIDEO, כשאני מחבר אותו לטלויזיה ולמחשב אני רואה בשחור לבן, ניסיתי לשחק עם ההגדרות של הפורמט (PAL, NTSC) ולא עוזר כלום, קניתי כבל חדש (S-VIDEO), דיגיטלי ועדיין יש את אותה בעיה, שמתי לב שכשאני מחבר את הכבל למחשב אז לשניה אחת זה צבעוני ואחר כך שוב שחור לבן, שיחקתי עם זה קצת וגילית שאם אני מכניס את הכבל ממש ממש קצת אז זה צבעוני (אבל יש טיפה הפרעות באיכות) ואם אני מכניס אותו עד הסוף אז זה שחור לבן. מישהו יכ…

• 4 תגובות
    • 562 צפיות
  3. Started by redead,

מדובר בכרטיס של NVIDIA עם הדרייברים הכי חדשים.. חיברתי S-VIDEO עכשיו יש שתי אפשרות אחת CLONE שבה אני רואה אותו הדבר על שני המסכים אבל אז הרזולוציה שלי על המסך מחשב מאוד מאוד נמוכה ובאפשרות השניה DUALVIEW הראזולציה שלי במסך מחשב נשמרת אבל על הטלויזיה אני רואה רק תמונה של רקע הדסקטופ בלי שום תזוזה או שום דבר.. הרצון שלי הוא רק לראות סרטים על מסך הטלויזיה ולא יותר מזה.. מה עושים? תודה..

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  4. שלום לכולם, לפני שנה הרכבתם לי פה מפרט ואני מאוד מרוצה ממנו,רק הבעיה בכרטיס מסך שהוא מובנה ומפעיל משחקים כמו פיפא באיכות 800x600 וגם זה בקושי.. מעבד AMD ATHLON 2 X4 630 BOX לוח אם MA785GMT-UD2H SOCKET AM3 זיכרון 4GB כרטיס מסך של ATI RADEON HD 4200 בעקרון אני מחפש כרטיס מסך במחירים של 400-450שקל שיפעילו לי פרו12/פיפא12 או עוד משחקים באותם איכויות על 1920x1080 בלי שאני יצטרך להוריד את האיכות ל800x600 תודה רבה

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  5. Started by Bone-Breaker,

יש לי רדון 9500 פרו של ATI וגיליתי שהוא ירד בביצועים אחרי שהתקנתי את הדריבר האחרון 4.2. אני לא יודע אם זה בגלל הדריבר אבל שמתי לב גם שהוא פועל במהירות של 4X במקום על 8X כמו שהוא עבד פעם וגם שאפשרות ה-Fast write לא פעילה. יש דרך לסדר את זה? אם כן איך? תודה.

6. Started by roni25,

ערב טוב לכולם שאלה יש לי כרטיס מסך עם יציאה 5 פינים לטלויזיה כשאני מחבר אותו לטלויזיה אני לא רואה כלום מה עלי לעשות? תודה

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  7. Started by crazydiamond,

שלום לכולם רציתי לדעת מי לפי דעתכם חזק יותר מהכרטיסים שהוזכרו בכותרת, יש לציין שה 92000 הוא 64 מ"ב זיכרון אבל 128 ביט והרדאון 64 הוא כנראה גם 128 ביט. ובנוסף האם רדאון 64 הוא בעצם גרסא מוקדמת של רדאון 7500 ?

8. Started by b-or,

קישור לאתר יצרן (תפריט - כפתורים בצד ימין) דגם 72VM 17 אינטש 8 MS כל השאר כתוב באתר. [שני פרמטרים חשובים ששמתי לב אליהם - רזולציה וקצב ריענון (60 Hz) וחוסר בחיבור DVI] - (חסרונות) אני יכול להשיג אותו במחיר של 1700 ש"ח כולל צורב DVD של NEC דגם 3550.(הצורב כלול במחיר). מה אתם אומרים? איך המסך? *לפי התגובות על צורבי NEC בפורום אני מבין שהם די מומלצים.. שווה את הכסף? תודה רבה מראש.

