עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by ww23,

שלום לכולם, אני רוצה לקנות מחשב חדש, ואני מתלבט קצת בקשר לכרטיס מסך. אני לומד עיצוב גרפי והתוכנות שאני עובד איתן הן בעיקר דו מימד (אילוסטרייטור, אינדיזיין, פלאש, פריהאנד, פוטושופ...) אבל אני לא רוצה להיות מוגבל אם אני אחליט לעבוד קצת על מאיה בשלב מסויים בצורה לא מקצועית. אני מוכן להשקיע בסביבות ה500 שקל על כרטיס מסך, אלא אם כן יש לי סיבה להשקיע יותר ותהיה לזה סיבה משכנעת... אני גם לא ממש בטוח איך זה עובד אבל אני חושב על לקנות מסך של DELL2007 20 אינץ' אז אם צריך שלכרטיס תהיה התאמה למסך אז זה גם חשוב. תודה למגיבים.

• 4 תגובות
    • 570 צפיות
  2. יש לי כרטיס מסך GeForce 4 Ti 4400 של Leatek בעל יציאת VIVO. חיברתי את הכרטיס למצלמת הוידאו דרך כבל S-Video והתקנתי את הדרייברים האלו: http://www.nvidia.com/object/wdm_geforce2-fx_2.26 הורדתי את WinDVR 3 ומיד בכניסה לתוכנה היא צועקת עלי: Cannot detect device. Please check hardware or re-install driver. ניסיתי לשווא להתקין מחדש את הדרייבר ואף תוכנות צפייה אחרות. הדרייברים של כרטיס המסך עצמו הם החדשים ביותר. למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה?

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  3. Started by 8-Ball,

יש לי RADEON 9800 PRO, וטלויזיה ישנה (PAL), קיבלתי עם הכרטיס מסך 2 כבלים: אחד S-VIDEO ל S-VIDEO ועוד אחד RCA ל RCA ועוד מתאם כזה של S-VIDEO ל RCA, בכרטיס מסך יש יציאת S-VIDEO אז חיברתי אליה את המתאם ואליו את הכבל RCA-RCA וגם לטלויזיה והכל עובד סבבה. הבעיה היא עם הכבל של ה S-VIDEO, כשאני מחבר אותו לטלויזיה ולמחשב אני רואה בשחור לבן, ניסיתי לשחק עם ההגדרות של הפורמט (PAL, NTSC) ולא עוזר כלום, קניתי כבל חדש (S-VIDEO), דיגיטלי ועדיין יש את אותה בעיה, שמתי לב שכשאני מחבר את הכבל למחשב אז לשניה אחת זה צבעוני ואחר כך שוב שחור לבן, שיחקתי עם זה קצת וגילית שאם אני מכניס את הכבל ממש ממש קצת אז זה צבעוני (אבל יש טיפה הפרעות באיכות) ואם אני מכניס אותו עד הסוף אז זה שחור לבן. מישהו יכ…

• 4 תגובות
    • 570 צפיות
  4. שלום לכם ! אני מתעניין בנושא.ואבקש לדעת.עשיתי חיפוש גדול באינטרנט כולל.וראיתי שיש סוגים שונים של כרטיסי עריכה לקליטת חומר אנלוגי.(לא FIREWIRE ) 1.מה לדעתכם יותר יעיל נגיד USB2 או כרטיס PCI ? 2.מה הקטע של לכידת הרזולציה בכרטיס.שהבנתי בשיטוט שיש קליטה שונה בין הכרטיסים לנושא זה.כרטיס יותר יקר יתן בהכרח לכידה טובה יותר ? וכרטיס זול יתן איכות פחות טובה ? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  5. Started by BarVaZ,

אני חייב המלצה ל כרטיס מסך שיעלה לי FPS ברמות יש לי תקציב של 800 שקל +- חשוב להזכיר: AGP =[

• 4 תגובות
    • 570 צפיות
  6. Started by Bone-Breaker,

יש לי רדון 9500 פרו של ATI וגיליתי שהוא ירד בביצועים אחרי שהתקנתי את הדריבר האחרון 4.2. אני לא יודע אם זה בגלל הדריבר אבל שמתי לב גם שהוא פועל במהירות של 4X במקום על 8X כמו שהוא עבד פעם וגם שאפשרות ה-Fast write לא פעילה. יש דרך לסדר את זה? אם כן איך? תודה.

7. Started by ולרי88,

איזה כרטיס מסך יותר עדיף לקנות... Geforce 6800 רגיל נגיד 128 מגה..כמה יעלה לי ..!? או Geforce6600GT כמה יעלה לי שאלתי באיזה חנות אמרו לי 930 שקל.. בקיצר אני מתלבט.. הבעיה היא..האם ה6800 בהרבה יותר טוב ב-6600 GT...??? או שאין הבדל כל כך גדול... מדובר על AGP SLOT אבל הבעיה היא שקראתי באתרים של6800 הרגיל יש זיכרון DDR1 יענו.. ול6600 GT יש GDDR3..אז זו התלבטות קשה..

