כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
אחי רוצה לשדרג ולקנות כרטיס מסך יותר טוב כרגע יש לו GF7300 מפרט המלא : DUAL CORE PENTIUM D 925 3GHZ GA-945GZM-S2 ספק שבא יחד עם המארז atx400 2GB זיכרון השאלה היא כזאת, איזה כרטיס מסך יתאים למחשב בלי ליצור צוואר בקבוק (וגם מבחינת החיבורים PCI-E וכל אלה.. אני פשוט לא מבין בזה כל כך) ואני יודע שהספק ג'נרי ולכן הייתי רוצה לדעת אם צריך גם להחליף אותו לפני קניית כרטיס מסך חדש או שהוא יחזיק מעמד עם כרטיס מסך חדש, ולכן אני רוצה שתתחשבו גם בזה אין תקציב אבל אני מניח שלא לעבור את ה-600 שקל
-
- 11 תגובות
- 844 צפיות
-
-
אחרי הסתכלות רבה בפורום הזה שמתי לב שהרבה אנשים מעדיפים 6800 U על x800 XT-PE אני לא מבין למה? הוכיחו כבר באינספור מבחנים(תשכחו מדום 3 עוד מעט ATI תשיב מלחמה) שXTPE הרבה יותר חזק. מספיק להתלהב מps3.0 הוא ממש לא פונקצייה 2.0b הוכיח את עצמו כחזק יותר ואני די בטוח שהגרסאות לא ימשיכו לעלות בעוד שנה חצי שנה אלא פשוט יצאו טכנולוגיות חדשות מה גם שnvidia לא דאגה לתמיכה כל כך חזקה בו... המהירוית של xtpe גבוההות בהרבה משל"מתחרו"... כמו כן הXTPE תומך בטכנולוגיות חדשות כמו video shader\smartshader HD ו3Dc ומספק איכות תמונה פי כמה מעל "מתחרו" (אני לא הולך להגיד כאן את כולן...),מלבד זאת הוא לא צורך כל כך הרבה כוח לא מכוער ולא תופס 2 סלוטים עקב גוף קירור לא יעיל וגדול כמו מקרר... אני הזמ…
-
- 44 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום. קודם כל הייתי מעוניין לדעת מהו המסך עם קצב הרענון (ms) הטוב ביותר שקיים כיום בשוק. שנית, רציתי לדעת מה בדיוק נותנת לי הטכנולגיה החדשה של NVIDIA ששמה SLI. ידוע לי שניתן לחבר שני כרטיסי מסך ביחד ובעתיד אפילו יותר (עד 4) אבל השאלה שלי היא: מה בעצם יתנו לי שני כרטיסי מסך ביחד על אותו לוח אם? תשובות יתקבלו בשמחה. תודה גדולה מראש לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
קניתי מחשב גיימינג חדש הכולל מסך 24 אינץ' LED וכרטיס מסך Radeon HD 5850, אז יש לי כמה שאלות: 1) האם מומלץ לקנות כבל HDMI 2) האם השימוש בכבל HDMI משפר משמעותית את חוויית הצפייה? איך זה נראה בפועל על משחקים וסרטים? 3) המחשב שלי מסוגל להריץ משחקים על הרזולוציה המקסימלית (1920x1080) באופן חלק, אז למה שאקנה כבל כזה? כלומר, המשחקים כבר ממילא רצים אצלי על הרזולוציה הגבוהה ביותר, אז מה הכבל הזה יכול להעניק לי? 4) מה המחיר של כבל HDMI סטנדרטי ונחמד? (לינק יכול לעזור כאן) אשמח לקבל עזרה בנושא הזה
-
- 2 תגובות
- 713 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות כ. מסך GTX 660 אך אני לא בטוח אם הספק שלי חזק מספיק הספק הוא Corsair 400W והמחשב מכיל: i7-3770K (ללא OC) 8GB RAM SSD+HDD במידה ואני צריך לשדרג ספק, איזה מומלץ (במינימום עלות)? ושאלה אחרונה, אם אני רוצה לחסוך קצת ולא לשדרג ספק, האם GTX 650 Ti הינו התפשרות גדולה מידי בביצועים? הכרטיס הוא בעיקר למשחקי אסטרטגיה - SC2 וכו' תודה.