• 2 תגובות
    • 562 צפיות
  9. Started by אופיר,

הייתי רוצה לקבל חוות דעת של מי שמשתמש או מכיר מסך זה.

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  10. Started by DOR_2911,

זה פשוט לא נראה לי הגיוני.... אני מבואס

• 3 תגובות
    • 562 צפיות
  11. Started by D.X,

איך אפשר לעשות את זה ומהי הדרך הפשוטה והזולה לעשות זאת?

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  12. Started by Myt0s,

אני כרגע בחיפושים אחר מסך 15 LCD..... ביינתים אני כנראה הולך על MAG Innovison......מה דעתכם?

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  13. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

קודם כל לפני הדיון אני מבקש מכל מי שרשום לכל מיני פורמים אחרים בארץ ובעולם שקשורים לחומרה שיפרסם את זה גם שם למה אני פשוט חייב תשובה. ועכשיו לדיון עצמו..: יש לי מסך LCD: SAMSUNG SYNCMASTER 171S ואני חייב להגיד שלפי דעתי הוא מסך תותח...... רואים מצויין! בול כמו במסך רגיל! שום מריחות , שום פיקסלים שרופים... שום בהירות יתר וכו' וכו'... יום אחד היה בא לי לחפש ביקורות עליו. מצאתי עלי ביקורונות בXBIT LABS בהשוואה של מסכים. והזדעזתי בקשר לנתון אחד שהיה שם 'RESPONSE TIME 23MS' ואני כזה בול בסדר של הסמיילים(למתקשים - מופתע , לא מאמין , עצוב , כועס) אז עכשיו לבעיה... המשחקים הם MAFIA וRENEGADE וFAR CRY... וכן... גם בDOOM 3 שמתי לב שאצל כולם גם בFPS תותחני של 60+ יש מעין לאגים()[חוץ…

• 2 תגובות
    • 562 צפיות
  14. Started by eladbu,

ראיתי ב CCC 5.3 שיש שם איזה קטע על OC לכרטיס טוב אז חיפשתי ולא מצאתי כלום! האם זה נעשה אוטומטית או שיש על זה שליטה?

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  15. Started by lpp.phpme,

שלום רב לכולם, הורדתי את הדמו של המשחק crysis(לא נראה לי שיצא המשחק המלא) ובינתיים חוץ מהעובדה שאני הולך לשדרג את הזכרון אני צריך גם המלצה לכרטיס מסך טוב, לא משהו כבד אבל גם לא משהו פשוט;שיוכל להריץ את המשחק בגרפיקה סבירה. לוח האם שלי לא תומך בכרטיסי pci experss ולכן אני חושב שזה קצת ישנה. אני מוכן להשקיע עד כ800 שקל ואלף זו כבר חריגה אבל משהו שאני אוכל לספוג. מצ"ב המפרט המלא: CPU Type: AMD Sempron, 1800 MHz (9 x 200) 3000+ Motherboard Name: Gigabyte GA-K8NS Device Description: RADEON 9600 SERIES - Secondary אשמח אם תעזרו לי, רועי. נ.ב: מה הכוונה משני בכרטיס המסך, יש לי כרטיס מסך יחיד. יש לציין גם שזהו מעבד 64 ביט.

• 2 תגובות
    • 562 צפיות
  16. Started by sicodan,

שלום ברגע שאני מנסה להתקין את הדריוויר (Catalyst 3.6) אני מקבל הודעת שגיעה ATI software Error extracting support files: the directory or file cannot be created ??? ניסתי להוריד מהאינטרנט את הדריוורים גם את הגירסה הקודמת אבל זה לא עזר אני ממשיך לקבלת את אותה שגיעה עם התוכנה הזאת מה אני יכול לעשות בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  17. Started by BigPimpin,

1. האם הכרטיס הזה טוב? 2.הוא יפעיל משחקים עכשיווים טוב? כי את NFS:CARBON, HL2,SC:CT הוא מפעיל בצורה טובה למרות שהמחשב שלי ישן. 3. האם הוא יפעל טוב כאשר אני ישדרג את המחשב? אני עומד לקנות מעבד חדש, לוח אם, זכרון. איך אני יודע שהוא יתאים לי? תודה רבה לעוזרים!

