כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם!! אני רוצה לקנות כ מסך חדש ומתלבט בין ה 8800GT/GTS/X לHD3070 מה עדיף?? ומה נותן תמורה טובה יותר למחיר?? והאם עדיף לחכות עוד חודש חודשים לראות לאן נושבות הרוחות?! בתודה מראש!!
-
- 8 תגובות
- 524 צפיות
-
-
יש לי כרטיס 7900gt של msi 256 חברה אני יודע חרא חברה לכרטיסי מסך הקיצר יש לי מחשב P-D 830 3.0 doal core זיכרון 1 גיגביט , ניראה לי יש לי גנרים יש דרך ליבדוק? הארד דיסק 120 לא sata 2 !!!! ספק גנרי 350 וואט זה גם משפיע על הביצועים וזהוא? ועוד כמה שאלות יוצא לי ב3dmark 05 7440 זה לפי דעתכם בעיה בכרטיס יש פאק בכרטיס או שזה ביגלל המערכת שלי ? אם כן מה לא בסדר תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 524 צפיות
-
-
צריך דרייבר לכרטיס מסך geforce 6600 ויש לי עוד שאלה אם הדרייבר של geforce 6600 gt זה אותו דרייבר ל geforce 6600 תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 524 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מתכוון לרכוש השבוע מחשב שמיועד בעיקר למשחקים - אבל אני לא מחשיב את עצמי כגיימר רציני... נראה לי שאסתפק ברזולוציה של 1280*1024 האם להסתפק בינתיים ב OB ולהמתין קצת, או ללכת על 1950PRO?
-
- 2 תגובות
- 524 צפיות
-
-
מה יותר טוב שניהם בערך באותו תקציב ????? מה יותר משתלם???
-
- 1 תגובה
- 524 צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה מחברי הפורום, אני עומד לקנות מחשב חדש, ונתקעתי בבחירת מסך... אני צריך מסך בגודל 19 אינץ. ההתלבטות שלי, היא איזה לקנות רחב או רגיל (4:3). האמת שאני לא פריק של משחקים, אולי פה ושם, בעיקר לאינטרנט, מידי פעם לראות סרט במחשב.. מה ההבדלים ביניהם? ועד כמה חשוב המילי שניות לדקה? אם אני אקנה רחב, איך תהיה לי תצוגרת דפי האינטרנט, ויש לכם מסך להמליץ לי עד 1500 תודה..
-
- 5 תגובות
- 524 צפיות
-
-
שלום, אני צריך בנצ'ים שמשווים בין הכטיסים בכותרת. תודה לעוזר
-
- 3 תגובות
- 524 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש כרטיס מסך חדש להחליף את 9800GT 512MB בעקבות קריסתו הציעו לי כרטיס GT520 של ג'יפורס במחיר 220שקל. לפי בדיקה שלי הכרטיס הזה הוא לא מספיק חזק כדי להתמודד עם משחקים, האם זה נכון? אני משתחמש במחשב בעיקר למשחקים והייתי רוצה שהכרטיס יוכל להריץ משחקים עדכנים אם כי לא חייב מקסימום. יש הצעות לכרטיסים אחרים? יש לי לוח אם GIGABYTE GA-G31M-S2L עם מעבד DUEL CORE E7300 @ 2.66GHz זיכרון 4GB DDR2 וספק כוח 500W תודה על העזרה
-
- 5 תגובות
- 524 צפיות
-
-
שלום, זאת שאלה שלא קשורה באופן ישיר לפורום, אבל איך אני שם תמונה באזור החתימה? למשל תמונה של המפרט שלי! תודה!
-
- 3 תגובות
- 524 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין בLCD 19 בטווח מחירים של 1700-2100 חשבתי ללכת על ה מסך ''19NEC דגם 92VM מה אתם אומרים?