-
- 32 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום לכל באי הפורום לפני חודש בדיוק הלך לעולמו המחשב הקודם שלי, ומאז אני משוטט באינטרנט כדי להתעדכן בטכנולוגיות החדשות. ויום אחד הגעתי לכאן, מעולם לא ראיתי אתר מקיף כל כך למחשבים בשפת הקודש וכאן אני רוצה להביע את תודתי למקימי האתר. לאחר שעיינתי במיפרטים המפורסמים כאן בניתי לי את המחשב שאני הולך לקנות אבל יש לי שאלה לגבי ה-DIRECTX-10 הבנתי שאין עדיין כרטיסים שתומכים ב-10, אז אולי כדאי לחכות? מה לגבי RADEON X1950PRO הוא לא תומך ? אם שלאה זו או דומות לה כבר נשאלו ולא ראיתי אז סליחה מראש...
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני כרגע עם FX5200 ופשוט לא נהנה ממשחקים,אני צריך לשחק בהגדרות נמוכות בשביל FPS נורמלי.. בהתחלה חשבתי לקנות X800GTO,אחר כך החלטתי לחכות ל7600GT,ועכשיו החלטתי שאני לא רוצה להשקיע הרבה כסף בכרטיס מסך ומעדיף לחסוך כבר למחשב החדש. אבל מה אני יעשה ביינתים? חשבתי לקנות קירור ל5200 ולתת לו בOC,אבל אז ראיתי שKSP מוכרים ב250 שקל 9600פרו. קודם כל ראיתי באנצים בTHG,ופשוט נדהמתי מההבדל העצום בינו ל5200! אבל הבאנצים נערכו על משחקים ישנים,מספר שאלות: 1)בתקציב הזה,ה9600 פרו הוא הכי משתלם לי? 2)אייך הוא יריץ משחקים של עכשיו\חדשים? (המפרט בחתימה). 3)בקשר לכרטיס שמוכרים בKSP,מישהו יודע של איזה חברה זה? והאם הוא במלאי? 4)אחרי שאני מחבר תכרטיס מסך,מה אני צריך לעשות? להסיר דרייברי…
-
- 22 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני הולך מחר לקבל את המחשב ורציתי לשאול כמה שאלות לגבי 4870X2 של Gainward. הבילבול שנוצר הוא בעיקרון בגלל שאני קניתי את המחשב הבא: i7 920 Asus P6T Deluxe DDR3 6GB 1333 WD 1TB CM HAF 932 Gainward 4870 1GB CM 550W Real Power Pro Dell 2408 WFP A01 אבל היתה בעיה והביאו לי 4870 512MB והייתי צריך לחכות שבוע ל1GB. עכשיו עבר שבוע והודיעו לי הערב שבתור פיצוי אני מקבל 4870X2 2GB Gainward. אתם חושבים שהספק מספיק חזק בשביל הכרטיס מסך הזה? אם לא איזה ספק צריך? באתר של Gainward רשום שלכרטיס הזה יש 3 דגמים (אני עוד לא יודע איזה אני אמור לקבל אבל אני מנחש שאת ה4870X2 ולא אחד מהRampage 700 למרות שגם הם בעצם 4870X2). רציתי לדעת מה דעתכם על הדגם הזה (אני לא מוצא עליו כמעט ביקורות) ל48…
-
- 2 תגובות
- 620 צפיות
-
-
סתם לידע כללי הרוב ממליצים פה על 7600GS למשל הדגם הזה:http://logicpc.co.il/heb/Itdetail.aspx?icom=9057 הוא טוב? כי הוא 128BIT וראיתי לחיבור PCI-E שיש 256 BITS וGDDR3 מה אתם אומרים על זה? ------ ושמעתי ש6800XT לAGP הוא מין גירסא של 6800LE ? מה אתם אומרים על זה: http://www.xfxforce.com/web/product/listConfigurationDetails.jspa?productConfigurationId=268341 ?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
היי יש לי RADEON 9200 שתומך ב DIRECTX 8.1 כרגע מותקן לי במחשב XP עם DX8.1 אבל יש לי תוכנה לעריכת וידאו שצריכה DX9 האם הכרטיס יעבוד עם התוכנה הזאת? האם עדיף לי לחפש תוכנה שתומכת בDX8.1? במה מתבטאת העובדה שיש תמיכה ב-DX מסוים? האם כרטיס שתומך ב DX8 יתמוך בחלק מ DX9? אני לא משחק משחקי מחשב, אז אני ממש לא מכיר את הנושא, השאלה המרכזית היא האם ביצועים/איכות של צפייה ועריכת וידאו (פשוטה) תיפגע מהמעבר ל DX9? שאלה אחרונה, האם DX9 יציב? כי אני יודע שהוא יחסית חדש תודה לכל מי שיסדר לי את הבלאגן בראש....
