עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by jonathan buchwald,

האם כרטיס מסך GTX970 יכול להריץ תוכנות עריכה ב4K ? תוכנות LIGHROOM פוטושופ וכו

2. Started by cyberX,

מתי ה-9800GT וה-GTX מגיעים לארץ וכמה הם צפויים לעלות ?

• 6 תגובות
    • 594 צפיות
  3. כתבתם מאמרים נפלאים אבל מושגים רבים הלכו קצת לאיבוד ולא מבין את פשרם מהמאמר הזה http://hwzone.co.il/hardware/news/141973 לא מובן מה יתן התאמת כרטיס סמך למעבד 8 ליבות ? מה קשור רווח למעבד 8 ליבות FX ? זה רק בתכנות המשחק ע"י יצרן המשחק שתומך בזה או כל שחקן יוכל לשחק עם זה ולכוון בהתאם ? גם היום ניתן בכרטיס מסך AMD 7950 לכוון 7.1 מדומה , בבחר תצורת רמקולים , אז לא הבנתי מה יתן לי בדיוק אלמנט זה ? האם כל משחק השיער יראה טוב יותר או רק במשחקים ספציפיים ? תודה מראש למסבירים נכונה

• 0 תגובות
    • 705 צפיות
  4. Started by pergola,

יש מסכי LCD 19 אינטש עם 1600X1200 בכלל, כי באתרים אין את זה אם אני מבקש בחנות יהיה להם?? והאם כשאני יוריד תרזולוציה ל1280X1024 אז התמונה תמרח לי כי קראתי איפשהו שאם משנים מרזולוציה טבעית אז זה נמרח או משהו כזה וכרטיס מסך מה לדעתם יהיה יותר טוב 2 כרטיסי מסך של GTX בSLI או כרטיסי מסך שיצאו עוד שנתיים?? איך הכרטיס מסך הזה 2100# LEADTEK 7900GT 256MB EXTREME PCI-E DDR3 CORE 520HZ MEMORY 1430MHZ?? והאם עוד שנתיים הכרטיסי מסך שיצאו יתאימו ללוח אם, אם אני קונה מחשב עכשיו ??

• 0 תגובות
    • 526 צפיות
  5. הספק: Corsair HX520 המפרט אחרי השדרוג (מה שחשוב מבחינת הספק) ASUS Maximus Formula X38 MB C2Q Q9650 @ 3.6GHz 400MHz FSB 4GB OCZ SLi-Ready 1066MHz DDR2 (לפני: E8400 @ 3.6GHz) nVIDIA GeForce GTX460 1GB nVIDIA GeForce 9800GT 512MB (CUDA) (לפני: רק 9800GT) Auzentech X-Fi Prelude 7.1 ללא שינוי 2x 500GB Seagate RAID 0 SATA2 1TB WD SATA2 250GB WD IDE 8GB WD IDE (swapfile) ללא שינוי מה אתם אומרים? יחזיק? או בקושי?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. אני רוצה לקנות מחשב חדש וההחלטה קשה בהנחה שהעלות היא זניחה אני מבקש לדעת על ההבדלים בין sli ל amr מדובר בתקן למחשב עם כמה כרטיסי מסך מה ההבדלים מה יותר טוב המלצות כל מידע יתקבל בברכה תודה

• 2 תגובות
    • 708 צפיות
  7. שלום לכולם, קניתי צג SAMSUNG 930B LCD ואני מעוניין לחברו למחשב ( מתנצל מראש על הבורות)... אני לא מתעניין כלכך במשחקים, אבל אני עובד בתוכנות גרפיקה (בעיקר אוטוקד) ורואה סרטים פה ושם. חיבור DVI עקרוני עבורי או שזה סתם? המחשב שלי מרוחק מן הצג בערך 3 מטר, מצאתי כבל מאריך של DVI - האם יש כבל מאריך גם לחיבור אנלוגי? האם זה פוגע באיכות? פרטי לוח האם שלי מצורפים בתמונה (המחשב ישן יחסית) - כרגע אין לי כרטיס מסך. האם אני אני צריך כרטיס מסך לשם חיבור DVI? האם אני צריך כרטיס מסך לצורך עבודה בתוכנות גרפיקה? האם החיבור שלי בלוח האם הוא AGP או PCI-E? (אגב, מכל מה שקראתי כאן לא הבנתי כלום חוץ מזה שPCI-E זה חיבור חדש יותר ומהיר יותר - מה ההבדל ביניהם?) איזה כרטיס מסך מינימלי יחסית מתאים …