-
- 1 תגובה
- 524 צפיות
-
-
הי תוכלו להמליץ לי על מסך LCD זול וטוב לגיימינג? איך המסך הזה: http://ksp.co.il/hpart_uin.php?uin=2415 הוא טוב? שימו לב לכך שהמחיר שלו יחסית זול. ואיך זה: http://www.shlomostore.co.il/product.asp?productid=718 ? תודה.
-
- 4 תגובות
- 524 צפיות
-
-
כל משחק שאני מעלה אני רואה אותו על מסך מלא ...כאילו שמשחק נימתח אל מעבר למסך ...(בערך פי 2 גדול יותר מהמסך). האם זו בעיה נפוצה ....ואיך אפשר לפתור את זה ..?
-
- 2 תגובות
- 524 צפיות
-
-
מכר שלי רכש כרטיס טלוויזיה. לרוע המזל מלבד איך להתקין דרייברים אין תיעוד נוסף של איזה כבל מתחבר לאיזו יציאה וכדומה. הכרטיס כבר מותקן, התוכנה מותקנת, אבל מה לעשות הלאה? אני אשמח להפניה לאתר עם איזה תרשים סכמטי של מה מתחבר למה (הממיר למחשב או הכרטיס לחיבור בקיר או הטלוויזיה). אני לא זוכר כרגע בכרטיס של איזו חברה מדובר והפניה כללית תהיה מספיק טובה, אני חושב. בתודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
-------------------------------------------------------------------------------- שלום...יש לי בעיה כנראה בכרטיס המסך או בדרייברים שלו. בעת הפעלת הווינדאוס המסך לא נדלק לעיתים קרובות וכותב "nopresent mode" כאשר זה קורה אני מפעיל את הווינדאוס דרך ה SAFE MODE ומשם את מתקין את הדרייברים לכרטיס המסך(שוב)...לאחר מכן אני עושה רסטרט והווידאוס עולה כרגיל (וגם לא תמיד, פעמים אני צריך להתקין כמה פעמים)...שמתי לב שאם אני מוחק את הדרייברים הווינאוס עולה כרגיל מבלי לכתוב NOPRESENT MODE ולעשות מסך שחור...וכאשר אני מתקין אותם הבעיה מתחילה שוב.(זה נכנס לווינאוס ואז יש מסך שחור בערך 10 שניות והמסך מביא הודעה NOPRESENT MODE (לפני המסךהשחור) ואז לפעמים הווינאוס נדלק ולפעמים לא). הכרטיס מסך ש…
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
-
לנעול... בטעות לא שמתי לב שיש פורום מיוחד ל LCD, העברתי את ההודעה...
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
קיבלתי במבחן ציון 2699 SM2.0 Score 1076 HDR/SM3.0 942 CPU score 1788 זה היה נראה לי ממש מוזר. הפריימים לא עברו את 17 לשנייה. ולעיתים הוא פשוט היה על 0 פריימים לשנייה. המחשב חדש רק רוצה לוודא שהכל תקין. מה אתם חושבים?
-
- 4 תגובות
- 523 צפיות
-
-
שלום, שמעתי על הכרטיסים של XGI ואולי אני טועה אבל לפי המעט דיבורים עלייהם, XGI יהיו מתחרים חזקים ל ATI ו NVIDIA ? מאיפה הם צצו ? ומתי הכרטיסים שלהם יגיעו לארץ אם בכלל ? למי שיש אינפורמציה על החברה והכרטיסים שלה בבקשה שיפנה אותי . תודה . (עשיתי חיפוש .. לא מצאתי .)