-
- 9 תגובות
- 809 צפיות
-
-
שלום, אני מתלבט עם לקנות את הכרטיס HIS PCI-EX RADEON X1950PRO IceQ3 256MB GDDR3. רציתי לדעת מה דעתכם עליו, כמה זמן הוא נמצא בשוק, האם יש לו תאימות לDX10, האם מישהו יכול לתת לינק לסקירה עליו ובכלל האם הוא נותן תמורה טובה למחיר. תודה
-
- 3 תגובות
- 480 צפיות
-
-
לפני כשבוע שלחתי תגובה ושאלתי על מסך LCD אם הוא טוב או לא וככה והאם יש הצעות יותר טובות... לא שמתי לב שיש דיון מיוחד, אז הם אמרו לי שאסור לשאול פה ומחקו את ההודעה... הלו? מישהו עונה לי? כשאני שם הודעה חדשה קוראים אותה הרבה ושולחים לי תשובות... אבל כשאני שם אותה בדיון של 240 תגובות אתם חושבים שמישהו ישים לב בכלל? במיוחד כשהיא נעלמת לשני דפים אחורה בגלל התגובות החדשות? כדאי שתחשבו פעמיים! אני חושב שאני לא היחיד שנתקלתי בזה... תמצאו פתרון כמו לפתוח פורום במיוחד למסכים, למרות שאני אוהב את זה יותר עם התצוגה וגרפיקה, אז אל תגבילו ת'אנשים רק בדיון.
-
- 6 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלום כולם מיתלהבים מהכרטיס . אבל האם לכרטיס הזה יש VIVO, כלומר גם TV OUT וגם TV IN ? עכשיו, מה הרזולציה במצב של TV OUT ? 800 כפול 600 או , יותר? תודה
-
- 9 תגובות
- 853 צפיות
-
-
יש לי הרבה שאלות תודה למי שיוכל לענות עליהם ... 1) יש לי את הPRO1950X 512MB ואני רוצה להחליף אותו ב9800GX2 ורציתי לדעת אם הGX תומך בDIRECT X10 . ועוד משהו , האם יש לו יציאה של HD מובנית ומזה משנה על התמונה (יש לי LCD ואני מחבר את המחשב כיום בעזרת DVI לHD ) 2) אני רוצ הלמכור את הPRO לחברים או אחרים איך אני או הם יכולים לדעת אם הכרטיס יתאים למחשב בכללי (ספק , מעבד ????) 3 )יש לי היום ספק של 450W ב250 שקל ("סביר") אתם חושבים שזה יחזיק את הGX2 ? 4) אחרון ... אתם חושבים שבכלל כדי לקנות את הGX2 אם לא אז מה כדי במקומו התקציב שלי זה עד 2800 שקל . תודה לעונים ... :s05:
-
- 3 תגובות
- 479 צפיות
-
-
1)אני משתמש בחיבור Composite אם אני אשתמש בחיבור S-VIDEO זה ייקח יותר MBS (יותר משקל)? 2)יש לי בעיה של Svideo שהוא תמיד משדר בשחור-לבן, וניסיתי למחוק ולהתקין מחדש עדכונים של דרייברים, אבל זה רק הרס עוד דברים...אי אפשר לתקן את זה? 3)אני חושב לקנות וידאו חדש ויש לי איזה בעיה.... יש לי וידאו ישן שכשאני רואה איתו סרטים במחשב זה עושה בעיות (איכות הקלטה נמוכה ופסי צבע) אם אני אקנה וידאו חדש איכותי, הוא יקליט לי באיכות גבוהה וישדר סרטים בדיוק כמו שרואים אותם בטלוויזיה? או שיכול להיות שזה קשור לקלטות?