8. Started by maormark,

האם אפשרי להפעיל מסך רחב בפורמט 16/9 על גבי כרטיס מסך מובנה מסוג: NVIDIA GEFORCE FX6100 256MB לוח אם מדגם : Gigabyte GA-M61SME-S2 תודה מראש מאור

• 1 תגובה
    • 570 צפיות
  9. Started by crazydiamond,

שלום לכולם רציתי לדעת מי לפי דעתכם חזק יותר מהכרטיסים שהוזכרו בכותרת, יש לציין שה 92000 הוא 64 מ"ב זיכרון אבל 128 ביט והרדאון 64 הוא כנראה גם 128 ביט. ובנוסף האם רדאון 64 הוא בעצם גרסא מוקדמת של רדאון 7500 ?

10. Started by eyalgo,

אהלן אני קניתי לפני כשנתיים מחשב (P4 2.8GHZ) והשתמשתי בכרטיס מסך הישן שלי (nVIDIA M64) השימוש העיקרי שלי למחשב הוא לא למשחקים, ולכן גם הכרטיס הזה הספיק לי, אך עכשיו הבן שלי גדל במקצת ורוצה לשחק במשחקים קצת יותר חדשים (CNC Generals, AOE3 וכו') אך אלה אפילו לא מוכנים לעלות לי עם הכרטיס הנ"ל. מה רמת כרטיסים שכדאי לי להתקין אצלי ע"מ שנוכל להריץ בצורה סבירה (ומספיק לי סבירה בלבד)? האם למשל כרטיס 5700 שראיתי פה בלוחות המודעות יד שניה יכול להספיק לי לפחות לשנה-שנתיים הקרובות?

• 1 תגובה
    • 570 צפיות
  11. Started by wow,

ומי עדיף מבין השניים ? ובכלל האם ישנם משחקים שעובדים טוב יותר עם NVIDIA מאשר עם ATI ?

• 1 תגובה
    • 570 צפיות
  12. וככה כולנו נדע איך HL2 ירוץ לנו על המחשבים.. אז בבקשה תורידו FRAPS ותגידו לנו איך זה עובד לכם על המחשב (אני ראיתי שלרוקפורד ולעוד אחד זה כבר סיים להוריד)

13. שלום, קניתי לא מזמן את המפרט שבצד והכרטיס מסך מציג לעמים ביצועים ראויים ולפעמים לא. הכוונה, שהכרטיס לא מציג את הביצועים שהוא אמור להציג (גרפיקה טובה מאד, 9.2K בערך ב 05 וכו'). הכרטיס כן הראה את הדברים האלו פעם אחת וזה כשהתקנתי את ה קטליסט 6.9 ועליו את הגרסא שמתאימה ל X1950PRO ואז הוא הוציא 9.2K ב05 והראה טוב במשחקים. הבעיה שזה קרה פעם אחת וזה נעלם. כמו ששמתם לב יש ככל הנראה בעיות עם הדרייברים ואני לא יודע מה לעשות. חשבתי להתקין את הדרייברים של אומגה. הם תומכים בכרטיס? (הכוונה להכי חדש- ה6.9) הם יפתרו את הבעיה המוזרה ויראו תמיד את הביצועים שהכרטיס אמור להראות? הם יבטלו לי את האחריו? תודה רבה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  14. אשמח לשמוע מה חושבים אנשים שעבדו עם המסך הזה לשימוש אינטרנט ואופיס בלבד

15. Started by lpp.phpme,

שלום רב לכולם, הורדתי את הדמו של המשחק crysis(לא נראה לי שיצא המשחק המלא) ובינתיים חוץ מהעובדה שאני הולך לשדרג את הזכרון אני צריך גם המלצה לכרטיס מסך טוב, לא משהו כבד אבל גם לא משהו פשוט;שיוכל להריץ את המשחק בגרפיקה סבירה. לוח האם שלי לא תומך בכרטיסי pci experss ולכן אני חושב שזה קצת ישנה. אני מוכן להשקיע עד כ800 שקל ואלף זו כבר חריגה אבל משהו שאני אוכל לספוג. מצ"ב המפרט המלא: CPU Type: AMD Sempron, 1800 MHz (9 x 200) 3000+ Motherboard Name: Gigabyte GA-K8NS Device Description: RADEON 9600 SERIES - Secondary אשמח אם תעזרו לי, רועי. נ.ב: מה הכוונה משני בכרטיס המסך, יש לי כרטיס מסך יחיד. יש לציין גם שזהו מעבד 64 ביט.