• 3 תגובות
    • 598 צפיות
  8. Started by taltola,

היי חברים, אחותי יכולה לרכוש לי את הכרטיס בסינגפור ואני שוקל זאת. 1. איך זה הולך מבחינת המכס בשדה תעופה? צריכים להצהיר/לשלם? 2. האם למישהו יש בטעות מושג היכן מומלץ לרכוש שם את הכרטיס? 3. איזה דגם הכי מומלץ? תודה.

9. Started by cyberX,

אחי רוצה לשדרג ולקנות כרטיס מסך יותר טוב כרגע יש לו GF7300 מפרט המלא : DUAL CORE PENTIUM D 925 3GHZ GA-945GZM-S2 ספק שבא יחד עם המארז atx400 2GB זיכרון השאלה היא כזאת, איזה כרטיס מסך יתאים למחשב בלי ליצור צוואר בקבוק (וגם מבחינת החיבורים PCI-E וכל אלה.. אני פשוט לא מבין בזה כל כך) ואני יודע שהספק ג'נרי ולכן הייתי רוצה לדעת אם צריך גם להחליף אותו לפני קניית כרטיס מסך חדש או שהוא יחזיק מעמד עם כרטיס מסך חדש, ולכן אני רוצה שתתחשבו גם בזה אין תקציב אבל אני מניח שלא לעבור את ה-600 שקל

• 11 תגובות
    • 852 צפיות
  10. אחרי הסתכלות רבה בפורום הזה שמתי לב שהרבה אנשים מעדיפים 6800 U על x800 XT-PE אני לא מבין למה? הוכיחו כבר באינספור מבחנים(תשכחו מדום 3 עוד מעט ATI תשיב מלחמה) שXTPE הרבה יותר חזק. מספיק להתלהב מps3.0 הוא ממש לא פונקצייה 2.0b הוכיח את עצמו כחזק יותר ואני די בטוח שהגרסאות לא ימשיכו לעלות בעוד שנה חצי שנה אלא פשוט יצאו טכנולוגיות חדשות מה גם שnvidia לא דאגה לתמיכה כל כך חזקה בו... המהירוית של xtpe גבוההות בהרבה משל"מתחרו"... כמו כן הXTPE תומך בטכנולוגיות חדשות כמו video shader\smartshader HD ו3Dc ומספק איכות תמונה פי כמה מעל "מתחרו" (אני לא הולך להגיד כאן את כולן...),מלבד זאת הוא לא צורך כל כך הרבה כוח לא מכוער ולא תופס 2 סלוטים עקב גוף קירור לא יעיל וגדול כמו מקרר... אני הזמ…

• 44 תגובות
    • 2.4k צפיות
  11. שלום לכל חברי הפורום. קודם כל הייתי מעוניין לדעת מהו המסך עם קצב הרענון (ms) הטוב ביותר שקיים כיום בשוק. שנית, רציתי לדעת מה בדיוק נותנת לי הטכנולגיה החדשה של NVIDIA ששמה SLI. ידוע לי שניתן לחבר שני כרטיסי מסך ביחד ובעתיד אפילו יותר (עד 4) אבל השאלה שלי היא: מה בעצם יתנו לי שני כרטיסי מסך ביחד על אותו לוח אם? תשובות יתקבלו בשמחה. תודה גדולה מראש לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  12. Started by poco,

