עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אהלן חברה רציתי לדעת בכלליות מה התפקיד של כרטיסי המסך במחשב?ובמשחקים בפרט ולאחי התקינו היום כרטיס X1950XT 1.וזה עושה לו המון רעש זה אמור להיות ככה? 2.יכול להיות שזה לא מריץ חלק GOTHIC 3? 3.איך אני יכול לדעת שכל הדרייברים העדכנים ביותר הם על המחשב והכרטיס באמת עובד כמו שצריך גם אם תענו על חלק מהשאלות יכול לעזור תודה מראש

• 31 תגובות
    • 2k צפיות
  2. Started by amirn,

היי, אני עומד לקנות כרטיס מסך ATI RADEON 7500LE של חברת sapphire http://www.exlmarket.co.il/exlmarket2/product-info2/z163.3.html http://www.sapphiretech.com/vga/7500lesdr.asp המטרה של הכרטיס היא : אינטרנט, DIVX על המחשב ו DIVX דרך הTV -OUT *** לא משחקים בכלל *** יש לי כמה שאלות: 1. האם יציאת ה TV OUT של הכרטיס הזה איכותית? האם יספיק לי RADEON 7000 לצורך זה? 2. איזה כבל אני צריך כדי לחבר את הכרטיס לטלוויזיה? מרחק של 10 מטרים (האם זה בכלל אפשרי?) 3. האם זה שהכרטיס לא מקורי של ATI אלא של sapphire מפריע לאיכות ה TV-OUT? תודה

• 2 תגובות
    • 819 צפיות
  3. טוב אז ככה - כבר הזמנתי לוח Epox 4G4A+ שיש לו את הכרטיס מסך שאינטל שליבו בו. השאלה שלי היא עד כמה הוא חזק, והאם לפחות יותר מהוודו 3 3000 שיש לי כרגע... שאלה שנייה היא על הסמך שאני מתכנן לרכוש בימים הקרובים - Samsung 19" 959NF: האם יש פה מישהו ששני הקווים של השפורפרת הפריעו לו עד כדי כך שהוא מצטער על הרכישה או שהיה מעדיף מסך אחר כמו LG??? אני חושש ששני הקווים האלו יפריעו לי... ותודה מראש ;D

• 4 תגובות
    • 992 צפיות
  4. Started by deluxe,

כל הזמן אני שואל את עצמי שאלות לגבי כרטיסי מסך... אני גיימר חובב. משחק משחקים כמו COD, BF3, Crysis ובעיקר משחקי FPS... אני משתמש כבר 3 שנים ב-GTX260 הוא די עושה את העבודה מבחינתי, ברור שיש מקום גדול לשיפור. העניין הוא שאני לא מבין למה נועדו הכרטיסים במחירים הגבוהים מאוד (3000 ומעלה). האם זה קשור לריבוי מסכים? האם זה קשור לרזולוציה גבוהה של מסכי מחשב בגודל 30 אינץ'? איך אני יודע איזה כרטיס להתאים לכל צורך? מאיפה מתחילים? תודה רבה!

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. שלום לכל חברי הקהילה HWZONE, אני בעוד שבועיים עושה הזמנה גדולה (2 מחשבים + ציוד הקפי - בקיצור, הכל) ואני צריך מסך לא גדול ולא קטן. אמא שלי אומרת שהיא לא רוצה לקנות לא יותר גדול מ-19 אינץ' בשל גודל החדר שהוא די קטנטן... אז חשבתי לקנות מסך רחב. אז יש לי כמה שאלות לגבי המסך: איזה חברה הכי מומלצת? איזה מסך אני יכול לקנות עד 1200 ש"ח (למסך אחד)? היות ואני עד היום לא שחקתי במחשב ובסוני, חברי קנה גם מחשב חדש והראה לי את המשחקים החדשים, אני עכשיו מאוד מקנא בו ורוצה הפעם להשקיע בכרטיס מסך טוב (בסביבות ה-1000 ש"ח), אני רוצה שהוא יתמוך ב-DX10. מה אתם ממליצים לי? תודה לעונים ולשאר הקהילה, gbguy

• 3 תגובות
    • 479 צפיות
  6. Started by Sifo Jen,

אז ככה, קניתי שלשום את הרדאון 9600 איקס טי החדש שלי (של ספיר). קניתי אותו מזיגזג, אני חייב להגיד, שירות נפלא, פעם שלישית שאני מזמין מהם ובכל פעם אני נתקל באדיבות, מקצועיות ובהכי חשוב, יעילות. הרי התוצאות: 3DMARK2001SE 11000 3DMARK2003 BUILD 340 3843 לשאלה הרגילה: "האים התוצאתה תואמת את המערכת שלי?" ולאצלנים שביננו: P4 2GHZ NORTHWOOD 512 PC800 RDRAM D850MV שום רכיב לא עבר אובר קלוק. ולשאלה יותר חשובה, התקנתי את הקטליסט 3.9 ובאפשרויות שבין איכות לביצועים הוא מתעלם ממה שאני אומר לו!!, אני אומר לו איכות הכי גבוהה (X6AA X16AF) ואני רואה במשחק (עם העניים {לא באפשריות}) שאין הבדל!! מה עושים? תודה רבה!!, יאיר.