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
שלום אנשים, קיבלתי את המסך היום בבוקר והתקנתי אותו והכל כמו שצריך..... עכשיו אני רואה בסדר חוץ מהפונטים.... לדוגמא ב winamp אני רואה לא הכי בברור מה רשום.... וגם בתוכנה כמו mirc ה font השתנה לגמרי.. רואים לא כל כך ברור אולי כדי לציין שיש לי כרטיס מסך geforce 4 ti4200 יש לו חיבור של DVI וחיברתי את המסך עם DVI..... אם מישהו יוכל לעזור לי עם זה אני אשמח מאוד בתודה רבה לירן,
-
- 4 תגובות
- 523 צפיות
-
-
יש הרבה חברות שמייצרות את הכרטיס הזה עכשיו בתכלס מה גורם להבדל ש88 עם 640 של ASUS עולה 300 שקל יותר מזה של לידטק? אותו דבר בין כל חברה לחברה...זה שיפורים שהם עושים לכרטיס כאילו אולי גוף קירור יותר מתקדם? או שזה סתם בגלל שזאתי חברה מוכרת יותר וזאת פחות?
-
- 4 תגובות
- 523 צפיות
-
-
אני מחבר את המחשב נייד שלי PRESARIO 700 לטלוויזיה עם חיבור S-VIDEO ואני רואה את התצןגה בשחור לבן ניסיתי לחפש בהגדרות תצוגה במחשב שיטות שידור PAL ולא מצאתי. איך אני עושה שיראו ציבעוני?
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
אז ככה יש בעיה אחת אני יודע שהמעבד במחשב שלי הוא שני מעבדים אבל לא דואל קור, לא יודע זה איזה מעבד נסיוני שקנו לי עם המחשב לפני 3 שנים אנ ירשום לכם מפרט והתקציב שלי זה 1300 שקל...אניי צריך שאני אוכל להריץ GTA IV, COD5, Prototype וכאלה... מעבד: ספק: ג'נרי 400W אבל אני יכול להשקיע חלק מהכסף בספק של 500 או 600 W מסך: 17" אם צריך עוד פרטים תגידו תודה.. אבל אנ'לא סגור על המעבד למה אבא שלי הזמין דואל קור בזמנו וזה מה שהביאו לו, אנחנו עוד יכולים להחליף רק תגידו לי מזה המעבד המוזר הזה...
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
היי לאחרונה גייסתי מספיק כסף לקנייה של מסך מחשב איכותי 19" שאני חם על הרעיון כבר די הרבה זמן אבל אז נאמר לי שמסך LCD פחות מדויק בצבעים ויש הבדל בין מסכים וכו, זה כבר לא העניין בכל אופן. החלטתי לקנות מסך 19"crt אבל אני לא משוכנע מה באמת טוב בשבילי וזה לא ממש בעייה של כסף . הסתכלתי בכל מיני ביקורות אל מסכים ולכל אחד יש עמדה משלו ואני מאוד מבולבל. אני מתעסק אגב בתלת מימד photoshop וכדומה אשמח לשמוע תגובות
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
יש ברשותי כרטיס מסוג Gigabyte 7600GT,כאשר אני מחבר אותו לטלויזיה באמצעות ה"מפצל" שקיבלתי עם הכרטיס,לא ניתן לראות את המסך בצבעוני - התמונה שמתקבלת בטלויזיה היא רק אפור/שחור לבן. בדקתי בטלויזיה נוספת ואותה הבעייה. בחרתי גם בPAL B/G באפשרויות כרטיס מסך ... יש למישהו רעיונות נוספים שיכולים לגרום לכך שאני כן אראה בצבע בטלויזיה ? תודה מראש לכל העונים!
-
- 6 תגובות
- 523 צפיות
-
-
שלום לפורום.... מצאתי שני מסכים ואני מתלבט איזה אחד עדיף לבחור: http://www.nirtech.co.il/catalog/product_details.aspx?prodid=1694 http://www.nirtech.co.il/catalog/product_details.aspx?prodid=1426 המטרה של המסך היא לא מסך לגיימרים כבדים אלה מסך דק לקצת משחקים, קצת עבודה בפוטושופ וקצת גלישה. עם ניגודיות סבירה (1:600~1:700) ונתונים טובים... האם שני המסכים באלו ישמשו אותי טוב? אולי יש לכם מסכים יותר טובים להציע? באותו מחיר? ואולי יותר נמוך תודה רבה. :coolman:
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-