קניתי מחשב גיימינג חדש הכולל מסך 24 אינץ' LED וכרטיס מסך Radeon HD 5850, אז יש לי כמה שאלות: 1) האם מומלץ לקנות כבל HDMI 2) האם השימוש בכבל HDMI משפר משמעותית את חוויית הצפייה? איך זה נראה בפועל על משחקים וסרטים? 3) המחשב שלי מסוגל להריץ משחקים על הרזולוציה המקסימלית (1920x1080) באופן חלק, אז למה שאקנה כבל כזה? כלומר, המשחקים כבר ממילא רצים אצלי על הרזולוציה הגבוהה ביותר, אז מה הכבל הזה יכול להעניק לי? 4) מה המחיר של כבל HDMI סטנדרטי ונחמד? (לינק יכול לעזור כאן) אשמח לקבל עזרה בנושא הזה

• 2 תגובות
    • 724 צפיות
  13. Started by IdanRe,

אני מעוניין לקנות כ. מסך GTX 660 אך אני לא בטוח אם הספק שלי חזק מספיק הספק הוא Corsair 400W והמחשב מכיל: i7-3770K (ללא OC) 8GB RAM SSD+HDD במידה ואני צריך לשדרג ספק, איזה מומלץ (במינימום עלות)? ושאלה אחרונה, אם אני רוצה לחסוך קצת ולא לשדרג ספק, האם GTX 650 Ti הינו התפשרות גדולה מידי בביצועים? הכרטיס הוא בעיקר למשחקי אסטרטגיה - SC2 וכו' תודה.

• 32 תגובות
    • 3.3k צפיות
  14. Started by JohnnyBravo,

שלום לכל באי הפורום לפני חודש בדיוק הלך לעולמו המחשב הקודם שלי, ומאז אני משוטט באינטרנט כדי להתעדכן בטכנולוגיות החדשות. ויום אחד הגעתי לכאן, מעולם לא ראיתי אתר מקיף כל כך למחשבים בשפת הקודש וכאן אני רוצה להביע את תודתי למקימי האתר. לאחר שעיינתי במיפרטים המפורסמים כאן בניתי לי את המחשב שאני הולך לקנות אבל יש לי שאלה לגבי ה-DIRECTX-10 הבנתי שאין עדיין כרטיסים שתומכים ב-10, אז אולי כדאי לחכות? מה לגבי RADEON X1950PRO הוא לא תומך ? אם שלאה זו או דומות לה כבר נשאלו ולא ראיתי אז סליחה מראש...

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by Dan1919,

שלום לכולם, אני כרגע עם FX5200 ופשוט לא נהנה ממשחקים,אני צריך לשחק בהגדרות נמוכות בשביל FPS נורמלי.. בהתחלה חשבתי לקנות X800GTO,אחר כך החלטתי לחכות ל7600GT,ועכשיו החלטתי שאני לא רוצה להשקיע הרבה כסף בכרטיס מסך ומעדיף לחסוך כבר למחשב החדש. אבל מה אני יעשה ביינתים? חשבתי לקנות קירור ל5200 ולתת לו בOC,אבל אז ראיתי שKSP מוכרים ב250 שקל 9600פרו. קודם כל ראיתי באנצים בTHG,ופשוט נדהמתי מההבדל העצום בינו ל5200! אבל הבאנצים נערכו על משחקים ישנים,מספר שאלות: 1)בתקציב הזה,ה9600 פרו הוא הכי משתלם לי? 2)אייך הוא יריץ משחקים של עכשיו\חדשים? (המפרט בחתימה). 3)בקשר לכרטיס שמוכרים בKSP,מישהו יודע של איזה חברה זה? והאם הוא במלאי? 4)אחרי שאני מחבר תכרטיס מסך,מה אני צריך לעשות? להסיר דרייברי…