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  7. שלום היום היתחדשתי ב 1950PRO של HIS רשום שהליבה היא 575 והזיכרונות הם 1380 עלה לי 1090 שקל כולל מע"מ ותשלומים שווה אה ? ? צינורות עיבוד כמה יש לו כמה הוא מישתמש ? היתי שמח לתגובות אישיות בנוגע לחברה ולכרטיס הזה עצמו ממש אחלה של דבר תומך בהמון דברים מה צריכת החשמל שלו ? רב הכרטיס מכוסה קירור והכל שוקל איזה 2 טון ממש כבד מריח טוב ... בקשר לחיבור החשמל נמצע על הכרטיס חיבור 6 פין מלבן לא מולקס סטנדרתי (הנפוץ יותר) אלה כמו החיבור של הלוח אם 4 פין מרובע רק עם עוד 2 בצד מה אני יעשה איתו ? ואם אין לי חיבור כזה ? אגב המחשב שלי די ישן עם AGP וסוקט 478 ככה שבקרוב אני מקווה שיהיה לי גם 6600 חדש ...

• 6 תגובות
    • 843 צפיות
  8. Started by Qubis,

שלום לכולם ושבת שלום. בחודש הבא אני קונה אביזרים למחשב. יש לי כמה שאלות לגבי כל אחד מהאביזרים. 1) אני מתכוון לקנות 450GTS, אני רוצה לקנות מ-KSP, השאלה שלי היא כזאת: האם יש את הכרטיס מסך הזה ב-KSP, ואם יש אז בבקשה תביאו לי לינק. וגם: אם המערכת שלי יכולה להחזיק אותו: מפרט המחשב שלי: Pentium® Dual-Core CPU E5200 @ 2.50GHz 1.99GB, 2.50GHz של RAM ( וכשאני יקנה את האביזרים, מביניהם אני יקנה ספק כוח 650W, אז בקשר לספק כוח, אין מה לדאוג ) 2) השאלה השנייה שלי היא, אם המחשב שלי יוכל להחזיק גם את ספק הכוח: CoolerMaster GX 650W השאלה שלי היא: אם ספק הכוח הזה טוב, אם הוא יכול להחזיק את כרטיס המסך 450GTS, ואם כל שאר המערכת שלי יכולה להחזיק אותו. (את המפרט רשמתי למעלה) …

• 22 תגובות
    • 2.7k צפיות
  9. Started by liran_85,

שלום, יש לי שאלה שלפי דעתי תעזור להרבה אנשים... קניתי לא מזמן מסך חדש lg 1750hq ( אחלה מסך דרך אגב) השאלה שלי היא איך אוכל לשמור על המסך בצורה הטובה ביותר? הכוונה האם לעשות שהוא יתכבה לבד אחרי 20 דקות או שמהו כזה? האם לכבות אותו ידנית דרך המסך ? או האם יש דברים אחרים שמומלץ לעשות בתודה, לירן,

• 2 תגובות
    • 557 צפיות
  10. שלום ! אני מחפש כרטיס מסך לעבודה בגרפיקה עם תוכנות 3D אני הולך לעבוד עם 2 מסכים בחיבור של כרטיס שהוא Dual DVI. המסך שאני רוכש הוא מדגם Eizo FlexScan S1931 יש לי כבר דגם אחד של ה- Eizo FlexScan S1931, ולכן חשוב שהכרטיס מסך יוכל לעבוד ברזולוציה שהיא מתאימה לשני מסכי ה- 19 אינצ' . רציתי לדעת מה קורה כאשר אני כן רוצה לשחק במשחק או לראות סרט ב- DVD או בפורמט אחר האם הסרט או המשחק יכול לעבוד על שני המסכים כאילו הם מסך אחד גדול. לפי בירורים שאני עשיתי זה תלוי גם בכרטיס מסך (אמור להיות איזה פ'יצר בהגדרות ?!?!) וגם במשחק צריכה להיות אופציית תמיכה לעבוד על 2 מסכים או יותר כמסך אחד גדול ? זה חשוב לי אני רוצה לנצל את 2 המסכים כמסך אחד גם במשחקים וגם בסרטים !!!! אני מחפש כרטיס שיתן …

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  11. Started by m159,

לאחרונה קניתי 8800GTS ואני קונה מערכת חדשה לגמרי בשבילו. בהוראות על הכרטיס רשום במפורש שהוא זקוק למינימום 400W עם 12V current rating of 26A אני לא מבין במיוחד בספקי כוח ולכן אני מבולבל האם יש צורך בספק שנותן 12V עם 26A בהתאמה, או שצריך ספק שמסוגל פשוט לייצר הספקים כאלה בלי קשר להתאמה בין השניים ? רוב הספקים רושמים שהם מסוגלים לתת 26A בהתאמה עם 5V, ולכן אני אובד עצות בנוגע לרכישת ספק. תעזרו בבקשה.

