כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,981 דיונים בפורום זה
-
או radeon 9600 xt או 7300 gs geforce
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
שלום, לחבר שלי יש את הכרטיס מסך הזה (radeon 9250) והוא רוצה לחבר את המחשב לטלויזיה דרך הכרטיס מסך שלו. לפני כמה חודשים חיברתי לאח שלי את המחשב לטלויזיה ללא בעיה מכיוון שהחיבור בכרטיס מסך היה מין בננה כזה רגיל כמו של טלויזיה אך בכרטיס של החבר שלי זה כמו חיבור של מקלדת כזה (משהו דומה ) אני מקווה שמישהו מבין על מה אני מדבר. איך אני מחבר את המחשב לטלויזיה בעזרת החיבור הזה? תודה רבה רבה רבה מראש ! עריכה: הבנתי שקוראים לחיבור SVideo ואני צריך מתאם. כמה עולה מתאם כזה? תודה
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
http://forums.guru3d.com/showthread.php?s=&threadid=85394&perpage=10&pagenumber=1 תהנו אל אחריותכם בלבד!! תשימו בטיקי ואולי גם בחדשות כי זה טוב למיש שי לו כרטיס כזה
-
קראתי כתבה בגייםספוט על כבלים וההבדלים באיכות ביניהם, בכתבה צויין כבל הקומפוננט שתומך בכמה רזולוציות ואיכות משופרת, מישהו יודע איפה אני יכול לקנות את הכבל הזה ? ואם ההבדל באמת משמעותי בין הכבלים השונים ? הכתבה : [url=]http://hardware.gamespot.com/Story-ST-13232-947-x-x-x&body_pagenum=2
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
שלום חברים, רכשתי מחשב +מסך xerox lcd XA3-19 . מחיר המסך 1100 ש"ח. החנות ממנה אני קונה (זיגזג) אינה מוכנה לבדוק את המסך אך יש אחריות של היבואן שאומרת שניתן להחליף את המסך אם יש יותר מ 7 פיקסלים שרופים. 1. האם להתעקש על בדיקה (כלומר לרכוש מסך בנפרד במקום אחר, עוד קצת מאמץ)? 2. האם המסך מוכר לכם, האם יש אלטרנטיבה טובה יותר במחיר דומה? תודה, עודד.
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
מה אתם אומרים? אני רוצה לקנות מחשב חדש עם הכרטיס הזה http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=4758 האם זה כדאי עכשיו או שעדיף להשאר עם מה שיש לי (שדיי גוסס במחשקים חדשים) ולחכות שיצאו כרטיסי dx10?
-
- 4 תגובות
- 555 צפיות
-
-
להתקין ת'חדש ? 84.21
-
- 3 תגובות
- 555 צפיות
-
-
ברשותי תמונה אשר צולמה במצלמה דיגיטלית בתנאים קצת לא מוארים. ברצוני באמצעות התוכנה פוטושופ לעשות כאילו והיה פלאש בזמן הצילום. אני יודע שקיימת אופציה כזאת כי בתוכנה הפשוטה בחנות צילום עוד יותר פשוטה עשו זאת בשבילי לפני פיתוח התמונות והדפסתם. כיצד אני עושה זאת ? תודה אנשים !
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
קיצצר .... חייב את דעת המומחים פה לפני שאני קונה היום בערב אני חושב על LEADTEK אבל כל אחד אומר לי משהו אחר אני באמת עכשיו לא יודע מה עשות... של מי עדיף ASUS,LEADTEK,BFG,XFX,ZOTAC,Gigabyte וכ...... תודה .
-
- 3 תגובות
- 555 צפיות
-
-
אני חייב המלצה ל כרטיס מסך שיעלה לי FPS ברמות יש לי תקציב של 800 שקל +- חשוב להזכיר: AGP =[
-
- 4 תגובות
- 555 צפיות
-
-
בשעה טובה ומוצלחת הזמנתי וקבילתי את ה 6800 או בשמו המלא Leadtek WinFast A400 TDH (6800NU AGP) 256Mb DDR1 , 325Mhz core, 700Mhz Mem (stock) RivaTuner טוען שהליבה היא NV48 ולא NV40 זה מסביר את הגירסאת 256מ"ב אז התקנתי rivatuner ופתחתי צינורות, הרצתי 3dmark קצת נראה סבבה, הוסיף לי איזה 800 נקודות פלוס מינוס פתחתי ATI TOOL לחצתי על SCAN FOR ARTIFACTS, ופתאום אני רואה שלג של נקודות צהובות, בעסה.. ביררתי קצת והגעתי למסקנה שהבעיה היא 4 צינורות הפיקסל שיידר, הצינור הנוסף של הוורטקס שיידר נראה עובד כרגיל. רציתי לשאול אם החברה האנשים פה שפתחו צינורות בדקו עם ATI TOOL את ה SCAN FOR ARTIFACTS אמרו לי עוד שיש משחקים שאתה רואה בהם ARTIFACTS ויש כאלה שאתה יכול לשחק אותם מהתחלה עד הסוף ב…
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
הורדתי את התוכנה השגתי את הקוד שלה מהאימול הרצתי את הבדיקה הרגילה ושהוא מגיע לקטע הרביעי בקטבע הוא עושה לי אחרי כמה שניות ריסטארט למחשב זה קורה כול פעם מה זה יכול להיות ?