• 2 תגובות
    • 570 צפיות
  16. Started by Baz34,

שלום אנשים, אני בהתלבטות קשה לגבי כרטיס LEADTEK 8800GTS 320 (לקנות או לא לקנות) שמעתי כמה חוות דעת בינוניות לגבי הכרטיס הזה. האם כדאי להמתין להזמין מיצרן אחר (אם זה בכלל משנה) למרות שכולם אותו דבר, בכל זאת אולי יש משמעות לאיכות ה-PCB, הזכרונות של הכרטיס וכו אודה מאוד לעצתכם בנושא.

• 2 תגובות
    • 570 צפיות
  17. Started by stingeR-,

אני חשבתי על זה : http://www.nirtech.co.il/details.asp?id=912&lead_id=&look= מה אתם אומרים? , שווה את הכסף?

• 3 תגובות
    • 570 צפיות
  18. Started by malche,

האם הוא אמור לעבוד טוב עם ה-3ds max? באתר של אוטודסק הוא עבר את הבחינה. שנית, האם הוא טוב יותר מ- leadtec Quadro FX560?

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  19. Started by IdoK21,

אז ככה יש ברשותי כרטיס מסוג זה ורציתי לדעת איך הוא יעבוד אם טלוויזית LCD רציתי לדעת אם יש לו תמיכה בHD ואיזה תמיכות כן יש לו, תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 570 צפיות
  20. אוקי אז קניתי את הכרטיס מסך הזה לפני חצי שנה הוא של Sapphire עכשיו אני רוצה להחליף אותו בכרטיס אחר כי הוא ממש מסריח קירור דפוק ביצועים גם מגעילים ניסיתי אותו בהרבה משחקים והוא פשוט לא מביא מה שצריכים מכרטיסי עתיד קניתי אותו ב1200 שקל והיום המחיר הכי נמוך שלו זה 827 בפלונטר לפי פה : http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=424399 עכשיו השאלה שלי זה אם אני יכול להחליף אותו במחיר שקניתי אותו בעד 8600 GTS של Leadtek או שאני חייב להחליף אותו במחיר של 827 אני חייב להזכיר שהוא עלה 1200 לפני חצי שנה (קצת לפני שיצאו ה8XXX) ובכלל האם כדאי להחליף אותו במשהו אחר? כי אני ממש מבואס ממנו עריכה: הנה רשימה קטנה של כרטיסים באופצייה Powercolor X1950 Pro Extreme 256MB, GDDRIII,…

• 4 תגובות
    • 570 צפיות
  21. Started by CyberBot,

[glow=yellow,1,100]דבר ראשון אני בטוח שאתם רגילים לראות דברים יותר טובים ממה שאני הולך להציג אז לא לעליב!(זה מה שיש)[/glow] ל RADEON 9550 יש (PS (pixel shader? if yes whice version?

• 1 תגובה
    • 570 צפיות
  22. *החוקים לגבי הכותרת ממש לא חכמים, למה אני צריך לכתוב את התקציב אם הוא לחלוטין לא רלוונטי לשאלה? בכל מקרה, אני רוצה לקנות כרטיס מסך AGP. חשבתי על הHD2600XT , אבל הוא לא זמין בחנות שבה אני רוצה לקנות... ראיתי שיש באותו מחיר את ה- HD3650 אז, מי מביניהם יותר טוב? כמה משמעותי השוני? האם צריכת החשמל בשניהם זהה? (אם הספק שלי מספיק ל2600, הוא יספיק גם לשני?) האם אתם ממליצים לי ללכת עליו?

• 2 תגובות
    • 570 צפיות
  23. Started by eXtReMeHaLo,

אני רוצה לקנות מסך שטוח 19 אינצ' הכי טוב שיש מי שמבין שבבקשה יעזור לי לבחור ויביא ושיראה לי איזה מסך אמרו לי שהכי חשוב זה גודל נקודה קטן אבל אני בטוח שיש עוד דברים שמשפיעים תודה מראש...

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  24. Started by generalA,

אני מחפש זיכרון RDRAM 128MB (שתי יחידות), מה המחיר הכי זול שניתן למצוא (של סמסונג)? ועוד שאלה.. כרטיס מסך של NVIDIA בלבד במחיר של 300 -400 שייתן ביצועים טובים יותר למשחק Gta San Andreas ממה שיש לי כרגע (Geforce 4 mx 64). כמו כן הכרטיס שאתם מציעים חייב להיות טוב ל- OC. תודה !!

• 2 תגובות
    • 570 צפיות
  25. Started by liran.be,

אהלן, אני לא בטוח שאני בפורום הנכון (?) אני מחפש כרטיס וידאו להמרת קלטות וידאו ישנות לפורמט דיגיטאלי. אני סטודנט ככה שיש צורך בכרטיס זול יחסית, שיעבוד על מחשב די ישן (בן 5). מעבד אינטל 3 ג'יגה, 2.5 ג'יגה זיכרון. תודה, לירן.

• 0 תגובות
    • 570 צפיות

דיונים חדשים בפורומים