• 5 תגובות
    • 551 צפיות
  12. Started by INFERNO,

בוקר טוב. יש לי כרטיס TV .. דיי ישן (BT848 למי שמכיר ) עכשיו בכרטיס יש כניסת Composite ו כניסת S-video בממיר HOT (מסוג Thomson ) יש יציאת Composite המצב הנוכחי הוא שאני מחבר Composite ל Composite (בין הממיר לכרטיס TV ) השאלה שלי היא כזאת: האם כשאני אחבר כבל S-video ל Composite (הממיר Composite והכרטיס TV יחובר ב S-video ) האיכות של התמונה במחשב תתשפר ? תודה ויום נעים INFERNo OuT.

• 3 תגובות
    • 733 צפיות
  13. Started by xcalibur,

שלום, אשמח אם מישהו יוכל לענות לי על השאלה הבאה מאחר וכל מוכר אומר וממליץ לי משהו אחר והאתר של NVIDIA לא ממש מרבה לדייק. יש ברשותי כרטיס GTX 192SP של EVGA ולוח אם עם 3WAY SLI. האם אמורה להיות לי בעיה כלשהי להוסיף כרטיס של יצרן אחר כדוגמת PALIT, ASUS וכו וכו'? ואם לא, אז מה בנוגע לכרטיסים עם 216SP? תודה לעונים. X

• 4 תגובות
    • 749 צפיות
  14. Started by xcalibur,

הבנתי שאני יכול לשים שני כרטיסים לא בהכרח מאותה חברה אך כן מאותו דגם. יש לי בורד עם 3-WAY SLI והייתי רוצה להוסיף כרטיס שני. ברשותי 260 GTX של EVGA וראיתי שיצאו גם מודלים "מומהרים" מאותו דגם. האם יש לי אפשרות לקנות כרטיס "מומהר" ולחבר אותו במערך? תודה

• 7 תגובות
    • 758 צפיות
  15. Started by reflex,

שלום לכולם נהרס לי כרטיס מסך של חברת BFG 8800GTS 320MB OC2 לפני כמה ימים. קניתי את כרטיס המסך בתאריך 9/07. נכון לעכשיו עברו שנתיים וחודש. בחנות טוענים שהאחריות היא לשנתיים בלבד. אם זכור לי האחריות לכרטיסי מסך היא 3 שנים. אם למישהו ישנו כרטיס מסוג זה, יכול לתת אישרור שהכרטיס באחריות לשלוש שנים או את הטלפון של היבואן לכרטיסי מסך אלו. תודה מוטי

• 7 תגובות
    • 949 צפיות
  16. Started by vtt,

הי עשיתי שידרוג כבד למחשב והתקנתי מעבד amd x2 3800+ וכרטיס מסך 7800gt. כדי לקבל פרופורציות ,האם תוצאה של 13500 ב-3dmark 2003 ותוצאה של 6600 ב-3dmark 2005 זה סביר ? (ללא oc,צריך מערכת יציבה לגמרי שתעבוד 24/7 ) כרגע אני בעבודה ולא יכול לתת יותר פרטים על גירסת הדרייברים.

• 24 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. שלום אנשים טובים, חבר שלי בעל המפרט הבא - מעבד E8400 3.0GHZ ללא OC זכרונות 4GB 900MHZ לוח אם EP43-DS3L של GIGABYTE כרטיס מסך HD4850 1GB של POWER COLOR ספק 520W של ENERMAX מסך 19' העובד על רזולוציה של 1280X1020 מעוניין לשדרג את המחשב שלו, אך כרגע מטעמי תקציב הוא מתכוון בחודשים הקרובים לשדרג חלק חלק ... עכשיו השאלה הראשונה והחשובה ביותר, היא מה השלכות של הוספת כרטיס 6950 שייפתח ל6970 למפרט הנ"ל ? כמובן שצפוי להיות צוואר בקבוק, אך האם בכל זאת תורגש תוספת ושדרוג לביצועים ובאיזו רמה לעומת הכרטיס הקיים ? לדוגמא במשחק Battlefield 3, האם יראה שיפור בביצועים ? בהמשך כמובן ישודרג גם המסך, המעבד, לוח האם וכן הלאה, אבל כרגע, זה השדרוג המתוכנן ... אלא אם שדרוג דווקא של רכיב אחר (אח…

• 19 תגובות
    • 2k צפיות
  18. Started by hagay,

היי קיבלתי את הכרטיס החדש ה gigabyte 7800 gtx והוא עובד מעולה.. אבל יש לי שאלה, שאני משחק בדום 3 אני מסתכל על הפריימים וזה כל הזמן תקוע על 60! גם בהגדרות הכי גבוהות וגם בהגדרות הכי נמוכות? למה זה? תודה .