-
- 3 תגובות
- 555 צפיות
-
-
אני מחפש כבר הרבה זמן מקום לקנות 8800GTX במחיר הכי טוב שאפשר ונתקלתי היום בזה XFX 8800GTX XXX ב3059 ש"ח אני לא מאמין שזה המחיר האמיתי כי זה בערך 1000 ש"ח מתחת לממוצע בארצנו רציתי לדעת אם במידה ואני מזמין הם יכולים לשנות לי את המחיר פתאום אחרי שביצעתי הזמנה??
-
- 3 תגובות
- 555 צפיות
-
-
לא ידעתי איפה לשאלות את השאלה הזאת, אבל האם אפשרי לקבל וידיאו אם אני יחבר נגיד מצלמת וידיאו למחשב דרך הS-Video? או שחובה כרטיס טלוויזיה או משהו דומה? אם אפשרי, איך אני עושה את זה? תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 555 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם שאלה יש לי כרטיס מסך עם יציאה 5 פינים לטלויזיה כשאני מחבר אותו לטלויזיה אני לא רואה כלום מה עלי לעשות? תודה
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
לאחרונה שמתי לב שמסכי 19' בעלי שפופרת דיימונדטרון יקרים מאד יחסית (כאשר 1500 ש"ח זה כבר די הרבה). אני במסכים לא מחפש יותר רזולוציה מ-1600*1200 וקצב ריענון של 100HZ, ואני רוצה לדעת האם יש בשפופרת הזאת שיפור משמעותי באיכות התמונה נטו, כי אני מה לעשות אין לי עין "וידאופילית" אני לא יכול כמעט להבדיל בין שני מסכים שונים אלא אם כן הם עומדים אחד ליד השני. וחוצמזה, מאיזו חברה השפופרת הזאת?
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת מי לפי דעתכם חזק יותר מהכרטיסים שהוזכרו בכותרת, יש לציין שה 92000 הוא 64 מ"ב זיכרון אבל 128 ביט והרדאון 64 הוא כנראה גם 128 ביט. ובנוסף האם רדאון 64 הוא בעצם גרסא מוקדמת של רדאון 7500 ?
-
- 2 תגובות
- 555 צפיות
-
-
המסך שלי הוא סאמסונג 959NF, ל 8600GT או 8500GT יש יציאה שתעבוד איתו? (יציאה ישנה לא DVI) אמא שלי חוזרת מהונגריה עוד יומיים, כדאי לקנות שם את הכרטיסים האלה? איך אני בודק מה המחיר שם? עם הכרטיסים האלה יש אפשרות להעביר למחשב סרטים מוידאו?
-
- 3 תגובות
- 555 צפיות
-
-
השאלה בכותרת.. תודה..
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
אני מעוניין ליקנות כרטיס טלוויזיה בתקציב של 200ש"ח,אפשר לחרוג קצת. שאני יוכל להקליט סרטים,סדרות מהממיר YES שלי למחשב.. אם אפשר שהוא יהיה פנימי ולא חיצוני זה המפרט שלי: Intel Core 2 Quad Q6600 3Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM gigabyte ga-p35-ds3l ocz gamexstream 600w trancend 2gb ddr2-800 cl5 sapphire redeon hd 2900pro 512mb nzxt apollo אני גם רוצה לדעת מה אני עוד צריך כדי להקליט מהממיר באיכות גבוהה(איזה תוכנות,כבלים...) תודה,אלעד
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
9600XT 256mb שח-800 or 9550 256mb שח-650 יש הבדל גדול בכרטסי מסך אלה?
-
- 3 תגובות
- 555 צפיות
-
-
לפי המאמר על ALBATRON 6600GT יש לו את הגשר HSI האם יש ל6800 את אותו הגשר??? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_1824_1825&products_id=11321 לזה יש את הגשר האם: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_1824_1825&products_id=11320 יש גשר?
-
- 4 תגובות
- 555 צפיות
-
-
היי יש לי 7600gt של leadtek ,האם כדאי להוריד דרייברים מהאתר שלהם או מ-nvidia ? תודה למגיבים
-
- 2 תגובות
- 555 צפיות
-
-
קודם כל לפני הדיון אני מבקש מכל מי שרשום לכל מיני פורמים אחרים בארץ ובעולם שקשורים לחומרה שיפרסם את זה גם שם למה אני פשוט חייב תשובה. ועכשיו לדיון עצמו..: יש לי מסך LCD: SAMSUNG SYNCMASTER 171S ואני חייב להגיד שלפי דעתי הוא מסך תותח...... רואים מצויין! בול כמו במסך רגיל! שום מריחות , שום פיקסלים שרופים... שום בהירות יתר וכו' וכו'... יום אחד היה בא לי לחפש ביקורות עליו. מצאתי עלי ביקורונות בXBIT LABS בהשוואה של מסכים. והזדעזתי בקשר לנתון אחד שהיה שם 'RESPONSE TIME 23MS' ואני כזה בול בסדר של הסמיילים(למתקשים - מופתע , לא מאמין , עצוב , כועס) אז עכשיו לבעיה... המשחקים הם MAFIA וRENEGADE וFAR CRY... וכן... גם בDOOM 3 שמתי לב שאצל כולם גם בFPS תותחני של 60+ יש מעין לאגים()[חוץ…
-
- 2 תגובות
- 555 צפיות
-
-
יש לי 4200 של לידטק ובקיצור אבד לי הקבל זה שיש שם וידאו אין ואאוט אז איך אחשיו אני יכול לחבר את המחשב לטלויזיה האם קבל של כרטיס מסך אחר כמו רדאון יתאים?
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-