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by HealingAura,

שלום, אני הולך מחר לקבל את המחשב ורציתי לשאול כמה שאלות לגבי 4870X2 של Gainward. הבילבול שנוצר הוא בעיקרון בגלל שאני קניתי את המחשב הבא: i7 920 Asus P6T Deluxe DDR3 6GB 1333 WD 1TB CM HAF 932 Gainward 4870 1GB CM 550W Real Power Pro Dell 2408 WFP A01 אבל היתה בעיה והביאו לי 4870 512MB והייתי צריך לחכות שבוע ל1GB. עכשיו עבר שבוע והודיעו לי הערב שבתור פיצוי אני מקבל 4870X2 2GB Gainward. אתם חושבים שהספק מספיק חזק בשביל הכרטיס מסך הזה? אם לא איזה ספק צריך? באתר של Gainward רשום שלכרטיס הזה יש 3 דגמים (אני עוד לא יודע איזה אני אמור לקבל אבל אני מנחש שאת ה4870X2 ולא אחד מהRampage 700 למרות שגם הם בעצם 4870X2). רציתי לדעת מה דעתכם על הדגם הזה (אני לא מוצא עליו כמעט ביקורות) ל48…

• 2 תגובות
    • 630 צפיות
  17. Started by scarymovie,

סתם לידע כללי הרוב ממליצים פה על 7600GS למשל הדגם הזה:http://logicpc.co.il/heb/Itdetail.aspx?icom=9057 הוא טוב? כי הוא 128BIT וראיתי לחיבור PCI-E שיש 256 BITS וGDDR3 מה אתם אומרים על זה? ------ ושמעתי ש6800XT לAGP הוא מין גירסא של 6800LE ? מה אתם אומרים על זה: http://www.xfxforce.com/web/product/listConfigurationDetails.jspa?productConfigurationId=268341 ?

18. Started by amirn,

היי יש לי RADEON 9200 שתומך ב DIRECTX 8.1 כרגע מותקן לי במחשב XP עם DX8.1 אבל יש לי תוכנה לעריכת וידאו שצריכה DX9 האם הכרטיס יעבוד עם התוכנה הזאת? האם עדיף לי לחפש תוכנה שתומכת בDX8.1? במה מתבטאת העובדה שיש תמיכה ב-DX מסוים? האם כרטיס שתומך ב DX8 יתמוך בחלק מ DX9? אני לא משחק משחקי מחשב, אז אני ממש לא מכיר את הנושא, השאלה המרכזית היא האם ביצועים/איכות של צפייה ועריכת וידאו (פשוטה) תיפגע מהמעבר ל DX9? שאלה אחרונה, האם DX9 יציב? כי אני יודע שהוא יחסית חדש תודה לכל מי שיסדר לי את הבלאגן בראש....

• 9 תגובות
    • 820 צפיות
  19. שלום, אני מתלבט עם לקנות את הכרטיס HIS PCI-EX RADEON X1950PRO IceQ3 256MB GDDR3. רציתי לדעת מה דעתכם עליו, כמה זמן הוא נמצא בשוק, האם יש לו תאימות לDX10, האם מישהו יכול לתת לינק לסקירה עליו ובכלל האם הוא נותן תמורה טובה למחיר. תודה

• 3 תגובות
    • 504 צפיות
  20. לפני כשבוע שלחתי תגובה ושאלתי על מסך LCD אם הוא טוב או לא וככה והאם יש הצעות יותר טובות... לא שמתי לב שיש דיון מיוחד, אז הם אמרו לי שאסור לשאול פה ומחקו את ההודעה... הלו? מישהו עונה לי? כשאני שם הודעה חדשה קוראים אותה הרבה ושולחים לי תשובות... אבל כשאני שם אותה בדיון של 240 תגובות אתם חושבים שמישהו ישים לב בכלל? במיוחד כשהיא נעלמת לשני דפים אחורה בגלל התגובות החדשות? כדאי שתחשבו פעמיים! אני חושב שאני לא היחיד שנתקלתי בזה... תמצאו פתרון כמו לפתוח פורום במיוחד למסכים, למרות שאני אוהב את זה יותר עם התצוגה וגרפיקה, אז אל תגבילו ת'אנשים רק בדיון.