-
- 0 תגובות
- 479 צפיות
-
-
הנה כמה מהבעיות של החיבורים: Composite: כשאני מחבר אותו מהמחשב לטלוויזיה (VIDEO OUT) לא רואים שום דבר S-Video: ניסיתי לחבר בSCART אבל זה יוצא שחור לבן, ואין חיבור ישיר של SVIDEO לטלוויזיה או לוידאו והנה שאלות שיכולות לשפר את המצב: 1.הזמנתי טכנאי שיבוא ויתקן, והוא הרס לי את הדרייברים יש לי כרטיס מסך ATI ויש את הבקר Catalyst שהוא מחק אותו ולא ניתן להחזיר אותו...ניסיתי לעדכן דרייברים והכול אבל כשאני מעדכן זה רק הורס עוד יותר וכותב שיש 2 התקנים לא מוכרים במחשב הייתי חייב להתקין את הדרייבר הישן בדיסק והוא יותר גרוע...אין לי את הבקר Catalyst, וגם נמחק משהו שאי אפשר להחזיר בשם ATI Control Panel Encoder (משהו כזה עם סמל של עיגול עם כמה עיגולים מסביב) וגם כל פעם שאני עוש…
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
מעוניין בכרטיס X290 לצערי האינפורמציה לא ברורה לי . 1x HDMI (with 3D) כתוב שהכרטיס תומך ב- 3D מה לא תמך כל זמן ? הרי בתקן 1.4 http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?cid=1&gid=3&sgid=1227&pid=2060&psn=&lid=1&leg=0 and 3D Stereoscopic, ensuring the highest quality Blu-ray and video experience possible from your PC. לא הבנתי מה השוני בסדרה הנ"ל מול 7000 ב- 3D ? שאלה שנייה : רשום תומך HDM 1.4 למה לא HDMI 2.0 הרי ה התקן של היום
-
- 2 תגובות
- 686 צפיות
- 1 follower
-
-
צריך לקנות כרטיס מסך בסביבות ה500 ש"ח (כלומר, אחד מהכרטיסים שבכותרת), ומה שחשוב לי הוא לדעת איך איכות הTVOUT של שני הכרטיסים האלה - עד כמה היא מושפעת מהפרעות מגנטיות, עד כמה כל אחד מהכרטיסים יודע להתמודד עם DUALVIEW (מבחינת עומס מעבד), האם הם מוציאים סיגנל לטלויזיה בfullscreen או שיש את השולים השחורים המעצבנים? (דרך אגב - אם הGFX נותן תצוגה עם שוליים שחורים, האם TVTOOL יודע להפוך אותו לFULLSCREEN?)