• 3 תגובות
    • 544 צפיות
  19. הדרייבר הכי חדש באתר של NVIDIA הוא גירסה 158.24 אבל באתר של SPARKLE יש 158.28 על פנוי של SPARKLE יותר חדש ? מה בכל זאת להתקין?? דרך אגב הכרטיס הזה ענקי ( בגודל שלו ) בצורה מטורפת.. כמעט והייתי מתחיל לנסר לי שם דברים בלוח אם.. חצי מהחומרה הייתי צריך להוציא ולהרכיב מחדש.. ממש מטורף פחות מבחינת המארז שדווקא מסתדר דיי טוב עם הגודל ויותר מבחינת הלוח אם.. דרך אגב מהירות ההורדה באתר של SPARKLE שואפת ל0.. כמה שזה עצוב.. שונא חברות שהשרתים שלהם לא זזים.. גם GIGABYTE באותה הסירה למשל..

• 4 תגובות
    • 500 צפיות
  20. Started by Culandur,

מה ההבדל בין דרייבר אומגה לATI ל קאטליסט?

21. Started by jambo7,

אני קורא בפורום שיש כאלה שטוענים שאפשר להרכיב 2 כרטיסים שונים למחשב אחד יש כאלה שאומרים שהכרטיסים צריכים להיות זהים ואני חושב שהעיקר הוא שיעבדו על אותו הדרייבר nvidia או ati מה דעתכם איפה האמת?

22. Started by 144144,

שלום לכולם, חיפשתי קצת באינטרנט ומצאתי את: XFX GeForce 8800 GTS Extreme Video Card - 640MB DDR3, PCI Express, SLI Ready, (Dual Link) Dual DVI, HDTV, Video Card במחיר של 340 דולר! זה באותו מחיר של כרטיס עם 320MB בארץ. האם יתכן? האם הזמנה של מוצר כזה בדואר כדאית? תודה.

• 1 תגובה
    • 765 צפיות
  23. שלום. אני מתכנן לקנות מחשב חדש שבוע הבא, ואני מתלבט בין הריאדון8500 לבין הG4TI4200. עכשיו, להתלבטות שלי יש כמה הבטים: א. הFPS- הריאדון אמור להתחרות בG3. אני אקבל איתו ביצועים טובים??? ב. G4TI4200- הוא טוב? ראיתי בפלונטר הפרש של כ50 ש"ח בינו עם 128MB לבין R8500 עם 64MB. ג. אני מניח שאני אצטרך גם להחליף לוח אם- למישהו יש הצעות ללוח אם כמו הGigabyte GA-7VRXP?

• 17 תגובות
    • 2.5k צפיות
  24. Started by Tomersoni,

יש שאלה שמטרידה אותי כבר הרבה זמן בנוגע לכרטיס מסך ויש הרבה תשובות לא החלטיות בנושא הזה, זה בעצם הנושא שהכי גורלי וחשוב אצלי לפני קניית המחשב החדש, אז ככה: אני מתכוון לקנות מחשב חדש כבר הרבה זמן, אני גולש בפורום המון שעות, קורא על מפרטים שאתם בונים, דעות על חלקים, כרטיסי מסך וכו'. בזכותכם ובזכות הידע שרכשתי פה אני בטוח בכמעט כל החלקים של המחשב החדש (תקציבו 6200 כולל מסך), יש רק שאלה אחת שמטרידה אותי, עניין כרטיס המסך, ההחלטה הכמעט סופית היא ה1950 פרו אבל, לא הצלחתי להבין באופן מוחלט מתי תיהיה הכניסה המוחלטת של הDX10 לשוק מתי באמת יהיה צורך בכרטיס כזה, שתבינו, אני לא אחד שקונה מחשב כל יום ומבחינתי זאת השקעה רצינית,אז הבעיה היא שאני הולך על ה1950 שהוא כרטיס …

• 28 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by Hotmetal,

איזה יותר טוב: ה 4870HD 1GB או ה 4870HD 512MB OC של CLUB 3D עם הקירור המיוחד הזה

• 3 תגובות
    • 580 צפיות

דיונים חדשים בפורומים