• 6 תגובות
    • 639 צפיות
  21. Started by ZATAR,

שלום כולם מיתלהבים מהכרטיס . אבל האם לכרטיס הזה יש VIVO, כלומר גם TV OUT וגם TV IN ? עכשיו, מה הרזולציה במצב של TV OUT ? 800 כפול 600 או , יותר? תודה

• 9 תגובות
    • 866 צפיות
  22. Started by rank,

יש לי הרבה שאלות תודה למי שיוכל לענות עליהם ... 1) יש לי את הPRO1950X 512MB ואני רוצה להחליף אותו ב9800GX2 ורציתי לדעת אם הGX תומך בDIRECT X10 . ועוד משהו , האם יש לו יציאה של HD מובנית ומזה משנה על התמונה (יש לי LCD ואני מחבר את המחשב כיום בעזרת DVI לHD ) 2) אני רוצ הלמכור את הPRO לחברים או אחרים איך אני או הם יכולים לדעת אם הכרטיס יתאים למחשב בכללי (ספק , מעבד ????) 3 )יש לי היום ספק של 450W ב250 שקל ("סביר") אתם חושבים שזה יחזיק את הGX2 ? 4) אחרון ... אתם חושבים שבכלל כדי לקנות את הGX2 אם לא אז מה כדי במקומו התקציב שלי זה עד 2800 שקל . תודה לעונים ... :s05:

• 3 תגובות
    • 506 צפיות
  23. Started by fish123,

1)אני משתמש בחיבור Composite אם אני אשתמש בחיבור S-VIDEO זה ייקח יותר MBS (יותר משקל)? 2)יש לי בעיה של Svideo שהוא תמיד משדר בשחור-לבן, וניסיתי למחוק ולהתקין מחדש עדכונים של דרייברים, אבל זה רק הרס עוד דברים...אי אפשר לתקן את זה? 3)אני חושב לקנות וידאו חדש ויש לי איזה בעיה.... יש לי וידאו ישן שכשאני רואה איתו סרטים במחשב זה עושה בעיות (איכות הקלטה נמוכה ופסי צבע) אם אני אקנה וידאו חדש איכותי, הוא יקליט לי באיכות גבוהה וישדר סרטים בדיוק כמו שרואים אותם בטלוויזיה? או שיכול להיות שזה קשור לקלטות?

• 0 תגובות
    • 505 צפיות
  24. Started by fish123,

הנה כמה מהבעיות של החיבורים: Composite: כשאני מחבר אותו מהמחשב לטלוויזיה (VIDEO OUT) לא רואים שום דבר S-Video: ניסיתי לחבר בSCART אבל זה יוצא שחור לבן, ואין חיבור ישיר של SVIDEO לטלוויזיה או לוידאו והנה שאלות שיכולות לשפר את המצב: 1.הזמנתי טכנאי שיבוא ויתקן, והוא הרס לי את הדרייברים יש לי כרטיס מסך ATI ויש את הבקר Catalyst שהוא מחק אותו ולא ניתן להחזיר אותו...ניסיתי לעדכן דרייברים והכול אבל כשאני מעדכן זה רק הורס עוד יותר וכותב שיש 2 התקנים לא מוכרים במחשב הייתי חייב להתקין את הדרייבר הישן בדיסק והוא יותר גרוע...אין לי את הבקר Catalyst, וגם נמחק משהו שאי אפשר להחזיר בשם ATI Control Panel Encoder (משהו כזה עם סמל של עיגול עם כמה עיגולים מסביב) וגם כל פעם שאני עוש…

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  25. Started by 780290,

מעוניין בכרטיס X290 לצערי האינפורמציה לא ברורה לי . 1x HDMI (with 3D) כתוב שהכרטיס תומך ב- 3D מה לא תמך כל זמן ? הרי בתקן 1.4 http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?cid=1&gid=3&sgid=1227&pid=2060&psn=&lid=1&leg=0 and 3D Stereoscopic, ensuring the highest quality Blu-ray and video experience possible from your PC. לא הבנתי מה השוני בסדרה הנ"ל מול 7000 ב- 3D ? שאלה שנייה : רשום תומך HDM 1.4 למה לא HDMI 2.0 הרי ה התקן של היום

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.