עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אני רוצה לקנות מחשב בתחילת השבוע מKSP. את שאר המפרט כבר בניתי ואני סגור עליו. אך כרטיס המסך הוא השאלה הגדולה. אני רוצה כרטיס שלא יעלה על תווית המחיר של 3000 ש"ח. הציעו לי Radeon x850xt מה אתם אומרים עליו? והאם ייצא בשבוע השבועיים איזה 7800 שיעלה במחיר כזה?

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  2. e6750 asus blitz extrame 2gb ddr3 תודה מראש

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  3. Started by ofsher,

רציתי לדעת איזה תוכנה הכי מומלצת ל OC לכרטיסי NVIDIA איזה קלוקים הם נחשבים בטיחותיים לגבי הכרטיס? יש תוכנה שנותנת לעשות OC תלוי יישום - נגיד שכשאני משחק 3D יהיה OC והמאוורר יהיה על מקס' אבל בשוטף על 2D יהיה שקט ורגיל? עריכה: טמפרטורת מנוחה אצלי 55 מעלות הוא כותב שהוא יכול להגיע עד ל - 120???? זה הגיוני? הורדתי ntune איזה מהירות מאוורר כדאי לשים... שמתי לב שרק כשאני משנה מהירות ל - 3D המאוורר נחלש ה - 2D לא משנה כלום... ואני לא מריץ שום דבר תלת מימדי עכשיו יכול להיות שחם לו מדי?

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  4. שלום לכולם, ברצוני לשאול על הכרטיס GF 6600GT. הבנתי לפי מבחנים שהוא יותר טוב מה9800 פרו של ATI, והם באותו מחיר. עכשיו ראיתי שיש כמה כרטיסים שיש להם 256MB מסוג די די אר 3 (6600GT), זה באמת משנה ומוסיף בביצועים? ואיזה חברה כדאי לקנות? INNO 3D,ASUS,GAINWARD ועוד.. תודה

5. Started by XpideR,

שלום כולם אני מקבל תוצאה של 9 אלף ב 3dmark וזה נמוך יחסית למפרט שיש לי למישהו יש מושג מה הבעיה ? מפרט: amd 5200x2 asus 8800gt 2 giga ram enermax liberty 400 אם צריך עוד משהו תגידו זה דחוף כי אני רוצה ללכת השבוע להחליף את הכרטיס מסך אם יש בו בעיה תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  6. Started by Pitzinyelo,

בחנות אחת אמרו שיש בעיה עם הכרטיס הזה בארץ. בפנדה אמרו שאין אותו בכלל עדיין בארץ(כל החברות). מובן שאני יכול לקנות אצל KSP אבל אני לא רוצה שום מגע איתם(עושים טובה ששמים לב אלי). האם מישהו פה קנה את זה חוץ מאשר בKSP?

• 2 תגובות
    • 549 צפיות
  7. Started by eyal00,

אני לא יכול להעלות רזולוציה מעל 800X600 מפרט: AMD 3200 1G זכרון X800GTO2@X850XT זה פתאום קרה,עד לא מזמן הפעלתי אותו על 1024X768 תודה

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  8. הראשון: http://www.leadtek.com/eng/3d_graphic/overview.asp?pronameid=279&lineid=1&act=1 השני: http://www.gainward.com/en/product/product_detail_v8026.html המחיר כמעט זהה, כך שהמחיר לא אמור להוות השפעה על ההחלטה. (ה-Gainward עולה 15 ש"ח יותר) מה עדיף? ד"א, אני די נעול על ה-7300GT, אז אין צורך להציע כרטיסים אחרים.

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  9. Started by motir,

שלום, יש לי את ה-Radeon 9550 (https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=2398) ולוח אם ASUS P4P800SE. הכרטיס והלוח תומכים ב-AGP X8 אבל אני רואה שהוא מחובר רק ב-AGP X4 (דרך התוכנה של Gigabyte). היכן ניתן לקנפג את ה-X8 ? תודה מוטי

10. Started by omrihacli,

איך אני מתקין דרייברים ל msi 9800pro???????

11. פעם אחת הורדתי קובץ כזה בגודל 65 קילובייט שהיה בו איזה 5 דקות או יותר של מלא גרפיקה כזה בסביבות תלת מימדיות משהו יפה וכזה כתוב שזה מנצל משהו במחשב ובגלל זה זה תופס רק 65K מישהו יכול להביא לי קישור לקובץ הזה?

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  12. Started by isaac_dayan,

שלום לכולם. אני מעוניין לקנות מסך LCD בסביבות 1.5K והמליצו לי על LG 196WTQ אך אני אשמח אם תוכלו לתת לי הצעות נוספות, כמו-כן אני צריך את המסך להצגה גרפית של שרטוטים שיוכל להריץ אותם בצורה חלקה, וכמו-כן למשחקים. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  13. שלום אני עומד לקנות מחשב חדש ומתלבט האם כדאי להשקיע בלוח+ספק כך שאוכל לתמוך בCF עתידי ל4870. אם אני מחליט שלא לתמוך בCF אוכל לקנות לוח GA-EP43-S3L ב454 ש"ח, ספק Corsair 550VX ב481 ש"ח. לעומת זאת, כדי לתמוך בCF אאלץ לקנות את הASUS P5Q Pro ב720 ש"ח, ספק חזק יותר כCorsair 650TX ב590 ש"ח. הבדל של 375 ש"ח! בנוסף צריך לקחת בחשבון שאם אחליט לבצע CF בעוד שנתיים, אולי בכלל לא יהיה טעם לקנות עוד 4870 ובעצם יהיה כלכלי יותר "לזרוק" אותו ולקנות כרטיס חדש. מבחינת OC, אני מתכוון לבצע OC בסיסי למעבד. לא חשבתי כרגע על OC ל4870 כיוון שגם ככה הוא חזק (מדי) למסך הנוכחי שלי. אולי אבצע כשאקנה מסך 24. מה דעתכם? תודה! כרגע המפרט שבניתי הוא: מעבד: Intel Q6600 קירור: OCZ Vendetta לוח: ASUS P5Q Pro…

14. Started by the godfather,

מישהו יודע איך אני יכול לדעת איזה סרט יותר איכותי אם אני מוריד באימיול ושניהם על דיוידי ריפ???