-
- 6 תגובות
- 747 צפיות
-
-
בדקתי את 3DMARK 2001SE תחת הגדרות 1024x768 בלי AA,AF אבל עם compressed textures... יצא לי 8500...האם אני אמור לצפות ליותר מהמחשב שלי? יש לי דרייברים הכי חדשים מVIA, וdetonator 43.... האם שווה לי לעשות אוברקלוקינג? האם אני ארגיש בהבדל? (כרטיס מסך - ראה במפרט) אם כן שווה אז על אילו תוכנות אתם ממליצים ? בתודה מראש, MB
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן יש את זה: https://www.tms.co.il/product/13015 ויש את זה: https://www.tms.co.il/product/12969 שאלה #1 - הראשון זה GHZ? שאלה #2 - הם שווים בכוחם? (אם אני עושה OC לשניהם) שאלה #3 - שווה ההפרש? שאלה #4 - 780Ti כמה יעלה +-? בקיצור - מה להביא כואב לי ראש ואני צריך מחשב חדש
-
- 6 תגובות
- 811 צפיות
-
-
1. הכ.מ. HIS ATI Radeon HD 5770 1024MB GDDR5 בא עם HDMI? (כי אמרו לי שכן או משהו..) 2. אימא שלי לא סמכה על חבר שלי שירכיב לי את המפרט החדש וביקשה מהחברה שאני קונה את המחשב (SKYPC) להרכיב אצלהם בתשלום נוסף של 100 ש"ח (יופי אימא -.-) אז כדאי שהם ירכיבו? 3. כשהם מרכיבים (SKYPC) אז הם גם מתקינים דרייברים? 4. הכ.מ. הנ"ל מגיע עם דיסק להתקנת דרייברים? 5. חבר שלי אמר לי שקונים כרטיס מסך אז הוא בא עם משחק משהו/מעפן אז זה נכון? ואם כן אז איזה עם ה-5770? תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 876 צפיות
-
-
מתי היא משווקת לשוק הרחב . מה צריכת החשמל שלה יחסית לסדרת 8xxx . ומה השיפורים והתכנולוגיות שיוכנסו בה .
-
- 3 תגובות
- 593 צפיות
-
-
קודם כל, האם ספק של 500W של סיסוניק יספיק? כרגע הוא מפעיל מחשב עם i5-3570k, שלושה דיסקים קשיחים ושני SSD, ושני מאווררים שקטים. דבר שני, בכרטיס יש שתי כניסות לחשמל, אחת של 6 פין ואחת של 8 פין. יש לי בספק יציאת 6 פין. האם מספיק? אם צריך גם 8 פין, ראיתי שיש מתאים שמתחברים לשני מולקס ונותנים לי 8 פין. האם יש בארץ?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי אני מחפש כרטיס מסך שתומך בהאצת סרטי H264 HD הבורד שלי ישן, ותומך רק ב AGP 2.0 - 4X (להחליף בורד לא אופצייה כרגע) האם מישהו מכיר כרטיס מסך - עדיף ATI AVIVO כלומר X1300 או X1600 - שתומך ב-AGP 4X רצוי מאוד שיהייה קירור פסיבי - כי הוא נועד למחשב סלוני שקט, וגם שיתפוס רק סלוט אחד. ראיתי בכמה כרטיסים שכתוב: "an external bridge chip that supports AGP 4x and 8x interfaces" --- מה זה בדיוק EXTERNAL BRIDGE ? *אני לא משחק, אז ביצועי משחקים לא חשובים. רק תמיכה ב-HD ושיהיה מספיק חזק לשטויות של VISTA... תודה
-
- 6 תגובות
- 920 צפיות
-
-
מדובר על הדגם הזה. השאלות שלי הן: 1. עד כמה אפשר לסמוך על הקירור הפסיבי? האם מארז מדגם בסיסי (למשל Cooler Master Elite 335) עם שני מאווררים יספיק כדי להבטיח תוחלת חיים סבירה לכרטיס? 2. מנסיונכם או לדעתכם, כמה משמעותי ההבדל ברעש בין הדגם הזה לדגם עם המאוורר, שלפי מה שקראתי אמור גם הוא להיות שקט במיוחד? 3. איזה אובדן ביצועים צפוי אם מחברים את הכרטיס ללוח אם שלא תומך ב- PCIe2.0 (אלא רק ב- PCIe)?
-
- 1 תגובה
- 715 צפיות
-