18. הכרטיס שבחרתי למחשב שלי (שיריץ גם משחקים) הוא :LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8800GTS TDH 640MB GDDR3 - DX10 - RETAIL. המליצו לי על כרטיס מסך אחר שייתן ביצועים עדיפים והוא: XFX 8800GTS 640Mb XXX Edition. הכרטיס השני יקר יותר מהראשון. האם המאמץ (הכספי) שווה ? תודה

• 2 תגובות
    • 562 צפיות
  19. תמיד עניין אותי לדעת, ה4870 יהיה ברמה של 4850CF כשמשחקים על רזולוציה טבעית של 22" או שהוא יהיה פחות טוב משמעותית?

20. Started by shlomi8,

שלום לכולם...הכרטיס מסך שלי...(שרואים בצד) כנראה הלך...כי אני רואה מלאא צהוביים כאלה במשחקים וסרטים...והמסך כל שניה נכבה ונדלק... אז אני רוצה להחליף לכרטיס שיריץ משחקים לא כל כך חדשים...וסתם סרטים אינרנט וכו... חשבתי על r800gto אבל...אני מחכה לתגובות ממכם :] תודה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 562 צפיות
  21. Started by Ravana,

שלום, אני מחפש המלצות לכרטיס מסך חדש, בתקציב של בין כ- 700-800 ש"ח (בכדי להחליף את ה-R9200SE העתיק שלי). פרטים על לוח האם והמעבד שלי נמצאים בלינק הבא: http://img382.imageshack.us/my.php?image=cpumb6vw.jpg (כמובן, החיבורים הנדרשים מן הכרטיס הם AGP). הכרטיס צריך להיות מיועד למשחקים (אמנם, אני לא מצפה משום כרטיס בטווח המחירים הנ"ל ועם המערכת שלי לביצועים גרפיים גבוהים במיוחד). אני לא מתכוון לבצע OC על הכרטיס. בתודה, Ravana.

• 4 תגובות
    • 562 צפיות
  22. שלום לכולם, חברה שלי עורכת וידיאו ( עם Avid ) וכרגע משתמשת בכרטיס מסך OnBoard שיש לה על לוח אם P4S61 של Asrock: http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=P4S61 בנתיים הכול עובד כמו שצריך. היא עורכת רק וידיאו - ללא אנימציה. היא כנראה רוצה לעבור לעבוד עם שני מסכים (VGA) ויש לי כרטיס מסך פנוי אבל מאוד ישן - HIS Radeon 7000 64mb: http://www.hisdigital.com/html/7000.htm (לי יש את הגרסא עם 2 יציאות VGA). השאלה שלי היא האם יש דרישות מיוחדות מכרטיס מסך בשביל עריכת וידיאו? אם אין, אין בעיה לעבור לכרטיס הישן נכון? תודה מראש! נ.ב. אני לא יודע אם זה משפיע על התשובה אבל את החומר היא דוגמת בעזרת כרטיס FireWire ויש לה כבר כרטיס טלויזיה (לא שהיא משתמשת בו).

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  23. כותרת.

• 2 תגובות
    • 562 צפיות
  24. שלום לכם קניתי היום כרטיס מסך מסוג של RADEON 9600 256 DDR ב395 שקל [ד"א מחיר יבוא של הכרטיס] בכל מקרה רציתי לדעת מה אתם אומרים עליו?ואם אתם משווים אותו לFX אז לאיזו סדרה זה מגיע?[5600 או 6200 או 6600]תודה רבה

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  25. Started by Guy King,

כשהייתי באקסל לחצתי על כמה מקשים שגרמו לכל המסך להתהפך. גם שאני יוצא לשולחן עבודה המסך עדיין הפוך upside down. איך אפשר לתקן את זה?

• 2 תגובות
    • 562 צפיות

דיונים חדשים בפורומים