• 3 תגובות
    • 549 צפיות
  15. http://www.digitimes.com/news/a20050905A6033.html נקווה לטוב :

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  16. Started by O.G.D 2k5,

יש לי בעיה בגרטיס STUDIO PCTV של pinnacle כשאהי מקליט לאחר 10 דק' יש delay מצטבר מה אני עושה: דרך אגב מערכת XP....??? תודות מראש

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  17. Started by baba_sanfur,

אהלן! אני רוצה לקנות כרטיס מסך שייועד בעיקר לציפה בסרטים דרך הטלוויזיה. אני לא בטוח איזה כרטיס לקנות, בעיקר בגלל נסיון (כואב) עם GeForce 2 שיש לו חרא של TV OUT. התקציב שלי הוא עד 500 שקל.. הצעות יתקבלו בברכה...

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  18. Started by ww23,

שלום לכולם, אני רוצה לקנות מחשב חדש, ואני מתלבט קצת בקשר לכרטיס מסך. אני לומד עיצוב גרפי והתוכנות שאני עובד איתן הן בעיקר דו מימד (אילוסטרייטור, אינדיזיין, פלאש, פריהאנד, פוטושופ...) אבל אני לא רוצה להיות מוגבל אם אני אחליט לעבוד קצת על מאיה בשלב מסויים בצורה לא מקצועית. אני מוכן להשקיע בסביבות ה500 שקל על כרטיס מסך, אלא אם כן יש לי סיבה להשקיע יותר ותהיה לזה סיבה משכנעת... אני גם לא ממש בטוח איך זה עובד אבל אני חושב על לקנות מסך של DELL2007 20 אינץ' אז אם צריך שלכרטיס תהיה התאמה למסך אז זה גם חשוב. תודה למגיבים.

• 4 תגובות
    • 549 צפיות
  19. Started by DJPOWER,

קניתי את ה6200 של לידטק כמו שהמלצתם לי 128MB 128BIT הכנסתי אותו לAGP חיברתי את חיבור הכוח והמסך לא עולה! החזרתי את הכבל ללוח(כרטיס און בורד) ועובד ניסיתי להתקין את הדרייבר לבדוק אולי יעבוד... ואומרים לי ש: זה לא מוצר של לידטק(באנגלית) מה לעשות?? חיכיתי הרבה זמן לזה בטעות שלחו לי 64 מגה בייט בבקשה תעזרו לי , יונתו

• 2 תגובות
    • 549 צפיות
  20. Started by MemoreXx,

/

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  21. קודם כל, אני רוצה להגיד תודה לכמה אנשים מדהימים פה שעזרו לי עם הקניה שלי לפני כשבועיים, קיבלתי המלצה על כ.מסך וקיבלתי עזרה מהר מאוד... קניתי בסוף SAPPHIRE HD4850 1GB אצל טכנאי חבר ילדות של אבא שלי, המחיר הוא 900 שקל קבלו אותה בתודה http://i36.tinypic.com/r26a1d.jpg הכרטיס מסך הורכב במחשב שהוכן בפורום הזה (לא ביקשתי מפרט, פשוט עיינתי במפרטים שבדרך כלל מביאים כאן ובחרתי אחד) חייב להגיד שאני פשוט נהנה מכל רגע ! איזה איכות !! ועכשיו לנושא, השארתי אצלי את המחשב הישן יותר E6300 1.8MHZ 1GB 667MHZ ספק כוח ג'נרי 500W קיבלתי מחבר כרטיס מסך (ללא תשלום כמובן) מסוג X1900GT, שהיה אצלו שנה וחצי אבל בקושי שיחק במשחקים, רציתי לשים אותו במקום הGF7600 GS שנמצא במחשב הישן, …

• 4 תגובות
    • 549 צפיות
  22. יש לי סוג קובץ עם סיומת GP ! .. עכשיו אני רוצה להפוך את הסרט הזה ל AVI איך אפשר לעשות את זה?? וזה סרטונים של NOKIA 6230 תודה רבה לכל מי שעוזר לי !

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  23. Started by bg1987,

בביקורת החרונה (של 9800GTX GX2 ודומיהם) השוותם את הכרטיס של זוטאק AMP! אבל הוא לא הופיע בטבלאות הסיכום הסופיות של כדאיות בהשווה למחיר, וגם לא נתתם הסבר בכתבה מדוע הזוטאק לא הופיע, אז למה זה?

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  24. שלום, ברצוני להרכיב מפרט לעריכת וידאו הכולל לכידת שידורי טלויזיה. 3 שאלות לי: 1. האם אפשר לכלול את שתי האפשרויות בכרטיס אחד? 2. איזה כרטיס מומלץ לצורך יישום שכזה (תקציב: 500-700 ש"ח). 3. אם אי אפשר - יש ברשותי כרטיס טלויזיה ישן של Avermedia - איזה כרטיס מסך מומלץ לקנות אם אעשה שימוש בשניהם? המחשב החדש יהיה מבוסס אינטל בעל ליבה-כפולה (E6300). תודה,

• 0 תגובות
    • 549 צפיות

דיונים חדשים בפורומים